midas69
Μέγας
- Εγγρ.
- 22 Φεβ 2012
- Like
- 12.403
- Πόντοι
- 3.656
τωρα καταλαβα....με φουρνους με το ιδιο ονομα-επωνυμο με σενα εχεις καποια σχεση??μιδα σου στελω πμ το σκαυπ μου,παρε με οποτε θεσ
τωρα καταλαβα....με φουρνους με το ιδιο ονομα-επωνυμο με σενα εχεις καποια σχεση??μιδα σου στελω πμ το σκαυπ μου,παρε με οποτε θεσ
"πιο σωστος κι απο την αληθεια"είναι ένας κύκλος από αυτές που έχουν το σεξ και τις παρτουζες σαν σπορ μερικές να γνωρίσεις από τον περίγυρο της θα ξεσκιστής στα γαμήσια
ρε σλαβ,δεν καταλαβαινω,,εχεις βαλει ενα κειμενο οπου ΕΣΥ τα ρωσσικα που γραφεις ειναι α΄πο μεταφραση γκουγκλ ,λες ομως οτι ξερεις ρωσσσικα ,για τετοια απλα θεματα οπως αυτο το τσατπερεβοντ
σλοβακια,μινσκα ντολινα ειναι οτι πρεπει για ρολογα.πολλοι ελληνεσ μενουν μπρατισλαβα στο κεντρο μονο ελληνικα ακουσ,τραμ,παντου.πρεπει να ξανατιμησω την πολη πεθυμησα αν και βαρετα ειναι.ειχα παει δυο μερες τσεχια τσεσκε μπουντοβιτσε η μπουντβαις ,ενα μερος με 100χιλ φοιτητουπολη.χωρις ιχνος μαλακοτουριστα
πολλα αξιολογα θεματα,μουνια α κ β γραμμης ,καλες τιμες διαμερισματα απο 25-30 μερα,ποτα φαγητα ποιοτικα κ πολυ φτηνα ,το 1-3 απο κιεβο ας πουμε ,το συνιστω σε νεοτερους στρητ κ μπαρ φαιτερς,για ενα τριη-τετραημερο
καλο ατιτιουντ απο ΟΛΕς τις γκομενες,πολλα αγγλικα,κ πολλλα γερμανικα μιλανε παντου
ευκολο κ πποιτικο νιμου,μπαριερα για γαμπρισμα τα 30-32 αντε 35 μαξιμουμ,,,
εχει κ τα γνωστα στουντιο-ναιτ κλαμπ με πουτανες γ διαλογης στα 40ε
εγω πηγα με φιλο για καποιο θεμα στο ντεγκενντορφ.κ μια κ ειμαστε διπλα πεταχτηκαμε 2 μερες
στο λουγκανο κ στημενο λιγο δυσκολο... ;)πεθανε με ατυχημα η γκομεναρα ναντια λεμπετεβα εγγονη του δισεκατομυριουχου λεμπετεβ που εφαλε φυλακη ο πουτιν μαζι μ χοντορκοβσκι.εκανε κουρσεσ με αυτοκινητο και επεσε σε λιμνη.ηταν και αλλοσ 23 εκατομιριουχοσ αζερπαιζανοσ μαζι τησ γνωστησ οικογενειασ.φενετε θρησκεια και χρωμα δεν πεζουν ρολο σε αυτη την ξανθη μουναρα.στο λουγκανο το ατυχημα.ισως να ειναι και στημενο,τησ μοδασ τωρα να εξαφανιζοντε πλουσιοι οπως ο βγενοπουλοσ που υποψιαζοντε βενεουελα ειναι.
Passau die drei-flussig Stabt! Απίστευτα μέρη τα έχω φάει με το κουτάλι αλλά απο κάτω με βάση το Λίντζ!!! Πολύ ενδιαφέρουσες οι πληροφορίες για το Μπουντεγιόβιτσε!!! Το βλέπω Φεβρουάριο να σκάω ένα Tour και απο εκεί!ειχα παει δυο μερες τσεχια τσεσκε μπουντοβιτσε η μπουντβαις ,ενα μερος με 100χιλ φοιτητουπολη.χωρις ιχνος μαλακοτουριστα
πολλα αξιολογα θεματα,μουνια α κ β γραμμης ,καλες τιμες διαμερισματα απο 25-30 μερα,ποτα φαγητα ποιοτικα κ πολυ φτηνα ,το 1-3 απο κιεβο ας πουμε ,το συνιστω σε νεοτερους στρητ κ μπαρ φαιτερς,για ενα τριη-τετραημερο
καλο ατιτιουντ απο ΟΛΕς τις γκομενες,πολλα αγγλικα,κ πολλλα γερμανικα μιλανε παντου
ευκολο κ πποιτικο νιμου,μπαριερα για γαμπρισμα τα 30-32 αντε 35 μαξιμουμ,,,
εχει κ τα γνωστα στουντιο-ναιτ κλαμπ με πουτανες γ διαλογης στα 40ε
εγω πηγα με φιλο για καποιο θεμα στο ντεγκενντορφ,κοντα στο εξαιρετικο πασαου
.κ μια κ ειμαστε διπλα απο τσεχια πεταχτηκαμε 2 μερες να αλλαξουμε ατμοσφαιρα
ωραιο μερος ,το συνιστω..
αμα λεω εχεις γεροντικη ανοια......ρε σλαβ,δεν καταλαβαινω,,εχεις βαλει ενα κειμενο οπου ΕΣΥ τα ρωσσικα που γραφεις ειναι α΄πο μεταφραση γκουγκλ ,λες ομως οτι ξερεις ρωσσσικα ,για τετοια απλα θεματα οπως αυτο το τσατ
γιατι χρησιμοποιεις μεταφραστη οταν θες κατι να γραψεις τοτε ???
oxi μονο εκειPassau die drei-flussig Stabt! Απίστευτα μέρη τα έχω φάει με το κουτάλι αλλά απο κάτω με βάση το Λίντζ!!! Πολύ ενδιαφέρουσες οι πληροφορίες για το Μπουντεγιόβιτσε!!! Το βλέπω Φεβρουάριο να σκάω ένα Tour και απο εκεί!
Επίσης κάνατε στάση στο Τσέσκι Κρούμλοφ? Εγώ έπαθα πλάκα με αυτή τη πόλη! Είδα και πολύ μουνι σε χαλαρή φάση αλλά είμουν δεσμευμένος!
αμα λεω εχεις γεροντικη ανοια......
θα χρσιμοποιουσα μεταφραστη γκουγκλ και μετα θα τα διαβαζα και θα τα εγραφα με λατινικους χαρακτηρες?
οοου γες
αριστερα γραφει η γκομενα με κυριλικα
δεξια εγω με λατινικα
ρε σλαβ,δεν καταλαβαινω,,εχεις βαλει ενα κειμενο οπου ΕΣΥ τα ρωσσικα που γραφεις ειναι α΄πο μεταφραση γκουγκλ ,λες ομως οτι ξερεις ρωσσσικα ,για τετοια απλα θεματα οπως αυτο το τσατ
γιατι χρησιμοποιεις μεταφραστη οταν θες κατι να γραψεις τοτε ???
ΔΕΞΙΑ που γραφεις ΕΣΥ ,ΔΕΝ ειναι τα κειμενα δικα σουαμα λεω εχεις γεροντικη ανοια......
θα χρσιμοποιουσα μεταφραστη γκουγκλ και μετα θα τα διαβαζα και θα τα εγραφα με λατινικους χαρακτηρες?
οοου γες
αριστερα γραφει η γκομενα με κυριλικα
δεξια εγω με λατινικα
στο σκρηνσοτ που εβαλε παντως δεν γραφει αυτος ,ταχει κανει κοπυ απο γκουγκλ..καλα δεν εχει κ καμμια μεγαλη σημασιαμιδα ξερει ρωσικα ο σλαβ εχει ανεβασει και ειδικο νιμα για τη ρωσικη γλωσσα
στο σκρηνσοτ που εβαλε παντως δεν γραφει αυτος ,ταχει κανει κοπυ απο γκουγκλ..καλα δεν εχει κ καμμια μεγαλη σημασια
τι να πει η ελβετια?ξερει ρωσικα ο σλαβ το επιβαιβεωνω εγω ;)
τι λεει ζυριχη, θα κανεις καμια εξορμηση ανατολικα;
χθες βρεθηκα με θειο τασο για καφε
τοτε γιατι χρησιμοποιει γκουγκλ οταν γραφει αυτος???ξερει ρωσικα ο σλαβ το επιβαιβεωνω εγω ;)
ημουνα δυο μερες τσεχια μ ενα φιλλο τογραψα...βεβαια τσεχια 40πλας αν εισαι σημαινει τουρισμος σκετος η σε κανα στουντιο ππου εγω δεν παω σε τετοιες μαλ..ιες
στα αγια χωματα,αν εννοεις ουκραινα δηλ ,ειδομεν,,εχω πει χειμωνα να μην ξαναπατησω μετα την περσυνη αποτυχημενη εκδρομη :S
αντε με το ζορι κανα λβοβ ουζγκοροντ φρανκιφσκ πουναι κοντα
τοτε γιατι χρησιμοποιει γκουγκλ οταν γραφει αυτος???
περιεργα πραγματα..μαλλον ξερει ελαχιστα κ δεν μπορει να εκφραστει...
τεσπα ,ανευ ουσιας
ουκρανια παραμενει προσιτος παραδεισος ,αν αποφυγεις τις τοθυριστικες πολεις οπως κιεβο οδησο κ λβοβ τελευταιακαλυτερα ρωσια, ασε την ουκρανια στην ακρη χαλασε η πιατσα εκει πλεον