Νέα

Τί γίνεται με Κίεβο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

novas98

Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2012
Like
49
Πόντοι
16
Ο δημήτρης ο πορνοπεπονης βλέπω δεν γράφει πια,είχε πολύ γέλιο ο βλάκας  :2funny:

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
ελα μωρε μαλ...α .αυτος ειναι ο γριφος?? :grin:
σιγα το μυστικο,αν μιλας λιγο την γλωσσα κι εισαι σχετικος καπως με την χωρα,σκας εκει πχ στο φρανκιφσκ που δεν πηγες κι εκατσες στο μικατσεβο χειμωνιατικα .. :helpplea:
αν εχεις αμαξι κι εχεις κι ενα ντυσιμο της προκοπης,δηλ εισαι ξεκαθαρα  κατι διαφορετικο απο τον ξεπλενη αγγλοφωνο σεξοτουριστα,μιλας με την ντεβουσκα κ λες τα διαφορα εισαι ωραια πρωτη φορα μου συμβαινει ΠΑΡΟΤΙ εχω γνωρισει κ μερικες αλλες,μην σε παρει ουτε για αγαμητο ουτε για γουμαναιζερ
μετα μοιραια θαρθει η ερωτηση τι κανεις εδω κ ποσο θα μεινεις κ κατι μαλ..ιες τετοιες ανουσιες,τα λενε γιατι ως βουρλα εχουν ενα προγραμα στον εγκεφαλο τους κι ολες λενε τα ιδια..
η απαντηση ειναι ,ειτε ειμαι πχ απο κιεβο, οντεσα,λβοβ ,που λογικα καποιος ξενος μπορει να δραστηροποιειται εκει,αλλα οχι στο  χερσον φρανκιφσκ ουζγκοροντ κριβοι κλπ που εχεις παει μονο για να γαμησεις ,κι αυτο αμςσως το σκεφτονται....αλλα ειανι ετοιμες να χαψουν καποια δικαιολογια που θα τις απενοχοποιησει,κ που ξερει,μηπως λες κι αληθεια....χοουπ νταις λαστ...
κα;ι μετα συνεχας το ποιημα, αλλα ερχομαι εδω καθε μηνα 12-15 μερες κ θελω μια παντρουγκα σεξυ και ουμναια ,εσενα δηλ(πρεπει ομως ναχεις σχεση με την πολη που αναφερεις,μην σου πει εχεις παει εκει κ δεν ξερεις σε τι αναφερεται)
κι η αλλα παραλλαγη ειναι πιο απλοικη χωρις πολλα μπακαπ,ειμαι υπευθυνος της ταδε μεγαλης εταιρειας κ μ εχει στειλει εδω να δω αν μπορουμε να κανουμε φιλιαλε,για τους χ,ψ,ω λογουςσ
οποια θελει να γαμηθει θα τα μασησει γιατι στο μποτομ λαιν γουσταρει κι εχει κ λαμβαμνειν,και δεν εχει κ κατι καλυτερο να κανει γενικως
αν πεσεις σε καποια πολυ δυσπιστη που σου ζαλιζει τ αρχιδια κ λεει πολλα κ γιατι κ πως κλπ μαλ..ιες ,την γραφεις στ αρχιδια σου ,εφου οι πορτοκαλιες ειναι γεματες
ποτε δεν τρεχουμε στην ουκρανια πισω απο τρενο ,τραμ κ ντεβουσκα
οποια τυχερη προσελθετω
εχω κ καποια αλλα πιο αντβανσεντ τιπς αλλα θα τα δωσω μολις φτασω σε ηληκια κμαν κι αποσυρθω αντελως δηλ σε καμμαια 10-12 χρονια... :grin:
τωρα ολα τα παραπανω αν δεν μπορεις να τα υποστηριξεις με βασικες γνωσεις ρωσσικων μια ακριβη εμφανιση κ βασικα ενα μεσο κ ανω αμαξι,πχ μικρο τζιπακι καποιο μεσαιαο μπεμεβε μερσεντες εστω κ 8-10ετιας,καλυτερα να μην τα χρησιμοποιησεις δεν θα γινουν πιστευτα
δηλ ,μ ενα παραδειγμα ,αλλο να στα πει αυτα ο ομπαμιας κι αλλο ο τσιπρας  :helpplea:,με το ιδιο μπακγκραουντ στα υπολοιπα
ο μπαμιας θακανε χαραμι με τα ιδια φουμαρα κι ο τσιπρας θαψαχνε τον χαρη στα παγκακια να πανε για κανα πιβο  :grin:
αν εισαι πολυ δυνατος παικτης κ σκασεις με κανα τζιπ 3ετιας κι εχεις χρημα πανω σου αρκετο δηλ να πετας τα 1000χριβνα σαν πετσετακια ,μπορεις να το παιξεις το εργο μονο με ηνγκλις..αλλα το ταργετ γκρουπ περιοριζεται σε πολυ μικρο κυκλο
:hi: :hi: :hi:

Το παράδειγμα Ομπάμια-Τσίπρα όλα τα λεφτά :2funny: :helpplea:
Πάλι μου περιγράφεις μια τακτική που δεν είναι για όλους!Σε αυτήν έχετε πλεονέκτημα όσοι μένετε βόρεια Ελλάδα και μπορείτε να ανέβείτε πάνω οδικώς!Επίσης έχετε και το κατάλληλο τζιποειδές ...
Το δυνατό μου χαρτί πάνω είναι το κινητό μου !Πρέπει στο 5άλεπτο γνωριμίας να το έχω πετάξει έξω όπως  το πιστόλι στην άγρια Δύση  :2funny: :2funny:...Εκεί έχω ένα Άλμπουμ με φωτογραφίες  γεμάτο μπλε της θάλασσας καθώς και 1-2 χλιδής με εμένα μέςα και καλά κατα λάθος...Εννοείται  πως για να υποστηριχτεί αυτό το σκηνικό το τηλέφωνο πρέπει να είναι το πιο καινούργιο μοντέλο...
Όσο για το Μουκάτσεβο τα είχα γράψει πέρσι...Αν ήταν τόσο καλά στην επαρχία τους που σε Ιβανο-Φρανκιφ ή Λβιβ κάνεις πάρτι τότε στο Μουκάτσεβο έστω 1 θα έπρεπε να παιχτεί ...Ούτε απο Ίντερνετ είδα σοβαρό παιχνίδι την ίδια ώρα που με Ρωσία το προφίλ μου κάνει ...θραύση !Δεν ξέρω τι έχουν οι Ουκρανές μέσα στο κεφάλι τους , ότι πάντως είναι δεν βγάζει σε καλό, ούτε εμένα, ούτε αυτές ούτε τη χώρα τους!Ή απλά δεν μου κολλάει όπως συμβουλεύει ο Κμαν...

Εγγρ.
15 Νοε 2016
Like
0
Πόντοι
6

Πάλι μου περιγράφεις μια τακτική που δεν είναι για όλους!Σε αυτήν έχετε πλεονέκτημα όσοι μένετε βόρεια Ελλάδα και μπορείτε να ανέβείτε πάνω οδικώς!Επίσης έχετε και το κατάλληλο τζιποειδές ...
Το δυνατό μου χαρτί πάνω είναι το κινητό μου !Πρέπει στο 5άλεπτο γνωριμίας να το έχω πετάξει έξω όπως  το πιστόλι στην άγρια Δύση  :2funny: :2funny:...Εκεί έχω ένα Άλμπουμ με φωτογραφίες  γεμάτο μπλε της θάλασσας καθώς και 1-2 χλιδής με εμένα μέςα και καλά κατα λάθος...Εννοείται  πως για να υποστηριχτεί αυτό το σκηνικό το τηλέφωνο πρέπει να είναι το πιο καινούργιο μοντέλο...
Όσο για το Μουκάτσεβο τα είχα γράψει πέρσι...Αν ήταν τόσο καλά στην επαρχία τους που σε Ιβανο-Φρανκιφ ή Λβιβ κάνεις πάρτι τότε στο Μουκάτσεβο έστω 1 θα έπρεπε να παιχτεί ...Ούτε απο Ίντερνετ είδα σοβαρό παιχνίδι την ίδια ώρα που με Ρωσία το προφίλ μου κάνει ...θραύση !Δεν ξέρω τι έχουν οι Ουκρανές μέσα στο κεφάλι τους , ότι πάντως είναι δεν βγάζει σε καλό, ούτε εμένα, ούτε αυτές ούτε τη χώρα τους!Ή απλά δεν μου κολλάει όπως συμβουλεύει ο Κμαν...

μια ερωτηση φιλε αν θελεις απαντας
σε mamba παιζεις ή σε καποιο αλλο σαιτ;  :hi:

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
μια ερωτηση φιλε αν θελεις απαντας
σε mamba παιζεις ή σε καποιο αλλο σαιτ;  :hi:
Δεν έχω λόγο να μην απαντήσω  ;) Κυρίως Μάμπα και Τίντερ όταν είμαι εκει!Προσφάτως έφτιαξα και VK που είναι κάτι μεταξί επαγγελματικού promotion, ταξιδιωτικού οδηγού στη Ρόδο αλλά και life style προσωπικό όπως δηλαδή είναι στις περισσότερες χρήστριες και χρήστες!
Επίσης ψάχνοντας στο παρελθόν κάποια άλλα free dating sites δεν πιστεύω πως υπάρχει το λιγότερο διαδεδομένο site της επιτυχίας...

Εγγρ.
15 Νοε 2016
Like
0
Πόντοι
6
Δεν έχω λόγο να μην απαντήσω  ;) Κυρίως Μάμπα και Τίντερ όταν είμαι εκει!Προσφάτως έφτιαξα και VK που είναι κάτι μεταξί επαγγελματικού promotion, ταξιδιωτικού οδηγού στη Ρόδο αλλά και life style προσωπικό όπως δηλαδή είναι στις περισσότερες χρήστριες και χρήστες!
Επίσης ψάχνοντας στο παρελθόν κάποια άλλα free dating sites δεν πιστεύω πως υπάρχει το λιγότερο διαδεδομένο site της επιτυχίας...

ευχαριστω  :hi:

απλα επειδη με mamba δεν εχω ασχοληθει ποτε, θελει συνδρομη η ειναι free;

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36

απλα επειδη με mamba δεν εχω ασχοληθει ποτε, θελει συνδρομη η ειναι free;
Είναι free!Έχει αναφερθεί πολλές φορές απο συναγωνιστές εδώ !
Έχω ακούσει και ιστορίες επιτυχίας απο το badoo..
Εμένα με κούρασε όμως και το έσβησα..

Εγγρ.
15 Νοε 2016
Like
0
Πόντοι
6
Είναι free!Έχει αναφερθεί πολλές φορές απο συναγωνιστές εδώ !
Έχω ακούσει και ιστορίες επιτυχίας απο το badoo..
Εμένα με κούρασε όμως και το έσβησα..

θα κοιταξω να κανω λογαριασμο στο μαμπα να δοκιμασω να δω τι παιζει, γιατι μεχρι τωρα στα ταξιδια μου στα ανατολικα επαιζα μπαλα μονο με πληρωμενες κοπελες δεν εκανα παιχινιδι ποτε απο κοποιο σαιτ γνωριμιων μονο με επεγγελματιες

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
ευχαριστω  :hi:

θα κοιταξω να κανω λογαριασμο στο μαμπα να δοκιμασω να δω τι παιζει, γιατι μεχρι τωρα στα ταξιδια μου στα ανατολικα επαιζα μπαλα μονο με πληρωμενες κοπελες δεν εκανα παιχινιδι ποτε απο κοποιο σαιτ γνωριμιων μονο με επεγγελματιες
Νομίζω πως όλοι είμαστε κατά των ιντερνετικών γνωριμιών εκτός λίγων που έχουν πρόβλημα στο φλέρτ και ποτέ δεν θα την έπεφταν ευθέως σε μια κοπέλα!Όλοι προτιμούμε το live παιχνίδι!Οι εποχές όμως έχουν αλλάξει και όλο και περισσότερες γυναίκες κάνουν προφίλ σε τέτοια δίκτυα κι εμείς δεν πρέπει να μένουμε πίσω!
Ένας βαςικός λόγος που οι γυναίκες καταφεύγουν στο Ίντερνετ για να βρουν κάποιον είναι διότι υπάρχει μια γενική τρομοκρατία με psycho τύπους απο τα μέσα και έτσι στο Ίντερνετ νιώθουν μια ασφάλεια πως αν βγουν με κάποιον και τους συμβεί κάτι μπορεί να τους αναζητήσουν πιο εύκολα απ´οτι κάποιον που απλά γνωρίζουν σε ένα κλάμπ!
Επίσης είναι και οικονομικοί οι λόγοι!Αν κάποια  δεν μπορεί να βγαίνει κάθε βράδι,με το Ίντερνετ μπαίνεις κυριολεκτικά μεςα στο σπίτι της!
Κατά τα άλλα τα αποτελέσματα είναι τα ίδια του τι είσαι...Ότι θα έκανες έξω μέςες άκρες κάνεις και στο Ίντερνετ ...Και σε ηλικία και σε ποιότητα!
Επίσης μιας και τα δύκτια αυτά είναι μαζικά έχει και κοπέλες επαγγελματίες που εκδίδονται απο αυτά!Ο συναγωνιστής με το Νικ "Sinoharas" έχει δώσει ακριβέστατες πληροφορίες για το ψάρεμα φτηνών νεαρών κοριτσιών!Επίσης ο "dude901123" έχει αναπτύξει μια δικιά του αποδοτική μέθοδο χωρίς πληρωμή !Η μελέτη βοηθάει!

Εν τέλει χρειάζεται πολύ προσοχή !Ο "Ιωσήφ Μπλάσκος"(θρύλος των Ουκρανονημάτων του Σάιτ) έκανε ιδιαίτερη αναφορά για το πόσο ψεύτικο μπορεί να είναι ένα φλερτ με Ουκρανή στο διαδύκτιο που συνήθως καταλήγει να ζητάνε ποσά για προβλήματα υγείας,γάτες, ενοίκια κτλ και ερωτοχτυπημένους δυτικούς που σπονσοράρουν κοπέλες που δεν έχουν δει ποτε για 1-2 ιντερνετικά γλυκόλογα :2funny:

Εγγρ.
15 Νοε 2016
Like
0
Πόντοι
6
Νομίζω πως όλοι είμαστε κατά των ιντερνετικών γνωριμιών εκτός λίγων που έχουν πρόβλημα στο φλέρτ και ποτέ δεν θα την έπεφταν ευθέως σε μια κοπέλα!Όλοι προτιμούμε το live παιχνίδι!Οι εποχές όμως έχουν αλλάξει και όλο και περισσότερες γυναίκες κάνουν προφίλ σε τέτοια δίκτυα κι εμείς δεν πρέπει να μένουμε πίσω!
Ένας βαςικός λόγος που οι γυναίκες καταφεύγουν στο Ίντερνετ για να βρουν κάποιον είναι διότι υπάρχει μια γενική τρομοκρατία με psycho τύπους απο τα μέσα και έτσι στο Ίντερνετ νιώθουν μια ασφάλεια πως αν βγουν με κάποιον και τους συμβεί κάτι μπορεί να τους αναζητήσουν πιο εύκολα απ´οτι κάποιον που απλά γνωρίζουν σε ένα κλάμπ!
Επίσης είναι και οικονομικοί οι λόγοι!Αν κάποια  δεν μπορεί να βγαίνει κάθε βράδι,με το Ίντερνετ μπαίνεις κυριολεκτικά μεςα στο σπίτι της!
Κατά τα άλλα τα αποτελέσματα είναι τα ίδια του τι είσαι...Ότι θα έκανες έξω μέςες άκρες κάνεις και στο Ίντερνετ ...Και σε ηλικία και σε ποιότητα!
Επίσης μιας και τα δύκτια αυτά είναι μαζικά έχει και κοπέλες επαγγελματίες που εκδίδονται απο αυτά!Ο συναγωνιστής με το Νικ "Sinoharas" έχει δώσει ακριβέστατες πληροφορίες για το ψάρεμα φτηνών νεαρών κοριτσιών!Επίσης ο "dude901123" έχει αναπτύξει μια δικιά του αποδοτική μέθοδο χωρίς πληρωμή !Η μελέτη βοηθάει!

Εν τέλει χρειάζεται πολύ προσοχή !Ο "Ιωσήφ Μπλάσκος"(θρύλος των Ουκρανονημάτων του Σάιτ) έκανε ιδιαίτερη αναφορά για το πόσο ψεύτικο μπορεί να είναι ένα φλερτ με Ουκρανή στο διαδύκτιο που συνήθως καταλήγει να ζητάνε ποσά για προβλήματα υγείας,γάτες, ενοίκια κτλ και ερωτοχτυπημένους δυτικούς που σπονσοράρουν κοπέλες που δεν έχουν δει ποτε για 1-2 ιντερνετικά γλυκόλογα :2funny:

σαφως και δινουν τα dating sites μια αμεσοτητα στην επικοινωνια για τους λογους που ανεφερες πιο πανω και εγω ειμαι τυπος της παλιας σχολης γι' αυτο και μεχρι τωρα δεν εχω ασχοληθει με τετοια σαιτ, γιατι προτιμω το live καμακι, αλλα στις μερες μας για να γινουμε και πιο ευελικτοι στο φλερτ πρεπει να εχουμε και ενα λογαριασμο σε καποιο απο αυτα τα σαιτ.
εχω διαβασει στο goοgle και εχω ακουσει απο γνωστους μου, ιστοριες ανθρωπων της διπλανης πορτας που εχουν κολλησει σ' αυτα τα σαιτ και το φλερτ τους γινεται μονο απο αυτα και εχουν χασει την προσωπικη επαφη και την αισθηση με την πραγματικοτητα (ζουνε σε μια διαδυκτιακη γυαλα) καθως και πολλες χρηματικες απατες απο ντεβουσκες που δεν τις ειχαν δει ποτε απο κοντα και στελναν χρηματα στη ουκρανια και τη ρωσια  :headbang:
φυσικα αφου οι ντεβουσκες τους πουλισαν ερωτα και τους μαδησαν οικονομικα μετα εξαφανιστηκαν (εσβησαν το ψευτικο προφιλ που ειχαν).
μια τετοια περιπτωση που γνωριζω ειναι οτι την πατησε ετσι ενας γειτονας του κολλητου μου φιλου χωρις να εχει ιδεα απο ουκρανια και ρωσια
και γενικα απο ταξιδια σεξοτουρισμου (αν και λογο της ηλικιας δεν δικαιολογειται) απλα ο τυπος ηταν αβγαλτος και με λιγες ερωτικες εμπειριες στη ζωη του
και πιστευε οτι θα βρει γυναικα στην ουκρανια (χωρις να γνωριζει απολυτως τιποτα για αυκρανια, να φανταστεις δεν ηξερε ουτε τι νομισμα εχει η ουκρανια γενικα πληρη αγνοια) για να παντρευτει γιατι το παλικαρι και με το δικιο του οπως και πολλοι αλλοι ειχε απιβδυσει με τις ελληνιδες.

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.272
Πόντοι
3.656

χωρις το αμαξι χανεις παρα πολυ
σε καποιες αρκετες περιπτωσεις οταν πηγαινα αεροπορικως νοικιαζα κατι απο μολντοβα συνηθως για 5-10 μερες
χωρις οχημα η αποδοση μου πεφτει 2 φορες κατω,ειδικα σε επαρχια
ο λογος κ το στατους που λεει ο μιτσαρας29 κατεβαινει αρκετα κ επισης βασικο,τα φορτωμστσ γισ μισ κσποισ βολτα με το αμαξι σχεδον παντα καταληγουν σε χοντρο χουφτωμα κ μπαινουν οι βασεις για το αμεσο γκολ..με ταξι αυτα δεν γινονται,χανεις το αβανταζ
υγ.μικατσεβο κ τωρα να πας οι πιθανοτητες ειναι λιγες,στο φρανκιφσκ πχ ειναι πολλες
οπως στην βινιρσα ειναι λιγες στο ντνιπρε ειανι πολλες
ΔΕΝ ειναι η ουκραινα ισοδυναμη ταχω πει 10 φορες
υπαρχουν πολεις που αξιζουν κ πολεις εντελως φολεξ
επσιης να γνωριζεις οτι το μμπα κλπ στη ζαπατνα δεν εχουν ανταποκριση,πολυ μικρη...απο κεντρο κ περα εχουν μεγσλη απηχηση επισης δεν κανεις παρτυ στο φρανκιφσκ αλλα σιγουρα κατι θα βρρις
οι πιο δυσκολες περιοχες ειναι οθζγκοροντ κ μικατσεβο για να ξερεοις,δεν ειναι ουκρανες εκει,ειναι ουγκρικες κ σλοβακικες μειονοτητες βασικα,αλλο ταμπεραμεντο κ πολλοι που δουλευουν στην ευρωπη,δεν ειανι κατι το εξωτικο ο ξενος εκει ετσι κι αλλιως...
πιο περα,η μεθοδος με τις φωτο στο κινητο ειναι πολυ σωστη,παντα το κανω κι εγω,για να καταλαβει η ντεβουσκα οτι ερχομαστε απο αλλο πλανητη κ καλο ειναι να παραδοθει χωρις πολλα πολλα
επισης ενα βασικο τιπ
την ωρα που αρχιζεις κ κερνας κατι πιο βασικο πχ ποτα κ μασες,αρχιζεις παραλλληλα κ χουφτωνεις
ααυτο το κανω κ μες στο αμαξι
καποιες θα αντιδρασουν εντονα,λιγεσ βεβαια,οι πιο πολλες θα κατσουν
με αυτες που αντιδρουν εχω κανει πολλλα κ διαφορα,το πιο καλο,μια στο μπελτσι κ μια στο λβοβ,ζητησα τον ΔΙΚΟ μου λογαριασμο,πληρωσα μια σε ρεστοραντ κ μια σε κλαμπ,μονο τα δικα μου,κ τις αφησα εμβροντητες κι εφυγα πηγα αλλου ,κι ετρεχαν να διαπραγματευτουν πως θα πληρωσουν...ειδικα η μια εφερε απροσκλητα κ μια φιλη της στο λβοβ,κ της λεω τι ηρθες εσυ παμε για τριο ,σε παρακαλω λεει για τι μας περασες,κ λεω με συγχωρειται πηγα στο μπαρ εδωσα 12η 15 ντολαρι τα δικα μου κι εφυγα.....
καποποιες φορες πρεπει να εισαι ασχολ κι εσυ,καποιες πιο μαλακος
αυτο το πιανεις κι απο το ατιτιουντ της ντεβουσκας
μια απο τις καλυτερες που ειχα με πεδευε κανα τριημερο κ δεν καθοταν,αλλα διεσθανομουν οτι δεν τοκανε απο πουστια
τελικα οντως παροτι πολυ μουναρος ηταν σχεττικα αβγαλτη κ μουκατσε την τριτη μερα πραγμα που γι αλλη δεν τοχα κανει ποτε ,να βγαινω τοσες μεερς χωρις γκολ
μετα ομως η παρθενα ετσι την ελεγα για πλακα,ταδωσε ολα,ακομα κ τωρα μετα τοσα χρονια κ παντρεμενη που ειναι ενιοτε νβρισκομαστε κανα διωρο χωρις να υπαρχει κατι ιδαιτερο σαν ανταλαγμα απο μερους μου
γενικα ομως ο κανονας ειανι χουφτωνε αμεσα,οποια εχει σκοπο να κατσει θα ανδωσει ,οποια τσιναει ,αστη,δεν εχεις χρονο για τετοιες ιστοριες
κ το βασικο,γκοου ,πιο,γουεστ... :hi:

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
στη Βουλγαρία θα είναι πολύ πιο κατω το επιπεδο γυναικών από Ουκρανία.
στην ουκρανια νομιζεις θα φας κατι καλυτερο?οχι φυσικα.ρωσια εχει γκομεναρεσ παντου,ουκρανια μονο φτηνιαρες,πουτανεσ και σκατα βλεπω.δεν βλεπω οραιεσ γκομενεσ οπως ρωσια.

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
δωστο του χαρη
πεστου αλεκου να του βρει καμμια γκομενα ,μια χαρα ειναι ο χαρης σπηκαρει κ ρουσκι,λεφτα εχει,με συνοικεσιο οτ αλεκους θα δεσει το γλυκο κ θα παρει κ το κονακι,ο πρωτος ωτου χωριου θαναι  :rockon: :rockon: :rockon:
πρωτα να δοκιμασει την γκομενα ο αλεκος να την στρωσει και δεχομε χαχαχαχαχ.αυγουστο και οχτωβριο εχω χρονο για κισινιοβ,το σκεφτωμε.αν δεν παω φυσικα παλι αρμενια γεωργια η κιεβ τυφλιδα εχω βγαλει το προγραμα.

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
ευχαριστουμε τον συντροφο νυκτερο για τισ πλιροφοριες του,νοσταλγουμε της σοβιετικεσ γκομενες οχι αυτα τα σκουπιδια πλεον,δεν αξιζουν.δεν με συγκινει καμια και τισ σνομπαρω.σωστος και ο μιδασ ουκρανια η απο την πρωτη η τελοσ.ετσι κανω τωρα για αυτο μειοθηκε το μπατζετ που ξοδευω και ουτε κλαμπ παω να κερνω αδικα.

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
Σωστός τέτοιο βλακα που να ξαναβρούμε  :2funny:
ειχε πλακα,σωστες πλιροφωριεσ για νοοτροπια,σκεψη των ρωσιδων.αυτο που δεν τον εκανε αρεστο ειναι οτι σχολιαζε την εμφανιση ολων και ελεγε προσβλητικα σχολια για πως μοιαζει ο αλλος.ποτε δεν θα σχολιαζα πως ειναι ο αλλος εμφανισιακα,θα διαφωνουσα μαζι του με επιχειρηματα.επιδει γουσταρους αθλιους ουκρανους δεν σημαινει οτι εμεις εχουμε την ιδια ανταποκριση απο αυτες τισ μαλακισμενες.

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
στειλε μου πμ το κοντακτε σου χαχαχααχ.αν θελεις.θα σου στειλω μυνημα.δεν το χρισημοπειω,δεν βγαινει τιποτα και μεσα μεσα καπια σκαμερ με φιλουσ μονο αντρεσ στελνει μθνιμα.διαβαζω καποτε ειδησεισ.στο μπαντου εχει ψωμια,ολεσ οι πουτανεσ οδυσσο απαντανε

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16

χασιμο χρονου,δεν απαντανε,θελεισ χρονο και μαλακιεσ.τα σαιτ που προτειναμε ειναι καλυτερα.στο μαμπα θα σου πουνε και αστρονομικεσ τιμεσ  σαν ξενοσ.

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
φιλε παππου για πρωτη φορα μιλα πολυ σωστα ο ρολογας.ξεχασε λαιφ καμακι,μονο εξοδα θα εχεις.μονο τα σαιτ που προτεινουμε εχει σεξ.αν θελεις να νιωθεις οραια οτι μια γκομενα ανταποκριθηκε και ηρθε να φαι μαζι σου και μετα σου πει ελα αυριο παλι να ερθω με την φιλη μου να φαμε θα ξοδευεσαι αδικα.μονεσ η με φιλεσ μου εκαναν χιλιαδεσ πουστιεσ.τωρα τελοσ.

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
Aν γινει ποτε αυτο θα ειναι κακο..παντως απο το 2013 το λεγανε επι γιουρομαινταν  :jerking: ολες τοτε που ειχα παει μου λεγανε θελουμε Ευρωπη κλπ...κι ακομα δεν εγινε..Ηθελαν ευρωπη κ οχι την ρωσια πουτιν και τελος πηραν και απο τους 2 @@  :zfuck:...πιο ευκολα θα μπει το ισραηλ στην ΕΕ (αλλα τοτε θα αρχισει η επταετια της αποκαλυψης :2funny:)παρα η ουκρανια!τι να τους κανει η ΕΕ εχει τα μουσλιμια να θρεψει πρωτα... :headbang:

Μονο η ρωσια του πουτιν και η λευκορωσια του γιγαντα λουκασενκο :rockon: κρατανε τον σφιχτο και οριτζιναλ ΣΛΑΒΙΚΟ χαρακτηρα εναντι στην νεοταξικη παγκοσμιοποιηση του αδερφατου και των αγαπουληδων σεξοτουριστων! :rockon:
τα εξηγησε ο μιτσος τοτε.αυτη νομιζαν θα μπουνε στην ευρωπαικη ενωση,αλλο η τελωνιακη ενωση προιοντων αλλο η ευρωπαικη ενωση.ηθελαν πολυ χρημα για εκσυχρονισμο ενω η ευρωπη ειχε μεγαλη κριση.με την τελωνιακη ενωση θα πουλουσε ο ποροσενκο τα σοκολατακια σε ολη την ευρωπη χαχαχαχ ειναι και νοστιμα θα γινοταν ο πλουσιοτεροσ στην ευρωπη.ο πουτιν τον ονομασε σαν ενα μεγαλο επενδυτη για την ρωσια,απο τα εργοστασια που εχει δινει εκατομυρια στην ρωσια.λευκωρωσια πρεπει να κανουν κατι με την βιζα να εχουν τουρισμο να τα περνουν.ομορφο το μινσκ αλλα με τετεια διαδικασια δεν παταμε.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom