kavlomenos leon
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2015
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
κανιεσνα γραφεται χωρισ τ.kanieshnaεγραψες
"το κανετσνα γραφετε κανετσνο αλλά διαβαζεται κανετσνα" ;)
τωρα γραφεις κατι αλλο
..που πλεον ειναι σχεδον σωστο... ;)
κανιεσνα γραφεται χωρισ τ.kanieshnaεγραψες
"το κανετσνα γραφετε κανετσνο αλλά διαβαζεται κανετσνα" ;)
τωρα γραφεις κατι αλλο
..που πλεον ειναι σχεδον σωστο... ;)
τραβα σοφια.ρωσια με τιποτα δεν πας μοσχα μονοσ,αγια πετρουπολη τα περισοτερα αξιοθεατα νεφσκι και ουκρανια απλα θα σου πω φιλοσ μου που πηγε 6-8 φορεσ δικηγοροσ κιεβο ακομα δεν ειδε πουτανα στο χρισατικ μου λεει ετσι ουτε και εσυ θα βρεισ.πρεπει να ξεχωριζεισ συν το να συνενοεσε απο διαφορα σαιτ.χωρισ γλωσσα μονοσ δεν πας εκτοσ αν εχεισ γνωστουσ εκει.ακομα και να βρεισ στο σαιτ σαλον πως θα βρεισ και πως θα πασ με ταξι?συνενοηση μηδεν.αν σου μιλησει καπειοσ αγγλικα δεν ειναι καλο αυτο χαχαχαχαχα.ισως γνωρισεισ και εσυ το γιδροπαρκ αλλα το ποταμι οχι τα κλαμπ.προσφατα βρηκαν αγνωστο πτωμα εκει χαχαχαχαδωσε τα φωτα σου κμαν. Για απειρους πουτσαράδες προτείνεις ουκρανια ή ρωσια?
μην κωφευεις παππου,μες στο γηπεδο την μπαλλα,οχι κερκιδα ...конечно= κανιετσνα
ч=τσ αυτο ετσι προφερεται στη ρωσικη γλωσσα
чно=τσνα
πιστευω να καταλαβες γιατι δεν θελει ζ στην προφορα της η λεξη
δωσε τα φωτα σου κμαν. Για απειρους πουτσαράδες προτείνεις ουκρανια ή ρωσια?
και με "ιε"... ;)κανιεσνα γραφεται χωρισ τ.kanieshna
τα εγραψα παλαιοτερα ολα αυτα.εγραψα και που εσωσα ενα αμερικλανο 65 που θα τον ληστευαν 4 τυποι με μια γκομενα χρισατικ και ενα ισραηλιτι 50 που η γκομενα ειναι φιλη μου και ξερω δουλευε με μπατσουσ,εβαζε στο ποτο φαρμακο και τουσ ληστευε.ο αμερικλανοσ εκανε τον μπιζνεσ μαν και μιλουσε δυνατα και εκανε σοου στην γκομενα που πηρε τουσ 4 και πηγαν.του ειπα σκασε και ελα μαζι μου τραβα χοτελ θα σε ληστεψουν,ειπα στα ρωσικα θυμωμενοσ δρομο ειναι μαζι μου ο τυποσ.ο ισραηλιτισ του ειπα δεν θα πας με την γκομενα,την ξερω τραβα χοτελ και τον εδιωξα.ολεσ εχουν αστυνομια νταβαδεσ,συνεργατεσ κιεβ ολοι οργανωμενοι.ουτε χρισατικ ασφαλεσ,ιδικα στο μετρο.μενουν πολλοι αστεγοι συμοριεσ που ηρθανε απο πολταβα,κριβο ρογ,ντονετσκ πολλεσ φορεσ εμπλεξα με γκομενεσ που τελικα εμεναν στο μετρο με γκομενουσ,φιλουσ.αφηνουν τα ρουχα τουσ σε περιπτερα,φουρνουσ με τυροπιτακια και κανουν μπανιο σε ξενα σπιτια.2 φορεσ με γλιτωσαν φιλοι αστυνομικοι που κερνουσα παντα.
τι να κανει σοφια ρε χαρη?τραβα σοφια.ρωσια με τιποτα δεν πας μοσχα μονοσ,αγια πετρουπολη τα περισοτερα αξιοθεατα νεφσκι και ουκρανια απλα θα σου πω φιλοσ μου που πηγε 6-8 φορεσ δικηγοροσ κιεβο ακομα δεν ειδε πουτανα στο χρισατικ μου λεει ετσι ουτε και εσυ θα βρεισ.πρεπει να ξεχωριζεισ συν το να συνενοεσε απο διαφορα σαιτ.χωρισ γλωσσα μονοσ δεν πας εκτοσ αν εχεισ γνωστουσ εκει.ακομα και να βρεισ στο σαιτ σαλον πως θα βρεισ και πως θα πασ με ταξι?συνενοηση μηδεν.αν σου μιλησει καπειοσ αγγλικα δεν ειναι καλο αυτο χαχαχαχαχα.ισως γνωρισεισ και εσυ το γιδροπαρκ αλλα το ποταμι οχι τα κλαμπ.προσφατα βρηκαν αγνωστο πτωμα εκει χαχαχαχα
μην κωφευεις παππου,μες στο γηπεδο την μπαλλα,οχι κερκιδα ...
το "ιε" που δεν ηξερες ειναι το θεμα κι οχι το σζ η το σ...
χαρη απορω πως ζεις ρε κουμπαρε...οταν εριξα σπρει στο γκλοπουσ σε 2 τυπουσ ο αστυνομικοσ στο τμημα λεει θα σε αφησω,αυτους σε 2-3 ωρεσ.αν σε δω ξανα στοπ λιστ,ξαναελα στην ουκρανια τσειμσ μποντ χαχαχαχαχ
να τι εγραφα τοτε με αλλο νικ νειμφετος στην κυπρο ειχαμε 80,000 ουκρανουσ τουριστες.ο λογος οτι εδω και ενα χρονο μπορουνε να ερθουν με online viza μαλιστα χωρισ χρεωσι.εκτος απο ukraine airlines ξεκινανε πτισεις απο κιεβο,ντονετσκ η wizzair.αρνιτικο η ταραχες και κριση στιν ουκρανια.για τιν ασφαλεια στο κιεβο απλα δεν υπαρχει,οτι παθεις φυσιολογικο.ολοι ειναι οργανομενοι,αστυνομια,απατεονες,κοπελες.απο τιν τελευτεα επιθεση την τριτι σε 5 μηνες φοβαμαι να επιστρεπσω
αλλο παλιο μου ποστ.θα σασ βρω και τισ ιστοριεσ που εγραψα δεν αλλαξα λεξη απο οτι πριν 2-3 χρονιαδεν γνωριζω για ελλινικο στο κιεβο,αν και εχω 2 διαμερισματα εκει εδω και 2-3 χρονια δεν παω για λογουσ ασφαλειασ,πολυ επικινδυνα ειναι εκει.για club στο κεντρο xrishatik προτεινω το vodka bar που βρισκεται στο globys mall στο μαιδαν.οι πουταναρεσ που συχναζαν στο ριβερ παλαζ στο ποταμι τωρα πανε εκει,απο 100 ευρο φορτονεισ.κοντα στιν περιοχι shyliavska metro ποθ ειναι το παζαρι,ειναι το forzage club με νεαροκοσμο,δεν ειναι ακριβο,νεαροκοσμοσ.στο μετρο ΑΡΣΕΝΑΛΝΑ 2 ΣΤΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΤΡΟ ΧΡΙΣΧΑΤΙΚ ΕΙΝΑΙ το club shooters,με σεμι προ κοπελεσ,κανονικεσ φοιτιτριεσ και πολλουσ τουρκουσ πελατεσ.στον 3 στατμο του μετρο χρισηατικ metro hydropark το καλοκαιρι πανε ολοι να δροσιστουν στιν πλαζ,το βραδι εχει 3-4 clyb οποσ το hydrozona.τα ποτα εκει μια μπουκαλα βοτκα με χυμο 12 ευρο!υ περιοχι κακοφιμι,εκει μαζευονται οσοι δεν εχουν λεφτα για τα καλα club,προ πουτανιτσεσ και επαγελματιεσ.φτινα ποτα,μικρουλεσ χορισ μια στιν τζεπι αλλα εφαγα πιο πολλεσ φορεσ ξυλο και 2 φορεσ θυμα λειστειασ με σπρει!στο xrishatikδιπλα απο το παζαρι becarabski rinak einai to arena club.καλοσ γενικα κοσμοσ,υπαρχουν νορμαλ κοπελεσ με παρεα και μονεσ καριολεσ.τα χαι κλασ clyb delyx και αλλα δεν ειναι για το πορτοφολι του ελληννα
τραβα σοφια.ρωσια με τιποτα δεν πας μοσχα μονοσ,αγια πετρουπολη τα περισοτερα αξιοθεατα νεφσκι και ουκρανια απλα θα σου πω φιλοσ μου που πηγε 6-8 φορεσ δικηγοροσ κιεβο ακομα δεν ειδε πουτανα στο χρισατικ μου λεει ετσι ουτε και εσυ θα βρεισ.πρεπει να ξεχωριζεισ συν το να συνενοεσε απο διαφορα σαιτ.χωρισ γλωσσα μονοσ δεν πας εκτοσ αν εχεισ γνωστουσ εκει.ακομα και να βρεισ στο σαιτ σαλον πως θα βρεισ και πως θα πασ με ταξι?συνενοηση μηδεν.αν σου μιλησει καπειοσ αγγλικα δεν ειναι καλο αυτο χαχαχαχαχα.ισως γνωρισεισ και εσυ το γιδροπαρκ αλλα το ποταμι οχι τα κλαμπ.προσφατα βρηκαν αγνωστο πτωμα εκει χαχαχαχα
τωρα παω 5 χρονο να μην κατεβω κιεβ.οπως εγραφα και τοτε λογουσ ασφαλειασ.ο κμαν ειναι ενας τουριστασ οπως ολοι εκει δεν ασχολουνται μαζι του ουτε τραβα προσοχη
τωρα απορω και εγω πως δεν φαγαμε καμια μαχαιρια.ειμαι εξυπνοσ,καχυποπτοσ και στο τσακ την γλυτωσα πολλεσ φορεσ.ρε καθομουνα διασκεδαζα μαζι τουσ και αυτεσ μου την εστειναν,επερναν φιλουσ να ερθουν εξω να με βρουνε.πολεσ φορεσ το καταλαβα την εσκασα και με περνανε και απειλουσανε.στο τσακ την γλιτωσα χιλιαδεσ φορεσ,καπειεσ φορεσ και παιδακια που ταιζα μου σφυριζανε φυγεχαρη απορω πως ζεις ρε κουμπαρε...
τωρα απορω και εγω πως δεν φαγαμε καμια μαχαιρια.ειμαι εξυπνοσ,καχυποπτοσ και στο τσακ την γλυτωσα πολλεσ φορεσ.ρε καθομουνα διασκεδαζα μαζι τουσ και αυτεσ μου την εστειναν,επερναν φιλουσ να ερθουν εξω να με βρουνε.πολεσ φορεσ το καταλαβα την εσκασα και με περνανε και απειλουσανε.στο τσακ την γλιτωσα χιλιαδεσ φορεσ,καπειεσ φορεσ και παιδακια που ταιζα μου σφυριζανε φυγε
οχι απο εγληματικοτητα ενοω.θεσ μετρο να γυρισεισ εκει,πως θα κυκλοφορεισ.ο δικηγοροσ φιλοσ μου πρωτη φορα εκανε εξυπναδεσ τελικα πληρωνε 300 την ωρα ταξιτζη να τον παρει στα ραντεβου.μοσχα εμενα sokolniki ,votanicheski sad metro.μετρο την μερα,νυχτα σταματουσα αυτοκινιτο στο δρομο για ταξι αυτους απο το αεροδρομιο θα τουσ πουνε 100-200 ευρο ενω παω με 3 ευρο.χωρις γλωσσα που πας?τα αξιωθεατα δεν ειναι ολα σε ενα μεροσ,για αυτο γουσταρω οδυσσο ολα διπλα μου.εχει δυσκολιεσ για ενα μη ρωσοφωνο.λεοντα εδω θα διαφωνισω μοσχα και πετρουπολη ειναι πλεον ασφαλεις πολεις δεν ειναι οπως στο κιεβο
εχει περασει ανεπιστρεπτει η εποχη των 90' στη ρωσια με προεδρο τον Γελτσιν που η μαφια αλονιζε και δεν ησουν σιγουρος για την ασφαλεια σου