Νέα

Τί γίνεται με Κίεβο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
Εχω δεκαδες αναλογες φωτογραφιες, αλλα δεν θελω να αποπροσανατολισω το thread για αυτο και σταματαω !!

Οποιος καταλαβε καταλαβε !!

Δ

Διαγραμμένο μέλος 136408

Επισκέπτης
ετσι ακριβως
το εκανα στην Οδησσο τον Ιουνιο απο το σιτε mamasan, 600 γριβνα και ερχεται στον χωρο σου  ;)
οι φωτο που ειχε πραγματικες, το διαπιστωσε αλλωστε και ο κουμπαρος που πηγε μετα απο 2-3 μερες και την ειδε και ο ιδιος  :grin:

Ο κουμπάρος όμως δεν είπε κουβέντα. Όταν του έλεγα παλαιότερα ότι παίζουν μια χαρά περιπτώσεις στα 600-800 γκρίβνι έβγαινε
και μου έλεγε εξυπνάδες για μια γύφτισσα με παιδάκι που της έδινε τόσα.
Η Λένοτσκα θα πρέπει να έφυγε από Οδησσό και να επέστρεψε Χάρκοβο. Δεν βλέπω αγγελία της στο Mamasan.
Είχε καλό σωματάκι και κώλο, πρόσωπο μέτρια. Κρίμα που δεν πέτυχες τότε την Αλέξα. Ουτε και αυτή
την βλέπω να παίζει.
Για Οδησσό, θα πρέπει να πώ ξανά ότι το mamasan είναι το πιο έγκυρο διότι για τις κοπέλες υπάρχει και πιστοποίηση
από το φόρουμ των συναγωνιστών της Οδησσού.  :hi:

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
χαχα ωραιος φιλε mind
πανω απο 50 ευρω οταν δινεις στην Μολδαβια η στην Ουκρανια για να γαμησεις πουτανα σημαινει οτι οχι μονο οτι δεν εισαι εμπειρος παιχτης αλλα και οτι δεν ξερεις που πανε τα τεσσερα :grin: μονο για πρωταρηδες δικαιολογουνται ποσα των 100 και 200 ευρω και για μεγαλα θυματα φυσικα...
:hi:

Τη καλησπερα μου φιλε !! :hi: :hi:

Δ

Διαγραμμένο μέλος 136408

Επισκέπτης
χαχα ωραιος φιλε mind
πανω απο 50 ευρω οταν δινεις στην Μολδαβια η στην Ουκρανια για να γαμησεις πουτανα σημαινει οτι οχι μονο οτι δεν εισαι εμπειρος παιχτης αλλα και οτι δεν ξερεις που πανε τα τεσσερα :grin: μονο για πρωταρηδες δικαιολογουνται ποσα των 100 και 200 ευρω και για μεγαλα θυματα φυσικα...

Φίλε Τάσο, η μόνη δικαιολογία να δώσει κάποιος 70 ευρώ ή και παραπάνω, είναι αν πετύχει κάποια άριστη περίπτωση
που άνετα θα μπορούσε να κινηθεί και ως city tour. Τότε μόνο...

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.121
Πόντοι
2.356
Ο κουμπάρος όμως δεν είπε κουβέντα. Όταν του έλεγα παλαιότερα ότι παίζουν μια χαρά περιπτώσεις στα 600-800 γκρίβνι έβγαινε
και μου έλεγε εξυπνάδες για μια γύφτισσα με παιδάκι που της έδινε τόσα.
Η Λένοτσκα θα πρέπει να έφυγε από Οδησσό και να επέστρεψε Χάρκοβο. Δεν βλέπω αγγελία της στο Mamasan.
Είχε καλό σωματάκι και κώλο, πρόσωπο μέτρια. Κρίμα που δεν πέτυχες τότε την Αλέξα. Ουτε και αυτή
την βλέπω να παίζει.
Για Οδησσό, θα πρέπει να πώ ξανά ότι το mamasan είναι το πιο έγκυρο διότι για τις κοπέλες υπάρχει και πιστοποίηση
από το φόρουμ των συναγωνιστών της Οδησσού.  :hi:
ετσι φιλε μου, αλλωστε εσυ μου συστησες το συγκεκριμενο σιτε και το εχω αναφερει  ;)

ο λεοντας κουμπαρος :grin: οχι μονο την ειδε αλλα την ρωτησε και την τιμη για να σιγουρευετι και φυσικα ηταν αυτη που του ειχα πει δηλ στα 600 γριβνα

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.121
Πόντοι
2.356

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.121
Πόντοι
2.356
Φίλε Τάσο, η μόνη δικαιολογία να δώσει κάποιος 70 ευρώ ή και παραπάνω, είναι αν πετύχει κάποια άριστη περίπτωση
που άνετα θα μπορούσε να κινηθεί και ως city tour. Τότε μόνο...
σωστα και σε αριστες περιπτωσεις οπως το διευκρινιζεις  :thumbsup:

Δ

Διαγραμμένο μέλος 136408

Επισκέπτης
ετσι φιλε μου, αλλωστε εσυ μου συστησες το συγκεκριμενο σιτε και το εχω αναφερει  ;)

ο λεοντας κουμπαρος :grin: οχι μονο την ειδε αλλα την ρωτησε και την τιμη για να σιγουρευετι και φυσικα ηταν αυτη που του ειχα πει δηλ στα 600 γριβνα

Σημασία έχει ότι πέρασες καλά σε μια νορμάλ τιμή  :hi:

Κατά τ' άλλα ο λέοντας με σούζον τον βίλλον, μ' αρέσει που μου έκανε θεωρία παλαιότερα για τιμές και φωτογραφίες... :grin:

Θα άξιζε να μας γράψει τη δική του εμπειρία με την Λένοτσκα και κατά πόσο άξιζε στα 600 γκρίβνι... :grin:

Geopa

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2009
Κριτικές
34
Like
39
Πόντοι
1.666

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.121
Πόντοι
2.356
Σημασία έχει ότι πέρασες καλά σε μια νορμάλ τιμή  :hi:

Κατά τ' άλλα ο λέοντας με σούζον τον βίλλον, μ' αρέσει που μου έκανε θεωρία παλαιότερα για τιμές και φωτογραφίες... :grin:

Θα άξιζε να μας γράψει τη δική του εμπειρία με την Λένοτσκα και κατά πόσο άξιζε στα 600 γκρίβνι... :grin:
δεν την πηρε τελικα ο κουμπαρος,οταν τον ρωτησα γιατι οχι μου απαντησε οτι του αρεσε αλλα δεν ειχε χρονο  :grin:

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Και το ΚΚΕ τα 70 τελευταια χρονια τα ιδια λεει  Αυτο δεν σημαινει οτι ειναι σωστά !! :grin: :grin:

Δεν μου αρεσει ουτε να μηδενιζω ουτε να προσβαλω.

Πολλα απο τα ποστς σου δινουν πραγματι χρησιμη χρηστική πληροφορια.

Σε καποιες αλλες ομως περιπτωσεις γραφεις λες και εχεις τραβηξει κσμμια βαρια ντρογκα !!

Και εξηγουμαι.

Επιτελικα σχεδια δρασης στα μπαρ εν ειδη αποστολης Ραμπο στο Βιεττναμ.Ενεδρες εξω απο τις τουαλετες. Μπλοκα και οδοφραγματα στις εξοδους εισοδους στα clubs.

Επιδοσεις του τυπου 6 γαμησια την ημερα με 6 διαφορες γκομενες για πρωινό βεβαια.

Δημοσια δακτυλιασματα σε μεσα μεταφορας σε γκομενες που δεν ξερεις.

Eξωπραγματικα ποσα για να γαμησεις εξαρια και εφταρια για μια ωρα

Κλπ κλπ κλπ

Ακομα και καποιος που πρωτομπαινει στο site περιμενεις να τα παρει αυτα στα σοβαρα ??

Ακομη περισσοτερο ανθρωποι που εχουν φαει τη ζωη τους ταξιδευοντας σε ολο το κοσμο συμπεριλαμβανομενης της Ανατολικης Ευρωπης περιμενεις να τα παρουν αυτα τοις μετρητοις !!??

Ο νοων νοείτω !!

Ναι,μόνο που αυτά που κάνω τα δείχνω σε real time.Οι 6 γκόμενες είναι σε φωτό την ίδια μέρα στο ίδιο ξενοδοχείο.
Τα μέρη που αναφέρω είναι συγκεκριμένα.
Τα δακτυλιάσματα είναι αληθινές ιστορίες.Ο μόνος που έπιασε κάπως το νόημα είναι ο Βαλκάνιος πουτσαράς.
Σκέψου π.χ. εγώ γράφω δίνω 100 ευρώ για αυτή και όλοι πέφτουν πάνω υπερπληρώνεις και ο άλλος γράφει οι κυριλέ γκόμενες πάνε στα 300 ευρώ μίνιμουμ και κανένας δεν αντιδρά να του πει σε πιάνουν κώτσο μπες Mr. X να γαμάς με 20 τις ίδιες.
Διότι δεν ασχολείστε με την ουσία των γραφομένων αλλά με το άτομο του άλλου.
Φαντάσου να έγραφα εγώ οι καλοντυμένες του κέντρου κοστίζουν από 300 ευρώ μέχρι μερικά χιλιάρικα.
Η όπως ο Dr. Love γάμησα Αθήνα 20 γκόμενες το τελευταίο εξάμηνο μόνο από Tinder.
Απλά τα βλέπετε όλα σε σχέση με το άτομο αυτού που τα γράφει ενώ εγώ γράφω αντικειμενικά τελείως σε σχέση με το τι βλέπω και με στατιστική επί τόπου.

Εγγρ.
4 Μαΐ 2015
Κριτικές
267
Like
710
Εχω δεκαδες αναλογες φωτογραφιες, αλλα δεν θελω να αποπροσανατολισω το thread για αυτο και σταματαω !!

Οποιος καταλαβε καταλαβε !!
τι να μας πεις κι εσυ για την ζωη σου....μια νυχτα απο του κμαν ολοκληρη η δικη σου

τωρα τα 6 μουνια σε 1 μερα απο δυο φορες μου θυμιζει την λογικη του ανεκδοτου....ελα χριστε μου δεν μπορει καποιος να βαλει κραγιον στο πουτσο του;

Εγγρ.
4 Μαΐ 2015
Κριτικές
267
Like
710
χαχα ωραιος φιλε mind
κατσε να σε δω πως θα μας πει ο φιλος μας(ξεριες ποιος) τα κονε σου πανω στο χυσιναου  :grin:
κραταω μικρο καλαθι

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.121
Πόντοι
2.356
κατσε να σε δω πως θα μας πει ο φιλος μας(ξεριες ποιος) τα κονε σου πανω στο χυσιναου  :grin:
κραταω μικρο καλαθι
καταρχην δεν ειμαι πανω και δευτερο ο φιλος μας δεν ειναι χθεσινος , δεν εχει αναγκη αυτος τα βρισκει ολα χαχα
τηλ του εδωσα παντως  :grin: τα ειχα δωσει και στον balkan οταν ειχε ανεβει την ανοιξη , ρωτα και αυτον  :grin:

τζαμπα εκανα κεφι για κιεβο παντως... να δω και εγω τι καλαθι κρατας και εσυ  :grin:

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
τι να μας πεις κι εσυ για την ζωη σου....μια νυχτα απο του κμαν ολοκληρη η δικη σου

τωρα τα 6 μουνια σε 1 μερα απο δυο φορες μου θυμιζει την λογικη του ανεκδοτου....ελα χριστε μου δεν μπορει καποιος να βαλει κραγιον στο πουτσο του;

:2funny: :2funny: :2funny:

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.935
Πόντοι
2.356
Σήμερα εδώ είναι Saint Martins Day,έναρξη του καρναβαλιού και μέρα όπου γαμάς πιο εύκολα από ότι Πολωνία,Τσεχία και Ουκρανία μαζί.

Βασικά υπάρχει μια παροιμία,που λέει ότι όποιος δεν είναι ικανός να γαμήσει σήμερα,δεν είναι ικανός να γαμήσει γενικά.

Βγήκα από τις 15:00 και πριν καλά-καλά προλάβω να κατέβω κέντρο,
γύρισα σπίτι με μία Γερμανίδα 8άρι που είχαμε απλά μια καλησπέρα στο γυμναστήριο και που σήμερα  είχε ντυθεί Galadriel  :grin:

vVCOG2t.png

είχε βάλει ακόμη και γαμάτα μυτερά αυτάκια.

Σεξ στο πιάτο,δυτικός πολιτισμός,ούτε Σλαβικές ανακρίσεις και μπλα-μπλα,ούτε τίποτα.

Αρχηγέ on line σε βλέπω.
Βγες έξω σήμερα,το ανατολικό μπλοκ μπορεί να περιμένει...

Υ.Γ.Τάσο μην την μπαίνεις πολύ στον αρχηγό.Υγεία να έχουμε και να ξέρεις ότι κάποτε θα ανταμώσουμε αναπόφευκτα.Στα επόμενα Μόναχο-Γάνδη και Ισπανία που δεν πρόλαβα λόγω ηλικίας,
τα οποία εύχομαι να είναι Χάρκοβο-Πράγα και Κρακοβία. :hi:

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.121
Πόντοι
2.356
Υ.Γ.Τάσο μην την μπαίνεις πολύ στον αρχηγό.Υγεία να έχουμε και να ξέρεις ότι κάποτε θα ανταμώσουμε αναπόφευκτα.Στα επόμενα Μόναχο-Γάνδη και Ισπανία που δεν πρόλαβα λόγω ηλικίας,
τα οποία εύχομαι να είναι Χάρκοβο-Πράγα και Κρακοβία. :hi:
οτι πεις αρχηγε  :grin: :grin: :grin: τελος παντων μην αρχισουμε παλι τα ιδια
τι μου θυμισες ομως τωρα  :grin: Γανδη 1988 στην μαχιμη ηλικια των 22  :knockinb: απο εκει Βιεννη τρεις μερες περιμενοντας την εκδοση βιζας και μετα μαγευτικη Βουδαπεστη με τα ατιθασα ουγγρικα ατια (επιτελους ειχαμε περασει το σιδηρουν παραπετασμα the iron curtain που λεγανε και οι φιλοι μας αμερικλανοι τοτε) :grin: δυο βδομαδες ειχα καθησει...μυθικες εκεινες οι εποχες!

noctilucent1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2015
Κριτικές
8
Like
307
Πόντοι
346

Stories