Αρχηγέ,έχεις γαμήσει τη μισή ανατολική Ευρώπη,μπορείς να ξεχωρίσεις από τα 500 μέτρα αν η άλλη είναι Σιλεσιανή ή από το Γντάνσκ,αλλά στο θεμα ΓΥΝΑΙΚΑ μένεις μεταξεταστέος..
Στα έχω ξαναγράψει και εγώ,στα γράφει και ο Μindreader,αλλά είσαι βαλκανικό αγύριστο κεφάλι,καθόλου τυχαίο που δεν έχεις αναθεωρήσει ποτέ και για τίποτα..
Όλες οι γυναίκες αργά ή γρήγορα ζητάνε λεφτά,πράγματα και ξύσταρχίδιας..
Ζεις και Γερμανία ρε γμτ,που σταρχιδίστριες στο θέμα φράγκα,περισσότερο από τις Γερμανίδες,δε θα βρεις πουθενά..
Συναισθηματική νοημοσύνη ΜΗΔΕΝ.
Μόνο κώλοι,βυζιά,σπονσορέτες και ευρώ.
Τέσπα..
Ο Δεκέμβρης,μου επιτρέπει μόνο μία πορνοεκδρομή στις αρχές,μιας και δεν θέλω μέσα στις γιορτές να ξανατρέχω στο ανατολικό μπλοκ.
Οπότε να πάω στη στρωμμένη μου κατάσταση στην Πράγα ή να πάω Κίεβο;
Μιλάω για τουλάχιστον 5 διανυκτερεύσεις.
Γράψε αν θέλεις αν αυτές που παρέθεσες πριν μερικά Post τις κρατάς για μία ώρα ή περισσότερο,
να ξέρω αν αξίζει τον κόπο τα τραβηχτώ.
Γιατί αν τις κρατάς μόνο για μία,η εμφάνισή τους δε δικαιολογεί για μένα τα λεφτά που δίνεις.
Π.χ.150 ευρώ σε εκείνη από το Κατοβίτσε για ποιο λόγο;
Για να καταλάβω δηλαδή,τι πληρώνω ακριβώς με τη δική σου μέθοδο;
Αντί να πάω στο Privat στην Πράγα,όπου θα έχω δει την κοπέλα σε φωτό,θα δω και φάτσα μόλις ανοίξει η πόρτα,θα πάω Κίεβο,θα δω μια "κοπέλα" στο Club που κανονικά θα δούλευε σε Privat και αντί νας της σκάσω το 40άρι/ώρα που θα έσκαγα Πράγα,παίζω με 50ευρα,100ευρα,200ευρα...
Για ποιον λόγο;
Για να έχω την ψευδαίσθηση ότι καμάκωσα από έξω και την έφερα την άλλη Hotel;
Η πιο ωραία που παρέθεσες,στην Πράγα θα έφτανε τις 2000 κορώνες/ώρα,όχι παραπάνω..
Δεν το πιάνω επακριβώς το Ουκρανικό παίγνιο.
Για ρίξε υπότιτλους πριν κλείσω τα εισιτήρια μου.