Νέα

Τί γίνεται με Κίεβο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
στη ρωσια τρως και με καμακι στο δρομο

Ο τύπος είναι ότι να 'ναι !Μόνο όταν ήταν σοβαρός του μιλούσαν οι Ντεβουσκίτσες...Το κόβω να πάθω ζημιά στη Μόσχα απο τα λίγα που είδα στους δρόμους! :rockon:  :rockon: :rockon:
Δείχνει το ιδανικό μέρος!!!!

Εγγρ.
15 Νοε 2016
Like
0
Πόντοι
6
Εδώ θα διαφωνήσω ευγενικά!!! Γουστάρω πολύ που τώρα για Ρωσία έβγαλα Βίζα και χρειάζεται και μια διαδικασία που διαρκεί μια εβδομάδα! Αυτό είναι αποτρεπτικό στον κάθε πικραμένο να ταξιδευει τελευταία στιγμή πάνω και να απομυθοποιεί τους δυτικούς στα μάτια των Ντεβουσκών! Αυτό που έχει γίνει στην Ουκρανία δηλαδή...Θα ήταν πολύ διαφορετικά και ωραία τα πράγματα αν χρειαζόντουσαν βίζα ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ για να μπουν στη χώρα!!!
Γενικά είμαι υπέρ των ανοιχτών συνόρων για την  Ουκρανία και κατά της κατάστασης τώρα με όποιον θέλει να μπαίνει έτσι και αυτές να μην μπορούν να βγούν! Ή όλα ή τίποτα!!!!

ας χρειαζεται βιζα για ρωσσια δεν ειναι κακο αυτο φιλε ρολογα ισα ισα ειναι και καλο γιατι αποτρεπει τους σεξοτουριστες απο την ΕΕ να κανουν μαζικα ταξιδια για να γευτουν σλαβικο μουνι, κατα την αποψη μου ταξιδια ειναι καλο να σχεδιαζονται απο πριν και οχι την τελευταια στιγμη  :hi:

με την απαλαγη βιζας η ουκρανια για τους πολιτες της ΕΕ που θελουν να κανουν σεξοτουρισμο εκει εφερε τα αποτελεσματα να ειναι εις βαρος μας πλεον

Εγγρ.
15 Νοε 2016
Like
0
Πόντοι
6
Ο τύπος είναι ότι να 'ναι !Μόνο όταν ήταν σοβαρός του μιλούσαν οι Ντεβουσκίτσες...Το κόβω να πάθω ζημιά στη Μόσχα απο τα λίγα που είδα στους δρόμους! :rockon:  :rockon: :rockon:

ειναι σουπερ πηγα τον περασμενο μαιο και περασα απιστευτα τελεια

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
κμαν2 στη αγ. πετρουπολη αν πας θα ξοδεψεις σχεδον τα ιδια λεφτα με το κιεβο για γυναικες, γιατι αραγε να ειναι πιο καλα στην ουκρανια δεν μπορω να το καταλαβω  αυτο που λες  :think:

ισα ισα που το κιεβο εχει μαζεψει τον καθε λογης σεξοτουριστα και βρωμησε η δουλεια, γι' αυτο εσυ που εχεις μια καλη οικονομικη ανεση πρεπει να παιζεις μονο ρωσια και οχι ουκρανια  :hi:

Δε νομίζω οτι είναι καλύτερα.Με αυτά που είδα Κρανσοντάρ απογοητεύτηκα.Δεν αποκλείεται όμως Πίτερ,Μόσχα να είναι καλά τα πράγματα.

Εγγρ.
15 Νοε 2016
Like
0
Πόντοι
6
Δε νομίζω οτι είναι καλύτερα.Με αυτά που είδα Κρανσοντάρ απογοητεύτηκα.Δεν αποκλείεται όμως Πίτερ,Μόσχα να είναι καλά τα πράγματα.

ειναι καλυτερα ξερω τι σου λεω  ;) εφοσον εχεις την οικονομικη δυνατοτητα να πας αμμεσα προτιμησε αγ. πετρουπολη
καμια σχεση με κιεβο αλλο επιπεδο  :hi:

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
ειναι καλυτερα ξερω τι σου λεω  ;) εφοσον εχεις την οικονομικη δυνατοτητα να πας αμμεσα προτιμησε αγ. πετρουπολη
καμια σχεση με κιεβο αλλο επιπεδο  :hi:

Σ'ιγουρα θα δοκιμάσω αν και δε νομίζω να είναι όπως λες.Οι Ουκρανές γενικά είναι ψωλάκια καυλάκια όπως οι Πολωνές,οι Ρωσίδες έχουν άλλη ποιότητα.Αν και έχω γαμήσει μουνάρες Ρωσίδες.(μία πόσταρα πριν από ένα μήνα από τη Νότια Ρωσία).

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.278
Πόντοι
506
Ο Βιταλη ειναι ρωσος που από μικρή ηλικία βρέθηκε στην Αμερική. Αν έχει κάποιος την ηλικία του και την εμφάνιση του το θέμα γκόμενες είναι εύκολο κομάτι

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.278
Πόντοι
506
νυκτερος ειναι δυναμη
για ρωσια κ βουλγαρια ειναι ο ειδικος
ο μιτσος επισης για ρωσσια οτι ελεγε ισχυε ,εκτος απ τις μαλ..ιες που ελεγε για τον ιδιο,οτι τον κυνηγανε οι γκομενες για το στατους  :grin:
μιτσαρα29 αν διαβαζεις ακομα,ασε τα πεισματα ξαναγραψε,απλα κοψε τις μαλ..ιες που ελεγες για τους αλλους,εμενα δεν μ ενοχλει,ισα ισα που γελαω με τις ζαβομαρες αλλα αλλους πχ σινο ντερτυ κλπ  τους ενοχλει...οποτε ιδι ναζατ κ λεγε τα ωραια σου ,ασε απεξω σινο κ ντερτυ κι ολα καλα!!! :hi:
Για Βουλγαρία ο Popov είναι πιο ειδικός.  :grin:  

Εγγρ.
15 Νοε 2016
Like
0
Πόντοι
6
Σ'ιγουρα θα δοκιμάσω αν και δε νομίζω να είναι όπως λες.Οι Ουκρανές γενικά είναι ψωλάκια καυλάκια όπως οι Πολωνές,οι Ρωσίδες έχουν άλλη ποιότητα.Αν και έχω γαμήσει μουνάρες Ρωσίδες.(μία πόσταρα πριν από ένα μήνα από τη Νότια Ρωσία).

αν με ακουσεις φιλε κμαν2 θα με ευνωμονεις μετα καμια σχεση η μοσχα και η πετρουπολη με το κιεβο, δεν προκειται να ξαναπας κιεβο μετα ξανα  :hi:

το κιεβο τωρα το 2016 ειναι κατηγορια β εθνικη ενω η μοσχα και η περουπολη champions leauge.

και αν εχω εγω χρηματα μεχρι τοτε που σκοπευεις να πας ρωσσια εσυ, μπορει να ανεβω και εγω ρωσσια και να βρεθουμε επανω  

γιατι ολα ειναι θεμα χρηματων και αν καταφερω και μαζεψω χρηματα  :hi:

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.278
Πόντοι
506
ψησε τον πορδομεταναστη να κανει το καμ μπακ
εχετε παρτιδες νομιζω ως οριγκιναλε ρωσσοφωνοι  ;)
Ο Μήτσος δεν ήταν αντικειμενικός σ αυτά που έγραψε και πολλές φορές ήταν λάθος. Μια πληροφορία αξίζει όταν είναι καθαρή και αποστειρωμένη και του Μήτσου οι πληροφορίες είχαν πάνω τους πολλά καταλοιπα από τα πιστεύω του

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.513
Πόντοι
3.656
αν με ακουσεις φιλε κμαν2 θα με ευνωμονεις μετα καμια σχεση η μοσχα και η πετρουπολη με το κιεβο, δεν προκειται να ξαναπας κιεβο μετα ξανα  :hi:

το κιεβο τωρα το 2016 ειναι κατηγορια β εθνικη ενω η μοσχα και η περουπολη champions leauge.

και αν εχω εγω χρηματα μεχρι τοτε που σκοπευεις να πας ρωσσια εσυ, μπορει να ανεβω και εγω ρωσσια και να βρεθουμε επανω  

γιατι ολα ειναι θεμα χρηματων και αν καταφερω και μαζεψω χρηματα  :hi:
οπως ειπα εχω εναν φιλο παει συνεχεια κιεβο λογω δουλειας και ενιοτε πητερ κ μοσχα
αξιοπιστος δεν λεει ποτε μαλ..ιες,γαμησα μια φορα πχ κι εφαγα 10 φολες..τετοιο στυλ
μου ειπε λοιπον κι εχω δει κ πολλες φωτο οτι οντως πητερ εχει νιμου κι ειναι ευκολα σχετικα,κιεβο φυσικα η πληρης γνωστη αποτυχια,μονο για αγαμητους,η θυματοποιοημενους αλλα κ μοσχα μοθ ειπε εντελως φολα..ΧΕΙΡΟΤΕΡΑΣ κι απο Κιεβο
νομιζω ετσι θαναι
τωρα που θα παει ο ρολογομπους θα μας δοθει κ μια δευτερη αξιοπιστη γνωμη
παντως προβλεπω απο τωρα κι απ οσα εχω μιλησει κ με μολδαβες μολδαβους που δουλευαν πητερ αλλα κ μοσχα,τα ιδια μουχαν πει..αν θες δουλειες πηγαινε μισχα,αν θες νιμου,μονο πητερ

Εγγρ.
15 Νοε 2016
Like
0
Πόντοι
6
κμαν2 κατι ασχετο :offtopic:

σημερα γνωρισα μια ρωσιδα εδω στην ελλαδα που ειναι χωρισμενη απο εναν γεμανο και ζει μονιμα στο μοναχο, ηρθε να δει την ξαδερφη της που ειναι παντρεμενη εδω στην ελλαδα με εναν συναδελφο μου στη δουλεια.  :hi:

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.513
Πόντοι
3.656
Ο Μήτσος δεν ήταν αντικειμενικός σ αυτά που έγραψε και πολλές φορές ήταν λάθος. Μια πληροφορία αξίζει όταν είναι καθαρή και αποστειρωμένη και του Μήτσου οι πληροφορίες είχαν πάνω τους πολλά καταλοιπα από τα πιστεύω του
κοιτα να δεις εγω μπορω να τον κρινω απο τα ρεπορτ στο κισινιοφ κ τιρασπολ που τα ξερω ξκαλυτερα κι απο ολους
οτι ειπε ο μιτσος ΟΤΑΝ πηγε ηταν αυτο που ισχυε γιατον απλο σεξοτουριστα,νετα σκετα χωρις ωραιοπειησεις κ σαλτσες,αυτα ειναι για τον μεσο επισκεπτη,που εγραψε ακριβως
σωστα απο την αλλη λες οτι ΠΡΙΝ παει ,ελεγε ενα καρο μαλ..ιες,που δεν θσχυε τιποτα...εβγαζε αυθαιρετα συμπερασματα κι επεμενε κιολας οταν αλλοι τουγραφαν τα αντιθετα
αλλα κ στις δυο περιπτωσεις ειχε πλακα οπω ςτα γραφει... :grin:

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.513
Πόντοι
3.656
κμαν2 κατι ασχετο :offtopic:

σημερα γνωρισα μια ρωσιδα εδω στην ελλαδα που ειναι χωρισμενη απο εναν γεμανο και ζει μονιμα στο μοναχο, ηρθε να δει την ξαδερφη της που ειναι παντρεμενη εδω στην ελλαδα με εναν συναδελφο μου στη δουλεια.  :hi:
παρτης το τηλ κ δωστο του δασκαλου πριν τον βαλουν φυλακη για τα χρεη οι φριτσιδες
ΣΩΣΤΟΝΕ

Εγγρ.
15 Νοε 2016
Like
0
Πόντοι
6
οπως ειπα εχω εναν φιλο παει συνεχεια κιεβο λογω δουλειας και ενιοτε πητερ κ μοσχα
αξιοπιστος δεν λεει ποτε μαλ..ιες,γαμησα μια φορα πχ κι εφαγα 10 φολες..τετοιο στυλ
μου ειπε λοιπον κι εχω δει κ πολλες φωτο οτι οντως πητερ εχει νιμου κι ειναι ευκολα σχετικα,κιεβο φυσικα η πληρης γνωστη αποτυχια,μονο για αγαμητους,η θυματοποιοημενους αλλα κ μοσχα μοθ ειπε εντελως φολα..ΧΕΙΡΟΤΕΡΑΣ κι απο Κιεβο
νομιζω ετσι θαναι
τωρα που θα παει ο ρολογομπους θα μας δοθει κ μια δευτερη αξιοπιστη γνωμη
παντως προβλεπω απο τωρα κι απ οσα εχω μιλησει κ με μολδαβες μολδαβους που δουλευαν πητερ αλλα κ μοσχα,τα ιδια μουχαν πει..αν θες δουλειες πηγαινε μισχα,αν θες νιμου,μονο πητερ

θα συμφωνισω με τα υπολοιπα, αλλα για μοσχα διαφωνω πιστευω οτι κανεις λαθος εχει νιμου και πολυ ευκολο μαλιστα απλα χρειαζεται χρονος με 4-5 μερες δεν προλαβαινες να κανεις δουλεια απλα θα καταφυγεις σε επαγγελματιες  :hi:

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.513
Πόντοι
3.656
θα συμφωνισω με τα υπολοιπα, αλλα για μοσχα διαφωνω πιστευω οτι κανεις λαθος εχει νιμου και πολυ ευκολο μαλιστα απλα χρειαζεται χρονος με 4-5 μερες δεν προλαβαινες να κανεις δουλεια απλα θα καταφυγεις σε επαγγελματιες  :hi:
δεν εχω παει ΕΓΩ
ειπα μεταφερω αξιοπιστες αποψεις
υγ.εππαγγελματιες ειναι ακριβες στην  σοφια πχ
φανταζομαι μοσχα θαναι εξωφρενικα τα νουμερα

Εγγρ.
15 Νοε 2016
Like
0
Πόντοι
6
παρτης το τηλ κ δωστο του δασκαλου πριν τον βαλουν φυλακη για τα χρεη οι φριτσιδες
ΣΩΣΤΟΝΕ

η κοπελα θα με κανει προξενιο με την ανεψια της (να την παντρευτω) που ειναι 24χρ και δυνατο μουνακι και σπουδαζει στο μοναχο οικονομικες επιστημες

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom