Νέα

Τί γίνεται με Κίεβο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Ο κμαν λέει για τον έβαλε αλλά κατά βάθος τα σκάει θεοχοντρα και σπονσοραραρει για τον ίδιο λόγο.Για να έχει την ψευδαίσθηση ότι υπάρχει κάποια επικοινωνία και κατά βάθος δεν είναι πουτανες.χαχα.

ωραιος με τα λινκ που δίνεις. Εχεις παρει πουτανες απο κει;σάιτ υπάρχουν χιλιάδες άλλα οι γκομενες αλλά είναι τυφλοσουρτι σε σχέση με τις φωτογραφίες.

Και σε ποια γλώσσα νομίζεις ότι πρέπει να γίνεται η επικοινωνία; ρωσικα ή αγγλικα;

Δεν μπορούν να τις γαμήσουν όλοι τις γκόμενες που βάζω εδώ.Δεν είναι ακριβώς πουτάνες.Επιλέγουν με ποιον θα πάνε αν έχεις το πακέτο οικονομικό,προοπτικής,εμφάνισης,συχνού ταξιδευτή ,προοπτικής κτλ.Είναι αυτό που λένε σπονσορέτς.
Από την άλλη κάποιοι ντόπιοι και δικτυωμένοι γαμάνε θεόμουνα που εγώ δεν μπορώ να αγγίξω μου είναι απροσπέλαστα γιατί δεν έχω τις προυποθέσεις.Και αυτοί με λεφτά τις γαμάνε απλά εγώ δεν έχω πρόσβαση.

Εγγρ.
4 Μαΐ 2015
Κριτικές
267
Like
710

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Τις γκόμενες τις πληρώνεις για να φύγουν.Οταν μένουν γίνονται βραχνάς.
Αν ήμουνα υπουργός οικονομίας θα τους γαμούσα όλους το κέρατο θα εφήρμοζα βαλκανιοπουτσισμό στην οικονομία θα τους έπεφταν όλους τα σαγόνια με τη βία και την ωμότητα.Στυλ Καλλιγούλα.

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
Δεν μπορούν να τις γαμήσουν όλοι τις γκόμενες που βάζω εδώ.Δεν είναι ακριβώς πουτάνες.Επιλέγουν με ποιον θα πάνε αν έχεις το πακέτο οικονομικό,προοπτικής,εμφάνισης,συχνού ταξιδευτή ,προοπτικής κτλ.Είναι αυτό που λένε σπονσορέτς.
Από την άλλη κάποιοι ντόπιοι και δικτυωμένοι γαμάνε θεόμουνα που εγώ δεν μπορώ να αγγίξω μου είναι απροσπέλαστα γιατί δεν έχω τις προυποθέσεις.Και αυτοί με λεφτά τις γαμάνε απλά εγώ δεν έχω πρόσβαση.
έχεις ξεφύγει εντελώς. ...

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Τις γκόμενες που έχω με 200 ευρώ το δίωρο θα μπορούσα αν θέλω να τις έχω με τα ίδια λεφτά για μια βδομάδα.Τις πληρώνω για να φύγουν για να μπορώ να γαμάω και άλλες.Βαριέμαι τις ίδιες γκόμενες πάνω από 2 ώρες.
Οι γκόμενες είναι βαρετές σαν τα σκατά τελευταία το threshold μου για τις μαλακίες τους έχει πέσει πολύ χαμηλά.Θεωρώ μαρτύριο να μένεις μαζί τους.

δε στεκει αυτο που λες. αναποδα ειναι

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786

Δεν ειναι πουτανες. Ειναι επιλεκτικες πουτανες !! :2funny: :2funny:

Βασικα επιλεγουν μαλακες που μεσω του sponshorhip τους αρμεγουν καλα.

Keep Calm & Keep feeding them !!

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
έχεις ξεφύγει εντελώς. ...

Δεν καταλαβαίνεις και η μουνάρα που βλέπεις στο Fashion με 500-1000 ευρώ είναι διατεθειμένη να γαμηθεί όχι όμως με την πάρτη σου.Παίζει κλειστό κύκλωμα.Τώρα πώς χώνεσαι εκεί δεν ξέρω πρέπει να έχεις insiders.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
δε στεκει αυτο που λες. αναποδα ειναι

Δεν καταλαβαίνεις.Οταν είμαι με Ουκρανέζα πάνω από 2 ώρες υποφέρω.Μου σπάει τα αρχίδια.Θέλω να τη διώξω.Προτιμάω να πληρώσω για να φύγει.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Δεν ειναι πουτανες. Ειναι επιλεκτικες πουτανες !! :2funny: :2funny:

Βασικα επιλεγουν μαλακες που μεσω του sponshorhip τους αρμεγουν καλα.

Keep Calm & Keep feeding them !!

Ε,ναι έχω πει πολλές φορές για τις εκατομμύρια παραλλαγές στο σλαβικό κόσμο προς,σεμιπρος,σπονσορέτς,friends with benefits,wives,επιλεκτικές σπονσορέτς,ερωμένες,παρτουζιάρες με φίλες υπάρχουν εκατομμύρια παραλλαγές και οι γκόμενες συχνά μεταπίπτουν από το ένα στο άλλο δεν είναι μεγάλη υπόθεση δηλαδή.Είναι σα να μετατρέπεσαι από σύζυγο σε σπόνσορα ή σε πουτανιάρη κάπως έτσι το βλέπουν και οι Σλάβες γενικά τα ήθη εκεί είναι αρκετά χαλαρά σε ό,τι αφορά τις γκόμενες.Δε θα τις κατηγορήσει δηλαδή κανείς σοβαρά αν ενώ είναι παντρεμένες αρχίσουν να τρώνε και σπονσοράδικο πούτσο ή πάνε με κάποιον μόνο για το σεξ.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Δεν καταλαβαίνεις.Οταν είμαι με Ουκρανέζα πάνω από 2 ώρες υποφέρω.Μου σπάει τα αρχίδια.Θέλω να τη διώξω.Προτιμάω να πληρώσω για να φύγει.

αμα πληρωνεις περισσοτερα κατσικωνεται γιατι που θα ξαναβρει τετοιο μαλακα. δεν στεκει λεμε αυτο που λες. εαν μπορουσες φυσικα θα εδινες τα λιγοτερα. αλλιως εισαι ο μαλακας που δεν θα ξεκολλανε απο πανω του και ειπες οτι δεν θες αυτο

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
αμα πληρωνεις περισσοτερα κατσικωνεται γιατι που θα ξαναβρει τετοιο μαλακα. δεν στεκει λεμε αυτο που λες. εαν μπορουσες φυσικα θα εδινες τα λιγοτερα. αλλιως εισαι ο μαλακας που δεν θα ξεκολλανε απο πανω του και ειπες οτι δεν θες αυτο

Κατσικώνονται όντως αλλά τους δίνω λεφτά για να φύγουν.Μετά με πρήζουν με μηνύματα να ξανάρθουν.
Δεν τις μπορώ τις Ουκρανές.Τις Τσέχες μπορώ να τις κρατήσω μια δυο βδομάδες και τις Ρωσίδες και Πολωνές κάποιες μέρες ή έστω μια βδομάδα.Οι Ουκρανές είναι απλά ανυπόφορες.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 136408

Επισκέπτης

τα ίδια έλεγε και ο Charlie Seen για τις δικές του. Θα του πώ να μην σου κλέβει τις ατάκες...

Συνημμένα

• images.jpg
    images.jpg
    10,4 KB · Εμφανίσεις: 17

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
τα ίδια έλεγε και Charlie Seen για τις δικές του. Θα του πώ να μην σου κλέβει τις ατάκες...

αυτος πληρωνε παραπανω για να γαμαει ακαποτα οπως κανουνε πολλοι πλουσιοι και επωνυμοι.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
τα ίδια έλεγε και Charlie Seen για τις δικές του. Θα του πώ να μην σου κλέβει τις ατάκες...

Πρέπει να το φέρεις ωραία.Λες μωρό μου είμαι κουρασμένος θέλω να κοιμηθώ πάρε 500 γκρίβνυα για το ταξί(που ξέρεις οτι έχει 100).
Η γκόμενα τρελαίνεται από τη χαρά της που θα κονομήσει ξανά χωρίς να κάνει τίποτα.
Την άλλη μέρα παίρνει τηλ. αλλά είσαι ήδη απασχολημένος.

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
Προσεχε μην ανακηρυχθεις οσιομαρτυρας !! :2funny:

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Τρεις φορές έμεινα με Ουκρανέζα πάνω από 3 μέρες(μια βδομάδα δηλαδή) και ήταν τα μαρτύρια του Αγίου Βαρθολομαίου.Το τι τράβηξα δεν περιγράφεται.Οι γκόμενες έλεγαν όλες εμφανισιακά(λεπτές πάνω από 175 και κάτω από 22 ετών) αλλά ήταν τόσο σκατά να μένεις μαζί τους ακόμα θυμάμαι το τι τράβηξα παρόλο που πλήρωσα γελοία ποσά(μόνο έξοδα διαμονής και φαί).Είναι τόσο mental οι Ουκρανέζες που σε γαμάνε τελείως ψυχολογικά.Και οι Πολωνέζες είναι βέβαια για το τρελάδικο αλλά αυτές κάπως τις αντέχεις με δόσεις βότκας και το συνεχές πολωνικό τσιμπούκι για ξεκάρφωμα.
Με 4-5 πολωνικά τσιμπούκια τη μέρα γίνεσαι δηλαδή και δεν καταλαβαίνεις τι έχεις απέναντί σου ενώ οι Ουκρανές πάντα σου φέρνουν τα σκατά στο πιάτο όσο και να προσπαθήσουν.
Οι Ρωσίδες σε ανεβάζουν σου φέρονται σα να είσαι υπεράντρας απόλυτος άρχοντας και οι Τσέχες ξέρουν να αποφεύγουν τις mental καταστάσεις οπότε είναι καλή εμπειρία.

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
Ε,ναι έχω πει πολλές φορές για τις εκατομμύρια παραλλαγές στο σλαβικό κόσμο προς,σεμιπρος,σπονσορέτς,friends with benefits,wives,επιλεκτικές σπονσορέτς,ερωμένες,παρτουζιάρες με φίλες υπάρχουν εκατομμύρια παραλλαγές και οι γκόμενες συχνά μεταπίπτουν από το ένα στο άλλο δεν είναι μεγάλη υπόθεση δηλαδή.Είναι σα να μετατρέπεσαι από σύζυγο σε σπόνσορα ή σε πουτανιάρη κάπως έτσι το βλέπουν και οι Σλάβες γενικά τα ήθη εκεί είναι αρκετά χαλαρά σε ό,τι αφορά τις γκόμενες.Δε θα τις κατηγορήσει δηλαδή κανείς σοβαρά αν ενώ είναι παντρεμένες αρχίσουν να τρώνε και σπονσοράδικο πούτσο ή πάνε με κάποιον μόνο για το σεξ.

Ναι ας πουμε οτι ειναι καπως ετσι χοντρικως !!

Το οτι ο σπονσορας πληρωνει δεκαπλασια ( και λιγα λεω ) για να γαμησει δεν τον κανει μαλακα ??

Ιδιως οι "ερωτοχτυπημενοι" σπονσορες δεν ειναι πραγματικα για λυπηση ??

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
Δεν καταλαβαίνεις και η μουνάρα που βλέπεις στο Fashion με 500-1000 ευρώ είναι διατεθειμένη να γαμηθεί όχι όμως με την πάρτη σου.Παίζει κλειστό κύκλωμα.Τώρα πώς χώνεσαι εκεί δεν ξέρω πρέπει να έχεις insiders.
μας δουλεύεις ρε?συγκρίνει γκομενες του fashion που λες ότι είναι κλειστού κυκλώματος,με αυτές τις ψόφιες που ποσταρεις,γιατί αυτές που γαμας εσύ είναι κλειστού κυκλώματος? Έχεις βρει 5 βλακας εδώ μέσα και τους πουλάς φουμαρα  :2funny:

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
μας δουλεύεις ρε?συγκρίνει γκομενες του fashion που λες ότι είναι κλειστού κυκλώματος,με αυτές τις ψόφιες που ποσταρεις,γιατί αυτές που γαμας εσύ είναι κλειστού κυκλώματος? Έχεις βρει 5 βλακας εδώ μέσα και τους πουλάς φουμαρα  :2funny:

Ο μάγκας είναι αυτός που θα πάει Fashion Λβωφ,D Lux Κίεβο ή Pascha στο Πόζναν και θα γαμήσει τις υπερμουνάρες με τα αρχίδια του και τον παρά του.Εγώ δεν έχω βρει τον τρόπο.Οποιος είναι μάγκας ας προσπαθήσει γιατί πραγματικά αξίζει τον κόπο.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Ναι ας πουμε οτι ειναι καπως ετσι χοντρικως !!

Το οτι ο σπονσορας πληρωνει δεκαπλασια ( και λιγα λεω ) για να γαμησει δεν τον κανει μαλακα ??

Ιδιως οι "ερωτοχτυπημενοι" σπονσορες δεν ειναι πραγματικα για λυπηση ??

Αν ερωτοχτυπηθείς κιόλας είσαι μεγάλος μαλάκας.Μου έχουν τύχει τέτοιοι Ελληνες.Σε τι άκρα έφταναν για τη γκόμενα απίστευτα.Και εντωμεταξύ να τη σκυλογαμούν άλλοι 10.Απλά ο Ελληνας είναι κάπως χαζός με το μουνάκι μα είναι δυνατό να ερωτευτείς σπονσορέτ γκόμενα που τα παίρνει?Τι να πω?
Οι σπόνσορες πληρώνουν όντως τριπλά όχι δεκαπλά αλλά γαμάνε καλύτερη γκόμενα ποιοτικώς από αυτή του εικοσάρικου που πηδάει και ο πάκης.Αυτό σε φτιάχνει κάπως και σου δίνει και μια αίσθηση υψιπέτειας.Στα μπορδέλα νιώθεις αρκετά πιο ηλίθιος σα να σε έκλεψαν ενώ με τη σπονσορέτ νιώθεις παίκτης μπίζνεσμαν πραγματικός,καταφερτζής πώς να το πω?
Αλλοι θα αρραβωνιάζονταν και θα παντρεύονταν τη γκόμενα που γαμάς εσύ με 200.Ισως και ο γκόμενος ή ο αρραβωνιαστικός της να λιώνει την ίδια στιγμή από τη ζήλεια.Αν μάθαινε τι κάνει(π.χ. παρτούζες με τις φίλες της που λέει οτι πάει για ψώνια) θα την έσπαζε στο ξύλο.Αυτό μου το λένε συχνά οι γκόμενες.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom