Παπούς Παράξενος
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Νοε 2016
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
Την επομένη φορά να της πάρεις ένα κότερο να έχει να κάνει διακοπές !!!
Λιγα και υπερτιμημενα τα τεμαχια στα τσαρδια περιξ
της Βιλκα
Στο σχετικο θρεντ συνεστησα στους συναγωνιστες του Βορρα
να κοιτάξουν τα δρομολογια της ellinair που πάει σε ολο
το πρωην ανατολικο μπλοκ σε προσιτες σχετικα τιμες
Αφου διαβασουν πρώτα τα σχετικα θρεντ
τι χορηγοι να γινουν οι γερμανοι 1300 καθαρα παιρνουν με 500-700 νοικι. αν ειναι μονοι τους...
ο κμαν τωρα φορτωνει την καρτα,οσο προλαβαινει να ,θα την πληρωσει με την συνταξη στο μελλον τις δοσεις
η <αρραβωνιαστικια> μου
Δεν έχει δεύτερη φορά.Είναι άπαξ σπονσοριλίκια.Μόνιμα έχω μόνο Πολωνία που είναι κοντά και ένα Ρωσία.
πουτανες δηλ..τι σπονσορετ??Δεν έχει δεύτερη φορά.Είναι άπαξ σπονσοριλίκια.Μόνιμες σπονσορέτς στο ρόστερ έχω μόνο Πολωνία που είναι κοντά και μία Ρωσία.
αφου ρε παπαρα τι ξυνεις το κεφαλι σου; εχεις χαθει τηλεφωνα δεν σηκωνεις,,,σκαιπ δεν μπαινεις καφε δεν ερχεσε πια....σε παντοφλιασε και σε μαντρωσε η γυναικα
Εννοώ δε στέλνω ποτέ σε Ουκρανέζες,Τσέχες λεφτά με το μήνα αλλά μόνο με τη συνάντηση.Σε Πολωνέζες,Ρωσίδες όμως στέλνω και κάθε μήνα.
και γιατι τοτε δεν πας στις μονιμες και επιλεγεις τις μια και εξω σπονσορετ
χάνεται στα logistics !!!
Ατιμο πράμα τα logistics !!
με τα τρολαρισματα του δασκαλου εβαλα εγω κι ο σλαβι 2 θεματα α διαλογης κ χαθηκανε ,μες στις σπονσορετ κλπ μαλ..ιες
τι σπονσορετ ρε παππου?βιζιτες γαμαει ο κμαν
αν του παρει πανω απο 300 το γαμσηι,λεει ,την καριολα,μ εγδαρε ,ΠΟΥΤΑΝΑ ητανε
αμ του παρει κατω απο 200 ,λεει,νταξει ,σαν ΣΠΟΝΣΟΡ-ας γαμησα ,παλι ,αν την ειχα γκομεν ατοσα θα χαλαγα,κ την βαφτιζει σπονσορετ ,την πιο φτηνη πουτανα
το θεμα του ειναι οτι επειδη δεν ακουει καλα,τοχω ξαναγραψει,του λεει η κεαστοτε,"θειο θες κοκο ριξε 800,"εννοωνταε χριβνια αυτη ,30ε
"ακου να δεις" λεει ο κμαν "πανω απο 300 γιουρο δεν δινω",σουλεει για να ζητα τοσα κανα μανεκεν θα ειναι..
οποτε ναι λεει αυτη,κ μετα λεει ο κμαν στο σαιτ σε μας," πηρα ενα μοντελο χτες για 300ευρω"
,λεει κι αυτη στο μπακαλικο που σουλευει το πρωι,"κοριτσια πηγα μ ενα θειο χτες,στην ντισκο τον πετυχα, κ μουδωσα 300ε για ενα γλυφομουνι κ 10 λεπτα γαμησι..αν μου ξανατυχει τελος τα τυρια,θα γινω εσκορτ..."
win win φαση..
ΠΕς Κ ΚΑΝΑ ΟΧΙ ρε παπου..σαν τις σπονσορετες του δασκαλου εγινεςτα σεβη μου μιδα
πολυ σωστα τα λογια σου
ΠΕς Κ ΚΑΝΑ ΟΧΙ ρε παπου..σαν τις σπονσορετες του δασκαλου εγινες
και τα εργα μου ....ενιοτετα σεβη μου μιδα
πολυ σωστα τα λογια σου