You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Τί γίνεται με Κίεβο;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 28K
- Εμφανίσεις 1M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)
Διαγραμμένο μέλος 156977
Προμότορας
- Εγγρ.
- 4 Μαΐ 2015
- Κριτικές
- 267
- Like
- 716
γιατι δεν πινετε εναν καφε παρεα;Σόρρυ ρε φίλε, αλλά επειδή οι πιο πολλοί ενδιαφέρονται για το μουνί (στεγνά) και όχι για πολιτιστικές εκδηλώσεις δεν φανταζόμουν οτι θα είχε ενδιαφέρον.
Θα επανορθώσω.
Διαγραμμένο μέλος 156977
Προμότορας
- Εγγρ.
- 4 Μαΐ 2015
- Κριτικές
- 267
- Like
- 716
ποσα δινεις την μερα?Ευτυχως με το θεμα θέρμανση κ ζεστό νέρο δεν ειχα πρόβλημα , αντίθετος κλεινω κ 1-2 θερμαντικά γιατι αλλιως σκας .
Αυτη τη στιγμή χιονίζει στο Κιέβο κ το εχει στρώσει
[playvid][/playvid]1700 τη μερα, κανονικα εχει νομιζω 2200-2400 ειναι πολυ κεντρικό , κατεβαίνω κ ειμαι στη πλατεία , ενα υπνοδωμάτιο, κ σάλοκουζινα , ομορφο διαμερισματάκι , καθημερινή καθαριότητα , υπηρεσία εχτρα για πλύσιμο σιδέρωμα ρούχων ( εχει ομως και πλυντήριο -σίδερο το διαμέρισμα)
Επίσης εχει κ safe box , αρκετά δεν εχουν safe box
Και πληρωμή με MasterCard , της 2 πρώτες μερες που ειχα νοικιάσει ενα διαμέρισμα σε ενα στενό διπλα στο μαφία δεν είχες τη δυνατότητα να πληρώσεις με κάρτα ,
3 φορά που παίρνω παράταση , παλι σημερα ηταν να κανω τσεκ ουτ αλλα άλλαξα γνώμη κ έμεινα
Επίσης εχει κ safe box , αρκετά δεν εχουν safe box
Και πληρωμή με MasterCard , της 2 πρώτες μερες που ειχα νοικιάσει ενα διαμέρισμα σε ενα στενό διπλα στο μαφία δεν είχες τη δυνατότητα να πληρώσεις με κάρτα ,
3 φορά που παίρνω παράταση , παλι σημερα ηταν να κανω τσεκ ουτ αλλα άλλαξα γνώμη κ έμεινα
Καποια άτομα θα επισκεφτούν σύντομα το Κιέβο ,
Πληροφοριακά εχει πολλα μαγαζάκια που με καλές τιμές κ γρήγορα μπορεις να κανεις ενα ρεκτιφιέ το κινητο σου ( εγω προσωπικά χρειαζοτανε κ το εκανα ) μπρος όψη, πίσω όψη , μπαταρια σε iPhone και έγινε καινούργιο .
Εχουν τα παντα απο ανταλλακτικά κ μεσα το πολυ μια ωριτσα κανεις οτι αλλαγή χρειάζεσαι .
Πληροφοριακά εχει πολλα μαγαζάκια που με καλές τιμές κ γρήγορα μπορεις να κανεις ενα ρεκτιφιέ το κινητο σου ( εγω προσωπικά χρειαζοτανε κ το εκανα ) μπρος όψη, πίσω όψη , μπαταρια σε iPhone και έγινε καινούργιο .
Εχουν τα παντα απο ανταλλακτικά κ μεσα το πολυ μια ωριτσα κανεις οτι αλλαγή χρειάζεσαι .
JOULIANI
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 7
- Like
- 90
- Πόντοι
- 16
Την εφαρμογή την εχω , πως γίνετε να ζητήσεις οδηγό που μιλάει αγγλικά ;
Στις ρυθμισεις το ζητας .....
JOULIANI
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 7
- Like
- 90
- Πόντοι
- 16
Την εφαρμογή την εχω , πως γίνετε να ζητήσεις οδηγό που μιλάει αγγλικά ;
Οταν ανοιξεις την εφαρμογη και εισαι στην πρωτη οθονη ( εκει που βαζεις που εισαι και που θα πας )
λιγο πιο κατω εχει την επιλογη NOW ( εκει μπορεις να επιλεξεις για τωρα οτι το θες το Taxi ή για κποια αλλη ωρα ) ......Λοιπον διπλα απο αυτο το NOW εχει κατι τελειτσες "..."....
Εκει να πατησεις για θα δεις την επιλογη για Αγγλοφωνο Οδηγο
D
dude901123
Επισκέπτης
Ευχαριστώ πολύ αγαπητέ ,
Κύριες κ κύριοι στο Κιέβο το έχει στρώσει για τα καλά , προσπάθησα να ανεβάσω φωτογραφία αλλά λέει είναι μεγάλη
Το θέμα λύνεται εύκολα.. Την ανεβάζεις και μετα την αποθηκεύεις ξανά στον υπολογιστή σου και η κατεβασμένη θα χωράει παντου.
Σήμερα στο chernivcy.. Αν και δεν είμαι εκεί.. μου την έστειλε το γκομενάκι.
Συνημμένα
D
dude901123
Επισκέπτης
midas69
Μέγας
- Εγγρ.
- 22 Φεβ 2012
- Like
- 12.481
- Πόντοι
- 3.656
ω ρε βασανα...Τώρα που έκατσα χαλαρά το βρήκα
midas69
Μέγας
- Εγγρ.
- 22 Φεβ 2012
- Like
- 12.481
- Πόντοι
- 3.656
μπρο καλο κουραγιο..στα χιονια τωρα μεσα να τρεχεις κ στους παγους για καποια αγγουρια καλυβιωτικα-κιεβιωτικα,και ...,να πληρωνεις κι απο πανω..,Αγαπητέ , συγκεντρώσου
χαρα στο κουραγιο σας...
midas69
Μέγας
- Εγγρ.
- 22 Φεβ 2012
- Like
- 12.481
- Πόντοι
- 3.656
Η ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ την εχω καταθεσει πολακις ειναι οτιΑγαπητέ συνέταιρο στα γούστα μου θα σε βάλω ;
Προσωπικά πολύ μαρεσει που Χίονισε σήμερα , εάν έχεις να καταθέσεις καμία χρήσιμη πληροφορία εκτός της παρλαπιπες δεκτή
Φιλικά
το Κιεβο ειναι εντελως οφ ακυροτατο καταθληπτικο χαωδες μερος
ακαταληλο για ποιοτικο γαμησι,ολοι οι ηλιθιοι αγγκλοσαξωνες κ τουρκογυφτοι εκει πανε γενικα χρονια τωρα εξ ου κ ο κουκος το παιζει αηδονι
μια πολη οβερπραισιντ,αντιαισθητικη ,με ολα τα στραβα της ανατ ευρωπης κ με τιποτα θετικο
,που δεν αξιζει κανεις να χαραμιζει τα λεφτα κ την ωρα του κι ειδικα χειμωνα,μες στα χιονια τις λασπες κ τα κρυα οπως προεειπα
πλην ομως...
καθεις οπως την βρισκει
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 59
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 18
- Εμφανίσεις
- 3K
?