Νέα

Τί γίνεται με Κίεβο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Αυτή είναι μια βασική διαφορά Πολωνέζων και Ουκρανέζων.Οι Πολωνέζες επειδή είναι πολύ καλύτερα τα ποτά στη χώρα τους γίνονται συχνά τύφλα με απρόσμενες συνέπειες(μπορεί να συμβούν τα πάντα κυριολεκτικά) ενώ οι Ουκρανές σπάνια μεθάνε τόσο πολύ συνήθως είναι ψυχρές υπολογίστριες αν και συχνά του δίνουν και καταλαβαίνει ειδικά αν είναι σε παρέα με αξιόλογα άτομα όπως Βαλκάνιους.

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.509
Πόντοι
3.656
Σημερα γνώρισα μια Ουκρανη στην βιβλιοθηκη του ΑΠΘ
Ερχεται καθημερινα και θα μεινει καιρο
Να το πάω χαλαρα ή να την αρπάξω απο το μουνί?
ρωτα τον κμαν να σου ετοιμασει αναλυτικη προταση στρατηγικηςπροσεγγισης
μετα κανα ακριβως τα αντιθετα  :grin:
εχεις 90% να γαμησεις !!!

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606

Θα γαμήσεις σε 6 μήνες.Κλασσική κατάσταση.Been there done that.
Συνήθως αυτές λένε εμείς είμαστε σοβαρές κοπέλες θέλουμε να σπουδάσουμε,στη χώρα μας η μόνη διέξοδος για μια κοπέλα είναι η πορνεία δεν υπάρχουν δουλειές.Τελικά κάθονται βέβαια αλλά θέλει υπομονή.

Εγγρ.
15 Νοε 2016
Like
0
Πόντοι
6

ουτε χαλαρα ουτε και αργα πολυ μην σε περασει γι κανα μαλθακο, παιξε το παιχνιδι σου και βαλε μια εβδομαδα στοχο για να την γαμησεις

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.509
Πόντοι
3.656
οχι τυπε η προταση μου ειναι σαφεστατη λεω

ναι, εγω μαθαινω τη ρωσικη γλωσσα, αλλά πρεπει να δουλεψω πολυ ακομη

αυτη ειναι η μεταφραση σ' αυτο που εγραψα
καταλαβα τι θες να πεις  :grin:, δε  χρειαζομαι μεταφραση,  ;)
αλλα η ελληνοποιημενη προφορα εχει αρκετα λαθη.... ;)

Orbital

Μέλος
Εγγρ.
24 Νοε 2013
Like
2
Πόντοι
0

Επιλογη 1:
Εφοσον (υποθετικα) εχει πηξει να της την πεφτουν στεγνα, forcαρεις την γνωριμια με κατι ασχετο: Βιβλιο/ερωτηση για κατι κλπ..Κατι που ομως θα ξερεις οτι θα μπορει να σου απαντησει και δεν θα σου πει 'δεν εχω ιδεα'

Επιλογη 2: Βαζεις λιγο χλωροφορμιο σε πανι, την κουβαλας μεχρι το σπιτι, την δενεις, της ξεσκιζεις τον πατο, και μετα λογω συνδρομου της Στοκχολμης θα την εχεις γυναικα σου! Τυχερε!

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.509
Πόντοι
3.656
Θα γαμήσεις σε 6 μήνες.Κλασσική κατάσταση.Been there done that.
Συνήθως αυτές λένε εμείς είμαστε σοβαρές κοπέλες θέλουμε να σπουδάσουμε,στη χώρα μας η μόνη διέξοδος για μια κοπέλα είναι η πορνεία δεν υπάρχουν δουλειές.Τελικά κάθονται βέβαια αλλά θέλει υπομονή.
δωστου δδεκαλογο δασκαλε
τα 10 βηματα προς την ολοκληρωση!!!! :kneel:

Εγγρ.
15 Νοε 2016
Like
0
Πόντοι
6
καταλαβα τι θες να πεις  :grin:, δε  χρειαζομαι μεταφραση,  ;)
αλλα η ελληνοποιημενη προφορα εχει αρκετα λαθη.... ;)

οχι κανενα λαθος δεν εχει σωστα τα εγραψα στα ελληνικα

HO σημαινει αλλά στα ρωσικα και διαβαζεται να και οχι νο

Εγγρ.
15 Νοε 2016
Like
0
Πόντοι
6

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
αν δε  ξερεις λιγα ρωσσικα δεν αξιζει πουθενα  :hi:
o θειος μου παντα μολισ με δει αρχιζει τι γαματως εισαι,τι οραιο ντυσιμο τους κανεισ με τα κρεμυδακια τουσ ουκρανους αλλα λεει παντα το λαθος μου ειναι δεν μιλω αγγλικα αλλα ρωσικα.επιμενει να μιλω αγγλικα.αν τους μιλησει καπειοσ αγγλικα πολλεσ θα προσπαθησουν να τα μιλησουν

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.509
Πόντοι
3.656
o θειος μου παντα μολισ με δει αρχιζει τι γαματως εισαι,τι οραιο ντυσιμο τους κανεισ με τα κρεμυδακια τουσ ουκρανους αλλα λεει παντα το λαθος μου ειναι δεν μιλω αγγλικα αλλα ρωσικα.επιμενει να μιλω αγγλικα.αν τους μιλησει καπειοσ αγγλικα πολλεσ θα προσπαθησουν να τα μιλησουν
χαρη εσυ εισαι πολυ στην τσιτα..δεν εχει σχεση η γλωσσα ...ετσι σε ειδα στο βιντεακι ετσι μουπε κι ο θειο τασο!!!

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.509
Πόντοι
3.656

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
μπραβο κμαν να λεμε και την αλλη οψη του νομισματος για κιεβο οχι μονο τα θετικα  :hi:
τα εγραψα παλαιοτερα ολα αυτα.εγραψα και που εσωσα ενα αμερικλανο 65 που θα τον ληστευαν 4 τυποι με μια γκομενα χρισατικ και ενα ισραηλιτι 50 που η γκομενα ειναι φιλη μου και ξερω δουλευε με μπατσουσ,εβαζε στο ποτο φαρμακο και τουσ ληστευε.ο αμερικλανοσ εκανε τον μπιζνεσ μαν και μιλουσε δυνατα και εκανε σοου στην γκομενα που πηρε τουσ 4 και πηγαν.του ειπα σκασε και ελα μαζι μου τραβα χοτελ θα σε ληστεψουν,ειπα στα ρωσικα θυμωμενοσ δρομο ειναι μαζι μου ο τυποσ.ο ισραηλιτισ του ειπα δεν θα πας με την γκομενα,την ξερω τραβα χοτελ και τον εδιωξα.ολεσ εχουν αστυνομια νταβαδεσ,συνεργατεσ κιεβ ολοι οργανωμενοι.ουτε χρισατικ ασφαλεσ,ιδικα στο μετρο.μενουν πολλοι αστεγοι συμοριεσ που ηρθανε απο πολταβα,κριβο ρογ,ντονετσκ πολλεσ φορεσ εμπλεξα με γκομενεσ που τελικα εμεναν στο μετρο με γκομενουσ,φιλουσ.αφηνουν τα ρουχα τουσ σε περιπτερα,φουρνουσ  με τυροπιτακια και κανουν μπανιο σε ξενα σπιτια.2 φορεσ με γλιτωσαν φιλοι αστυνομικοι που κερνουσα παντα.

hdi43

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2016
Like
2
Πόντοι
1
Γενικά άμα η γκόμενα παραγγείλει σφηνάκια και νιώθετε οτι χτυπάει άσχημα ενώ αυτή χορεύει χαλαρά με τις φίλες της κάντε την σε χρόνο dt.Ισχύει σε όλες τις ανατολικές χώρες εκτός Τσεχίας όπου δε νοθεύουν τα ποτά.
Για αυτό τα καμάκια πίνουν συνήθως μπύρα που είναι ανόθευτη.Τα ποτά στην Ουκρανία είναι πολύ ύποπτα δεν έχουν την αληθινή γεύση εκτός αν είσαι σε πολύ high class μέρος.Οι γκόμενες παντού και πάντα Πολωνία,Ουκρανία παραγγέλνουν κοκταίηλ.(η βότκα δε θεωρείται γυναικείο ποτό και η μπύρα θεωρείται bass class,μόνο για άντρες).Δεν είναι όπως Γερμανία,Τσεχία όπου οι γκόμενες ρουφάνε τις μπύρες σα νεροφίδες.

δωσε τα φωτα σου κμαν. Για απειρους πουτσαράδες προτείνεις ουκρανια ή ρωσια?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom