Νέα

Τί γίνεται με Κίεβο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)
Εγγρ.
15 Νοε 2016
Like
0
Πόντοι
6
ενω εχει μυρια ρωσιδες το παραβλεπω ομως εσεις λετε να πανε για σεξοτορισμο στην πιο ακριβη πολη του κοσμου!300$ το outcall  :headbang: γιατι οχι ΝΥ? tokyo? η ιδια εχει 1600 γκριβνα στην ουκρανια για οσους θελουν πουτανεςμ!!!μολις πηρατε εφαπαξ ή  συντχος δεκο ??)) δεν φτανουν εκτος αν ειστε βιομηχανος! εγω προτιμω να χαλασω 3000 μια βδομαδα κουβα ή 2 βδομαδες ταυλανδη παρα 5 μερες μοσχα...!αλλα κιεβ καμακι μονο ..προς το παρον...

απλος υπαληλος των 700 ευρο ειμαι, περισσοτερο απο ενα χρονο εκανα να μαζεψω τα λεφτα

απλα επειδη ειμαι σλαβολαγνος δεν γουσταρω κουβα ,ταιλανδη

Υ.Γ. ουκρανια για μενα εκλεισε ο κυκλος δεν εχω να κερδισω κατι πλεον το μερος εγινε χαλια πλεον  :hi:

Εγγρ.
4 Μαΐ 2015
Κριτικές
267
Like
737
λοιπον.....
μια και βλεπω καποιους πιο νεους στο φορουμ...θα σας πω το εξης
Στην Μοσχα και την Αγια πετρουπολη το να βγαλεις γκομενα ειναι το πιο ευκολο πραγμα στον κοσμο.....αστειο ως αηδιας κι ας εισαι και σαν λουκουμας στραβοχυμμενος....
Μοναο φετος εφερα χωρις κοστος βιζας και δωρων απο Μοσχα 5 τον αριθμο κοπελες.....τις βιζες και τα λοιπα τα πηραν μονες τους εγω το μονο που εκανα ηταν να παρω το εισητηριο περα δωθε κανα 300αρι ευρω, Η μια μαλιστα επειδη εφυγε και πιο νωρις απο οτι ειχαμε πει μου επεστρεψε και τα εισητηρια πισω.... αλλα ομως δεν ειναι τοσο ευκολο οσο το παρουσιαζω...θελει πολυ προσπαθεια μεχρι να βγουν οι πρωτες μια δυο...μετα σου κανουν ολα τα κεφια...χωρια που σου συστηνουν φιλες τους  :2funny:

ρε τι λεω παλι ο ατιμος....κμανιαδα εγραψα

MrRobot

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2015
Like
0
Πόντοι
1
εγω θεωρω οτι δεν αξιζει η μοσχα ουτε για καμακι ουτε για εσκορτς για εκδρομη οκ...θα προτιμουσα πιτερ.αν σταματουσα την ουκρανια δε ξερω που θα πηγαινα ισως λευκορωσια ή κοστα ρικα  :rockon:

Εγγρ.
15 Νοε 2016
Like
0
Πόντοι
6
λοιπον.....
Στην Μοσχα και την Αγια πετρουπολη το να βγαλεις γκομενα ειναι το πιο ευκολο πραγμα στον κοσμο.....αστειο ως αηδιας κι ας εισαι και σαν λουκουμας στραβοχυμμενος....
Μοναο φετος εφερα χωρις κοστος βιζας και δωρων απο Μοσχα 5 τον αριθμο κοπελες.....τις βιζες και τα λοιπα τα πηραν μονες τους εγω το μονο που εκανα ηταν να παρω το εισητηριο περα δωθε κανα 300αρι ευρω, Η μια μαλιστα επειδη εφυγε και πιο νωρις απο οτι ειχαμε πει μου επεστρεψε και τα εισητηρια πισω.... αλλα ομως δεν ειναι τοσο ευκολο οσο το παρουσιαζω...θελει πολυ προσπαθεια μεχρι να βγουν οι πρωτες μια δυο...μετα σου κανουν ολα τα κεφια...χωρια που σου συστηνουν φιλες τους  :2funny:

τα σεβη μου  :hi:

Εγγρ.
15 Νοε 2016
Like
0
Πόντοι
6
εγω θεωρω οτι δεν αξιζει η μοσχα ουτε για καμακι ουτε για εσκορτς για εκδρομη οκ...θα προτιμουσα πιτερ.αν σταματουσα την ουκρανια δε ξερω που θα πηγαινα ισως λευκορωσια ή κοστα ρικα  :rockon:

γουστα ειναι αυτα, εδω και δυο χρονια εγω προτιμω μονο ρωσια, αν καποιος θελει να φαει γκομενακι στη ρωσια(για σοβαρη σχεση) και οχι πουτανες με πληρωμη καλο θα ηταν να να παει για περισσοτερες απο 10 μερες και οχι 4-5 μερες. ο καθενας παιζει μπαλα αναλογα το χρονο που διαθετει τα οικονομικα του δεδομενα και τα γουστα του.  :hi:

Εγγρ.
15 Νοε 2016
Like
0
Πόντοι
6
λοιπον.....

τα κονε με τα γκομενακια απο το μαμπα τα εκανες;

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.278
Πόντοι
506
ενω εχει μυρια ρωσιδες το παραβλεπω ομως εσεις λετε να πανε για σεξοτορισμο στην πιο ακριβη πολη του κοσμου!300$ το outcall  :headbang: γιατι οχι ΝΥ? tokyo? η ιδια εχει 1600 γκριβνα στην ουκρανια για οσους θελουν πουτανες!!μολις πηρατε εφαπαξ ή  συντ/χος δεκο ??)) δεν φτανουν.. εκτος αν ειστε βιομηχανος! εγω προτιμω να χαλασω 3000 μια βδομαδα κουβα ή 2 βδομαδες ταυλανδη παρα 5 μερες μοσχα...!αλλα κιεβ καμακι μονο ..προς το παρον...
Αυτά  γράφω και εγώ αντί να πάει στην Μόσχα υπάρχουν εδώ γραφεία που θα της πάρουν και πιο φτηνά

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.278
Πόντοι
506
λοιπον.....

Καπως ετσι αλλα εξαρταται για τι γκομενες μιλαμε  :grin: Τα 8-9-10 δεν βγαινουν με τιποτα οτι και να μου λες

Εγγρ.
15 Νοε 2016
Like
0
Πόντοι
6
Αυτά  γράφω και εγώ αντί να πάει στην Μόσχα υπάρχουν εδώ γραφεία που θα της πάρουν και πιο φτηνά

δεν παω μονο για το μουνι επανω ρωσια αλλα πιο πολυ να αλλαξω τον αερα μου και να ξεφυγω απο τη μιζερια της καθημερινοτητας

οσες φορες γυριζω απο ταξιδι στο εξωτερικο η ψυχολογια μου ειναι στο ζενιθ  :hi:

στην ελλαδα παντως δεν δινω 100-200 ευρω για γκομενακι οσο μουναρα και να ειναι δεν γουσταρω να κανω πλουσια τα γραφεια

Εγγρ.
4 Μαΐ 2015
Κριτικές
267
Like
737
Καπως ετσι αλλα εξαρταται για τι γκομενες μιλαμε  :grin: Τα 8-9-10 δεν βγαινουν με τιποτα οτι και να μου λες
οχι ρε 9-10
απο 6 εως 8....αλλα οι ηλικιες που χτυπαω τις ξερεις αρα στο κορμι ειναι 9+

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.278
Πόντοι
506
οχι ρε 9-10
απο 6 εως 8....αλλα οι ηλικιες που χτυπαω τις ξερεις αρα στο κορμι ειναι 9+
Ναι αλλα και πάλι εσύ είσαι μια δεκαετία στο παιχνίδι ένας που πάει πρώτη φορά εγγύηση δίνω ότι θα μείνει με το πουλί στο χέρι αν δεν πλήρωση.
Εμπειρία σ αυτό το θέμα παίζει τον μεγαλύτερο ρόλο. 

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.278
Πόντοι
506
ευχαριστουμε τον συντροφο νυκτερο για τισ πλιροφοριες του,νοσταλγουμε της σοβιετικεσ γκομενες οχι αυτα τα σκουπιδια πλεον,δεν αξιζουν.δεν με συγκινει καμια και τισ σνομπαρω.σωστος και ο μιδασ ουκρανια η απο την πρωτη η τελοσ.ετσι κανω τωρα για αυτο μειοθηκε το μπατζετ που ξοδευω και ουτε κλαμπ παω να κερνω αδικα.
Εκτός από εμάς τους δύο  εδώ στο φόρουμ δεν υπάρχει κάποιος άλλος που να βρέθηκε σ αυτά τα μέρη εκείνα τα χρόνια.Τα θυμασαι ρε Χάρη τότε που οι γκόμενες κρέμονταν από τα χείλη σου να τους πεις μια λέξη και όλα τα βλέμματα ήταν στραμμένα πάνω σου. Ένιωθες λες και ήσουν ροκ σταρ.Που να συγκριθούν εκείνοι οι άγγελοι με αυτές τώρα????? Σε κοιτούσαν στα μάτια πάντα από χαμηλά όχι όπως τώρα κοιτάν αφ υψηλού γεμάτες με υπεροψια και απαιτήσεις. Λεφτά,δώρα,ξηλώματα και σπονσοριλίκια  :jerking: μαλακίες :headbang: Με ένα σε θέλω και ένα σ αγαπώ είχες οποία ήθελες. Τι συγκρίνω και θυμάμαι τώρα.Τουλάχιστον με παρήγορη ότι προλάβαμε και τα ζήσαμε όλα αυτά. Γαμησε τα

Εγγρ.
15 Νοε 2016
Like
0
Πόντοι
6
δυστυχως πανε αυτες οι εποχες εχουν περασει ανεπιστρεπτει που οι σοβιετικες γυναικες στην ιδεα του δυτικου ανδρα γινοταν χαλι να τις πατησεις και με ενα δυο γλυκολογα τις ειχες ριξει στο κρεβατι

τωρα δυστηχως διανυουμε μια νεα εποχη, την εποχη της παγκοσμιοποιησης που σχεδον ολες οι γυναικες ανα τον κοσμο εχουν σχεδον την ιδια συμπεριφορα
κακη και πονηρη συμπεριφορα, υπερβολικες απαιτησεις, υπερβολικα φεμινιστριες και φιλοχρηματες οσο δεν παει (με εξαιρεση λιγο την ρωσια και την λευκορωσια)

παρτε μια γευση στο βιντεο που ακολουθει το greek καμακι στη ρωσια (για πολυ γελιο μιλαμε!!!)

MrRobot

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2015
Like
0
Πόντοι
1
ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ κλασσικος ελληναρας καγκουρας αγαμητος πυρφορος...σαν κατι μαλακες που μολις δουν μια ωραια φωναζουν στο δρομο και σφυριζουν πωωπω ενα μουνιιιιι :jerking:
Χαχαχα για γελια κ για κλαματα....
Τωρα για τις ανατολικες τι να πεις...ρωσιδες πχ ειναι παραδοπιστες,αχορταγες στα δωρα,στον χορηγο κ της υπερκαταναλωσης,του νεοπλουτισμου πολυ εφε ...κλπ ουκρανες δεν μπορω να βγαλω συμπερασμα απο αυτες που ειχα αλλα βλεπω οτι γενικα κ εκει δεν διαφερουν..η οικ.κατασταση στην χωρα ομως παιζει ρολο και υπαρχει ευρεια γκαμα γυναικων που ελλαδα θα εκαναν παταγο!!ρωσια μονο επαρχια ισως αξιζει κ με ρωσικα..γνωμη μου...!παντως κλπ υπαρχουν εξαιρεσεις παντου,αντε να τις βρεις..τωρα την μια φεμινιστριες κ απο την αλλη ο αντρας πληρωνει και αχορταγες ειναι πολυ στανταρτ σε ανατολικιες...εγω πιστευω πως σε γενικες γραμμες καλυτερα δυτικη βορ ευρωπαια ανεξαρτητη και προχω ή ασιατισσα για να περνας σαν αρχοντας ...
Αλλα αν δεν βρισκεις στην χωρα που ζεις μην ελπιζεις αλλου...ωραια τα ταξιδια ωραιες οι εμπειριες αλλα καπου θες κατι ποιοτικο στην καθημερινοτητα σου.ντομπρε ουτρο!

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.130
Πόντοι
2.356
Εκτός από εμάς τους δύο  εδώ στο φόρουμ δεν υπάρχει κάποιος άλλος που να βρέθηκε σ αυτά τα μέρη εκείνα τα χρόνια.Τα θυμασαι ρε Χάρη τότε που οι γκόμενες κρέμονταν από τα χείλη σου να τους πεις μια λέξη και όλα τα βλέμματα ήταν στραμμένα πάνω σου. Ένιωθες λες και ήσουν ροκ σταρ.Που να συγκριθούν εκείνοι οι άγγελοι με αυτές τώρα????? Σε κοιτούσαν στα μάτια πάντα από χαμηλά όχι όπως τώρα κοιτάν αφ υψηλού γεμάτες με υπεροψια και απαιτήσεις. Λεφτά,δώρα,ξηλώματα και σπονσοριλίκια  :jerking: μαλακίες :headbang: Με ένα σε θέλω και ένα σ αγαπώ είχες οποία ήθελες. Τι συγκρίνω και θυμάμαι τώρα.Τουλάχιστον με παρήγορη ότι προλάβαμε και τα ζήσαμε όλα αυτά. Γαμησε τα
Εσυ σιγουρα , για αλλους μην παιρνεις και ορκο  :grin:
ο χαρης ειναι πολυ εμπειρος φυσικα αλλα ηλικιακα νεαροτατος ( νομιζω το 82 γεννηθεις ) , πως προλαβε τις σοβιετικες εποχες και τον κομμουνισμο?  :think:
Παντως για την αισθηση του "ροκ σταρ" που αναφερεις , την εζησα για μια δεκαετια (88 - 98) που πηγαινοερχομουνα βουδαπεστη και ας μην ειναι σλαβες  :grin: τετοια ακορεστη διψα για σεξ πουθενα αλλου δεν εχω ξαναδει.

kuzia

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιαν 2010
Like
425
Πόντοι
26
Εννοείται Ρωσία πας για τους υπερμούναρους.Πόσταρα ήδη φωτό στο θρεντ της Ρωσίας από τη γκόμενα 1.90 που γαμούσα τον Οκτώβριο.

NWu4EI.jpg

Bd9mY4.jpg

Ιστανμπούλ είχα πάει με μια γόμενα 1.87 από το Πίτερ και μου είχαν πρήξει τα αρχίδια οι Τούρκοι.Την καμάκωναν παντού στη μάπα μου.Ενας μαλακοπίτουρας Τούρκος μας είχε πάρει από πίσω έπιασε την κουβέντα στην γκόμενα και έτρεξε να μπει ακόμα και στο λεωφορείο μαζί μας για να μπορέσει να της μιλήσει.
Φυσικά η ανώτερη παρουσία του Βαλκάνιου αφήνει ελάχιστα περιθώρια στα μεμέτια.
Εμ σου λενε οι Τουρκαλαδες κοιτα με ενα παραπτωμα σπονσορα με νυχι δρακουλα που κυκλοφορει η γκομενα.....μπορει να εχουμε τυχη :2funny:

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ κλασσικος ελληναρας καγκουρας αγαμητος πυρφορος...σαν κατι μαλακες που μολις δουν μια ωραια φωναζουν στο δρομο και σφυριζουν πωωπω ενα μουνιιιιι :jerking:
Χαχαχα για γελια κ για κλαματα....
Τωρα για τις ανατολικες τι να πεις...ρωσιδες πχ ειναι παραδοπιστες,αχορταγες στα δωρα,στον χορηγο κ της υπερκαταναλωσης,του νεοπλουτισμου πολυ εφε ...κλπ ουκρανες δεν μπορω να βγαλω συμπερασμα απο αυτες που ειχα αλλα βλεπω οτι γενικα κ εκει δεν διαφερουν..η οικ.κατασταση στην χωρα ομως παιζει ρολο και υπαρχει ευρεια γκαμα γυναικων που ελλαδα θα εκαναν παταγο!!ρωσια μονο επαρχια ισως αξιζει κ με ρωσικα..γνωμη μου...!παντως κλπ υπαρχουν εξαιρεσεις παντου,αντε να τις βρεις..τωρα την μια φεμινιστριες κ απο την αλλη ο αντρας πληρωνει και αχορταγες ειναι πολυ στανταρτ σε ανατολικιες...εγω πιστευω πως σε γενικες γραμμες καλυτερα δυτικη βορ ευρωπαια ανεξαρτητη και προχω ή ασιατισσα για να περνας σαν αρχοντας ...
Αλλα αν δεν βρισκεις στην χωρα που ζεις μην ελπιζεις αλλου...ωραια τα ταξιδια ωραιες οι εμπειριες αλλα καπου θες κατι ποιοτικο στην καθημερινοτητα σου.ντομπρε ουτρο!
Για άλλη μια φορά έχω να σας πω το εξής---> Έχω βγάλει 3 Ουκρανίδες μέχρι τώρα, όλες στη Ρόδο και έχω πάει 2 φορές Κίεβο! Και οι τρείς δεν είχαν σχεδον καμία απαίτηση της στιγμής! Μόνο κάποια απλά κεράσματα και μόνο  η μια ήθελε γάμο "εξπρές", που μέχρι και δώρα μου έκανε! Όμως όλες ήταν πριν τα γεγονότα στη Μαιντάν! Και εκεί που πήγαμε να πούμε πως με τη κατάρρευση της οικονομίας τους όλα θα πάνε καλύτερα, όλα έγιναν χειρότερα για την ελεύθερη βοσκή... Τουλάχιστον εδώ στο νησί δεν ξέρω κανέναν να έχει βγάλει Ουκρανέζα εργαζόμενη ή τουρίστρια! Μόνο την μετανάστρια μουνάρα που έχει ο φίλος μου και αρχίζει να τον πιέζει για γάμο :headbang: :headbang: :headbang:

Ρωσίδες  : Η χώρα είναι υπερδύναμη! Η ψυχολογία των γυναικών είναι διαφορετική! Άλλος αέρας! Όπως και οι Αμερικάνες! Πατάνε πιο σίγουρα στα πόδια τους, είναι δραστήριες και γεμάτες ενέργεια για ζωή! Εμείς όσες αυταπάτες και αν έχουμε απευθυνόμαστε στην μεσαία τάξη τους! Σε κοπέλες που έχουν μια νορμάλ δουλειά που για Ελλάδα είναι καλά λεφτά! Σε αυτές λοιπόν και σε ηλικία μεταξύ 25-35 υπάρχει πρόσφορο έδαφος! Διότι κι αυτές σιγά σιγά αλλάζουν! Θέλουν αγόρι πιο "δυτικοποιημένο" και όχι το μπρούταλ Σλάβικο στύλ! Τα Ρωσάκια που είναι κάζουαλ ντυμένα, με τρόπους και δυτικό στύλ κάνουν θραύση στις μικρότερες ηλικίες! Κάπου λοιπόν εκεί και σε συνδυασμό την λειψανδρία στο κέντρο της Μόσχας μπορεί να χωρέσουμε εμείς!

ΟΜΩΣ!!!!!!!!! Για τους επίδοξους γαμπρούς ηλικίας 30-40 χρονών... Μια Ρωσίδα για να έρθει να μείνει μόνιμα Ελλάδα δεν το κάνει εύκολα! Σίγουρα  θέλει δουλειά..*  Κίνητρο να έρθει κάποια Ελλάδα είναι να έχει παίξει τα χαρτιά της στη Ρωσία και να κουβαλάει ήδη έναν αποτυχημένο γάμο και να έρθει σε ένα μέρος με πολύ θάλασσα και έναν Αντρα ισχυρό και ανεξάρτητο που να νιώσει πως μπορεί να τα βγάλει μόνος του πέρα! Κανένας "χλιδάνεργος", άντρας που μένει με τους γονείς, εργαζόμενος των 400-600Ε δεν έχει ελπίδα να φέρει μόνιμα κοπέλα ομορφιάς 7-8 στην Ελλάδα! Ουκρανέζα μπορεί να έρθει όσο της γίνονται οι χάρες! Αν για κάποιο λόγο η κατάσταση σφιχτεί και άλλο τότε θα υπάρξει πρόβλημα!
Δύσκολοι καιροί για Ντέβουσκες...

* Με είχε Ρωτήσει πρόπερσι μια φίλη ποιος είναι ο μισθός στη Ρόδο και της είπα πως στις επιχειρήσεις μας(του κύκλου μου) είναι 800-1200Ε και το χειμώνα 5 μήνες απο το δεύτερο χρόνο θα παίρνει περίπου 400Ε το μήνα απο το κράτος... Η κοπέλα σοκαρίστηκε και της έφυγε κάθε ιδέα να έρθει να μείνει εδώ...

MrRobot

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2015
Like
0
Πόντοι
1
Για μενα το μονο που αλλαξε κιεβ μετα το μαινταν ηταν ισοτιμια που πηγε απο 1 προς 10 σε 1 προς 30!!! ειχα γκομενα ευρωμαινταν φανατικη (με δουλεια υπουργειο)τοτε και η τωρινη (με το γραφειο της) ειναι με τους ρωσοφωνους και τον πουτιν!!! χαχαχα
Για εμενα το κιεβ ειναι απλα ενας γκομενο-παραδεισος φτηνος και κοντινος..τιποτε αλλο.
Κοψε κατι ομως για τις ρωσιδες..τις εχεις θεοποιησει...!!!!εγω κρατω μικρο καλαθι για αυτες και δεν τις ξερω...π.χ. οσες μιλησα ηταν ψωναρες- εσκορτς ή μπαζα..εχω την εντυπωση οτι ειναι ξιπασμενες με τα λουσα και την μεγαλη ζωη...αυτο δεν σημαινει οτι ολες ειναι ετσι...ομως εσυ λες η μεση καλη ρωσιδα ειναι γαματη σε συμπεριφορα???ενω η ουκρανη σκατα???για σενα ισως,αλλα η αληθεια ειναι καπου στην μεση!
Ολα σχετικα ειναι ,παιζει πολυ ο χρονος που πας και φυσικα το ατομο και συγκυριες...εγω πχ πηγα κουβα πριν 4 χρ και περασα υπεργαματα αν σου πω εσενα και πας μαλλον δεν θα περασεις καλα τωρα...φιλος πηγε βραζιλια κ γυρισε και εκλαιγε...αλλα πριν 7 χρονια...εσυ πηγες περυσι και δεν σ αρεσε γιατι εχει χαλασει...αλλος βεβαια θα γραψει για τερμας με πουτανες κωλαρες,οποτε ολα ειναι υποκειμενικα!!!
Σωστα,αν καποιος μενει με μαμα ή βγαζει 400 ουτε ελλεινιδα δεν μπορει....που να παντρευτει ή να φερει μονιμα ξενη?))εγω δεν γουσταρω γαμους ποσω μαλλον με σλαβες ουτε να τις φερω εδω..ξερω θα βαρεθουν ,θα χαλασουν και θα βαρεθω κι εγω αυτες σιγουρα...εγω προς το παρον θελω να περναω καλα με αυτες οσο γινεται και να ταξιδευω οσο μπορω!

Γαματε οπου και οπως μπορειτε!

Εγγρ.
15 Νοε 2016
Like
0
Πόντοι
6
Για άλλη μια φορά έχω να σας πω το εξής---> Έχω βγάλει 3 Ουκρανίδες μέχρι τώρα, όλες στη Ρόδο και έχω πάει 2 φορές Κίεβο! Και οι τρείς δεν είχαν σχεδον καμία απαίτηση της στιγμής! Μόνο κάποια απλά κεράσματα και μόνο  η μια ήθελε γάμο "εξπρές", που μέχρι και δώρα μου έκανε! Όμως όλες ήταν πριν τα γεγονότα στη Μαιντάν! Και εκεί που πήγαμε να πούμε πως με τη κατάρρευση της οικονομίας τους όλα θα πάνε καλύτερα, όλα έγιναν χειρότερα για την ελεύθερη βοσκή... Τουλάχιστον εδώ στο νησί δεν ξέρω κανέναν να έχει βγάλει Ουκρανέζα εργαζόμενη ή τουρίστρια! Μόνο την μετανάστρια μουνάρα που έχει ο φίλος μου και αρχίζει να τον πιέζει για γάμο :headbang: :headbang: :headbang:

Ρωσίδες  : Η χώρα είναι υπερδύναμη! Η ψυχολογία των γυναικών είναι διαφορετική! Άλλος αέρας! Όπως και οι Αμερικάνες! Πατάνε πιο σίγουρα στα πόδια τους, είναι δραστήριες και γεμάτες ενέργεια για ζωή! Εμείς όσες αυταπάτες και αν έχουμε απευθυνόμαστε στην μεσαία τάξη τους! Σε κοπέλες που έχουν μια νορμάλ δουλειά που για Ελλάδα είναι καλά λεφτά! Σε αυτές λοιπόν και σε ηλικία μεταξύ 25-35 υπάρχει πρόσφορο έδαφος! Διότι κι αυτές σιγά σιγά αλλάζουν! Θέλουν αγόρι πιο "δυτικοποιημένο" και όχι το μπρούταλ Σλάβικο στύλ! Τα Ρωσάκια που είναι κάζουαλ ντυμένα, με τρόπους και δυτικό στύλ κάνουν θραύση στις μικρότερες ηλικίες! Κάπου λοιπόν εκεί και σε συνδυασμό την λειψανδρία στο κέντρο της Μόσχας μπορεί να χωρέσουμε εμείς!

ΟΜΩΣ!!!!!!!!! Για τους επίδοξους γαμπρούς ηλικίας 30-40 χρονών... Μια Ρωσίδα για να έρθει να μείνει μόνιμα Ελλάδα δεν το κάνει εύκολα! Σίγουρα  θέλει δουλειά..*  Κίνητρο να έρθει κάποια Ελλάδα είναι να έχει παίξει τα χαρτιά της στη Ρωσία και να κουβαλάει ήδη έναν αποτυχημένο γάμο και να έρθει σε ένα μέρος με πολύ θάλασσα και έναν Αντρα ισχυρό και ανεξάρτητο που να νιώσει πως μπορεί να τα βγάλει μόνος του πέρα! Κανένας "χλιδάνεργος", άντρας που μένει με τους γονείς, εργαζόμενος των 400-600Ε δεν έχει ελπίδα να φέρει μόνιμα κοπέλα ομορφιάς 7-8 στην Ελλάδα! Ουκρανέζα μπορεί να έρθει όσο της γίνονται οι χάρες! Αν για κάποιο λόγο η κατάσταση σφιχτεί και άλλο τότε θα υπάρξει πρόβλημα!
Δύσκολοι καιροί για Ντέβουσκες...

* Με είχε Ρωτήσει πρόπερσι μια φίλη ποιος είναι ο μισθός στη Ρόδο και της είπα πως στις επιχειρήσεις μας(του κύκλου μου) είναι 800-1200Ε και το χειμώνα 5 μήνες απο το δεύτερο χρόνο θα παίρνει περίπου 400Ε το μήνα απο το κράτος... Η κοπέλα σοκαρίστηκε και της έφυγε κάθε ιδέα να έρθει να μείνει εδώ...

τα σεβη μου φιλε ρολογα  :hi:

και εγω τις ιδιες αποψεις μαζι σου εχω σ' αυτα που γραφεις, ετσι ακριβως ειναι η κατασταση σημερα οπως την περιγραφεις

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.130
Πόντοι
2.356
ρωσσιδες,μια κατηγορια μονες τους  :grin:

η μια απο αυτες στο βιντεακι ειναι αρκετα γνωστη με φιλο που γραφει εδω μεσα (στο φορουμ γενικα, οχι σε αυτο το θρεντ)
πολυ καλος παικτης αποδεδειγμενα, με φωτο και κριτικες.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom