Νέα

Τί γίνεται με Κίεβο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Οχι,απλά δεν του αρέσει η σλαβική κατάσταση,χορός,φαί,ρευστό,γαμήσι.Θέλει πιο ψαγμένα πράγματα.
Δεν του αρέσει που είναι ανάλαφρες οι γκόμενες,πηδιούνται εδώ και εκεί,χορεύουν με όλους κάνουν παλαβομάρες κτλ.

ειναι πιρφορος θελει αισθημα λες

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
ειναι πιρφορος θελει αισθημα λες

Θέλει επικοινωνία.Καλά με τις Πολωνέζες υπάρχει όντως πρόβλημα.Αν η γκόμενα δεν έχει εξημερωθεί κανά χρόνο μίνιμουμ στη Δύση θες να πας να ανοίξεις το κεφάλι σου στον τοίχο μετά τα πρώτα 20 λεπτά του ραντεβού.Λένε απίθανα πράγματα,δεν είναι απλώς παλαβομάρα.Γενικά οι Σλάβες δεν ντρέπονται καθόλου να δείχνουν τα γυναικεία χαρακτηριστικά και να σου μιλάνε όπως στις φίλες τους ενώ οι μεσογειακές έχουν το τακτ να ξέρουν οτι αυτά μπορούν να κάνουν έναν άντρα να εκραγεί.
Με τις Σλάβες έχω παρατηρήσει οτι τα πράγματα στρώνουν μετά μερικές πόσεις βότκας.Ολα τα πράγματα έχουν ένα λόγο που ανακαλύφθηκαν εκεί.
Αν πιεις αρκετά δηλαδή παύουν να σε ενοχλούν αυτά που λένε και περνάς αρκετά ωραία σχεδόν μαγικά.

Εδώ είναι για παράδειγμα μια από τις Πολωνέζες σπονσορέτς που έχω.

0xfSR2.jpg

Η επικοινωνία μαζί της περιορίζεται συνήθως στο μίνιμουμ

aaYGvG.jpg

Λέει συνέχεια moj kochany(αγάπη μου) έχουμε πολύ μεγάλη διαφορά κουλτούρας πρέπει να βρεις άλλη γκόμενα.Παρόλα αυτά επιμένω στο βλάχικο πολωνικό τσιμπούκι.Οι μύστες θυσιάζουν πάντα σε πολωνικούς κώλους όσο και να τραβάνε οι ξαδέρφες τους ανατολικότερα σα σειρήνες πεοκαυλίασης και πριαπισμού.
Τι τυχεροί ήταν οι πολίτες της Αυστροουγγαρίας που μπορούσαν να γαμάνε ελευθέρως Πολωνέζες,Τσέχες,Ουκρανές,Ουγγαρέζες τις πιο καυλιάρες γκόμενες της Ευρώπης χωρίς να χρειάζεται να αλλάξουν χώρα.Ολα στα πόδια τους.

Εγγρ.
4 Μαΐ 2015
Κριτικές
267
Like
710
Πάτε να τις γαμήσετε και τραβήξτε δικές σας verified φωτογραφίες.
Θα το πω ξανά.
Οι σεμιπρο κοστίζουν δυο φορές ακριβότερα από τις προ.
Οι σπονσορέτς κοστίζουν πάνω από τα διπλά από τις σεμιπρος.
Οι κανονικές γκόμενες κοστίζουν όσο δύο και περισσότερες σπονσορέτς.
Αυτά είναι για μια γενική αίσθηση των τιμών.Ναι,αν πάρεις προ από σάιτ θα είναι η φτηνότερη δυνατή επιλογή.Και πιο φτηνή θα είναι στο σαλόν και στις πολυκατοικίες.
διαβαζω τοσες μερες και δεν αντιδραω
τιποτα δεν ισχυει
στην τιμη μιας προ θα παρεις 2 και 3 σεμιπρο
εισαι ακριβογαμης του κερατα
αλλα δικα σου τα φραγκα

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
διαβαζω τοσες μερες και δεν αντιδραω
τιποτα δεν ισχυει
στην τιμη μιας προ θα παρεις 2 και 3 σεμιπρο
εισαι ακριβογαμης του κερατα
αλλα δικα σου τα φραγκα

Επαρχία μπορεί και να μην πληρώσεις τίποτα.Να γαμήσεις με ένα γεύμα.Κίεβο δε γίνεται.

D

dude901123

Επισκέπτης
Επαρχία μπορεί και να μην πληρώσεις τίποτα.Να γαμήσεις με ένα γεύμα.Κίεβο δε γίνεται.

Θα πληρώσεις τα έξοδά σου και τα έξοδά της, αυτό είναι δεδομένο. Αλλά αν το έχεις.. μπορείς να μην πληρώσεις τίποτα άλλο, είτε Κίεβο, είτε στο βλαχοχώρι. Και η μόνη διαφορά είναι πως επαρχία θα σου βγουν πιο φθηνά όλα..  ξενοδοχεία, εστιατόρια, bar και οι γκόμενες είναι πιο αθώες αλλά και πιο βλάχες.. χωρίς να είναι απόλυτα κακό το τελευταίο. Μιλάω για παραμύθα και love story που είναι ο δικός μου τομέας. Ήδη για το επόμενο ταξίδι έχω ψήσει 2 και είμαι στη διαδικασία να ψήσω άλλες 2. Χωρίς να μετράω αυτές που είναι δεδομένες από προηγούμενα ταξίδια. Χωρίς δώρα και χωρίς sponsorarisma πάντα.
Το Κίεβο είναι ακριβό για τον τουρίστα που πάει για λίγες ημέρες χωρίς γλώσσα (ρώσικα) και οι γκόμενες για αυτόν που ψάχνει 'πληρωμένο' με κορίτσια που δεν είναι όμως επαγγελματίες -semipro, κορίτσια που ξέμειναν κτλ.- είναι εκπαιδευμένες και δαγκώνουν καλά όπου βρουν κρέας αγνού βλαχοτουρίστα, βαλκάνιου ή μη.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Το έχουμε πει οι γκόμενες επαρχία δε δαγκώνουν όπως Κίεβο συχνά δεν ξέρουν ποσο αξίζει το μουνι τους γιατί δεν υπάρχει αγορά.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 136408

Επισκέπτης
Το έχουμε πει οι γκόμενες επαρχία δε δαγκώνουν όπως Κίεβο συχνά δεν ξέρουν ποσο αξίζει το μουνι τους γιατί δεν υπάρχει αγορά.

λύσε μου μια απορία: τι παραπάνω αξίζει το μουνί της τύπισσας 1.85 στην οποία έσκασες 6000 γκρίβνι, σε σχέση με μια κανονική προ
του Κιέβου, που στα μισά λεφτά την βρίσκεις, ίσως, τρείς κλάσεις ανώτερη εμφανησιακά; Πληρώνεις για την ψευδαίσθηση; Οκ πάω πάσο,
και με γειά σου και χαρά σου. Αλλά μην περνάς την γραμμή σου σαν στάνταρ κατάσταση, διότι αποπροσανατολίζεις. Φιλικά  :hi:

Εγγρ.
4 Μαΐ 2015
Κριτικές
267
Like
710
Πληρώνεις για την ψευδαίσθηση;
my friend popov
ο φιλος κμαν εχει ψυχαναγκαστικο συνδρομο ποσοτητας....και για να πετυχει τον στοχο του δινει την ανωτερη δυνατη τιμη που αντεχει η τσεπη του σε καθε γκομενα!
λειτοργει καθαρα μαθηματικα χ λεφτα προς μουνι επι ψ αριθμος μουνιων δια ω ημερων
κοινως ξεκιναει με την πρωτη σε τιμη στα υψη 200 ευρω εως πρς το τελος να πεσει στα 50αρικα

παντως δεν ξερω αν εχεις παει στα σαϊτ που προτεινεις....εγω οχι////αλλα οι τιμες αναπροσαρμοζονται προς τα πανω δειαρκως
ενα δυνατο μουνι επαγγελματια δυσκολο να το γαμησεις με κατω απο 1500-2000 την ωρα
εξωφρενικη τιμη για την ουκρανια

Δ

Διαγραμμένο μέλος 136408

Επισκέπτης
my friend popov
ο φιλος κμαν εχει ψυχαναγκαστικο συνδρομο ποσοτητας....και για να πετυχει τον στοχο του δινει την ανωτερη δυνατη τιμη που αντεχει η τσεπη του σε καθε γκομενα!
λειτοργει καθαρα μαθηματικα χ λεφτα προς μουνι επι ψ αριθμος μουνιων δια ω ημερων
κοινως ξεκιναει με την πρωτη σε τιμη στα υψη 200 ευρω εως πρς το τελος να πεσει στα 50αρικα

παντως δεν ξερω αν εχεις παει στα σαϊτ που προτεινεις....εγω οχι////αλλα οι τιμες αναπροσαρμοζονται προς τα πανω δειαρκως
ενα δυνατο μουνι επαγγελματια δυσκολο να το γαμησεις με κατω απο 1500-2000 την ωρα

φίλε μου, εξυπακούεται ότι στα 1500-2000 παίζουν οι δυνατές περιπτώσεις, γι' αυτό και τραβάω τα μαλλιά μου, διαβάζοντας για ποσά κμανικά άνω των 6000 π.χ. για την συμπαθητική αλόγα του 1.85. Το θέμα είναι ότι στην Ουκρανία και με 800 γκρίβνι παίρνεις αξιοπρεπέστατα τεμάχια (είχαμε σχετική κουβέντα και αλλού με τον καβλολέοντα). Έχε επίσης υπόψη (πιθανόν και να το γνωρίζεις ήδη) ότι όπως εμείς έχουμε εδώ το bou, οι αντίστοιχοι συναγωνιστές, έχουν εκεί το δικό τους φορουμ () και δίνουν εντυπώσεις και λεπτομέρειες από το μέτωπο, καθώς και τρέχουσες τιμές.
Δίνω εδώ παράδειγμα την Αλίνα από συγκεκριμένο γραφείο, στα 800 η οποία είναι αξιόλογη κοπελίτσα και δηλώνει επίσης (κατά πάγια τακτική του γραφείου) ότι οι φωτογραφίες είναι αληθινές:
Υπάρχει, λοιπόν, στο εν λόγω φόρουμ π.χ. κριτική για τη συγκεκριμένη κοπέλα από συγκεκριμένο Ουκρανό συναγωνιστή (αν δεν κάνω λάθος σε αυτή αναφέρεται), ο οποίος την πήρε στα 800 γκρ. το καλοκαίρι του 2014, με βαθμολογίες, εντυπώσεις και απ’ όλα. Δες εδώ:  Όπως θα είδες, ακόμα και τώρα εν έτει 2016, η τιμή εξακολουθεί να παραμένει στα 800.
Θέλω να πώ, ότι όλα διασταυρώνονται μιας και μιλάμε για μια σεξοαγορά που απευθύνεται όχι μόνο στους σεξοτουρίστες αλλά και στον ντόπιο
πληθυσμό, που ικανοποιεί τα γούστα του. Αυτό ας μην το παραβλέπουμε. Τα άλλα για τον φίλο Κμαν, τα έχω επισημάνει και παλαιότερα.

kudni

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2016
Like
2
Πόντοι
1
my friend popov

Ο κμαν λέει για τον έβαλε αλλά κατά βάθος τα σκάει θεοχοντρα και σπονσοραραρει για τον ίδιο λόγο.Για να έχει την ψευδαίσθηση ότι υπάρχει κάποια επικοινωνία και κατά βάθος δεν είναι πουτανες.χαχα.

ωραιος με τα λινκ που δίνεις. Εχεις παρει πουτανες απο κει;σάιτ υπάρχουν χιλιάδες άλλα οι γκομενες αλλά είναι τυφλοσουρτι σε σχέση με τις φωτογραφίες.

Και σε ποια γλώσσα νομίζεις ότι πρέπει να γίνεται η επικοινωνία; ρωσικα ή αγγλικα;

Εγγρ.
4 Μαΐ 2015
Κριτικές
267
Like
710
Ο κμαν λέει για τον έβαλε αλλά κατά βάθος τα σκάει θεοχοντρα και σπονσοραραρει για τον ίδιο λόγο.Για να έχει την ψευδαίσθηση ότι υπάρχει κάποια επικοινωνία και κατά βάθος δεν είναι πουτανες.χαχα.

ωραιος με τα λινκ που δίνεις. Εχεις παρει πουτανες απο κει;σάιτ υπάρχουν χιλιάδες άλλα οι γκομενες αλλά είναι τυφλοσουρτι σε σχέση με τις φωτογραφίες.

Και σε ποια γλώσσα νομίζεις ότι πρέπει να γίνεται η επικοινωνία; ρωσικα ή αγγλικα;
εγω ειμαι μια κατηγορια απο μονος μου  :2funny:
οπως επανειλημενα εχω γραψει εγω επιζητω το μουλτι γκερλ φρεντ εξπιριενς  :2funny: :2funny:
πουτανες πουτανες απο σαιτ δεν εχω παρει ποτε
εχω παρει πουτ....εεε καλα κοριτσια και ηθικα ηθελα να πω απο μαμπα απο κοντακτε και παλιοτερα οταν ηταν δημοφιλη απο το μειλ αγκεντ
αλλα σιγουρα απο σαιτ μονο στην ρωσικη διοτι στην αγγλικη οι τιμες ανεβενουν στα υψη....

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
λύσε μου μια απορία: τι παραπάνω αξίζει το μουνί της τύπισσας 1.85 στην οποία έσκασες 6000 γκρίβνι, σε σχέση με μια κανονική προ
του Κιέβου, που στα μισά λεφτά την βρίσκεις, ίσως, τρείς κλάσεις ανώτερη εμφανησιακά; Πληρώνεις για την ψευδαίσθηση; Οκ πάω πάσο,
και με γειά σου και χαρά σου. Αλλά μην περνάς την γραμμή σου σαν στάνταρ κατάσταση, διότι αποπροσανατολίζεις. Φιλικά  :hi:

Το μουνί μιας κανονικής γκόμενας,μιας παντρεμένης,μιας προ μιας σεμιπρο και μιας σειμπρο είναι το ίδιο.Ολα μουνιά ίδια είναι λυχνίας σβησμένης.Είναι βασική αρχή των μπουρδελιάρηδων δε νομίζω να διαφωνεί κανείς.
Τώρα είναι αλήθεια κάποιες σύζυγοι,γκόμενες και ξεπέτες στα κλαμπ δε δέχονται 20 ευρώ για να κάνουν πίπα όπως οι πουτάνες στο Μεταξουργείο.
Οι πουτανιάρηδες πληρώνουν σίγουρα τα λιγότερα σε σχέση με τον όγκο που γαμάνε σε αυτό δεν υπάρχει νομίζω αμφιβολία.

kudni

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2016
Like
2
Πόντοι
1
Το μουνί μιας κανονικής γκόμενας,μιας παντρεμένης,μιας προ μιας σεμιπρο και μιας σειμπρο είναι το ίδιο.Ολα μουνιά ίδια είναι λυχνίας σβησμένης.Είναι βασική αρχή των μπουρδελιάρηδων δε νομίζω να διαφωνεί κανείς.
Τώρα είναι αλήθεια κάποιες σύζυγοι,γκόμενες και ξεπέτες στα κλαμπ δε δέχονται 20 ευρώ για να κάνουν πίπα όπως οι πουτάνες στο Μεταξουργείο.
Οι πουτανιάρηδες πληρώνουν σίγουρα τα λιγότερα σε σχέση με τον όγκο που γαμάνε σε αυτό δεν υπάρχει νομίζω αμφιβολία.
Ποιοι πουτανιαρηδες;κι εσύ πουτανιαρης είσαι.μάλλον έχεις την ψευδαίσθηση που λέει ο παπόφ.αλλά σφαλεις Σ αυτο που λες.δεν είναι μόνο ο όγκος.ανά καιρούς περνούν φοβερά μουνια ακόμα και στο εικοσαρικο.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Είναι θέμα χρόνου που διαθέτεις.Εγώ συνήθως διαθέτω δύο μέρες μάξιμουμ.Οπότε πρέπει όλα πούτσους,ρομαντικά ραντεβού,κλάμπινγκ,dating,γαμήσια να τα συμπυκνώσω σε αυτές τις δύο μέρες.Αλλος δεν έχει αυτό το χρονικό περιορισμό.Για αυτό διαφέρουν οι προοπτικές.
Στη Δύση ο χρόνος είναι χρήμα.Οσο γαμάς ανατολικό μπλοκ στερείς εισοδήματα από τον εαυτό σου.

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
Σήμερα θα το κάνω αυτό!Επίσης ξέχασα να σου πω πως στο Fashion club τραμπουκίστηκα άσχημα από Σεκιουριτάδες!Όλα τα κλαμπ έχουν πολλούς με γκλοπ και στολές σαν αστυνομικών!
Το κομπλεξάρισμα που έφαγε ένας ήταν πως είμουν με το ποτήρι στο χέρι στη πίστα!Όταν άφησα το ποτήρι μου το πήραν μετά από 3 λεπτά!Και είχα και όλα τα στραβά Βλέματα πάνω μου!Όταν κάηκε η φάση και έπρεπε να φύγω έβγαλα το κινητό στη μάπα τους στη πίστα και σας έγραψα!Με το που τελείωσα μου έγνεψε νευριασμένος να μου μιλήσει και του είπα οκ φεύγω!!! :2funny:
μαφιοζοι λεφταδες ουκρανοι συχναζουν σε αυτο το κλαμπ και ειναι το χαι και ακριβο?

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
Εγώ πάω με το χαμόγελο, τη θετική διάθεση,τη περιποιημένη εμφάνιση που δεν τα βλέπω στους άντρες εδώ!Αν κάποια είναι θετική προς αυτά θα βρεθεί τρόπος να επικοινωνήσουμε!Με Ρωσίδες το καλοκαίρι μοντέλες βγαίναμε με το translator !Αν η γυναίκα είναι θετική όλα βρίσκονται!Στην Αργεντινή φόρτωσα γκόμενα που δεν ήξερε ούτε γειά να πεί στα Αγγλικά κι εγώ μόνο αυτό ξέρω στα Ισπανικά...
Ο πορνογυμναστής ο φίλος μου επίσης δεν ξέρει ούτε μια πρόταση να σχηματίσει Αγγλικά και πήρε 30 Τουρίστριες φέτος...
Για τις γκόμενες πλέον όλα την σήμερον εποχή είναι η εικόνα!Δυστηχώς ευτυχώς έτσι είναι..Για τις νορμάλ λέω..
σωστα ετσι ειναι.και παλια ετσι ηταν.πρωτα παιζει το ολο πακετο εικονα και στυλ και μετα η γλωσσα που ειναι και αυτη πολυ σημαντικη οταν την ξερεις καλα.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
σωστα ετσι ειναι.και παλια ετσι ηταν.πρωτα παιζει το ολο πακετο εικονα και στυλ και μετα η γλωσσα που ειναι και αυτη πολυ σημαντικη οταν την ξερεις καλα.

Στο Faahion παίζει τεράστιο ρόλο η κοινωνική δικτύωση.Ποιος είσαι.Αν δεν είσαι συστημένος από γνωστους σε αγνοούν.Είναι πολύ σνομπ καταατάσεις καθαρά θέμα social circle.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Τις γκόμενες που έχω με 200 ευρώ το δίωρο θα μπορούσα αν θέλω να τις έχω με τα ίδια λεφτά για μια βδομάδα.Τις πληρώνω για να φύγουν για να μπορώ να γαμάω και άλλες.Βαριέμαι τις ίδιες γκόμενες πάνω από 2 ώρες.
Οι γκόμενες είναι βαρετές σαν τα σκατά τελευταία το threshold μου για τις μαλακίες τους έχει πέσει πολύ χαμηλά.Θεωρώ μαρτύριο να μένεις μαζί τους.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
μαφιοζοι λεφταδες ουκρανοι συχναζουν σε αυτο το κλαμπ και ειναι το χαι και ακριβο?

Οχι,απλά σε κάθε μεγάλη επαρχιακή πόλη της Ουκρανίας υπάρχει το ένα το κυριλέ κλαμπ όπου οι γκόμενες πάνε να τις δουν πόσο καλά είναι ντυμένες,να τις δουν με αξιόλογη κοινωνικά επώνυμη συνοδεία να ψωνίσουν ναρκωτικά να κάνουν αξιόλογες κοινωνικές γνωριμίες.Τέτοια είναι το Labyrinth,το Fashion κτλ.Ελεύθερα καμάκια δεν έχουν καμιά τύχη.Σπονσοράδες κάτι μπορούν να κάνουν αν έχουν local insight ντόπιους δηλαδή που ξέρουν ποιες τα παίρνουν.
Αν πας να τους αιφνιδιάσεις με τον πούτσο έξω και τα ευρώ να ανεμίζουν μπορεί να καταφέρεις κάτι σίγουρα όμως θα τραβήξεις και ανεπιθύμητη προσοχή.
Κατά τη γνώμη μου δεν υπάρχει μέρος παγκοσμίως που να μην μπορεί να γαμήσει και να δείρει ο Βαλκάνιος τσομπάνης είμαστε ανώτεροι από κάθε άποψη.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom