Παπούς Παράξενος
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Νοε 2016
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
Εννοείται Ρωσία πας για τους υπερμούναρους.Πόσταρα ήδη φωτό στο θρεντ της Ρωσίας από τη γκόμενα 1.90 που γαμούσα τον Οκτώβριο.
Εννοείται Ρωσία πας για τους υπερμούναρους.Πόσταρα ήδη φωτό στο θρεντ της Ρωσίας από τη γκόμενα 1.90 που γαμούσα τον Οκτώβριο.
ναι υπαρχει μεγαλη η διαφορα στις τιμες σε σχεση με κιεβο (που θεωρειται σχετικα ακριβο τωρα) αλλα οχι σε επιπεδα εξωφρενικα
π.χ. για μια ωρα σεξ στο χωρο σου στο ξενοδοχειο μπορεις να βρεις απο 40-200 ευρο απο ολα εχει ο μπαξες
θελει ψαξιμο πολυ στα αξιοπιστα σαιτ με call girl
για πια πόλη αναφερεσαι? για σοφια είναι τζοκερ. έχω ψαξει σε μερικα σαιτ και δεν δειχνουν προσωπο.
κμαν2 οταν πηγες τον περαμενο οκτωβριο κρασνονταρ για δουλεια με την εταιρια πηγες η για διακοπες;
ΤΥΠΕ ΚΑΤΣΕ ΣΤ ΑΥΓΑ ΣΟΥ,στο ξαναοατα αξίζει. σουπερ το μωρό
Μολδαβία κατέβαινα από το 1996 μέχρι το 2001.ε οτι ειναι κουτσιμπολης ,τοχει το ελλατωμα ,δεν μπορω να σε αντικρουσω σε αυτο....
ομως δεν ξερω ποσο παλια αναφερεσαιεσυ,αλλα τον καιρο που πηγε ο μιτσος,επειδη τον διαβαζα τοτε,
δεν εχεις δικιο,οτι ειπε μονο μπουρδες
,ειπε πολλα σωστα κι ειδικα οτι το μερος εχει δυσκολιες αρκετες πιο πολλες για εναν ουρανοκατεββατο,κ δεν ειναι ουτε τζαπα ουτε σε κυνηγαν οι μουναρες που γραφουν κατι πυρφοροι πριν... ;)
τεσπα ,δεν εχει σημασια ,,ετσι τοπα μην το κανουμε κ ζητημα
ΤΥΠΕ ΚΑΤΣΕ ΣΤ ΑΥΓΑ ΣΟΥ,στο ξαναοα
η αν εχεις τοση καψα
πηγαινα μεχρι το πλοβντιβ με το γτρενο
στην χειροτερη σε 5 ωρες θασαι πισω ελλαδα με το παντελονι κ το μπουφαν σου ,ειναι κι αυτο κατι σημαντικο ;)
κι εγω πρωην μοντελο ειμαι
Εγώ ταξιδεύω μόνο για σεξοτουρισμό.
κατσε καλααααααααααααααααααααααααααααααααπο μια ερευνα που έκανα, τα βουλγαρικα σαιτ δεν δειχνουν προσωπο. ξερεις κανενα αξιοπιστο που να δειχνει προσωπο?
κατσε καλααααααααααααααααααααααααααααααα
ποναει το στυλιαρι....
ο μκμαν ξερεις τι ξυλο εχει φαει μικρος??
ρωταν τον,αν θελει να στα πει...τι θες να πεις?
βαλκάνιε αρχοντα διαφωτισε με, ωστε να μην πεσω στα ιδια λάθη.
αλλο ενα υψηλο αλογο στη μοσχα με verifid foto (αξιοπηστη φοτο)
λιγο αλμηρη η τιμη της αλλα αξιζει να το δοκιμασει οποιος παει στη μοσχα 190cm χωρις τακουνια η κοπελα
μια εικονα χιλιες λεξεις