αν διαβασεισ οσα εγραφα σαν godcharry εκει που εγραφε ο ιωσιφ για ουκρανια θεμα θα δεισ ολεσ τισ ιστοριεσ που επαναλαμβανω να ειναι οι ιδιεσ γιατι ειναι αληθινεσ.οταν τισ ακουγαν φιλοι του κειμπριτζ που σπουδαζαν αγγλια νομιζαν εκανα πλακα να γελαμε στα παρτι.αυτοι ηταν πλουσιοπεδα που σπουδαζαν αγγλια και νομιζαν ειναι αγγλοι ζουνε σε δικο τουσ κοσμο.γελουσανε με τισ ιστοριεσ μου επιδει στην αγγλια ζουσαν με ασφαλεια και ειχαν τα παντα στην ζωη τουσ απο γονεισ,δεν ειδαν πως λειτουργανε αλλοι ανθρωποι σε αυτεσ τισ χωρεσ.τωρα ο κολητοσ μου που παει σε αυτεσ τισ χωρεσ να κανει μπιζνεσ σαν δικηγοροσ ειμαι το ιδωλο του.με θαυμαζει και λεει ειναι οπως του τα λεω.παλαιοταιρα με υποτιμουσε οτι αυτοσ ητανσε ττοπ σχολεια,πανεπιστημια ενω εγω δεν σπουδασα αλλα ειδε τι δειδαχτηκα απο τα ταξιδια και το πανεπιστημιο τησ ζωησ.του ειπα ουκρανια οσα εζησα με εκαναν να εκτιμησω πραμματα που θεορουμε δεδομενα κυπρο.τα ψυγεια μασ γεματα,ψωμι,τυρι,τρωμε εξω και πεταμε φαγητα στουσ καλαθους ενω ανθρωποι πεινανε και ψαχνουν σε καλαθουσ.τους λεω σε αυτα τα παιδακια των καλυτερων πανεπιστημιων δεν εκτιματε σπιτι σαν το ψωμι,τυρι ολα τα απλα που εχετε στο ψυγειο για αλλουσ ειναι μεγαλη πολυτελεια να τα εχουν ακομα και τα πιο απλα.καλυνηχτα παω για υπνο παιδεια.