Νέα

Τί γίνεται με Κίεβο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Τι θα γίνει με εσάς :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: Σε λίγο θα μας πείτε να απαρνούμαστε τα πάντα...Εθνικά σύμβολα, Ελληνική παιδεία, μεγάλες στιγμές της ιστορίας μας καθώς και ότι μας χαρακτηρίζει εθνικά και φιλετικά, για να μην είμαστε κομπλεξικοί και για να μην μας λέτε κενούς εσωτερικά!! :headbang: Που είναι το μέτρο;
Απορώ πως ο Mindreader μπήκε σε αυτή την συζήτηση!Για να συνεφέρετε τον Βαλκάνιο "υπερ(γαμ)ανθρωπο" φτάνετε στο άλλο άκρο να μειώνετε τα πάντα.... :tickedoff:

Τα άτομα αυτά δεν καταλαβαίνουν την αξία του πουτσισμού.Ωραίες οι φιλοσοφίες αλλά όταν βρεθείς αντιμέτωπος με την τρέλλα και τις απαιτήσεις των γυναικών πρέπει να έχεις μπούσουλα και τσελεμεντέ αλλιώς χάνεσαι.
Εγώ σας τα δίνω στο πιάτο.Σκέψου του άλλου του είπα σε ποια ακριβώς μαγαζιά να πάει ποιες μέρες και ώρες.Λέω ακριβώς τι να κάνεις τι ποιότητα χτυπάς συγκριτικά ποιες είναι οι ποιότητες σε σχέση με άλλες χώρες ποστάρω ρεάλ φωτό δηλαδή τι άλλο να κάνω?
Και όμως πάντα υπάρχει αμφισβήτηση.
Είναι αυτή η αντιρρόπηση.Δε χρειάζεται να είσαι πολύ έξυπνος για να βγάλεις μουνάρες ούτε να έχεις καμία σφαιρικότητα.Απλά πρέπει να το κυνηγάς.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Για να δώσουμε πληροφορίες προς το μελλοντικό επισκέπτη .

Κιέβο μπορείς να βρεις πολλές κατηγορίες γυναικών .

Κέντρο σε κυριλέ μαγαζιά κυριλέ ωραίες γκόμενες καλοντυμένες καθημερινές θαμώνες από 300 δολάρια έως κάτι χιλιάρικα .

Στα ίδια μαγαζιά κ κέντρο αλεξιπτωτιστιες 50-100 δολάρια  με καμάκι.

Από εκεί κ πέρα πολλές επιλογές φτηνότερες ανάλογα το τρέξιμο κ το ψάξιμο ...

Αυτά τ ολιγα προς ενημέρωση

Επίσης πολλοί παρΑγοντες παίζουν ανάλογα το χρόνο , δηλαδή κάποιος που περνάει πολύ χρόνο στο Κιέβο είναι λογικό να βρίσκει γυναικάρες με χαμηλότερες τιμές εκτός κέντρου ...

Επίσης έχει πολλά διαμερίσματα με κοπέλες εργαζόμενες που μπορείς να επισκεφτείς κ να διαλέξεις ,  σε αυτά είτε της περνεις εκεί είτε στο διαμέρισμα σου

Μην έχει κάποιος τη εντύπωση οτι θα γαμησει γυναικάρα κυριλέ με λιγότερα λεφτά σε κάποιο μαγαζί του κέντρου  , αυτο δεν παει να πει οτι δεν θα βρει γυναικάρες με χαμηλότερες τιμές , έχει να κάνει με το χρονο κ την τύχη

Τα παραπάνω είναι καθαρά προς πληροφοριση κ οπωσδήποτε δεν έχει να κάνει με προτροπή

Για ποια μαγαζιά λες?Το Buddha bar και το Arena?Carribean,D Lux και Decadence δε μου ζήτησε ποτέ καμία πάνω από 200.Ισως ζητάνε στα στριπ κλαμπ που δεν έχω πάει.
Για να περνάς πολύ χρόνο στο Κίεβο πρέπει να έχεις δουλειά στο Κίεβο και κανένας Ελληνας δεν έχει,μόνο κάτι κωλότουρκοι.
Κυριλέ γκόμενα οχτάρι και πάνω μοντελέ γαμάς και με την αγορά iphoni 6plus και πάνω.Την έχεις όμως όσες μέρες θες αν μετά την κυκλοφορείς σε όλα τα κυριλέ μέρη και κάνεις τα έξοδα.
Γενικά την τοπ ποιότητα χτυπάς με καμάκι αλλά θέλει ικανότητα,ταχύτητα,αντοχή και σχετική εμφάνιση.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 136408

Επισκέπτης
Τα άτομα αυτά δεν καταλαβαίνουν την αξία του πουτσισμού.Ωραίες οι φιλοσοφίες αλλά όταν βρεθείς αντιμέτωπος με την τρέλλα και τις απαιτήσεις των γυναικών πρέπει να έχεις μπούσουλα και τσελεμεντέ αλλιώς χάνεσαι.
Εγώ σας τα δίνω στο πιάτο.Σκέψου του άλλου του είπα σε ποια ακριβώς μαγαζιά να πάει ποιες μέρες και ώρες.Λέω ακριβώς τι να κάνεις τι ποιότητα χτυπάς συγκριτικά ποιες είναι οι ποιότητες σε σχέση με άλλες χώρες ποστάρω ρεάλ φωτό δηλαδή τι άλλο να κάνω?
Και όμως πάντα υπάρχει αμφισβήτηση.
Είναι αυτή η αντιρρόπηση.Δε χρειάζεται να είσαι πολύ έξυπνος για να βγάλεις μουνάρες ούτε να έχεις καμία σφαιρικότητα.Απλά πρέπει να το κυνηγάς.

Σε ποιούς αναφέρεσαι άρχοντα; Διότι αν αναφέρεσαι στον Τάσο και στον Mindreader, κάτι δεν έχεις καταλάβει σωστά...

Εγώ, πάλι νομίζω ότι δεν χρειάζεται κανένας μπούσουλας και τσελεμεντές για τίποτα. Αντιθέτως, μόνο αυτοσχεδιάζοντας ευχάριστα και με το να
μην γίνεσαι ποτέ προβλέψιμος, μπορεί να βγεί κάτι θετικό (εφόσον αναφερόμαστε σε κανονικές περιπτώσεις και όχι σε πληρωμένες).

Meni0s

Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2016
Like
0
Πόντοι
0
αγαπητέ του δεν χτυπάς σαν τουρίστας παρά μόνο με ευρώ η δολάριο  όσο παίδαρος κ εάν είσαι το τοπ το οποίο βγήκε για μεροκάματο απλά θα παει με όποιον προσφέρει περισσοτερα , απλά τα πράγματα ...

Έπιασα όλες της κατηγορίες για να ξέρει ο μελλοντικός επισκέπτης τι γίνετε , έγραψα κ για χαμηλότερες τιμές , τα τοπ τα στημένα καθημερινά αυτές είναι οι τιμές ..

Έδωσα μια συνολική εικόνα ,  δεν ειπα οτι αυτές είναι οι τιμές γενικά

Απλά μη έχει κ την εντύπωση κάποιος που έρθει κ παει σε ένα κυριλέ μαγαζί κ ΔΕι μια μουναρα καλοντυμένη θα τη γαμησει με 1000 γριβνια :)

Meni0s

Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2016
Like
0
Πόντοι
0
ΠΑΙδες δεν έχω καμία όρεξη για αντιπαραθέσεις , μια συνολική εικόνα έδωσα για τον μελλοντικό επισκέπτη , οπως είδες έδωσα διάφορες κατηγορίες κ τιμές ,  προς ενημέρωση .. από εκεί κ πέρα δεν έχω καμία διάθεση , ο καθένας κινητε οπως γουστάρει κ μέχρι εκεί που τον πέρνει ...

Το θέμα μας είναι η ενημέρωση

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
αγαπητέ του δεν χτυπάς σαν τουρίστας παρά μόνο με ευρώ η δολάριο  όσο παίδαρος κ εάν είσαι το τοπ το οποίο βγήκε για μεροκάματο απλά θα παει με όποιον προσφέρει περισσοτερα , απλά τα πράγματα ...

Έπιασα όλες της κατηγορίες για να ξέρει ο μελλοντικός επισκέπτης τι γίνετε , έγραψα κ για χαμηλότερες τιμές , τα τοπ τα στημένα καθημερινά αυτές είναι οι τιμές ..

Έδωσα μια συνολική εικόνα ,  δεν ειπα οτι αυτές είναι οι τιμές γενικά

Απλά μη έχει κ την εντύπωση κάποιος που έρθει κ παει σε ένα κυριλέ μαγαζί κ ΔΕι μια μουναρα καλοντυμένη θα τη γαμησει με 1000 γριβνια :)

Μα ποια είναι τα κυριλέ μαγαζιά που λες?Το Buddha bar που έχει ένας κωλότουρκος?Γράψε ποια είναι τα κυριλέ μαγαζιά.
Εγώ γράφω ονόματα.Μιλάμε πολύ συγκεκριμένα.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Σε ποιούς αναφέρεσαι άρχοντα; Διότι αν αναφέρεσαι στον Τάσο και στον Mindreader, κάτι δεν έχεις καταλάβει σωστά...

Εγώ, πάλι νομίζω ότι δεν χρειάζεται κανένας μπούσουλας και τσελεμεντές για τίποτα. Αντιθέτως, μόνο αυτοσχεδιάζοντας ευχάριστα και με το να
μην γίνεσαι ποτέ προβλέψιμος, μπορεί να βγεί κάτι θετικό (εφόσον αναφερόμαστε σε κανονικές περιπτώσεις και όχι σε πληρωμένες).

Σε αυτούς αναφέρομαι γιατί το παίζουν έξυπνοι ενώ αν τους βάλεις στην αρένα με τα λιοντάρια σε συνθήκες πραγματικού ανταγωνισμού τύπου Carribean, D Lux Κίεβο,Pascha Poznan,Cherry Wroclaw,Pomaranca Katowice απλά θα την κάνουν σε dt και θα αρχίσουν τις αμπελοφιλοσοφίες για τον κόσμο στα μαγαζιά αυτά κτλ.
Το μήνυμά μου είναι αψηφήστε τους κινδύνους μπείτε με την πούτσα έξω και γαμήστε τους όλους.Είναι το μήνυμα του Βαλκάνιου καβαλάρη.
Τώρα αν αρχίσεις να λαμβάνεις υπόψιν συνθήκες,αντικειμενικά περιβάλλοντα και δεν ακούς τον πούτσο σου καλά κρασιά.
Στις σλαβικές χώρες δεν έχεις συνέπειες.Δεν είναι όπως στη Δύση που υπάρχουν ένα κάρο νόμοι,κανόνες κτλ.

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.935
Πόντοι
2.356
Αφού οι κανονικές γκόμενες και οι σύζυγοι κοστίζουν ακριβότερα από τις πουτάνες.Αυτό το ξέρουν όλοι.Οι σπονσορέτς κοστίζουν ακριβότερα από τις κανονικές γκόμενες και οι σεμιπρος περίπου τα ίδια με τις γκόμενες.
Εκτός αν είσαι γαμιάς και γαμάς τζάμπα τη γκόμενα που πληρώνει ο άλλος.

Αρχηγέ,έχεις γαμήσει τη μισή ανατολική Ευρώπη,μπορείς να ξεχωρίσεις από τα 500 μέτρα αν η άλλη είναι Σιλεσιανή ή από το Γντάνσκ,αλλά στο θεμα ΓΥΝΑΙΚΑ μένεις μεταξεταστέος..

Στα έχω ξαναγράψει και εγώ,στα γράφει και ο Μindreader,αλλά είσαι βαλκανικό αγύριστο κεφάλι,καθόλου τυχαίο που δεν έχεις αναθεωρήσει ποτέ και για τίποτα..
Όλες οι γυναίκες αργά ή γρήγορα ζητάνε λεφτά,πράγματα και ξύσταρχίδιας..
Ζεις και Γερμανία ρε γμτ,που σταρχιδίστριες στο θέμα φράγκα,περισσότερο από τις Γερμανίδες,δε θα βρεις πουθενά..
Συναισθηματική νοημοσύνη ΜΗΔΕΝ.
Μόνο κώλοι,βυζιά,σπονσορέτες και ευρώ.

Τέσπα..
Ο Δεκέμβρης,μου επιτρέπει μόνο μία πορνοεκδρομή στις αρχές,μιας και δεν θέλω μέσα στις γιορτές να ξανατρέχω στο ανατολικό μπλοκ.
Οπότε να πάω στη στρωμμένη μου κατάσταση στην Πράγα ή να πάω Κίεβο;
Μιλάω για τουλάχιστον 5 διανυκτερεύσεις.

Γράψε αν θέλεις αν αυτές που παρέθεσες πριν μερικά Post τις κρατάς για μία ώρα ή περισσότερο,
να ξέρω αν αξίζει τον κόπο τα τραβηχτώ.
Γιατί αν τις κρατάς μόνο για μία,η εμφάνισή τους δε δικαιολογεί για μένα τα λεφτά που δίνεις.
Π.χ.150 ευρώ σε εκείνη από το Κατοβίτσε για ποιο λόγο;

Για να καταλάβω δηλαδή,τι πληρώνω ακριβώς με τη δική σου μέθοδο;
Αντί να πάω στο Privat στην Πράγα,όπου θα έχω δει την κοπέλα σε φωτό,θα δω και φάτσα μόλις ανοίξει η πόρτα,θα πάω Κίεβο,θα δω μια "κοπέλα" στο Club που κανονικά θα δούλευε σε Privat και αντί νας της σκάσω το 40άρι/ώρα που θα έσκαγα Πράγα,παίζω με 50ευρα,100ευρα,200ευρα...
Για ποιον λόγο;
Για να έχω την ψευδαίσθηση ότι καμάκωσα από έξω και την έφερα την άλλη Hotel;
Η πιο ωραία που παρέθεσες,στην Πράγα θα έφτανε τις 2000 κορώνες/ώρα,όχι παραπάνω..

Δεν το πιάνω επακριβώς το Ουκρανικό παίγνιο.
Για ρίξε υπότιτλους πριν κλείσω τα εισιτήρια μου.

Meni0s

Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2016
Like
0
Πόντοι
0
Συγκεκριμένα μια καλοντυμένη μουναρα αυτές είναι οι τιμές , φυσικά κ μπορείς να βρεις με ψάξιμο μουναρες η αλεξιπτωτιστριες με χαμηλότερες τιμές ...

Μη με κουράζετε , ο καθένας κάνει οτι γουστάρει , απλά μην έχει κανένας τη εντυπώση οτι Ίαν βρει εύκολα γυναικάρα με 50-100 ευρώ έτσι εύκολα εάν κουνήσει 50ρικο

Φυσικά όμως μπορεί να το πετύχει κ αυτο , οι τιμές παίζουν οπως και οι κατηγορίες γυναικών

noctilucent1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2015
Κριτικές
8
Like
307
Πόντοι
346
Προς Μυστες Kman και ΒΑΛΚΑΝΙΟ ΠΟΥΤΣΑΡΑ
Οι Γερμανιδες μου φαινονται top μουνια
Γιατι τις απαξιώνετε :think:

Δ

Διαγραμμένο μέλος 136408

Επισκέπτης
Σε αυτούς αναφέρομαι γιατί το παίζουν έξυπνοι ενώ αν τους βάλεις στην αρένα με τα λιοντάρια σε συνθήκες πραγματικού ανταγωνισμού τύπου Carribean, D Lux Κίεβο,Pascha Poznan,Cherry Wroclaw,Pomaranca Katowice απλά θα την κάνουν σε dt και θα αρχίσουν τις αμπελοφιλοσοφίες για τον κόσμο στα μαγαζιά αυτά κτλ.
Το μήνυμά μου είναι αψηφήστε τους κινδύνους μπείτε με την πούτσα έξω και γαμήστε τους όλους.Είναι το μήνυμα του Βαλκάνιου καβαλάρη.
Τώρα αν αρχίσεις να λαμβάνεις υπόψιν συνθήκες,αντικειμενικά περιβάλλοντα και δεν ακούς τον πούτσο σου καλά κρασιά.
Στις σλαβικές χώρες δεν έχεις συνέπειες.Δεν είναι όπως στη Δύση που υπάρχουν ένα κάρο νόμοι,κανόνες κτλ.

Φυσικά, τι να κλάσουν ο Τάσος και ο Mindreader, τα άβγαλτα αυτά γατάκια.... :rolleyes:

Ναι βεβαίως, μόνο να προσέχεις μην φύγεις τελικά με κανα καυλί στον κώλο, από την πολλή μαγκιά... :grin:

Στις σλαβικές χώρες δεν έχεις συνέπειες; Καλό... :2funny:

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.935
Πόντοι
2.356
Προς Μυστες Kman και ΒΑΛΚΑΝΙΟ ΠΟΥΤΣΑΡΑ
Οι Γερμανιδες μου φαινονται top μουνια
Γιατι τις απαξιώνετε :think:

Είχα 3 Γερμανίδες στα σχεδόν 4 χρόνια που είμαι εδώ.
Αν θυμάσαι είχα postάρει και μια φωτό από την φοιτήτρια.

Για μένα μια ΚΑΛΗ Γερμανίδα,συνολικά σαν πακέτο,συγκριτικά με καλές Πολωνέζες,κ.λ.π.
είναι σαν να συγκρίνεις μια Πόρσε με ένα Skoda..

Μαζί με την Ολλανδέζα που είχα,οι Γερμανίδες είναι οι καλύτερες επιλογές.

Απλά τη συγκεκριμένη περίοδο μαλακίζομαι και δεν το ψάχνω σοβαρά.
Ακόμη και εδώ Γερμανία μια Ουκρανέζα έχω στανταράκι,που εκτός από πολύ καλό μουνί,δεν είναι για τίποτα άλλο.
Άμα ξεχαρμανιάσω με Σλάβες και πορνοεκδρομές,πάλι με Γερμανίδα θα αράξω,το μόνο σίγουρο.

noctilucent1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2015
Κριτικές
8
Like
307
Πόντοι
346
Είχα 3 Γερμανίδες στα σχεδόν 4 χρόνια που είμαι εδώ.
Αν θυμάσαι είχα postάρει και μια φωτό από την φοιτήτρια.

Για μένα μια ΚΑΛΗ Γερμανίδα,συνολικά σαν πακέτο,συγκριτικά με καλές Πολωνέζες,κ.λ.π.
είναι σαν να συγκρίνεις μια Πόρσε με ένα Skoda..

Μαζί με την Ολλανδέζα που είχα,οι Γερμανίδες είναι οι καλύτερες επιλογές.

Απλά τη συγκεκριμένη περίοδο μαλακίζομαι και δεν το ψάχνω σοβαρά.
Ακόμη και εδώ Γερμανία μια Ουκρανέζα έχω στανταράκι,που εκτός από πολύ καλό μουνί,δεν είναι για τίποτα άλλο.
Άμα ξεχαρμανιάσω με Σλάβες και πορνοεκδρομές,πάλι με Γερμανίδα θα αράξω,το μόνο σίγουρο.
:thumbsup:

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
:hi: :hi:
Ακριβως αυτό φίλε !!
Οταν ως μοναδα καποιος αυτοαξιολογειται σαν  μηδενικο, ενσυνειδητα η υποσυνειδητα, τοτε νοιωθει επιτακκτικη την αναγκη να ενταχθει  σε μια ομαδα ωστε να γινει "κάτι" !!

Η ελλειψη αυταρκιας ως προσωπικοτητας καθε ανθρωπου συνανταται σε στατιστικα  μεγαλο μερος των κοινωνιων διαχρονικά.
Και αποτελουσε τη βαση προσηλυτισμού τους σε διαφορες φατριες η θρησκειες.

Για να το πουμε λαικά "Το κομπλεξ ειναι η υγιης βαση για να αναπτυχθεί ενας πληρης μαλακας !!".

ΥΓ. Το βιβλιο "Ο κοσμος σαν βουληση και σαν παρασταση", στο οποιο συμπεριλαμβανεται το γνωμικο του Σοπενχαουερ στο οποιο αναφερθηκες ειναι πραγματικό αριστουργημα.Επισης συνιστώ και το "Περι γυναικων" του ιδιου συγραφεα μια και πραγματευεται ζητηματα πιο κοντινα στη θεματολογια του site !! :grin:
για μενα εσυ εισαι ο απολυτος αρχοντας!πολεσ φορες νομιζω εισαι ο δασκαλος με την εξυπναδα σου αν και αυτος λεει δεν γραφει

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
Γεια σας

Σας γράφω απο Κιέβο που ειμαι ήδη 8 μερες ,

Πρώτα απο ολα οι γκόμενες που ποσταρετε με διάφορους ειναι αρπακτικά κοινός της δουλειάς , καμια δεν παει με κάποιο ξένο επειδή τον γουστάρει :)

Απο εκει κ πέρα το Κιέβο ειναι ακριβό γενικα , οι γυναίκες δε  που συχνάζουν σε κεντρικά καλα μαγαζια οι τιμές τους ειναι 200 ευρώ στη καλύτερη έως 500 κ βάλε .

Απο εκει κ πέρα φυσικα κ εχει και με πολυ χαμηλότερες τιμές , αλλα μην περιμένει κάποιος μια μου γυναικάρα  καλοντυμένη σε καλο μαγαζι να τη φορτώσει με λιγότερα όσο παίδαρος κ εαν ειναι ( μιλάω παντα για κέντρο κ για καλα μαγαζια )

Απο εκει κ πέρα με ψάξιμο φυσικα βρισκει κάποιος κ με χαμηλότερες τιμές , αλλα στο κέντρο σε καλα μαγαζια με καλοντυμένες γυναίκες αυτες ειναι οι τιμές :)
εισαι λεβεντης!διαβασα ολα οσα εγραψες σημερα ολα πολυ σωστα.αν μπεισ στο μιστερ χ οδεσσα και αλλα παρομοια αυτεσ που γαμα ο κμαν εχουν 800-1200 γριβνα σε σαλον οδυσσο.τι να ξοδευετε καπειοσ στα μπαρ να καμακωνει βιζιτεσ για να χρησοπληρωσει?

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
ποιο ειναι το βαλκανικο μυστικο στυσεως και γαμιασης του μεγαλου πολεμαρχου?τι πινει και δεν μας δινει?μας εβαλα 30 φωτο 3 μερες αφου πηγε κιεβο.πως καταφερε να τισ γαμησει ολεσ?χαχαχαχαχα.κμαν εχεις βοηθους?παρε τον μαθητη σου τον ρολογα σαν βοηθω γλυφτη,να τισ προετοιμαζει για σενα

Meni0s

Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2016
Like
0
Πόντοι
0
Για ποια μαγαζιά λες?Το Buddha bar και το Arena?Carribean,D Lux και Decadence δε μου ζήτησε ποτέ καμία πάνω από 200.Ισως ζητάνε στα στριπ κλαμπ που δεν έχω πάει.
Για να περνάς πολύ χρόνο στο Κίεβο πρέπει να έχεις δουλειά στο Κίεβο και κανένας Ελληνας δεν έχει,μόνο κάτι κωλότουρκοι.
Κυριλέ γκόμενα οχτάρι και πάνω μοντελέ γαμάς και με την αγορά iphoni 6plus και πάνω.Την έχεις όμως όσες μέρες θες αν μετά την κυκλοφορείς σε όλα τα κυριλέ μέρη και κάνεις τα έξοδα.
Γενικά την τοπ ποιότητα χτυπάς με καμάκι αλλά θέλει ικανότητα,ταχύτητα,αντοχή και σχετική εμφάνιση.

Ακριβως , αφου μόνος το λες , Κύριλε μοντέλο για να κυκλοφορήσει κάποιος θελει ιφον 7 πλας κ πανω , τι σου κανει εντύπωση ;

Οι τύποι που βάζεις φωτογραφίες κ γράφεις κοιταχτε μουνι Που καμακωσε ο φαλάκρας και τη κυκλοφορεί  τη δίνει 50-100 ευρω ;

Φυσικα ομως κ απο τη αλλη μπορει κάποιος να πετύχει δυνατά αξιόλογα κομμάτια με χαμηλότερες τιμές , γενικα ομως αυτη ειναι η εικόνα

Geopa

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2009
Κριτικές
34
Like
39
Πόντοι
1.666
Διαβάζω εδώ και 1-2 φόρουμ του εξωτερικού διότι θα πάω σε μερικές μέρες....
Το συμπέρασμά μου είναι ένα!!!
Ότι ισχύει για όλες τις πρωτεύουσες της Ευρώπης, ισχύει και για το Κίεβο!!!
Δεν έχεις χρόνο και βαριέσαι να ψάξεις? Θα πλερώ το μουνί πιο ακριβά...
Έχεις χρόνο και είσαι καλός "δρομέας"? Θα βρεις καλό μουνί στην "τιμή" που πρέπει!!!
Όλα είναι μια εξίσωση....
Απλά από ότι έχω καταλάβει στο Κίεβο η αναλογία άνδρα/γυναίκας είναι λίγο καλύτερη από ότι σε άλλες πρωτεύουσες όπως η Αθήνα, Μαδρίτη, Παρίσι, Βερολίνο!!!!
Και είναι πιο "ανοιχτες" στο φλερτ και έχουν μια τάση στο "εμπόριο" δηλ. τι δίνεις για αυτό που θα σου προσφέρω!!!
Αυτά τα ολίγα από εμένα και να σας πληροφορήσω για τις τιμές σε διάφορα κλαμπ για ρεζέ τραπέζι...
Chi by decadence house.....12000 UAH
Skybar.......7000 UAH
Klyuch......6000 UAH
Σε όλα deposit έτσι? δηλ. προπληρωμή, προσωπικά τους είπα "Ποιος τραγουδάει εκεί, ο Αντώνης Ρέμος?"
Αυτά είναι τα τοπ-3 αλλά στις αρχιδάρες σας και μην κολλάτε σε χαϊλίκια!!!

Meni0s

Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2016
Like
0
Πόντοι
0
Σωστός ο φίλος παραπάνω , έτσι ακριβός ειναι :) απλα τα πραγματα

Επίσης πολλες εδω ειναι της στιγμής κ χρειάζονται λεφτα , εκείνη τη στιγμή λοιπόν εαν εισαι στο κατάλληλο χρόνο κ τόπο τσιμπάς .

Πριν απο καμια ωρα κ βάλε μου έστειλε χαμόγελο στο μπαμπά μια 23 χρόνο απλή κ ομορφη κοπελίτσα με φανταστικά ματια κ χείλια  , πολυ ευγενική κ μου λεει ειμαι εδω γιατι θελω οικονομική βοήθεια 60 δολάρια για 3 ωρες , ελπίζω να με καταλαβαίνεις , φυςικα της λεω ,τη περιμενω απο ωρα σε ωρα

Επίσης d lux καθημερινές για τραπέζι 2000 γκριβνια και παραςκευη - Σάββατο 8000

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
Σωστός ο φίλος παραπάνω , έτσι ακριβός ειναι :) απλα τα πραγματα

Επίσης πολλες εδω ειναι της στιγμής κ χρειάζονται λεφτα , εκείνη τη στιγμή λοιπόν εαν εισαι στο κατάλληλο χρόνο κ τόπο τσιμπάς .

Πριν απο καμια ωρα κ βάλε μου έστειλε χαμόγελο στο μπαμπά μια 23 χρόνο απλή κ ομορφη κοπελίτσα με φανταστικά ματια κ χείλια  , πολυ ευγενική κ μου λεει ειμαι εδω γιατι θελω οικονομική βοήθεια 60 δολάρια για 3 ωρες , ελπίζω να με καταλαβαίνεις , φυςικα της λεω ,τη περιμενω απο ωρα σε ωρα

Επίσης d lux καθημερινές για τραπέζι 2000 γκριβνια και παραςκευη - Σάββατο 8000
μπραβο παιχταρα μου,μπηκες στο νοημα.καλωσωρισες στο κιεβο.περιμενω ποτε θα ερθει ο ρολογας ουκρανια να παμε κλαμπ να καμακωσει και καφε να γελασουμε λιγο χαχαχαχαχ.θα βαλω και στοιχημα μαζι του οτι δεν θα του μιλησει καμια αν ερθει οδυσσο οπως τον ελληνα εμφανισημο 40 που ηρθε 2 φορεσ 3 μηνεσ!τελευταια μερα μου λεει ρε πουτανιερο εχεις δικαιο τελικα.καραπουτανεσ ολεσ εχουν τιν τιμη στο ιτερνετ.τι να χασουν ωρα να μου μιλησουν.αυτοσ ελεγε δεν πληρωνω ειμαι καμακι βραζιλια.του ειπα εδω ειναι οδεσα.μαλιστα με την γυναικα του ηταν βραζιλιανα μπαζο που εψαχναν σπιτι οδυσσο να αγορασουν.τελικα αγορασε ελβετια χαχχαχαχα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom