Νέα

Τί γίνεται με Κίεβο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
Εγγρ.
15 Νοε 2016
Like
0
Πόντοι
6
απο Αθηνα δεν ειναι πιο φθηνα? (τσουτσεκης τι σημαινει?)

εγω προτεινω αν ειναι να διαθεσεις καποια χρηματα για να πας καπου διακοπες και να συνδιασεις και τον σεξοτουρισμο καλυτερα θα ηταν να πας αγ. πετρουπολη παρα κιεβο με τα ιδια περιπου χρηματα που θα ξοδοψεις στο κιεβο ξοδεψετα καλυτερα στην αγ. πετρουπολη μπορει να πιασουν και τοπο..... ;)  πιστευω να καταβες τι εννοω  ;)

MrRobot

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2015
Like
0
Πόντοι
1
ας αφησουμε λοιπον να μιλησουν οι πλουσιοι γοηδες της ουκρανιας  :2funny: :2funny: :2funny:

ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΤΑΣΟ ΤΑΞΙΤΖΗ ΟΜΟΡΦΑΝΤΡΑ!!!!!!!!!!ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΟΜΟΡΦΟΙ???βλεπω εναν καραφλα τυπο νταβαριτς, εναν αλλο που δεν φαινεται προσωπο με μια γκομενα και μετα κατι γκομενες!!!
ΠΑΝΤΩΣ ΟΛΟΙ EΔΩ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ  :2funny: :2funny: :2funny:ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΑΛΕΝ ΝΤΕΛΟΝ -ΓΑΜΙΑΣ- NEOΣ-πλουσιος-μορφωμενος και  γητευτης του τσισιναου!!!
ΑΝΤΕ ΠΑΡΕ ΚΑΜΜΙΑ ΚΟΥΡΣΑ μπαρμπα στο ΚΟΡΔΕΛΙΟ  :2funny: :2funny:

MrRobot

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2015
Like
0
Πόντοι
1
εδω εχουμε να κανουμε με great lovers internationals, ομορφους και πλουσιους που γαμανε στα περατα της γης απο καμποτζη μεχρι περου αλλο αν εχουν πεπα-καραφλα και τριχα αρκουδο-bear 'η ειναι 200κg δεν μετρανε αυτα ανατολικα ή στις πουτανες!!εδω εχεις διδακτορες της (μπουρδελο)φιλοσοφικης που δινουν αριστουργηματα εκφρασης και βαθυστοχαστης γνωσης αν και μετα πανε σε κατι παρκα για καμακι και τρωνε μπουφλες εκτος απο ακυρα..εχεις υπερτιτανες super hero κλωνους του καπταιν αμερικαν που τιμωρουν ασταματητα, χαλωντας χιλιαδες ευρα στις εσκορτς αλλο που απο ψυχ.ιδεοληψια τις βλεπουν σαν γκομενα..εχεις καμακια που αλωνιζουν τις στεπες μεσα στο χειμωνα και τσακιζουν τις κολασμενες γκομενες τσαμπε και μετα ψαχνουν για το φτηνο σαλαμακι αερος,εχεις μπον βιβερ γερομπαμπαληδες (πρωην ταριφες) που οταν βαριουνται πανε για καφε μονακο ..αλλο αν ζουν στο κορδελιο και λιγο στο τσισιναου (εκδρομη ΩΠΑ) :2funny: :2funny:

το ξαναγραφω...δεν εμπεδωθηκε απο τους ουκρανο-ντοκτορες και τους μπαρμπαδες!

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.130
Πόντοι
2.356
ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΤΑΣΟ ΤΑΞΙΤΖΗ ΟΜΟΡΦΑΝΤΡΑ!!!!!!!!!!ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΟΜΟΡΦΟΙ???βλεπω εναν καραφλα τυπ νταβαριτς ενα αλλο που δεν φαινεται με μια γκομενα και κατι γκομενες!!!ΠΑΝΤΩΣ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ  :2funny: :2funny: :2funny:ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΑΛΕΝ ΝΤΕΛΟΝ -ΓΑΜΙΑΣ- NEOS-πλουσιος-μορφωμενος και  γητευτης του τσισιναου!!!
ΑΝΤΕ ΠΑΡΕ ΚΑΜΜΙΑ ΚΟΥΡΣΑ μπαρμπα στο ΚΟΡΔΕΛΙΟ  :2funny: :2funny:
:grin: :grin: :grin:
τσιμπησε το πουλακι χαχα

hdi43

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2016
Like
2
Πόντοι
1

hdi43

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2016
Like
2
Πόντοι
1
εδω εχουμε να κανουμε με great lovers internationals, ομορφους και πλουσιους που γαμανε στα περατα της γης απο καμποτζη μεχρι περου αλλο αν εχουν πεπα-καραφλα και τριχα αρκουδο-bear 'η ειναι 200κg δεν μετρανε αυτα ανατολικα ή στις πουτανες!!εδω εχεις διδακτορες της (μπουρδελο)φιλοσοφικης που δινουν αριστουργηματα εκφρασης και βαθυστοχαστης γνωσης αν και μετα πανε σε κατι παρκα για καμακι και τρωνε μπουφλες εκτος απο ακυρα..εχεις υπερτιτανες super hero κλωνους του καπταιν αμερικαν που τιμωρουν ασταματητα, χαλωντας χιλιαδες ευρα στις εσκορτς αλλο που απο ψυχ.ιδεοληψια τις βλεπουν σαν γκομενα..εχεις καμακια που αλωνιζουν τις στεπες μεσα στο χειμωνα και τσακιζουν τις κολασμενες γκομενες τσαμπε και μετα ψαχνουν για το φτηνο σαλαμακι αερος,εχεις μπον βιβερ γερομπαμπαληδες (πρωην ταριφες) που οταν βαριουνται πανε για καφε μονακο ..αλλο αν ζουν στο κορδελιο και λιγο στο τσισιναου (εκδρομη ΩΠΑ) :2funny: :2funny:

το ξαναγραφω...δεν εμπεδωθηκε απο του ντοκτορες και τους μπαρμπαδες!

:2funny: :2funny: :2funny:

Εγγρ.
15 Νοε 2016
Like
0
Πόντοι
6
εγω προτεινω αν ειναι να διαθεσεις καποια χρηματα για να πας καπου διακοπες και να συνδιασεις και τον σεξοτουρισμο καλυτερα θα ηταν να πας αγ. πετρουπολη παρα κιεβο με τα ιδια περιπου χρηματα που θα ξοδοψεις στο κιεβο ξοδεψετα καλυτερα στην αγ. πετρουπολη μπορει να πιασουν και τοπο..... ;)  πιστευω να καταβες τι εννοω  ;)

και γιατι λεω αγ. πετρουπολη και οχι μοσχα πρεπει να το τεκμηριωσω ακου λοιπον

1)στη αγ. πετρουπολη μπορεις να βρεις πολλα call girl με 30-50 ευρω την ωρα ενω στην μοσχα δεν υπαρχει τοσο μεγαλη γκαμα με 30-50 ευρω την ωρα σε συνδιασμο με και με ομορφια

2)η πετρουπολη εχει περισσοτερα σαλον απο οτι η μοσχα αυτο μορει να το αποδειξει καποιος απο εδω που εχει παει και στις δυο πολεις

3)αν ειναι να πληρωσεις γυναικα στο κιεβο 40-100 ωρα με εμφανιση 6-7, καλυτερα να πας για σεξ στην πετρουπολη με 30-50 την ωρα και εμφανιση 7-8

4)στην πετρουπολη εχει περισσοτερα αξιοθετα για να δει ενας τουριστας (μουσεια, γκαλερι,μοναστηρια κ.α.) ενω στο κιεβο δεν εχει σχεδον τιποτα αξιολογο μονο πουτανες

Εγγρ.
15 Νοε 2016
Like
0
Πόντοι
6
και στις verified έχει κατι μουνάρες!!! αν εισαι πανω κανε μια δοκιμή και ενημερωσε!!!

ελλαδα ειμαι δεν ειμαι πανω εξαλλου δεν εχω τη δυνατοτητα οπως o kman2 να παει διακοπες στην ουκρανια 6-7 φορες το χρονο  :hi:

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
6ον εδώ είναι το θέμα για Κιέβο κ κάποιος που ενδιαφέρεται πραγματικά να ταξιδέψει πρέπει να διαβάσει ένα  σκαςμο σελίδες για να τσιμπήσει μερικές πληροφορίες πέρα από όλα τα άσχετα .

Moderator δεν υπάρχει ;

Καλη η γενική συζήτηση αλλά ανοίξτε κανα θέμα  για γενική συζήτηση , σεβαστείτε οτι το παρών θέμα είναι για Κιέβο και κάποιοι ενδιαφέρονται να το επισκεφτούν ...
Έχω διαβάσει όλα τα θέματα για Ουκρανία απο το πρώτο μέχρι το τελευταίο πόστ!Δεν υπάρχει κάποιο μυστικό ή κάτι που έχεις χάσει !Ποτε κανένας δεν έγραψε πως κάπου που ένας μέσος τουρίστας δεν μπορεί να ξέρει γίνονται όργια παρτούζες και οι γκόμενες μας περιμένουν!Δεν υπάρχουν κρυφά μαγαζιά καμουφλαρισμένα ή υπόγεια εκτός πόλης με μουνάρες Ουκρανίδες σε ποσότητες που να ...γλείφονται μεταξί τους μέχρι να μπει κάποιος απο εμάς  :2funny: :2funny: :2funny:
Όλες οι πληροφορίες είναι πάνω κάτω οι ίδιες!Μετά έχουμε να κάνουμε με το γνωστό χρηματιστήριο τιμών που έχει συγκεκριμένες συναρτήσεις ...
Οι γενικές συζητήσεις δεν είναι κακές!Πολλες φορές ακόμα και απο κακοπροαίρετη αντιπαράθεση μελών βγαίνουν αλήθειες και πληροφορίες που να μην δίνονταν υπό νορμάλ συνθήκες διότι όταν υπάρχει αμφισβήτηση πέφτουν και γερά χαρτιά ως αποδεικτικά λόγων!Αλλά και πάλι κανένας δεν σου δίνει στο πιάτο καμία ...διότι δεν μπορεί και δεν γίνεται!!!

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.501
Πόντοι
3.656
και γιατι λεω αγ. πετρουπολη και οχι μοσχα πρεπει να το τεκμηριωσω ακου λοιπον

1)στη αγ. πετρουπολη μπορεις να βρεις πολλα call girl με 30-50 ευρω την ωρα ενω στην μοσχα δεν υπαρχει τοσο μεγαλη γκαμα με 30-50 ευρω την ωρα σε συνδιασμο με και με ομορφια

2)η πετρουπολη εχει περισσοτερα σαλον απο οτι η μοσχα αυτο μορει να το αποδειξει καποιος απο εδω που εχει παει και στις δυο πολεις

3)αν ειναι να πληρωσεις γυναικα στο κιεβο 40-100 ωρα με εμφανιση 6-7, καλυτερα να πας για σεξ στην πετρουπολη με 30-50 την ωρα και εμφανιση 7-8

4)στην πετρουπολη εχει περισσοτερα αξιοθετα για να δει ενας τουριστας (μουσεια, γκαλερι,μοναστηρια κ.α.) ενω στο κιεβο δεν εχει σχεδον τιποτα αξιολογο μονο πουτανες
σωστα αυτα ολα ,φυσικα ειναι ευκολοτερα στο Πητερ απ οτι Κιεβο,εχω φιλο παει συνεχεια για δουλεια κ στα 2 μερη..στο πητερ γαμαει που κ που ,κιεβο πολυ σπανια ως καθολου.μιλαμε για καποιο καμακι οχι για κωλλ γκερλς μονο
αλλα το πιο βασικο ομως το ξεχασες
στο Πητερ γαμουσε μεχρι κι ο μιτσαρας29 ,οποτε ολοι μπορουν να γαμησουν!!! :rockon: :rockon: :rockon:

Εγγρ.
15 Νοε 2016
Like
0
Πόντοι
6
σωστα αυτα ολα ,φυσικα ειναι ευκολοτερα στο Πητερ απ οτι Κιεβο,εχω φιλο παει συνεχεια για δουλεια κ στα 2 μερη..στο πητερ γαμαει που κ που ,κιεβο πολυ σπανια ως καθολου.μιλαμε για καποιο καμακι οχι για κωλλ γκερλς μονο
αλλα το πιο βασικο ομως το ξεχασες
στο Πητερ γαμουσε μεχρι κι ο μιτσαρας29 ,οποτε ολοι μπορουν να γαμησουν!!! :rockon: :rockon: :rockon:

σωστος φιλε, φαντασου ο πορνομευαναστης εχει βρει την υγεια του εκει  :2funny:

γι' αυτο καλυτερα πετρουπολη παρα κιεβο  ;)

για καμακι σε γκομενακια ειναι πρακτικα αδυνατο (οχι ακατορθωτο) για καποιον που παει 4-5 επισκεπτης σε κιεβο η πετρουπολη λιγος χρονος και πολλες ωρες σε εκριγορση με λιγα αποτελεσματα. αν καποιος ομως ειναι μονιμος κατοικος η για πολυ καιρο εκει θα ειναι μαλακια να πληρωσει για να γαμησει γυναικα. οι σλαβες δεν εχουν καμια σχεση με τις δικες μας τις ελλεηνιδες και συναμα ειναι και πιο προσιτες και προσγειωμενες  :hi:

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.501
Πόντοι
3.656
σωστος φιλε, φαντασου ο πορνομευαναστης εχει βρει την υγεια του εκει  :2funny:

γι' αυτο καλυτερα πετρουπολη παρα κιεβο  ;)

για καμακι σε γκομενακια ειναι πρακτικα αδυνατο (οχι ακατορθωτο) για καποιον που παει 4-5 επισκεπτης σε κιεβο η πετρουπολη λιγος χρονος και πολλες ωρες σε εκριγορση με λιγα αποτελεσματα. αν καποιος ομως ειναι μονιμος κατοικος η για πολυ καιρο εκει θα ειναι μαλακια να πληρωσει για να γαμησει γυναικα. οι σλαβες δεν εχουν καμια σχεση με τις δικες μας τις ελλεηνιδες και συναμα ειναι και πιο προσιτες και προσγειωμενες  :hi:
ο δικος μου μετριας εμφανισης ψιλοανετος οικονομικα,κιεβο παει συνεχεια ,αγγαρεια κανω μου λεει..
οταν ειναι για πητερ πεταει την σκουφια του,ολο κ κατι θα γαμισουμε μου λεει
κ μην ξεχναμε ,εκει που κλανουν οι ρωσιδες απο το πητερ φυτρωνουν οι ουκρανες του κιεβου..

Εγγρ.
15 Νοε 2016
Like
0
Πόντοι
6
ο δικος μου μετριας εμφανισης ψιλοανετος οικονομικα,κιεβο παει συνεχεια ,αγγαρεια κανω μου λεει..
οταν ειναι για πητερ πεταει την σκουφια του,ολο κ κατι θα γαμισουμε μου λεει
κ μην ξεχναμε ,εκει που κλανουν οι ρωσιδες απο το πητερ φυτρωνουν οι ουκρανες του κιεβου..

:thumbsup:

Meni0s

Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2016
Like
0
Πόντοι
0
Έχω διαβάσει όλα τα θέματα για Ουκρανία απο το πρώτο μέχρι το τελευταίο πόστ!Δεν υπάρχει κάποιο μυστικό ή κάτι που έχεις χάσει !Ποτε κανένας δεν έγραψε πως κάπου που ένας μέσος τουρίστας δεν μπορεί να ξέρει γίνονται όργια παρτούζες και οι γκόμενες μας περιμένουν!Δεν υπάρχουν κρυφά μαγαζιά καμουφλαρισμένα ή υπόγεια εκτός πόλης με μουνάρες Ουκρανίδες σε ποσότητες που να ...γλείφονται μεταξί τους μέχρι να μπει κάποιος απο εμάς  :2funny: :2funny: :2funny:
Όλες οι πληροφορίες είναι πάνω κάτω οι ίδιες!Μετά έχουμε να κάνουμε με το γνωστό χρηματιστήριο τιμών που έχει συγκεκριμένες συναρτήσεις ...
Οι γενικές συζητήσεις δεν είναι κακές!Πολλες φορές ακόμα και απο κακοπροαίρετη αντιπαράθεση μελών βγαίνουν αλήθειες και πληροφορίες που να μην δίνονταν υπό νορμάλ συνθήκες διότι όταν υπάρχει αμφισβήτηση πέφτουν και γερά χαρτιά ως αποδεικτικά λόγων!Αλλά και πάλι κανένας δεν σου δίνει στο πιάτο καμία ...διότι δεν μπορεί και δεν γίνεται!!

Αγαπητέ ( όντως αγαπητός από τα ποστ σου κ σεβαστός ) δεν ζήτησα από κανέναν εκτός του kman που πόσταρε κάτι γκομενακια να μου δώσει τηλέφωνα η γκομενακια στο πιάτο ,  από εκεί κ πέρα τι έκανα κ το πως το έκανα ο θεός κ η ψυχή μου δικαίωμα μου κ μαγκιά μου , είτε γαμησα τσάμπα είτε με χιλιάρικα

, για κάποιους φίλους που πρόκειται να επισκεφτούν Κιέβο έδωσα κάποιες επαφές αλλά δεν θα ήθελε να τα επεκτείνω εδώ , γιατι πολύ απλά το επίπεδο είναι να είχαμε να λέγαμε κ όχι πληροφοριακό ...

Από εκεί κ πέρα δεν έχω καμία διάθεση να αναζητώ σε κάποιο φόρουμ της χώρας μου πληροφορίες κ για να άντληςω κάποιες πληροφορίες πρέπει να διαβάσω μερικές εκατοντάδες σελίδες από το κάθε έναν που δεν έχει τι να κάνει κ απλά γράφει να περνάει η ώρα ...

ΚΑΤανοητο αγαπητέ μου;

Εάν έχω να διαθέσω κάποια ώρα για να διαβάσω κάποιες (υποτίθεται πληροφορίες ) δεν έχω διάθεση εγω οπως κ πολλοί να σπαταλάμε χρόνο διαβάζοντας το κάθε καγκουρα που βαριέται κ απλά γράφει να περνάει η ώρα να γεμίζει σελίδες

Το θέμα είναι οι σωστές πληροφορίες , είτε ακριβές είτε φτηνές , κανένας δεν είναι μαλακας ... ο καθένας με τη δυνατότητα του κ τα γούστα του

Οταν άτομα δεν σέβονται το οποιοδήποτε θέμα κ γράφουν για να περάσει η ώρα είναι για εμένα κάγκουρες !!

Σέβομαι κ την οππιαδηποτε άποψη κ την οποιαδήποτε οικονομική κατάσταση , τα ακραία κ της καγκουριες δεν της μπορώ ..

Αυτά αγαπητοί , έκλεισε ο κύκλος
Αυτά για Κιέβο , οτι πληροφορίες μπόρεσα να δώσω σε άτομα τα οποία θα έρθουν στα κοντά κ επαφές της έδωσα ...

Δεν είναι τυχαίο που σοβαρά άτομα κ μάχιμα κατα πλειοψηφία σταματήσανε να γράφουνε ( χωρίς αυτο να σημαίνει  οτι δεν μείνανε πολλά αξιόλογα άτομα ) αλλά η καγκουρια δυστυχώς κυριαρχεί

Ώρα να σβήνω κ το προφίλ ..

φιλικα πάντα !! Κ εύχομαι όσους από τα παιδιά επισκεφτούν το Κιέβο να περάσουν οπως πραγματικά γουστάρουν ..

Εγγρ.
15 Νοε 2016
Like
0
Πόντοι
6
επειδη μου αρεσει να δινω πληροφοριες οπως και να παιρνω πληροφοριες σχετικα με την κατασταση ενος επιδοξου σεξοτουριστα που θελει να επισκευτει το κιεβο και να περασει καλα και παραληλα να κανει και τις διακοπες του.

εγω εχω επισκεφτει το κιεβο συνολικα 8 φορες απο το 2008-2013 τελευταια φορα ηταν σεπτεμβριο του 2013. εχω ομως επισκεφτει και αλλες πολεις τις ουκρανιας οχι μονο το κιεβο (ντονιεκτς, λουγκασκ, οδυσσο και χαρκοβο).

αυτα που θα γραψω για το κιεβο ειναι αυτα που ξερω ως το 2013 σε τιμες γυναικων, φαγητου σε εστιατορια  ξενοδοχεια διαμερισματα και καφετεριες

ας ξεκινησουμε απο τα βασικα γι καποιους που δεν γνωριζουν οτι στην ουκρανια πας μονο με το διαβατηριο και δεν χρειαζεται βιζα
η πτησεις για το κιεβο απο αθηνα η θεσασαλονικη κυμαινονται απο 180-250 ευρω με επιστροφη αναλογα με την περιοδο του ταξιδιου ή την ζητηση που υπαρχει εκεινη την περιοδο. εχει παντα απευθειας πτησεις απο αθηνα για κιεβο και στην επιστροφη παλι με απεθειας πτηση.

οι τιμες των διαμερισματων στο κεντρο της πολης καθως και των 4 αστερων ξενοδοχειων κυμαινονται γυρω στα 50-60 ευρω τη μερα

η τακτικες του πως θα βρει καποιος γυναικα στο κιεβο ειναι πολλες
1) μεσω mamba ή tinder
2) μεσω καποιων εγκυρων ιστοσελιδων με call girls με virifid fotos (γιατι παιζουν και πολλες σκαμ ιστοσελιδες)
3) μεσω καποιων ιστοσελιδων απο επισημα πρακτορια με call girls στο κιεβο οπως το GIA
4) με καμακι στα διαφορα στεκια του κιεβου και γνωστα clubs που εχουν κατα καιρους αναφερθει απο αλλους συναγωνιστες
5) απο αγγελιες σε τοπικες εφημεριδες εχει πολλες γυναικες
6) και τελος ρωτοντας ενα ταριφα να σου φερει γυναικα

οι τιμες ποικιλουν αναλογα με το πορτοφολι του καθενος εχει γυναικες με 40 ευρω την ωρα αλλα εχει και γυναικες που μπορει να πληρωσεις και 100-200 ευρω για 1 ωρα.

αν ψωνισεις γυναικα απο το d-lux ή το carribean υπολογισε οτι χρειαζεται 100-150 ευρω για να φας γκομενακι
αν παρεις γυναικα απο το πρακτοριο GIA παλι θελεις 100-200 ευρω για 1 ωρα
αν ψαξεις απο τοπικες εφημεριδες ή εγκυρες ιστοσελιδες για ανεξαρτητες call girls μπορεις να βρεις γυναικα να γαμησεις απο 35-50 ευρω για μια ωρα (προσοχη στις σκαμ ιστοσελιδες!!!)

γενικα απο ολα εχει ο μπαξες απο γυναικες των 200 ευρω ως και των 35-40 ευρω. ειναι αναλογα το τι θελει να διαθεσει καποιος και ποσο αντεχει η τζεπη του.

υπολογιστε οτι αν καποιος παει στο κιεβο για 5 μερες διακοπες θα χρειαστει 1200-1500 ευρω στο συνολο με νορμαλ καταστασεις. αν τωρα καποιος θελει πολλα γουστα μπορει να χαλασει και σε 2 μερες 1000-2000 ευρω οπως κανει ο kman2. ειπαμε ο καθενας διαχειριζεται το πορτοφολι του οπως νομιζει αυτος καλυτερα  :hi:

στο θεμα σφαλειας χρειαζεται προσοχη καλο θα ειναι για καποιον που παει πρωτη φορα να κινειται στο κεντρο και να μην πηγαινει σε περιοχες που δεν γνωριζει. υπαρχουν πολλων ειδων απατες που μπορει να συναντησει καποιος στην ουκρανια γι΄αυτο προσοχη στους νεους ταξιδιωτες

φετος πηγε ενας γνωστος μου στο κιεβο που ειχε να παει αρκετα χρονια δηλαδη ειχε να παει απο το 2001 και δεν περασε καλα και ξοδεψε αρκετα. εγω ενα εχω να πω πλεον το κιεβο δεν ειναι για μενα ο must προορισμος

must προοριμος ειναι πλεον στα ανατολικα η αγ. πετρουπολη για να περασει καποιος καλα με τα ιδια χρηματα που που θα ξοδεψει για κιεβο  θα τα ξοδεψει εκει

γι' αυτο kman2 αλλαξε προορισμο και δοκιμασε αγ. πετρουπολη  :hi:

Υ.Γ. επισης value for money προορισμος ειναι το κισιναου με 500-700 ευρω για 4-5 μερες στο κισιναου εισαι βασιλιας  ;)

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.130
Πόντοι
2.356
Ωραιος , καλη αναλυση χωρις φανφαρες του τυπου " ξερεις ποιος ειμαι εγω ρε? "  :grin:
:hi:

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Ο διάλογος είναι πέρα για πέρα αληθινός.Είναι τα κλασσικά shit tests που κάνουν οι Ουκρανές.Τα έχω ήδη περιγράψει στο φόρουμ του roosh πριν από 3 χρόνια.Τίποτα δεν έχει αλλάξει.Για να γαμήσεις μικρή γκόμενα έστω και σα σπονσοράς με προοπτική πρέπει να περάσεις τα shit tests.Τα ίδια ακριβώς κάνουν όλες οι γκόμενες στην Ουκρανία.Δεν τα κάνουν ποτέ οι Πολωνές για αυτό Πολωνία είναι 5 φορές ευκολότερο το καμάκι.

Τώρα εντάξει είμαι για τον πούτσο από πλευράς φυσικής κατάστασης και το καμάκι πάνω απο μισάωρο με εξαντλεί.Μου ήρθε να πω στη γκόμενα σε παραπέμπω για απαντήσεις στις ερωτήσεις σου στο Greek kamaki σελίδα ένα ukrainian women shit tests στο φόρουμ του roosh αλλιώς βάζω κασέτα.
Απλά δεν έχω πια τη δύναμη και την υπομονή να περάσω τα τεστ.Ξέρω τι να πω αλλά εξαντλούμαι γρήγορα και οι πουτάνες ρωτάνε το ίδιο μετά από λίγο να δούνε μήπως αλλάξει η απάντησή σου.
Οι Ουκρανές όσο τις ταίζεις τις ποτίζεις και τις γκαφρώνεις κάθονται.Γιατί να φύγουν δηλαδή.Απλά τους δίνεις ένα ποσό για το ταξί και καλά για να τις ξεφορτωθείς.Συνήθως καταλαβαίνουν οτι τις θες για ένα καυλί μάξιμουμ γιατί περιμένει κάπου η επόμενη κρυώνοντας.
Διαβάζοντας αυτό το πόστ αρχίζω να θυμάμαι κάποιες λεπτομέρειες απο το ταξίδι στο Λβοβ που όμως κάνουν την διαφορά και ίσως βοηθήσουν(απαντάν στο Νο4 του παραπάνω φίλου)!
Πιο συγκεκριμένα με το που μπάινω στο RAFINAD στην είσοδο είχε μια μίνι ουρά και οι μπροστινοί μου άντρες άρχισαν να συστήνονται! Ήταν ένας 40άρης Άγγλος με στύλ και πονηράδα Λόρδου και 3 τριαντάχρονα τουρκάκια! Και ακολούθησε ο παρακάτω διάλογος στο περίπου---->
where you come from? --->England! And you?
Turkey! What are you doing in Ukraine?----> I work as... OPERETION MANAGER in ltd international ...bla bla bla... corporation of OIL INDUSTRY COMPANY(ένας τέτοιος σιδηρόδρομος η δουλειά του :2funny: :2funny: :2funny:)  and now we cooperate  for six months with an Ukrainian company! What are you doing here?
Tourism! ---->Ακολουθεί ισχυρό σαρκαστικό χαμόγελο του Άγγλου και ένα ψυχρό "Have nice holidays"

Για την ιστορία μέσα στο σχεδόν άδειο κλαμπ τα Τουρκάκια ήταν μόνα τους σε μια γωνία και ο Αγγλος με ένα δίδυμο με ένα τούμπανο και ένα μπάζο που συνεχώς ερχόταν προς το μέρος μου και θα ήθελε ευχαρίστως να το πάρω  :headbang: :headbang: :headbang: βέβαια εγώ προσπαθούσα να τσεκάρω όλες μέσα στο χώρο! Τώρα αν κάποιες που εγώ τις θεωρούσα γωνία "φιλέτο" αλλά ήταν ενταγμένες στο ...χρηματηστήριο αξιών δεν είμαι Κμαν να το ξέρω...
Το δικό μου back story ήταν πως έχω επισκεφτεί τον Έλληνα φίλο μου που έχει σοβαρή σχέση με μια κοπέλα εδώ και έτσι τα βράδια βγαίνω μόνος!  :jerking: :jerking: :jerking:
Ο Άγγλος όμως στην είσοδο νομίζω πως έκανε την καλύτερη προπόνηση για το τι θα πει στις Ντέβουσκές!
Επίσης για τους επίδοξους love tourists και διαβάζοντας ότι έχει γραφτεί εδώ αλλά και ότι έχω ακούσει απο φίλους έχω να πω άλλη μια φορά αυτό για ΟΛΗ ΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΚΗ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ----->
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ ΑΝΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ!!! ΟΥΤΕ ΜΙΑ!!!!!!! ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΕΓΡΑΨΕ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5 ΧΡΟΝΙΑ ΠΩΣ ΕΒΓΑΛΕ ΟΥΚΡΑΝΙΔΑ ΑΠΟ ΚΑΜΑΚΙ ΣΕ ΔΡΟΜΟ ΚΑΦΕ ΚΛΑΜΠ!!!!

Υ.Γ μόνο ο ΡΕΝΤ με ασάφεια για καμακώματα στην επαρχία! Πραγματικά όλα τα λεφτά θα ήταν να ακούω την εισαγωγή που κάνει για τον εαυτό του σε μια φοιτήτρια έξω απο το πανεπιστήμιο της ενώ έχει φτάσει στη μικρή πόλη της με το αυτοκίνητο πριν μια ώρα με ασαφές το πόσο θα μείνει... :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel:    
Φτιάξε μας τη μέρα MIDA λολέ :smitten: :smitten: :smitten:!!!!! :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom