Νέα

Τί γίνεται με Κίεβο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
Διαβάζω εδώ και 1-2 φόρουμ του εξωτερικού διότι θα πάω σε μερικές μέρες....
Το συμπέρασμά μου είναι ένα!!!
Ότι ισχύει για όλες τις πρωτεύουσες της Ευρώπης, ισχύει και για το Κίεβο!!!
Δεν έχεις χρόνο και βαριέσαι να ψάξεις? Θα πλερώ το μουνί πιο ακριβά...
Έχεις χρόνο και είσαι καλός "δρομέας"? Θα βρεις καλό μουνί στην "τιμή" που πρέπει!!!
Όλα είναι μια εξίσωση....
Απλά από ότι έχω καταλάβει στο Κίεβο η αναλογία άνδρα/γυναίκας είναι λίγο καλύτερη από ότι σε άλλες πρωτεύουσες όπως η Αθήνα, Μαδρίτη, Παρίσι, Βερολίνο!!!!
Και είναι πιο "ανοιχτες" στο φλερτ και έχουν μια τάση στο "εμπόριο" δηλ. τι δίνεις για αυτό που θα σου προσφέρω!!!
Αυτά τα ολίγα από εμένα και να σας πληροφορήσω για τις τιμές σε διάφορα κλαμπ για ρεζέ τραπέζι...
Chi by decadence house.....12000 UAH
Skybar.......7000 UAH
Klyuch......6000 UAH
Σε όλα deposit έτσι? δηλ. προπληρωμή, προσωπικά τους είπα "Ποιος τραγουδάει εκεί, ο Αντώνης Ρέμος?"
Αυτά είναι τα τοπ-3 αλλά στις αρχιδάρες σας και μην κολλάτε σε χαϊλίκια!!!
φιλοι μου πρωπληρωσαν αυτα τα κλαμπ πρωτη φορα που πηγαν ενα σωρο λεφτα για να βλεπουν μονο τισ πουτανεσ εκει.ασε που σε αυτα σιγουρα δεν γαμας,ολεσ δουλευουν για το μαχαζι,κανεισ λογαριασμοπληρωνεις και στον επομενο.καλιτερα στο καριμπιαν που λεει ο κμαν,δεν πηγα ποτε πρωσωπικα.κλαμπ πηγαινα αγνωστα κιεβο σε απομερεσ περιοχεσ πολλεσ φορεσ μακρια απο κεντρο.με επερναν ουκρανοι,μονος δεν θυμωμουν τα ανοματα να ξαναπαω ετσι την εβγαζα γιδροπαρκ που ειναι κοντα μου

Geopa

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2009
Κριτικές
34
Like
39
Πόντοι
1.666
φιλοι μου πρωπληρωσαν αυτα τα κλαμπ πρωτη φορα που πηγαν ενα σωρο λεφτα για να βλεπουν μονο τισ πουτανεσ εκει.ασε που σε αυτα σιγουρα δεν γαμας,ολεσ δουλευουν για το μαχαζι,κανεισ λογαριασμοπληρωνεις και στον επομενο.καλιτερα στο καριμπιαν που λεει ο κμαν,δεν πηγα ποτε πρωσωπικα.κλαμπ πηγαινα αγνωστα κιεβο σε απομερεσ περιοχεσ πολλεσ φορεσ μακρια απο κεντρο.με επερναν ουκρανοι,μονος δεν θυμωμουν τα ανοματα να ξαναπαω ετσι την εβγαζα γιδροπαρκ που ειναι κοντα μου
Δεν υπάρχουν άγνωστα κλαμπ στο Κίεβο φίλε....
Το ίντερνετ σήμερα ξεγυμνώνει τα πάντα!!!
Σε ένα από αυτά που σε πήγαν λέγεται Closer, χωρίς ουκρανική συνοδεία άντρα ή γυναίκα δεν μπαίνεις!!!!

Υ.Γ. Τότε στο Skybar το Σάββατο μπορεί να ακουμπάει και τα 10000 UAH!!
Αλλά δεν είναι αυτό το θέμα...
Το παράξενο είναι ότι π.χ. στο Chi η πιο ακριβή βότκα είναι η Gray Goose που κάνει 2700!!
Και μετά όλες οι άλλες από 1000 έως 1500 και όλες του 1L!!!
Πες ότι έχεις και γκομενάκια που θα τους πάρεις μια σαμπάνια διότι τα κορίτσια μαθημένα από τις αράπικες πούτσες στο Ντουμπάι και στην Ντόχα έμαθαν να πίνουν μόνο σαμπάνια!!!
Δηλ. αν κλείσεις τραπέζι οκ θα πάρεις μια πιατέλα φρούτα και μια με σούσι και το υπόλοιπο θα το πιεις....θα γίνεις δηλ καρδινάλιος θες δεν θες, άντε να γαμήσεις μετά!!!!
Τα ουϊσκι είναι πιο ακριβά μάλλον λόγω εισαγωγής και μεγάλης παρουσίας καουμπόϊδων από το Τέξας και την Ουάσιγκτον!!!!
Ακολουθούν μια πολιτική που θα σε πιάσουν κορόϊδο!!!

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
Λοιπόν θα ξαναγράψω τις πραγματικές τιμές για Κίεβο:
1.Προ από high end club:100 ευρώ
2.Σεμιπρο από high end club:50 ευρώ
3.Γκόμενα από κλαμπ:Τζάμπα
4.Προ από ίντερνετ:30 ευρώ
5.Σεμι προ από ίντερνετ:50 ευρώ
6.Σπονσορέτ από ίντερνετ:200 ευρώ
7.Γκόμενα από ίντερνετ:300 ευρώ και πάνω
Ανοίξτε λίγο το μυαλό σας.Δεν είναι όλες οι γκόμενες ίδιας εμφάνισης,δεν είναι από Κίεβο,δεν κάνουν όλες την ίδια δουλειά,δεν έχουν όλες την ίδια ηλικία,ούτε κάνουν τα ίδια και υπάρχουν διαφορετικές τιμές.Ο,τι πληρώσεις παίρνεις.
Δεν υπάρχει περίπτωση να γαμήσεις κανονική γκόμενα στο Κίεβο από το ίντερνετ με 50 ευρώ αλλά μπορείς να γαμήσεις τζάμπα κανονική από τα κλαμπ ή το δρόμο.
Μιλάμε για Κίεβο όσχι για επαρχία.Επαρχία παίζουν άλλες τιμές ανάλογα με την πόλη.Γενικά πρέπει να σκέφτεσαι αν συμφέρει ή όχι υπάρχουν υπερτιμολογήσεις και υποτιμολογήσεις.Μια προσφορά κάνεις ανάλογα με την εμφάνιση,ηλικία,στάτους,προέλευση της γκόμενα και τα δεδομένα της αγοράς.
Συνέχεια κάνεις συγκρίσεις τιμών με μυαλό κομπιουτεράκι.Τίποτα δεν είναι τυχαίο.Και αυτές παίζουν την αγορά προσφορών όπως εσύ.
Υστερα έχεις καμιά τριανταριά γκόμενες πριν πας και βρίσκεις καμιά δεκαριά όταν πας και αποφασίζεις προσωπικά σε ποιες θα τα χώσεις.Κάνεις και εσύ παίγνιο πρέπει να είσαι γρήγορος.Βασικά τις κόβεις από πριν τι είναι διατεθειμένες να κάνουν πόσα θέλουν πόσα αξίζουν είναι η αγορά ή το ξέρεις ή δεν το ξέρεις.
Αμα δε γουστάρεις τιμές πας Πολωνία,Τσεχία,Ρωσία ή Λευκορρωσία είναι πλέον διεθνής αγορά.Απλά η Ουκρανία τυχαίνει τώρα αυτή τη στιγμή και από το 2013 να είναι η πιο φτηνή χώρα για μια σειρά από λόγους κυρίως λόγω πολέμου οικονομικής ανέχειας.
Οι τιμές για σπονσορέτ π.χ. Πολωνία δε διαφέρουν από Ουκρανία απλά για τα ίδια λεφτά Πολωνία θα γαμήσεις μια γκόμενα 5 χρόνια μεγαλύτερη και 5 κιλά πιο παχουλή.Τσεχία μια ας πούμε 7 χρόνια πιο μεγάλη,Λευκορρωσία μια 3 χρόνια πιο μεγάλη λεπτότερη,Ρωσία μια 5 χρόνια μεγαλύτερη με τα ίδια κιλά ίσως ψηλότερη για να έχετε μια ιδέα.
πολυ ωραια ενημερωση kman2

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.121
Πόντοι
2.356
Φυσικά, τι να κλάσουν ο Τάσος και ο Mindreader, τα άβγαλτα αυτά γατάκια.... :rolleyes:

Ναι βεβαίως, μόνο να προσέχεις μην φύγεις τελικά με κανα καυλί στον κώλο, από την πολλή μαγκιά... :grin:

Στις σλαβικές χώρες δεν έχεις συνέπειες; Καλό... :2funny:
Την καλημερα μου φιλε popov  :hi:
ας αφησουμε τον αρχοντα να βγαλει τα απωθημενα του πισω απο το πληκτρολογιο οπως γινεται συνηθως σε αυτες τις περιπτωσεις,δεν πειραζει καθοτι οπως γνωριζεις το γελιο κανει καλο  ;)

αλλωστε... :grin:

Δευτερον ο κμαν νομιζεις οτι αυτα που γραφει τα κανει? Εγω τον εχω δει απο κοντα. Ηταν ενας ανθρωπακος ησυχος, χαμηλων τονων, ντυμενος με το παντελονακι του και το πουκαμισακι του ουτε προκαλει ουτε τιποτα. Εξαιρετικα αθορυβη και ησυχη παρουσια.
( οταν τον ειδα παιζει να ηταν και κουρασμενος ομως ).
Το περιεργο ειναι το καμακι του. Παει διπλα στις γκομενες εκει που μιλανε η καθονται ξερω γω και στεκει διπλα τους (!) για κανα διλεπτο! Ακινητος χωρις να μιλαει και τις κοιταζει επιμονα! Μετα αποφασιζει πολυ διστακτικα να τους μιλησει, οταν ηδη αυτες εχουν καταλαβει οτι διπλα τους υπαρχει ενας αγνωστος τυπος με γυαλια που τις κοιταζει.
Αυτες η ξαφνιαζονται και λενε " νιε νιε " και στραβωνουν, ειτε απλα αγνουον την παρουσια του, ειτε οταν εχουν καλη διαθεση κανουν λιγο χαβαλε . Θυμαμαι μια ιρλανδεζα στα μακντοναλντς πως τον κοιταζε και πως βλεποντας το εκεινη την ωρα, το βλεμμα αποριας της ειχα λυθει στο γελιο.

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Αρχηγέ,έχεις γαμήσει τη μισή ανατολική Ευρώπη,μπορείς να ξεχωρίσεις από τα 500 μέτρα αν η άλλη είναι Σιλεσιανή ή από το Γντάνσκ,αλλά στο θεμα ΓΥΝΑΙΚΑ μένεις μεταξεταστέος..

Στα έχω ξαναγράψει και εγώ,στα γράφει και ο Μindreader,αλλά είσαι βαλκανικό αγύριστο κεφάλι,καθόλου τυχαίο που δεν έχεις αναθεωρήσει ποτέ και για τίποτα..
Όλες οι γυναίκες αργά ή γρήγορα ζητάνε λεφτά,πράγματα και ξύσταρχίδιας..
Ζεις και Γερμανία ρε γμτ,που σταρχιδίστριες στο θέμα φράγκα,περισσότερο από τις Γερμανίδες,δε θα βρεις πουθενά..
Συναισθηματική νοημοσύνη ΜΗΔΕΝ.
Μόνο κώλοι,βυζιά,σπονσορέτες και ευρώ.
To 2011 είχα πάει Κίεβο και ήμουν συνεχώς με μια κοπέλα που είχα γνωρίσει στη Ρόδο! Δύο διαδοχικά βράδια ξύπνιος στο κρεβάτι και με τη δικιά μου δίπλα να κοιμάται άκουσα τους εξής θορύβους απο το επάνω διαμέρισμα:
Μηχανή αυτοκινήτου έξω από το κτήριο--->κλείσιμο πόρτας αυτοκινήτου--->ήχος τακουνιών στις σκάλες--->άνοιγμα πόρτας πάνω διαμερίσματος--->γυναικεία βογγητά για 5-10 λεπτά--->ήχος νερού--->ηχος πόρτας,τακουνιών,αυτοκινήτου!

Πραγματικά δεν ξέρω τι δίνει πιο πολύ χαρά και ικανοποίηση σε ένα άντρα! Με την Ουκρανέζα μου μια εβδομάδα συνεχώς κάναμε ότι γουστάραμε στο Κρεβάτι, τις βόλτες μας, πήγαμε Οπερα, Λαυρα, εστιατόρια, κλαμπ σαν ζευγάρι... Ο απο πάνω πήρε σίγουρα δυο που άκουσα και δεν ξέρω πόσες άλλες... Προσωπικώς δεν τον θεωρώ πως έκανε κάτι παραπάνω απ' οτι έκανα εγώ! Μόνο που κοιμόταν μόνος το βράδι δεν θα ήθελα να ήμουν στη θέση του.... 

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Αρχηγέ,έχεις γαμήσει τη μισή ανατολική Ευρώπη,μπορείς να ξεχωρίσεις από τα 500 μέτρα αν η άλλη είναι Σιλεσιανή ή από το Γντάνσκ,αλλά στο θεμα ΓΥΝΑΙΚΑ μένεις μεταξεταστέος..

Στα έχω ξαναγράψει και εγώ,στα γράφει και ο Μindreader,αλλά είσαι βαλκανικό αγύριστο κεφάλι,καθόλου τυχαίο που δεν έχεις αναθεωρήσει ποτέ και για τίποτα..
Όλες οι γυναίκες αργά ή γρήγορα ζητάνε λεφτά,πράγματα και ξύσταρχίδιας..
Ζεις και Γερμανία ρε γμτ,που σταρχιδίστριες στο θέμα φράγκα,περισσότερο από τις Γερμανίδες,δε θα βρεις πουθενά..
Συναισθηματική νοημοσύνη ΜΗΔΕΝ.
Μόνο κώλοι,βυζιά,σπονσορέτες και ευρώ.

Τέσπα..
Ο Δεκέμβρης,μου επιτρέπει μόνο μία πορνοεκδρομή στις αρχές,μιας και δεν θέλω μέσα στις γιορτές να ξανατρέχω στο ανατολικό μπλοκ.
Οπότε να πάω στη στρωμμένη μου κατάσταση στην Πράγα ή να πάω Κίεβο;
Μιλάω για τουλάχιστον 5 διανυκτερεύσεις.

Γράψε αν θέλεις αν αυτές που παρέθεσες πριν μερικά Post τις κρατάς για μία ώρα ή περισσότερο,
να ξέρω αν αξίζει τον κόπο τα τραβηχτώ.
Γιατί αν τις κρατάς μόνο για μία,η εμφάνισή τους δε δικαιολογεί για μένα τα λεφτά που δίνεις.
Π.χ.150 ευρώ σε εκείνη από το Κατοβίτσε για ποιο λόγο;

Για να καταλάβω δηλαδή,τι πληρώνω ακριβώς με τη δική σου μέθοδο;
Αντί να πάω στο Privat στην Πράγα,όπου θα έχω δει την κοπέλα σε φωτό,θα δω και φάτσα μόλις ανοίξει η πόρτα,θα πάω Κίεβο,θα δω μια "κοπέλα" στο Club που κανονικά θα δούλευε σε Privat και αντί νας της σκάσω το 40άρι/ώρα που θα έσκαγα Πράγα,παίζω με 50ευρα,100ευρα,200ευρα...
Για ποιον λόγο;
Για να έχω την ψευδαίσθηση ότι καμάκωσα από έξω και την έφερα την άλλη Hotel;
Η πιο ωραία που παρέθεσες,στην Πράγα θα έφτανε τις 2000 κορώνες/ώρα,όχι παραπάνω..

Δεν το πιάνω επακριβώς το Ουκρανικό παίγνιο.
Για ρίξε υπότιτλους πριν κλείσω τα εισιτήρια μου.

Το έχω γράψει πολλές φορές οτι δεν υπάρχει μεγάλη διαφορά Τσεχίας,Πολωνίας Ουκρανίας σε αυτά τα θέματα.Απλά η Ουκρανία βολεύει καλύτερα αν είσαι πάνω από 40 η Πολωνία αν είσαι κάτω από 35.Τσεχία γαμάς λιγότερες αλλά ανώτερες εμφανισιακά όχι γιατί μετράς περισσότερο Τσεχία αλλά γιατί εκεί ο μέσος όρος γυναικών είναι ανώτερος από Ουκρανία,Πολωνία οπότε γαμώντας μέσο όρο Τσεχία είναι σα να γαμάς εφτάρι συγκριτικά Πολωνία ή Ουκρανία.
Δεν έχω αναθεωρήσει ποτέ τίποτα.Αν δεις στα ποστς μου από το 2007 τα ίδια έλεγα.
Η Τσεχία έχει μέσο όρο ύψους στις γυναίκες 1.70 και άνω του 15% έχουν ύψος πάνω από 1.80 κάτι που δεν ισχύει Πολωνία,Ουκρανία.
Ολες οι Τσέχες που είχα(καμιά δεκαπενταριά τις δελέαζα με κοινές διακοπές Ελλάδα) ήταν πάνω από 1.85.3 ήταν πάνω από 1.90.Τέτοια άλογα δύσκολα θα βρεις Πολωνία,Ουκρανία όπου οι μέσοι όροι κυμαίνονται σε χαμηλότερα επίπεδα.
Δηλαδή η μέση Τσέχα είναι 1.70,ξανθιά έστω 5 κιλά βαρύτερη από τη μέση Ουκρανή του ίδιου ύψους και πιο βυζαρού με πολύ ωραιότερα σπαστά μαλλιά και καλύτερα δόντια.Δηλαδή απλά χτυπώντας μέσο όρο Τσεχία γαμάς πολύ αξιόλογα γκομενάκια.Με μέσο όρο Πολωνία γαμάς τα κλασσσικά πολωνικά εξαράκια που κάθονται σε όλους και Ουκρανία κάτι στο πολύ μέτριο.
Η διαφορά είναι οτι Ουκρανία μπορείς να χτυπήσεις το κορυφαίο 10% των γκομενών από πλευράς εμφάνισης συνεπώς δε γαμάς μέσο όρο.Αντίθετα Τσεχία δε σε παίρνει για το 10% των τοπ,πιο πολύ πας στο 25% δηλαδή γαμάς λίγο καλύτερες γκόμενες από το μέσο όρο.Αυτές όμως είναι κοντά στις Ουκρανέζες του 10% αφού ο μέσος όρος εμφάνισης των γυναικών Τσεχία είναι ψηλότερος.

el gato volador

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2011
Like
4
Πόντοι
1

Αυτά τα ολίγα από εμένα και να σας πληροφορήσω για τις τιμές σε διάφορα κλαμπ για ρεζέ τραπέζι...
Skybar.......7000 UAH
Klyuch......6000 UAH
Σε όλα deposit έτσι? δηλ. προπληρωμή, προσωπικά τους είπα "Ποιος τραγουδάει εκεί, ο Αντώνης Ρέμος?"

500 δολλαρια για τραπεζι σε μαγαζι στο κιεβο? είναι μαγαζι με ζωντανη μουσικη?οι τιμες που αναφέρεις είναι εξωφρενικες, περαν πασης αμφιβολίας, εκει πλεον δεν πας να γαμησεις-διασκεδασεις, αλλα να σε γαμησουνε οικονομικως. ότι βγαζουμε στα ξενα στο μουνι και στην ταβερνα?

[/quote]

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Skybar.......7000 UAH
Klyuch......6000 UAH

500 δολλαρια για τραπεζι σε μαγαζι στο κιεβο? είναι μαγαζι με ζωντανη μουσικη?οι τιμες που αναφέρεις είναι εξωφρενικες, περαν πασης αμφιβολίας, εκει πλεον δεν πας να γαμησεις-διασκεδασεις, αλλα να σε γαμησουνε οικονομικως. ότι βγαζουμε στα ξενα στο μουνι και στην ταβερνα?
Γειά σου φίλε! Τέτοιες τιμές υπάρχουν σε κάθε υποανάπτυκτο μέρος! Και στην Αίγυπτο πάνω στον Νείλο είχε Μπαρ-Κλαμπ με minimoum κατανάλωση 500-600 δολάρια όπως και Αργεντινή στα πριβέ του KIKA και του ASIA CUBA με τις τηλεπαρουσιάστριες δίπλα τέτοιες τιμές έπαιζαν που είναι σχετικά χαμηλές με δυτικό κόσμο.. Απλά εμείς τα βλέπουμε σε αυτές τις χώρες όταν πάμε διότι είναι τα μόνα μέρη που μπορούμε να κυκλοφορήσουμε ! Και παραδόξως είναι πάντα γεμάτα!
Για τους μεγάλους γαμιάδες-λεφτάδες του site ...εδώ σας έχω το εστιατόριο που είναι μάνατζερ ένας φίλος μου στη ΝΥ,για να δείτε τι σημαίνει πραγματικά..... ακριβό----->

Συνημμένα

• IMG_6371.JPG
    IMG_6371.JPG
    277,2 KB · Εμφανίσεις: 28
  • Like
Αντιδράσεις: 968

Meni0s

Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2016
Like
0
Πόντοι
0
Έτσι λειτουργούν εδω τα μαγαζια , ελάχιστη κατανάλωση για τραπέζι η στο όρθιο ( οχι ολα )

Τα τραπέζια ομως ειναι γενικα για μεγάλες παρέες ,

Τελικα η χτεσινή κρεπάλη και που έμεινα άυπνος μου βγηκε σε καλο , το κοριτσάκι που ηρθε απλα απίστευτο , πολυ ομορφότερο απο της φωτογραφίες και καλο τυπακι εργαζόμενο σκληρά σε δίκη του δουλεια που απλα εκανε αρπαχτή

Meni0s

Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2016
Like
0
Πόντοι
0
Γειά σου φίλε! Τέτοιες τιμές υπάρχουν σε κάθε υποανάπτυκτο μέρος! Και στην Αίγυπτο πάνω στον Νείλο είχε Μπαρ-Κλαμπ με minimoum κατανάλωση 500-600 δολάρια όπως και Αργεντινή στα πριβέ του KIKA και του ASIA CUBA με τις τηλεπαρουσιάστριες δίπλα τέτοιες τιμές έπαιζαν που είναι σχετικά χαμηλές με δυτικό κόσμο.. Απλά εμείς τα βλέπουμε σε αυτές τις χώρες όταν πάμε διότι είναι τα μόνα μέρη που μπορούμε να κυκλοφορήσουμε ! Και παραδόξως είναι πάντα γεμάτα!
Για τους μεγάλους γαμιάδες-λεφτάδες του site ...εδώ σας έχω το εστιατόριο που είναι μάνατζερ ένας φίλος μου στη ΝΥ,για να δείτε τι σημαίνει πραγματικά..... ακριβό----->

Σχετικά με τα αλλα το χταπόδι τσάμπα το εχει  :)

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Έτσι λειτουργούν εδω τα μαγαζια , ελάχιστη κατανάλωση για τραπέζι η στο όρθιο ( οχι ολα )

Τα τραπέζια ομως ειναι γενικα για μεγάλες παρέες ,

Τελικα η χτεσινή κρεπάλη και που έμεινα άυπνος μου βγηκε σε καλο , το κοριτσάκι που ηρθε απλα απίστευτο , πολυ ομορφότερο απο της φωτογραφίες και καλο τυπακι εργαζόμενο σκληρά σε δίκη του δουλεια που απλα εκανε αρπαχτή
Φίλε δεν μας είπες.. Είσαι για λίγες μέρες Κίεβο ή για μεγαλύτερο διάστημα? Έχεις πάει για πορνοτουρισμό και μόνο ή και για άλλες δραστηριότητες?
Επίσης βλέπω στα γραπτά σου μια "φοβία" προς τις κλασσάτες και καλοντυμένες γκόμενες του κέντρου... Δείχνει πως δεν πας να τις χτυπήσεις στα ίσια... Μόνο με πληρωμένο ασχολείσαι? Το πάλεψες καθόλου στις ελευθέρας βοσκής?

Meni0s

Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2016
Like
0
Πόντοι
0
:8-9 μερες ειμαι απλα για διακοπές , απο οτι βλεπω θα παρω κ αλλη παράταση 3-4 μερες ,

Δεν εχω καμια φοβία απλα ενημερώνω πως εχουν τα πραγματα γενικα , για το μελλοντικό επισκέπτη , απλα ανέφερα οτι παίζουν ολες οι τιμές και κατηΓοριες

Οχι με καμάκι δεν ασχολήθηκα δεν έτυχε

Ψιλό ασχολήθηκα δηλαδη με μια κορμάρα γυμνάστρια κ ,οι έλεγε κατι χαζά θελω πολλα ραντεβού λ τα λοιπά να γνωριστούμε , κ απλα δεν τη ξανά έστειλα

kuzia

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιαν 2010
Like
424
Πόντοι
26
Ρε αφηστε τα κοτσυφια εδω μεσα που δινουν 100+ για να γαμησουν ουκρανια.
Μπατε Mister x και ριξτε χυσογαλο με ενα 20αρικακι

Meni0s

Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2016
Like
0
Πόντοι
0
Ολες οι φωτο ειναι ψεύτικες , εκτός της χοντρές  :2funny:

Αυτο απο τη αλλη δεν σημαίνει οτι δεν μπορεις να πετύχεις αξιόλογα κομμάτια με αυτα τς λεφτα κ επίσης πρεπει να παρει κάποιος τηλέφωνο που μιλάει ρωσικά ,

Αυτες οι ποιο πολλες νομιζω ειναι οι ίδιες με τα πάμπολλα διαμερίσματα με διάφορες τιμές  κ διαμερίσματα με απλές κοπέλες φοιτήτριες οι εργαζόμενες , οποίος εχει ορεξη τα ψάχνει

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.121
Πόντοι
2.356
Ρε αφηστε τα κοτσυφια εδω μεσα που δινουν 100+ για να γαμησουν ουκρανια.
Μπατε Mister x και ριξτε χυσογαλο με ενα 20αρικακι
ετσι ακριβως
το εκανα στην Οδησσο τον Ιουνιο απο το σιτε mamasan, 600 γριβνα και ερχεται στον χωρο σου  ;)
οι φωτο που ειχε πραγματικες, το διαπιστωσε αλλωστε και ο κουμπαρος που πηγε μετα απο 2-3 μερες και την ειδε και ο ιδιος  :grin:

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
Δεν έχω αναθεωρήσει ποτέ τίποτα.Αν δεις στα ποστς μου από το 2007 τα ίδια έλεγα.

Και το ΚΚΕ τα 70 τελευταια χρονια τα ιδια λεει  Αυτο δεν σημαινει οτι ειναι σωστά !! :grin: :grin:

Δεν μου αρεσει ουτε να μηδενιζω ουτε να προσβαλω.

Πολλα απο τα ποστς σου δινουν πραγματι χρησιμη χρηστική πληροφορια.

Σε καποιες αλλες ομως περιπτωσεις γραφεις λες και εχεις τραβηξει κσμμια βαρια ντρογκα !!

Και εξηγουμαι.

Επιτελικα σχεδια δρασης στα μπαρ εν ειδη αποστολης Ραμπο στο Βιεττναμ.Ενεδρες εξω απο τις τουαλετες. Μπλοκα και οδοφραγματα στις εξοδους εισοδους στα clubs.

Επιδοσεις του τυπου 6 γαμησια την ημερα με 6 διαφορες γκομενες για πρωινό βεβαια.

Δημοσια δακτυλιασματα σε μεσα μεταφορας σε γκομενες που δεν ξερεις.

Eξωπραγματικα ποσα για να γαμησεις εξαρια και εφταρια για μια ωρα

Κλπ κλπ κλπ

Ακομα και καποιος που πρωτομπαινει στο site περιμενεις να τα παρει αυτα στα σοβαρα ??

Ακομη περισσοτερο ανθρωποι που εχουν φαει τη ζωη τους ταξιδευοντας σε ολο το κοσμο συμπεριλαμβανομενης της Ανατολικης Ευρωπης περιμενεις να τα παρουν αυτα τοις μετρητοις !!??

Ο νοων νοείτω !!

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
Σε αυτούς αναφέρομαι γιατί το παίζουν έξυπνοι ενώ αν τους βάλεις στην αρένα με τα λιοντάρια σε συνθήκες πραγματικού ανταγωνισμού τύπου Carribean, D Lux Κίεβο,Pascha Poznan,Cherry Wroclaw,Pomaranca Katowice απλά θα την κάνουν σε dt και θα αρχίσουν τις αμπελοφιλοσοφίες για τον κόσμο στα μαγαζιά αυτά κτλ.

Ο ενας εκ των δυο "αμπελοφιλοσοφων" ενω φιλοσοφεί στη Βαρσοβία !! :grin: :grin:

Ειναι αποδοτικη η "αμπελοφιλοσοφια" μπορει καμμια φορα να καταληξει στο να γαμας χωρις να πληρωνεις, ηπληρωνοντας λιγα !! :grin: :grin:

Συνημμένα

• P11B-1.jpg
    P11B-1.jpg
    28,6 KB · Εμφανίσεις: 31
  • P14B.jpg
    P14B.jpg
    12,8 KB · Εμφανίσεις: 18

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
Επιπλεον η "αμπελοφιλοσοφια" αποδιδει οχι μονο στην Ανατολικη Ευρωπη αλλα παντου !!

Συνημμένα

• 20141213_011457.jpg
    20141213_011457.jpg
    42,6 KB · Εμφανίσεις: 20
  • P13-1.jpg
    P13-1.jpg
    9,8 KB · Εμφανίσεις: 19

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.121
Πόντοι
2.356
χαχα ωραιος φιλε mind
πανω απο 50 ευρω οταν δινεις στην Μολδαβια η στην Ουκρανια για να γαμησεις πουτανα σημαινει οτι οχι μονο οτι δεν εισαι εμπειρος παιχτης αλλα και οτι δεν ξερεις που πανε τα τεσσερα :grin: μονο για πρωταρηδες δικαιολογουνται ποσα των 100 και 200 ευρω και για μεγαλα θυματα φυσικα...
:hi:

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
Παντού ομως !!! :grin: :grin: