Νέα

Τί γίνεται με Κίεβο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.272
Πόντοι
3.656
αμα κολησεις και συ δεν ξεκολας με τιποτα ;)

ετοιμασου για αγια πετρουπολη απριλιο μετα το πασχα  :s&m_2:
το προγγραμα σχεδον βγηκε  :grin:
αυτο πιο πιθανο..τελικα.... :grin:
να κατεθεσουμε στεφανι κ στο μνημειο αγνωστου πορδομεταναστη  :grin:

Εγγρ.
4 Μαΐ 2015
Κριτικές
267
Like
884
kupish mne podarok? net ne budu (ουτε μνιε γραφω ουτε νιετ)
a gde budem zhyt? kvartire ili gostinitsa?
ty vo vsem durak
ya besplodnii
mogu yebat tvoi zhopa?
yoperesete

ponimaesh menya? ponyatno? mozhno kontsat na tvoi litso?

αλλα γραψω με ts αλλα με ch

και που σαι και συγνωμη να ζητησεις δεν γινεται αποδεκτη

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.343
Πόντοι
506
:grin: μην νευριαζεις
ειπες ενα αθωο ψεμα,μπορεις απλα να πεις παρασυρθηκα
δεν χρειαζεται τοση ενταση
απλα καμμια φορα κρατα κ καμμια πισινη... :grin:
υγ.hotses,haraso εγραψα οχι xotses. ουτε xaraso.....ας τα κολπα there is escape ... :grin:
zh cht  sh  y oe κλπ, δεν ειναι απο καμμια μεθοδο,εναι απλα προσποαθειες του γκουγκλ ν αποδωσει την προφορα... :hi:
καλη καρδια  ;)
Достал,Задолбал,Заебал  :grin:  :2funny:

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.272
Πόντοι
3.656
Άκου λοιπόν που μπερδεύεσαι φίλε για να γράψει κανείς ρωσικά με αγγλικους χαρακτήρες πρέπει να ξέρει καλά αγγλικά (γραφή)  Ο Σλάβ ξέρει αγγλικά και γράφει σωστά στα rusenglish εγώ δεν ξέρω καλά αγγλικά και δεν γράφω σωστά στα rusenglish παρά μόνο στα κυριλλικα.Το θέμα είναι λοιπόν πόσο καλά ξέρει τα αγγλικά για να γράψει έτσι και όχι τα ρωσικά
εγω ξερω κι αγγλικα κ  πιο σχετικο με το θεμα , Γερμανικα  που εχουν μεσα τα sch cht zh κλπ,αλλα ποτε δεν τα χρησιμοποιω ουτε ΚΑΝΕΙς ΑΛΛΟς
μονο οσοι κοπιαρουν το γκουγκλ  :grin:
αλλα δεκτη η (φιλικη ως προν τον  διλο σου σλαβ) προσπαθεια μπαλωματος  ;)

Εγγρ.
15 Νοε 2016
Like
0
Πόντοι
6
ναι ωραιος :2funny:

ρωσσικα δεν ξερω , το προειπα οτι πενηντα λεξεις μονο ετσι για το χαβαλε  :grin:

καλη οργανωση απο εδω χρειαζεται για το ταξιδι στη ρωσια και να κανω και καποιες επαφες μεσω κοντακτ που ειπαμε χθες και οσο για τα ρωσικα θα βοηθαω εγω.

να μαζεψουμε οσες περισσοτερες πληροφοριες χρειαζεται για την πετρουπολη, που εχει καλα ρεστοραν, κλαμπ, καφε με καλες τιμες και ποιοτικο κοσμο. τα υπολοιπα με τις γυναικες θα ψαξουμε εδω απο ιντερνετ αλλα και επανω με καμακι για να εχουμε περισσοτερες επιλογες.  :hi:

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.272
Πόντοι
3.656
καλη οργανωση απο εδω χρειαζεται για το ταξιδι στη ρωσια και να κανω και καποιες επαφες μεσω κοντακτ που ειπαμε χθες και οσο για τα ρωσικα θα βοηθαω εγω.

να μαζεψουμε οσες περισσοτερες πληροφοριες χρειαζεται για την πετρουπολη, που εχει καλα ρεστοραν, κλαμπ, καφε με καλες τιμες και ποιοτικο κοσμο. τα υπολοιπα με τις γυναικες θα ψαξουμε εδω απο ιντερνετ αλλα και επανω με καμακι για να εχουμε περισσοτερες επιλογες.  :hi:
δεν χρειαζεται τιποτα
θα μας παει ο ακατανομαστος29 σε σαλον κι αν δεν γαμισουμε κι  εκει,εχει τα γατια σταντ μπαι!!! :grin:

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.404
Πόντοι
2.356

ετσι , αλλωστε θα τα λεμε απο δω και περα συχνοτερα  :hi:

Εγγρ.
4 Μαΐ 2015
Κριτικές
267
Like
884
Άκου λοιπόν που μπερδεύεσαι φίλε για να γράψει κανείς ρωσικά με αγγλικους χαρακτήρες πρέπει να ξέρει καλά αγγλικά (γραφή)  Ο Σλάβ ξέρει αγγλικά και γράφει σωστά στα rusenglish εγώ δεν ξέρω καλά αγγλικά και δεν γράφω σωστά στα rusenglish παρά μόνο στα κυριλλικα.Το θέμα είναι λοιπόν πόσο καλά ξέρει τα αγγλικά για να γράψει έτσι και όχι τα ρωσικά
η βλακεια του παει συννεφο αστον
ya popisat' ετσι θα γραψει στα λατινικα....και θα δουμε τι θα καταλαβει η γκομενα

Δ

Διαγραμμένο μέλος 136408

Επισκέπτης
πολυ καλο  :thumbsup: οπως και το kvint αλλωστε
υγ συναντηση με τον παπου χθες ,πολυ αξιολογος παικτης παρα το νεαρο της ηλικιας του.
εχεις παντα καλη αντιληψη των πραγματων φιλε popov , την καλημερα μου  :hi:

:hi:

Ωραίος ο Παππούς, μόνο να προσέχει τα ακάποτα εκεί που πάει... ;)

Εγγρ.
15 Νοε 2016
Like
0
Πόντοι
6
προσεχε στο επομενο τεστ γιατι απο παρατηρητικοτητα δεν τα πηγες καλα στο πρωτο
κι ητανε κι ευκολο  :grin: :grin:  ;)

αρε μιδα απαιχτος εισαι  :hi:
θα βγαλουμε καλα γουστα επανω
τα σαλον θα ειναι η τελευταια μας επιλογη, εχει πολλες σεμιπρο και προ με λιγα χρηματα εκτος απο σεξ να εχουμε και συνοδεια στις βολτες μας στην πολη

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.272
Πόντοι
3.656
αρε μιδα απαιχτος εισαι  :hi:
θα βγαλουμε καλα γουστα επανω
τα σαλον θα ειναι η τελευταια μας επιλογη, εχει πολλες σεμιπρο και προ με λιγα χρηματα εκτος απο σεξ να εχουμε και συνοδεια στις βολτες μας στην πολη
εμενα μουχει ταξει ο μιτσος μια γατα μιλφαρα ,ακριβως αυτο που εψαχνα !! :rockon: :rockon: :rockon:

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.404
Πόντοι
2.356

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom