Νέα

Τί γίνεται με Κίεβο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
αν εχεισ αρχιδια τρανα εσυ με φωτογραφικη και κινητο γιδροπαρκ χαχαχαχ.δεν εχεισ ιδεα εκει

Ρε μάλακερ εγώ έμενα Hotel Bratislava όταν πρωτοπήγα Κίεβο το 2003 που είναι δίπλα στο Γιντροπάρκ λες να μην ξέρω τι παίζει εκεί?
Απλά σου εξήγησα 100 φορές γιατί έχεις λάθος τρόπο σκέψης.Οι γκόμενες που πάνε να φάνε πούτσο ευρωπαικό δε συχνάζουν στο Γιντροπάρκ αλλά στα μέρη που επισκέπτονται οι ευρωγαμιάδες και Βαλκάνιοι άρχοντες.Ερχονται στην πηγή κατευθείαν δηλαδή όπως και εσύ πας στην πηγή δηλαδή στο Κίεβο.
Δεν πας στην Ιστανμπούλ ή στη Μόσχα π.χ. για Ουκρανές παρόλο που έχει πολλές.

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
6 χρόνια πριν,10 χρόνια πριν.Να βάλω εγώ τι πήδαγα 5 χρόνια πριν να τραβάνε όλοι μαλακία.Εδώ μιλάμε για τωρινές επίκαιρες πληροφορίες.
Και φωτό σιγά μην έχεις αφού πρόκειται για φανταστικές ιστορίες.Και μπορεί να γυρόφερνες και 2 μήνες στα παγκάκια στο κρύο μπας και πετύχεις καμιά χαζή πεινασμένη.
Εδώ μιλάμε για ταχύτητες,ρίσκα,χοντρά σπρωξίματα,high life και βαλκανικού τύπου ζωή δηλαδή ζειν επικινδύνως.Στην κόψη του ξυραφιού πολλές γυναίκες κτλ.Αν δεν παίρνεις ρίσκα έχεις και μικρά κέρδη ασήμαντα αποτελέσματα και κάνεις αυτό που κάνουν όλοι δηλαδή να παίζεις το πουλάκι σου.
για κιεβο μιλαμε χαζουλη.5 χρονια εχω να παω αφου αγαπουσα οδεσσα χαχαχαχ

Εγγρ.
15 Νοε 2016
Like
0
Πόντοι
6
σεξοτουρισμο συμφωνω αλλα δεν μου αρεσε η πολη,ειναι βαρετα μονο βραδι ειχα τι να κανω στο μετρο κλαμπ.πηγα σε σαλον 60 ευρο γαμησα την πιο ομορφη πουτανα απο σαλον.πριν 6-7 χρονια πηγα

κιεβο πλεον δεν αξιζει ειναι  :offtopic:

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
για κιεβο μιλαμε χαζουλη.5 χρονια εχω να παω αφου αγαπουσα οδεσσα χαχαχαχ

Δεν πας Κίεβο γιατί το θεωρείς πολύ ακριβό για γούστα.Οπως οι τύποι που μετακόμισαν μαζικά από Μόσχα Ουκρανία μετά το 2005 όταν ακρίβηνε η Ρωσία.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606

Πρέπει απλά να κάνεις αυτό που δεν μπορεί να κάνει ο άλλος.Μπορεί ο άλλος να καμακώνει οχτάωρο τη μέρα στο κρύο?Μπορεί να σκάει χοντρά ποσά στα κλαμπ?Μπορεί να φέρει την αίγλη του ευρωπέους?Εχει την κληρονομιά του Βαλκάνιου?
Οχι,για αυτό πάντα ξεχωρίζεις και σκίζεις τον ανταγωνισμό.
Οι πιο πολλοί προτιμούν να κάθονται σπίτι να χέζουν και να κάνουν καμάκι από το λάπτοπ.Ετσι θα έχεις συμβατικά αποτελέσματα.Το καλύτερο αποτέλεσμα βγαίνει από το live.
Το είδατε και πρακτικά έδειξα γκόμενες που έβγαλα στο κλαμπ,στο ίντερνετ και στο δρόμο και όλοι ενδιαφέρθηκαν για αυτές που γνώρισα στα κλαμπ και στο δρόμο.

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
Ρε μάλακερ εγώ έμενα Hotel Bratislava όταν πρωτοπήγα Κίεβο το 2003 που είναι δίπλα στο Γιντροπάρκ λες να μην ξέρω τι παίζει εκεί?
Απλά σου εξήγησα 100 φορές γιατί έχεις λάθος τρόπο σκέψης.Οι γκόμενες που πάνε να φάνε πούτσο ευρωπαικό δε συχνάζουν στο Γιντροπάρκ αλλά στα μέρη που επισκέπτονται οι ευρωγαμιάδες και Βαλκάνιοι άρχοντες.Ερχονται στην πηγή κατευθείαν δηλαδή όπως και εσύ πας στην πηγή δηλαδή στο Κίεβο.
μα εγω γουσταρα 16 χρονα οχι καραπουταναρες.εγραψα για ενα σκηνικο που γνωρισα μια μικρουλα και πηγα σπιτη της.μια καραπουτανα που εμενε σε δωματιο στο σπιτι της μου εδωσε κρυφα τηλεφωνο.φενωταν υσυχη και  καλη κοπελιτσα.οταν ηρθσ σπιτι ηρθσ ντυμενη καραπουταναρα λεει φερε 1000 να πληρωσω το διαμερισμα.εγραψα την ιστορια σαν  godcharry με αλλο νικ νειμ.ρε τοτε εκανα και με ουκρανουσ παρεα.απο τοτε που κολητοσ μου 10 χρονια  ηρθε πριν 5 6 χρονια με πιστολι εξω απο το σπιτι μου να με ληστεψει σταματησα να κανω παρεα με ολουσ εκει.τα εχω γραψει ολα με το παλιο μοθ νικ,νειμ διαβασε να δεισ τι επαθα εκει τοσα χρονια,πολλεσ φορεσ.

Εγγρ.
15 Νοε 2016
Like
0
Πόντοι
6
σεξοτουρισμο συμφωνω αλλα δεν μου αρεσε η πολη,ειναι βαρετα μονο βραδι ειχα τι να κανω στο μετρο κλαμπ.πηγα σε σαλον 60 ευρο γαμησα την πιο ομορφη πουτανα απο σαλον.πριν 6-7 χρονια πηγα

βαρετα στην πετρουπολη μπα δεν νομιζω, αν εχεις καθε βραδι ενα μουνακι στο ξενοδοχειο δεν χρειαζεται να πας πουθενα για ποτο  ;)

Εγγρ.
15 Νοε 2016
Like
0
Πόντοι
6
Πρέπει απλά να κάνεις αυτό που δεν μπορεί να κάνει ο άλλος.Μπορεί ο άλλος να καμακώνει οχτάωρο τη μέρα στο κρύο?Μπορεί να σκάει χοντρά ποσά στα κλαμπ?Μπορεί να φέρει την αίγλη του ευρωπέους?Εχει την κληρονομιά του Βαλκάνιου?
Οι πιο πολλοί προτιμούν να κάθονται σπίτι να χέζουν και να κάνουν καμάκι από το λάπτοπ.Ετσι θα έχεις συμβατικά αποτελέσματα.Το καλύτερο αποτέλεσμα βγαίνει από το live.
Το είδατε και πρακτικά έδειξα γκόμενες που έβγαλα στο κλαμπ,στο ίντερνετ και στο δρόμο και όλοι ενδιαφέρθηκαν για αυτές που γνώρισα στα κλαμπ και στο δρόμο.

οπως γουσταρει ο καθενας πραττει αναλογα  :hi:

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
Πρέπει απλά να κάνεις αυτό που δεν μπορεί να κάνει ο άλλος.Μπορεί ο άλλος να καμακώνεις οχτάωρο τη μέρα στο κρύο?Μπορεί να σκάει χοντρά ποσά στα κλαμπ?Μπορεί να φέρει την αίγλη του ευρωπέους?Εχει την κληρονομιά του Βαλκάνιου?
παιχταρα μου εισαι θεοσ χαχαχαχ οδεσσα ποτε θα ερθεισ?15 δεκεβριου δεν θα παω τελικα.ειχα προβλημα με λαπτοπ σερβια και δεν εκλινε το σαιτ εισιτιριο.τωρα εβαλα το μονζιλα αλλα τελικα μετανιςσα να παω δεκεβριο.17 φεβρουαριου θα ειμαι οδυσσο απο την αρμενια.λεω αντι να παω δεκεβριο και φεβρουαριο οδεσσα παω φεβρουαριο 2 ταξιδια να γλυτωσω την κακοκαιρια δεκεβριο οδεσσα.φεβρουαριο οραια ειναι χωρισ χιονια.θα γλιτωσω και 2000 ευρο που θα ετρωγα 8 μερεσ δεκεβριο διαμονη,εισιτιρια ,κερασματα,πουτανεσ.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
ust προοριμος ειναι πλεον στα ανατολικα η αγ. πετρουπολη για να περασει καποιος καλα με τα ιδια χρηματα που που θα ξοδεψει για κιεβο  θα τα ξοδεψει εκει

γι' αυτο kman2 αλλαξε προορισμο και δοκιμασε αγ. πετρουπολη  :hi:

Οντως η λεωφόρος Nievsky στην Αγία Πετρούπολη θεωρείται ένα από τα καλύτερα καμακομέρη στην Ευρώπη 100% foolproof.Επίσης Ρωσία έχεις μεγαλύτερη αξία σαν ξένος γιατί δεν έχει πολλούς ξένους όπως η Ουκρανία όπου έχει μαζευτεί το κάθε γίδι μήπως και γαμήσει.
Το πρόβλημα Ρωσία είναι η βίζα δηλαδή χρειάζεται χρόνος για να τη βγάλεις.
Επίσης οι Ρωσίδες δεν είναι τόσο χύμα στο κύμα όπως οι Ουκρανές και οι ξαδέρφες τους οι Πολωνές.Είναι δηλαδή πιο επιθετικές τσαούσες και διεκδικούν δεν έχουν τη νοοτροπία γάμα με αγά μου να αγιάσω.
Θυμάμαι μια Ρωσίδα μου είχε πει οι Ουκρανές είναι τελείως χαζές αλλά αυτές που είναι θεόχαζες είναι οι Μολδαβές.Αυτό δείχνει κάποια πράγματα όταν το ακούς πό το στόμα του αλόγου.
Γενικά τις καλύτερες πληροφορίες στις δίνουν οι γειτόνισσες(Τσέχες για Πολωνές,Ρωσίδες για Ουκρανές και τούμπαλιν).

Εγγρ.
4 Μαΐ 2015
Κριτικές
267
Like
719
Μπα μη νομίζεις.Με καμάκι στο δρόμο έχω βγάλει ένα κάρο γκόμενες.Παίζει τεράστιο ρόλο το ντύσιμο και η εμφάνιση γενικότερα.Αν όσα φοράς κοστίζουν πάνω από 1000 ευρώ συνολικά έχεις σοβαρές πιθανότητες να βγάλεις πολύ καλή γκόμενα με καμάκι στο δρόμο αρκεί να το έχεις και να προσπαθείς δηλαδή να είσαι στο δρόμο πάνω από οχτάωρο τη μέρα.
Στο κλαμπ είναι πιο εύκολα βέβαια γιατί οι γκόμενες είναι στατικές και προσφέρεις added value δηλαδή κέρασμα ή ακόμα και ψυχρό κασέρι όπως κάνω κατά καιρούς.Αμα πέσει το κασεράκι στο τραπεζάκι μπορείς να φιλάς τη μία χουφτώνοντας την άλλη και εναλλάξ.Απλά μπαίνεις στο κλαμπ πλήρης ρευστού πρέπει να σου τρέχουν τα γκαφρά από παντού.
Μετά έρχονται μόνες τους και ζητάνε κέρασμα και χούφτους.Μιλάμε πάντα για ανατολικές χώρες.Είναι τι βρώμα θα βγάλεις τσίπης ή χουβαρντάς που τα σκάει.Με τη δεύτερη ιδιότητα προσελκύεις τις γκόμενες όπως το σκατό τις μύγες.
Του λεωντα το ενα παπουτσι απο τα δυο μπορει να κανει 1000 ευρω

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
βαρετα στην πετρουπολη μπα δεν νομιζω, αν εχεις καθε βραδι ενα μουνακι στο ξενοδοχειο δεν χρειαζεται να πας πουθενα για ποτο  ;)
που μας ελεγε ο μιτσος για την χλιδη στην πετρουπολη του ειπα ειναι φτηνιαρεσ.στο κλαμπ επιναν μπυρα ενα ευρο αν ελεγα κερασμα ηθελαν κοκτειλ 16-20 ευρο και το επιναν μαζι μετην φιλη τους.βεβαια φοιτητεσ ειναι στο μετρο λεγκινσκι προσπεκτ,3 οροφους κανουν και στριπτιζ αντρεσ ομως εκει.εντωμεταξθ ολεσ οι γκομενε τουσ χουφτωναν,τουσ καμακωναν αλλα αυτοι μετα την δουλεια μονοι εφευγαν χαχαχαχ.

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
βαζω πρθφυλακτικα τομι χιλφινγερ να δειχνω το στατουσ μου χαχαχαχ

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Του λεωντα το ενα παπουτσι απο τα δυο μπορει να κανει 1000 ευρω

Ναι ρε,αλλά έχει γελοίο στυλ.Δηλαδή ήταν αυτό καμάκι στο βίντεο?Θα τραβήξω κανένα κρυφό βίντεο με γκόμενες στα high end clubs και στο δρόμο να δείτε πώς είναι το παίγνιο.Δε λέει κανείς οτι είναι εύκολο.Είναι αρκετά δύσκολο με την έννοια οτι οι πιθανότητες είναι εναντίον σου.Δηλαδή τα έχειςόλα εναντίον σου ηλικία,χρόνο παραμονής,παραμύθι,χρόνο για γκόμενες,συνθήκες,καιρό και παρόλα αυτά προσπαθείς να ανατρέψεις τους φυσικούς περιορισμούς με απέραντη μανία.
Τώρα βέβαια κοιτάζουν πολύ και τα Γερμανάκια τους ματσωμένους οπότε είναι ένας περισπασμός ίσως να ασχοληθώ λίγο και με εγχώριο υλικό ποιότητας όπως λέει και ο Βαλκάνιος,πολύ έμπλεξα με το πουτσαναριό.

Εγγρ.
15 Νοε 2016
Like
0
Πόντοι
6
Οντως η λεωφόρος Nievsky στην Αγία Πετρούπολη θεωρείται ένα από τα καλύτερα καμακομέρη στην Ευρώπη 100% foolproof.Επίσης Ρωσία έχεις μεγαλύτερη αξία σαν ξένος γιατί δεν έχει πολλούς ξένους όπως η Ουκρανία όπου έχει μαζευτεί το κάθε γίδι μήπως και γαμήσει.
Το πρόβλημα Ρωσία είναι η βίζα δηλαδή χρειάζεται χρόνος για να τη βγάλεις.
Επίσης οι Ρωσίδες δεν είναι τόσο χύμα στο κύμα όπως οι Ουκρανές και οι ξαδέρφες τους οι Πολωνές.Είναι δηλαδή πιο επιθετικές τσαούσες και διεκδικούν δεν έχουν τη νοοτροπία γάμα με αγά μου να αγιάσω.
Θυμάμαι μια Ρωσίδα μου είχε πει οι Ουκρανές είναι τελείως χαζές αλλά αυτές που είναι θεόχαζες είναι οι Μολδαβές.Αυτό δείχνει κάποια πράγματα όταν το ακούς πό το στόμα του αλόγου.
Γενικά τις καλύτερες πληροφορίες στις δίνουν οι γειτόνισσες(Τσέχες για Πολωνές,Ρωσίδες για Ουκρανές και τούμπαλιν).

αντε μπραβο τωρα ειμαστε στο σωστο θεμα  :hi:

οσο για τη βιζα θελει χρονο αλλα τα καλα μουνια θελουν και θυσιες  ;)

Εγγρ.
15 Νοε 2016
Like
0
Πόντοι
6
που μας ελεγε ο μιτσος για την χλιδη στην πετρουπολη του ειπα ειναι φτηνιαρεσ.στο κλαμπ επιναν μπυρα ενα ευρο αν ελεγα κερασμα ηθελαν κοκτειλ 16-20 ευρο και το επιναν μαζι μετην φιλη τους.βεβαια φοιτητεσ ειναι στο μετρο λεγκινσκι προσπεκτ,3 οροφους κανουν και στριπτιζ αντρεσ ομως εκει.εντωμεταξθ ολεσ οι γκομενε τουσ χουφτωναν,τουσ καμακωναν αλλα αυτοι μετα την δουλεια μονοι εφευγαν χαχαχαχ.

:thumbsup:

πιο φνηνο μουνι και και πιο ποιοτικο οχι σαν το κιεβο που ζητανε τα αντερα τους οι πουτανες
γιατι παει ο καθε λογης σεξοτουριστας και χαλαει την πιατσα  :grin:

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
αστεια αστεια αλλα το μονο που κοιτανε ειναι το αιφοουν.κινητα δεν εχω ψωνιο,ουτε περνω ακριβα.τα παιδεια της αδερφης μου 6-10 ετων εχουν νοουτ 4 και η μικρη νεο αιφοον.η αδερφη μου πηρε καινουργιο τωρα δωρο απο τον αντρα της 950 ευρο ενω πριν ενα μηνα αγορασε αυτη 850.του ειπε μην παρεις αυτοσ της πηρε ,εχει μανια με κινητα.η αδερφη μου του λεει σαν με παρεισ ενα ταξιδι πετασ τσαμπα τα λεφτα .ειναι χαζομαρα.το κινητο μοθ σαμσουνκ 80 ευρο το πηρα,θα παρω αλλο 180 συντομα.εχει ολα οσα χρειαζομε,ασε που δεν μιλω με κανενα στο κινιτο.το εχω μπασ και συμβει τιποτα στον δρομο και αν ειμαι εξωτερικο να μιλω με ιτερνετ.στα κινιτα και ρολογια δεν εχω μανια.στα ρουχα και παπουτσια οτι μου αρεσει περνω.καλα οι ουκρανιδεσ μονο αιφοουν εχουν να επιδειξουν τιποτα αλλα.σαν και μονεσ το αγορασαν?

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
:thumbsup:

πιο φνηνο μουνι και και πιο ποιοτικο οχι σαν το κιεβο που ζητανε τα αντερα τους οι πουτανες
γιατι παει ο καθε λογης σεξοτουριστας και χαλαει την πιατσα  :grin:

Εδώ ο άλλος στην Οντέσσα προσέφερε 500 δολλάρια σε μια γκόμενα που γνώρισε μέσω ίντερνετ και αυτή του λέει καλύτερα κράτα τα και αγόρασέ μου κοσμήματα.

Μη νομίζεις οτι οι επαρχιώτισσες είναι τόσο λιγότερο φαταούλες από τις Κιεβιώτισσες.
Και Ρωσία επαρχία σε ξεμουφλιάζουν έχω πρόσφατη εμπειρία.Απλά γαμάς ποιότητα όχι αστεία.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom