Νέα

Τί γίνεται με Κίεβο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.275
Πόντοι
506
:grin: :grin: :grin:
αμετανοητος

κατσε περιμενω δυο τρια λεπτα τον παππου
του κανω τεστ
κ μετα θα γραψω,μην ανυσηχεις.. ;)
Έλα ρε Μίδας τι κόλλημα έχεις φάει? Ναι τα μιλάει σχετικά καλά,μια χαρά συνεννοείται. Δεν κάνει για διδάκτορας σε ρωσικο πανεπιστήμιο αλλά στα βασικά είναι μια χαρά.Σε αυτήν την γραφή rusenglish ούτε εγώ μπορώ να τα γράψω σωστά     

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.122
Πόντοι
2.356
τι κανετε ρε? δεν ανοιγετε κανενα φροντηστιριο να βγαζετε και τιποτα λεω εγω  :2funny:
παντως εγω που ξερω μονο πενηντα λεξεις στα ρωσσικα ετσι γραφω οταν γραφω μια στις χιλιες βεβαια  :grin:
kaneshno , horosho , κτλ

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.393
Πόντοι
3.656
Έλα ρε Μίδας τι κόλλημα έχεις φάει? Ναι τα μιλάει σχετικά καλά,μια χαρά συνεννοείται. Δεν κάνει για διδάκτορας σε ρωσικο πανεπιστήμιο αλλά στα βασικά είναι μια χαρά    
ουτε εσυ καταλαβες,το αναποδο ολοσωστα ταγραψε , ;)
εξ ου κι ειπε μαλ..ιεςγια το τεξτ..το εξηγησα ηδη  :hi:
σιγουρα αν χρειαζεται μεταφραση για να γραψει κατι τετοιο ΔΕΝ μιλαει καλα...εγω χαλια μιλαω,ισα που συνενοουμε αλλα αυτα τα γραφω μονος μοπυ
δεν κανουμε διαγωνισμο,αλλα ειναι κι αμετανοητος κι επεμενε,τρεις φορες τον ρωτησα  :s&m_3:

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.393
Πόντοι
3.656
τι κανετε ρε? δεν ανοιγετε κανενα φροντηστιριο να βγαζετε και τιποτα λεω εγω  :2funny:
παντως εγω που ξερω μονο πενηντα λεξεις στα ρωσσικα ετσι γραφω οταν γραφω μια στις χιλιες βεβαια  :grin:
kaneshno , horosho , κτλ
κι εσυ τωρα κοπυ τακανες  :grin: ;)θειο ληφτ!!!!...shno  ..sho  :s&m_3:

kaniesna k haraso θαγραφες μονος σου  :birdman:
υγ.μαθε κανα ισπανικο γιγα σιγα να παμε κουβα  :grin:

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.122
Πόντοι
2.356
Έλα ρε Μίδας τι κόλλημα έχεις φάει? Ναι τα μιλάει σχετικά καλά,μια χαρά συνεννοείται. Δεν κάνει για διδάκτορας σε ρωσικο πανεπιστήμιο αλλά στα βασικά είναι μια χαρά    
μια και το εφερε η συζητηση , ενα βραδυ στο κισιναου που εβλεπα το φορουμ ητανε μαζι μου και ο φιλος μολδαβος (γεννημενος το 74 αρα μεγαλωμενος επι σοβιετικης ενωσης) και γραφατε παλι ρωσσικα  :grin: τα ειδε και μου λεει ΚΑΝΕΝΑΣ δεν ξερει να γραφει σωστα , εκτος απο αυτον τον νυκτερο  :grin:

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.393
Πόντοι
3.656
μια και το εφερε η συζητηση , ενα βραδυ στο κισιναου που εβλεπα το φορουμ ητανε μαζι μου και ο φιλος μολδαβος (γεννημενος το 74 αρα μεγαλωμενος επι σοβιετικης ενωσης) και γραφατε παλι ρωσσικα  :grin: τα ειδε και μου λεει ΚΑΝΕΝΑΣ δεν ξερει να γραφει σωστα , εκτος απο αυτον τον νυκτερο  :grin:
αλλο λεμε ..στριψε...3 η ωρα,μαλλον 4 ελλαδας  :grin:
τακανες κοπυ η οχι πριν?τα χαρασο κ κανιεσνο? :s&m_3:

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.393
Πόντοι
3.656
χαχαχα τι λες ρε? με αμφισβητεις?  :s&m_2:
ειχα καλη δασκαλα , πεντε πραγματα και καλα  :grin:
σιγουρα ..σε εμαθε kanESHNo  K hOroSHo :grin:  κι οχι kaniesna K haraso... :grin:
α ρε πορδομεταναστης που σας χρειαζεται  :grin:

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.122
Πόντοι
2.356
αλλο λεμε ..στριψε...3 η ωρα,μαλλον 4 ελλαδας  :grin:
τακανες κοπυ η οχι πριν?τα χαρασο κ κανιεσνο? :s&m_3:
καλα ρε :grin: πως θα γραψω haraso αφου προφερεται ετσι αλλα γραφεται παντα με ο ?

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.393
Πόντοι
3.656
καλα ρε :grin: πως θα γραψω haraso αφου προφερεται ετσι αλλα γραφεται παντα με ο ?
αστα τα πουστικα ασε μενα
δεν λεω το "ο"
τα sh λεω.... ;) τα παχια σ κ ζ που δεν ταχοπυμε εμεις....εξ ου κ δεν τα γραφουμε ετσι ΠΟΤΕ απο μονοι μας στα ruskienglish... :s&m_3:
koniets  temi :grin:

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.275
Πόντοι
506
ουτε εσυ καταλαβες,το αναποδο ολοσωστα ταγραψε , ;)
εξ ου κι ειπε μαλ..ιεςγια το τεξτ..το εξηγησα ηδη  :hi:
σιγουρα αν χρειαζεται μεταφραση για να γραψει κατι τετοιο ΔΕΝ μιλαει καλα...εγω χαλια μιλαω,ισα που συνενοουμε αλλα αυτα τα γραφω μονος μοπυ
δεν κανουμε διαγωνισμο,αλλα ειναι κι αμετανοητος κι επεμενε,τρεις φορες τον ρωτησα  :s&m_3:
Άκου λοιπόν που μπερδεύεσαι φίλε για να γράψει κανείς ρωσικά με αγγλικους χαρακτήρες πρέπει να ξέρει καλά αγγλικά (γραφή)  Ο Σλάβ ξέρει αγγλικά και γράφει σωστά στα rusenglish εγώ δεν ξέρω καλά αγγλικά και δεν γράφω σωστά στα rusenglish παρά μόνο στα κυριλλικα.Το θέμα είναι λοιπόν πόσο καλά ξέρει τα αγγλικά για να γράψει έτσι και όχι τα ρωσικά

Εγγρ.
4 Μαΐ 2015
Κριτικές
267
Like
710
οκ εγινε η επιβεβαιωση ειναι βλακας
κρινει εξ ιδιων τα αλλοτρια
εχεις δει ποτε να γραφω πουθενα tsto ti xotses? οσες ρωσσιδες μπορουν να καταλαβουν ρωσσικα με λατινικους χαρακτηρες δεν υπαρχει περιπτωση να καταλαβουν αυτο chto ty xochesh? kak u tebya dela? kak tebya zovut? ty chto? εχω γραψει και γαμημενο οδηγο εδω....ποσο μαλακας αντρας εισαι ειλικτρινα...δεν σε περιμενα τοσο μαλακα...εχασα πασα ιδεα για σενα....εξεπλαγην με την αρνητικη εννοια της λεξης... δεν θα γραψω ποτε xaraso θα γραψω xorosho... το πρωτο πραγμα που εμαθα οταν μαθενα την αλφαβητο ειναι πια ειναι η σωστη μεταφραση τους στα αγγλικα και βαση αυτης εμαθα την οποια προφορα...εισαι ακυρος εισαι μλακας και εχεις μπει στην μπλακ λιστ μου και σαν ψηφιακο ψευδωνυμο και σαν ανθρωπος

Εγγρ.
15 Νοε 2016
Like
0
Πόντοι
6
θα σου ελεγα τωρα τι μου εμαθε χαχα
poka... οχι paka  :grin:

εμενα παντως τασο αυτη που σου ελεγα χθες η 45αρα ρωσιδα οταν την ειχα στα τεσσερα μου ελεγε στα ρωσικα

νταβαι γιεμπατ μαγιου κισκου  ;)

Εγγρ.
15 Νοε 2016
Like
0
Πόντοι
6
Άκου λοιπόν που μπερδεύεσαι φίλε για να γράψει κανείς ρωσικά με αγγλικους χαρακτήρες πρέπει να ξέρει καλά αγγλικά (γραφή)  Ο Σλάβ ξέρει αγγλικά και γράφει σωστά στα rusenglish εγώ δεν ξέρω καλά αγγλικά και δεν γράφω σωστά στα rusenglish παρά μόνο στα κυριλλικα.Το θέμα είναι λοιπόν πόσο καλά ξέρει τα αγγλικά για να γράψει έτσι και όχι τα ρωσικά

:hi:

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.122
Πόντοι
2.356
εμενα παντως τασο αυτη που σου ελεγα χθες η 45αρα ρωσιδα οταν την ειχα στα τεσσερα μου ελεγε στα ρωσικα

νταβαι γιεμπατ μαγιου κισκου  ;)
ναι ωραιος :2funny:

ρωσσικα δεν ξερω , το προειπα οτι πενηντα λεξεις μονο ετσι για το χαβαλε  :grin:

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.393
Πόντοι
3.656
οκ εγινε η επιβεβαιωση ειναι βλακας
κρινει εξ ιδιων τα αλλοτρια
εχεις δει ποτε να γραφω πουθενα tsto ti xotses? οσες ρωσσιδες μπορουν να καταλαβουν ρωσσικα με λατινικους χαρακτηρες δεν υπαρχει περιπτωση να καταλαβουν αυτο chto ty xochesh? kak u tebya dela? kak tebya zovut? ty chto? εχω γραψει και γαμημενο οδηγο εδω....ποσο μαλακας αντρας εισαι ειλικτρινα...δεν σε περιμενα τοσο μαλακα...εχασα πασα ιδεα για σενα....εξεπλαγην με την αρνητικη εννοια της λεξης... δεν θα γραψω ποτε xaraso θα γραψω xorosho... το πρωτο πραγμα που εμαθα οταν μαθενα την αλφαβητο ειναι πια ειναι η σωστη μεταφραση τους στα αγγλικα και βαση αυτης εμαθα την οποια προφορα...εισαι ακυρος εισαι μλακας και εχεις μπει στην μπλακ λιστ μου και σαν ψηφιακο ψευδωνυμο και σαν ανθρωπος
:grin: μην νευριαζεις
ειπες ενα αθωο ψεμα,μπορεις απλα να πεις παρασυρθηκα
δεν χρειαζεται τοση ενταση
απλα καμμια φορα κρατα κ καμμια πισινη... :grin:
υγ.hotses,haraso εγραψα οχι xotses. ουτε xaraso.....ας τα κολπα there is escape ... :grin:
zh cht  sh  y oe κλπ, δεν ειναι απο καμμια μεθοδο,εναι απλα προσποαθειες του γκουγκλ ν αποδωσει την προφορα... :hi:
καλη καρδια  ;)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom