Νέα

Τί γίνεται με Κίεβο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.403
Πόντοι
3.656
εννοειτε πως ειναι δικα μου....απλα εχεις ορεξη για βαβουρα...γουσταρω... μαζι σου παμε κυριε Παρατηρητικε
δηλαδη,ταχεις γραψει εσυ μονος σου,σαν να γραφω τωρα ςεγω πx" kak tebea zavut??"κι οχι να τοχω παρει απο το γκουγκλ κοπυ
ετσι ??? :rolleyes:
σωστα?

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.403
Πόντοι
3.656
απλα μονο εξηγησε μου....πως ειναι δυνατον να κανω μεταφραση απο αγγλικα ρωσικα και να τα κανω κοπυ πΕΪστ (οχι παστε ) και να γινουν ρωσικα με λατινικους χαρακτηρες...παρατηρητικε μου εσυ :grin:
αστα αυτα ..ΕΣΥ ΜΟΝΟς ΣΟΥ ΝΑΙ Η ΟΧΙ?
μια λεξη "ναι" η "οχι" παζαλουστα  :grin:

Εγγρ.
4 Μαΐ 2015
Κριτικές
267
Like
710
και για να κλεισουμε μια και καλη το θεμα
το οτι μιλαω και γραφω ρωσσικα δεν ειναι κατι αγνωστο...
και τα εμαθα και μονος μου σε 3 μηνες...τουλαχιστον τα πρωτα να συνενουμαι χωρις ιδιαιτερα προβληματα ....απο εκει και περα εμπλουτισα το λεξιλογιο μου....
οχι οτι χρειαζετε καποιος να δωσει ρεφερενσες  :grin:...αλλα οσες φορες με εχεις προκαλεσει σε κατι απο τα λεγομενα μου στο εχω αποδειξει.....ακομα και τοτε που σου φαινονταν πολυ μικρα τα ποσα απο τα νταραβερια μου στην οδησσο, σου εδωσα γκομενα απο μαμπα και το διαπιστωσες μονος σου....και τα αλλα παιδαι απο γερμανια απο εκεινο τον κουβα φαγανε απο τα ετοιμα που εχω γα να πασαρω σε φιλους...(οχι τα δικα μου δικα μου)...εγω παπαριες και μουφες δεν θα γραψω ουτε μια...διοτι ο ψευτης και ο κλεφτης τον πρωτο χρονο χαιρετε....καταρχας δεν βγαζεις καν το νοημα τι συζηταω με την γκομενα στο σκρινσοτ...αν θες στο μεταφραζω...για να μην σε τρωει η περιεργια....
κμανιες εγω δεν κανω....τοσοι και τοσοι το εχουν γραψει εδω...λες να τους εχω ολους στο πεϊρολ? μισθωτοι μου υπαληλλοι? αντε μην πω στον Αλλαν να σε πατησει κωλογερα  :2funny:

Εγγρ.
15 Νοε 2016
Like
0
Πόντοι
6
και για να κλεισουμε μια και καλη το θεμα
το οτι μιλαω και γραφω ρωσσικα δεν ειναι κατι αγνωστο...
και τα εμαθα και μονος μου σε 3 μηνες...τουλαχιστον τα πρωτα να συνενουμαι χωρις ιδιαιτερα προβληματα ....απο εκει και περα εμπλουτισα το λεξιλογιο μου....
οχι οτι χρειαζετε καποιος να δωσει ρεφερενσες  :grin:...αλλα οσες φορες με εχεις προκαλεσει σε κατι απο τα λεγομενα μου στο εχω αποδειξει.....ακομα και τοτε που σου φαινονταν πολυ μικρα τα ποσα απο τα νταραβερια μου στην οδησσο, σου εδωσα γκομενα απο μαμπα και το διαπιστωσες μονος σου....και τα αλλα παιδαι απο γερμανια απο εκεινο τον κουβα φαγανε απο τα ετοιμα που εχω γα να πασαρω σε φιλους...(οχι τα δικα μου δικα μου)...εγω παπαριες και μουφες δεν θα γραψω ουτε μια...διοτι ο ψευτης και ο κλεφτης τον πρωτο χρονο χαιρετε....καταρχας δεν βγαζεις καν το νοημα τι συζηταω με την γκομενα στο σκρινσοτ...αν θες στο μεταφραζω...για να μην σε τρωει η περιεργια....
κμανιες εγω δεν κανω....τοσοι και τοσοι το εχουν γραψει εδω...λες να τους εχω ολους στο πεϊρολ? μισθωτοι μου υπαληλλοι? αντε μην πω στον Αλλαν να σε πατησει κωλογερα  :2funny:

εγω που το ξερω το επιβαιβεωνω απολυτα αυτο που γραφεις σλαβ  :hi:

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.403
Πόντοι
3.656
:grin: @@ σλαβ
ναι ρε μην αγχωνεσαι
ολα αυτα δεν εχουν σχεση
απλα τα κειμενα στο τσατ ΔΕΝ τχεις γραψει μονοσ σου
σε ρωτησα κι ειπες ταχεις γραψει

εχασες
τι να κανουμε τωρα..μην λες μικρα ψεματα,οι ανθρωποι γενικα πιστευουν μονο τα μεγαλα ψεματα. :grin:

@@ παππου ξανακοιταξε το,ειναι πολυ απλο να καταλαβαβεις οτι ειναι απο γκουγκλ κοπυ.ΚΟΙΤΑΞΕ ΤΟ ΠΑΛΙ
αν δεν το βρεις θα στο πω σε  2 λεπτα.. ;) :hi:

Εγγρ.
15 Νοε 2016
Like
0
Πόντοι
6
ρε παπου στειλε του τι λεω γιατι τον εχει φαει η περιεργια και προσπαθει να καταλαβει τι λεμε  :grin:

τι να του πω, θελει απλα να ιντριγκαρει την συζητηση ο μιδας
εχει καταλαβει τι εχεις γραψει απλα λεει οτι τα εγραψες μεσω google ετσι για να βρισκομαστε σε κουβεντα  :hi:

Εγγρ.
15 Νοε 2016
Like
0
Πόντοι
6
:grin: @@ σλαβ
ναι ρε μην αγχωνεσαι
ολα αυτα δεν εχουν σχεση
απλα τα κειμενα στο τσατ ΔΕΝ τχεις γραψει μονοσ σου
σε ρωτησα κι ειπες ταχεις γραψει

εχασες
τι να κανουμε τωρα..μην λες μικρα ψεματα,οι ανθρωποι γενικα πιστευουν μονο τα μεγαλα ψεματα. :grin:

@@ παππου ξανακοιταξε το,ειναι πολυ απλο να καταλαβαβεις οτι ειναι απο γκουγκλ κοπυ.ΚΟΙΤΑΞΕ ΤΟ ΠΑΛΙ
αν δεν το βρεις θα στο πω σε  2 λεπτα.. ;) :hi:

ο σλαβ δεν ειναι ατομο που λεει ψεματα ειναι ενταξει και ωραιο ατομο  και εχει βοηθησει πολλους εδω στο σαιτ  :hi:

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.403
Πόντοι
3.656
ο σλαβ δεν ειναι ατομο που λεει ψεματα ειναι ενταξει και ωραιο ατομο  και εχει βοηθησει πολλους εδω στο σαιτ  :hi:
ΔΕΝ ειπα οτι λεει ψεματα γενικα
ειπα οτι για το τεξτ οτι ειπε οτι τογραψε μονος του ειπε ενα ΨΕΜΑΤΑΚΙ ανουσιο....αλλα δεν το παραδεχεται,αυτο ειναι μαλ..ια του..
ΚΟΙΤΑΞΕ ΤΟ ΠΑΛΙ  σου ειπα..κ πες μου,βλεπεις κατι η οχι,στα κειμενα του σλαβι με τα λατινικα,που να καταλαβεις οτι ειναι απλα κοπυ απο γκουγκλ... ;)

Εγγρ.
4 Μαΐ 2015
Κριτικές
267
Like
710
ειπα οτι για το τεξτ οτι ειπε οτι τογραψε μονος του ειπε ενα ΨΕΜΑΤΑΚΙ ανουσιο....αλλα δεν το παραδεχεται,αυτο ειναι μαλ..ια του..
ΚΟΙΤΑΞΕ ΤΟ ΠΑΛΙ  σου ειπα..κ πες μου,βλεπεις κατι η οχι,στα κειμενα του σλαβι με τα λατινικα,που να καταλαβεις οτι ειναι απλα κοπυ απο γκουγκλ... ;)
καλη η πλακα σου και η ιστορια σου μονο που δεν εχει δρακο...οποτε επειδη αρχιζουν και πρηζονται σε βαθμο κακουργηματος...πες μας τι σου εκανε εντυπωση τετοια..αν οχι εσυ εισαι αναξιοπιστος
οποτε εριξα το γαντι  :s&m_2:

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.403
Πόντοι
3.656
καλη η πλακα σου και η ιστορια σου μονο που δεν εχει δρακο...οποτε επειδη αρχιζουν και πρηζονται σε βαθμο κακουργηματος...πες μας τι σου εκανε εντυπωση τετοια..αν οχι εσυ εισαι αναξιοπιστος
οποτε εριξα το γαντι  :s&m_2:
:grin: :grin: :grin:
αμετανοητος

κατσε περιμενω δυο τρια λεπτα τον παππου
του κανω τεστ
κ μετα θα γραψω,μην ανυσηχεις.. ;)

Εγγρ.
15 Νοε 2016
Like
0
Πόντοι
6

ασχολουμαστε με ανουσια πραγματα και χανετε η ουσια του νιματος, εγω λεω να οργανωσουμε κανενα ομαδικο ταξιδι για ρωσια να φαμε κανενα ποιοτικο μουνι και ας αφησουμε τις ιντριγκες στην ακρη  :hi:

Εγγρ.
4 Μαΐ 2015
Κριτικές
267
Like
710
:grin: :grin: :grin:
αμετανοητος

κατσε περιμενω δυο τρια λεπτα τον παππου
του κανω τεστ
κ μετα θα γραψω,μην ανυσηχεις.. ;)
μιδα με κουρασες...κουραστικους ανθρωπους δεν τους γουσταρω ουτε για τσατ στο μπου...αντε γεια σου

και στην τελικη ζμπουτσαμ τι πιστευεις...δεν ξερεις την γλωσσα και μας την λες
πλεον μπαινεις σε κατηγορια μιδας αχτουνγκ αχτουνγκ βιξερ και στα ολλανδικα κλοτζακ
πλεον ουτε παραθεση δεν θα σου κανω
γραφε οτι θες με στραβωσες και μου τα πρηξες
αναξιος και αναξιοπιστος

Δ

Διαγραμμένο μέλος 136408

Επισκέπτης
το πιο καλο και ακριβο κονιακ ειναι το αραρατ αρμνικο και πανακριβο

:thumbsup:

Επίσης πολύ καλά κονιάκ, αλλά και κρασιά, είναι τα γεωργιανά που παίζουν.
To Σαρατζισβίλι είναι εξαιρετικό και τα κρασιά της ποικιλίας Σαπεραβι, που την καλλιεργεί και η ουκρανική Shabo.

Εγγρ.
15 Νοε 2016
Like
0
Πόντοι
6
:thumbsup:

Επίσης πολύ καλά κονιάκ, αλλά και κρασιά, είναι τα γεωργιανά που παίζουν.
To Σαρατζισβίλι είναι εξαιρετικό και τα κρασιά της ποικιλίας Σαπεραβι, που την καλλιεργεί και η ουκρανική Shabo.

:hi:

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.403
Πόντοι
3.656
@@ φιλε σλαβι
1.μην κουραζεσαι,η αληθεια θελει υπομονη

2.σιγουρα την γλωσσα την ξερω καλυτερα απο σενα ,μιλαω βασικα ρωσσικα ,αλλα αυτα που εσυ κανεις κοπυ ,εγω τα γραφω μονος μου.. ;)

@@ παπους παιρνεις 0 επισης,απο παρατηρητικοτητα  :hi:
ΠΑΜΕ λοιπον
οταν γραψεις μονος σου οπως εγω
λες
tsto ti hotses?gde budu zit?pomnis ? tsto budem sdilaem?κ παει λεγοντας

οταν κανεις κοπυ απο γκουγκλ
αυτα γινονται
chto ty khochesh'? gde ya budu zhit'? pomnish'?chto  budem delaem'?
δηλ τα kh sh cht zh κσνενας δεν τα γραφει,κι ειδικα ΕΛΛΗΝΑς που δεν εχουμε καν γλωσσα μας η  στην σκεψη μας τα παχια σ κχ,ζ, κλπ.. ;)
ετσι παρα ΜΟΝΟ το γκουγκλ που προσπαθει να αποδοσει την προσφορα...
το τεξτ λοιπον στα λατινικα ειναι με τροπο γραφης γκουγκλ,αυτα τα χτυπητα kh sh cht κ παει λεγοντας
ασε που κ τα αλλα  ψιλα ειναι πολυ ανaλυτικα πχ y αντι i ,moe ,vkus αντι vgus η bgus κλπ
....γκουγκλικα δηλαδη.. :s&m_3:

εξ ου κ φιλε σλαβι ταχεις κανει κοπυ κ δεν ταγραψες εσυ,που αν εγραφες ΜΟΝΟς σου  θαγραφες οπως εγω πιο πανω... :hi: :grin: :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom