midas69
Μέγας
- Εγγρ.
- 22 Φεβ 2012
- Like
- 12.511
- Πόντοι
- 3.656
ελα μωρε μαλ...α .αυτος ειναι ο γριφος??Δεν θα κοιμηθώ σήμερα αν δεν πάρω απάντηση σε αυτό...Ότι πρέπει η ώρα να μου σφυρίξεις τώρα το μυστικό !!!Είμαι και οριζοντιομένος πλέον για να μην πέσω κάτω απο τα γέλια!!!
σιγα το μυστικο,αν μιλας λιγο την γλωσσα κι εισαι σχετικος καπως με την χωρα,σκας εκει πχ στο φρανκιφσκ που δεν πηγες κι εκατσες στο μικατσεβο χειμωνιατικα ..
αν εχεις αμαξι κι εχεις κι ενα ντυσιμο της προκοπης,δηλ εισαι ξεκαθαρα κατι διαφορετικο απο τον ξεπλενη αγγλοφωνο σεξοτουριστα,μιλας με την ντεβουσκα κ λες τα διαφορα εισαι ωραια πρωτη φορα μου συμβαινει ΠΑΡΟΤΙ εχω γνωρισει κ μερικες αλλες,μην σε παρει ουτε για αγαμητο ουτε για γουμαναιζερ
μετα μοιραια θαρθει η ερωτηση τι κανεις εδω κ ποσο θα μεινεις κ κατι μαλ..ιες τετοιες ανουσιες,τα λενε γιατι ως βουρλα εχουν ενα προγραμα στον εγκεφαλο τους κι ολες λενε τα ιδια..
η απαντηση ειναι ,ειτε ειμαι πχ απο κιεβο, οντεσα,λβοβ ,που λογικα καποιος ξενος μπορει να δραστηροποιειται εκει,αλλα οχι στο χερσον φρανκιφσκ ουζγκοροντ κριβοι κλπ που εχεις παει μονο για να γαμησεις ,κι αυτο αμςσως το σκεφτονται....αλλα ειανι ετοιμες να χαψουν καποια δικαιολογια που θα τις απενοχοποιησει,κ που ξερει,μηπως λες κι αληθεια....χοουπ νταις λαστ...
κα;ι μετα συνεχας το ποιημα, αλλα ερχομαι εδω καθε μηνα 12-15 μερες κ θελω μια παντρουγκα σεξυ και ουμναια ,εσενα δηλ(πρεπει ομως ναχεις σχεση με την πολη που αναφερεις,μην σου πει εχεις παει εκει κ δεν ξερεις σε τι αναφερεται)
κι η αλλα παραλλαγη ειναι πιο απλοικη χωρις πολλα μπακαπ,ειμαι υπευθυνος της ταδε μεγαλης εταιρειας κ μ εχει στειλει εδω να δω αν μπορουμε να κανουμε φιλιαλε,για τους χ,ψ,ω λογουςσ
οποια θελει να γαμηθει θα τα μασησει γιατι στο μποτομ λαιν γουσταρει κι εχει κ λαμβαμνειν,και δεν εχει κ κατι καλυτερο να κανει γενικως
αν πεσεις σε καποια πολυ δυσπιστη που σου ζαλιζει τ αρχιδια κ λεει πολλα κ γιατι κ πως κλπ μαλ..ιες ,την γραφεις στ αρχιδια σου ,εφου οι πορτοκαλιες ειναι γεματες
ποτε δεν τρεχουμε στην ουκρανια πισω απο τρενο ,τραμ κ ντεβουσκα
οποια τυχερη προσελθετω
εχω κ καποια αλλα πιο αντβανσεντ τιπς αλλα θα τα δωσω μολις φτασω σε ηληκια κμαν κι αποσυρθω αντελως δηλ σε καμμαια 10-12 χρονια...
τωρα ολα τα παραπανω αν δεν μπορεις να τα υποστηριξεις με βασικες γνωσεις ρωσσικων μια ακριβη εμφανιση κ βασικα ενα μεσο κ ανω αμαξι,πχ μικρο τζιπακι καποιο μεσαιαο μπεμεβε μερσεντες εστω κ 8-10ετιας,καλυτερα να μην τα χρησιμοποιησεις δεν θα γινουν πιστευτα
δηλ ,μ ενα παραδειγμα ,αλλο να στα πει αυτα ο ομπαμιας κι αλλο ο τσιπρας ,με το ιδιο μπακγκραουντ στα υπολοιπα
ο μπαμιας θακανε χαραμι με τα ιδια φουμαρα κι ο τσιπρας θαψαχνε τον χαρη στα παγκακια να πανε για κανα πιβο
αν εισαι πολυ δυνατος παικτης κ σκασεις με κανα τζιπ 3ετιας κι εχεις χρημα πανω σου αρκετο δηλ να πετας τα 1000χριβνα σαν πετσετακια ,μπορεις να το παιξεις το εργο μονο με ηνγκλις..αλλα το ταργετ γκρουπ περιοριζεται σε πολυ μικρο κυκλο