Νέα

Τί γίνεται με Κίεβο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
απλα δεν ειναι σωστο οσοι δεν εχουν παει κιεβο να νομιζουν ολοι ειναι της πεινας και του πουτσου εκει.στα ελληνικα σαιτ διαβαζω αυτα για φοιτιτριεσ βιζιτεσ και φιλοι μου που εχουν καταγωγη απο κυπρο-ελλαδα ζησανε εκει μου ειπανε διαφωρα για αθηνα-πατρα.λεει οκ αν πας γλυφαδα,στο μολλ εκει θα δεισ πολυτελειεσ αυτοκινητα.αλλη φιλη ελληνιδα που ζει 30 χρονια κυπρο αθηναια λεει χαλια ειναι πλεον.εχω και 2 φιλουσ γιατρουσ μονιμα εκει αστα να πανε τα χειροτερα μου λενε.για οδυσσο βλεπω αυτοκινηταρεσ να τα οδηγανε και νεαροι.οι 100 χιλιαδεσ τουριστεσ ουκρανοι οικογενοιεσ που βλεπω με τα ματια μου πως ξοδευουν και τι αγοραζουν πως βρηκαν τα λλεφτα?να σου στειλω να δεισ φεισπουκ μια κοπελα που δουλευει στα ξυλινα στην πιτσαρια φετοσ με τον αντρα τησ διακοπεσ ταιλανδη,ανταλια.οι ελληνεσ τα ισοπεδονουν ολα,δεν πεινα ολοσ ο κοσμοσ εκει,εχει πολλουσ λεφταδεσ.
Κουμπάρο Σοβαρέψου και βγάλε καμιά νορμάλ γκόμενα! Όταν προσεγγίζεις κάποια προσπάθησε στα πρώτα 5 λεπτά να μην προτείνεις κέρασμα! Κοίτα τη στα μάτια όταν της μιλάς και ρώτα την συνεχώς με ενδιαφέρον για τη ζωή της κι ας λέει να μαλακίες!
Πάρε και ένα βίντεο με αυτές που αμφισβητείς! Τις φτηνοτουρίστριες all inclusive  που δεν μου κάθονται με τίποτα :2funny: :2funny: :2funny:
Μια απο αυτές είναι και η τελευταία καινούργια μου--->

Εγγρ.
4 Μαΐ 2015
Κριτικές
267
Like
716
απλα δεν ειναι σωστο οσοι δεν εχουν παει κιεβο να νομιζουν ολοι ειναι της πεινας και του πουτσου εκει.στα ελληνικα σαιτ διαβαζω αυτα για φοιτιτριεσ βιζιτεσ και φιλοι μου που εχουν καταγωγη απο κυπρο-ελλαδα ζησανε εκει μου ειπανε διαφωρα για αθηνα-πατρα.λεει οκ αν πας γλυφαδα,στο μολλ εκει θα δεισ πολυτελειεσ αυτοκινητα.αλλη φιλη ελληνιδα που ζει 30 χρονια κυπρο αθηναια λεει χαλια ειναι πλεον.εχω και 2 φιλουσ γιατρουσ μονιμα εκει αστα να πανε τα χειροτερα μου λενε.για οδυσσο βλεπω αυτοκινηταρεσ να τα οδηγανε και νεαροι.οι 100 χιλιαδεσ τουριστεσ ουκρανοι οικογενοιεσ που βλεπω με τα ματια μου πως ξοδευουν και τι αγοραζουν πως βρηκαν τα λλεφτα?να σου στειλω να δεισ φεισπουκ μια κοπελα που δουλευει στα ξυλινα στην πιτσαρια φετοσ με τον αντρα τησ διακοπεσ ταιλανδη,ανταλια.οι ελληνεσ τα ισοπεδονουν ολα,δεν πεινα ολοσ ο κοσμοσ εκει,εχει πολλουσ λεφταδεσ.
ας τα να πανε λενε γιατι ειχαν συνηθισει στα φακελακια και στο μαυρο χρημα...κι εγω ξερω κυπριο που δεν εχει μια και ειναι ο μεγαλυτερος απατεωνας που υπαρχει στον κλαδο τον δικο μου...ε και; ολοι σε ενα τσουβαλι θα μπουνε;....προσεχε πως μιλας για την Ελλαδα....αρχιδια ΑΠΟΕΛ εισαι τελικα.....ετσι για την Ελλαδα ουτε οπαδος της Ομονοιας δεν μιλαει....σε πληροφορω κουμπαρε οτι η Κυπρος ολοκληρη δεν εχει ουτε το 1/1000 απο οτι εχει η Αθηνα. μια Αθηνα ειναι 5-6 Κυπρος μαζι....και εσυ λες μαλακιες που λενε οι αλλοι οτι τους ειπε καποιος ακουσαν οτι γαμανε ευκολα στην ουκρανια....και τους βαζεις στην θεση τους....οτι ναι οκ αλλα......μην σε ξαναδιαβασω να λες μαλακιες για κατι που δεν εχεις ερθει.....

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
ας τα να πανε λενε γιατι ειχαν συνηθισει στα φακελακια και στο μαυρο χρημα...κι εγω ξερω κυπριο που δεν εχει μια και ειναι ο μεγαλυτερος απατεωνας που υπαρχει στον κλαδο τον δικο μου...ε και; ολοι σε ενα τσουβαλι θα μπουνε;....προσεχε πως μιλας για την Ελλαδα....αρχιδια ΑΠΟΕΛ εισαι τελικα.....ετσι για την Ελλαδα ουτε οπαδος της Ομονοιας δεν μιλαει....σε πληροφορω κουμπαρε οτι η Κυπρος ολοκληρη δεν εχει ουτε το 1/1000 απο οτι εχει η Αθηνα. μια Αθηνα ειναι 5-6 Κυπρος μαζι....και εσυ λες μαλακιες που λενε οι αλλοι οτι τους ειπε καποιος ακουσαν οτι γαμανε ευκολα στην ουκρανια....και τους βαζεις στην θεση τους....οτι ναι οκ αλλα......μην σε ξαναδιαβασω να λες μαλακιες για κατι που δεν εχεις ερθει.....
σορυ,απο τον κολητο μου ακουω για αθηνα-πατρα.μεχρι τα 15 αθηνα ζουσε,στα 18 ξαναπηγε σπουδεσ ειχε γιατριο με την πρωην του 10 χρονια στο μεταξουργιο,τωρα που πηγε λεει φοβηθηκε εκει ενω εμενε τοσα χρονια ξεγνιαστος.περσι ελεγε πια κριση οι γιατροι φιλοι μου που αυτοι εχουν φραγγα εκαλη,γλυφαδα,κιφισια δεν βρισκουν βαπορι να πανε ταξιδι το καλοκαιρι νησια και οτι υπερβολεσ λενε.τωρα που εμενε ερμου με την γθναικα του στο αθενσ σιπρια χοτελ λεει ειδε οτι εχει προβλημα ο κοσμος και δεν ενιωθε ανετα να εχει χρημα,κινητο πανω του.τωρα που δεν ζει εκει εχει και 12 χρονια πισω κυπρο καθε 1-2 χρονια που παει μια φορα νιωθει ανασφαλεια,οταν μενεισ εκει συνεχεια δεν το καταλαμβαινεις.αυτος λεει τα ιδια η αθηνα 5 φορες σαν την κυπρο,εχει ολα οσα θεσ φαι,πουτανεσ,μολλ αλλα λεει και πολλα αρνητικα οπως και για πατρα που ειναι η καταγωγη του και η αδερφη του εκει μενει.διαβαζουμε και ιστοριεσ για κυπριους που τισ εφαγαν,η τους εκλεψαν εκει και δεν ξερεισ τι να πιστεψεις.πριν λιγεσ μερεσ ο μιτσος ελεγε επικυνδηνα ο δασκαλος οτι μαλακιεσ λεει ο μιτσος αντε να σου πει καπειοσ εχεισ ενα εβρο.αλλοσ συναδελφοσ μου λεει εκανε η φιλη μου λαθος στο μετρο εδειξε το πορτοφωλι και την πλισιασαν καπειοι ταχα να τουσ χαλασει λεφτα,τους εδιωξε αυτος.θελει προσοχη.οταν ερθω φεβρουαριο θα διαπιστωσω αμεσως τι παιζει,ειμαι προσεκτικοσ,παρατηριτικοσ και καχυποπτος.αν μου αρεσει θα ερθω ξανα συντομα και απο εκει τυφλιδα.ελπιζω αν ερθω αργοτερα αθηνα να εχεις καπειο σαλον που γαμας να με πας στιλ ουκρανιαν σαλον θελω.

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
@ φιλε mind αψογη η αναλυση σου και εμπεριστατωμενη

Το σημειο που αναφερεις οτι μπορει ενας αντρας να ειναι εξυπνος και επιτυχημενος οικονομικα αλλα παραληλα εντελως ανωριμος συναισθηματικα ειναι το ρεζουμε της ολης υποθεσης.
Η αυτοπεποιθηση στον αντρα δεν βασιζεται μονο στο οικονομικο και κοινωνικο του στατους αλλα και σε πολλους αλλους παραγοντες. Απειρα τα παραδειγματα που εχω με φιλους απο προσωπικη εμπειρια, το σεξ ειναι καθαρα και μονο ενστικτο απλα λογω της "νοημοσυνη μας" προσπαθουμε και εχουμε αναγκη να ικανοποιησουμε και αλλες συναισθηματικες μας αναγκες μεσω αυτου οπως ηδη προανεφερες. Για αυτο αλλωστε η σεξουαλικη ευχαριστηση στον ανθρωπο και στην "πεισματωδη επιλεκτικοτητα του" ειναι πηγη συντομης ευτυχιας αλλα και παρετεταμενης δυστυχιας κατα Σοπενχαουερ και στο βιβλιο του Περι γυναικων που μνημονευσες :grin: δεν μπορουμε να το αποφυγουμε αυτο αλλα μπορουμε σιγουρα να το ελεγξουμε στο μετρο του δυνατου παντα.

Κλεινω με την μεγαλη φραση του Ηρακλειτου που ηταν ο πρωτος που αντιληφθηκε σε βαθος τον ανθρωπο
"Το πεπρωμενο μας ειναι ο χαρακτηρας μας"

Να εισαι καλα , εχεις ανεβασει το επιπεδο του φορουμ με τα κειμενα σου.
Την καλημερα μου  :hi: :hi: :hi:
Καλησπερα φιλε και ευχαριστώ για τη θετική ανταποκριση στα ποστ μου !! :hi: :hi:

Στο προφιλ μου γραφω "Το εξαιρετικο ωριμαζει αργα" γνωμικο επισης του Σοπενχαουερ που περιγραφει καποιους φιλους του  site που ακομη και σε πιο μεγαλες ηλικιες εξακολουθουν να ζουν εντονα και να μαθαινουν γεματοι ορεξη για ζωη και γνωση !!

Και κατα τη γνωμη μου δεν υπαρχει μεγσλυτερη πηγη ανανεωσης κσι γνωσης απο τα ταξιδια.Πραγμστικο ελιξηριο !! Αλλα  οπως εηραφε ο Καζαντζακης αν δεν δοκιμασει καποιος το κρασι και τις γυναικες ενος τοπου δεν εχει καταλαβει τιποτα για αυτον.
Προσωπικα αυτα τα δυο τα δοκιμαζω εντατικα παντου οπου ταξιδευω τα τελευταια 25 χρονια, και παντα νοιωθω οτι υπαρχουν ακομη μερη που δεν δοκιμασα :grin: :grin:

Καλα ταξιδια σε ολους λοιπον !! :hi: :hi:

Εγγρ.
15 Νοε 2016
Like
0
Πόντοι
6
Καλημέρα φίλε :hi:

Το θέμα Μόσχα και τιμές με ενδιαφέρει άμεσα μιας και θα πάω τον Ιανουάριο!Και βλέπω πως μπορείς να κάνεις σύγκριση μεταξί του τώρα και 4 χρόνων!Μου κάνει εντύπωση πως είναι δυνατόν με το Ρούβλι να έχει χάσει το 45% περίπου της αξίας του οι τιμές που μας λες να είναι διπλάσιες!Επίσης όλοι οι Ρώσοι φέτος παραπονιούνται για ραγδαία πτώση του βιοτικού επιπέδου και πτώςη μιςθών έμεςα!Απ´οτι μας  λες δεν φαίνεται ! ?:think:

Όσο για τα υπόλοιπα που λέτε όλοι για επικινδυνότητα έχω καταλήξει στο συμπέρασμα πως Ουκρανία κάποιος χρειάζεται πολύ καλό ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ δίοτι το επενδυτικό ρίσκο είναι πολύ υψηλό σε επίπεδα που μπορεί να ταυτιστεί με ...τζόγο !!Εκτος αν κάποιος είναι καλά πληροφοριμένος και επενδύςει στις πραγματικες τιμές και όχι σε υπεραξίες!!! :2funny:Κάποτε στο παραπάνω νήμα ένα "σοφό πνεύμα" είχε πει πως η Ουκρανία είναι για "σοβαρούς επενδυτας" :2funny:

καλησπερα φιλε  :hi:

το οτι το ρουβλι υποτημηθηκε λογο των παιχνιδιων που παιζονται στη μεση ανοτολη με τα πετρελαια δεν σημαινει οτι η μοσχα ειναι και φνηνη πολη
γενικα ειναι το θεμα τι θελει καποιος απο τις διακοπες του και ποσα αντεχει και θελει να ξοδοψει. π.χ. αν θελει καποιος στο ταξιδι του να εχει γυναικα 24 ωρες το 24ωρο τοτε θα πληρωσει πολυ περισσοτερα απο οτι να παιρνει κοπελες στο ξενοδοχειο για 1-2 ωρες καθε μερα. επισης εχει μαγαζια που μπορεις να πας για φαγητο η ποτο πανακριβα αλλα εχει και μαγαζια που μπορεις να πεις το ποτο η να φας φθηνοτερα απο οτι στη ελλαδα απο ολα εχει η μητροπολη της ανατολης (μοσχα). εγω ενα οικονομιες για ενα χρονο και πηγα μοσχα και ξοδεψα 3600 ευρω ηθελα να περασω σαν βασιλιας τις διακοπες μου δεν και να αλλαξω τον αερα μου απο τη μιζερια της ελλαδας.

Υ.Γ. στεγνωσα το σκατο μου για ενα χρονο δεν ετρωγα για μην χεζω για να κανω αυτες τις πλουσιοπαροχες διακοπες. 700 ευρο το μηνα μισθο παιρνω

αρα ειναι επιλογη του καθενος το ποσα χρηματα θα ξοδεψει στις διακοπες του και στις πουτανες  :hi:

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Τα έχουμε γράψει πολλάκις.
Εχεις 5000 ευρώ και θες να ζήσεις σα βασιλιάς για δυο νύχτες?-Μόσχα.
Εχεις 3000 ευρώ και θες το ίδιο?Κίεβο.
Αλλες πόλεις που ζεις σα βασιλιάς στην Ευρώπη δεν υπάρχουνε.(Ροκ σταρ στάτους).

Εγγρ.
15 Νοε 2016
Like
0
Πόντοι
6
Τα έχουμε γράψει πολλάκις.
Εχεις 5000 ευρώ και θες να ζήσεις σα βασιλιάς για δυο νύχτες?-Μόσχα.
Εχεις 3000 ευρώ και θες το ίδιο?Κίεβο.
Αλλες πόλεις που ζεις σα βασιλιάς στην Ευρώπη δεν υπάρχουνε.(Ροκ σταρ στάτους).

5000 ευρο στο κιεβο ζεις σαν βασιλιας για 15 μερες
ενω μοσχα 6-7 μερες  :hi:

Εγγρ.
15 Νοε 2016
Like
0
Πόντοι
6

το κιεβο ειναι μια πολη δυο ταχυτητων πολυ πλουσιοι η πολυ φτωχοι αν κινειται καποιος στο κεντρο συναναστρεφεται με ελιτ αν κινηθει πιο απο το κεντρο εξω τοτε τα πραγματα ειναι πιο επικινδυνα απο θεμα ασφαλειας, αχετα αν βρει πιο φθηνα γουστα (εστιατορια, καφετεριες, πουτανες)

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Στην Καρταχενα (Κολομβια ) και στο Μαρακαιμπο (βενεζουελα) ενα μηνα !! :grin: :grin:

Στη Μαγαδασκαρη και στο Capo Verde εναμησι μηνα και βαλε !! :grin: :grin:

Εξαρτάται αν θες να νιώθεις σαν τσάρος ή σαν King Kunta.

chicharito

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2014
Κριτικές
24
Like
3.961
Πόντοι
2.846
Στην Καρταχενα (Κολομβια ) και στο Μαρακαιμπο (βενεζουελα) ενα μηνα !! :grin: :grin:

Στη Μαγαδασκαρη και στο Capo Verde εναμησι μηνα και βαλε !! :grin: :grin:
 Πολυ  σωστος κι  ευστοχος  στο ποστ  του ο  Mindreader οπως το  συνηθιζει  αλλωστε  :kneel: :kneel:  :kneel:
 Αγαπαμε Mindreader  κι ακομα  περισσοτερο  αγαπαμε  φιλοτιμους  λατινους κωλους και μπουταρες  , περισσοτερο  απ  τα κακομαθημενα  και φιλαργυρα Ρωσσιδια και Ουκρανιδια ,  ειδικα οι  Μοσχοβιτισες σνομπαριες  που κανουν σαν να μας  κανουν  και  χαρη  οταν  τις  δινουμαι τα dollars  μας η και τα ευρα μας ,  ελεος με τις  γεννημενες  για  βιζιτα , αγαπαμε και στηριζουμε  λατινες  και μουλατες  Chicha  Hernandez  :hi: :hi: :hi: :hi:

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
 Πολυ  σωστος κι  ευστοχος  στο ποστ  του ο  Mindreader οπως το  συνηθιζει  αλλωστε  :kneel: :kneel:  :kneel:
 Αγαπαμε Mindreader  κι ακομα  περισσοτερο  αγαπαμε  φιλοτιμους  λατινους κωλους και μπουταρες  , περισσοτερο  απ  τα κακομαθημενα  και φιλαργυρα Ρωσσιδια και Ουκρανιδια ,  ειδικα οι  Μοσχοβιτισες σνομπαριες  που κανουν σαν να μας  κανουν  και  χαρη  οταν  τις  δινουμαι τα dollars  μας η και τα ευρα μας ,  ελεος με τις  γεννημενες  για  βιζιτα , αγαπαμε και στηριζουμε  λατινες  και μουλατες .....  :hi: :hi: :hi: :hi:

Να εισαι καλα φιλε !! :hi: :hi:

Αφιερωμενες !!

Συνημμένα

• lisandra-silva-4.jpg
    lisandra-silva-4.jpg
    242,5 KB · Εμφανίσεις: 22
  • disneydi-de-la-concepcion-14.jpg
    disneydi-de-la-concepcion-14.jpg
    83,3 KB · Εμφανίσεις: 35

chicharito

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2014
Κριτικές
24
Like
3.961
Πόντοι
2.846
Να εισαι καλα φιλε !! :hi: :hi:

Αφιερωμενες !!
    Μην με κολαζεις με κοριτασρους απο ακρωτηρι  Capo  Verde ,  δεν εχω  πολλες τετοιες επιλογες  στην τροπικη μας Αθηνα  :- :- :- ,  με ξεσηκωνεις  αδικα  βραδιατικα  και θα με  αναγκασεις  να παρω τηλ  την  Καρολινα  να  ερθει  σπιτι μου για βεντουζες  βραδιατικα  ;) ;) :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1:

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
Εξαρτάται αν θες να νιώθεις σαν τσάρος ή σαν King Kunta.

Τσαροι στη Μοσχα μονο οι ολιγαρχες νοιωθουν φιλε !!

Αλλα καλο ειναι σε αυτο το τεραστιο τραπεζι γεματο "γυνακεια εδεσματα" που λεγεται γη, να δοκιμασεις οσα περισσοτερα μπορεις !!

Ακομη και το "φιλετο" αν το τρως καθε μερα στο τελος το βαριεσαι !! :hi:

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
    Μην με κολαζεις με κοριτασρους απο ακρωτηρι  Capo  Verde ,  δεν εχω  πολλες τετοιες επιλογες  στην τροπικη μας Αθηνα  :- :- :- ,  με ξεσηκωνεις  αδικα  βραδιατικα  και θα με  αναγκασεις  να παρω τηλ  την  Καρολινα  να  ερθει  σπιτι μου για βεντουζες  βραδιατικα  ;) ;) :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1:

Ανακουφιστικες βεντούζες !! :rockon: :rockon: :2funny: :2funny:

Αλλα μην απαγοητευεσαι και να μην ξεχνας το "ανωτερο νοημα" της φωτογραφιας !! :grin:

Συνημμένα

• FB_IMG_1475149143458.jpg
    FB_IMG_1475149143458.jpg
    72,8 KB · Εμφανίσεις: 22

chicharito

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2014
Κριτικές
24
Like
3.961
Πόντοι
2.846
Τσαροι στη Μοσχα μονο οι ολιγαρχες νοιωθουν φιλε !!

Αλλα καλο ειναι σε αυτο το τεραστιο τραπεζι γεματο "γυνακεια εδεσματα" που λεγεται γη, να δοκιμασεις οσα περισσοτερα μπορεις !!

Ακομη και το "φιλετο" αν το τρως καθε μερα στο τελος το βαριεσαι !! :hi:
 Οπως θα προσθεσω κι εγω  οτι τα  φιλετα  δεν τα  τρως μονο σε  ανατολικες  χωρες ,  υπαρχουνε και τα  αναλογα  λατινικα ακριβα " φιλετα "  κι εκει , που  αυτα κι αν ειναι " φιλετα "  , να  πετυχεις μουλατη  με αναλογιες μοντελου και  κωλαρα λατινο να  σου  πεσει    σαγονι και πουτσα  μαζι  :rockon: :rockon: :rockon:

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.130
Πόντοι
2.356
Καλησπερα φιλε και ευχαριστώ για τη θετική ανταποκριση στα ποστ μου !! :hi: :hi:

Στο προφιλ μου γραφω "Το εξαιρετικο ωριμαζει αργα" γνωμικο επισης του Σοπενχαουερ που περιγραφει καποιους φιλους του  site που ακομη και σε πιο μεγαλες ηλικιες εξακολουθουν να ζουν εντονα και να μαθαινουν γεματοι ορεξη για ζωη και γνωση !!

Και κατα τη γνωμη μου δεν υπαρχει μεγσλυτερη πηγη ανανεωσης κσι γνωσης απο τα ταξιδια.Πραγμστικο ελιξηριο !! Αλλα  οπως εηραφε ο Καζαντζακης αν δεν δοκιμασει καποιος το κρασι και τις γυναικες ενος τοπου δεν εχει καταλαβει τιποτα για αυτον.
Προσωπικα αυτα τα δυο τα δοκιμαζω εντατικα παντου οπου ταξιδευω τα τελευταια 25 χρονια, και παντα νοιωθω οτι υπαρχουν ακομη μερη που δεν δοκιμασα :grin: :grin:

Καλα ταξιδια σε ολους λοιπον !! :hi: :hi:
Ετσι ακριβως φιλε  :hi: τα ταξιδια σε ανανεωνουν πραγματικα.
Ο καθενας επιζητει αυτο το "διαφορετικο" που του λειπει απο την καθημερινοτητα του , χθες συναντηθηκα με ενα νεαρο παιδι απο την μολδαβια που κανει ερασμους και μου ελεγε τι γυναικαρες που ειναι οι ελληνιδες  :grin:  :grin:  :grin: την εχει κυριολεκτικα λατρεψει την θεσσαλονικη και δεν θελει να φυγει.
Ταξιδια λοιπον , το καλυτερο φαρμακο για ολους τους ανθρωπους ανεξαιρετως  :hi: καλα να περναμε.

MrRobot

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2015
Like
0
Πόντοι
1
πλουσιοι-"νεοι"-ομορφοι-πνευματωδεις-μορφωμενοι-στυλατοι-μπον βιβερς-ατιθασα καμακια-γοητεια μαρλον μπραντο μαζι με δυναμη ραμπο-βαλκανιοι γαμησο-μαραθωνοδρομοι- χορηγοι & τρελλοι επενδυτες ,απιστευτοι λογιοι και κυριως παντογνωστες... :rockon: αλωνουν τις ντεβουσκες και οχι μονο.
τα ανατολικα θρεντ εκτος απο εγκυκλοπαιδεια μουνογνωσης ειναι Εsquire ,Maxim,Μens Health και το Best life μαζι  :rockon:

Συνημμένα

• best-life-2.jpg
    best-life-2.jpg
    44,8 KB · Εμφανίσεις: 20

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom