Νέα

Τί γίνεται με Κίεβο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
Εγγρ.
4 Μαΐ 2015
Κριτικές
267
Like
887
καταρχην δεν ειμαι πανω και δευτερο ο φιλος μας δεν ειναι χθεσινος , δεν εχει αναγκη αυτος τα βρισκει ολα χαχα
τηλ του εδωσα παντως  :grin: τα ειχα δωσει και στον balkan οταν ειχε ανεβει την ανοιξη , ρωτα και αυτον  :grin:

τζαμπα εκανα κεφι για κιεβο παντως... να δω και εγω τι καλαθι κρατας και εσυ  :grin:
:2funny: :2funny: :2funny:
νεκρα λεει

Εγγρ.
4 Μαΐ 2015
Κριτικές
267
Like
887

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
Ο κουμπάρος όμως δεν είπε κουβέντα. Όταν του έλεγα παλαιότερα ότι παίζουν μια χαρά περιπτώσεις στα 600-800 γκρίβνι έβγαινε
και μου έλεγε εξυπνάδες για μια γύφτισσα με παιδάκι που της έδινε τόσα.
Η Λένοτσκα θα πρέπει να έφυγε από Οδησσό και να επέστρεψε Χάρκοβο. Δεν βλέπω αγγελία της στο Mamasan.
Είχε καλό σωματάκι και κώλο, πρόσωπο μέτρια. Κρίμα που δεν πέτυχες τότε την Αλέξα. Ουτε και αυτή
την βλέπω να παίζει.
Για Οδησσό, θα πρέπει να πώ ξανά ότι το mamasan είναι το πιο έγκυρο διότι για τις κοπέλες υπάρχει και πιστοποίηση
από το φόρουμ των συναγωνιστών της Οδησσού.  :hi:
εγραψα οτι πηγα και δεν μου αρεσε και εφυγα.πηρα αλλη 1200 απο μιστερ χ.πηγε σε πολλα μποθρδελα απο το σαιτ που προτεινες τοτε και εγραψα ηταν μουφα.παραπανω πηγα για να τσακαρω το σαιτ αν ειναι εγκυρο.μιστερ χ μια χαρα ειναι.

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
Σημασία έχει ότι πέρασες καλά σε μια νορμάλ τιμή  :hi:

Κατά τ' άλλα ο λέοντας με σούζον τον βίλλον, μ' αρέσει που μου έκανε θεωρία παλαιότερα για τιμές και φωτογραφίες... :grin:

Θα άξιζε να μας γράψει τη δική του εμπειρία με την Λένοτσκα και κατά πόσο άξιζε στα 600 γκρίβνι... :grin:
τετειο επιπεδο ειναι πολλα της!ειπα στον τασο τοτε δεν την γουσταρα αλλα 600 ηταν.σε αλλο σαιτ μπορει να την βρεισ και 800.σε πολλα πηγα ελεγε 1000 εκει μου ελεγαν 1200 και αλλα 200 εχτρα για τελειωμα ακαπωτο.μιστερ χ κατω απο 800-1000 δεν αξιζει να πας.περισοτερο για την ποιοτητα διαφωνισα σε σχεση τιμη.οηγα και στην αλεχαντροφκι 5 διπλα μπουνινα που ελεγε 500 και ειδα κατι χοντροκολα που ηθελαν 800!

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
Γειά σου φίλε! Τέτοιες τιμές υπάρχουν σε κάθε υποανάπτυκτο μέρος! Και στην Αίγυπτο πάνω στον Νείλο είχε Μπαρ-Κλαμπ με minimoum κατανάλωση 500-600 δολάρια όπως και Αργεντινή στα πριβέ του KIKA και του ASIA CUBA με τις τηλεπαρουσιάστριες δίπλα τέτοιες τιμές έπαιζαν που είναι σχετικά χαμηλές με δυτικό κόσμο.. Απλά εμείς τα βλέπουμε σε αυτές τις χώρες όταν πάμε διότι είναι τα μόνα μέρη που μπορούμε να κυκλοφορήσουμε ! Και παραδόξως είναι πάντα γεμάτα!
Για τους μεγάλους γαμιάδες-λεφτάδες του site ...εδώ σας έχω το εστιατόριο που είναι μάνατζερ ένας φίλος μου στη ΝΥ,για να δείτε τι σημαίνει πραγματικά..... ακριβό----->
ρολογα στην αρμενια διαφημιζουν φεισπουκ εκδρομη 6 μερεσ σε ενα μεροσ για να γευτεις αρμενικο κρασι 900 δολαρια το ατομο!

Δ

Διαγραμμένο μέλος 136408

Επισκέπτης
εγραψα οτι πηγα και δεν μου αρεσε και εφυγα.πηρα αλλη 1200 απο μιστερ χ.πηγε σε πολλα μποθρδελα απο το σαιτ που προτεινες τοτε και εγραψα ηταν μουφα.παραπανω πηγα για να τσακαρω το σαιτ αν ειναι εγκυρο.μιστερ χ μια χαρα ειναι.

Εντάξει φίλε λέοντα, περί ορέξεως κλπ. κλπ.
Για όσα μέρη πρότεινα, δεν πήγες όμως στοχευμένα και με βάσει την εγγύηση για αυθεντικές φωτογραφίες, όπως πρότεινα, αλλά στα τυφλά.
Ετσι, εννοείται να τα βγάλεις όλα μούφα μιλώντας γενικώς και αορίστως. Δεν διαφώνησε κανείς.
Τότε έγραφα και κάποια άλλα πράγματα που μάλλον δεν έλαβες υπόψη. Επιμένω πάντως ότι το mamasan είναι το πιο έγκυρο
και φάνηκε και στην πράξη.  :hi:

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
Δεν υπάρχουν άγνωστα κλαμπ στο Κίεβο φίλε....
Το ίντερνετ σήμερα ξεγυμνώνει τα πάντα!!!
Σε ένα από αυτά που σε πήγαν λέγεται Closer, χωρίς ουκρανική συνοδεία άντρα ή γυναίκα δεν μπαίνεις!!!!

Υ.Γ. Τότε στο Skybar το Σάββατο μπορεί να ακουμπάει και τα 10000 UAH!!
Αλλά δεν είναι αυτό το θέμα...
Το παράξενο είναι ότι π.χ. στο Chi η πιο ακριβή βότκα είναι η Gray Goose που κάνει 2700!!
Και μετά όλες οι άλλες από 1000 έως 1500 και όλες του 1L!!!
Πες ότι έχεις και γκομενάκια που θα τους πάρεις μια σαμπάνια διότι τα κορίτσια μαθημένα από τις αράπικες πούτσες στο Ντουμπάι και στην Ντόχα έμαθαν να πίνουν μόνο σαμπάνια!!!
Δηλ. αν κλείσεις τραπέζι οκ θα πάρεις μια πιατέλα φρούτα και μια με σούσι και το υπόλοιπο θα το πιεις....θα γίνεις δηλ καρδινάλιος θες δεν θες, άντε να γαμήσεις μετά!!!!
Τα ουϊσκι είναι πιο ακριβά μάλλον λόγω εισαγωγής και μεγάλης παρουσίας καουμπόϊδων από το Τέξας και την Ουάσιγκτον!!!!
Ακολουθούν μια πολιτική που θα σε πιάσουν κορόϊδο!!!
στο παλαντιουμ για αυτα που λεσ φρουτα γρει γκουσ και σουσι δωσαμε 37000 γριβνα η 32 χιλιαδες δεν θυμαμε σε εναμιση ωρα.οι κοπελεσ μετα την εκαναν.δουλευαν για το μαγαζι οπως ελεγα στα παιδεια.εκαναν οτι εφυγαν με ταξι.επεστρεψαν μετα απο μιση ωρα οταν φευγαμε και καθισαν με ενα κουστουμα πακιστανο.αυτα παρομεια ειναι δεν γαμας μονο σε μαδανε

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
Εντάξει φίλε λέοντα, περί ορέξεως κλπ. κλπ.
Για όσα μέρη πρότεινα, δεν πήγες όμως στοχευμένα και με βάσει την εγγύηση για αυθεντικές φωτογραφίες, όπως πρότεινα, αλλά στα τυφλά.
Ετσι, εννοείται να τα βγάλεις όλα μούφα μιλώντας γενικώς και αορίστως. Δεν διαφώνησε κανείς.
Τότε έγραφα και κάποια άλλα πράγματα που μάλλον δεν έλαβες υπόψη. Επιμένω πάντως ότι το mamasan είναι το πιο έγκυρο
και φάνηκε και στην πράξη.  :hi:
ρε στο μιστερχ διαλεγω εκει που ειναι ελεγμενεσ φωτο.αλλεσ φωρεσ ειναι εγκυρο πολλεσ οχι.τιποτα δεν ειναι εκατο τισ 100 εγκυρο

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
Την καλημερα μου φιλε popov  :hi:
ας αφησουμε τον αρχοντα να βγαλει τα απωθημενα του πισω απο το πληκτρολογιο οπως γινεται συνηθως σε αυτες τις περιπτωσεις,δεν πειραζει καθοτι οπως γνωριζεις το γελιο κανει καλο  ;)

αλλωστε... :grin:

Δευτερον ο κμαν νομιζεις οτι αυτα που γραφει τα κανει? Εγω τον εχω δει απο κοντα. Ηταν ενας ανθρωπακος ησυχος, χαμηλων τονων, ντυμενος με το παντελονακι του και το πουκαμισακι του ουτε προκαλει ουτε τιποτα. Εξαιρετικα αθορυβη και ησυχη παρουσια.
( οταν τον ειδα παιζει να ηταν και κουρασμενος ομως ).
Το περιεργο ειναι το καμακι του. Παει διπλα στις γκομενες εκει που μιλανε η καθονται ξερω γω και στεκει διπλα τους (!) για κανα διλεπτο! Ακινητος χωρις να μιλαει και τις κοιταζει επιμονα! Μετα αποφασιζει πολυ διστακτικα να τους μιλησει, οταν ηδη αυτες εχουν καταλαβει οτι διπλα τους υπαρχει ενας αγνωστος τυπος με γυαλια που τις κοιταζει.
Αυτες η ξαφνιαζονται και λενε " νιε νιε " και στραβωνουν, ειτε απλα αγνουον την παρουσια του, ειτε οταν εχουν καλη διαθεση κανουν λιγο χαβαλε . Θυμαμαι μια ιρλανδεζα στα μακντοναλντς πως τον κοιταζε και πως βλεποντας το εκεινη την ωρα, το βλεμμα αποριας της ειχα λυθει στο γελιο.

δεν πατε καλα εσεις ρε.ειναι το βαλκανιο υφος που τισ ψαρωνει αυτο χαχαχαχαχ.στο τελος θα μου πειτε ο τριχωτος πουτσαρασ που ποσταρει φωτο με γκομενεσ να τισ μαστιγωνει και δαμαζει οτι δεν ειναι ο αρχοντας αλλα κανενας θυριοδαμαστης του τσιρκου χαχαχαχα

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
το αγριο βλεμμα του αρχοντα  σκωτωνει τιγρη!ασχετο  για μενα το ελεγε ο εκπεδευτισ μου αλλα παει στην περιπτωση για τον βαλκανιο σπασικλα με τα γυαλακια χαχαχαχαχα.αρχοντα περα την πλακα σε συμπαθω και εισαι μουρη μεγαλη.θα κανουμε πολλα γελια αν σε συναντησω,συνεχισε να μην μασας και χαριζε μας γελιο και θεωριεσ βαλκανοπουτσισμου

Δ

Διαγραμμένο μέλος 136408

Επισκέπτης
τετειο επιπεδο ειναι πολλα της!ειπα στον τασο τοτε δεν την γουσταρα αλλα 600 ηταν.σε αλλο σαιτ μπορει να την βρεισ και 800.σε πολλα πηγα ελεγε 1000 εκει μου ελεγαν 1200 και αλλα 200 εχτρα για τελειωμα ακαπωτο.μιστερ χ κατω απο 800-1000 δεν αξιζει να πας.περισοτερο για την ποιοτητα διαφωνισα σε σχεση τιμη.οηγα και στην αλεχαντροφκι 5 διπλα μπουνινα που ελεγε 500 και ειδα κατι χοντροκολα που ηθελαν 800!

Το θέμα είναι τι ψάχνει κάποιος και πόσα διαθέτει. Για το επίπεδό της καλή ήταν στα 600 εφόσον είδες σε σαλον
τι σου προτείνουν στα 500. Και υπόψη ότι η Λένοτσκα ήταν ανεξάρτητη. Ακόμα και στα 800-1000,
πάλι θα μπορούσε να σταθεί επειδή είχε καλό σωματάκι. Στα 1000 έπαιζε και η Αλέξα που είχα προτείνει στον Τάσο
με καλύτερο σώμα και στον αγώνα δυνατή, που με το άναλ έφτανε στα 1500. Πρότεινα και άλλες πιο ακριβές
όπως τη φοβερή Κατιούσα που παίζει στα 100$ όπως και την Αναμπέλλα στα ίδια. Τι να λέει...
Κατά τ' άλλα το έχω ξαναπεί: είναι προτιμότερο κάποιος να δίνει επιλεκτικά 2000+ γκρίβνι για κάτι το εξαιρετικό,
ή να κινείται στοχευμένα με τις τσεκαρισμένες ανεξάρτητες, παρά να χάνει τον χρόνο του στα τυφλά, πηγαίνοντας άσκοπα
από σαλόν σε σαλόν.

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
Το θέμα είναι τι ψάχνει κάποιος και πόσα διαθέτει. Για το επίπεδό της καλή ήταν στα 600 εφόσον είδες σε σαλον
τι σου προτείνουν στα 500. Και υπόψη ότι η Λένοτσκα ήταν ανεξάρτητη. Ακόμα και στα 800-1000,
πάλι θα μπορούσε να σταθεί επειδή είχε καλό σωματάκι. Στα 1000 έπαιζε και η Αλέξα που είχα προτείνει στον Τάσο
με καλύτερο σώμα και στον αγώνα δυνατή, που με το άναλ έφτανε στα 1500. Πρότεινα και άλλες πιο ακριβές
όπως τη φοβερή Κατιούσα που παίζει στα 100$ όπως και την Αναμπέλλα στα ίδια. Τι να λέει...
Κατά τ' άλλα το έχω ξαναπεί: είναι προτιμότερο κάποιος να δίνει επιλεκτικά 2000+ γκρίβνι για κάτι το εξαιρετικό,
ή να κινείται στοχευμένα με τις τσεκαρισμένες ανεξάρτητες, παρά να χάνει τον χρόνο του στα τυφλά, πηγαίνοντας άσκοπα
από σαλόν σε σαλόν.
συμφωνω προτιμω 2000 αλλα να ειναι αυτη που ειδα

ananias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2006
Κριτικές
4
Like
1.879
Πόντοι
216
ρε παιδια, συγχωρεστε με δλδ κιολας, αλλα μια απορια εχω:

...........δεν εχει πολεμο εκει???

Δ

Διαγραμμένο μέλος 136408

Επισκέπτης
ρε στο μιστερχ διαλεγω εκει που ειναι ελεγμενεσ φωτο.αλλεσ φωρεσ ειναι εγκυρο πολλεσ οχι.τιποτα δεν ειναι εκατο τισ 100 εγκυρο

Λέοντα, η Οδησσός έχει δυνατό φόρουμ και υπάρχει σοβαρή ενημερωση.
Γι' αυτό εμπιστεύομαι το mamasan, επειδή συνδέεται απ' ευθείας με το εκεί φόρουμ και τους αληθινούς χρήστες
που κάνουν ξεσκαρτάρισμα. Κάνε έναν κόπο να γραφτείς μέλος και να διαβάζεις ή να ρωτάς για απορίες.
Άλφα ρώσικα γνωρίζεις. Ο διαχειριστής ο Μάστερ Γιόμπα, επίσης βοηθάει πολύ με πληροφορίες. Tι άλλο να σου πώ.
Αντε ας κλείσουμε το κεφάλαιο της Οδησσού εδώ πέρα ή αν θέλεις να μεταφέρουμε τη συζήτηση στο κατάλληλο νήμα.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 136408

Επισκέπτης
ρε παιδια, συγχωρεστε με δλδ κιολας, αλλα μια απορια εχω:

...........δεν εχει πολεμο εκει???

Νομίζεις ότι νιώθεις στις μεγάλες πόλεις κάτι από όλο αυτό που συμβαίνει στα ανατολικά;
Δεν ισχύει κάτι τέτοιο.

Meni0s

Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2016
Like
0
Πόντοι
0
Προς υποψήφιους ταξιδιώτες ,

Ενας ταρίφας σημερα του ζήτησα να με παει στο chi club ( το ποιο κυριλέ και με διάσημο ντόπιο κ πλούσιο κοσμο )

Ο ταρίφας λοιπόν μου λεει 100 και μπαίνω μεσα , με το που φτάνουμε μου λεει 100 δολάρια , με έπιασε ενα νευρικό γελιο στην αρχη αλλα μετα οταν ειδα οτι το λεει σοβαρά φόρτωσα λιγακι έως πολυ  κ χαλάρωσε ο ταρίφας

Η αλήθεια ειναι οτι πρώτη φορά μου συμβαίνει κατι παρόμοιο εδω ...

Οπωτε εαν τύχει σε κάποιον μη ψαρώσει κ τα δώσει  :hi:

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Προς υποψήφιους ταξιδιώτες ,

Ενας ταρίφας σημερα του ζήτησα να με παει στο chi club ( το ποιο κυριλέ και με διάσημο ντόπιο κ πλούσιο κοσμο )

Ο ταρίφας λοιπόν μου λεει 100 και μπαίνω μεσα , με το που φτάνουμε μου λεει 100 δολάρια , με έπιασε ενα νευρικό γελιο στην αρχη αλλα μετα οταν ειδα οτι το λεει σοβαρά φόρτωσα λιγακι έως πολυ  κ χαλάρωσε ο ταρίφας

Η αλήθεια ειναι οτι πρώτη φορά μου συμβαίνει κατι παρόμοιο εδω ...

Οπωτε εαν τύχει σε κάποιον μη ψαρώσει κ τα δώσει  :hi:
Το βρήκα στο χάρτη!Αν μένεις περι την Κρετσατικ είναι πολλά τα 100 Γρίβνα για ένα μέρος σχεδόν ίδια απόσταση με το ποντολ που για τους ΟΥΚΡΑΝΟΥΣ κοστίζει 50 γρίβνα(πριν τον πόλεμο, το 2013)!Γενικά οι ταρίφες ότι απόσταση τους ρωτήσει ξένος περι του κέντρου του λένε 100 ! Με παζαράκι το ρίχνουν στα 80! Αν τους πιέσεις στο κόκκαλο μπορεί να δεχτουν 70! Συνήθως οι γκόμενες παίρνουν τηλέφωνο μια εταιρία που στέλνει ταξί με 30-35ΓΡΙΒΝΕΣ!!!

Απο το θράσος του  ταρίφα πάντως συμπεραίνω πως πρέπει να έχουν πέσει πολλά "αδέσποτα" κατοστάδόλαρα :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Οι δυτικοί είναι "μάστερ" στο να πετάνε τέτοια ποσά απο εδώ και απο εκεί...ΔΕΣ ΕΔΩ----->

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

JOULIANI

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2006
Κριτικές
7
Like
92
Πόντοι
16
Το βρήκα στο χάρτη!Αν μένεις περι την Κρετσατικ είναι πολλά τα 100 Γρίβνα για ένα μέρος σχεδόν ίδια απόσταση με το ποντολ που για τους ΟΥΚΡΑΝΟΥΣ κοστίζει 50 γρίβνα(πριν τον πόλεμο, το 2013)!Γενικά οι ταρίφες ότι απόσταση τους ρωτήσει ξένος περι του κέντρου του λένε 100 ! Με παζαράκι το ρίχνουν στα 80! Αν τους πιέσεις στο κόκκαλο μπορεί να δεχτουν 70! Συνήθως οι γκόμενες παίρνουν τηλέφωνο μια εταιρία που στέλνει ταξί με 30-35ΓΡΙΒΝΕΣ!!!

Απο το θράσος του  ταρίφα πάντως συμπεραίνω πως πρέπει να έχουν πέσει πολλά "αδέσποτα" κατοστάδόλαρα :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Οι δυτικοί είναι "μάστερ" στο να πετάνε τέτοια ποσά απο εδώ και απο εκεί...

εταιρεια που βρισκεις Taxi ( και οχι μονο για Κιεβο )

Uklon  ( βρεστο σε apps για κινητο )

Πολυ ευκολο ...μπορεις να "παραγγειλεις" και taxi  που ο οδηγος θα μιλαει αγγλικα .

:)

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
εταιρεια που βρισκεις Taxi ( και οχι μονο για Κιεβο )

Uklon  ( βρεστο σε apps για κινητο )

Πολυ ευκολο ...μπορεις να "παραγγειλεις" και taxi  που ο οδηγος θα μιλαει αγγλικα .

:)
:hi: :hi: :hi:

Επίσης θα πω κάτι άσχετο-σχετικό αλλά παρακαλώ τον τάσο και Mindreader να μην ξεσπαθώσουν και να μην τους πιάσει αντί-ελληνικό παραλήρημα...
Παρόμοια σκηνικά με ταρίφες γίνονται και εδώ στη Ρόδο! Όπου βρίσκουν τα κάνουν κάποιοι συγκεκριμένοι κακοί επαγγελματίες!!
Επίσης σε κάθε τομέα υπάρχουν κακοί επαγγελματίες που ξεζουμίζουν τουρίστες! Απο χρυσοχόους που πουλάνε επίχρυσα για χρυσά μέχρι εστιάτορες που παραγγέλνει μια 80άρα γιαγιά Αγγλίδα μια μπυρίτσα και της φέρνουν μια δίλιτρη μπότα των 40Ε ή χρεώνουν νορμαλ τραπέζια με 700άρες και χιλιάρες Ευρώ! Και αυτοί οι τύποι δρούν ανεξέλεγκτα και ατιμώρητα σε κεντρικά σημεία του νησιού όταν η πλειοψηφία των περισσοτέρων επαγγελματιών είναι τίμιοι σε υπερθετικό βαθμό(συμπεριλαμβανομένου και του γράφοντος αυτές τις αράδες)!
Βέβαια το τι θα ξοδέψει και ο κάθε επισκέπτης επαφίεται και στη δική του καταναλωτική συνείδηση και οξυδέρκεια!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom