Νέα

Τί γίνεται με Κίεβο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.278
Πόντοι
506
κοιτα να δεις εγω μπορω να τον κρινω απο τα ρεπορτ στο κισινιοφ κ τιρασπολ που τα ξερω ξκαλυτερα κι απο ολους
οτι ειπε ο μιτσος ΟΤΑΝ πηγε ηταν αυτο που ισχυε γιατον απλο σεξοτουριστα,νετα σκετα χωρις ωραιοπειησεις κ σαλτσες,αυτα ειναι για τον μεσο επισκεπτη,που εγραψε ακριβως
σωστα απο την αλλη λες οτι ΠΡΙΝ παει ,ελεγε ενα καρο μαλ..ιες,που δεν θσχυε τιποτα...εβγαζε αυθαιρετα συμπερασματα κι επεμενε κιολας οταν αλλοι τουγραφαν τα αντιθετα
αλλα κ στις δυο περιπτωσεις ειχε πλακα οπω ςτα γραφει... :grin:
Μπούρδες έγραφε και πριν πάει,μπούρδες και όταν έφυγε. Εγώ δεν είδα τίποτα το σωστό αυτά που έγραφε. Μολδαβία έχω πάει και εγώ αρκετές φορές και πολύ πριν από όλους εσάς. Έχω ανεβάσει και πολλές φωτο. Η πληροφορίες του αφορούσαν το τι κάνει ο ένας και ο άλλος στο ΟΠΑ πραγμα που δεν ενδιαφερει και κανεναν μας.  

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.513
Πόντοι
3.656
η κοπελα θα με κανει προξενιο με την ανεψια της (να την παντρευτω) που ειναι 24χρ και δυνατο μουνακι και σπουδαζει στο μοναχο οικονομικες επιστημες
στειλε πμ στον κμαν
υπαρχει μια ελπιδα να την βγαλει μονο με κανα δυο χρονια μεσα για καταχρηση ταμειου ετσι
αλλιως παει για ισοβια μολις γινει το κοντρολ στο ταμειο της εταιρειας που δουλευει  :grin:

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.513
Πόντοι
3.656
Μπούρδες έγραφε και πριν πάει,μπούρδες και όταν έφυγε. Εγώ δεν είδα τίποτα το σωστό αυτά που έγραφε. Μολδαβία έχω πάει και εγώ αρκετές φορές και πολύ πριν από όλους εσάς. Έχω ανεβάσει και πολλές φωτο. Η πληροφορίες του αφορούσαν το τι κάνει ο ένας και ο άλλος στο ΟΠΑ πραγμα που δεν ενδιαφερει και κανεναν μας.  
ε οτι ειναι κουτσιμπολης ,τοχει το ελλατωμα ,δεν μπορω να σε αντικρουσω σε αυτο.... :hi:
ομως δεν ξερω ποσο παλια αναφερεσαιεσυ,αλλα  τον καιρο που πηγε ο μιτσος,επειδη τον διαβαζα τοτε,
δεν εχεις δικιο,οτι ειπε μονο μπουρδες  :rolleyes:
,ειπε πολλα σωστα κι ειδικα οτι το μερος εχει δυσκολιες αρκετες πιο πολλες για εναν ουρανοκατεββατο,κ δεν ειναι ουτε τζαπα ουτε σε κυνηγαν οι μουναρες που γραφουν κατι πυρφοροι πριν... ;)
τεσπα ,δεν εχει σημασια ,,ετσι τοπα μην το κανουμε κ ζητημα  :grin:

Εγγρ.
15 Νοε 2016
Like
0
Πόντοι
6
δεν εχω παει ΕΓΩ
ειπα μεταφερω αξιοπιστες αποψεις
υγ.εππαγγελματιες ειναι ακριβες στην  σοφια πχ
φανταζομαι μοσχα θαναι εξωφρενικα τα νουμερα

ναι υπαρχει μεγαλη η διαφορα στις τιμες σε σχεση με κιεβο (που θεωρειται σχετικα ακριβο τωρα) αλλα οχι σε επιπεδα εξωφρενικα
π.χ. για μια ωρα σεξ στο χωρο σου στο ξενοδοχειο μπορεις να βρεις απο 40-200 ευρο απο ολα εχει ο μπαξες
θελει ψαξιμο πολυ στα αξιοπιστα σαιτ με call girl  :hi:

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.278
Πόντοι
506
αν με ακουσεις φιλε κμαν2 θα με ευνωμονεις μετα καμια σχεση η μοσχα και η πετρουπολη με το κιεβο, δεν προκειται να ξαναπας κιεβο μετα ξανα  :hi:

το κιεβο τωρα το 2016 ειναι κατηγορια β εθνικη ενω η μοσχα και η περουπολη champions leauge.

και αν εχω εγω χρηματα μεχρι τοτε που σκοπευεις να πας ρωσσια εσυ, μπορει να ανεβω και εγω ρωσσια και να βρεθουμε επανω  

γιατι ολα ειναι θεμα χρηματων και αν καταφερω και μαζεψω χρηματα  :hi:
Αν είσαι νέος και όμορφος τότε αξίζει η Μόσχα αλλιώς καμία τύχη. Αν αρχίσεις της πληρωμές τότε ναι η Μόσχα τα έχει όλα

Εγγρ.
15 Νοε 2016
Like
0
Πόντοι
6
στειλε πμ στον κμαν
υπαρχει μια ελπιδα να την βγαλει μονο με κανα δυο χρονια μεσα για καταχρηση ταμειου ετσι
αλλιως παει για ισοβια μολις γινει το κοντρολ στο ταμειο της εταιρειας που δουλευει  :grin:

:2funny: :2funny: :2funny:

Εγγρ.
15 Νοε 2016
Like
0
Πόντοι
6
Αν είσαι νέος και όμορφος τότε αξίζει η Μόσχα αλλιώς καμία τύχη. Αν αρχίσεις της πληρωμές τότε ναι η Μόσχα τα έχει όλα

:hi:

οι ρωσιδες με θεωρουν ωραιο ανδρα εμφανισιακα (ισως γιατι εχω καυκασια χαρακτηριστικα)

οι ελληνιδες που εχω συναναστραφει μου εχουν πει οτι οτι εχω μετρια εμφανιση προς το ομορφο

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606

Αυτά που έγραφε ο δημητράκης για τη Ρωσία είναι εκτός τόπου και χρόνου.Εγώ όταν ανέβηκα και ο νύκτερος δώσαμε σωστές πληροφορίες.
Ο δημητράκης έγραφε πίπες χοντροειδή πράγματα.
Δηλαδή γενικολογίες,ασάφειες και μπέρδευε το μουνί με κοινωνικοοικονομικές αναλύσεις.
Κοινωνικοοικονομικές αναλύσεις έκανε και ο Μπλάσκος.Εγώ επικεντρώνω καθαρά στο μουνί δηλαδή δεν κοιτάζω το εξωτερικό περιβάλλον.Δε με ενδιαφέρουν οι γενικές συνθήκες.

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.513
Πόντοι
3.656
Δηλαδή γενικολογίες,ασάφειες και μπέρδευε το μουνί με κοινωνικοοικονομικές αναλύσεις.
  :grin: αυτα μας αρεσουν
οι αναλυσεις !!! :rockon: :rockon: :rockon:

MrRobot

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2015
Like
0
Πόντοι
1
Τις ορδες σεξοτουριστων που λετε εγω δεν τις ειδα στο κιεβ σε τετοιο βαθμο ενω τις ειδα βαρσοβια σε υπερθετικο βαθμο...Οσους ξενους και να ειχε ΣΤΑ ΚΛΑΜΠ ΚΑΙ ΕΞΩ ΟΙ ΟΥΚΡΑΝΙΔΕΣ ΗΤΑΝ ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΕΣ.. :rockon: ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΠΟΛΩΝΙΑ.. :jerking:
η ρωσια ειναι για γερα πορτοφολια και για γνωστες ρωσικης..τωρα να μου λετε τις ρωσιδες καλες χαι και τις ουκρανες σκατα..ειναι σαν λες θεσσαλονικιες χαι αθηναιες σκατα..λες κ οι ρωσιδες δεν εχουν χορηγους δεν ειναι αχορταγες απληστες και καλομαθημενες.. :headbang: τα ιδια ειναι μονο που ρωσια θες δεκαπλασια..μοσχα πιο ακριβη κ απο τοκιο ηταν!!!!
μην ακουτε γνωμη κανενος και ποσω μαλλον καποιων που ταξιδευσαν πριν 10χρονια... ταξιδευστε και δειτε τι παιζει!!!

Εγγρ.
15 Νοε 2016
Like
0
Πόντοι
6
Αυτά που έγραφε ο δημητράκης για τη Ρωσία είναι εκτός τόπου και χρόνου.Εγώ όταν ανέβηκα και ο νύκτερος δώσαμε σωστές πληροφορίες.

κμαν2 αν ανεβεις μοσχα αξιζει να παρεις αυτο το μωρο αν και ακριβη (ηταν πρωην μοντελο) δεν εχεις προβλημα χρηματων

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606

Τι να τις κάνεις τις κοινωνικοοικονομικές αναλύσεις?Σου κάνω και εγώ 100 τέτοιες.Απλά δεν ενδιαφέρουν κανέναν.Οσοι ταξιδεύουν Ρωσία,Ουκρανία,Πολωνία δεν πάνε για να δουν τις οικονομικές συνθήκες αλλά για να γαμήσουνε.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Τις ορδες σεξοτουριστων που λετε εγω δεν τις ειδα στο κιεβ ενω τις ειδα βαρσοβια σε υπερθετικο βαθμο...ΟΣΟΥς ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΧΕ ΣΤΑ ΚΛΑΜΠ ΚΑΙ ΕΞΩ ΟΙ ΟΥΚΡΑΝΙΔΕΣ ΗΤΑΝ ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΕΣ.. :rockon:ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΠΟΛΩΝΙΑ..
οποτε αυτο ειναι σχετικο..η ρωσια ειναι για γερα πορτοφολια και για γνωστες ρωσικης..τωρα να μου λετε τις ρωσιδες καλες χαι και τις ουκρανες σκατα..ειναι σαν λες θεσσαλονικιες χαι αθηναιες σκατα..λες κ οι ρωσιδες δεν εχουν χορηγους δεν ειναι αχορταγες απληστες και καλομαθημενες.. :headbang:τα ιδια ειναι μονο που ρωσια θες δεκαπλασια..μοχσα πιο ακριβξ κ απο τοκιο ηταν!!!!
μην ακουτε γνωμη κανενος ταξιδευστε και δειτε τι παιζει!!!

Σωστά.Οι Ρωσίδες τα μασάνε χοντρά.Οτι γαμάς ανώτερη ποιότητα από ό,τι Ουκρανία,Πολωνία ισχύει πλην όμως γαμάς λιγότερες γκόμενες στον ίδιο χρόνο.Δεν κάθονται δηλαδή τόσο γρήγορα όσο Ουκρανές,Πολωνές εκτός αν τα σκάσεις.

Εγγρ.
15 Νοε 2016
Like
0
Πόντοι
6
Σωστά.Οι Ρωσίδες τα μασάνε χοντρά.Οτι γαμάς ανώτερη ποιότητα από ό,τι Ουκρανία,Πολωνία ισχύει πλην όμως γαμάς λιγότερες γκόμενες στον ίδιο χρόνο.Δεν κάθονται δηλαδή τόσο γρήγορα όσο Ουκρανές,Πολωνές εκτός αν τα σκάσεις.

καλυτερα ποιοτητα παρα ποσοτητα  :hi:

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.513
Πόντοι
3.656
κμαν2 αν ανεβεις μοσχα αξιζει να παρεις αυτο το μωρο αν και ακριβη (ηταν πρωην μοντελο) δεν εχεις προβλημα χρηματων

κατσε γιατι αλαξε ο γενικος στην εταιρεια μην εχουμε καναν ελεγχο κ ξαναγραψει μολις βγει η ελλαδα απο τα μνημονια !!!! :grin:

Εγγρ.
15 Νοε 2016
Like
0
Πόντοι
6
κατσε γιατι αλαξε ο γενικος στην εταιρεια μην εχουμε καναν ελεγχο κ ξαναγραψει μολις βγει η ελλαδα απο τα μνημονια !!!! :grin:

αυτο το μωρο πρεπει να το φαει ο κμαν2 αν ανεβει πανω ρωσια, θα ηταν αμαρτια να με τα λεφτα που εχει να μην γαμισει ενα μωρο 1,85 cm υπερμουναρο

Εγγρ.
15 Νοε 2016
Like
0
Πόντοι
6
συμφωνω ποιοτητα θελω κι οχι ποσοτητα (quality not quantity) αλλα το θεμα ειναι money κα γλωσσα!!!

εγω δεν εχω προβλημα με τη γλωσσα ξερω σε καλο επιπεδο ρωσικα, ειδικα στη ρωσια ειναι απαραιτητη η γλωσσα

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
αυτο το μωρο πρεπει να το φαει ο κμαν2 αν ανεβει πανω ρωσια, θα ηταν αμαρτια να με τα λεφτα που εχει να μην γαμισει ενα μωρο 1,85 cm υπερμουναρο

Εννοείται Ρωσία πας για τους υπερμούναρους.Πόσταρα ήδη φωτό στο θρεντ της Ρωσίας από τη γκόμενα 1.90 που γαμούσα τον Οκτώβριο.

NWu4EI.jpg

Bd9mY4.jpg

Ιστανμπούλ είχα πάει με μια γόμενα 1.87 από το Πίτερ και μου είχαν πρήξει τα αρχίδια οι Τούρκοι.Την καμάκωναν παντού στη μάπα μου.Ενας μαλακοπίτουρας Τούρκος μας είχε πάρει από πίσω έπιασε την κουβέντα στην γκόμενα και έτρεξε να μπει ακόμα και στο λεωφορείο μαζί μας για να μπορέσει να της μιλήσει.
Φυσικά η ανώτερη παρουσία του Βαλκάνιου αφήνει ελάχιστα περιθώρια στα μεμέτια.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom