Νέα

Τί γίνεται με Κίεβο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.489
Πόντοι
3.656
Ρε μάγκες χαθήκαμε πάλι...
Εστιατόρια, διαμερίσματα, κλαμπ, γκόμενες θα πείτε?
Τιμές, άκρες, "κόλπα" θα πείτε?
Πριν 3 μέρες έγραψα κάτι, ο Μένιος έγραψε κάτι παραπάνω, ο Κμαν έγραψε κάτι παραπάνω, οι υπόλοιποι λες και είναι κρυμμένα μυστικά κάνετε!!!
Θέλει να πάει κάποιος Κίεβο, θα του πείτε εσείς που έχετε πάει κάτι για αυτά?
τι εγραψε ο μενιος δηλαδη?
οτι πηγε σ ενα κλαμπ που δεν ξερει που ειναι ,κι εφαγε πορτα... :grin:
και βασικα..μην ζοριζεσαι..δεν υπαρχει καποιο μυστικο.πηγαινε εχε 100ε στην τσεπη για τα προσωπικα σου εξοδα κ σπιτι κ 70-100 για καθε ωρα που θα γαμας νεξτ ντορ ντεβουσκες κ τις υπολιιπες ωρες θαυμασε το τοπιο κ την πολη.. :helpplea:
αυτα ,δεν υπαρχει κατι κρυμενο,αν εμπενεσαι πας   :hi:

MrRobot

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2015
Like
0
Πόντοι
1
Πληρωστε ανα ωρα ανα μερα , να αυξηθει το GDP  της ουκρανιας!!!! Εγω τελευταια τις καλω εδω ,να χαλασουν συναλλαγμα κ οτι ξοδεψουμε να βοηθησουμε στα εσοδα της χωρας μας χαχαχα...παντως σοβαρα τωρα αν δεν μπορειτε να βρειτε γκομενα στο κιεβ...αλλαξτε αθλημα!!!!!πρεπει να ειστε εκτος απο πλουσιοι πνευματωδεις και ομορφαντρες!!!εγω μονο κουβα και ταυλανδη πληρωσα γιατι μονο πουτανες ειχε και πηγα για τα μερη κυριως οχι για να βω μουνι...τωρα να παω στην απεραντη μουνοχωρα που εχει χρεωκοπησει απο πολεμο κλπ με τα μυρια ουκρανιδες και να  πληρωνω πουτανες..εχει και η αθηνα πουτανες που να τρεχω στα χιονια..δεν γουσταρω πουτανες θελω να τις γαμαω και το μυαλο κ οχι μονο το σωμα και με χρονοχρεωση!!!!μετα τα 50 βλεπουμε...

Geopa

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2009
Κριτικές
34
Like
39
Πόντοι
1.666
και βασικα..μην ζοριζεσαι..δεν υπαρχει καποιο μυστικο.πηγαινε εχε 100ε στην τσεπη για τα προσωπικα σου εξοδα κ σπιτι κ 70-100 για καθε ωρα που θα γαμας νεξτ ντορ ντεβουσκες κ τις υπολιιπες ωρες θαυμασε το τοπιο κ την πολη.. :helpplea:
αυτα ,δεν υπαρχει κατι κρυμενο,αν εμπενεσαι πας   :hi:
Γαμώ τα μυαλά σου Μίδα!!! :2funny: :2funny: :2funny:
Άσε μας να φάμε τα μούτρα μας ρε γαμώτη... :sunglasses: :grin: :grin: :grin: :grin:
Ο καθένας όταν πάει κάπου ταξίδι, αντιλαμβάνεται διαφορετικά τα πράγματα, έχει διαφορετικά γούστα, στόχους και κίνητρα!!!
;)

Meni0s

Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2016
Like
0
Πόντοι
0

Δηλαδή Midas εάν πας εσυ μόνος στο συγκεκριμένο κλαμπ δεν θα φας πόρτα ;

Geopa

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2009
Κριτικές
34
Like
39
Πόντοι
1.666
Εγώ πάντως Μένιο για να μην φάω πόρτα, έχω αναγκαστεί να κανονίσω βγω με μία που πηγαίνει εκεί κάθε ΠΣ και δεν μου αρέσει και πολύ....και φοβάμαι μην μου ζητήσει να την γαμήσω κιόλας μετά!!!! :grin: :grin: :grin: :grin:

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
Εγώ πήγα άσχετος πρώτη φορά ανατολική ευρώπη το 2013 Λβιβ, Κισινάου με φίλο. Ο φίλος μου ήρθε απλά για βόλτα και για τουρισμό. Στο πρώτο ταξίδι άβγαλτο έφαγα δύο με δυσκολία. Μετά άρχισα να ταξιδεύω Κισινάου και στη συνέχεια στην υπόλοιπη Ουκρανία. Με λίγο ψάξιμο και λίγο μυαλό βρίσκεις γκόμενα δωρεάν. Όμως στο Κίεβο και στην Οδησσό τα ραντεβού έχουν να κάνουν σε μεγάλο ποσοστό με μια βιομηχανία αγαπούληδων και με γκόμενες που το κάνουν επαγγελματικά. Τέλος πάντων οι γκόμενες στις μεγάλες πόλειες ξέρουν τι εστί πορνοτουρίστας και οι σοβαρές δύσκολα ασχολούνται με τουριστοαγαπούληδες. Συνήθως ασχολούνται αυτές που ψάχνουν το αντίτιμο άμμεσα ή έμεσα. Στην επαρχία υπάρχει ακόμη έδαφος να παίξεις με γυναίκες που δεν το ξέρουν το παιχνίδι. Σοβαρός παίχτης που πρόσφατα πήγε Ντονιέτσκ είπε πως πρώτη φορά Ουκρανή γκόμενα δεν του ζήτησε χρήματα για ταξί και κέρασμα. Του είπε έχω δουλειά και μπορώ να πληρώσω τα έξοδά μου. Στην Οδησσό 5 χρόνια που βγήκε με πάνω από 200 γκόμενες ποτέ δεν του είχε τύχει αυτό. Ελπίζω να σου απάντησα επαρκώς.
χαρκοβ πηγε ρε ο δικοσ μας οχι ντονετσκ χαχαχαχχ.τωρα ειναι οδυσσο.εκοψε εισιτιριο σε ενα φιλαρακι του που τον πηρε και χαρκοβ και αυτος δεν πηγε.κατι ετυχε και δεν πετασε ο ανθρωπος.μιλησα τωρα μαζι του ειναι με μια γκομενα.αυτη ειπε ειμαι πολυ ομορφος και πολυ διασημος χαχαχαχαχ.λεει ο δικοσ σου με ξερει απο ντιριπασοσκαγια η κοπελα.δικαιο ειχε ο δασκαλος που ελεγε να μεινω οδυσσο,τωσες με ξερουν λεει ολεσ αυτεσ που κολλασ καπεια θα την κοψεις λεει σε φαση χωρισμου η να θελει να αλλαξει γκομενο χαχαχααχ.οι νορμαλ πιασμενεσ καλα λεσ,μονο με επαγγελματιεσ παιζουμε οδυσσο δυστηχος η τριτη-τεταρτη κατηγορια

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.489
Πόντοι
3.656
εγω παω σε πολεις που αξιζουν για το χομπυ μου  :fuck2: κι οχι για κλαμπινγκ μονο
οποτε ΔΕΝ προκειται να παω ποτε εκει που με ρωτας τωρα  :hi:
κ δε μποτομ λαιν,οταν πας καπου που ενδεχεται να πας σε κλαμπ κ να φας και  πορτα,εχεις κανει ηδη λαθος στην επιλογη του μερους... :hi:

Meni0s

Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2016
Like
0
Πόντοι
0
εγω παω σε πολεις που αξιζουν για το χομπυ μου  :fuck2: κι οχι για κλαμπινγκ μονο
οποτε ΔΕΝ προκειται να παω ποτε εκει που με ρωτας τωρα  :hi:
κ δε μποτομ λαιν,οταν πας καπου που ενδεχεται να πας σε κλαμπ κ να φας και  πορτα,εχεις κανει ηδη λαθος στην επιλογη του μερους... :hi:

Τότε τη μας ζαλίζεις μας της παρλαπιπες σου για το Κιέβο ; άντε στα ανάλογα θέματα να αναλύσεις της απόψεις σου , επειδή δεν εχεις τι να κανείς έχουμε καμία όρεξη να διαβάζουμε παρλαπιπες ; κ εξυπνάδες ;

Το οι είσαι εκτός τόπου κ χρόνου το κατάλαβα ήδη οταν μου απάντησες 2 φορές ενώ αναφερόμουν σε άλλους ...
Σταματώ εδώ παραδινομαι :) :2funny:

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.489
Πόντοι
3.656
Γαμώ τα μυαλά σου Μίδα!!! :2funny: :2funny: :2funny:
Άσε μας να φάμε τα μούτρα μας ρε γαμώτη... :sunglasses: :grin: :grin: :grin: :grin:
Ο καθένας όταν πάει κάπου ταξίδι, αντιλαμβάνεται διαφορετικά τα πράγματα, έχει διαφορετικά γούστα, στόχους και κίνητρα!!!
;)
σουπα εγω να μην τα φας??το αντιθετο..ειπα ΑΥΤΑ ειναι τα φακτς στο κιεβο,για εσας,κι ολους τους νον ρασσιαν σπηκερς,αν σας αρεσει πηγαινετε...
προτροπη ειναι κατα βαση
ειδικα  αν το θετεις θελω να σπασω τα μουτρα μου ,δεν μπορεις να βρεις πιο καταλληλο μερος !!! :hi:

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.489
Πόντοι
3.656
Τότε τη μας ζαλίζεις μας της παρλαπιπες σου για το Κιέβο ; άντε στα ανάλογα θέματα να αναλύσεις της απόψεις σου , επειδή δεν εχεις τι να κανείς έχουμε καμία όρεξη να διαβάζουμε παρλαπιπες ; κ εξυπνάδες ;

Το οι είσαι εκτός τόπου κ χρόνου το κατάλαβα ήδη οταν μου απάντησες 2 φορές ενώ αναφερόμουν σε άλλους ...
Σταματώ εδώ παραδινομαι :) :2funny:
παραδοσου αν θες
εγω γραφω εδω με σκοπο να γλυτωσω καποιους να πεταξουν λεφτα
αλλα δεν λεω μαλ..ιες,ολα οσα αναφερω ειναι ΑΚΡΙΒΩς αυτα που γνωριζω απο ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ εμπειρια ετων κ φυσικα πολυ μεγαλυτερη απο σενα προιστορια κ παρουσια στο χωρο,κ γνωσεις ρωσσικων εν μερη
τωρα αν  καταλαβες,οτι ολα αυτα που γραφω ειναι μαλ..ιες ,δεν μπορω να σε βοηθησω  τυπε μενιο ,απλα δεν ειδα κατι διαφορετικο να γραφεις απο αυτα που υποστηριζω,περα απο καποια ευχολογια κ την πορτα στο κλαμπ που πηγες ... :hi:
και βασικα δως μα ςτο μποτομ λαιν της παρουσιας σου εκει τοσες μερες

MrRobot

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2015
Like
0
Πόντοι
1
Ρε μάγκες χαθήκαμε πάλι...
Εστιατόρια, διαμερίσματα, κλαμπ, γκόμενες θα πείτε?
Τιμές, άκρες, "κόλπα" θα πείτε?
Πριν 3 μέρες έγραψα κάτι, ο Μένιος έγραψε κάτι παραπάνω, ο Κμαν έγραψε κάτι παραπάνω, οι υπόλοιποι λες και είναι κρυμμένα μυστικά κάνετε!!!
Θέλει να πάει κάποιος Κίεβο, θα του πείτε εσείς που έχετε πάει κάτι για αυτά?

Εστιατορια πολλα ,μ αρεσε κατιουσα φτηνο και ουκρανικη κουζινα εχει διπλα στον παρασκευα (fridays),το pervak πολυ καλο  ,το μουρακαμι σε εμπορικα  για σουσι και το μπιφ εντ μακο πολυ καλο μουνοπαγιδα και ακριβο..το ρουκολα μετριο ιταλικο,φυσικα και για ραντεβουδακι μαρεσε η ατμοσφαιρα στο tres branche διπλα λαυρα  ..υ.γ.  Μαφια και ολιβα μαπα οι ουκρανιδες μου δεν τα γουσταρουν..μια ειχε παθει δηλητηριαση στο μαφια!!!!!!

club πολλα κυριως πσκ dlux dekadance arena carribean για οφθαλμολουτρο ´η εσκορτς καλα ειναι αλλα εχουν δυσκολια στο φορτωμα .εγω  προτεινω το sorry babuska εχει πιο ανετα γκομενακια...και κυριως με live παμπς με παιχνιδι το dockers και πορτερ !
Διαμερισματα απο airbnb κυριως και kievapartments..προτιμηστε κεντρο...taxi καλουν οι ουκρανιδες φτηνα..
Μουνια απειρα παιξτε απο πριν τιντερ μαμπα και badoo και vk ...επιτοπου στα εμπορικα οπως γκουλιβερ  και ocean εχουν παιχνιδι ... τελευταια στιγμη δυσκολο!!!!

Απο πουτανες δεν ξερω ,αν ανοιξετε σαιτ θα βρειτε πολλες...

Καλη τυχη!!

Για πολλους φαβορακιδες που θελουν  σιγουρια η πουτανα εγγυαται 100% σιγουρο γαμησι...αλλα εγω προτιμαω το ρισκο κι ας φαω και ηττες!!!thats life
The biggest risk is no risk

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
Αντε να το αναπτύξω αν και βγαίνουμε off topic !!!

Το ''σπονσοριλίκι'' είναι μια διεθνής τάση που εκδηλώνεται μαζικά από άντρες πολλών χωρών προς τις κοπέλες της Ανατολικής Ευρώπης αλλά δεν καθόλου άγνωστο και στα ημεδαπά κοινωνικά δεδομένα της χώρας μας. Οι ''σπόνσορες'' δεν έχουν ανάγκη την Ανατολική Ευρώπηγια να ξεδιπλώσουν το ''ταλέντο'' τους. Δραστηριοποιούνται με τον ίδιο ακριβώς τρόπο και στη χώρα μας   είναι πολλοί και ζουν ανάμεσά μας.

Είμαι από αυτούς που πιστεύουν ότι μέσα από τις σχέσεις με τις γυναίκες ο άντρας δεν ικανοποιεί μόνο τις σεξουαλικές του ανάγκες αλλά και κάποιες άλλου τύπου ανάγκες. Και εδώ είναι η ουσία πιστεύω του θέματος.

Αυτό που συνοπτικά έχω να πώ είναι ότι κάποιος άνθρωπος, οι ικανότητες και το μυαλό του οποίου μάλλον δεν αμφισβητούνται, και τον έλεγαν Αριστοτέλη Ωνάση, είχε πεί ότι ''Αν δεν υπήρχαν οι γυναίκες όλα τα λεφτά του κόσμου δεν θα είχαν καμία αξία'' Και του Αριστοτέλη μάλλον δεν του έλειπε το σέξ !! Αρα σε κάτι άλλο αναφερόταν όσον αφορά τις γυναίκες, και προσωπικά πιστεύω ότι έστω καθ' υπερβολήν, αλλά σε κάποιο βαθμό είχε δίκιο.

Το παραπάνω τα αναφέρω για να στοιχειοθετήσω την άποψή μου ότι από τις γυναίκες δεν παίρνουμε, η τουλάχιστον δεν περιμένουμε οι άντρες να πάρουμε  μόνο σέξ, ασχέτως αν κάποιοι από εμάς το παίζουν σκληροί αντρακλαράδες και δεν το παραδέχονται, η απλά δεν το κατανοούν. Ξέρω ότι πολλοί σκληροπυρηνικοί μπουρδελιάρηδες θα απαντούσαν συνοπτικά με εκφράσεις του τύπου: Παπαριές, Μαλακίες, Τι μας λες τώρα ?? κλπ.

Είναι όμως πραγματικά έτσι ?? Αν είναι έτσι γιατί βλέπουμε πολλούς άντρες να ξεροσταλιάζουν στα κωλάδικα πληρώνοντας ουσιαστικά μια γυναίκα να κάτσει και να μιλησει μαζί τους ?? Γιατί πληρώνουν κατοστάρες και διακοσάρες για να μιλήσουν άντε και να ψιλοχαμουρέψουν λιγο τη στιγμή που πληρώνοντας ένα πενηντάρικο μπορούν να γαμήσουν μια σίγουρα  ομορφότερη γυναίκα σε ένα στούντιο ?? Γιατί πληρώνουν μηνιαίο μισθό σε ρωσίδες και ουκρανές που τιε βλεπουν μια στο δίμηνο για να έχουν ''σχέση'' ???

Ουσιαστικά αγοράζουν ( η για την ακρίβεια νοικιάζουν ) τη παρέα, την επικοινωνία, και το ψευτο-φλερτάρισμα μιας γυναίκας μαζί τους. Αρα αυτά τα πράγματα τους λείπουν και τα έχουν ανάγκη. Για αυτό και τα πληρώνουν.

Το παραπάνω μοτίβο επαναλαμβάνεται στα σκυλάδικα με καλλιτέχνιδες-τραγουδιάρες και με μπάτζετ πολύ μεγαλύτερα. Οι λεπτομέρειες περισσεύουν γιατί λίγο πολύ είναι ευρύτερα γνωστές.

Θα μπορούσα να αναφέρω και άλλα παραδείγματα που παραπέμπουν στο γενικότερο όρο της ''πιρφορίας'' που χρησιμοποιείται κατά κόρον στο συγκεκριμένο site. O όρος αυτός έχει αποτελέσει αντικείμενο ανάλυσης σε διάφορα άλλα threads. Η αιτία του συμπερασματικά, κάποια χαρακτηριστικά που πολλοί άντρες σήμερα βιώνουν η εμφανίζουν, όπως Μοναξιά, Αποξένωση, Ελλειψη Κοινωνικότητας και Επικοινωνίας, Ασχημη εμφάνιση, Ελλειψη αυτοπεποίθησης, Ηλιθιότητα σε βαθμό μαλακίας, Στρεβλώσεις από τη τάση τους να αγοράζουν τα πάντα στη ζωή τους ακόμη και πράγματα που δεν αγοράζονται κλπ
( ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ )
εγραψες!τα ελεγε πριν 20 χρονια φιλοσ μου τωρα πενηνταρης ανθρωπος της νυχτας.θες πουτανα τοσα,θεσ τραγουδιστρια αλλα τωσα,θεσ ηθοπειο ακομα τωσα.το αλλο που λες για της αναγγες για καλυψη μοναξια και τα αλλα τα ειπα χιλιαδεσ φορες οταν μιλω για τα πρακτορεια γαμου ουκρανια.ολοι ειναι προθυμοι να ξοδευτουν σε αυτα για να πιαστουν απο μια ελπιδα για συντροφικοτητα,επικοινονια.η μοναξια ειναι το χειροτερο συναισθημα σε ενα πενηνταρη και αυτεσ οι πουτανεσ στα πρακτορεια και ιτερνετ το εκμεταλευονται με χιλιαδεσ αγαπουληδεσ

Meni0s

Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2016
Like
0
Πόντοι
0
παραδοσου αν θες
εγω γραφω εδω με σκοπο να γλυτωσω καποιους να πεταξουν λεφτα
αλλα δεν λεω μαλ..ιες,ολα οσα αναφερω ειναι ΑΚΡΙΒΩς αυτα που γνωριζω απο ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ εμπειρια ετων κ φυσικα πολυ μεγαλυτερη απο σενα προιστορια κ παρουσια στο χωρο,κ γνωσεις ρωσσικων εν μερη
τωρα αν  καταλαβες,οτι ολα αυτα που γραφω ειναι μαλ..ιες ,δεν μπορω να σε βοηθησω  τυπε μενιο ,απλα δεν ειδα κατι διαφορετικο να γραφεις απο αυτα που υποστηριζω,περα απο καποια ευχολογια κ την πορτα στο κλαμπ που πηγες ... :hi:
και βασικα δως μα ςτο μποτομ λαιν της παρουσιας σου εκει τοσες μερες

Γιατι με ρωτάς εάν θελω να μου γλυτώσεις λεφτά ; αυτοπροσδιορίστηκες λογιστής μου ; εγω γουστάρω Κιέβο είσαι με τα καλά σου άνθρωπε μου ;

hdi43

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2016
Like
2
Πόντοι
1

με 100 την ώρα γαμάς και στην Αθηνα. Στην χρεωκοπημένη ουκρανια δεν έχει καλυτερες τιμές?

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.489
Πόντοι
3.656
Γιατι με ρωτάς εάν θελω να μου γλυτώσεις λεφτά ; αυτοπροσδιορίστηκες λογιστής μου ; εγω γουστάρω Κιέβο είσαι με τα καλά σου άνθρωπε μου ;
ρε τυπε εισαι εντελως πυρφορος??? :grin:
ειπαμε γουσταρεις με γεια σου κ χαρα σου
το μποτομ λαιν πες μας ομως τοσες μερες που εισαι στο κιεβο κ με τοσα εξοδα που κανεις
δεν ειμαι λογιστης κανενος
απλα ,δεν γουσταρω φυκια για κορδελες ουτε καν μεταξωτες  ;)

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
μενιο θελω να σε ρωτησω οταν εγραφεσ για τιμες στο κιεβο σε ποια σαιτ μπηκεσ και πως συνενοηθηκεσ χωρισ ρωσικα.ασε τα κλαμπ,μην τρως χρονο-χρημα.γαμησεσ κατι επανω μεχρι τωρα?αν οχι την επομενη φορα ελα οταν ειναι καπειοσ απο εμας.στα μαμπα και τετεια χωρισ ρωσικα ολεσ θα ζητανε δολαρια 100-300.με ρωσικα απο σαιτ σαν το mamasan,mister x odessa κα που δεν μου ερχονται τωρα χρειαζεται ρωσικα και να ξερεισ που βρισκονται διευθηνσεισ.για αυτο δεν αλλαζω οδυσσο,κιεβο δεν πηγαινα σε σαλον.σε αυτα τα σαιτ ολεσ ειναι απο 600-1500 και καπειεσ σπανια ζητανε σε δολαρια 100-300.χωρις ρωσικα σου ανεβαζουν την τιμη

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom