Mindreader
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 24 Φεβ 2014
- Κριτικές
- 110
- Like
- 20.337
- Πόντοι
- 28.786
καλα εσυ πρωτος με καταλαβες αυτο εχω να το λεω δημοσια για να το ακουνε καποιοι
Δεν τον λενε Dusan Popov ανευ λογου κσι αιτιας !!!
καλα εσυ πρωτος με καταλαβες αυτο εχω να το λεω δημοσια για να το ακουνε καποιοι
ποιος ειπε απο κιεβο
4ετιας ειναι κ φυσικα οχι κιεβο
Οκ !!
Αλλα καλο θα ηταν τοσο εσυ οσο και οι φιλοι σου να γινεται "μοντερνοι".
Δεν μου πεφτει λογος βεβαια. Φιλικα ανταλαζουμε αποψεις.
Αλλα καποιοι αποτελουν το ονειρο των ουρολογων - αφροδισιολογων.
Ονοματα δεν λεμε. Υπολειψεις δεν θιγουμε !! Το αναφερω γιατι παρασυρουν και πιο νεους σε αυτες τις μαλακιες και ειναι κριμα !!
Ειδα φιλο συναδελφο μου στην Αμερικη να λειωνει σε 4 μηνες απο το aids. Το να πεθανει καποιος ειναι το ευκολο μερος. Το να παει απο 82 κιλα 48 κιλα ειναι πιστεψε με πολυ πολυ δυσκολο. Δεν θυμαμαι αλλη περιπτωση στη ζωη μου να βλεπω ανθρωπο στο νοσοκομειο και να με πιανουν τα κλαματα !!
Η μεγαλυτερη μαγκια ειναι να ελεγχεις το κατω κεφαλι με το πανω !!
Καλα να περνας !!
δεν φαινεται καθαρα ,καλη ειναι παντωσς,αλλα δεν μιλαω για πουτανα εγω...Κοίτα τι είχα εγώ το 2014 στο Λβωφ.183 25 ετών.
Και τώρα αν πάω επαρχία για τριήμερο μπορώ να έχω το ίδιο.Αλλά θα έχω σπαταλήσει όλο το ταξίδι για μια μόνο γκόμενα για αυτό δεν αξίζει η επαρχία.
δεν φαινεται καθαρα ,καλη ειναι παντωσς,αλλα δεν μιλαω για πουτανα εγω...
εξαλλου φαινεται οτι ειμαστε 2 νυχτες μαζι απο τα ρουχα
Δεν είναι πουτάνα.Εμενε σε γειτονική πόλη με την κόρη της και ήρθε να με δει για 3 μέρες με αντάλλαγμα χρυσά σκουλαρίκια.250 ευρώ μου έφυγαν θυμάμαι στο δώρο.
πολυ αξιολογος φιλος και εξαιρετη προσωπικοτητα ο φιλτατος popov, αν και δεν ειχα ως τωρα την ευκαιρια να βρεθω μαζι του απο κοντα, αλλα αν με φερει ο δρομος προς τα μερη του η ερθει αυτος β. ελλαδα θα βρεθουμε για ενα καφε και μια μπουρδελοτσαρκα.
Ωραίος Μίδαςνα βαλουμε κ κανα προ-προπερσυνο μουνι γιατι ολο μπλα μπλα πηξαμε
εννοειται η με τα μπλε ειναι η ετσι μου
τοτε 23 σημερα θαναι 27...
καικλεινουμε με τσοντα ..ολιγον απο...να βαλουμε κ κανα προ-προπερσυνο μουνι γιατι ολο μπλα μπλα πηξαμε
εννοειται η με τα μπλε ειναι η ετσι μου
τοτε 23 σημερα θαναι 27...
εγω κατι ποτα κ τιποτα αλλο,της εστελνε 500δολαρα καθε 3-4μερες ο τουρκοςΔεν είναι πουτάνα.Εμενε σε γειτονική πόλη με την κόρη της και ήρθε να με δει για 3 μέρες με αντάλλαγμα χρυσά σκουλαρίκια.250 ευρώ μου έφυγαν θυμάμαι στο δώρο.
εγω κατι ποτα κ τιποτα αλλο,της εστελνε 500δολαρα καθε 3-4μερες ο τουρκος
Ωραίος Μίδας
ιχβαισ-για σναιου!!!Ωραίος Μίδας
Δεν είναι πουτάνα.Εμενε σε γειτονική πόλη με την κόρη της και ήρθε να με δει για 3 μέρες με αντάλλαγμα χρυσά σκουλαρίκια.250 ευρώ μου έφυγαν θυμάμαι στο δώρο.
τι χορηγοι να γινουν οι γερμανοι 1300 καθαρα παιρνουν με 500-700 νοικι. αν ειναι μονοι τους...kman2 ειναι απλας σκορπαει πολλα γιατι o σοιμπλε εχει φροντισει για τους πολιτες της γερμανιας να γινονται καλοι χορηγοι στις πουτανες
Λιγα και υπερτιμημενα τα τεμαχια στα τσαρδια περιξπολυ αξιολογος φιλος και εξαιρετη προσωπικοτητα ο φιλτατος popov, αν και δεν ειχα ως τωρα την ευκαιρια να βρεθω μαζι του απο κοντα, αλλα αν με φερει ο δρομος προς τα μερη του η ερθει αυτος β. ελλαδα θα βρεθουμε για ενα καφε και μια μπουρδελοτσαρκα.