Νέα

Τί γίνεται με Κίεβο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

Meni0s

Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2016
Like
0
Πόντοι
0
Ευτυχως με το θεμα θέρμανση κ ζεστό νέρο δεν ειχα πρόβλημα , αντίθετος κλεινω κ 1-2 θερμαντικά γιατι αλλιως σκας .

Αυτη τη στιγμή χιονίζει στο Κιέβο κ το εχει στρώσει   :sunglasses:

Εγγρ.
4 Μαΐ 2015
Κριτικές
267
Like
716
Σόρρυ ρε φίλε, αλλά επειδή οι πιο πολλοί ενδιαφέρονται για το μουνί (στεγνά) και όχι για πολιτιστικές εκδηλώσεις δεν φανταζόμουν οτι θα είχε ενδιαφέρον.

Θα επανορθώσω.
γιατι δεν πινετε εναν καφε παρεα;

Εγγρ.
4 Μαΐ 2015
Κριτικές
267
Like
716
Ευτυχως με το θεμα θέρμανση κ ζεστό νέρο δεν ειχα πρόβλημα , αντίθετος κλεινω κ 1-2 θερμαντικά γιατι αλλιως σκας .

Αυτη τη στιγμή χιονίζει στο Κιέβο κ το εχει στρώσει   :sunglasses:
ποσα δινεις την μερα?

Meni0s

Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2016
Like
0
Πόντοι
0
[playvid][/playvid]1700 τη μερα, κανονικα εχει νομιζω 2200-2400 ειναι πολυ κεντρικό , κατεβαίνω κ ειμαι στη πλατεία , ενα υπνοδωμάτιο, κ σάλοκουζινα , ομορφο διαμερισματάκι , καθημερινή καθαριότητα , υπηρεσία εχτρα για πλύσιμο σιδέρωμα ρούχων ( εχει ομως και πλυντήριο -σίδερο το διαμέρισμα)

Επίσης εχει  κ safe box , αρκετά δεν εχουν safe box

Και πληρωμή με MasterCard , της 2 πρώτες μερες που ειχα νοικιάσει ενα διαμέρισμα σε ενα στενό διπλα στο μαφία δεν είχες τη δυνατότητα να πληρώσεις με κάρτα ,

3 φορά που παίρνω παράταση , παλι σημερα ηταν να κανω τσεκ ουτ αλλα άλλαξα γνώμη κ έμεινα :)

Meni0s

Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2016
Like
0
Πόντοι
0
Καποια άτομα θα επισκεφτούν σύντομα το Κιέβο ,

Πληροφοριακά εχει πολλα μαγαζάκια που με καλές τιμές κ γρήγορα μπορεις να κανεις ενα ρεκτιφιέ το κινητο σου ( εγω προσωπικά χρειαζοτανε κ το εκανα )  μπρος όψη, πίσω όψη , μπαταρια σε iPhone  και  έγινε καινούργιο .

Εχουν τα παντα απο ανταλλακτικά κ μεσα το πολυ μια ωριτσα κανεις οτι αλλαγή χρειάζεσαι .

JOULIANI

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2006
Κριτικές
7
Like
90
Πόντοι
16
Την εφαρμογή την εχω , πως γίνετε να ζητήσεις οδηγό που μιλάει αγγλικά ;

Οταν ανοιξεις την εφαρμογη και εισαι στην πρωτη οθονη ( εκει που βαζεις που εισαι και που θα πας )

λιγο πιο κατω εχει την επιλογη NOW ( εκει μπορεις να επιλεξεις για τωρα οτι το θες το Taxi ή για κποια αλλη ωρα ) ......Λοιπον διπλα απο αυτο το NOW εχει κατι τελειτσες  "..."....

Εκει να πατησεις για θα δεις την επιλογη για Αγγλοφωνο Οδηγο
:)

Meni0s

Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2016
Like
0
Πόντοι
0
Ευχαριστώ πολύ αγαπητέ ,

Κύριες κ κύριοι στο Κιέβο το έχει στρώσει για τα καλά , προσπάθησα να ανεβάσω φωτογραφία αλλά λέει είναι μεγάλη

Geopa

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2009
Κριτικές
34
Like
39
Πόντοι
1.666
Από αύριο θα έχει ήλιο για όλη την εβδομάδα )))
Αρα το άλλο ΣΚ ηλιοφάνεια ))))

D

dude901123

Επισκέπτης
Ευχαριστώ πολύ αγαπητέ ,

Κύριες κ κύριοι στο Κιέβο το έχει στρώσει για τα καλά , προσπάθησα να ανεβάσω φωτογραφία αλλά λέει είναι μεγάλη

Το θέμα λύνεται εύκολα.. Την ανεβάζεις και μετα την αποθηκεύεις ξανά στον υπολογιστή σου και η κατεβασμένη θα χωράει παντου.  :dancing: :dancing:
Σήμερα στο chernivcy.. Αν και δεν είμαι εκεί.. μου την έστειλε το γκομενάκι.

Συνημμένα

• Chernivcy13.11.16.jpg
    Chernivcy13.11.16.jpg
    231,5 KB · Εμφανίσεις: 21

Meni0s

Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2016
Like
0
Πόντοι
0
Ευχαριστώ αγαπητέ αλλά είμαι με το κινητό τώρα , δυστυχώς λίγες μέρες πριν έρθω μου έπεσε το MacBook κ έσπασε η οθόνη

Όποτε με λίγα λόγια  φανταΣτειτε ένα χιονισμένο ευχάριστο τοπίο  :2funny:

D

dude901123

Επισκέπτης
Και μόλις έφτασε από Βιννίτσα, από ένα χωριό στην περιοχή της Βιννίτσας για την ακρίβεια, από το γκομενάκι που ψήνω για τα Χριστούγεννα το παρακάτω χιονισμένο τοπίο..

Συνημμένα

• Vinnitsa13.11.16.jpg
    Vinnitsa13.11.16.jpg
    245,9 KB · Εμφανίσεις: 20

Meni0s

Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2016
Like
0
Πόντοι
0
Τώρα που έκατσα χαλαρά το βρήκα

Συνημμένα

• IMG_1922.JPG
    IMG_1922.JPG
    33,1 KB · Εμφανίσεις: 28

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.481
Πόντοι
3.656
Αγαπητέ , συγκεντρώσου :)
μπρο καλο κουραγιο..στα χιονια τωρα μεσα να τρεχεις κ στους παγους για καποια αγγουρια καλυβιωτικα-κιεβιωτικα,και ...,να πληρωνεις κι απο πανω..,
:helpplea:
χαρα στο κουραγιο σας... :hi:

Meni0s

Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2016
Like
0
Πόντοι
0
Αγαπητέ συνέταιρο στα γούστα μου θα σε βάλω ;

Προσωπικά πολύ μαρεσει που Χίονισε σήμερα , εάν έχεις να καταθέσεις καμία χρήσιμη πληροφορία εκτός της παρλαπιπες δεκτή :)

Φιλικά  :hi:

Geopa

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2009
Κριτικές
34
Like
39
Πόντοι
1.666
Βασικά ο Μένιος από ότι έχω καταλάβει, χιονίζει ξεχιονίζει καλά την έχει καταβρεί εκεί πάνω!!!!
Πάντα τέτοια Μένιο!!!!

Meni0s

Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2016
Like
0
Πόντοι
0
Ευχαριστώ αγαπητέ κ εσυ οτι επιθυμείς  :hi:

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.481
Πόντοι
3.656
Αγαπητέ συνέταιρο στα γούστα μου θα σε βάλω ;

Προσωπικά πολύ μαρεσει που Χίονισε σήμερα , εάν έχεις να καταθέσεις καμία χρήσιμη πληροφορία εκτός της παρλαπιπες δεκτή :)

Φιλικά  :hi:
Η ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ την εχω καταθεσει πολακις ειναι οτι
το Κιεβο ειναι εντελως οφ ακυροτατο καταθληπτικο χαωδες μερος
  ακαταληλο για ποιοτικο γαμησι,ολοι οι ηλιθιοι αγγκλοσαξωνες κ τουρκογυφτοι εκει πανε γενικα χρονια τωρα εξ ου κ ο κουκος το παιζει αηδονι
μια πολη  οβερπραισιντ,αντιαισθητικη ,με ολα τα στραβα της ανατ ευρωπης κ με τιποτα θετικο
,που δεν αξιζει κανεις να χαραμιζει τα λεφτα κ την ωρα του κι ειδικα χειμωνα,μες στα χιονια  τις λασπες κ τα κρυα οπως προεειπα  :hi:
πλην ομως...
καθεις οπως την βρισκει  :hi:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom