Για άλλη μια φορά έχω να σας πω το εξής---> Έχω βγάλει 3 Ουκρανίδες μέχρι τώρα, όλες στη Ρόδο και έχω πάει 2 φορές Κίεβο! Και οι τρείς δεν είχαν σχεδον καμία απαίτηση της στιγμής! Μόνο κάποια απλά κεράσματα και μόνο η μια ήθελε γάμο "εξπρές", που μέχρι και δώρα μου έκανε! Όμως όλες ήταν πριν τα γεγονότα στη Μαιντάν! Και εκεί που πήγαμε να πούμε πως με τη κατάρρευση της οικονομίας τους όλα θα πάνε καλύτερα, όλα έγιναν χειρότερα για την ελεύθερη βοσκή... Τουλάχιστον εδώ στο νησί δεν ξέρω κανέναν να έχει βγάλει Ουκρανέζα εργαζόμενη ή τουρίστρια! Μόνο την μετανάστρια μουνάρα που έχει ο φίλος μου και αρχίζει να τον πιέζει για γάμο
Ρωσίδες : Η χώρα είναι υπερδύναμη! Η ψυχολογία των γυναικών είναι διαφορετική! Άλλος αέρας! Όπως και οι Αμερικάνες! Πατάνε πιο σίγουρα στα πόδια τους, είναι δραστήριες και γεμάτες ενέργεια για ζωή! Εμείς όσες αυταπάτες και αν έχουμε απευθυνόμαστε στην μεσαία τάξη τους! Σε κοπέλες που έχουν μια νορμάλ δουλειά που για Ελλάδα είναι καλά λεφτά! Σε αυτές λοιπόν και σε ηλικία μεταξύ 25-35 υπάρχει πρόσφορο έδαφος! Διότι κι αυτές σιγά σιγά αλλάζουν! Θέλουν αγόρι πιο "δυτικοποιημένο" και όχι το μπρούταλ Σλάβικο στύλ! Τα Ρωσάκια που είναι κάζουαλ ντυμένα, με τρόπους και δυτικό στύλ κάνουν θραύση στις μικρότερες ηλικίες! Κάπου λοιπόν εκεί και σε συνδυασμό την λειψανδρία στο κέντρο της Μόσχας μπορεί να χωρέσουμε εμείς!
ΟΜΩΣ!!!!!!!!! Για τους επίδοξους γαμπρούς ηλικίας 30-40 χρονών... Μια Ρωσίδα για να έρθει να μείνει μόνιμα Ελλάδα δεν το κάνει εύκολα! Σίγουρα θέλει δουλειά..* Κίνητρο να έρθει κάποια Ελλάδα είναι να έχει παίξει τα χαρτιά της στη Ρωσία και να κουβαλάει ήδη έναν αποτυχημένο γάμο και να έρθει σε ένα μέρος με πολύ θάλασσα και έναν Αντρα ισχυρό και ανεξάρτητο που να νιώσει πως μπορεί να τα βγάλει μόνος του πέρα! Κανένας "χλιδάνεργος", άντρας που μένει με τους γονείς, εργαζόμενος των 400-600Ε δεν έχει ελπίδα να φέρει μόνιμα κοπέλα ομορφιάς 7-8 στην Ελλάδα! Ουκρανέζα μπορεί να έρθει όσο της γίνονται οι χάρες! Αν για κάποιο λόγο η κατάσταση σφιχτεί και άλλο τότε θα υπάρξει πρόβλημα!
Δύσκολοι καιροί για Ντέβουσκες...
* Με είχε Ρωτήσει πρόπερσι μια φίλη ποιος είναι ο μισθός στη Ρόδο και της είπα πως στις επιχειρήσεις μας(του κύκλου μου) είναι 800-1200Ε και το χειμώνα 5 μήνες απο το δεύτερο χρόνο θα παίρνει περίπου 400Ε το μήνα απο το κράτος... Η κοπέλα σοκαρίστηκε και της έφυγε κάθε ιδέα να έρθει να μείνει εδώ...