Δεν απαξίωνω τον αγαπητό απλά θα με ενδιέφερε να το αναπτύξει το θέμα
Αντε να το αναπτύξω αν και βγαίνουμε off topic !!!
Το ''σπονσοριλίκι'' είναι μια διεθνής τάση που εκδηλώνεται μαζικά από άντρες πολλών χωρών προς τις κοπέλες της Ανατολικής Ευρώπης αλλά δεν καθόλου άγνωστο και στα ημεδαπά κοινωνικά δεδομένα της χώρας μας. Οι ''σπόνσορες'' δεν έχουν ανάγκη την Ανατολική Ευρώπηγια να ξεδιπλώσουν το ''ταλέντο'' τους. Δραστηριοποιούνται με τον ίδιο ακριβώς τρόπο και στη χώρα μας είναι πολλοί και ζουν ανάμεσά μας.
Είμαι από αυτούς που πιστεύουν ότι μέσα από τις σχέσεις με τις γυναίκες ο άντρας δεν ικανοποιεί μόνο τις σεξουαλικές του ανάγκες αλλά και κάποιες άλλου τύπου ανάγκες. Και εδώ είναι η ουσία πιστεύω του θέματος.
Αυτό που συνοπτικά έχω να πώ είναι ότι κάποιος άνθρωπος, οι ικανότητες και το μυαλό του οποίου μάλλον δεν αμφισβητούνται, και τον έλεγαν Αριστοτέλη Ωνάση, είχε πεί ότι ''Αν δεν υπήρχαν οι γυναίκες όλα τα λεφτά του κόσμου δεν θα είχαν καμία αξία'' Και του Αριστοτέλη μάλλον δεν του έλειπε το σέξ !! Αρα σε κάτι άλλο αναφερόταν όσον αφορά τις γυναίκες, και προσωπικά πιστεύω ότι έστω καθ' υπερβολήν, αλλά σε κάποιο βαθμό είχε δίκιο.
Το παραπάνω τα αναφέρω για να στοιχειοθετήσω την άποψή μου ότι από τις γυναίκες δεν παίρνουμε, η τουλάχιστον δεν περιμένουμε οι άντρες να πάρουμε μόνο σέξ, ασχέτως αν κάποιοι από εμάς το παίζουν σκληροί αντρακλαράδες και δεν το παραδέχονται, η απλά δεν το κατανοούν. Ξέρω ότι πολλοί σκληροπυρηνικοί μπουρδελιάρηδες θα απαντούσαν συνοπτικά με εκφράσεις του τύπου: Παπαριές, Μαλακίες, Τι μας λες τώρα ?? κλπ.
Είναι όμως πραγματικά έτσι ?? Αν είναι έτσι γιατί βλέπουμε πολλούς άντρες να ξεροσταλιάζουν στα κωλάδικα πληρώνοντας ουσιαστικά μια γυναίκα να κάτσει και να μιλησει μαζί τους ?? Γιατί πληρώνουν κατοστάρες και διακοσάρες για να μιλήσουν άντε και να ψιλοχαμουρέψουν λιγο τη στιγμή που πληρώνοντας ένα πενηντάρικο μπορούν να γαμήσουν μια σίγουρα ομορφότερη γυναίκα σε ένα στούντιο ?? Γιατί πληρώνουν μηνιαίο μισθό σε ρωσίδες και ουκρανές που τιε βλεπουν μια στο δίμηνο για να έχουν ''σχέση'' ???
Ουσιαστικά αγοράζουν ( η για την ακρίβεια νοικιάζουν ) τη παρέα, την επικοινωνία, και το ψευτο-φλερτάρισμα μιας γυναίκας μαζί τους. Αρα αυτά τα πράγματα τους λείπουν και τα έχουν ανάγκη. Για αυτό και τα πληρώνουν.
Το παραπάνω μοτίβο επαναλαμβάνεται στα σκυλάδικα με καλλιτέχνιδες-τραγουδιάρες και με μπάτζετ πολύ μεγαλύτερα. Οι λεπτομέρειες περισσεύουν γιατί λίγο πολύ είναι ευρύτερα γνωστές.
Θα μπορούσα να αναφέρω και άλλα παραδείγματα που παραπέμπουν στο γενικότερο όρο της ''πιρφορίας'' που χρησιμοποιείται κατά κόρον στο συγκεκριμένο site. O όρος αυτός έχει αποτελέσει αντικείμενο ανάλυσης σε διάφορα άλλα threads. Η αιτία του συμπερασματικά, κάποια χαρακτηριστικά που πολλοί άντρες σήμερα βιώνουν η εμφανίζουν, όπως Μοναξιά, Αποξένωση, Ελλειψη Κοινωνικότητας και Επικοινωνίας, Ασχημη εμφάνιση, Ελλειψη αυτοπεποίθησης, Ηλιθιότητα σε βαθμό μαλακίας, Στρεβλώσεις από τη τάση τους να αγοράζουν τα πάντα στη ζωή τους ακόμη και πράγματα που δεν αγοράζονται κλπ
( ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ )