Νέα

Τί γίνεται με Κίεβο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
λεοντα τι δουλεια κανεις αν επιτεπεται;

ρωταω επειδη ταξιδευεις πολυ, νταλικα δουλευεις;
ειμαι ζιγκολο.με σπονσαρουν οι κοπελεσ αεροπορικα.τσαμπα διαμονη-μουνη και με κερνανε καθε μερα σουσι και μαρτινι αστι σαμπανια.

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
δεν καταλαβεσ ειμαι καμακι?χαχαχαχαχαχχαχα με κερνανε στα παρκα πιρασκι οι μικρουλεσ

Εγγρ.
15 Νοε 2016
Like
0
Πόντοι
6
οχι απο εγληματικοτητα ενοω.θεσ μετρο να γυρισεισ εκει,πως θα κυκλοφορεισ.ο δικηγοροσ φιλοσ μου πρωτη φορα εκανε εξυπναδεσ τελικα πληρωνε 300 την ωρα ταξιτζη να τον παρει στα ραντεβου.μοσχα εμενα sokolniki ,votanicheski sad metro.μετρο την μερα,νυχτα σταματουσα αυτοκινιτο στο δρομο για ταξι αυτους απο το αεροδρομιο θα τουσ πουνε 100-200 ευρο ενω παω με 3 ευρο.χωρις γλωσσα που πας?τα αξιωθεατα δεν ειναι ολα σε ενα μεροσ,για αυτο γουσταρω οδυσσο ολα διπλα μου.εχει δυσκολιεσ για ενα μη ρωσοφωνο.

εγω τα ξερω λεοντα, το παλικαρι που ρωτησε για διακοπες ουκρανια η ρωσια και ειπα ρωσια
θα παει με γκρουπ οργανωμενα με μουζενιδη γιατι δεν ξερει ρωσικα και θα τον γυρισουν παντου επειδη δεν γνωριζει την πολη το παλικαρι

Εγγρ.
15 Νοε 2016
Like
0
Πόντοι
6

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.511
Πόντοι
3.656

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.511
Πόντοι
3.656
μοσχα κανει να δει την πολη με γκρουπ.η σοφια συμπαθητικη,περπατισημη,φτηνη,πουτανεσ πολλεσ και κανενασ κινδυνοσ το βραδι η μερα.
γυφτισες κ μαλακες γεματη...αρχιδια μαντολες...imop η βουλγαρια ειναι οφ..μονο το πλοβντιβ κατι λιγα λεει...

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
νταλικερης εισαι τυπε τωρα καταλαβα  :think:  απο παλια σου ποσταρισματα
αν διαβασεισ οσα εγραφα σαν godcharry εκει που εγραφε ο ιωσιφ για ουκρανια θεμα θα δεισ ολεσ τισ ιστοριεσ που επαναλαμβανω να ειναι οι ιδιεσ γιατι ειναι αληθινεσ.οταν τισ ακουγαν φιλοι του κειμπριτζ που σπουδαζαν αγγλια νομιζαν εκανα πλακα να γελαμε στα παρτι.αυτοι ηταν πλουσιοπεδα που σπουδαζαν αγγλια και νομιζαν ειναι αγγλοι ζουνε σε δικο τουσ κοσμο.γελουσανε με τισ ιστοριεσ μου επιδει στην αγγλια ζουσαν με ασφαλεια και ειχαν τα παντα στην ζωη τουσ απο γονεισ,δεν ειδαν πως λειτουργανε αλλοι ανθρωποι σε αυτεσ τισ χωρεσ.τωρα ο κολητοσ μου που παει σε αυτεσ τισ χωρεσ να κανει μπιζνεσ σαν δικηγοροσ ειμαι το ιδωλο του.με θαυμαζει και λεει ειναι οπως του τα λεω.παλαιοταιρα με υποτιμουσε οτι αυτοσ ητανσε ττοπ σχολεια,πανεπιστημια ενω εγω δεν σπουδασα αλλα ειδε τι δειδαχτηκα απο τα ταξιδια και το πανεπιστημιο τησ ζωησ.του ειπα ουκρανια οσα εζησα με εκαναν να εκτιμησω πραμματα που θεορουμε δεδομενα κυπρο.τα ψυγεια μασ γεματα,ψωμι,τυρι,τρωμε εξω και πεταμε φαγητα στουσ καλαθους ενω ανθρωποι πεινανε και ψαχνουν σε καλαθουσ.τους λεω σε αυτα τα παιδακια των καλυτερων πανεπιστημιων δεν εκτιματε σπιτι σαν το ψωμι,τυρι ολα τα απλα που εχετε στο ψυγειο για αλλουσ ειναι μεγαλη πολυτελεια να τα εχουν ακομα και τα πιο απλα.καλυνηχτα παω για υπνο παιδεια.

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.511
Πόντοι
3.656
αν διαβασεισ οσα εγραφα σαν godcharry εκει που εγραφε ο ιωσιφ για ουκρανια θεμα θα δεισ ολεσ τισ ιστοριεσ που επαναλαμβανω να ειναι οι ιδιεσ γιατι ειναι αληθινεσ.οταν τισ ακουγαν φιλοι του κειμπριτζ που σπουδαζαν αγγλια νομιζαν εκανα πλακα να γελαμε στα παρτι.αυτοι ηταν πλουσιοπεδα που σπουδαζαν αγγλια και νομιζαν ειναι αγγλοι ζουνε σε δικο τουσ κοσμο.γελουσανε με τισ ιστοριεσ μου επιδει στην αγγλια ζουσαν με ασφαλεια και ειχαν τα παντα στην ζωη τουσ απο γονεισ,δεν ειδαν πως λειτουργανε αλλοι ανθρωποι σε αυτεσ τισ χωρεσ.τωρα ο κολητοσ μου που παει σε αυτεσ τισ χωρεσ να κανει μπιζνεσ σαν δικηγοροσ ειμαι το ιδωλο του.με θαυμαζει και λεει ειναι οπως του τα λεω.παλαιοταιρα με υποτιμουσε οτι αυτοσ ητανσε ττοπ σχολεια,πανεπιστημια ενω εγω δεν σπουδασα αλλα ειδε τι δειδαχτηκα απο τα ταξιδια και το πανεπιστημιο τησ ζωησ.του ειπα ουκρανια οσα εζησα με εκαναν να εκτιμησω πραμματα που θεορουμε δεδομενα κυπρο.τα ψυγεια μασ γεματα,ψωμι,τυρι,τρωμε εξω και πεταμε φαγητα στουσ καλαθους ενω ανθρωποι πεινανε και ψαχνουν σε καλαθουσ.τους λεω σε αυτα τα παιδακια των καλυτερων πανεπιστημιων δεν εκτιματε σπιτι σαν το ψωμι,τυρι ολα τα απλα που εχετε στο ψυγειο για αλλουσ ειναι μεγαλη πολυτελεια να τα εχουν ακομα και τα πιο απλα.καλυνηχτα παω για υπνο παιδεια.
χαρη αν υπογραψει ο προδοτης πουχετε προεδρο το  νεο σχεδιο ,θα σας κλαιν οι ρεγγες συντομοτατα..
ξυπνατε... :hi:

Εγγρ.
15 Νοε 2016
Like
0
Πόντοι
6

:hi:

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
ο χαρης ο χαιλαντερ !!!! :grin: νταλικιερης???ελεος ρε τυπε..του χαλασες το στατους πουλεει κι ο μιτσαρας29... :grin:
ο πολυμηχανοσ μαγκαιβερ.ξεφευγω απο τουσ μαφιεσ λεει ο μιτσοσ αλλα η πριγκιπεσα θα με κατουρησει λεει δεν γλυτωνω χαχαχαχ καλυνηχτα παιδεια.

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Υ.Γ μόνο ο ΡΕΝΤ με ασάφεια για καμακώματα στην επαρχία! Πραγματικά όλα τα λεφτά θα ήταν να ακούςω την εισαγωγή που κάνει για τον εαυτό του σε μια φοιτήτρια έξω απο το πανεπιστήμιο της ενώ έχει φτάσει στη μικρή πόλη της με το αυτοκίνητο πριν μια ώρα με ασαφές το πόσο θα μείνει... :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel:    
Φτιάξε μας τη μέρα MIDA λολέ :smitten: :smitten: :smitten:!!!!! :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
Δεν θα κοιμηθώ σήμερα αν δεν πάρω απάντηση σε αυτό...Ότι πρέπει η ώρα να μου σφυρίξεις τώρα το μυστικό !!!Είμαι και οριζοντιομένος πλέον για να μην πέσω κάτω απο τα γέλια!!! :rockon: :rockon: :rockon:

hdi43

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2016
Like
2
Πόντοι
1
στη Βουλγαρία θα είναι πολύ πιο κατω το επιπεδο γυναικών από Ουκρανία.

Εγγρ.
15 Νοε 2016
Like
0
Πόντοι
6
στη Βουλγαρία θα είναι πολύ πιο κατω το επιπεδο γυναικών από Ουκρανία.

η βουλγαρια τωρα δεν ειναι οπως ηταν 2004-05 εχει ακριβινει το κοστος ζωης (λογο ΕΕ) καθως και η βιζιτα κυμαινεται σε τιμες ελλαδας

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom