my friend popov
ο φιλος κμαν εχει ψυχαναγκαστικο συνδρομο ποσοτητας....και για να πετυχει τον στοχο του δινει την ανωτερη δυνατη τιμη που αντεχει η τσεπη του σε καθε γκομενα!
λειτοργει καθαρα μαθηματικα χ λεφτα προς μουνι επι ψ αριθμος μουνιων δια ω ημερων
κοινως ξεκιναει με την πρωτη σε τιμη στα υψη 200 ευρω εως πρς το τελος να πεσει στα 50αρικα
παντως δεν ξερω αν εχεις παει στα σαϊτ που προτεινεις....εγω οχι////αλλα οι τιμες αναπροσαρμοζονται προς τα πανω δειαρκως
ενα δυνατο μουνι επαγγελματια δυσκολο να το γαμησεις με κατω απο 1500-2000 την ωρα
εξωφρενικη τιμη για την ουκρανια
φίλε μου, εξυπακούεται ότι στα 1500-2000 παίζουν οι δυνατές περιπτώσεις, γι' αυτό και τραβάω τα μαλλιά μου, διαβάζοντας για ποσά κμανικά άνω των 6000 π.χ. για την συμπαθητική αλόγα του 1.85. Το θέμα είναι ότι στην Ουκρανία και με 800 γκρίβνι παίρνεις αξιοπρεπέστατα τεμάχια (είχαμε σχετική κουβέντα και αλλού με τον καβλολέοντα). Έχε επίσης υπόψη (πιθανόν και να το γνωρίζεις ήδη) ότι όπως εμείς έχουμε εδώ το bou, οι αντίστοιχοι συναγωνιστές, έχουν εκεί το δικό τους φορουμ (
) και δίνουν εντυπώσεις και λεπτομέρειες από το μέτωπο, καθώς και τρέχουσες τιμές.
Δίνω εδώ παράδειγμα την Αλίνα από συγκεκριμένο γραφείο, στα 800 η οποία είναι αξιόλογη κοπελίτσα και δηλώνει επίσης (κατά πάγια τακτική του γραφείου) ότι οι φωτογραφίες είναι αληθινές:
Υπάρχει, λοιπόν, στο εν λόγω φόρουμ π.χ. κριτική για τη συγκεκριμένη κοπέλα από συγκεκριμένο Ουκρανό συναγωνιστή (αν δεν κάνω λάθος σε αυτή αναφέρεται), ο οποίος την πήρε στα 800 γκρ. το καλοκαίρι του 2014, με βαθμολογίες, εντυπώσεις και απ’ όλα. Δες εδώ:
Όπως θα είδες, ακόμα και τώρα εν έτει 2016, η τιμή εξακολουθεί να παραμένει στα 800.
Θέλω να πώ, ότι όλα διασταυρώνονται μιας και μιλάμε για μια σεξοαγορά που απευθύνεται όχι μόνο στους σεξοτουρίστες αλλά και στον ντόπιο
πληθυσμό, που ικανοποιεί τα γούστα του. Αυτό ας μην το παραβλέπουμε. Τα άλλα για τον φίλο Κμαν, τα έχω επισημάνει και παλαιότερα.