Νέα

Τί γίνεται με Κίεβο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

MrRobot

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2015
Like
0
Πόντοι
1
συντροφε γκλοκ... θυμιζω σκηνικο που παιχτηκε την πρωτη φορα που πηγα στο κλαμπ σορυ μπαμπουσκα που ημουν με γκομενα και και φιλες..χορεψα λιγο με 7 γκομενες της παρεας μου στην πιστα και τσεκαρω ενα μουνι αλλο που χορευε διπλα...βγαινω εξω για τσιγαρο και ερχεται και αυτη εξω..μου ζητα φωτια και πιανω κουβεντα σε ενα φοβερο μουνι,καστανη 1,76 και φοβερο σωμα και ενα μινι φωτια...μετα απο λιγο φασωνομασταν στην τουαλετα του κλαμπ...το κακο ηταν που με περιμενε η κοπελα μου και δεν μπορεσα να κανω κατι περαιτερω... :headbang:
η διαφορα ειναι οτι εγω τις γκομενες τις εβγαλα μετα απο πολυ μπλα απο ιντερνετ και μεσω γνωστων εκει...ηξερα ουκρανιδα που ζει ελλαδα και πηγαμε μαζι και με συστησε σε φιλες!!! παντως στο δρομο καμακι δεν κανω το θεωρω πολυ low attitude..εκτος απο καποιες ελαχιστες εξαιρεσεις ,σε κλαμπ δεν ειναι το φορτε μου..αν και μου αρεσει το κλαμπινγκ βαριεμαι να χορευω σαν 20χρονο με την καθε γκομενα..εαν ειμαι σε τραπεζι μπορει να μιλησω σε καποια διπλα ,αλλα δεν μπαινω στην μαχη αν δεν εχω σοβαρες ενδειξεις και ουτε θελω να δειχνω πεινασμενος..

βεβαια οφφ τοπικ γιατι αρκετοι λαβερς εδω πουτανες παιζουν και ειναι λογικο ,βεβαια οι πιο πολλοι εχουν να πανε κιεβ κατι χρονια!!!

υ.γ. σιγα μην ηξερε τι ειναι το operation management ο αγγλος ,η πλακα θα ηταν να του ελεγαν πως ειναι η quantative risk analysis και που ειναι τα γραφεια σας να σας επισκεφτουμε!!!!!!! :2funny:

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
με ξεχασες συντροφε γκλοκ.. :2funny:  θυμιζω σκηνικο που παιχτηκε την πρωτη φορα που πηγα στο κλαμπ σορυ μπαμπουσκα που ημουν με γκομενα και και φιλες..χορεψα λιγο με 7 γκομενες στην πιστα και τσεκαρω ενα μουνι αλλο που χορευε διπλα...βγαινω εξω για τσιγαρο και ερχεται και αυτη εξω..μου ζητα φωτια και πιανω κουβεντα σε ενα φοβερο μουνι,καστανη 1,76 και φοβερο σωμα και ενα μινι φωτια...μετα απο λιγο φασωνομασταν στην τουαλετα του κλαμπ...το κακο ηταν που με περιμενε η κοπελα μου και δεν μπορεσα να κανω κατι περαιτερω... :headbang:
Όχι αυτό το σκηνικό δεν το θυμάμαι! Αν δεν σε ήξερα θα έλεγα πως με τα γραφόμενά σου ακροβατείς... στην Σφαίρα του Βαλκανοπουτσισμού... και των διθυράμβων για επικράτηση και επιβολή νόμων ανωτερότητας ως βαλκάνιος Τσομπάνης :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
Το σκηνικό αυτό δεν συμβαίνει όχι μόνο στην Ουκρανία αλλά σε όλη την υφήλιο... Να είσαι με κοπέλα ... να βγαίνεις για τσιγάρο και να σου τη πέφτει μια άλλη να τη φασώνεις τουαλέτα και μετά να επιστρέφεις στη δικιά σου σαν να μην συμβαίνει τίποτα! Το δέχομαι πάντως διότι έχω μάθει απο την ενασχόλησή μου με το site πως ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΕΓΩ ΔΕΝ ΣΥΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ!!
Βέβαια θα σου πω και το εξής! Το φάσωμα στο κλάμπ δεν λέει τίποτα και απέχει έτη φωτός απο το φόρτωμα στο διαμέρισμα... Τα φασώματά μου σε κλάμπ είναι αμέτρητα ενώ τα φορτώματα μετρημένα! Αλλά έστω κι έτσι το σκηνικό σου φτάνει για να πω πως εγώ περίπου σε 10 βραδινές εξόδους σε διαφορες πόλεις της Ουκρανίας δεν έφτασα σε τέτοιο επίπεδο!

MrRobot

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2015
Like
0
Πόντοι
1
τι εγινε ρε μορφονιε γυρισες απο το ταξιδι μοσχα που σε πληρωσε η ρωσιδα μπαμπουσκα????????? :2funny: :2funny:εισαι ο μοναδικος γοης που τον πληρωσε ρωσιδα!!! :2funny: :2funny: :2funny:

MrRobot

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2015
Like
0
Πόντοι
1
Φιλε δεν ξερουμε τι τιμη εχει το σαλαμακι μοσχα και το ψωμι το κιλο στα σουπερμαρκετ λεντα???  :2funny: θελουν να μαθουν οι συναγωνιστες!!  :2funny:
σοβαρα τωρα,ηταν καλα ?γραψε μας κατι στο αναλογο θρεντ δεν εχουμε παει μοσχα ακομη!!να σαι καλα!!!και ελπιζω να περασες γαματα  :knockinb:!!!

MrRobot

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2015
Like
0
Πόντοι
1
Το φάσωμα στο κλάμπ δεν λέει τίποτα και απέχει έτη φωτός απο το φόρτωμα στο διαμέρισμα... Τα φασώματά μου σε κλάμπ είναι αμέτρητα ενώ τα φορτώματα μετρημένα! Αλλά έστω κι έτσι το σκηνικό σου φτάνει για να πω πως εγώ περίπου σε 10 βραδινές εξόδους σε διαφορες πόλεις της Ουκρανίας δεν έφτασα σε τέτοιο επίπεδο!

εμενα τα φασωματα σε κλαμπ ειναι ελαχιστα και τα φορτωματα απο κλαμπ σε διαμερισμα μηδενικα..ειναι το στυλ μου δεν θεωρω πλεον το club "war room" που λενε και στις μπιζνες αλλα eye-room,το γεγονος ηταν τυχαιο και γιαυτο το ανεφερα...βεβαια οτι συνοδευομουν επαιξε ρολο..αλλα το fact ειναι οτι δεν γαμησα και αυτο εχει σημασια!

D

dude901123

Επισκέπτης
Φιλε δεν ξερουμε τι τιμη εχει το σαλαμακι μοσχα και το ψωμι το κιλο στα σουπερμαρκετ λεντα???  :2funny: θελουν να μαθουν οι συναγωνιστες!!  :2funny:
σοβαρα τωρα,ηταν καλα ?γραψε μας κατι στο αναλογο θρεντ δεν εχουμε παει μοσχα ακομη!!να σαι καλα!!!και ελπιζω να περασες γαματα  :knockinb:!!!

Εγώ πέρασα γαμάτα.. Μπούλη.

Συνημμένα

• Ρομπότ.σαλάμι.jpg
    Ρομπότ.σαλάμι.jpg
    78,9 KB · Εμφανίσεις: 31

MrRobot

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2015
Like
0
Πόντοι
1
bravo δασκαλε ομορφαντρα εφαγες σαλαμια καλα οταν δεν σε ταιζε η ρωσιδα?
αν εγω ειμαι μπουλης  :headbang: :headbang: πεσμας εσυ που εισαι σαν γυφτος μαυριδερος,δειχνεις 45+ με πεπα χαλασμενο δοντι και ντυσιμο λαικης ευοσμου της κακιας ωρας δηλ!!!!!!βαλε φωτο τωρινη να βαλω κι εγω να δουμε αν ειμαι μπουλης και αν εσυ μοιαζεις σαν γυφτος!!!!!!

D

dude901123

Επισκέπτης
bravo δασκαλε ομορφαντρα αν εγω ειμαι μπουλης εσυ εισαι σαν γυφτος μαυριδερος,δειχνεις 45+ με πεπα χαλασμενο δοντι και  και ντυσιμο λαικης ευοσμου της κακιας ωρας δηλ!!!!!!βαλε φωτο τωρινη να βαλω κι εγω να δουμε αν ειμαι μπουλης και αν εσυ μοιαζεις σαν γυφτος!!!!!!

Καμιά φορά όταν σκάβεις τρύπα.. προσεξε μην είναι για εσένα

Υ.Γ. Είσαι αλήθεια στο ίδιο επίπεδο με τα ποστ σου? Κρίμα..

MrRobot

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2015
Like
0
Πόντοι
1
εσυ μας ειπες μπουληδες, ενω εσυ και καποιοι αλλοι ειστε γαματοι..  εγω δεν ειπα οτι ειμαι μπραντ πιτ ,ουτε οτι γαμαω 6 σε 3 μερες τσαμπε ,ουτε οτι χαλαω χιλιαδες ευρω σε εσκορτς στην ουκρανια σαν κατι αλλους εδω..τεσπα εγω εχω ελληνιδες γκομενες δεν χρειαζεται να τρεχω στα χιονια ή στο κισιναου ουτε σε εσκορτς,και οι ουκρανες ειναι αλτερνατιβ λυσεις σε σχεσεις που ετυχαν τελευταια χρονια και μαρεσαν !εδω ειναι για κιεβ οπως λες και εσυ..ποτε πηγες? διαγωνισμο ομορφιας αν δεν κωλωνεις κανουμε και βαζουμε και τα cv μας να εχουμε πληρη εικονα..αλλα οφ τοπικ!

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
εμενα τα φασωματα σε κλαμπ ειναι ελαχιστα και τα φορτωματα απο κλαμπ σε διαμερισμα μηδενικα..ειναι το στυλ μου δεν θεωρω πλεον το club "war room" που λενε και στις μπιζνες αλλα eye-room,το γεγονος ηταν τυχαιο και γιαυτο το ανεφερα...βεβαια οτι συνοδευομουν επαιξε ρολο..αλλα το fact ειναι οτι δεν γαμησα και αυτο εχει σημασια!
Αυτό που έχει σημασία θα σου το πω τώρα και το έχω εμπεδώσει πολύ καλά! Σε μιά χώρα με οικονομία διαλυμένη και με μέσο μισθό τα 150Ευρώ το μήνα με πόλεμο στις ανατολικές περιοχές, υποδομές για κλάματα, επίπεδο αντρών τραγικό, καιρό συνεχώς ελεεινό, κατοικίες τραγικές και απομονωμένη απο το δυτικό κόσμο δεν νοείται να πας και να μην παίζουν ευκολα σκηνικά στα κλάμπ... Ούτε κάποιος μπορεί να έχει ποσότητες γυναικών για dates!
Για εμένα ένα τέτοιο μέρος είναι στην κατηγορία trush! Διότι ακόμα και στην Ασία όπως έχω καταλάβει μπορείς να βγάλεις γκόμενα χωρίς να πληρώσεις τίποτα και ας μένει σε τρώγλη! Στην Ουκρανία συναντάς μόνο μίζερα πλάσματα και το χαμόγελό τους είναι ένα κοφτό ψέυτικό και άκομψο! Ας μας τα επιβεβαιώσει και ο φίλος που είναι πάνω!  
Για να μήν πούμε πως έχει και τη χειρότερη κυβέρνηση που μπορούσε να έχει! Τους Νεοταξικούς υπαλλήλους με αποστολή να ξεκόψουν την χώρα απο τους αδερφικούς δεσμούς με την Ρωσία... Αυτό το καταπίνω διότι με αυτή τη λογική στην Ελλάδα του Τσίπρα δεν έπρεπε να πατάει τουρίστας...  
Το μόνο που ευδοκιμεί σε αυτή τη κατάσταση είναι η ΠΟΡΝΕΙΑ!!! Η ψυχρή, κυνική δοσοληψία ...που ενίοτε έχει διαφορετικές τιμές αναλόγως την περίπτωση ... Αυτό που λέω ως χρηματηστήριο.. με την τιμή της κάθε κοπέλας να ανεβοκατεβαίνει σαν καρδιογράφημα ανάλογα την περίπτωση!
Όσο για την αναζήτηση συζήγου για γάμο... Δεν μπορούν όλοι οι άντρες να αντέξουν με Ουκρανίδα! Εκτός που όταν πουρέψουν είναι άστα να πάνε.... :vomit: :vomit: :vomit:

Παλιότερα νόμιζα πως οι Τούρκοι έκαναν πάρτι πάνω όπως και οι δυτικοί και έτσι έπρεπε να ανεβαίνουμε να εκμεταλευόμαστε κι εμείς την κατάσταση... Πλέον είμαι πεπεισμένος πως όλοι οι παραπάνω στα ίδια επίπεδα αγαμίας ή χορηγίας(πλην των εκ γενετής θυμάτων) κινούνται!

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.278
Πόντοι
506
Διαβάζοντας αυτό το πόστ αρχίζω να θυμάμαι κάποιες λεπτομέρειες απο το ταξίδι στο Λβοβ που όμως κάνουν την διαφορά και ίσως βοηθήσουν(απαντάν στο Νο4 του παραπάνω φίλου)!
Πιο συγκεκριμένα με το που μπάινω στο RAFINAD στην είσοδο είχε μια μίνι ουρά και οι μπροστινοί μου άντρες άρχισαν να συστήνονται! Ήταν ένας 40άρης Άγγλος με στύλ και πονηράδα Λόρδου και 3 τριαντάχρονα τουρκάκια! Και ακολούθησε ο παρακάτω διάλογος στο περίπου---->
where you come from? --->England! And you?
Turkey! What are you doing in Ukraine?----> I work as... OPERETION MANAGER in ltd international ...bla bla bla... corporation of OIL INDUSTRY COMPANY(ένας τέτοιος σιδηρόδρομος η δουλειά του :2funny: :2funny: :2funny:)  and now we cooperate  for six months with an Ukrainian company! What are you doing here?
Tourism! ---->Ακολουθεί ισχυρό σαρκαστικό χαμόγελο του Άγγλου και ένα ψυχρό "Have nice holidays"

Για την ιστορία μέσα στο σχεδόν άδειο κλαμπ τα Τουρκάκια ήταν μόνα τους σε μια γωνία και ο Αγγλος με ένα δίδυμο με ένα τούμπανο και ένα μπάζο που συνεχώς ερχόταν προς το μέρος μου και θα ήθελε ευχαρίστως να το πάρω  :headbang: :headbang: :headbang: βέβαια εγώ προσπαθούσα να τσεκάρω όλες μέσα στο χώρο! Τώρα αν κάποιες που εγώ τις θεωρούσα γωνία "φιλέτο" αλλά ήταν ενταγμένες στο ...χρηματηστήριο αξιών δεν είμαι Κμαν να το ξέρω...
Το δικό μου back story ήταν πως έχω επισκεφτεί τον Έλληνα φίλο μου που έχει σοβαρή σχέση με μια κοπέλα εδώ και έτσι τα βράδια βγαίνω μόνος!  :jerking: :jerking: :jerking:
Ο Άγγλος όμως στην είσοδο νομίζω πως έκανε την καλύτερη προπόνηση για το τι θα πει στις Ντέβουσκές!
Επίσης για τους επίδοξους love tourists και διαβάζοντας ότι έχει γραφτεί εδώ αλλά και ότι έχω ακούσει απο φίλους έχω να πω άλλη μια φορά αυτό για ΟΛΗ ΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΚΗ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ----->
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ ΑΝΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ!!! ΟΥΤΕ ΜΙΑ!!!!!!! ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΕΓΡΑΨΕ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5 ΧΡΟΝΙΑ ΠΩΣ ΕΒΓΑΛΕ ΟΥΚΡΑΝΙΔΑ ΑΠΟ ΚΑΜΑΚΙ ΣΕ ΔΡΟΜΟ ΚΑΦΕ ΚΛΑΜΠ!!!!

Υ.Γ μόνο ο ΡΕΝΤ με ασάφεια για καμακώματα στην επαρχία! Πραγματικά όλα τα λεφτά θα ήταν να ακούω την εισαγωγή που κάνει για τον εαυτό του σε μια φοιτήτρια έξω απο το πανεπιστήμιο της ενώ έχει φτάσει στη μικρή πόλη της με το αυτοκίνητο πριν μια ώρα με ασαφές το πόσο θα μείνει... :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel:    
Φτιάξε μας τη μέρα MIDA λολέ :smitten: :smitten: :smitten:!!!!! :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
Καμάκι στο δρόμο είναι η πιο αποτυχημένη τακτική στη πρώην CCCP. Το θεωρούν και οι ίδιες οι γκόμενες γελoιο. Τα καμάκια του δρόμου τα χαρακτηρίζουν сексуально озабоченний.Στα κλαμπ είναι πιο εύκολη η γνωριμία και σχεδόν ολές συζητήσιμες. Φυσικά αν γνωρίζεις την γλώσσα και την γυναικεία ψυχολογία  εύκολο κανείς γνωριμία ακόμα και στον δρόμο  από μια απλή ερώτηση προς κάποια που είναι του γούστου σου. (πρέπει να είσαι γλυκομίλητος και να μην τα ρίχνεις ξερα )   Από γνωριμία μπορεί να προκύψει ραντεβού κτλ.  Προσωπικά έχω παρά πολλές εμπειρίες με όλων τον ειδών γυναίκες   από διάφορα κοινωνικά στρώματα και επαγγελματα. Αρχίζω μια οποιαδήποτε συζήτηση και αν βλέπω ανταπόκριση  εκ μέρους της και ενδιαφέρον  προχωράω στο παρασύνθημα. Αν είναι η γκόμενα κουμπωμένη και κρύα στην συζήτηση δεν προχωράω με προτάσεις κτλ γιατί απλά δεν γουστάρω να γίνομαι ξεφτίλα ούτε και να δίνω αξία σε κάποια.  

MrRobot

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2015
Like
0
Πόντοι
1
καλα τα λες,σε κλαμπ ειναι δυσκολο και στο δρομο αδιανοητο!!! φυσικα και η πορνεια ευδοκιμει και το σπονσορινγκ...αλλα εχει και πολλες γκομενες που παιζουν..ο καθενας οπως μπορει καλυτερα,οι δυνατοτητες πολλες αλλα η επιτυχια δεν ειναι στανταρτ..100% σιγουρο ειναι μονο με πουτανες αλλα δεν με ενδιαφερει ακομη..σε ρωσσια ομως δεν νομιζω οτι ειναι πολυ διαφορετικα για τον μεσο τουριστα και πολυ πιο ακριβα,αν δεν ξερεις και γλωσσα ακομη πιο δυσκολο.

D

dude901123

Επισκέπτης
εσυ μας ειπες μπουληδες, ενω εσυ και καποιοι αλλοι ειστε γαματοι..  εγω δεν ειπα οτι ειμαι μπραντ πιτ ,ουτε οτι γαμαω 6 σε 3 μερες τσαμπε ,ουτε οτι χαλαω χιλιαδες ευρω σε εσκορτς στην ουκρανια σαν κατι αλλους εδω..τεσπα εγω εχω ελληνιδες γκομενες δεν χρειαζεται να τρεχω στο κισιναου ουτε σε εσκορτς,και οι ουκρανες ειναι αλτερνατιβ λυσεις σε σχεσες που ετυχαν τελευταια χρονια και μαρεσαν !εδω ειναι για κιεβ οπως λες και εσυ..ποτε πηγες? διαγωνισμο ομορφιας αν δεν κωλωνεις κανουμε και βαζουμε και τα cv μας να εχουμε πληρη εικονα..αλλα οφ τοπικ!

Σε είπα μπούλη? Κάνε μια αναδρομή ως Fidelio και ως Rodot και δες τα ποστ σου. Τι κόμπλεξ είναι αυτό να με βγάλεις ψεύτη, άσχημο ή ανίκανο? Μήπως έχεις κάποιο θέμα? Σε αμφισβήτησα ότι έχεις πλούσια γκόμενα ή ότι μπορείς να βγάλεις γκόμενες και δεν το θυμάμαι? Κίεβο πήγα πέρυσι 2 φορές τέτοια εποχή. Τέλη Νοέμβρη με αρχές Δεκέμβρη. Όσο για την εμφάνιση.. δεν έχω κόμπλεξ με την εμφάνισή μου. Υπάρχουν τουλάχιστον 2 άτομα εδώ μέσα που μας έχουν δει τόσο live όσο και οn camera. Τώρα με ποιο τρόπο μπορούμε να κάνουμε διαγωνισμό ομορφιάς δεν μπορώ να το φανταστώ. Ρώτα αυτούς που μας έχουν δει. Εγώ αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι γιατί κάνεις προσωπικές επιθέσεις σε άτομα για τα οποία δεν έχεις εικόνα ούτε ποιοι είναι, ούτε πως είναι? Τώρα για το cv.. Τι να πω ρε φίλε? Αυτά μπορούμε να τα συζητήσουμε όποτε θέλεις από κοντά.

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.278
Πόντοι
506
καλα τα λες,σε κλαμπ ειναι δυσκολο και στο δρομο αδιανοητο!!! φυσικα και η πορνεια ευδοκιμει και το σπονσορινγκ...αλλα εχει και πολλες γκομενες που παιζουν..ο καθενας οπως μπορει καλυτερα,οι δυνατοτητες πολλες αλλα η επιτυχια δεν ειναι στανταρτ..100% σιγουρο ειναι μονο με πουτανες αλλα δεν με ενδιαφερει ακομη..σε ρωσσια ομως δεν νομιζω οτι ειναι πολυ διαφορετικα για τον μεσο τουριστα και πολυ πιο ακριβα,αν δεν ξερεις και γλωσσα ακομη πιο δυσκολο.
Διαβάζω αυτά που γράφεις (φαίνεται ότι γνωρίζεις το αντικείμενο) και τα βρίσκω σωστά για την αντίληψη μου,μια παράκληση μόνο μην τρωγόμαστε  μετξύ μας δεν έχει νόημα  

MrRobot

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2015
Like
0
Πόντοι
1
εφοσον φιλτατε dirty δεν με αμφισβητησες για γκομενες εκει παω πασο..εγω ανεφερα παλια οτι μου φαινοταν αδυνατον οτι εριξες 5 σε 3 μερες τσαμπα με ιντερνετ καμακι..δεν βγαινει λογικα αλλα δεν σημαινει οτι δεν το καταφερες στην ουκρ.επαρχια...μπουλη με ειπες ομως επειδη το ελεγε καποιος βλακας εδω (που εμεινε αγαμητος 1 μηνα μολδαβια!) νεβερ μαιντ! keep walking!

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.278
Πόντοι
506
Σε είπα μπούλη? Κάνε μια αναδρομή ως Fidelio και ως Rodot και δες τα ποστ σου. Τι κόμπλεξ είναι αυτό να με βγάλεις ψεύτη, άσχημο ή ανίκανο? Μήπως έχεις κάποιο θέμα? Σε αμφισβήτησα ότι έχεις πλούσια γκόμενα ή ότι μπορείς να βγάλεις γκόμενες και δεν το θυμάμαι? Κίεβο πήγα πέρυσι 2 φορές τέτοια εποχή. Τέλη Νοέμβρη με αρχές Δεκέμβρη. Όσο για την εμφάνιση.. δεν έχω κόμπλεξ με την εμφάνισή μου. Υπάρχουν τουλάχιστον 2 άτομα εδώ μέσα που μας έχουν δει τόσο live όσο και οn camera. Τώρα με ποιο τρόπο μπορούμε να κάνουμε διαγωνισμό ομορφιάς δεν μπορώ να το φανταστώ. Ρώτα αυτούς που μας έχουν δει. Εγώ αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι γιατί κάνεις προσωπικές επιθέσεις σε άτομα για τα οποία δεν έχεις εικόνα ούτε ποιοι είναι, ούτε πως είναι? Τώρα για το cv.. Τι να πω ρε φίλε? Αυτά μπορούμε να τα συζητήσουμε όποτε θέλεις από κοντά.
Ηρεμία συναθλητή δεν υπάρχει λόγος να προσβάλουμε ο ένας τον άλλoν ούτε να θυμόμαστε τα παλιά. Παρακαλώ να είμαστε πιο εποικοδομητικη και όχι κυκλοθυμική  :hi:

MrRobot

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2015
Like
0
Πόντοι
1
Ηρεμία συναθλητή δεν υπάρχει λόγος να προσβάλουμε ο ένας τον άλλoν ούτε να θυμόμαστε τα παλιά. Παρακαλώ να είμαστε πιο εποικοδομητικη και όχι κυκλοθυμική  :hi:

σωστος  :hi: παμε παρακατω ,το θεμα εληξε..εδω γραφουμε πληροφοριες και οι κοκορομαχιες δεν ειναι ωραια εικονα..αν προσεβαλα καποιους απο αντιδραση στα λεγομενα τους ,ζητω συγνωμη!

Εγγρ.
4 Μαΐ 2015
Κριτικές
267
Like
716
Διαβάζω αυτά που γράφεις (φαίνεται ότι γνωρίζεις το αντικείμενο) και τα βρίσκω σωστά για την αντίληψη μου,μια παράκληση μόνο μην τρωγόμαστε  μετξύ μας δεν έχει νόημα  
αντε ρε μπουλη κι εσυ  :2funny:

τωρα γιατι ανκυκλωνουμε τα ιδια και τα ιδια χρονια τωρα δεν μπορω να το καταλαβω....στο Κιεβο ολα μπορουν μα ολα να συμβουν
το πιο απροσμενο πραγμα να σου ερθει απο εκει που δεν το περιμενεις και να γαμησεις στα καλα καθουμενα εντελως ανελπιστα και κυριως ανεξοδα....
αν κι εγω ειμαι του επι χρημασι στην ουκρανια οχι για καποιον αλλον λογο...αλλα γιατι μου αρεσει να εχω ενα κοπαδι γυναικες γυρω μου....διοτι αν ειναι να πας με μια γυναικα και να το παιξεις λοβ στορυ υπαρχουν κι εδω και ντοπια και εισαγωγης κοριτσια....και το μονο που αξιζει η ουκρανια ειναι ο σεξοτουρισμος εκει τιποτα αλλο

εχω πει ανα καιρους και εχω γραψει σκηνικα στα ορια επιστημονικης φανατσιας.....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom