Νέα

Τί γίνεται με Κίεβο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

WORLD TRAVELER

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2013
Κριτικές
8
Like
93
Πόντοι
16
οι περισσοτερες που ερχονται απο ρωσια και οχι απο ουκρανια απο μουζενιδη βγαζουν βιζα

οταν ανεβω ουκρανια θα ψαχτω να φερω γκομενακι, δεν θα ρθω με αδεια χερια πισω να περασω καλα και εκει αλλα και εδω  ;)

γερμανια ειναι αλλιως πρεπει να βρει δουλεια, εδω στην ελλαδα θα την ταιζω εγω θα μου κανει και τα γουστα που θελω  ;)

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
Καλά άσε το θέμα δεν μπορείς να αντιληφθείς το παίγνιο τι τύποι παίζανε τότε.Δώδεκα χρόνια Βαλκανικοί και μετά Μικρά Ασία τους Ιταλούς τους κάνανε γιουβέτσι όταν εισβάλανε.Απλά δε μάσαγαν.Ολοι τα ίδια λένε.Αυτοί θα μείνουνε στην ιστορία.
Εμείς είμαστε άθλια imitation εμένα μου λένε οτι έχω κάτι από τις καύλες του παππού αλλά στη γενναιότητα και στη δύναμη δεν του φτάνω ούτε τρίχα από τα αρχίδια.Εντάξει οι τύποι ήταν γίγαντες αυτά που κάνανε ήτανε τρομερά.Δεν μπορείς να πιστέψεις καν οτι τα κάνανε.Τέλος πάντων.

Να στο πω εγω το παιγνιο !!

Οι βασιλικοι γαμουσαν τους βενιζελικους και οι βενιζελικοι τους βασιλικους.

Τα μεγαλυτερα γαμησια επεσαν στο Εσκη Σεχιρ στο Αφιον Καραχισαρ και στη Σμυρνη λιγο πριν καει.

Γενικα ειμαστε εθνος μεγαλων γαμιαδων αλλα απλα μπερδευομαστε και το ριχνουμε στην εκ περιτροπης αλλαξοκωλια μεταξυ μας !! Το καταλαβες λοιπον το παιγνιο των γαμιαδων ?? Αυτο ειναι, και δυστυχως αυτο παντα ηταν !!

Και ειναι βεβαια φανερο οτι 100 χρονια μετα ακομη δε μαθαμε !!

WORLD TRAVELER

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2013
Κριτικές
8
Like
93
Πόντοι
16
Να στο πω εγω το παιγνιο !!

Οι βασιλικοι γαμουσαν τους βενιζελικους και οι βενιζελικοι τους βασιλικους.

Τα μεγαλυτερα γαμησια επεσαν στο Εσκη Σεχιρ στο Αφιον Καραχισαρ και στη Σμυρνη λιγο πριν καει.

Γενικα ειμαστε εθνος μεγαλων γαμιαδων αλλα απλα μπερδευομαστε και το ριχνουμε στην εκ περιτροπης αλλαξοκωλια μεταξυ μας !! Το καταλαβες λοιπον το παιγνιο των γαμιαδων ?? Αυτο ειναι, και δυστυχως αυτο παντα ηταν !!

Και ειναι βεβαια φανερο οτι 100 χρονια μετα ακομη δε μαθαμε !!

απο τις εκλογες που εκανε τοτε ο βενιζελος και γυρισε το στρατο πισω με αποτελεσμα να οργανωθουν οι τουρκαλαδες και να χασουμε τον πολεμο

δυστηχως ο μεγαλυτερος εχθρος του ελληνα ειναι ο ιδιος ο ελληνας μας ποναει αυτο αλλα ετσι ειναι

Δ

Διαγραμμένο μέλος 136408

Επισκέπτης
Οι Πολωνέζες είναι οι ευκολότερες στην Ευρώπη Mc girls τις αποκαλούν κορίτσια που γαμάς τόσο γρήγορα όσο έρχεται το χάμπουργκερ από τα Mc Donalds.Για φανς ταχυφαγείου και όχι ακριβών ρεστωράν ή elegance δεν είναι άσχημη επιλογή.

στο σπίτι του κρεμασμένου, δεν μιλάνε για σκοινί...

Δ

Διαγραμμένο μέλος 136408

Επισκέπτης
Σχεδόν όλα τα καταλαβαίνω.Ουκρανικα όμως όχι.Αυτό ήταν χοντρό πρόβλημα στο Λνωφ.

Στα έλεγα και στο νήμα του Λβόφ, ότι λες πράγματα ανυπόστατα. Όποιος μιλάει εκεί ρωσικά, του απαντούν ρωσικά. Βот и всё...
Εκεί, παίζουν επίσης αρκετοί με γερμανικά και αγγλικά. Πάλι τα ίδια θα λέμε;

WORLD TRAVELER

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2013
Κριτικές
8
Like
93
Πόντοι
16
Στα έλεγα και στο νήμα του Λβόφ, ότι λες πράγματα ανυπόστατα. Όποιος μιλάει εκεί ρωσικά, του απαντούν ρωσικά. Βот и всё...
Εκεί, παίζουν επίσης αρκετοί με γερμανικά και αγγλικά.  

αφηστε ρε παιδια το λβωφ, η ουκρανια για μενα ειναι κιεβο και οδυσσος αντε και λιγο χαρκοβο με ντονετς

για δυτικη ουκρανια δεν πειθωμαι μονο ανατολικη που ειναι και ρωσοφωνοι

WORLD TRAVELER

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2013
Κριτικές
8
Like
93
Πόντοι
16
πρεπει να κανουμε μια κοινοτητα εδω στο μπου για να φερουμε γυναικες απο ουκρανια στην ελλαδα, για να ευδοκιμησουν οι ελληνουκρανικες σχεσεις και να πετυχουμε καλυτερη εξωτερικη πολιτικη αλλα και τουρισμο

και να γαμαμε και ποιοτικοτερα και πιο μουναρες γυναικες  ;)

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
στο κιεβο ειναι ιδανικο για το στριτ γκειμ που αρεσει στον κμαν.δεν θελει να ψωνισει απο ιτερνετ,θελει να καμακωσει στον δρομο της πουτανες του χρισατικ,ρομαντικο δειπνο  και μετα να της πληρωσει χαχαχαχαχ.καλυτερο απο το καμακι φατε ματια ψαρια που κανει πολωνια και μετα στα σαιτ.βλεπω να μην ξαναπηγαινει πολωνια ο αρχοντας,λογο ηλικιας δεν παιζει εκει.κιεβο με πουτανες ειναι στο στοιχειο του.οπως την βρισκει ο καθε καμακερο,αλλος στο σαλον,αλλος στα  παρκα και αλλος στο χρησατικ.

kudni

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2016
Like
2
Πόντοι
1
ασε το λβωφ δεν παω εκει, για εμενα πρωτο λογο εχει η ρωσικη γλωσσα, ουκρανικα και να μην ξερεις δεν χρειαζεται για εμας τους ξενους αν ξερουμε ρωσικα ειναι μεγαλο ατου στη ουκρανια η γλωσσα ανοιγει πολλες πορτες
Ποια γλώσσα ανοίγει πορτες;στο Κίεβο παντού ακούς πλέον Ουκρανικα ή ένα μίγμα ρωσοουκρανικων.πολλοί σου μιλούν μόνο Ουκρανικα για σπάσιμο

Δ

Διαγραμμένο μέλος 136408

Επισκέπτης
Ποια γλώσσα ανοίγει πορτες;στο Κίεβο παντού ακούς πλέον Ουκρανικα ή ένα μίγμα ρωσοουκρανικων.πολλοί σου μιλούν μόνο Ουκρανικα για σπάσιμο

Δηλ. έχεις μιλήσει στο Κιεβο ρωσικά σε πολλούς, και αυτοί σου απαντούν ουκρανικά για σπάσιμο;  :think:
Πρώτη φορά ακούω τέτοιο πράγμα... Μάλλον θα πρέπει να βάζεις περίσσότερο δυτικό акцент...

WORLD TRAVELER

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2013
Κριτικές
8
Like
93
Πόντοι
16
Δηλ. έχεις μιλήσει στο Κιεβο ρωσικά σε πολλούς, και αυτοί σου απαντούν ουκρανικά για σπάσιμο;  :think:
Πρώτη φορά ακούω τέτοιο πράγμα... Μάλλον θα πρέπει να βάζεις περίσσότερο δυτικό акцент...

εχει δικιο ο kundi, ειδικα  μετα τον πολεμο το κανουν αρκετα αυτο απαντουν ουκρανικα για σπασιμο

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
Εκεί, παίζουν επίσης αρκετοί με γερμανικά και αγγλικά. Πάλι τα ίδια θα λέμε;
τουριστες απο λβοβ μιλανε ρωσικα και λενε εκει απαντανε.αλλοι μιλανε αλλα σε βλεπουν αγρια απλα γιατι ειναι μελη φασιστων.η τρελη που πηγε μου ειπε δεν μιλανε ρωσικα αλλα αυτη ειναι ρωσιδα με ξενους θα μιλανε

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
στεναχωρηθηκα τωρα με την πτωση αεροπλανου λογο του καιρουστο ρωστοβ,με τον κυπριο πιλοτο γνωριζωμεστε πολλα χρονια.ολοι μετα το κλισιμο των κυπριακων και ηλιου πηγαν ντουπαι.κριμα η εγυος γυναικα του.αυριο πετω και εγω οδυσσο χαλια ο καιρος κυπρο ενω ειχε ζεστη

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
γεμανια οι ουκρανες θελουν βιζα για να ρθουν; δεν το ηξερα

για ελλαδα πλεον εχω ακουσει οτι δεν χρειαζεται βιζα για να ρθουν δεν ειμαι σιγουρος ομως

αλλα για τις μολδαβες ξερω οτι μπορουν να ερθουν ελλαδα χωρις βιζα πλεον για τρεις μηνες, εκανα μαλακια μεγαλη που δεν κατεβασα γκομενακι απο μολντοβα τωρα που πηγα  :headbang:
άμα σου λέω ότι είσαι τρόμπα δεν με ακούς. ....θέλεις να κάνεις τον έξυπνο. ..άνοιξες και θρεντ τρομάρα σου και δεν ξέρεις που παν τα τέσσερα. ...

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
άμα σου λέω ότι είσαι τρόμπα δεν με ακούς. ....θέλεις να κάνεις τον έξυπνο. ..άνοιξες και θρεντ τρομάρα σου και δεν ξέρεις που παν τα τέσσερα. ...

Φιλε αν δεν το προσεξες εχει γινει muted ο φιλος word traveller.

Δεν μπορει να σου απαντησει αρα δεν εχει νοημα να τον παραθετεις και πολυ περισσοτερο να τον βριζεις.

Αυτο ανεξαρτητα αν επι της ουσιας εχεις δικιο η οχι.

Φιλικα παντα !! :hi:

Δ

Διαγραμμένο μέλος 136408

Επισκέπτης
τουριστες απο λβοβ μιλανε ρωσικα και λενε εκει απαντανε.αλλοι μιλανε αλλα σε βλεπουν αγρια απλα γιατι ειναι μελη φασιστων.η τρελη που πηγε μου ειπε δεν μιλανε ρωσικα αλλα αυτη ειναι ρωσιδα με ξενους θα μιλανε

Φυσικά και σε ξένους, που μιλούν ρωσικά, απαντάνε ρωσικά. Για σπάσιμο, απαντούν ουκρανικά, σε ρωσόφωνους. Το έχω δεί,
με τα μάτια μου, σε κοπέλα ρωσόφωνη από Συμφερούπολη που μιλούσε στα ρωσικά, σε κοπέλα από Λβόφ, και εκείνη της απαντούσε
στα ουκρανικά, για σπάσιμο. Αλλά, είπαμε, αυτά είναι τα ενδοοικογενειακά τους και δεν μας πέφτει λόγος.  

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom