Νέα

Τί γίνεται με Κίεβο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
σαφως και δινουν τα dating sites μια αμεσοτητα στην επικοινωνια για τους λογους που ανεφερες πιο πανω και εγω ειμαι τυπος της παλιας σχολης γι' αυτο και μεχρι τωρα δεν εχω ασχοληθει με τετοια σαιτ, γιατι προτιμω το live καμακι, αλλα στις μερες μας για να γινουμε και πιο ευελικτοι στο φλερτ πρεπει να εχουμε και ενα λογαριασμο σε καποιο απο αυτα τα σαιτ.
εχω διαβασει στο goοgle και εχω ακουσει απο γνωστους μου, ιστοριες ανθρωπων της διπλανης πορτας που εχουν κολλησει σ' αυτα τα σαιτ και το φλερτ τους γινεται μονο απο αυτα και εχουν χασει την προσωπικη επαφη και την αισθηση με την πραγματικοτητα (ζουνε σε μια διαδυκτιακη γυαλα) καθως και πολλες χρηματικες απατες απο ντεβουσκες που δεν τις ειχαν δει ποτε απο κοντα και στελναν χρηματα στη ουκρανια και τη ρωσια  :headbang:
φυσικα αφου οι ντεβουσκες τους πουλισαν ερωτα και τους μαδησαν οικονομικα μετα εξαφανιστηκαν (εσβησαν το ψευτικο προφιλ που ειχαν).
μια τετοια περιπτωση που γνωριζω ειναι οτι την πατησε ετσι ενας γειτονας του κολλητου μου φιλου χωρις να εχει ιδεα απο ουκρανια και ρωσια
και γενικα απο ταξιδια σεξοτουρισμου (αν και λογο της ηλικιας δεν δικαιολογειται) απλα ο τυπος ηταν αβγαλτος και με λιγες ερωτικες εμπειριες στη ζωη του
και πιστευε οτι θα βρει γυναικα στην ουκρανια (χωρις να γνωριζει απολυτως τιποτα για αυκρανια, να φανταστεις δεν ηξερε ουτε τι νομισμα εχει η ουκρανια γενικα πληρη αγνοια) για να παντρευτει γιατι το παλικαρι και με το δικιο του οπως και πολλοι αλλοι ειχε απιβδυσει με τις ελληνιδες.
διαβαζα τωρα στον ταξιδιωτικο οδηγο για χαρκοβ εμπειριεσ ανθρωπων απο την πολη.εγραφε ενασ αμερικανοσ το 2015 εχει προσκλησει να παει αμερικη απο μια κοπελα που μιλουσε στο ιτερνετ χαχαχαχαχ.ρωτουσε πλιροφοριεσ για την πολη.ελπιζω να μην πηγε χαχαχαχααχχαχ

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
τα εξηγησε ο μιτσος τοτε.αυτη νομιζαν θα μπουνε στην ευρωπαικη ενωση,αλλο η τελωνιακη ενωση προιοντων αλλο η ευρωπαικη ενωση.ηθελαν πολυ χρημα για εκσυχρονισμο ενω η ευρωπη ειχε μεγαλη κριση.με την τελωνιακη ενωση θα πουλουσε ο ποροσενκο τα σοκολατακια σε ολη την ευρωπη χαχαχαχ ειναι και νοστιμα θα γινοταν ο πλουσιοτεροσ στην ευρωπη.ο πουτιν τον ονομασε σαν ενα μεγαλο επενδυτη για την ρωσια,απο τα εργοστασια που εχει δινει εκατομυρια στην ρωσια.λευκωρωσια πρεπει να κανουν κατι με την βιζα να εχουν τουρισμο να τα περνουν.ομορφο το μινσκ αλλα με τετεια διαδικασια δεν παταμε.
Εδώ θα διαφωνήσω ευγενικά!!! Γουστάρω πολύ που τώρα για Ρωσία έβγαλα Βίζα και χρειάζεται και μια διαδικασία που διαρκεί μια εβδομάδα! Αυτό είναι αποτρεπτικό στον κάθε πικραμένο να ταξιδευει τελευταία στιγμή πάνω και να απομυθοποιεί τους δυτικούς στα μάτια των Ντεβουσκών! Αυτό που έχει γίνει στην Ουκρανία δηλαδή...Θα ήταν πολύ διαφορετικά και ωραία τα πράγματα αν χρειαζόντουσαν βίζα ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ για να μπουν στη χώρα!!!
Γενικά είμαι υπέρ των ανοιχτών συνόρων για την  Ουκρανία και κατά της κατάστασης τώρα με όποιον θέλει να μπαίνει έτσι και αυτές να μην μπορούν να βγούν! Ή όλα ή τίποτα!!!!

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
rologa παιζω τωρα μπαντου ιβανοφραγοβσκ,κιεβ,χαρκοβ εχει πολυ ψωμι απαντανε σχεδον αμεσως.απο κυπρο εχει πτησεισ 10 -12 ουκρανικεσ πολεισ

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.511
Πόντοι
3.656
ευχαριστουμε τον συντροφο νυκτερο για τισ πλιροφοριες του,νοσταλγουμε της σοβιετικεσ γκομενες οχι αυτα τα σκουπιδια πλεον,δεν αξιζουν.δεν με συγκινει καμια και τισ σνομπαρω.σωστος και ο μιδασ ουκρανια η απο την πρωτη η τελοσ.ετσι κανω τωρα για αυτο μειοθηκε το μπατζετ που ξοδευω και ουτε κλαμπ παω να κερνω αδικα.
νυκτερος ειναι δυναμη
για ρωσια κ βουλγαρια ειναι ο ειδικος
ο μιτσος επισης για ρωσσια οτι ελεγε ισχυε ,εκτος απ τις μαλ..ιες που ελεγε για τον ιδιο,οτι τον κυνηγανε οι γκομενες για το στατους  :grin:
μιτσαρα29 αν διαβαζεις ακομα,ασε τα πεισματα ξαναγραψε,απλα κοψε τις μαλ..ιες που ελεγες για τους αλλους,εμενα δεν μ ενοχλει,ισα ισα που γελαω με τις ζαβομαρες αλλα αλλους πχ σινο ντερτυ κλπ  τους ενοχλει...οποτε ιδι ναζατ κ λεγε τα ωραια σου ,ασε απεξω σινο κ ντερτυ κι ολα καλα!!! :hi:

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
νυκτερος ειναι δυναμη
για ρωσια κ βουλγαρια ειναι ο ειδικος
ο μιτσος επισης για ρωσσια οτι ελεγε ισχυε ,εκτος απ τις μαλ..ιες που ελεγε για τον ιδιο,οτι τον κυνηγανε οι γκομενες για το στατους  :grin:
μιτσαρα29 αν διαβαζεις ακομα,ασε τα πεισματα ξαναγραψε,απλα κοψε τις μαλ..ιες που ελεγες για τους αλλους,εμενα δεν μ ενοχλει,ισα ισα που γελαω με τις ζαβομαρες αλλα αλλους πχ σινο ντερτυ κλπ  τους ενοχλει...οποτε ιδι ναζατ κ λεγε τα ωραια σου ,ασε απεξω σινο κ ντερτυ κι ολα καλα!!! :hi:
Θέλουμε τον Dimitrakis29 Moderator  :rockon: :rockon: :rockon:

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
rologa παιζω τωρα μπαντου ιβανοφραγοβσκ,κιεβ,χαρκοβ εχει πολυ ψωμι απαντανε σχεδον αμεσως.απο κυπρο εχει πτησεισ 10 -12 ουκρανικεσ πολεισ
έχει χειμώνα πτήσεις;Δεν νομίζω πάνω απο μια και αυτή Κίεβο...
Όσο γι αυτές που απαντάνε, 1-2 μέρες κρατιούνται θερμές...Μετά εξαφανίζονται...

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.511
Πόντοι
3.656
Θέλουμε τον Dimitrakis29 Moderator  :rockon: :rockon: :rockon:
:helpplea: :helpplea: :helpplea:
οχι μοντ ο μιτσος
θα γθνει το θρεντ βιωσιμο μονο σε ΄ποστ τυπου ,πορδομεταναστη μεγαλε γαμεα ..κλπ κλπ  ηπηγα για χεσιμο σ ενα πολυ ωραιο μερος κ κατουρησα κλπ κλπ η γνωρισα μια κατσικα με μια κωλαρα πολυ προκλητικη,μολις βελαξε εφτασα σε οργασμο πριν την ακουμπησω κλπ κλπ  :grin:
ο μιτσαρας να μπει να γραψει ως βιπ μελος,μοντ οχι

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
ευχαριστουμε τον συντροφο νυκτερο για τισ πλιροφοριες του,νοσταλγουμε της σοβιετικεσ γκομενες οχι αυτα τα σκουπιδια πλεον,δεν αξιζουν.δεν με συγκινει καμια και τισ σνομπαρω.σωστος και ο μιδασ ουκρανια η απο την πρωτη η τελοσ.ετσι κανω τωρα για αυτο μειοθηκε το μπατζετ που ξοδευω και ουτε κλαμπ παω να κερνω αδικα.

Πήγαινε Ρωσία τότε.Αλλά πού να πας τέτοια κωλώστρα που είσαι.Βλέπεις το μέσο εισόδημα Ρωσία,Πολωνία και δεν πατάς γιατί δε σε παίρνει.Επιλέγεις τα φτωχά μέρη Ουκρανία,Σερβία και στο μέλλον Αρμενία και πιάνεις τα αρχίδια σου.
Γιατί είσαι τελείως προβλεπέ.Ολο στο ίδιο μέρος θα πας γιατί στα άλλα παίρνεις τα αρχίδια σου σε ασημένο πιάτο.
Αυτή είναι η διαφορά του πουτσαρά.Ο Βαλκάνιος χώνεται και γαμάει παντού είτε μιλάμε για Ρωσία είτε για Ουκρανία είτε για Πολωνία ή Δύση.Εκφράζει την απόλυτη ανωτερότητά του με την πούτσα έξω την τρομερή κυριαρχία στο χώρο οπότε το περιβάλλον αποκτά μινιμάλ σημασία.Είναι απλά θέμα excess.

Το νόημα το έχει πιάσει μόνο ο ΒΑΛΚΑΝΙΟΣ.Βλέπετε οτι ενώ γαμούσε εν χορώ Πολωνία άλλη γκόμενα κάθε μέρα αυτός γύρισε Τσεχία.Αυτό κάτι σημαίνει.Είναι ακριβώς δέίγμα ανωτερότητας να κυνηγάς το ποιοτικό μουνί όσο σε παίρνει.
Και εγώ ενώ είχα ξεσκιστεί τον πούτσο Ουκρανία,Πολωνία μέχρι το 2008,μετά για 2 χρόνια το γύρισα στις Τσέχες απλά γιατί η ποιότητα ήταν ανώτερη.
Και δε μετάνιωσα γιατί γαμούσα άλογα παρόλο που το 2007-2011 ήταν η χρυσή εποχή της Πολωνίας δεν μπορείτε να φανταστείτε πόσο ωραία ήταν τα πράγματα τότε.Γαμούσες γκόμενες από τα κλαμπ,γίνονταν one night stands,τριολέ και μερικές δέχονταν να τις κατουρήσεις ακόμα και να χέσεις πάνω τους.Τρελλά πράγματα βέβαια μιλάμε πάντα για σλαβικούς παραδείσους και παράλληλο σύμπαν σε σχέση με τη μίζερη πραγματικότητα της Δύσης που άναψαν λίγο οι Ανατολικές.

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.511
Πόντοι
3.656
κμαν ..κατουρα και λιγο να ξαποστασεις.... :o :o :o :grin: :grin:

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Εδώ θα διαφωνήσω ευγενικά!!! Γουστάρω πολύ που τώρα για Ρωσία έβγαλα Βίζα και χρειάζεται και μια διαδικασία που διαρκεί μια εβδομάδα! Αυτό είναι αποτρεπτικό στον κάθε πικραμένο να ταξιδευει τελευταία στιγμή πάνω και να απομυθοποιεί τους δυτικούς στα μάτια των Ντεβουσκών! Αυτό που έχει γίνει στην Ουκρανία δηλαδή...Θα ήταν πολύ διαφορετικά και ωραία τα πράγματα αν χρειαζόντουσαν βίζα ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ για να μπουν στη χώρα!!!
Γενικά είμαι υπέρ των ανοιχτών συνόρων για την  Ουκρανία και κατά της κατάστασης τώρα με όποιον θέλει να μπαίνει έτσι και αυτές να μην μπορούν να βγούν! Ή όλα ή τίποτα!!!!

Δε θα κάνεις τίποτα Ρωσία εκτός και αν γαμήσεις ξανά την παντρεμένη που έχεις ήδη γαμήσει.Ρωσία είναι σκληρα τα πράγματα πρέπει να σπρώχνεις πολύ ρευστό.
Για εσένα ιδανική χώρα είναι η Λευκορρωσία εκεί είναι κάπως πιο παραδοσιακές κυνηγούν τον αστραφτερό ιππότη με το άσπρο άλογο.Εκεί σε παίρνει πραγματικά και βίζα βγάζεις στο αεροδρόμιο.
Ποιος γαμάει τους Τούρκους?Οι Τούρκοι δεν είναι ανταγωνισμός.Η ανωτερότητά μας είναι τεράστια γαμιούνται όλα τα μεμέτια.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
:hi: :hi: :hi:

Το παράδειγμα Ομπάμια-Τσίπρα όλα τα λεφτά :2funny: :helpplea:
Πάλι μου περιγράφεις μια τακτική που δεν είναι για όλους!Σε αυτήν έχετε πλεονέκτημα όσοι μένετε βόρεια Ελλάδα και μπορείτε να ανέβείτε πάνω οδικώς!Επίσης έχετε και το κατάλληλο τζιποειδές ...
Το δυνατό μου χαρτί πάνω είναι το κινητό μου !Πρέπει στο 5άλεπτο γνωριμίας να το έχω πετάξει έξω όπως  το πιστόλι στην άγρια Δύση  :2funny: :2funny:...Εκεί έχω ένα Άλμπουμ με φωτογραφίες  γεμάτο μπλε της θάλασσας καθώς και 1-2 χλιδής με εμένα μέςα και καλά κατα λάθος...Εννοείται  πως για να υποστηριχτεί αυτό το σκηνικό το τηλέφωνο πρέπει να είναι το πιο καινούργιο μοντέλο...
Όσο για το Μουκάτσεβο τα είχα γράψει πέρσι...Αν ήταν τόσο καλά στην επαρχία τους που σε Ιβανο-Φρανκιφ ή Λβιβ κάνεις πάρτι τότε στο Μουκάτσεβο έστω 1 θα έπρεπε να παιχτεί ...Ούτε απο Ίντερνετ είδα σοβαρό παιχνίδι την ίδια ώρα που με Ρωσία το προφίλ μου κάνει ...θραύση !Δεν ξέρω τι έχουν οι Ουκρανές μέσα στο κεφάλι τους , ότι πάντως είναι δεν βγάζει σε καλό, ούτε εμένα, ούτε αυτές ούτε τη χώρα τους!Ή απλά δεν μου κολλάει όπως συμβουλεύει ο Κμαν...

Σοβαρά πιστεύεις οτι οι Ρωσίδες είναι τζάμπα?Δεν υπάρχουν μεγαλύτερες φαταούλες είναι αναίσχυντες.Στο πρώτο ραντεβού σε πάνε στα μαγαζιά και σου δείχνουν τι θέλουν να τους αγοράσεις.
Για εσένα μάλλον πείστηκαν οτι είσαι κανένας πλούσιος που θα τους προμηθεύσει γουναρικά και τζάμπα διακοπές στη Ρόδο.
Ουκρανία δε σου κολλάει γιατί δεν είσαι ρομποτικός.Ουκρανία απλώς δίνεις στημένες απαντήσεις σε στημένες ερωτήσεις.Οι γκόμενες φαίνονται ψυχρές αλλά απλά σε ζυγίζουν πόσα μπορείς να διαθέσεις για το μουνί τους.

Εγγρ.
15 Νοε 2016
Like
0
Πόντοι
6
στην ουκρανια νομιζεις θα φας κατι καλυτερο?οχι φυσικα.ρωσια εχει γκομεναρεσ παντου,ουκρανια μονο φτηνιαρες,πουτανεσ και σκατα βλεπω.δεν βλεπω οραιεσ γκομενεσ οπως ρωσια.

:hi:

Εγγρ.
15 Νοε 2016
Like
0
Πόντοι
6
φιλε παππου για πρωτη φορα μιλα πολυ σωστα ο ρολογας.ξεχασε λαιφ καμακι,μονο εξοδα θα εχεις.μονο τα σαιτ που προτεινουμε εχει σεξ.αν θελεις να νιωθεις οραια οτι μια γκομενα ανταποκριθηκε και ηρθε να φαι μαζι σου και μετα σου πει ελα αυριο παλι να ερθω με την φιλη μου να φαμε θα ξοδευεσαι αδικα.μονεσ η με φιλεσ μου εκαναν χιλιαδεσ πουστιεσ.τωρα τελοσ.

:hi:

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.511
Πόντοι
3.656
Θέλουμε τον Dimitrakis29 Moderator  :rockon: :rockon: :rockon:
οχι μοντ ο μιτσος
θα γθνει το θρεντ βιωσιμο μονο σε ΄ποστ τυπου ,πορδομεταναστη μεγαλε γαμεα ..κλπ κλπ  ηπηγα για χεσιμο σ ενα πολυ ωραιο μερος κ κατουρησα κλπ κλπ η γνωρισα μια κατσικα με μια κωλαρα πολυ προκλητικη,μολις βελαξε εφτασα σε οργασμο πριν την ακουμπησω κλπ κλπ  :zfuck:

Εγγρ.
15 Νοε 2016
Like
0
Πόντοι
6
Σοβαρά πιστεύεις οτι οι Ρωσίδες είναι τζάμπα?Δεν υπάρχουν μεγαλύτερες φαταούλες είναι αναίσχυντες.Στο πρώτο ραντεβού σε πάνε στα μαγαζιά και σου δείχνουν τι θέλουν να τους αγοράσεις.
Για εσένα μάλλον πείστηκαν οτι είσαι κανένας πλούσιος που θα τους προμηθεύσει γουναρικά και τζάμπα διακοπές στη Ρόδο.
Ουκρανία δε σου κολλάει γιατί δεν είσαι ρομποτικός.Ουκρανία απλώς δίνεις στημένες απαντήσεις σε στημένες ερωτήσεις.Οι γκόμενες φαίνονται ψυχρές αλλά απλά σε ζυγίζουν πόσα μπορείς να διαθέσεις για το μουνί τους.

κμαν2 στη αγ. πετρουπολη αν πας θα ξοδεψεις σχεδον τα ιδια λεφτα με το κιεβο για γυναικες, γιατι αραγε να ειναι πιο καλα στην ουκρανια δεν μπορω να το καταλαβω  αυτο που λες  :think:

ισα ισα που το κιεβο εχει μαζεψει τον καθε λογης σεξοτουριστα και βρωμησε η δουλεια, γι' αυτο εσυ που εχεις μια καλη οικονομικη ανεση πρεπει να παιζεις μονο ρωσια και οχι ουκρανια  :hi:

Εγγρ.
15 Νοε 2016
Like
0
Πόντοι
6
οχι μοντ ο μιτσος
θα γθνει το θρεντ βιωσιμο μονο σε ΄ποστ τυπου ,πορδομεταναστη μεγαλε γαμεα ..κλπ κλπ  ηπηγα για χεσιμο σ ενα πολυ ωραιο μερος κ κατουρησα κλπ κλπ η γνωρισα μια κατσικα με μια κωλαρα πολυ προκλητικη,μολις βελαξε εφτασα σε οργασμο πριν την ακουμπησω κλπ κλπ   :zfuck:

:2funny: :2funny: :2funny:

hdi43

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2016
Like
2
Πόντοι
1
Πήγαινε Ρωσία τότε.Αλλά πού να πας τέτοια κωλώστρα που είσαι.Βλέπεις το μέσο εισόδημα Ρωσία,Πολωνία και δεν πατάς γιατί δε σε παίρνει.Επιλέγεις τα φτωχά μέρη Ουκρανία,Σερβία και στο μέλλον Αρμενία και πιάνεις τα αρχίδια σου.
Γιατί είσαι τελείως προβλεπέ.Ολο στο ίδιο μέρος θα πας γιατί στα άλλα παίρνεις τα αρχίδια σου σε ασημένο πιάτο.
Αυτή είναι η διαφορά του πουτσαρά.Ο Βαλκάνιος χώνεται και γαμάει παντού είτε μιλάμε για Ρωσία είτε για Ουκρανία είτε για Πολωνία ή Δύση.Εκφράζει την απόλυτη ανωτερότητά του με την πούτσα έξω την τρομερή κυριαρχία στο χώρο οπότε το περιβάλλον αποκτά μινιμάλ σημασία.Είναι απλά θέμα excess.

Το νόημα το έχει πιάσει μόνο ο ΒΑΛΚΑΝΙΟΣ.Βλέπετε οτι ενώ γαμούσε εν χορώ Πολωνία άλλη γκόμενα κάθε μέρα αυτός γύρισε Τσεχία.Αυτό κάτι σημαίνει.Είναι ακριβώς δέίγμα ανωτερότητας να κυνηγάς το ποιοτικό μουνί όσο σε παίρνει.
Και εγώ ενώ είχα ξεσκιστεί τον πούτσο Ουκρανία,Πολωνία μέχρι το 2008,μετά για 2 χρόνια το γύρισα στις Τσέχες απλά γιατί η ποιότητα ήταν ανώτερη.
Και δε μετάνιωσα γιατί γαμούσα άλογα παρόλο που το 2007-2011 ήταν η χρυσή εποχή της Πολωνίας δεν μπορείτε να φανταστείτε πόσο ωραία ήταν τα πράγματα τότε.Γαμούσες γκόμενες από τα κλαμπ,γίνονταν one night stands,τριολέ και μερικές δέχονταν να τις κατουρήσεις ακόμα και να χέσεις πάνω τους.Τρελλά πράγματα βέβαια μιλάμε πάντα για σλαβικούς παραδείσους και παράλληλο σύμπαν σε σχέση με τη μίζερη πραγματικότητα της Δύσης που άναψαν λίγο οι Ανατολικές.

σήμερα που έχει τα ευκολότερα ξέκωλα?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom