Egeanboy
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Νοε 2011
- Like
- 258
- Πόντοι
- 36
Κουμπάρο Σοβαρέψου και βγάλε καμιά νορμάλ γκόμενα! Όταν προσεγγίζεις κάποια προσπάθησε στα πρώτα 5 λεπτά να μην προτείνεις κέρασμα! Κοίτα τη στα μάτια όταν της μιλάς και ρώτα την συνεχώς με ενδιαφέρον για τη ζωή της κι ας λέει να μαλακίες!απλα δεν ειναι σωστο οσοι δεν εχουν παει κιεβο να νομιζουν ολοι ειναι της πεινας και του πουτσου εκει.στα ελληνικα σαιτ διαβαζω αυτα για φοιτιτριεσ βιζιτεσ και φιλοι μου που εχουν καταγωγη απο κυπρο-ελλαδα ζησανε εκει μου ειπανε διαφωρα για αθηνα-πατρα.λεει οκ αν πας γλυφαδα,στο μολλ εκει θα δεισ πολυτελειεσ αυτοκινητα.αλλη φιλη ελληνιδα που ζει 30 χρονια κυπρο αθηναια λεει χαλια ειναι πλεον.εχω και 2 φιλουσ γιατρουσ μονιμα εκει αστα να πανε τα χειροτερα μου λενε.για οδυσσο βλεπω αυτοκινηταρεσ να τα οδηγανε και νεαροι.οι 100 χιλιαδεσ τουριστεσ ουκρανοι οικογενοιεσ που βλεπω με τα ματια μου πως ξοδευουν και τι αγοραζουν πως βρηκαν τα λλεφτα?να σου στειλω να δεισ φεισπουκ μια κοπελα που δουλευει στα ξυλινα στην πιτσαρια φετοσ με τον αντρα τησ διακοπεσ ταιλανδη,ανταλια.οι ελληνεσ τα ισοπεδονουν ολα,δεν πεινα ολοσ ο κοσμοσ εκει,εχει πολλουσ λεφταδεσ.
Πάρε και ένα βίντεο με αυτές που αμφισβητείς! Τις φτηνοτουρίστριες all inclusive που δεν μου κάθονται με τίποτα
Μια απο αυτές είναι και η τελευταία καινούργια μου--->