Νέα

Τί γίνεται με Κίεβο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

mixaj

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2010
Like
1.088
Πόντοι
201
Γενικά όπου εμφανίζεται το τρομερό βαλκανικό πέος πόδια και κώλοι ανοίγουν αυτομάτως.

7aSd2s.jpg

Καμιά φορά όμως οι γκόμενες θέλουν ρομαντικές στιγμές ο ιππότης πρέπει να τα προσφέρει όλα.

SehPmi.jpg

kQ3M9d.jpg

Το άνω άλογο 185 διαλλογίζεται πώς μπορεί να χωρέσει το βαλκανικό πέος.

3Cuapx.jpg

Ακόμα και οι ΜΙΛΦ έχουν τύχη τελικά.

XQWzgD.jpg

Η ευλογία είναι για όλες

8NZkNy.jpg

Μόλις αναρρώσω και βαλκανιοπουτσίσω ξανά θα είμαι πιο τρυφερός με τα μουνάκια.Με έχει φάει ο ρομαντισμός.
Αστερι το Milfaki....

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Η ΜΙΛΦ είναι romantic story.Τη γνώρισα στο Carribean και έρχεται για dating και πούτσο.Δε ζητάει λεφτά και τα κάνει όλα.Φοβερό γλυφοκώλι.Και πολύ ευχάριστη στη συζήτηση.Εντελώς ακομπλεξάριστη είδε τις καπότες που είχε πετάξει στο κρεβάτι η προηγούμενη και μου τις έδειξε με χαμόγελο να τις μαζέψω.
Πραγματικό λαχείο άλλος θα ταξίδευε μόνο για τη συγκεκριμένη γκόμενα.
Γενικά οι Σλάβες μου λένε οτι τους αρέσει πολύ ο χαρακτήρας μου οτι το έχω με τις γυναίκες οτι είμαι γυναικάς,σοφός άντρας κάπως έτσι.
Γενικά με τις Σλάβες κάπως πρέπει να είσαι μη αντιδραστικός,μη judgmental και να τις παίρνεις όπως είναι.Π.χ. σου λέει η άλλη για να σε προβοκάρει ο Ιταλός πενηντάρης σπόνσορας μου έδωσε συγχαρητήρια για το γλυφοκώλι που κάνω μου είπε οτι καμία δεν έχει γλύψει τόσο καλά τον κώλο του όσο εγώ(αυτό από εικοσάχρονη Πολωνέζα που λέει οτι ενδιαφέρεται για σοβαρή σχέση).Οπότε εγώ απαντώ έχει δίκιο μωρό μου πράγματι γλύφεις κώλο εξαιρετικά.Και αυτή:δε σε ενοχλεί οτι είμαι mistress σε Ιταλό?Γιατί να με ενοχλεί kochanie?Είσαι τόσο υπέροχη και αξιαγάπητη είσαι ένας θησαυρός.

kudni

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2016
Like
2
Πόντοι
1
Δεν είδα να βάζεις φωτό το πιπινάκι τούμπανο που αξίζει χίλια ευρώ και εσύ το πήρες με 20.
Να έχεις έτοιμες πολλές είναι πολύ εύκολο.Το δύσκολο είναι επί του εδάφους να οργανώσεις τα κοννέ ποια έρχεται πρώτη ποια δεύτερη κτλ.
Συνήθως οργανώνω τη φάση με μηνύματα ενώ έρχομαι από το αεροδρόμιο στη Γερμανία και μετά από το ταξί από το αεροδρόμιο του Κιέβου στο κέντρο.Δενυπάρχει χρόνος για χάσιμο.
Γενικώς πρέπει να τις χουκάρεις τις γκόμενες με υπόσχεση καλού κασεριού και αξιόλογου πούτσου.Πρέπει να φαίνεσαι ανώτερος Βαλκάνιος.
Αν το deal είναι καλό οι γκόμενες μπαίνουν σε πειρασμό και ιντριγκάρονται.Εγώ έχω εμπειρία με χιλιάδες Σλάβες.
το χιλιάρικο είναι υπερβολή για να δείξω ότι τα σκας πολύ χοντρα αναλογικα μ αυτο που παίρνεις.παρόλα αυτά το πιπινι ,που δεν το πήρα μόνο εγώ αλλά κι άλλοι,κοστολογείται τόσο φτηνά λόγω συγκυριών και γεωγραφίας.αν βρισκόταν π.Χ. σε φάση σεμιπρο στην ουκρανια θα κοστολογουταν πολυ ακριβότερα από αυτές που μας δείχνεις λόγω ηλικίας και τουμπανιασματος.πάντως σε σχέση μ αυτές που μας εδειχνες τις προηγούμενες φορές έχεις ανέβει επίπεδο.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Εδώ φωτό από την πρώτη γκόμενα που γάμησα στο Κίεβο.Πολύ καλό γλυφοκώλι.

DUTUaK.jpg

Γενικά οι Ουκρανές έχουν τόσο άριστη επίδοση στο γλυφοκώλι που σκέφτομαι να τις αφήνω μόνο σε αυτό αφού τσιμπουκικώς υστερούν τρομερά σε σχέση με τις Πολωνέζες.

Εδώ φωτό από τη ΜΙΛΦ.Επίσης γλυφοκώλι πολύ υψηλού επιπέδου.

zN7PXF.jpg

kudni

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2016
Like
2
Πόντοι
1
Εδώ φωτό από την πρώτη γκόμενα που γάμησα στο Κίεβο.Πολύ καλό γλυφοκώλι.

DUTUaK.jpg

Γενικά οι Ουκρανές έχουν τόσο άριστη επίδοση στο γλυφοκώλι που σκέφτομαι να τις αφήνω μόνο σε αυτό αφού τσιμπουκικώς ....

Αυτή την πρώτη Π.Χ. που την πληρωσες 100 χηναρια, στην Αθήνα τις γαμανε τέτοιες στο δεκαρικο.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Για αυτό η έξυπνη επιλογή είναι να αράζεις Αθήνα.Τα γατόνια Αθήνα μένουνε και ξεσκίζονται στον πούτσο.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
μπραβο κμαν τρελο ρεβανς με τα φωτορεπορταζ. να κατουρησουμε τον αυνανα ιπποτη που σε κακοχαρακτηρισε αερογαμη.

kudni

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2016
Like
2
Πόντοι
1
Για αυτό η έξυπνη επιλογή είναι να αράζεις Αθήνα.Τα γατόνια Αθήνα μένουνεε και ξεσκίζονται στον πούτσο.
αμα εχεις χρημα να σκορπισεις πηγαινε και στο φεγγάρι.απλά λέω για σύγκριση.

kudni

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2016
Like
2
Πόντοι
1
Και το νόημα του θρεδ ειναι να δίνουμε ο καθένας πληροφορίες για βοηθηθούν κι άλλοι .Όχι να αποδείξει στους άλλους τι μεγάλος γαμιας είναι.πάλι δεν μας είπες που τις βρίσκεις πριν φτάσεις.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 136408

Επισκέπτης
μπραβο κμαν τρελο ρεβανς με τα φωτορεπορταζ. να κατουρησουμε τον αυνανα ιπποτη που σε κακοχαρακτηρισε αερογαμη.

Ακριβογάμης, ναί. Αερογάμης, όχι. Και επειδή, διαβάζει κόσμος το νήμα, για να μην δίνονται λάθος εντυπώσεις, ρίχνω
εδώ λίνκ από βίζιτα low budget Κιέβου (επιπέδου φωτογραφίας που ανέβασε πιο πάνω ο Κμαν) για να φανεί που κυμαίνεται το επίπεδο
της ρεαλιστικής (και όχι Κμανικής) τιμής:

Νταρίνα, με 500 γκρίβνι/ώρα (1500 σύνολο με αναλ μέσα) ταρίφα 2500 γκρίβνι για όλη νύχτα (δηλαδή 6 ώρες) και μιλάει αγγλικά. Έτσι, για να έχουμε μια εικόνα τιμών κι από τα χαμηλότερα ράφια (έχει στο προφίλ και δύο θετικές κρίσεις πελατών)  :hi:

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Πόσες φορές θα το πούμε οτι οι φωτό από τα σάιτς δεν είναι ρεαλιστικές?Συνήθως ή είναι παλιές ή δείχνουν τη γκόμενα από πολύ ευνοική γωνία κρύβοντας τις ατέλειες.Είναι επαγγελματικές φωτό.
Εγώ ποστάρω δικές μου φωτό και μάλιστα με κάμερα τάμπλετ όχι ιδιαίτερα καλή.Θα πάρω τώρα το S7 οπότε θα δείχνουν και καλύτερες οι γκόμενες κατά συνέπεια.

kudni

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2016
Like
2
Πόντοι
1
Πάντως αν το σκεφτείς με τόσο χρήμα που σκορπάει ο κμαν το διημερο στο Κίεβ στην Αθήνα όντως θα είχα ξεσκιστει να γαμαω ένα μήνα ολόκληρο.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606

Ο ιππότης δεν είναι στο άθλημα.Είναι δυνατό να μένει Κρακωβία και να μην ξέρει το Coco το πιο ονομαστό καμακομάγαζο?
Δε μιλάμε για σπονσοριλίκια κτλ.Εκεί δεν έχει κάνει τίποτα απολύτως δεν έχει το στυλ.Πρέπει να το έχεις μέσα σου.

kudni

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2016
Like
2
Πόντοι
1
Πόσες φορές θα το πούμε οτι οι φωτό από τα σάιτς δεν είναι ρεαλιστικές?Συνήθως ή είναι παλιές ή δείχνουν τη γκόμενα από πολύ ευνοική γωνία κρύβοντας τις ατέλειες.Είναι επαγγελματικές φωτό.
Εγώ ποστάρω δικές μου φωτό και μάλιστα με κάμερα τάμπλετ όχι ιδιαίτερα καλή.Θα πάρω τώρα το S7 οπότε θα δείχνουν και καλύτερες οι γκόμενες κατά συνέπεια.

Στα σάιτ θα τις βρει ο κόσμος να τις γαμισει. Τις δικές σου που θα τις βρει;

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Ο ιππότης δεν είναι στο άθλημα.Είναι δυνατό να μένει Κρακωβία και να μην ξέρει το Coco το πιο ονομαστό καμακομάγαζο?
Δε μιλάμε για σπονσοριλίκια κτλ.Εκεί δεν έχει κάνει τίποτα απολύτως δεν έχει το στυλ.Πρέπει να το έχεις μέσα σου.

κερασε τον κανα μουνι να ξελαμπικαρει εχει να γαμησει 7 χρονια

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
κερασε τον κανα μουνι να ξελαμπικαρει εχει να γαμησει 7 χρονια

Ψάχνει ρομαντισμό σε σλαβική χώρα.Και λογική.Χαμένος από χέρι.Του είπα να έρθει Στεττίν να πάρει μεζέ ή να οργανώσουμε φάση Κατοβίτσε σιγά που ήρθε.Και όσες φορές ξαναήρθα Κράκωβ δεν εμφανίστηκε.
Δεν είναι μουνοκυνηγός,καμάκιας,φανατικός μουνάκιας πώς το λέμε?
Τώρα που είδε το στραπάτσο που έφαγε ο Γκλοκ Λβωφ που έμεινε δυο βδομάδες αγάμητος,ο Σεβαλιέ δε θα βγάλει καν διαβατήριο να διασχίσει τα ουκρανικά σύνορα.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 136408

Επισκέπτης

Μαλακίες λες Κμαν. Διάβασε καλύτερα στα περιεχόμενα. Τα λέγαμε και αλλού με τον λέοντα για το гарантия του фото мой

Индивидуалки с проверенным фото / verified φωτογραφίες

Για τις κοπέλες που έχουν διασταυρωμένες και τσεκαρισμένες φώτος:

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Ψάχνει ρομαντισμό σε σλαβική χώρα.Και λογική.Χαμένος από χέρι.Του είπα να έρθει Στεττίν να πάρει μεζέ ή να οργανώσουμε φάση Κατοβίτσε σιγά που ήρθε.Και όσες φορές ξαναήρθα Κράκωβ δεν εμφανίστηκε.
Δεν είναι μουνοκυνηγός,καμάκιας,φανατικός μουνάκιας πώς το λέμε?
Τώρα που είδε το στραπάτσο που έφαγε ο Γκλοκ Λβωφ που έμεινε δυο βδομάδες αγάμητος,ο Σεβαλιέ δε θα βγάλει καν διαβατήριο να διασχίσει τα ουκρανικά σύνορα.

:think: με προβληματιζεις. λες να μην του αρεσει το σεχ και βρισκει δικαιολογιες?

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Μαλακίες λες Κμαν. Διάβασε καλύτερα στα περιεχόμενα.

Индивидуалки с проверенным фото / individuals με verified φωτογραφίες

Για τις κοπέλες που έχουν διασταυρωμένες και τσεκαρισμένες φώτος:

Πάτε να τις γαμήσετε και τραβήξτε δικές σας verified φωτογραφίες.
Θα το πω ξανά.
Οι σεμιπρο κοστίζουν δυο φορές ακριβότερα από τις προ.
Οι σπονσορέτς κοστίζουν πάνω από τα διπλά από τις σεμιπρος.
Οι κανονικές γκόμενες κοστίζουν όσο δύο και περισσότερες σπονσορέτς.
Αυτά είναι για μια γενική αίσθηση των τιμών.Ναι,αν πάρεις προ από σάιτ θα είναι η φτηνότερη δυνατή επιλογή.Και πιο φτηνή θα είναι στο σαλόν και στις πολυκατοικίες.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
:think: με προβληματιζεις. λες να μην του αρεσει το σεχ και βρισκει δικαιολογιες?

Οχι,απλά δεν του αρέσει η σλαβική κατάσταση,χορός,φαί,ρευστό,γαμήσι.Θέλει πιο ψαγμένα πράγματα.
Δεν του αρέσει που είναι ανάλαφρες οι γκόμενες,πηδιούνται εδώ και εκεί,χορεύουν με όλους κάνουν παλαβομάρες κτλ.Σου λέει σιγά μην τα σκάσω εγώ σε αυτή την airhead bimbo που θα πηδηχτεί μετά με τον πάκη.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom