Νέα

Τί γίνεται με Κίεβο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
Ναι ρε,αλλά έχει γελοίο στυλ.Δηλαδή ήταν αυτό καμάκι στο βίντεο?Θα τραβήξω κανένα κρυφό βίντεο με γκόμενες στα high end clubs και στο δρόμο να δείτε πώς είναι το παίγνιο.Δε λέει κανείς οτι είναι εύκολο.Είναι αρκετά δύσκολο με την έννοια οτι οι πιθανότητες είναι εναντίον σου.Δηλαδή τα έχειςόλα εναντίον σου ηλικία,χρόνο παραμονής,παραμύθι,χρόνο για γκόμενες,συνθήκες,καιρό και παρόλα αυτά προσπαθείς να ανατρέψεις τους φυσικούς περιορισμούς με απέραντη μανία.
Τώρα βέβαια κοιτάζουν πολύ και τα Γερμανάκια τους ματσωμένους οπότε είναι ένας περισπασμός ίσως να ασχοληθώ λίγο και με εγχώριο υλικό ποιότητας όπως λέει και ο Βαλκάνιος,πολύ έμπλεξα με το πουτσαναριό.
πιο καμακι ρε,με ειδεσ να μιλησω ?ο σαλονικιοσ το εκανε και εγραψε το καμακι.πλισιασα,δεν αξιζαν,δεν μιλησα,δεν εδωσαν σημασια εφυγα.τι να κανω να τισ κερασω αδικα?

Εγγρ.
15 Νοε 2016
Like
0
Πόντοι
6
σεπτεβριο πηγα τοτε,ηταν μια αδεια πολη.κοσμοσ τιποτα στην νεφσκι.ηταν και κρυο,βροχεσ καποτε.

τα καλυτερα μουνια στον ανατολικο κοσμο εχει η πετρουπολη.
ποτε να μαζεψω παλι χρηματα να επισκευτω την πετρουπολη θα πρεπει να κανω το σκατο παξιμαδι για να μαζεψω λεφτα για ταξιδι  :grin:
με 700 ευρο μισθο που παιρνω θα μου παρει κανα χρονο να μαζεψω λεφτα  :grin:

δεν ειμαστε ολοι σαν τον kman2 που ειναι απλας και χουβαρδας  :2funny:

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
Δεν πας Κίεβο γιατί το θεωρείς πολύ ακριβό για γούστα.Οπως οι τύποι που μετακόμισαν μαζικά από Μόσχα Ουκρανία μετά το 2005 όταν ακρίβηνε η Ρωσία.
οοοοοο καλα ρε δεν σου λεω κιεβο ηταν καλυτερα και δεν γαμουσα πουτανεσ.ρε διαβασε τι εγραφα παλια γιατι δεν παω,ποσο τρελοσ εισαι.3 φορες παρολιγω να με σκωτωσουν ρε εκει κινδυνευα!οπου παω με ξερουνε ολοι χρισατικ,γιδροπαρκ απο το 1990 παω.ολοι οργανωμμενοι,,γκομενεσ.αστυνομικοι,κλαμπ ολοι δουλευουν μαζι.οταν ειπα στον θειο μου να ερθω δεκεβριο?τρελαθηκε ειπε οχι!ειχα μπλεξει ασχημα.εχω γραψει και την ιστορια σαν godcharry μολις γυρισα απο τυφλιδα κιεβ πριν 5 χρονια εμαθα με εψαχναν καπειοι να με καθαρισουν,μου πηραν και 3 000 ευρο κομπινα.ειχα μολισ γνωριστει με μικρουλα και εμενε μαζι μου.εφυγα 4 μερεσ τυφλιδα,μολισ κατεβηκα μου ειπανε φυγε σε ψαχνουν.πηρα λεωφορειο και κρυφτηκα οδυσσο.την επομενη μερα ατυχησα γνωρισα την τρελη και πηγαινα μονο οδυσσο.πηγα κιεβο δηλ μετα απο 2 μηνεσ αλλα φοβομουν την σκια μου και κριβωμουν απο γνωστους.μετα εφυγα μοσχα και απο μοσχα οδυσσο.δεν ξαναπατησα.κιεβο να πηγα 2 φορεσ σε σαλον και να πηρε 7-10 βιζιτεσ στα τοσα χρονια.καλυνηκτα κουραστηκα,να παω να αυνανιστω λιγο χαχαχαχ

Εγγρ.
15 Νοε 2016
Like
0
Πόντοι
6

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.509
Πόντοι
3.656

hdi43

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2016
Like
2
Πόντοι
1

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.130
Πόντοι
2.356
Του λεωντα το ενα παπουτσι απο τα δυο μπορει να κανει 1000 ευρω
για αυτο του βαζουν οι γκομενες τα δυο ποδια σε ενα παπουτσι  :grin:

ωραιος ειναι ο κουμπαρος , φιλοτιμος αλλα λιγο τρελλαμενος

Εγγρ.
15 Νοε 2016
Like
0
Πόντοι
6
αυτό συμβαίνει και Ρωσία? πως γινεται να προστατευτείς?

οχι στη ρωσια δεν παιζουν τετοια απλα στην ουκρανια επειδη εχει μαζεφτει καθε καρυδιας καρυδι σεξοτουριστας γι' αυτο και εχει πολλες σκαμ, απατες

Εγγρ.
15 Νοε 2016
Like
0
Πόντοι
6
αυτό συμβαίνει και Ρωσία? πως γινεται να προστατευτείς?

ασε την ουκρανια και κατ επεκταση το κιεβο και σκεψου για πετρουπολη ρωσια πολυ καλυτερα θα περασεις γνωμη μου παντα  :hi:

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.509
Πόντοι
3.656
Εγγρ.
15 Νοε 2016
Like
0
Πόντοι
6
αστα ολα τυπε κ πηγαινε για ψαρεμα!! :hi:

μην απογοητευεις το παλικαρι ρε μιδα του εξηγω οτι καλυτερα κατα τη γνωμη μου παντα ειναι να αφησει το κιεβο και κοιταξει να στραφει προς ρωσια μερια.
εξαλου τα ταξιδια μας κανουν καλυτερους ανθρωπους και πιο σοφους και αν σκεφτεις οτι μετα απο πολλα χρονια αυτα μενουν τιποτα αλλο  :hi:

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.509
Πόντοι
3.656
μην απογοητευεις το παλικαρι ρε μιδα του εξηγω οτι καλυτερα κατα τη γνωμη μου παντα ειναι να αφησει το κιεβο και κοιταξει να στραφει προς ρωσια μερια.
εξαλου τα ταξιδια μας κανουν καλυτερους ανθρωπους και πιο σοφους και αν σκεφτεις οτι μετα απο πολλα χρονια αυτα μενουν τιποτα αλλο  :hi:
αν δε  ξερεις λιγα ρωσσικα δεν αξιζει πουθενα  :hi:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom