Νέα

Τί γίνεται με Κίεβο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)
Εγγρ.
4 Μαΐ 2015
Κριτικές
267
Like
710
Τέτοιες κανονίζω και μόνος μου αν βρω ελεύθερο χρόνο, την άλλη που έχει δυνατό τίτλο ήθελα και όχι να την φέρεις να μας συστήσεις. Μπορώ να την φέρω και μόνος μου  :grin: 
αρ γιου σουρ?

Συνημμένα

• 11.jpg
    11.jpg
    144,7 KB · Εμφανίσεις: 40
  • 12.jpg
    12.jpg
    154,4 KB · Εμφανίσεις: 31
  • Ουάου
Αντιδράσεις: 968

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
φιλε Mindreader τα ακοποτα δεν συστηνονται πλεον ειναι εκτος μοδας
για οσους την εχουν πατησει παλαιοτερα  :hi:

Εχεις δικιο δεν ειναι της μοδας !!

Ιδιως βλεποντας τις νεες τασεις της μοδας και οχι μονον:

Βεβαια υπαρχουν μεταξυ μας και οι αθεραπευτοι παλιομοδιτες !!! :grin: :grin:

Ο τροπος και το υφος γραφης σου μου θυμιζει ενα προσφατο φιλο  "υπερηφανο παλιομοδιτη" που μπαναριστηκε για καποιους λογους.

Ελπιζω και εσυ και οι αλλοι φιλοι του  thtead να ειμαστε ολοι "μοντερνοι" !! :grin: :grin:

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.389
Πόντοι
3.656

Ο τροπος και το υφος γραφης σου μου θυμιζει ενα προσφατο φιλο  "υπερηφανο παλιομοδιτη" που μπαναριστηκε για καποιους λογους.

Ελπιζω και εσυ και οι αλλοι φιλοι του  thtead να ειμαστε ολοι "μοντερνοι" !! :grin: :grin:
ακαποτα γαμαγα μικρος..οχι πουτανες,οτι υπηρχε,μπαροβιες κανονικες παντρεμενες οτι καθοταν,,μια φορα με καποτα αντε δυο,κ μετα χωρις...
ημουν τυχερος κ δεν κολησα πολλα για τοσες μαλ..ιες που εκανα
δεν υπαρχει μεγαλυτερη ηληθιοτητα....
ασε που τωρα με αυτες τις νεες ντιουρεξ,κατι φορες τον κοιταω για να σιγουρευτω οτι φοραω,,τοσο ανεπαισθητες ειναι...
για την πιπα δυστυχως κ τα γλωσσοφιλα δεν υπαρχει προφυλαξη...

Εγγρ.
15 Νοε 2016
Like
0
Πόντοι
6

εχεις διορατικοτητα φιλε mind εγραφα πιο παλια με αλλο νικ, αλλα επειδη καταλαβες το παλιο μου νικ μην το αναφερεις στο θρεντ μονο μεσω πμ

και να βαλω και λιγη δοση χιουμορ δεν ειναι πλεον καιρος να πληρωνω ουρολογους με 700 ευρω μισθο που παιρνω καλυτερα να τα τρωω στα πορνοταξιδια παρα στους γιατρους  :hi:

Εγγρ.
4 Μαΐ 2015
Κριτικές
267
Like
710
εχεις διορατικοτητα φιλε mind εγραφα πιο παλια με αλλο νικ, αλλα επειδη καταλαβες το παλιο μου νικ μην το αναφερεις στο θρεντ μονο μεσω πμ

και να βαλω και λιγη δοση χιουμορ δεν ειναι πλεον καιρος να πληρωνω ουρολογους με 700 ευρω μισθο που παιρνω καλυτερα να τα τρωω στα πορνοταξιδια παρα στους γιατρους  :hi:
2 σε καταλαβαν  :grin:

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
πολυ φτηνη πολη..... :think:
ΜΛΜ για πολλοστη φορα....ΠΟΙΑ πολη ειναι ΠΟΛΥ  πιο ακριβη στη Γερμανια η την Ιταλια η την Αυστρια πχ???
ΚΑΜΜΙΑ
ευρωπαικες ακριβες τιμες εχει το Κιεβο
ειναι πολυ πιο ακριβο απο ΟΛΕς τις επαρχιακες καλες πολεις ,πχ το Βαρεζε Κομο Παντοβα Βερονα Παρμα Γενοβααπο  ιταλια
το Λιντζ Γκρατς αυστρια Νυρεμβεργη Ροζενχαιμ Πασσαου Δρεσδη χαιδεμβεργη φραιμπουργκ Ουλμ Μανχαιμ  Γερμανια
σιγουρα πολυ πιο ακριβο απο Βουκουρεστι Μπρατισλαβα  Σοφια ...
κι ειδικα που θελουν κ σουσι αυτες οι ψοφιες,κι αν ενδωσεις το σοτ,ραχουνοκ, βγαινει τιμες Ζυριχης κ Παρισιων σε απολυτες τιμες....
ΜΛΜ λοιπον,κι αν ειναι πιο φτηνο το σαλεπι στο δρομο η το κουλουρι δεν εχει καποια σημασια,αν γεις με γκμενες φαγητα κλπ μαλ..ιες-εφω ποτε δεν πηγαινα-παω για τετοια,μονο ποτο-
το μονο που ειναι φτηνο ειναι τα ποτα ,αλλα κιεβο ουτε αυτα νομιζω,ειδικα αν γυριζεις διαφορα μερη,η αν παιρνεις ΜΟΝΟς σου τραπεζι
κ τα δωματια ακριβα ειναι,κατι της προκοπης αρχιζειθ απο 40-50 την μερα....
υγ με τοσα κονιακ αξιωσεων σε καλη τιμη  επινες βρωμερη μπυρα??? :jerking: εγω κονιακ τοπικα πινω παντα ,αυτα που γραφτηκαν πιο πανω κ κατι απο το κρυμ,δεν θυμαμαι το ονομα τωρα
μπουκαλι χορτιτσα για φτηνια η στανταρ μαυρη για ποιοτητα ειναι επισης σιγουρες επιλογες αν εισαι η αποκτησεις επιτοπου  παρεα
διαβαζε το σαιτ..ολο κ κατι θα μαθεις σε σχεση με την χωρα   :grin:

Τι ποια πόλη?Συγκρίνονται οι τιμές Κιέβου με Μόναχο ας πούμε ή τα κυριλέ μαγαζιά της Βιέννης ή με Λονδίνο ή Παρίσι?Δεν έχει καμία σχέση με δυτική Ευρώπη τώρα που έπεσε το γκρίβνα.
Και ύστερα με τα ίδια λεφτά που στη Δύση είσαι ένα τιποτένιο μέλος της μέσης τάξης στο Κίεβο είσαι ο Βαλκάνιος υπεράρχοντας.Ισως γιατί υπάρχει πολύ ολιγάριθμη ή για την ακρίβεια καθόλου μέση τάξη οπότε για μερικές μέρες διάγεις το βίο του τοπικού πλούσιου.Ροκ σταρ,white God factor κι έτσι.

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.275
Πόντοι
506

Ξέχνα τους ουρολόγους μια για πάντα Мирамистин Από προσωπική εμπειρία μπορώ να πω πολύ καλό και εντελώς ανώδυνο

Συνημμένα

• 5564.jpg
    5564.jpg
    32,5 KB · Εμφανίσεις: 27

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.389
Πόντοι
3.656
να βαλουμε κ κανα προ-προπερσυνο μουνι γιατι ολο μπλα μπλα πηξαμε
εννοειται η με τα μπλε ειναι η ετσι μου
τοτε 23 σημερα θαναι 27... :wanker:

Συνημμένα

• dev 1  nk ββββ.jpg
    dev 1 nk ββββ.jpg
    59,7 KB · Εμφανίσεις: 44

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786

και να βαλω και λιγη δοση χιουμορ δεν ειναι πλεον καιρος να πληρωνω ουρολογους με 700 ευρω μισθο που παιρνω καλυτερα να τα τρωω στα πορνοταξιδια παρα στους γιατρους  :hi:

Οκ !!  :hi: :hi:

Αλλα καλο θα ηταν τοσο εσυ οσο και οι φιλοι σου να γινεται "μοντερνοι".

Δεν μου πεφτει λογος βεβαια. Φιλικα ανταλαζουμε αποψεις.

Αλλα καποιοι αποτελουν το ονειρο των ουρολογων - αφροδισιολογων.

Ονοματα δεν λεμε. Υπολειψεις δεν θιγουμε !! Το αναφερω γιατι παρασυρουν και πιο νεους σε αυτες τις μαλακιες και ειναι κριμα !!

Ειδα φιλο συναδελφο μου στην Αμερικη να λειωνει σε 4 μηνες απο το aids. Το να πεθανει καποιος ειναι το ευκολο μερος. Το να παει απο 82 κιλα 48 κιλα ειναι πιστεψε με πολυ πολυ δυσκολο. Δεν θυμαμαι αλλη περιπτωση στη ζωη μου να βλεπω ανθρωπο στο νοσοκομειο και να με πιανουν τα κλαματα !!

Η μεγαλυτερη μαγκια ειναι να ελεγχεις το κατω κεφαλι με το πανω !!

Καλα να περνας !! :hi:

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606

Σιγά μην είναι από Κίεβο αυτές οι γκόμενες.Εγώ σου λέω δεν έχεις ούτε μία φωτό από τα τελευταία τρία χρόνια.Ολα όσα γράφεις είναι αναχρονιστικά ίσχυαν προ 2010.

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.389
Πόντοι
3.656
:lheel: dance  Drink

Συνημμένα

• dev2.jpg
    dev2.jpg
    286,6 KB · Εμφανίσεις: 63
Εγγρ.
15 Νοε 2016
Like
0
Πόντοι
6

ολο ποιοτητα εισαι ρε μιδα, παντως τον απριλη που θα παμε ρωσια θα φαμε top class μουνια, ακονισε το εργαλειο σου θα εχουμε μαραθωνιο απο γυναικες  :hi:

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.389
Πόντοι
3.656
Σιγά μην είναι από Κίεβο αυτές οι γκόμενες.Εγώ σου λέω δεν έχεις ούτε μία φωτό από τα τελευταία τρία χρόνια.Ολα όσα γράφεις είναι αναχρονιστικά ίσχυαν προ 2010.
ποιος ειπε απο κιεβο
4ετιας ειναι κ φυσικα οχι κιεβο
αναχρονιστικα ειναι για σενα..
για μενα ισχυουν κι αυριο,οσο αντεχω παντα.. :erection:

Συνημμένα

• dev3.jpg
    dev3.jpg
    242,9 KB · Εμφανίσεις: 46
Εγγρ.
15 Νοε 2016
Like
0
Πόντοι
6
Οκ !!  :hi: :hi:

Αλλα καλο θα ηταν τοσο εσυ οσο και οι φιλοι σου να γινεται "μοντερνοι".

Δεν μου πεφτει λογος βεβαια. Φιλικα ανταλαζουμε αποψεις.

Αλλα καποιοι αποτελουν το ονειρο των ουρολογων - αφροδισιολογων.

Ονοματα δεν λεμε. Υπολειψεις δεν θιγουμε !! Το αναφερω γιατι παρασυρουν και πιο νεους σε αυτες τις μαλακιες και ειναι κριμα !!

Ειδα φιλο συναδελφο μου στην Αμερικη να λειωνει σε 4 μηνες απο το aids. Το να πεθανει καποιος ειναι το ευκολο μερος. Το να παει απο 82 κιλα 48 κιλα ειναι πιστεψε με πολυ πολυ δυσκολο. Δεν θυμαμαι αλλη περιπτωση στη ζωη μου να βλεπω ανθρωπο στο νοσοκομειο και να με πιανουν τα κλαματα !!

Η μεγαλυτερη μαγκια ειναι να ελεγχεις το κατω κεφαλι με το πανω !!

Καλα να περνας !! :hi:

:hi:

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.389
Πόντοι
3.656
ολο ποιοτητα εισαι ρε μιδα, παντως τον απριλη που θα παμε ρωσια θα φαμε top class μουνια, ακονισε το εργαλειο σου θα εχουμε μαραθωνιο απο γυναικες  :hi:
ayto einai μες στα τοπ-5 μου
δυσκολα ξαναβρισκεται τετοιο εργαλειο,γυναικα τουρκου δουλεμπορου ,την πετυχα ιουλιο μονη διακοπες

Συνημμένα

• δεω4.jpg
    δεω4.jpg
    288,1 KB · Εμφανίσεις: 35
  • δεβ5.jpg
    δεβ5.jpg
    302,1 KB · Εμφανίσεις: 79

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom