Έχω διαβάσει όλα τα θέματα για Ουκρανία απο το πρώτο μέχρι το τελευταίο πόστ!Δεν υπάρχει κάποιο μυστικό ή κάτι που έχεις χάσει !Ποτε κανένας δεν έγραψε πως κάπου που ένας μέσος τουρίστας δεν μπορεί να ξέρει γίνονται όργια παρτούζες και οι γκόμενες μας περιμένουν!Δεν υπάρχουν κρυφά μαγαζιά καμουφλαρισμένα ή υπόγεια εκτός πόλης με μουνάρες Ουκρανίδες σε ποσότητες που να ...γλείφονται μεταξί τους μέχρι να μπει κάποιος απο εμάς
Όλες οι πληροφορίες είναι πάνω κάτω οι ίδιες!Μετά έχουμε να κάνουμε με το γνωστό χρηματιστήριο τιμών που έχει συγκεκριμένες συναρτήσεις ...
Οι γενικές συζητήσεις δεν είναι κακές!Πολλες φορές ακόμα και απο κακοπροαίρετη αντιπαράθεση μελών βγαίνουν αλήθειες και πληροφορίες που να μην δίνονταν υπό νορμάλ συνθήκες διότι όταν υπάρχει αμφισβήτηση πέφτουν και γερά χαρτιά ως αποδεικτικά λόγων!Αλλά και πάλι κανένας δεν σου δίνει στο πιάτο καμία ...διότι δεν μπορεί και δεν γίνεται!!
Αγαπητέ ( όντως αγαπητός από τα ποστ σου κ σεβαστός ) δεν ζήτησα από κανέναν εκτός του kman που πόσταρε κάτι γκομενακια να μου δώσει τηλέφωνα η γκομενακια στο πιάτο , από εκεί κ πέρα τι έκανα κ το πως το έκανα ο θεός κ η ψυχή μου δικαίωμα μου κ μαγκιά μου , είτε γαμησα τσάμπα είτε με χιλιάρικα
, για κάποιους φίλους που πρόκειται να επισκεφτούν Κιέβο έδωσα κάποιες επαφές αλλά δεν θα ήθελε να τα επεκτείνω εδώ , γιατι πολύ απλά το επίπεδο είναι να είχαμε να λέγαμε κ όχι πληροφοριακό ...
Από εκεί κ πέρα δεν έχω καμία διάθεση να αναζητώ σε κάποιο φόρουμ της χώρας μου πληροφορίες κ για να άντληςω κάποιες πληροφορίες πρέπει να διαβάσω μερικές εκατοντάδες σελίδες από το κάθε έναν που δεν έχει τι να κάνει κ απλά γράφει να περνάει η ώρα ...
ΚΑΤανοητο αγαπητέ μου;
Εάν έχω να διαθέσω κάποια ώρα για να διαβάσω κάποιες (υποτίθεται πληροφορίες ) δεν έχω διάθεση εγω οπως κ πολλοί να σπαταλάμε χρόνο διαβάζοντας το κάθε καγκουρα που βαριέται κ απλά γράφει να περνάει η ώρα να γεμίζει σελίδες
Το θέμα είναι οι σωστές πληροφορίες , είτε ακριβές είτε φτηνές , κανένας δεν είναι μαλακας ... ο καθένας με τη δυνατότητα του κ τα γούστα του
Οταν άτομα δεν σέβονται το οποιοδήποτε θέμα κ γράφουν για να περάσει η ώρα είναι για εμένα κάγκουρες !!
Σέβομαι κ την οππιαδηποτε άποψη κ την οποιαδήποτε οικονομική κατάσταση , τα ακραία κ της καγκουριες δεν της μπορώ ..
Αυτά αγαπητοί , έκλεισε ο κύκλος
Αυτά για Κιέβο , οτι πληροφορίες μπόρεσα να δώσω σε άτομα τα οποία θα έρθουν στα κοντά κ επαφές της έδωσα ...
Δεν είναι τυχαίο που σοβαρά άτομα κ μάχιμα κατα πλειοψηφία σταματήσανε να γράφουνε ( χωρίς αυτο να σημαίνει οτι δεν μείνανε πολλά αξιόλογα άτομα ) αλλά η καγκουρια δυστυχώς κυριαρχεί
Ώρα να σβήνω κ το προφίλ ..
φιλικα πάντα !! Κ εύχομαι όσους από τα παιδιά επισκεφτούν το Κιέβο να περάσουν οπως πραγματικά γουστάρουν ..