Νέα

Τί γίνεται με Κίεβο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
Ο μάγκας είναι αυτός που θα πάει Fashion,D Lux και θα γαμήσει τις υπερμουνάρες με τα αρχίδια του και τον παρά του.Εγώ δεν έχω βρει τον τρόπο.Οποιος είναι μάγκας ας προσπαθήσει γιατί πραγματικά αξίζει τον κόπο.
δεν το λεω εγω εσύ το λες ότι δεν είσαι μάγκας ότι δεν έχεις παρά και δεν έχεις και αρχιδια αφού δεν μπορείς να το κανεις :2funny:.....και γιατί για να γαμησεις όμορφη πουτανα πρέπει να πας στα κλαμπ?για να νιώσεις ότι την έβγαλες γκομενα και ας την πληρώνεις. ..?

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Ειναι η Νυχτα του Αγιου Βαρθολομσιου οπου εγινε σφαγη των προτεσταντων γαλλων απο τους καθολικους. Δεν μαρτυρησε ο αγιος Βαρθολομαιος !!

Και εγω κατω απο 5 τσιμπουκια τη μερα δεν πεφτω ποτε γιατι αλλιως μου σηκωνεται η χοληστερινη !!!

Δεν καταλαβαίνεις τη νοοτροπία.Οι Ουκρανέζες για να δοκιμάσουν αν όντως είσαι αληθινός άντρας κάνουν σε dt δηλαδή σε 3 μέρες όλες τις μαλακίες που μπορεί να κάνει μια γυναίκα σε έναν άντρα σε μια ολόκληρη ζωή.Αν σκάσεις,κλάσεις,τα παίξεις πεις ως εδώ σημαίνει οτι δεν είσαι αληθινός άντρας κατάλληλος για γάμο οπότε σου πρήζουν τα αρχίδια.Τρως τόσο σκατό είναι απίστευτο.
Και η πλάκα είναι οτι ξέρουν οτι σε εκνευρίζουν.Και για αυτό ακριβώς το κάνουν.
Τουλάχιστον οι Πολωνέζες σου απαλύνουν τον πόνο με το φοβερό τσιμπούκι κάποια στιγμή παύεις να τις ακούς και όταν αρχίζουν να μιλάνε και να λένε τα κουφά και τα mental τους τον δίνεις μπούκι και τους βουλώνεις το στόμα.Και αυτές κάπως το αποδέχονται οτι καλύτερα οι γυναίκες γενικώς να είναι μπουκωμένες και να μη μιλάνε αλλά να βογγάνε.
Γενικά από την εμπειρία μου όταν η Πολωνέζα αρχίζει να μιλάει πολύ θέλει πούτσο.
Οι Ρωσίδες είναι τέλεια εξασκημένες ξέρουν οτι πρέπει να σιωπαίνουν απολύτως στην παρουσία ενός high class άντρα και να τον έχουν ευχαριστημένο ανεβάζοντάς τον ώστε να τους δώσει αυτά που θέλουν.
Οι Ρωσίδες σου λένε είσαι παιχτούρα είσαι γεννημένος για μεγάλα πράγματα και σε ενθαρρύνουν να γίνεις τολμηρός ενώ οι Πολωνές και Ουκρανές σε μιζεριάζουν απίστευτα.
Οσοι θέλουν να γίνουν πλούσιοι καλύτερα να ασχολούνται βασικά με Ρωσίδες για να έχουν έμπνευση και κίνητρο.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
δεν το λεω εγω εσύ το λες ότι δεν είσαι μάγκας ότι δεν έχεις παρά και δεν έχεις και αρχιδια αφού δεν μπορείς να το κανεις :2funny:.....και γιατί για να γαμησεις όμορφη πουτανα πρέπει να πας στα κλαμπ?για να νιώσεις ότι την έβγαλες γκομενα και ας την πληρώνεις. ..?

Εγώ παραδέχομαι οτι δεν μπορώ να το κάνω.Οποιος έχει τα αρχίδια και τα λεφτά και το στυλ να το κάνει ας πάει.Εκεί φαίνονται οι παίκτες σε αυτά τα τερραίν.

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
Εγώ παραδέχομαι οτι δεν μπορώ να το κάνω.Οποιος έχει τα αρχίδια και τα λεφτά και το στυλ να το κάνει ας πάει.Εκεί φαίνονται οι παίκτες σε αυτά τα τερραίν.
ποιοι παίκτες? Ποιος θα γαμήσει πουτανα από κλαμπ? Τεσπα δεν σε κατανοώ. ....αστο

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
ποιοι παίκτες? Ποιος θα γαμήσει πουτανα από κλαμπ? Τεσπα δεν σε κατανοώ. ....αστο

Υπάρχουν άτομα high class που μπορούν να βγάλουν επί τόπου γκόμενα από το Fashion κτλ αλλά πρέπει να ανήκουν στο 5% του πληθυσμού οικονομικά και εμφανισιακά.Αλλιώς δε γίνεται.
Σε αυτά τα μέρη οι μέσοι όροι δεν παίζουν κανένα ρόλο.Μόνο το 5% του αντρικού πληθυσμού γαμάει αλλά γαμάει το 100% από τις γκόμενες.
Πιο εξτρίμ πρέπει να είναι Ρωσία.Εκεί προφανώς αν είσαι μεγιστάν,ολιγάρχης κτλ έχεις χιλιάδες γκόμενες στη διάθεσή σου.Είναι σχεδόν αυτονόητο.

kudni

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2016
Like
2
Πόντοι
1
Υπάρχουν άτομα high class που μπορούν να βγάλουν επί τόπου γκόμενα από το Fashion κτλ αλλά πρέπει να ανήκουν στο 5% του πληθυσμού οικονομικά και εμφανισιακά.Αλλιώς δε γίνεται.
Σε αυτά τα μέρη οι μέσοι όροι δεν παίζουν κανένα ρόλο.Μόνο το 5% του αντρικού πληθυσμού γαμάει αλλά γαμάει το 100% από τις γκόμενες.
Πιο εξτρίμ πρέπει να είναι Ρωσία.Εκεί προφανώς αν είσαι μεγιστάν,ολιγάρχης κτλ έχεις χιλιάδες γκόμενες στη διάθεσή σου.Είναι σχεδόν αυτονόητο.
Τι μας λες ρε άρχοντα; τι  ολιγαρχες και παπαριες;Ποιος έχει τέτοιο χρήμα εδώ μεσα;Τώρα για τη μπορδελοαγορα ειναι φανερό δεν έχεις ιδέα.πολλές από αυτές που βάζεις και πληρωνεις 50αρια,100αρια και βαλε τις γαμαμε στο δεκαρικο.εν πάσει περιπτώσει δεν έχεις καταλάβει ότι δεν παίζει ρόλο μόνο το ποσό.είναι πολλοί παράγοντες άλλοι όπως η γεωγραφία,οι συγκυρίες,οικονομικές ,πολιτικες και κάποιοι άλλοι εντελώς ασταθμητοι όπως η κωλοφαρδια.γενικώς η δουλειά θέλει ψάξιμο. Αυτό που ουσιαστικά κανείς εσύ είναι ότι τα χώνεις χοντρά σε όποια σου απαντήσει.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Τι μας λες ρε άρχοντα; τι  ολιγαρχες και παπαριες;Ποιος έχει τέτοιο χρήμα εδώ μεσα;Τώρα για τη μπορδελοαγορα ειναι φανερό δεν έχεις ιδέα.πολλές από αυτές που βάζεις και πληρωνεις 50αρια,100αρια και βαλε τις γαμαμε στο δεκαρικο.εν πάσει περιπτώσει δεν έχεις καταλάβει ότι δεν παίζει ρόλο μόνο το ποσό.είναι πολλοί παράγοντες άλλοι όπως η γεωγραφία,οι συγκυρίες,οικονομικές ,πολιτικες και κάποιοι άλλοι εντελώς ασταθμητοι όπως η κωλοφαρδια.γενικώς η δουλειά θέλει ψάξιμο. Αυτό που ουσιαστικά κανείς εσύ είναι ότι τα χώνεις χοντρά σε όποια σου απαντήσει.

Εγώ σου λέω για πραγματικές καταστάσεις.Μπουκάρεις ας πούμε στο D Lux στο δεύτερο όροφο και έχεις να ανταγωνιστείς όλη την αφρόκρεμα της Ουκρανίας τα golden boys για τα τοπ μουνιά?Πώς θα τους γαμήσεις σα Βαλκάνιος πουτσαράς?Εδώ είναι το θέμα.Πόσο σε παίρνει οι τακτικές,οι στρατηγικές,το πουλ μουρ,το ρευστό που πρέπει να κουβαλάς κτλ.
Πώς θα γαμήσεις τους ενοχλητικούς Τούρκους θα εξαφανίσεις τους Αραβες και θα εξοντώσεις τον ανταγωνισμό.

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
Εγώ σου λέω για πραγματικές καταστάσεις.Μπουκάρεις ας πούμε στο D Lux στο δεύτερο όροφο και έχεις να ανταγωνιστείς όλη την αφρόκρεμα της Ουκρανίας τα golden boys για τα τοπ μουνιά?Πώς θα τους γαμήσεις σα Βαλκάνιος πουτσαράς?Εδώ είναι το θέμα.Πόσο σε παίρνει οι τακτικές,οι στρατηγικές,το πουλ μουρ,το ρευστό που πρέπει να κουβαλάς κτλ.
Πώς θα γαμήσεις τους ενοχλητικούς Τούρκους θα εξαφανίσεις τους Αραβες και θα εξοντώσεις τον ανταγωνισμό.

Φιλαρακο επι 25 περιπου χρονια ταξιδευω σε ολο το κοσμο και σε πολλες τριτικοσμικες χωρες με μπολικους ολιγαρχες.

Αυτο που γραφεις δεν το εχω δει πουθενα !!

Σιγα μην παει ο ολιγαρχης να ψωνισει γκομενα απο μπαρ και να "ανταγωνισθει" τουρκους αραβες βαλκανιους η ιταλους αγαπητικους των τοπικων βοσκοπουλων.

Ο ολιγαρχης θα κλεισει τη καλυτερη θεση στο μαγαζι που θα παει και θα σκασει μουρη με το "χαρεμι" του το οποιο συνηθως αποτελειται απο μπολικα εννιαρια η δεκαρια αυστηρως για να μην βαριεται α
υτος και η παρεα του plus τους απαραιτητους διακριτικους κοστουμαρισμενους γοριλες.

Ο ολιγαρχης βγαινει εξω για να κανει αυτο που οι Αγγλοσαξωνες λενε statement και οι Ελληνες λενε επιδειξη δυνσμης η επι το λαικοτερον πουλ μουρ.
Δεν χρειαζεται να κανει και για αυτο δεν κανει καμακι η ψωνηστηρι η οτιδηποτε παρεμφερες.

Δεν εχω παει μεχρι στιγμης ουκρανια για αυτο δεν ειμαι απολυτος. Αλλα βασει εμπειριας ο ανταγωνισμος στον οποιο αναφερεσαι απλα δεν υφισταται.

Αυτα και τερμα. Πρεπει να περιποιηθω το ρωσακι μου !! :2funny: :2funny:

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Φιλαρακο επι 25 περιπου χρονια ταξιδευω σε ολο το κοσμο και σε πολλες τριτικοσμικες χωρες με μπολικους ολιγαρχες.

Σιγα μην παει ο ολιγαρχης να ψωνισει γκομενα απο μπαρ και να "ανταγωνισθει" τουρκους αραβες βαλκανιους η ιταλους αγαπητικους των τοπικων βοσκοπουλων.

Ο ολιγαρχης θα κλεισει τη καλυτερη θεση στο μαγαζι που θα παει και θα σκασει μουρη με το "χαρεμι" του το οποιο συνηθως αποτελειται απο εννιαρια η δεκαρια αυστηρως plus τους απαραιτητους διακριτικους κοστουμαρισμενους γοριλες.

Δεν εχω παει μεχρι στιγμης ουκρανια για αυτο δεν ειμαι απολυτος. Αλλα βασει εμπειριας ο ανταγωνισμος στον οποιο αναφερεσαι απλα δεν υφισταται.

Ο ολιγάρχης έχει 3 γκόμενες χωρίς φούστα ή παντελόνι που χορεύουν για αυτόν με τα στρινγκ μόνο και τις μπλούζες μέχρι τον αφαλό ενώ αυτός αγκαλιάζει άλλες δυο ξεβράκωτες στην πολυθρόνα που σνιφάρουν καλιάν.
Πρέπει να τα δει κανείς για να τα πιστέψει.Τέλος πάντων οιι Ουκρανές οι Ρωσίδες και γενικά οι Σλάβες είναι πάντα διαθέσιμες.Δε σημαίνει οτι αν είναι παντρεμένες,αρραβωνιασμένες ή παίρνουν από κάποιον 2 χιλιάρικα το μήνα στάνταρ δε θα κάτσουν αν τους δώσεις ένα χιλιάρικο για μια βραδιά.Δεν είναι κολλημένες με ένα σπόνσορα,σύζυγο,εραστή ή γαμιά.
Δίνουν ευκαιρίες σε κάθε αξιόλογη περίπτωση.Ούτε και οι Σλάβοι είναι ιδιαίτερα κτητικοί γιατί ξέρουν τι παίζει με τα ήθη από τις γκόμενές τους.
Αν και μου έχουν τύχει τσαμπουκάδες με golden boys συνήθως η ερώτηση αφορούσε πόσες γκόμενες ανήκαν στο χαρέμι και πόσες ήταν διαθέσιμες διότι συνήθως οι ολιγάρχες τα παραλένε(όλες είναι δικές μου).
Γενικά στην Ουκρανία οι άντρες δεν είναι ιδιαίτερα επιθετικοί γίνεται μια κόσμια συζήτηση τα δικά μου δικά μου τα δικά σου δικά σου ενώ στην Πολωνία τα καμάκια είναι πιο πολύ κοκόρια εκτός αν έχετε γίνει όλοι λιώμα από τις βότκες.
Επίσης Πολωνία δεν παίζουν σχεδόν ποτέ ολιγάρχες μόνο VIP τύποι με γκαφρά που είναι πολύ λιγότερο επικίνδυνοι αλλά έχουν το κολλάει με τη συμπεριφορά των ντόπιων γυναικών.Αυτοί σπρώχνουν συχνά πολύ πιο ωραίες γκόμενεςς από τους Ουκρανούς αλλά όχι τόσο πολλές.Αμα μπεις σε πολωνικό VIP σου φεύγει το σκαλπ.Ας πούμε χαλαρά το κορυφαίο μουνί στην Ευρώπη μαζί με Πράγα.

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
Ο ολιγάρχης έχει 3 γκόμενες χωρίς φούστα ή παντελόνι που χορεύουν για αυτόν με τα στρινγκ μόνο και τις μπλούζες μέχρι τον αφαλό ενώ αυτός αγκαλιάζει άλλες δυο ξεβράκωτες στην πολυθρόνα που σνιφάρουν καλιάν.
Πρέπει να τα δει κανείς για να τα πιστέψει.Τέλος πάντων οιι Ουκρανές οι Ρωσίδες και γενικά οι Σλάβες είναι πάντα διαθέσιμες.Δε σημαίνει οτι αν είναι παντρεμένες,αρραβωνιασμένες ή παίρνουν από κάποιον 2 χιλιάρικα το μήνα στάνταρ δε θα κάτσουν αν τους δώσεις ένα χιλιάρικο για μια βραδιά.Δεν είναι κολλημένες με ένα σπόνσορα,σύζυγο,εραστή ή γαμιά.
Δίνουν ευκαιρίες σε κάθε αξιόλογη περίπτωση.Ούτε και οι Σλάβοι είναι ιδιαίτερα κτητικοί γιατί ξέρουν τι παίζει με τα ήθη από τις γκόμενές τους.

Ναι ναι δεν διαφωνουμε χοντρικως !!

Οποτε εσυ στο παραπανω σχηνικο που περιγραφεις ως βαλκανιος τσοπανης, και βασιζομενος στη χαλαρη ηθικη των Σλαβων γυναικων θσ εξυφανεις επιτελικο σχεδιο με απωτερο στοχο να "φας" μια  (η και περισσοτερες ) απο τις 5 γκομενες του ολιγαρχη κατατροπωνοντας τον σχετικο ανταγωνισμο των αραβων τουρκων κλπ  :2funny:

Θα ηθελα πραγματικα να το δω αυτο να συμβαινει !! :2funny:

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Ναι ναι δεν διαφωνουμε χοντρικως !!

Οποτε εσυ στο παραπανω σχηνικο που περιγραφεις ως βαλκανιος τσοπανης, και βασιζομενος στη χαλαρη ηθικη των Σλαβων γυναικων θσ εξυφανεις επιτελικο σχεδιο με απωτερο στοχο να "φας" μια  (η και περισσοτερες ) απο τις 5 γκομενες του ολιγαρχη κατατροπωνοντας τον σχετικο ανταγωνισμο των αραβων τουρκων κλπ  :2funny:

Θα ηθελα πραγματικα να το δω αυτο να συμβαινει !! :2funny:

Επρεπε να έρθεις πραγματικά live όταν αυτό συνέβη(π.χ. να μιλάς σε γκόμενα που χορεύει μόνο με στρινγκ χωρίς παντελόνι ή φούστα με τη φίλη της ίδιας ένδυσης) και να έρχεται ο ολιγάρχης που δαχτυλιάζει άλλη διακριτικά σε γειτονικό τραπέζι και να σου εξηγεί γιατί πρέπει να απομακρυνθείς και να καταλαβαίνεις τι συμβαίνει.Η να βλέπεις 5 γκόμενες να έχουν βγάλει τις φούστες τους και να κάθονται με τα στρινγκ γύρω από συγκεκριμένο άτομο στο κλαμπ που απλώς πίνει και φουμάρει.Γενικώς Ουκρανία όλα είναι δυνατά.Δεν υπάρχει όριο.
Μπορεί να μπουκάρεςις με σούπερ μούνα στο κλαμπ και να της ζητήσεις να σου βρει γκόμενα για τη βραδιά.Θεωρείται φυσιολογικό.
Και Πολωνία μπορείς να το κάνεις απλά Πολωνία είναι όλα 50% λιγότερο από ό,τι Ουκρανία αν και γενικά στο ίδιο πλαίσιο.
Γενικά το στυλ είναι γκόμενες έτοιμες για όλα.
Αλλά Πολωνία να ζητήσεις από τη δικιά σου να βγάλει τη φούστα ή το παντελόνι στο κλαμπ και να μείνει στην πίστα ή την πολυθρόνα με το στρινγκ ή το koronkowa(δαντελωτό) εσώρουχο δύσκολο.Οχι οτι πάλι δε γίνεται.Γενικά οι Σλάβες θέλουν πάντα να σε έχουν καυλωμένο να σκέφτεσαι κώλους βυζιά κτλ.
Θα έλεγα οτι τα σλαβικά κλαμπ προσφέρουν ένα μάξιμουμ καύλας και έτσι είναι όλοι ευχαριστημένοι.
Σα Βαλκάνιος Ελληναράς έχεις πάντα το πλεονέκτημα οτι ενώ καυλώνεις γρήγορα όπως θέλουνε(άλλωστε το διαπιστώνουνε ψηλαφώντας τον πούτσο σου) είσαι αρκετά κυριλέ Ευρωπαίος και άνετος ώστε να μην κάνεις μαλακίες και τις εκθέσεις οπότε τρόπον τινά συνδυάζεις τα καλύτερα των δύο κόσμων.Γενικά δεν πιστεύουν οι Σλάβες μούνες πώς μπορούμε να συνδυάζουμε τα καλύτερα χαρακτηριστικά Δύσης και Ανατολής στο πρόσωπο ενός και μόνο ανώτερου πούτσου.Είναι τρέλα πραγματικά για αυτές δεν μπορούν να βρουν το κουμπί του Ελληναρά.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 136408

Επισκέπτης
Κμαν, σύνελθε, υπάρχει και ζωή σε τούτο τον μάταιο κόσμο...
Άνοιξε τα μάτια σου, και ρίξε μια ματιά τριγύρω. Δεν παίζεις σε ταινία...
Σου το έχω πεί αρκετές φορές, ότι ενώ μου είσαι συμπαθής, και μπορείς να δώσεις
χρήσιμες πληροφορίες, όταν αρχίζεις το παραλήρημα, χάνεσαι και χάνεις
την μπάλα. Βάλε φρένο και μείνε στην ουσία, για να μην γίνεσαι γραφικός.
Αυτά που λες, δεν ισχύουν. Γράφεις: [...] Επρεπε να έρθεις πραγματικά live όταν αυτό
συνέβη(π.χ. να μιλάς σε γκόμενα που χορεύει μόνο με στρινγκ χωρίς παντελόνι ή φούστα με τη φίλη
της ίδιας ένδυσης) και να έρχεται ο ολιγάρχης που δαχτυλιάζει άλλη διακριτικά σε γειτονικό τραπέζι
και να σου εξηγεί γιατί πρέπει να απομακρυνθείς
και να καταλαβαίνεις τι συμβαίνει. [...]
Ο ολιγάρχης, δεν θα έρθει ποτέ να σου πεί ή να σου εξηγεί για να καταλάβεις. Θα φροντίσουν άλλοι
για τον ολιγάρχη, και τότε θα καταλάβεις μια και καλή (ή μάλλον, δεν θα καταλάβεις από πού σου ήρθε)...
Καταλαβαίνεις, τώρα, γιατί χάνεις την μπάλα και τα όποια ψίγματα αξιοπιστίας, μπορεί να έχουν τα
ποσταρίσματά σου; Αν δεν καταλαβαίνεις, ειλικρινά, λυπάμαι...

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Κμαν, σύνελθε, υπάρχει και ζωή σε τούτο τον μάταιο κόσμο...
Άνοιξε τα μάτια σου, και ρίξε μια ματιά τριγύρω. Δεν παίζεις σε ταινία...
Σου το έχω πεί αρκετές φορές, μου είσαι συμπαθής, και μπορείς να δώσεις
χρήσιμες πληροφορίες, αλλά όταν αρχίζεις το παραλήρημα, χάνεσαι και χάνεις
την μπάλα. Βάλε φρένο και μείνε στην ουσία, για να μην γίνεσαι γραφικός.
Αυτά που λες, δεν ισχύουν. Γράφεις: [...] Επρεπε να έρθεις πραγματικά live όταν αυτό
συνέβη(π.χ. να μιλάς σε γκόμενα που χορεύει μόνο με στρινγκ χωρίς παντελόνι ή φούστα με τη φίλη
της ίδιας ένδυσης) και να έρχεται ο ολιγάρχης που δαχτυλιάζει άλλη διακριτικά σε γειτονικό τραπέζι
και να σου εξηγεί γιατί πρέπει να απομακρυνθείς
και να καταλαβαίνεις τι συμβαίνει. [...]
Ο ολιγάρχης, δεν θα έρθει ποτέ να σου πεί ή να σου εξηγεί για να καταλάβεις. Θα φροντίσουν άλλοι
για τον ολιγάρχη, και τότε θα καταλάβεις μια και καλή (ή μάλλον, δεν θα καταλάβεις από πού σου ήρθε)...
Καταλαβαίνεις, τώρα, γιατί χάνεις την μπάλα και τα όποια ψίγματα αξιοπιστίας, μπορεί να έχουν τα
ποσταρίσματά σου; Αν δεν καταλαβαίνεις, ειλικρινά, λυπάμαι...

Η διαφορά είναι οτι εγώ συνοδεύω τα ποσταρίσματά μου με πραγματικές φωτό και συχνά από το πεδίο μάχης και την πρώτη γραμμή οπότε ο πουτσαράς κάμακερ μπορεί πραγματικά να καταλάβει πραγματικά περί τίνος πρόκειται.
Ναι,ο ολιγάρχης με τις 5 γκόμενες στο χαρέμι έρχεται μόνος του και σου εξηγεί οτι αυτές είναι οι γκόμενές του δεν το κάνει ο bodyguard του γιατί δε θα τον πιστέψεις.Ο bodyguard είναι απλά ένας σβέρκος που περιπολεί το χώρο και συχνά τα κλαμπ δεν αφήνουν προσωπικούς bodyguard να μπαίνουν έχουν δικούς τους.
Σιγά μην αφήσει το μαγαζί προσωπικό bodyguard να κάνει κώλο το μαγαζί όταν έχουν 20 δικούς τους 10 έξω και 10 μέσα.Γενικώς τα πάντα επιβλέπονται διακριτικά.Δεν είναι οτι είσαι ο μέγας κάμακερ χωρίς επιβεβαίωση εκ των άνωθεν.Αλλιώς τρως σουτ διακριτικά.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 136408

Επισκέπτης
Η διαφορά είναι οτι εγώ συνοδεύω τα ποσταρίσματά μου με πραγματικές φωτό και συχνά από το πεδίο μάχης και την πρώτη γραμμή οπότε ο πουτσαράς κάμακερ μπορεί πραγματικά να καταλάβει πραγματικά περί τίνος πρόκειται.
Ναι,ο ολιγάρχης με τις 5 γκόμενες στο χαρέμι έρχεται μόνος του και σου εξηγεί οτι αυτές είναι οι γκόμενές του δεν το κάνει ο bodyguard του γιατί δε θα τον πιστέψεις.Ο bodyguard είναι απλά ένας σβέρκος που περιπολεί το χώρο και συχνά τα κλαμπ δεν αφήνουν προσωπικούς bodyguard να μπαίνουν έχουν δικούς τους.
Σιγά μην αφήσει το μαγαζί προσωπικό bodyguard να κάνει κώλο το μαγαζί όταν έχουν 20 δικούς τους 10 έξω και 10 μέσα.Γενικώς τα πάντα επιβλέπονται διακριτικά.Δεν είναι οτι είσαι ο μέγας κάμακερ χωρίς επιβεβαίωση εκ των άνωθεν.Αλλιώς τρως σουτ διακριτικά.

Φίλε Κμαν, όταν δίνεις ανταπόκριση απ' το μέτωπο, ποστάρεις φωτογραφίες ή δίνεις άλλες χρήσιμες και πρακτικές πληροφορίες
σε ερωτήσεις συναδέλφων, είμαι απ' τους πρώτους που σου αποδίδουν τα εύσημα (κάνε έναν κόπο να δείς ξανά, όσα θετικά σου γράφω
σε προηγούμενες σελίδες, και πες μου αν λέω αλήθεια). Οι ενστάσεις μου, είναι αλλού, και σου λέω να βάζεις λίγο φρένο στο
παραλήρημα. Το παράδειγμα του "ολιγάρχη" είναι μόνο ένα ελάχιστο στοιχείο. Μπορώ να σου κάνω ολόκληρο απάνθισμα υπερβολών.
Γι' αυτό σου λέω, φιλικά,  μείνε στην ουσία και τα άλλα άστα στην άκρη, επειδή μας διαβάζει κόσμος και σχηματίζει άποψη...

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Φίλε Κμαν, όταν δίνεις ανταπόκριση απ' το μέτωπο, ποστάρεις φωτογραφίες ή δίνεις άλλες χρήσιμες και πρακτικές πληροφορίες
σε ερωτήσεις συναδέλφων, είμαι απ' τους πρώτους που σου αποδίδουν τα εύσημα (κάνε έναν κόπο να δείς ξανά, όσα θετικά σου γράφω
σε προηγούμενες σελίδες, και πες μου αν λέω αλήθεια). Οι ενστάσεις μου, είναι αλλού, και σου λέω να βάζεις λίγο φρένο στο
παραλήρημα. Το παράδειγμα του "ολιγάρχη" είναι μόνο ένα ελάχιστο στοιχείο. Μπορώ να σου κάνω ολόκληρο απάνθισμα υπερβολών.
Γι' αυτό σου λέω, φιλικά,  μείνε στην ουσία και τα άλλα άστα στην άκρη, επειδή μας διαβάζει κόσμος και σχηματίζει άποψη...

Ας πάει ο κόσμος να χτυπηθεί στο μέτωπο που περιγραφω και μετά ας σχηματίσει άποψη.Δε φαντάζεσαι πόσα παίγνια και παραλλαγές παίζουν.
Γενικά είναι μια μάχη εκεί έξω εγώ συνήθως πάω με όλα τα στοιχεία και τις προυποθέσεις εναντίον μου όπως είναι το συνηθισμένο για τον καθε ξένο και προσπαθώ να τα ανατρέψω.
Συνήθως το ξέρω οτι όλα είναι εναντίον μου για αυτό μπουκάρω μόνος εναντίον όλων.Balkan power που λένε.Απλά λέω Balkans in town στήστε τα κωλαράκια σας να τα γαμήσω.Αυτή την εισβολή δεν περιμένει κανείς γενικά δε μας λαμβάνουν υπόψη και τους πιάνεις σε έκπληξη.
Γενικά τους Τούρκους και τους Αραβες μαλάκες τους ξέρουν έχουν εμπεδώσει τα συστήματά τους αλλά τους Βαλκάνιους πουτσαράδες δεν τους ξέρουν και είναι γενικώς ξεβράκωτοι στην εισβολή.

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16

Ο ολιγαρχης θα κλεισει τη καλυτερη θεση στο μαγαζι που θα παει και θα σκασει μουρη με το "χαρεμι" του το οποιο συνηθως αποτελειται απο μπολικα εννιαρια η δεκαρια αυστηρως για να μην βαριεται α
υτος και η παρεα του plus τους απαραιτητους διακριτικους κοστουμαρισμενους γοριλες.

Ο ολιγαρχης βγαινει εξω για να κανει αυτο που οι Αγγλοσαξωνες λενε statement και οι Ελληνες λενε επιδειξη δυνσμης η επι το λαικοτερον πουλ μουρ.
Δεν χρειαζεται να κανει και για αυτο δεν κανει καμακι η ψωνηστηρι η οτιδηποτε παρεμφερες.

ετσι ειναι.οι φωρτομενοι δεν καμακωνουν το βραδυ ,για το λογο οτι στην καθημερινοτητα του μπορει να γαμησει οτι κινειται..κ παει ντισκο μια τοσο για να χαλαρωσει κ να χορεψουν οι παλλακιδες α διαλογης με πρωτο τραπζι πιστα
σ αυτο το κοματι εχεις δικιο
ομως στο κοματι οτι οσες ειναι μαζι του κανουν οτι τους πει,εχω δει δυο τρεις φορες να σηκωνεται στο τσακιρ κεφι κ να βαζει μια δυο απο την  παρεα να κανουν στριπτιζ στην πιστσα του κλαμπ,σε αυτο εχει δικιο ο κμαν
γοριλες δεν παιζουν ,απλα αν ενοχλησεις ,που δεν ενοχλεις ,ερχεται σπο το μαγαζι καποιος κ στο λεει ,αν εισαι μεθυσμενος κ κανεις μαλ..ιες,πχ αυτες κανουν στριπτιζ η χορευουν εξαλλα,απλα σε πεταν εξω,οπως συχνα αγγλοσαξωνες ασχετους

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
ετσι ειναι.οι φωρτομενοι δεν καμακωνουν το βραδυ ,για το λογο οτι στην καθημερινοτητα του μπορει να γαμησει οτι κινειται..κ παει ντισκο μια τοσο για να χαλαρωσει κ να χορεψουν οι παλλακιδες α διαλογης με πρωτο τραπζι πιστα
σ αυτο το κοματι εχεις δικιο
ομως στο κοματι οτι οσες ειναι μαζι του κανουν οτι τους πει,εχω δει δυο τρεις φορες να σηκωνεται στο τσακιρ κεφι κ να βαζει μια δυο απο την  παρεα να κανουν στριπτιζ στην πιστσα του κλαμπ,σε αυτο εχει δικιο ο κμαν
γοριλες δεν παιζουν ,απλα αν ενοχλησεις ,που δεν ενοχλεις ,ερχεται σπο το μαγαζι καποιος κ στο λεει ,αν εισαι μεθυσμενος κ κανεις μαλ..ιες,πχ αυτες κανουν στριπτιζ η χορευουν εξαλλα,απλα σε πεταν εξω,οπως συχνα αγγλοσαξωνες ασχετους
:hi: :hi:
Ναι δεν αμφιβαλω οτι οι γκομενες του ολιγαρχη θα κανουν οτι αυτος τους πει.

Αμφιβαλω ομως πολυ για το αν μπορει καποιος τριτος, "τσοπανης" η μη, με επιτελικο σχεδιο η ανευ, μπορει να κανει κατι μαζι τους. :2funny:

Το αν οι γοριλες ειναι μαζι του η οχι πιστευω οτι εχει να κανει με το ποσο ασφαλης νοιωθει ο αλλος στο συγκεκριμενο μερος τη συγκεκεριμενη στιγμη.

Στη Ταιλανδη μου εχει δυο φορες τυχει σε ξενοδοχειο να εχει τετοιους τυπους. Οι γοριλες ηταν παροντες ακομη και στη πισινα. Και φοραγαν κατι μαγιο με καρτουν τα οποια σε συνδυασμο με το σωματοτυπο τους ηταν να τους βλεπεις και να γαμιεσαι στα γελια.
Τα 4 δεκαρια ομως που ειχε μαζι του τα εβλεπες με τα μαγιο και σου εκοβαν οι κουφαλες την ανασα. Ειπα να βγαλω φωτογραφιες αλλα τελικα το ξανασκεφτηκα.  :grin:

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
:hi: :hi:
Ναι δεν αμφιβαλω οτι οι γκομενες του ολιγαρχη θα κανουν οτι αυτος τους πει.

Αμφιβαλω ομως πολυ για το αν μπορει καποιος τριτος, "τσοπανης" η μη, με επιτελικο σχεδιο η ανευ, μπορει να κανει κατι μαζι τους. :2funny:

Το αν οι γοριλες ειναι μαζι του η οχι πιστευω οτι εχει να κανει με το ποσο ασφαλης νοιωθει ο αλλος στο συγκεκριμενο μερος τη συγκεκεριμενη στιγμη.

Στη Ταιλανδη μου εχει δυο φορες τυχει σε ξενοδοχειο να εχει τετοιους τυπους. Οι γοριλες ηταν παροντες ακομη και στη πισινα. Και φοραγαν κατι μαγιο με καρτουν τα οποια σε συνδυασμο με το σωματοτυπο τους ηταν να τους βλεπεις και να γαμιεσαι στα γελια.
Τα 4 δεκαρια ομως που ειχε μαζι του τα εβλεπες με τα μαγιο και σου εκοβαν οι κουφαλες την ανασα. Ειπα να βγαλω φωτογραφιες αλλα τελικα το ξανασκεφτηκα.  :grin:
ΔΕΝ μπορει καποιος να κανει κατι γιατι εχει απειροτερα λεφτα αυτος κι ειναι κι εντος εδρας
γοριλες pribe  δεν παιζουν σε κλαμπ στην ουκρανια,δεν υπαρχει λογος
εκτος χωρας ομως, ολοι αυτοι λογω οτι ειναι ολοι λαμογια φοβουνται μονοι τους κ κουβαλουν κουστωδιες.. ;)

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
Με τον κοννάπ έχει μιλήσει ο Fidel στο skype με ανοικτη κάμερα και μπορει να το επιβεβαιώσει.Ο Χάρης όλο κλώνους και βίζιτες βλέπει  :2funny:
  Γιατι να φτιάξω κλώνους αφου το σύχαμα το κανω σκόνη κάθε φορα και μόνος μου  :2funny:.
mitse29 ?pou eise_xasame k ton verified by skype konpap re gamoto..... :grin:??

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom