σαφως και δινουν τα dating sites μια αμεσοτητα στην επικοινωνια για τους λογους που ανεφερες πιο πανω και εγω ειμαι τυπος της παλιας σχολης γι' αυτο και μεχρι τωρα δεν εχω ασχοληθει με τετοια σαιτ, γιατι προτιμω το live καμακι, αλλα στις μερες μας για να γινουμε και πιο ευελικτοι στο φλερτ πρεπει να εχουμε και ενα λογαριασμο σε καποιο απο αυτα τα σαιτ.
εχω διαβασει στο goοgle και εχω ακουσει απο γνωστους μου, ιστοριες ανθρωπων της διπλανης πορτας που εχουν κολλησει σ' αυτα τα σαιτ και το φλερτ τους γινεται μονο απο αυτα και εχουν χασει την προσωπικη επαφη και την αισθηση με την πραγματικοτητα (ζουνε σε μια διαδυκτιακη γυαλα) καθως και πολλες χρηματικες απατες απο ντεβουσκες που δεν τις ειχαν δει ποτε απο κοντα και στελναν χρηματα στη ουκρανια και τη ρωσια
φυσικα αφου οι ντεβουσκες τους πουλισαν ερωτα και τους μαδησαν οικονομικα μετα εξαφανιστηκαν (εσβησαν το ψευτικο προφιλ που ειχαν).
μια τετοια περιπτωση που γνωριζω ειναι οτι την πατησε ετσι ενας γειτονας του κολλητου μου φιλου χωρις να εχει ιδεα απο ουκρανια και ρωσια
και γενικα απο ταξιδια σεξοτουρισμου (αν και λογο της ηλικιας δεν δικαιολογειται) απλα ο τυπος ηταν αβγαλτος και με λιγες ερωτικες εμπειριες στη ζωη του
και πιστευε οτι θα βρει γυναικα στην ουκρανια (χωρις να γνωριζει απολυτως τιποτα για αυκρανια, να φανταστεις δεν ηξερε ουτε τι νομισμα εχει η ουκρανια γενικα πληρη αγνοια) για να παντρευτει γιατι το παλικαρι και με το δικιο του οπως και πολλοι αλλοι ειχε απιβδυσει με τις ελληνιδες.