WORLD TRAVELER
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Μαΐ 2013
- Κριτικές
- 8
- Like
- 93
- Πόντοι
- 16
why senior?
οι περισσοτερες που ερχονται απο ρωσια και οχι απο ουκρανια απο μουζενιδη βγαζουν βιζα
οταν ανεβω ουκρανια θα ψαχτω να φερω γκομενακι, δεν θα ρθω με αδεια χερια πισω να περασω καλα και εκει αλλα και εδω ;)
Καλά άσε το θέμα δεν μπορείς να αντιληφθείς το παίγνιο τι τύποι παίζανε τότε.Δώδεκα χρόνια Βαλκανικοί και μετά Μικρά Ασία τους Ιταλούς τους κάνανε γιουβέτσι όταν εισβάλανε.Απλά δε μάσαγαν.Ολοι τα ίδια λένε.Αυτοί θα μείνουνε στην ιστορία.
Εμείς είμαστε άθλια imitation εμένα μου λένε οτι έχω κάτι από τις καύλες του παππού αλλά στη γενναιότητα και στη δύναμη δεν του φτάνω ούτε τρίχα από τα αρχίδια.Εντάξει οι τύποι ήταν γίγαντες αυτά που κάνανε ήτανε τρομερά.Δεν μπορείς να πιστέψεις καν οτι τα κάνανε.Τέλος πάντων.
Να στο πω εγω το παιγνιο !!
Οι βασιλικοι γαμουσαν τους βενιζελικους και οι βενιζελικοι τους βασιλικους.
Τα μεγαλυτερα γαμησια επεσαν στο Εσκη Σεχιρ στο Αφιον Καραχισαρ και στη Σμυρνη λιγο πριν καει.
Γενικα ειμαστε εθνος μεγαλων γαμιαδων αλλα απλα μπερδευομαστε και το ριχνουμε στην εκ περιτροπης αλλαξοκωλια μεταξυ μας !! Το καταλαβες λοιπον το παιγνιο των γαμιαδων ?? Αυτο ειναι, και δυστυχως αυτο παντα ηταν !!
Και ειναι βεβαια φανερο οτι 100 χρονια μετα ακομη δε μαθαμε !!
Οι Πολωνέζες είναι οι ευκολότερες στην Ευρώπη Mc girls τις αποκαλούν κορίτσια που γαμάς τόσο γρήγορα όσο έρχεται το χάμπουργκερ από τα Mc Donalds.Για φανς ταχυφαγείου και όχι ακριβών ρεστωράν ή elegance δεν είναι άσχημη επιλογή.
στο σπίτι του κρεμασμένου, δεν μιλάνε για σκοινί...
Σχεδόν όλα τα καταλαβαίνω.Ουκρανικα όμως όχι.Αυτό ήταν χοντρό πρόβλημα στο Λνωφ.
Στα έλεγα και στο νήμα του Λβόφ, ότι λες πράγματα ανυπόστατα. Όποιος μιλάει εκεί ρωσικά, του απαντούν ρωσικά. Βот и всё...
Εκεί, παίζουν επίσης αρκετοί με γερμανικά και αγγλικά.
Ποια γλώσσα ανοίγει πορτες;στο Κίεβο παντού ακούς πλέον Ουκρανικα ή ένα μίγμα ρωσοουκρανικων.πολλοί σου μιλούν μόνο Ουκρανικα για σπάσιμοασε το λβωφ δεν παω εκει, για εμενα πρωτο λογο εχει η ρωσικη γλωσσα, ουκρανικα και να μην ξερεις δεν χρειαζεται για εμας τους ξενους αν ξερουμε ρωσικα ειναι μεγαλο ατου στη ουκρανια η γλωσσα ανοιγει πολλες πορτες
Ποια γλώσσα ανοίγει πορτες;στο Κίεβο παντού ακούς πλέον Ουκρανικα ή ένα μίγμα ρωσοουκρανικων.πολλοί σου μιλούν μόνο Ουκρανικα για σπάσιμο
Δηλ. έχεις μιλήσει στο Κιεβο ρωσικά σε πολλούς, και αυτοί σου απαντούν ουκρανικά για σπάσιμο;
Πρώτη φορά ακούω τέτοιο πράγμα... Μάλλον θα πρέπει να βάζεις περίσσότερο δυτικό акцент...
τουριστες απο λβοβ μιλανε ρωσικα και λενε εκει απαντανε.αλλοι μιλανε αλλα σε βλεπουν αγρια απλα γιατι ειναι μελη φασιστων.η τρελη που πηγε μου ειπε δεν μιλανε ρωσικα αλλα αυτη ειναι ρωσιδα με ξενους θα μιλανεΣτα έλεγα και στο νήμα του Λβόφ, ότι λες πράγματα ανυπόστατα. Όποιος μιλάει εκεί ρωσικά, του απαντούν ρωσικά. Βот и всё...
Εκεί, παίζουν επίσης αρκετοί με γερμανικά και αγγλικά. Πάλι τα ίδια θα λέμε;
άμα σου λέω ότι είσαι τρόμπα δεν με ακούς. ....θέλεις να κάνεις τον έξυπνο. ..άνοιξες και θρεντ τρομάρα σου και δεν ξέρεις που παν τα τέσσερα. ...γεμανια οι ουκρανες θελουν βιζα για να ρθουν; δεν το ηξερα
για ελλαδα πλεον εχω ακουσει οτι δεν χρειαζεται βιζα για να ρθουν δεν ειμαι σιγουρος ομως
αλλα για τις μολδαβες ξερω οτι μπορουν να ερθουν ελλαδα χωρις βιζα πλεον για τρεις μηνες, εκανα μαλακια μεγαλη που δεν κατεβασα γκομενακι απο μολντοβα τωρα που πηγα
άμα σου λέω ότι είσαι τρόμπα δεν με ακούς. ....θέλεις να κάνεις τον έξυπνο. ..άνοιξες και θρεντ τρομάρα σου και δεν ξέρεις που παν τα τέσσερα. ...
τουριστες απο λβοβ μιλανε ρωσικα και λενε εκει απαντανε.αλλοι μιλανε αλλα σε βλεπουν αγρια απλα γιατι ειναι μελη φασιστων.η τρελη που πηγε μου ειπε δεν μιλανε ρωσικα αλλα αυτη ειναι ρωσιδα με ξενους θα μιλανε