Παπούς Παράξενος
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Νοε 2016
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
Ωραιος , καλη αναλυση χωρις φανφαρες του τυπου " ξερεις ποιος ειμαι εγω ρε? "
ευχαριστω φιλτατε
Ωραιος , καλη αναλυση χωρις φανφαρες του τυπου " ξερεις ποιος ειμαι εγω ρε? "
Καμάκι στο δρόμο είναι η πιο αποτυχημένη τακτική στη πρώην CCCP. Το θεωρούν και οι ίδιες οι γκόμενες γελoιο. Τα καμάκια του δρόμου τα χαρακτηρίζουν сексуально озабоченний.Στα κλαμπ είναι πιο εύκολη η γνωριμία και σχεδόν ολές συζητήσιμες. Φυσικά αν γνωρίζεις την γλώσσα και την γυναικεία ψυχολογία εύκολο κανείς γνωριμία ακόμα και στον δρόμο από μια απλή ερώτηση προς κάποια που είναι του γούστου σου. (πρέπει να είσαι γλυκομίλητος και να μην τα ρίχνεις ξερα ) Από γνωριμία μπορεί να προκύψει ραντεβού κτλ. Προσωπικά έχω παρά πολλές εμπειρίες με όλων τον ειδών γυναίκες από διάφορα κοινωνικά στρώματα και επαγγελματα. Αρχίζω μια οποιαδήποτε συζήτηση και αν βλέπω ανταπόκριση εκ μέρους της και ενδιαφέρον προχωράω στο παρασύνθημα. Αν είναι η γκόμενα κουμπωμένη και κρύα στην συζήτηση δεν προχωράω με προτάσεις κτλ γιατί απλά δεν γουστάρω να γίνομαι ξεφτίλα ούτε και να δίνω αξία σε κάποια.
Αυτό που έχει σημασία θα σου το πω τώρα και το έχω εμπεδώσει πολύ καλά! Σε μιά χώρα με οικονομία διαλυμένη και με μέσο μισθό τα 150Ευρώ το μήνα με πόλεμο στις ανατολικές περιοχές, υποδομές για κλάματα, επίπεδο αντρών τραγικό, καιρό συνεχώς ελεεινό, κατοικίες τραγικές και απομονωμένη απο το δυτικό κόσμο δεν νοείται να πας και να μην παίζουν ευκολα σκηνικά στα κλάμπ... Ούτε κάποιος μπορεί να έχει ποσότητες γυναικών για dates!
Για εμένα ένα τέτοιο μέρος είναι στην κατηγορία trush! Διότι ακόμα και στην Ασία όπως έχω καταλάβει μπορείς να βγάλεις γκόμενα χωρίς να πληρώσεις τίποτα και ας μένει σε τρώγλη! Στην Ουκρανία συναντάς μόνο μίζερα πλάσματα και το χαμόγελό τους είναι ένα κοφτό ψέυτικό και άκομψο! Ας μας τα επιβεβαιώσει και ο φίλος που είναι πάνω!
οι ουκρανες γυναικες στην πληοψηφια τους δεν προθυμοποιουνται τοσο ευκολα να αφησουν τη χωρα τους για καποια χωρα στη δυση παρα την φτωχια τους, οπως και να το κανουμε οι ουκρανες προτιμουν πιο ευκολα να κανουν σχεση με ουκρανο χαμιλοτερου βιοτικου παρα με δυτικο αντρα στην πλειονοτητα των ουκρανων γυναικων (δεν σημαινει οτι δεν υπαρχουν και εξαιρεσεις)
τι????? αρμενισσες?σωστος ο σλαβιανι.παντως θα σας πω αργοτερα για αρμενια αν ειναι ο νεοσ παραδεισος χαχαχαχα,παντως φενεται απο ολα εχει.
συμφωνω γιατι παντα επαιζα εκτος κεντρου,γιδροπαρκ το πιο κοντινο.για το κεντρο δεν συμαινει εκει κινειται η ελιτ,η ελιτ δεν νομιζω να παει στο μαφια και στα κλαμπ που συχναζει ο φιλτατος κμαν,ουτε και οδυσσο σε ολα τα κεντρικα και κυριλε καφε οπως το τοπ καφε και αλλα μονο καραπουτανεσ βλεπω.εχει 2 εστιατορια με πολυ καλο κοσμο πλαι της ντιριπασοσκαγια εκει βλεπω πολυ καλοντυμενο κοσμο με οραια αμαξια παντα αλλα δεν παω.ολεσ οι γκομενεσ κυριλε ντυμενεσ και συνοδευονται παρεα ζευγαρια ειναι.απο τιμεσ δεν ξερω πρεπει να δω μενου η ιτερνετ και βλεπουμε αν παω.το κιεβο ειναι μια πολη δυο ταχυτητων πολυ πλουσιοι η πολυ φτωχοι αν κινειται καποιος στο κεντρο συναναστρεφεται με ελιτ αν κινηθει πιο απο το κεντρο εξω τοτε τα πραγματα ειναι πιο επικινδυνα απο θεμα ασφαλειας, αχετα αν βρει πιο φθηνα γουστα (εστιατορια, καφετεριες, πουτανες)
συμφωνω γιατι παντα επαιζα εκτος κεντρου,γιδροπαρκ το πιο κοντινο.για το κεντρο δεν συμαινει εκει κινειται η ελιτ,η ελιτ δεν νομιζω να παει στο μαφια και στα κλαμπ που συχναζει ο φιλτατος κμαν,ουτε και οδυσσο σε ολα τα κεντρικα και κυριλε καφε οπως το τοπ καφε και αλλα μονο καραπουτανεσ βλεπω.εχει 2 εστιατορια με πολυ καλο κοσμο πλαι της ντιριπασοσκαγια εκει βλεπω πολυ καλοντυμενο κοσμο με οραια αμαξια παντα αλλα δεν παω.ολεσ οι γκομενεσ κυριλε ντυμενεσ και συνοδευονται παρεα ζευγαρια ειναι.απο τιμεσ δεν ξερω πρεπει να δω μενου η ιτερνετ και βλεπουμε αν παω.
Καμάκι στο δρόμο είναι η πιο αποτυχημένη τακτική στη πρώην CCCP. Το θεωρούν και οι ίδιες οι γκόμενες γελoιο. Τα καμάκια του δρόμου τα χαρακτηρίζουν сексуально озабоченний.Στα κλαμπ είναι πιο εύκολη η γνωριμία και σχεδόν ολές συζητήσιμες. Φυσικά αν γνωρίζεις την γλώσσα και την γυναικεία ψυχολογία εύκολο κανείς γνωριμία ακόμα και στον δρόμο από μια απλή ερώτηση προς κάποια που είναι του γούστου σου. (πρέπει να είσαι γλυκομίλητος και να μην τα ρίχνεις ξερα ) Από γνωριμία μπορεί να προκύψει ραντεβού κτλ. Προσωπικά έχω παρά πολλές εμπειρίες με όλων τον ειδών γυναίκες από διάφορα κοινωνικά στρώματα και επαγγελματα. Αρχίζω μια οποιαδήποτε συζήτηση και αν βλέπω ανταπόκριση εκ μέρους της και ενδιαφέρον προχωράω στο παρασύνθημα. Αν είναι η γκόμενα κουμπωμένη και κρύα στην συζήτηση δεν προχωράω με προτάσεις κτλ γιατί απλά δεν γουστάρω να γίνομαι ξεφτίλα ούτε και να δίνω αξία σε κάποια.
Όχι αυτό το σκηνικό δεν το θυμάμαι! Αν δεν σε ήξερα θα έλεγα πως με τα γραφόμενά σου ακροβατείς... στην Σφαίρα του Βαλκανοπουτσισμού... και των διθυράμβων για επικράτηση και επιβολή νόμων ανωτερότητας ως βαλκάνιος Τσομπάνης
Το σκηνικό αυτό δεν συμβαίνει όχι μόνο στην Ουκρανία αλλά σε όλη την υφήλιο... Να είσαι με κοπέλα ... να βγαίνεις για τσιγάρο και να σου τη πέφτει μια άλλη να τη φασώνεις τουαλέτα και μετά να επιστρέφεις στη δικιά σου σαν να μην συμβαίνει τίποτα! Το δέχομαι πάντως διότι έχω μάθει απο την ενασχόλησή μου με το site πως ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΕΓΩ ΔΕΝ ΣΥΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ!!
Βέβαια θα σου πω και το εξής! Το φάσωμα στο κλάμπ δεν λέει τίποτα και απέχει έτη φωτός απο το φόρτωμα στο διαμέρισμα... Τα φασώματά μου σε κλάμπ είναι αμέτρητα ενώ τα φορτώματα μετρημένα! Αλλά έστω κι έτσι το σκηνικό σου φτάνει για να πω πως εγώ περίπου σε 10 βραδινές εξόδους σε διαφορες πόλεις της Ουκρανίας δεν έφτασα σε τέτοιο επίπεδο!
keep dreaming χαχαχαχαχα.τελικα πιο πολυ πλακα εχεις απο τον αρχοντα.ρε γαμησε τα κλαμπ ουκρανια δεν βαζεισ μυαλο?οσπου συνεχιζεις να πας ουκρανια να παιξεις και να καμακωσεις στα κλαμπ θα εισαι και ο πρωτος ματακιας μονο.τραβα μυκονο να περνεισ ματι χαχαχαχα.σε δουλευουνε ολοι με τισ ιστοριες τουσ,ο ρομποτ εγραψε στο θεμα πολωνια οτι οι ουκρανιδεσ μονο με χρημα και του απαντησα εκει.πεφτει σε αντιφασεισ με τισ ιστοριεσ του.μια βρηκε πλουσια και πηγε ελλαδα μονη σε πενταστερο,τωρα εγιινε γνωστη που μενει ελλαδα και πηγε μαζι της.ρεεεεεεεε ξυπνα.σαν φιντελιο ελεγε βρηκε μια που δουλευει στην κυβερνηση και πηγε σε ολα τα κλαμπ που γραφει στο ιτερνετ που πανε οι σπονσορετεσ.στο θεμα πολωνια γραφει οι ουκρανιδεσ μονο λεφτα τρωνε και μονο με αυτα καθονται,σωστα ειπε.χρειαζεσαι μαθηματα εισαι basic και ονειροπολοσ.προσγειωση αμεσα θεσ.Όχι αυτό το σκηνικό δεν το θυμάμαι! Αν δεν σε ήξερα θα έλεγα πως με τα γραφόμενά σου ακροβατείς... στην Σφαίρα του Βαλκανοπουτσισμού... και των διθυράμβων για επικράτηση και επιβολή νόμων ανωτερότητας ως βαλκάνιος Τσομπάνης
Το σκηνικό αυτό δεν συμβαίνει όχι μόνο στην Ουκρανία αλλά σε όλη την υφήλιο... Να είσαι με κοπέλα ... να βγαίνεις για τσιγάρο και να σου τη πέφτει μια άλλη να τη φασώνεις τουαλέτα και μετά να επιστρέφεις στη δικιά σου σαν να μην συμβαίνει τίποτα! Το δέχομαι πάντως διότι έχω μάθει απο την ενασχόλησή μου με το site πως ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΕΓΩ ΔΕΝ ΣΥΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ!!
Βέβαια θα σου πω και το εξής! Το φάσωμα στο κλάμπ δεν λέει τίποτα και απέχει έτη φωτός απο το φόρτωμα στο διαμέρισμα... Τα φασώματά μου σε κλάμπ είναι αμέτρητα ενώ τα φορτώματα μετρημένα! Αλλά έστω κι έτσι το σκηνικό σου φτάνει για να πω πως εγώ περίπου σε 10 βραδινές εξόδους σε διαφορες πόλεις της Ουκρανίας δεν έφτασα σε τέτοιο επίπεδο!
κιεβο πυδηξα και γκομενες που δεν μου ζητησαν τιποτα και δεν τις ειχα δει ποτε πιο πριν ουτε ποτε ξανα,οχι βεβαια καμια που αξιζει αλλα μετα απο κερασμα στο κλαμπ.ειχε φορα με μια μπυρα αμεσως σπιτι,3 το πρωι την βρηκα γιδροπαρκ.ουτε τηλεφωνο αφησε ουτε ζητησε οιυτε τιποτα.αυτο 6 χρονια πριν.κιεβο ολλα παιζουν αν εισαι ντοπιοσ η σαν ντοπιος.οδυσσο που γνωρισα απο κοντακτε την μπαργουμαν ειπα ψεματα μενω εκει,δουλεια σπιτι και αμεσως μετακομισε μαζι μου γιατι οτι επερνε πηγαινε ενοικιο.μετα της ειπα θα παω κυπρο και λεει θα μενω ενα μηνα εδω μεχρι να ερθεισ.ειπα δεν εχω εμπιστοσυνη και την χαρτσιλικωσα να παει πισω μικολαεβΓια να κάτσει Ουκρανέζα από one night stand πρέπει να περιμένει κάτι παραπάνω από εσένα εκτός από ξερό πούτσο.Παλιά αρκούσε η αίγλη του δυτικού πούτσου είχαν περιέργεια να δοκιμάσουνε.Τώρα πρέπει να φέρεις και άλλα πράγματα στο τραπέζι.Μπορεί να σου κάτσει τζάμπα μόνο αν έχει προοπτική.Οπως εσύ που παίζεις λόττο και τα σκας μόνο γιατί έχεις προοπτική.Αν ήξερες οτι αποκλείεται να κερδίσεις δε θα έπαιζες ποτέ.
Κάπως έτσι παίζουν οι Ουκρανές στη λοταρία του δυτικού πέους και προσέχουν τη γκανιότα.Αυτή μεταβάλλεται ανάλογα με το ΑΕΠ της χώρας.
Βαλκάνιος τσομπάνης.Πάντα ένα βήμα μπροστά.Δηλαδή βγαίνεις μπροστά και τις βάζεις να φάνε τα σκατά τους αφού ξέρεις καλύτερα το παίγνιο.
Σκαμάρεις τις scammers που λένε τις τραβάς έναν ξεγυρισμένο πότσο και προχωράς.Είναι η φοβερή μας ανωτερότητα.
εχουν δει τα ματια τους εκει οι πουτανες τοσα που δεν χαμπαριαζουν μονο σαν χρημα μας βλεπουν παγκοσμιος προορισμος για σεξοτουριστες
η ουκρανια εχουν δει πουτσαραδες βαλακανιους και μη ενα σορο
αποφευγω σου ειπα αυτη την τακτικη πλεον.πολεσ θποσχονταν μετα που κερνουσα γινονταν καπνος,αν ειναι να πληρωσω ας παω σαλον χωρισ περιττα εξοδα.η αλλη περσι καλοκαιρι εφαγα 300-400 ευρο εξοδα σε καφε,φαι ηρθε την γαμησα και εφυγε αμεσως τρεχωντασ χωρισ να ζητησει.την επομενει λεει 800 γριβνα να παει ντονετσκ πισω σπιτι.ειπα οχι,αφου τα 800 ηθελεσ γιατι με πηρεσ να ξοδευτω αδικα?μπουκαλα μπειλισ στο καφε?ειπα αυτα που εφαγα στο καφε θα στα εδινα αν μιλουσεσ πριν χαχαχχαΜπα μη νομίζεις.Με καμάκι στο δρόμο έχω βγάλει ένα κάρο γκόμενες.Παίζει τεράστιο ρόλο το ντύσιμο και η εμφάνιση γενικότερα.Αν όσα φοράς κοστίζουν πάνω από 1000 ευρώ συνολικά έχεις σοβαρές πιθανότητες να βγάλεις πολύ καλή γκόμενα με καμάκι στο δρόμο αρκεί να το έχεις και να προσπαθείς δηλαδή να είσαι στο δρόμο πάνω από οχτάωρο τη μέρα.
Στο κλαμπ είναι πιο εύκολα βέβαια γιατί οι γκόμενες είναι στατικές και προσφέρεις added value δηλαδή κέρασμα ή ακόμα και ψυχρό κασέρι όπως κάνω κατά καιρούς.Αμα πέσει το κασεράκι στο τραπεζάκι μπορείς να φιλάς τη μία χουφτώνοντας την άλλη και εναλλάξ.Απλά μπαίνεις στο κλαμπ πλήρης ρευστού πρέπει να σου τρέχουν τα γκαφρά από παντού.
Μετά έρχονται μόνες τους και ζητάνε κέρασμα και χούφτους.Μιλάμε πάντα για ανατολικές χώρες.Είναι τι βρώμα θα βγάλεις τσίπης ή χουβαρντάς που τα σκάει.Με τη δεύτερη ιδιότητα προσελκύεις τις γκόμενες όπως το σκατό τις μύγες.
κιεβο πυδηξα και γκομενες που δεν μου ζητησαν τιποτα και δεν τις ειχα δει ποτε πιο πριν ουτε ποτε ξανα,οχι βεβαια καμια που αξιζει αλλα μετα απο κερασμα στο κλαμπ.ειχε φορα με μια μπυρα αμεσως σπιτι,3 το πρωι την βρηκα γιδροπαρκ.ουτε τηλεφωνο αφησε ουτε ζητησε οιυτε τιποτα.αυτο 6 χρονια πριν.κιεβο ολλα παιζουν αν εισαι ντοπιοσ η σαν ντοπιος.οδυσσο που γνωρισα απο κοντακτε την μπαργουμαν ειπα ψεματα μενω εκει,δουλεια σπιτι και αμεσως μετακομισε μαζι μου γιατι οτι επερνε πηγαινε ενοικιο.μετα της ειπα θα παω κυπρο και λεει θα μενω ενα μηνα εδω μεχρι να ερθεισ.ειπα δεν εχω εμπιστοσυνη και την χαρτσιλικωσα να παει πισω μικολαεβ
θεοσ ο αρχοντας!Μπα,πουτσαράδες Βαλκάνιους έχει πολύ λίγους Ουκρανία.Γενικά είμαστε σπάνιο είδος στις κεντρικές και ανατολικές σλαβικές χώρες γιατί οι πουτσαράδες γαμάνε παντού οπότε δεν έχουν ανάγκη να μεταναστεύσουν.Οταν όμως κάποιος κάνει το βήμα πάει με οπλοπολυβόλο εκεί που οι άλλοι κρατούν πιστολάκια.Είναι στείος ο ανταγωνισμός είσαι υπεράρχοντας.
Μόνο ο Βαλκάνιος Πουτσαράς κατάλαβε το νόημα και πάλι αράζει με Γερμανίδες γιατί τον θέλουν.Τον Τούρκο,Αραβα,πάκη ποια τον θέλει?Για αυτούς έχει μόνο Ουκρανία και δη Κίεβο μπας και δουν μουνί λευκής.
6 χτρόνια πριν,10 χρόνια πριν.Να βάλω εγώ τι πήδαγα 5 χρόνια πριν να τραβάνε όλοι μαλακία.Εδώ μιλάμε για τωρινές επίκαιρες πληροφορίες.
Και φωτό σιγά μην έχεις αφού πρόκειται για φανταστικές ιστορίες.Και μπορεί να γυρόφερνες και 2 μήνες στα παγκάκια στο κρύο μπας και πετύχεις καμιά χαζή πεινασμένη.
Εδώ μιλάμε για ταχύτητες,ρίσκα,χοντρά σπρωξίματα,high life και βαλκανικού τύπου ζωή δηλαδή ζειν επικινδύνως.Στην κόψη του ξυραφιού πολλές γυναίκες κτλ.Αν δεν παίρνεις ρίσκα έχεις και μικρά κέρδη ασήμαντα αποτελέσματα και κάνεις αυτό που κάνουν όλοι δηλαδή να παίζεις το πουλάκι σου.
αν εχεισ αρχιδια τρανα εσυ με φωτογραφικη και κινητο γιδροπαρκ χαχαχαχ.δεν εχεισ ιδεα εκει6 χρόνια πριν,10 χρόνια πριν.Να βάλω εγώ τι πήδαγα 5 χρόνια πριν να τραβάνε όλοι μαλακία.Εδώ μιλάμε για τωρινές επίκαιρες πληροφορίες.
Και φωτό σιγά μην έχεις αφού πρόκειται για φανταστικές ιστορίες.Και μπορεί να γυρόφερνες και 2 μήνες στα παγκάκια στο κρύο μπας και πετύχεις καμιά χαζή πεινασμένη.
Εδώ μιλάμε για ταχύτητες,ρίσκα,χοντρά σπρωξίματα,high life και βαλκανικού τύπου ζωή δηλαδή ζειν επικινδύνως.Στην κόψη του ξυραφιού πολλές γυναίκες κτλ.Αν δεν παίρνεις ρίσκα έχεις και μικρά κέρδη ασήμαντα αποτελέσματα και κάνεις αυτό που κάνουν όλοι δηλαδή να παίζεις το πουλάκι σου.
σεξοτουρισμο συμφωνω αλλα δεν μου αρεσε η πολη,ειναι βαρετα μονο βραδι ειχα τι να κανω στο μετρο κλαμπ.πηγα σε σαλον 60 ευρο γαμησα την πιο ομορφη πουτανα απο σαλον.πριν 6-7 χρονια πηγαust προοριμος ειναι πλεον στα ανατολικα η αγ. πετρουπολη για να περασει καποιος καλα με τα ιδια χρηματα που που θα ξοδεψει για κιεβο θα τα ξοδεψει εκει
γι' αυτο kman2 αλλαξε προορισμο και δοκιμασε αγ. πετρουπολη
Μπα μη νομίζεις.Με καμάκι στο δρόμο έχω βγάλει ένα κάρο γκόμενες.προσπαθείς δηλαδή να είσαι στο δρόμο πάνω από οχτάωρο τη μέρα.