Νέα

Τί γίνεται με Κίεβο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
:hi: :hi: :hi:

Επίσης θα πω κάτι άσχετο-σχετικό αλλά παρακαλώ τον τάσσο και Mindreader να μην ξεσπαθώσουν και να μην τους πιάσει αντί-ελληνικό παραλήρημα...
Παρόμοια σκηνικά με ταρίφες γίνονται και εδώ στη Ρόδο! Όπου βρίσκουν τα κάνουν κάποιοι συγκεκριμένοι κακοί επαγγελματίες!!
Επίσης σε κάθε τομέα υπάρχουν κακοί επαγγελματίες που ξεζουμίζουν τουρίστες! Απο χρυσοχόους που πουλάνε επίχρυσα για χρυσά μέχρι εστιάτορες που παραγγέλνει μια 80άρα γιαγιά Αγγλίδα μια μπυρίτσα και της φέρνουν μια δίλιτρη μπότα των 40Ε ή χρεώνουν νορμαλ τραπέζια με 700άρες και χιλιάρες Ευρώ! Και αυτοί οι τύποι δρούν ανεξέλεγκτα και ατιμώρητα σε κεντρικά σημεία του νησιού όταν η πλειοψηφία των περισσοτέρων επαγγελματιών είναι τίμιοι σε υπερθετικό βαθμό(συμπεριλαμβανομένου και του γράφοντος αυτές τις αράδες)!
Βέβαια το τι θα ξοδέψει και ο κάθε επισκέπτης επαφίεται και στη δική του καταναλωτική συνείδηση και οξυδέρκεια!
[/quote εχω 2 θειους πολυ ρεζιληδες,πολεσ φορες εφεραν πισω τα γκαρσονια τον λογαριασμο κουρεμενο χαχαχαχ.οι γονεις μου ντρεπονται και πληρωνουν δεν θελουν ρεζιλικια.για τα ταξι καλυτερα εταιριεσ χρισατικ εχει πολλους που δινουν καρτεσ στον δρομο.πηγε να μου κανει αρμενης λαδια εξω απο παλαντιουμ ηθελε 50 ευρο.ειπα στουσ κυπριουσ δεν θα δωσουμε μια και ειπα θα σε χτυπησουμε δεν δινουμε μια και κατεβηκαμε.μετα ειπε η γκομενα του προτεινε για να μειρασουνε τα λεφτα ετσι την χαστουκισα χαχαχαχ.το εχω  γραψει ξανα αυτο.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Το βρήκα στο χάρτη!Αν μένεις περι την Κρετσατικ είναι πολλά τα 100 Γρίβνα για ένα μέρος σχεδόν ίδια απόσταση με το ποντολ που για τους ΟΥΚΡΑΝΟΥΣ κοστίζει 50 γρίβνα(πριν τον πόλεμο, το 2013)!Γενικά οι ταρίφες ότι απόσταση τους ρωτήσει ξένος περι του κέντρου του λένε 100 ! Με παζαράκι το ρίχνουν στα 80! Αν τους πιέσεις στο κόκκαλο μπορεί να δεχτουν 70! Συνήθως οι γκόμενες παίρνουν τηλέφωνο μια εταιρία που στέλνει ταξί με 30-35ΓΡΙΒΝΕΣ!!!

Απο το θράσος του  ταρίφα πάντως συμπεραίνω πως πρέπει να έχουν πέσει πολλά "αδέσποτα" κατοστάδόλαρα :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Οι δυτικοί είναι "μάστερ" στο να πετάνε τέτοια ποσά απο εδώ και απο εκεί...ΔΕΣ ΕΔΩ----->

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Σιγά.Παίρνεις ένα νούμερο π.χ. το 603 και σου στέλνουν ταξί με κόστος διαδρομής χαρακτηριστικά αμαξιού κτλ.,σε πόση ώρα φτάνει κτλ.Πάνω από 50 γκρίβνυα δεν είναι σχεδόν καμία διαδρομή αν δεν περάσεις την άλλη όχθη του ποταμού.Για το αεροδρόμιο είναι 350 γκρίβνυα.
Φυσικά όταν οι γκόμενες ζητάνε λεφτά για ταξί τους δίνεις κάποιο πουρμπουάρ π.χ. 200-400 γκρίβνυα.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Προς υποψήφιους ταξιδιώτες ,

Ενας ταρίφας σημερα του ζήτησα να με παει στο chi club ( το ποιο κυριλέ και με διάσημο ντόπιο κ πλούσιο κοσμο )

Ο ταρίφας λοιπόν μου λεει 100 και μπαίνω μεσα , με το που φτάνουμε μου λεει 100 δολάρια , με έπιασε ενα νευρικό γελιο στην αρχη αλλα μετα οταν ειδα οτι το λεει σοβαρά φόρτωσα λιγακι έως πολυ  κ χαλάρωσε ο ταρίφας

Η αλήθεια ειναι οτι πρώτη φορά μου συμβαίνει κατι παρόμοιο εδω ...

Οπωτε εαν τύχει σε κάποιον μη ψαρώσει κ τα δώσει  :hi:

Δώσε πληροφορίες για Chi.Παίζει καμάκι,προς,σεμιπρος,πώς είναι το επίπεδο από τις γκόμενες?Ανώτερο από Carribean,D Lux?

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Τι να πεις.. Το μόνο ελαφρυντικό είναι πως άλλοι δίνουν πουρμπουάρ σε ζητιάνους, γύφτους, μικροπωλητές, πακιστανούς, αλβανους...
...Καλύτερα να χαρτζιλικώνεις μουνιά! Αυτές πάλι στην οικονομία θα τα ρίξουν! Να κινείται το χρήμα :dancing: :dancing: :dancing:

Meni0s

Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2016
Like
0
Πόντοι
0
Δώσε πληροφορίες για Chi.Παίζει καμάκι,προς,σεμιπρος,πώς είναι το επίπεδο από τις γκόμενες?Ανώτερο από Carribean,D Lux?

Δυστυχώς στο chi πηγα μόνος κ παρόλο το ακριβό κασουαλ ντύσιμο κ ρολόι  , με ρώτησε εαν εχω κράτηση κ μολις του ειπα οχι μου ειπε δεν γίνετε να περάσεις σημερα φίλε μου.

Στο chi αλλος κοσμος , καταλαβαίνεις αμέσως τη διαφορά με το που φτάνεις , κυριλε γυναικάρες , καμια σχέση με d lux k carribean , στο chi πηγαινουν ντόπιοι διάσημοι κ πλούσιοι

Χαρακτηριστικά ηταν γεμάτο , μετα απο εκει πηγα στο d lux που ηταν σχετικά άδειο :)

Τελος πάντων επειδή καποια άτομα θα επισκεφτούν στα κοντα Κιέβο να ενημερώσω οτι σχεδόν παντου μπορεις να πληρώσεις με χρεωστική MasterCard (για όποιον το βολεύει ) εμενα προσωπικά με βολεύει .

Απο σούπερ μάρκετ , μέχρι ,μικρο πάγκους που πουλάνε διαφορά , εστιατόρια κ μπαρ ( οχι παντου αλλα στα περισσότερα )

Οπωτε μη ντράπητε να ζητήσετε να πληρώσετε με MasterCard εαν σας βολεύει , το κανουν πολλοί , είτε ντόπιοι είτε τουρίστες

Meni0s

Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2016
Like
0
Πόντοι
0
εταιρεια που βρισκεις Taxi ( και οχι μονο για Κιεβο )

Uklon  ( βρεστο σε apps για κινητο )

Πολυ ευκολο ...μπορεις να "παραγγειλεις" και taxi  που ο οδηγος θα μιλαει αγγλικα .

:)

Την εφαρμογή την εχω , πως γίνετε να ζητήσεις οδηγό που μιλάει αγγλικά ;

babinos077

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
6
Πέρα από το uklon υπάρχει και η uber στο Κίεβο μόνο

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
Στο Κίεβο καλούμε

Εlite Taxi 044 2488248
Express Taxi 044 2391515

το πρώτο λίγο πιο ακριβό, με επιλογή για standard και comfort αυτοκίνητο. To standard πιο ακριβό.

Μιλάνε αγγλικά και μας λένε πόσο από πριν πόσο θα κοστίσει η διαδρομή μας.

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
Σόρυ το κόμφορτ πιο ακριβό.

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
Σιγά.Παίρνεις ένα νούμερο π.χ. το 603 και σου στέλνουν ταξί με κόστος διαδρομής χαρακτηριστικά αμαξιού κτλ.,σε πόση ώρα φτάνει κτλ.Πάνω από 50 γκρίβνυα δεν είναι σχεδόν καμία διαδρομή αν δεν περάσεις την άλλη όχθη του ποταμού.Για το αεροδρόμιο είναι 350 γκρίβνυα.
Φυσικά όταν οι γκόμενες ζητάνε λεφτά για ταξί τους δίνεις κάποιο πουρμπουάρ π.χ. 200-400 γκρίβνυα.
μεχρι πριν 5 χρονια με εταιρια ταξι ηταν 120,επερνα με 300 απο εξω.οδυσσο εταιρια ταξι ειναι65-70.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Δυστυχώς στο chi πηγα μόνος κ παρόλο το ακριβό κασουαλ ντύσιμο κ ρολόι  , με ρώτησε εαν εχω κράτηση κ μολις του ειπα οχι μου ειπε δεν γίνετε να περάσεις σημερα φίλε μου.

Στο chi αλλος κοσμος , καταλαβαίνεις αμέσως τη διαφορά με το που φτάνεις , κυριλε γυναικάρες , καμια σχέση με d lux k carribean , στο chi πηγαινουν ντόπιοι διάσημοι κ πλούσιοι

Χαρακτηριστικά ηταν γεμάτο , μετα απο εκει πηγα στο d lux που ηταν σχετικά άδειο :)

Τελος πάντων επειδή καποια άτομα θα επισκεφτούν στα κοντα Κιέβο να ενημερώσω οτι σχεδόν παντου μπορεις να πληρώσεις με χρεωστική MasterCard (για όποιον το βολεύει ) εμενα προσωπικά με βολεύει .

Απο σούπερ μάρκετ , μέχρι ,μικρο πάγκους που πουλάνε διαφορά , εστιατόρια κ μπαρ ( οχι παντου αλλα στα περισσότερα )

Οπωτε μη ντράπητε να ζητήσετε να πληρώσετε με MasterCard εαν σας βολεύει , το κανουν πολλοί , είτε ντόπιοι είτε τουρίστες

Ισχύει αυτό.Και η Visa περνάει παντού.Επίσης κάτι κουφό.Αν βγάλετε αεροπορικό εισιτήριο από τοπικό γραφείο κοστίζει τα μισά από το εισιτήριο στο ίντερνετ.Ας πούμε Κίεβο-Φρανκφούρτη 120 ευρώ μιλάμε για τέτοιες τιμές.Οπότε συμφέρει να κρατήσετε ανοιχτή την επιστροφή.
Επίσης στα περισσότερα διαμερίσματα στο κέντρο δαγκώνεις το καυλί σου από το κρύο διότι τα καλοριφέρ είναι πολύ μικρά.(για σύγκριση είναι το 1/4 σε μέγεθος σε σχέση με τα γερμανικά καλοριφέρ για τον ίδιο χώρο.
Αλλο πρόβλημα είναι το ζεστό νερό.Αρκετά δήθεν πολυτελή διαμερίσματα με τζακούζια κτλ δεν έχουν στην πραγματικότητα ζεστό νερό οπότε ξεπαγιάζεις μετά τα πουτσίδια όπως και η γκόμενα.
Ομως οι τακτικοί τα ξέρουν αυτά οπότε τα καλά διαμερίσματα με θέρμανση,ζεστό νερό είναι σχεδόν πάντα πιασμένα αν και πολύ πιο ακριβά.Πρέπει να κλείσεις δυο βδομάδες πριν ή να ξεκωλωθείς(εγώ ξεκωλ'ωθηκα στην τύχη αυτή η φορά και πέτυχα τοπ,την άλλη φορά άλλαξα 5 διαμερίσματα).
Εχω μείνει σε δεκάδες διαμερίσματα μόνο 3 έχουν επαρκή θέρμανση(1 με αιρ κοντίσιον που βγάζει ζεστό αέρα και δύο με θερμαντικά σώματα).

Γενικές κατηγορίες διαμερισμάτων στο κέντρο(μην πάτε ποτέ σε απόσταση πάνω από 0.3 χλμ από την Κρεσάτικ):
1.Σοβιετικού τύπου χωρίς καμία άνεση στα 25-30 ευρώ τη μέρα
2.Ανακαινισμένα αλλά με αστεία καλοριφέρ,πρόβλημα στο ζεστό νερό σε χάλια πολυκατοικίες(μιλάμε τρομάζεις στην αρχή όταν μπεις και δεις σκάλες,ασανσέρ αν υπάρχει ασανσέρ) στα 50-60 ευρώ.
3.Ανακαινισμένα με εξτρά θέρμανση και ζεστό νερό στα 70-80 ευρώ τη μέρα αλλά πάλι σε χάλια πολυκατοικίες(ευτυχώς οι γκόμενες έχουν συνηθίσει τέτοιες εισόδους και δε φρικάρουν εκτός αν παίζουν πρεζόνια ή επικίνδυνοι τύποι στην αυλή).
4.Καινούργια με εξτρά θέρμανση,ζεστό νερό,όλα τα κομφόρ και πολύ προσεγμένη είσοδο με άπταιστη εμφάνιση,κυριλέ,με ρεσεψιόν και σεκιούριτυ 24 ώρες το 24ωρο στα 100-200 ευρώ.
Εννοείται τα τελευταία είναι η τέλεια επιλογή για να δείξεις large και να χαλαρώσει η γκόμενα για ζεστό πούτσο.
Συνήθως όμως είναι όλα κλεισμένα οπότε προσπαθείς για την κατηγορία 3.Υπάρχουν άλλοι που σκέφτονται με όρους μπάτζετ σου λέει γιατί να μη μείνω στο σοβιετικό με τα 25 και να δίνω τα 100 διαφορά στις βίζιτες και στα καμάκια.
Προσωπικά επειδή δεν την παλεύω με το κρύο πάντα πάω για την κατηγορία 4 έστω και αν αυτό σημαίνει οτι μειώνω το χρόνο διαμονής λόγω κόστους.

Meni0s

Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2016
Like
0
Πόντοι
0
Είμαι σε ένα διαμέρισμα 10 μέτρα από τα Macdonald στη πλατεία meidan, τα έχω όλα στα πόδια μου

el gato volador

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2011
Like
4
Πόντοι
1
Είμαι σε ένα διαμέρισμα 10 μέτρα από τα Macdonald στη πλατεία meidan, τα έχω όλα στα πόδια μου

η διαμονη σε ξενοδοχειο στο κεντρο δημιουργει προβλήματα αν καποιος επιθυμουσε να ανεβασει στο δωματιο καποια φιλη του η καποια πουτανα?

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606

Aν είσαι Senator Apartments είναι καλά.Αν είσαι Kiev Inn όχι.Εχει όμως και μερικά ακόμα στη Mala Zytomirskaya και στη Mikhailivska που δεν έχω πάει.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
η διαμονη σε ξενοδοχειο στο κεντρο δημιουργει προβλήματα αν καποιος επιθυμουσε να ανεβασει στο δωματιο καποια φιλη του η καποια πουτανα?

Γενικά ναι γιατί συνήθως ζητάνε τα στοιχεία της κοπέλας στη ρεσεψιόν ή πρέπει να λαδώσεις.

noctilucent1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2015
Κριτικές
8
Like
307
Πόντοι
346
Γενικά ναι γιατί συνήθως ζητάνε τα στοιχεία της κοπέλας στη ρεσεψιόν ή πρέπει να λαδώσεις.
Moυ ειχε διηγηθει ο φίλος yorkie
μια ιστορια απο ξενοδοχειο στην Ιταλια :grin:

Meni0s

Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2016
Like
0
Πόντοι
0
:Ειχε τετοιο πανηγύρι σημερα Γκιούλιβερ ; Για εκει ξεκίνησα απο νωρις αλλα κόλλησα στο αρένα , δεν ήξερα οτι διπλα ειχε τετοιο πανηγύρι

Αγαπητέ της πληροφορίες της δίνουν για να πιάνουν τόπο , κ οχι εκ των υστέρων  :hi:

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
Σόρρυ ρε φίλε, αλλά επειδή οι πιο πολλοί ενδιαφέρονται για το μουνί (στεγνά) και όχι για πολιτιστικές εκδηλώσεις δεν φανταζόμουν οτι θα είχε ενδιαφέρον.

Θα επανορθώσω.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom