Νέα

Τί γίνεται με Κίεβο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.278
Πόντοι
506
Υπάρχουν εβδομαδιαίοι μαλάκες, μηνιαίοι μαλάκες και χρόνιοι μαλάκες !!
Απο όλα έχει ο μπαξές !!!
Βέβαια αμα είσαι μαλάκας η συχνότητα λίγη σημασία έχει !!!
Καλοί μου συμπαίκτες τροφοδότες και επενδυτές  της MOYNOBANK  :2funny: ολα τα συμπεράσματα μας καταλήγουν ότι είτε είσαι σύζυγος ,γκόμενος, εραστής,σπόνσορας πελάτης πάντα στο τέλος πληρώνης. Ας κρατήσουμε αυτό γιατί όλα τα αλλά είναι δευτερεύοντα

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.497
Πόντοι
3.656
Καλοί μου συμπαίκτες τροφοδότες και επενδυτές  της MOYNOBANK  :2funny: ολα τα συμπεράσματα μας καταλήγουν ότι είτε είσαι σύζυγος ,γκόμενος, εραστής,σπόνσορας πελάτης πάντα στο τέλος πληρώνης. Ας κρατήσουμε αυτό γιατί όλα τα αλλά είναι δευτερεύοντα
ετσι  :thumbsup:  το καθηκον που λεμε... :-
και την  πληρωνεις ..κ πρεπει να την  γαμας κιλας  ..την ιδια..για ετη πολλα.. :rolleyes: :rolleyes:
μονο ο θειος τασος τα γλυτωσε αυτα,με μονη επιπτωση οτι στην κηδεια του θα τον κλαψει ο ανηψιος του μονο... :grin:

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
με 100 την ώρα γαμάς και στην Αθηνα. Στην χρεωκοπημένη ουκρανια δεν έχει καλυερες τιμές?
καλα στην καταχρεωμενη ελλαδα 100 ευρο?αλλοι λενε κερνανε ενα ποτο στα κλαμπ και αλλοι γαμανε με 20 ευρο φοιτητριεσ.ρε συγκρινεισ την βρωμοαθηνα με το κιεβο?το 1996 νομιζω ηρθα για τελευταια φορα αθηνα μονο σκυλια αδεσποτα θυμαμε και βρωμια χαχαχαχ.κιεβο απο 1990 η αγαπημενη μου πολη.ρε φιλε τα αυτοκινητα που βλεπεισ χρισατικ,η οδυσσο κατερινσκαγια δεν θα τα δεισ σε ολη την ελλαδα,ενοω πολυτελειας.φεβρουαριο οταν παω τραζιτ αθηνα και κανω βολτα θα σου πω ποσο καλυτερα ειναι ακομα στο κιεβο απο αθηνα.ελπιζω να μην μας ληστεψει κανενας αθηνα,ουκρανια αυτους που ζητιανευουν τοσα χρονια ειναι 4-10 οι ιδιοι.οδυσσο εχει 5-7 ατομα 10 χρονια δεν ειδα αλλουσ εκτοσ απο αυτους.πλακα ειχε που βρηκα κυπρο μια που ζητιανευει οδυσσο και την κερνω χαχαχαχα τρελαθηκε που με ειδε,δευτερη φορα κυπρο.μεχρι αυτη η τρελη της πληρωσαν εισιτιριο

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.497
Πόντοι
3.656

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.278
Πόντοι
506
Δηλαδή στέλνει ο δυτικός πορνοτουρίστας 1000 ευρώ το μήνα στην Ουκρανή για να τη γαμάει 3-4 φορές το χρόνο που πάει Κίεβο?Αυτά που λες ούτε κατά φαντασία δε γίνονται.
Το δικό μου είναι short term sponsoring άμα τη εμφανίσει αυτό κάνουν οι περισσότεροι.
Υπάρχουν γκόμενες στην Ρωσία (Μοσχα) που περνούν 1000 την ώρα και εσύ μου λες για 1000 τον μήνα  :2funny:

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
Καλοί μου συμπαίκτες τροφοδότες και επενδυτές  της MOYNOBANK  :2funny: ολα τα συμπεράσματα μας καταλήγουν ότι είτε είσαι σύζυγος ,γκόμενος, εραστής,σπόνσορας πελάτης πάντα στο τέλος πληρώνης. Ας κρατήσουμε αυτό γιατί όλα τα αλλά είναι δευτερεύοντα
χαχαχαχαχαχααχαχαχαχαχαχαχαχ.ξερω καπειον που δεν πληρωνει ποτε,γλυφει καλα,γραφει καλες κριτικεσ για τις πουτανες και του στελνουν και χαρτζιλικι απο γερμανια και ουγαρια χαχαχαχαχα

Meni0s

Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2016
Like
0
Πόντοι
0
Αυτά από εμένα αγαπητοί από Κιέβο !!
Δεν έχω καμία διάθεση πλέον

Σας αφήνω να απολαύσω της τελευταίες μου μέρες στο Κιέβο

Καλά να περνάτε στα ταξίδια  αγαπητοί  κ πάνω από όλα υγεία ...

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.278
Πόντοι
506

Καλα να περνας και πολυ να γαμας  :rockon:

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Εστιατορια πολλα ,μ αρεσε κατιουσα φτηνο και ουκρανικη κουζινα εχει διπλα στον παρασκευα (fridays),το pervak πολυ καλο τοπ ακριβο  ,το μουρακαμι σε εμπορικα  για σουσι και το μπιφ εντ μακο πολυ καλο μουνοπαγιδα και ακριβο..το ρουκολα μετριο ιταλικο.και φυσικα και για ραντεβουδακι το tres branche διπλαστην λαυρα κ χερσιατικ ..υ.γ.  Μαφια και ολιβα μαπα οι ουκρανιδες μου δεν τα γουσταρουν..μια ειχε παθει δηλητηριαση στο μαφια!!!!!!

club πολλα κυριως πσκ dlux dekadance arena carribean για οφαλμολουτρο καλα ειναι αλλα εχουν δυσκολια στο φορτωμα ..εγω  προτεινω sorry babuska εχει πιο ανετα γκομενακια...και παμπς με παιχνιδι το dockers και πορτερ

Μουνια απειρα παιξτε τιντερ μαμπα και badoo και vk απο πριν ...γιατι τελευταια στιγμη δυσκολο!!!!

Απο πουτανες δεν ξερω ,αν ανοιξετε σαιτ θα βρειτε πολλες...

Καλη τυχη!!

Για πολλους φαβορακιδες που θελουν  σιγουρια η πουτανα εγγυαται 100% σιγουρο γαμησι...αλλα εγω προτιμαω το ρισκο κι ας φαω και ηττες!!!thats life
The biggest risk is no risk

Mafia και Oliva έχουν το φοβερό πλεονέκτημα οτι βρίσκονται στο Μαιντάν οπότε τα logistics με τα ραντεβού διευκολύνονται τρομερά αν μένεις κέντρο.Το ίδιο και τα Mama Mia,Czekoladnica και Ruccola.Τα δύο τελευταία είναι καλά και για καμάκι.
Αν π.χ. γνωρίσεις μια γκόμενα Carribean,τη φέρνεις την επόμενη μέρα Oliva και από εκεί είναι 5 λεπτά με τα πόδια ως το διαμέρισμά σου.Μπορείς να την πας και στο Sushi Bar ή το Muracami αν γουστάρει σούσι.
Το 50% των ραντεβού καταλήγει σε γαμήσι αν δοθεί το κατάλληλο οικονομικό κίνητρο.Παίζει ρόλο βέβαια και να τα πεις καλά.
Το live καμάκι στην Κρεσάτικ είναι ενδιαφέρον αλλά θέλει πολύ μεγάλη ταχύτητα και αυτοσυγκέντρωση γιατί οι γκόμενες περπατάνε γρήγορα.Τα Mc Donalds,τα παγκάκια κτλ δεν είναι καλά μέρη για καμάκι γιατί οι γκόμενες είναι καθιστές και φαίνεσαι φτηνιάρης που δεν έχει λεφτά να πάει σε σοβαρό μαγαζί.

Στα κλαμπ έχει πιθανότητες για one night stand και με κανονικές γκόμενες αν τα πεις καλά.Αν στραβώσει με τις κανονικές γκόμενες υπάρχουν πάντα μέσα στα κλαμπ ένα 15% προς και 15% σεμιπρος που με λίγη προσπάθεια εντοπίζεις.(αν είναι κάποια μόνη συνήθως έχει βγει για πελάτη όχι οτι δεν πάνε και σε δυάδες).Εμφανισιακά οι προς και σεμιπρος δεν ξεχωρίζουν ιδιαίτερα από τις άλλες γκόμενες απλώς τις εντοπίζεις στην πορεία.Πρέπει και κάπως να κόβει το μάτι σου αλλά γενικά υπάρχει πολύ υλικό και άπειρες ευκαιρίες.Απλά πρέπει να είσαι δραστήριος,ενεργητικός,αεικίνητος και να σπρώχνεις χοντρά.Να κυνηγάς τις ευκαιρίες.Δεν είναι φάση χαλαρώνω τον παίζω και έρχεται η γκόμενα να με πιπώσει.Πρέπει να τρέχεις πέρα από το να διαθέτεις ρευστό αν θες maximalization της εμπειρίας.
Συχνά οι γκόμενες αργούνε να έρθουνε και τα ραντεβού επικαλύπτονται οπότε πρέπει να είσαι καυλέας να χύνεις στο μισάωρο για να προλάβεις την επόμενη.Μερικές φορές πας στο ραντεβού στο κυριλέ μαγαζί τρέχοντας χωρίς να έχεις καταφέρει καν να πλύνεις τα χύσια από τον πούτσο ή τα πόδια σου.Οι γκόμενες σπαταλούν πολύ χρόνο γενικά σε προετοιμασία,μερικές φορές θέλουν να φέρεις και ποτά στο σπίτι κτλ.

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.497
Πόντοι
3.656

παει η μπαλλα,δυο κερκιδες μακρια πηγε τυπε μενιο... :hi:
καλη συνεχεια στην ..απολαυση..στο κιεβο.. :grin:

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
ολες οι μαλ..ιες στην μοσχα γινονται... :headbang: :grin: :grin:
να μην δεις τι αντρα κρατουσε μια μοσχοβιτισα θα γελας.ψωνισε επονυμα ρουχα αρκετα και μονη της τα πληρωσε ο μαλακας περιμενε απο εξω.σου πληρωσε ποτε εσενα ρωσιδα εστω και καφε?μετα η καθηστερημενη πηγε και καθησε στα ποδια του μαλακα,νεαροι ητανε 27-32 και χασκογελουσανε.ειναι ευχαριστημενη που εχει ενα βλακα που απο το στιλ καταλαβα δεν γαμα καλα και ειναι και ευχαριστημενη με τετειο αντρα!ενω αυτεσ που βρισκουμε ειναι ολεσ οπως ελεγε ο δασκαλοσ με ξενεσ γλωσεσ,μπαλετο,μορφωμενεσ και η καταγωγη τουσ δεν τισ αφηνει να βαζουν το χερι στο πορτοφολι στα τρωνε και σου κανουν και γκομενουσ χαχαχαχ

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.497
Πόντοι
3.656
Mafia και Oliva έχουν το φοβερό πλεονέκτημα οτι βρίσκονται στο Μαιντάν οπότε τα logistics με τα ραντεβού διευκολύνονται τρομερά αν μένεις κέντρο.Το ίδιο και τα Mama Mia,Czekoladnica και Ruccola.Τα δύο τελευταία είναι καλά και για καμάκι.
Αν π.χ. γνωρίσεις μια γκόμενα Carribean,τη φέρνεις την επόμενη μέρα Oliva και από εκεί είναι 5 λεπτά με τα πόδια ως το διαμέρισμά σου.Μπορείς να την πας και στο Sushi Bar ή το Muracami αν γουστάρει σούσι.
Το 50% των ραντεβού καταλήγει σε γαμήσι αν δοθεί το κατάλληλο οικονομικό κίνητρο.Παίζει ρόλο βέβαια και να τα πεις καλά.
Το live καμάκι στην Κρεσάτικ είναι ενδιαφέρον αλλά θέλει πολύ μεγάλη ταχύτητα και αυτοσυγκέντρωση γιατί οι γκόμενες περπατάνε γρήγορα.Τα Mc Donalds,τα παγκάκια κτλ δεν είναι καλά μέρη για καμάκι.
Στα κλαμπ έχει πιθανότητες για one night stand και με κανονικές γκόμενες αν τα πεις καλά.Αν στραβώσει με τις κανονικές γκόμενες υπάρχουν πάντα μέσα στα κλαμπ ένα 15% προς και 15% σεμιπρος που με λίγη προσπάθεια εντοπίζεις.(αν είναι κάποια μόνη συνήθως έχει βγει για πελάτη όχι οτι δεν πάνε και σε δυάδες).Εμφανισιακά οι προς και σεμιπρος δεν ξεχωρίζουν ιδιαίτερα από τις άλλες γκόμενες απλώς τις εντοπίζεις στην πορεία.
πεστα  ολα δασκαλε  :kneel: :kneel: :kneel:

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
Το live καμάκι στην Κρεσάτικ είναι ενδιαφέρον αλλά θέλει πολύ μεγάλη ταχύτητα και αυτοσυγκέντρωση γιατί οι γκόμενες περπατάνε γρήγορα.Τα Mc Donalds,τα παγκάκια κτλ δεν είναι καλά μέρη για καμάκι.
Στα κλαμπ έχει πιθανότητες για one night stand και με κανονικές γκόμενες αν τα πεις καλά.Αν στραβώσει με τις κανονικές γκόμενες υπάρχουν πάντα μέσα στα κλαμπ ένα 15% προς και 15% σεμιπρος που με λίγη προσπάθεια εντοπίζεις.(αν είναι κάποια μόνη συνήθως έχει βγει για πελάτη όχι οτι δεν πάνε και σε δυάδες).Εμφανισιακά οι προς και σεμιπρος δεν ξεχωρίζουν ιδιαίτερα από τις άλλες γκόμενες απλώς τις εντοπίζεις στην πορεία.
τωρα ερχεσε στα λογια μου αρχοντα για σερβια,περπατανε γρηγορα 3 γκομενεσ δεν τισ φτανεισ ουτε σταματασ.νυχτα ελαχιστεσ γαμησα τωσα χρονια χωρισ λεφτα,στα κλαμπ που πανε οι φιλοι μας με τιποτα δεν θα βρουνε τσαμπα.αν πασ για σεξοτουρισμο ιτερνετ και δεν χαλασ στα κλαμπ.σοφια τελεια περασα γιατι πηγα μια φορα χωρισ να εχω σκοπο να ξαναπαω με μονο στοχο να γαμω.ουκρανια ειμαι κυνηγος.

MrRobot

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2015
Like
0
Πόντοι
1

Προσεχε αρχοντα  τα λοτζιστικς μην σε πιασει διαρροια στο μαφια και χαλασει το critical path στο προτζεκτ βαλκανοπουτσισμος στο κιεβ !!κ μετα δεν παει σιαλις με ιμοντιουμ !!! :2funny:

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
πεστα  ολα δασκαλε  :kneel: :kneel: :kneel:
οταν θελει ειναι λογικος.περιμενω να μας πει γαμησε μια γκομενα την μερα αντι 6-8 ωστε να βεβαιωθω οτι υεραπευτηκε απο την ασθενεια του βαλκανοπουτσισμου.στο τελος μονο  ο ρολογας δεν θα θεραπευτει.τον βλεπω τροφιμο σε ψυχιατρειο απο την θεωρεια του βαλκανοπουτσισμου χαχαχαχαχα.ελπιζω ο κμαν να μην τον πεισει να αυτοκτονηση για να παει σε ενα καλυτερο κοσμο με καμακια και δωρεαν ουκρανιαδια χαχαχαχαχ.μεγαλη αιρεση ο βαλκανοπουτσισμος καταδικαστε τον αρχοντα στην πυρα μην παρει αθωο κοσμο στο κεφαλι του

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom