Νέα

Τί γίνεται με Κίεβο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Μάλιστα το φοβερό με το Κίεβο είναι οτι είναι η μοναδική πόλη στην Ευρώπη που βελτιώθηκε αντί να χαλάσει σε σχέση με 10 χρόνια πριν.Πραγματικά αν κάποιος μου έλεγε το 2005 οτι το Κίεβο θα βελτιωνόταν και άλλο λόγω πιθανού πολέμου π.χ. αντί να χαλάσει λόγω ραγδαίας οικονομικής βελτίωσης θα τον έπαιρνα για τρελό.Το θαύμα έγινε.
Οαση στην Ευρώπη.Σταθερή αξία κόντρα σε φεμινισμό,ΕΕ,παγκοσμιοποίηση.Σταθερή αξία.Το τελευταίο προπύργιο των πουτσαράδων.Αν πέσει αυτό το οχυρό πρέπει να αλλάξουμε ήπειρο.
Και η Πολωνία έτσι θα ήτανε το έχουν οι γκόμενες αυτό στα γονίδια οι Σλάβες εννοώ αλλά τις πιέζει πολύ η ΕΕ να αλλάξουνε λένε κομμένες βότκες,τα χαβαλέ πηδήματα,το σεξ for money και προάγουν την ευρωατζέντα με τους πούστηδους,τις lesbos και τα φρικιά.Τις λένε παχύνετε γράψτε στα αρχίδια σας τους άντρες γίνετε και εσείς άντρες κτλ.Αν δεν ήτανε η ΕΕ και οι ηλίθιες επιδράσεις η Πολωνία και η Τσεχία θα ήτανε ακόμα απόλυτοι παράδεισοι θα τον έκανε κανείς σφεντόνα.Η νέα γενιά δε θα καταλάβει ποτέ τι έχασε.

WORLD TRAVELER

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2013
Κριτικές
8
Like
93
Πόντοι
16
Ναι,ρε συ θα βάλεις τώρα το νέο να πολεμήσει 12 χρόνια στα χαρακώματα μέχρι να γεράσει όπως κάνανε αυτοί?Τέλος πάντων.
Πρέπει κάπως να το έχεις μέσα σου να είσαι πολεμιστής πουτσαράς αλλιώς πολλά από αυτά που γράφω εδώ δεν έχουν νόημα.Θες να γαμάς να ξεκωλιάζεις απεριόριστα χωρίς δισταγμούς?Θες maximization να γαμάς όσο καλύτερες γίνεται στο μικρότερο δυνατό χρόνο?Αυτή τη στιγμή το Κίεβο είναι η κορυφαία πόλη σε Ευρώπη για σεξοτουρισμό.Είναι το απόλυτο το Holy Grail του σεξοτουρίστα.Πράγα,Ρίγα,Βαρσοβία κτλ γνώρισαν στιγμές μεγάλης δόξας αλλά πλέον έχουν παρακμάσει.Το Κίεβο έμεινε όρθιο.Είναι η παλιά,καλά κλασσική ανατολική Ευρώπη no bullshit δηλαδή  only sex.

:thumbsup:

WORLD TRAVELER

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2013
Κριτικές
8
Like
93
Πόντοι
16
Μάλιστα το φοβερό με το Κίεβο είναι οτι είναι η μοναδική πόλη στην Ευρώπη που βελτιώθηκε αντί να χαλάσει σε σχέση με 10 χρόνια πριν.Πραγματικά αν κάποιος μου έλεγε το 2005 οτι το Κίεβο θα βελτιωνόταν και άλλο λόγω πιθανού πολέμου π.χ. αντί να χαλάσει λόγω ραγδαίας οικονομικής βελτίωσης θα τον έπαιρνα για τρελό.Το θαύμα έγινε.
Οαση στην Ευρώπη.Σταθερή αξία κόντρα σε φεμινισμό,ΕΕ,παγκοσμιοποίηση.Σταθερή αξία.Το τελευταίο προπύργιο των πουτσαράδων.Αν πέσει αυτό το οχυρό πρέπει να αλλάξουμε ήπειρο.

WORLD TRAVELER

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2013
Κριτικές
8
Like
93
Πόντοι
16
Ακριβως,παλια εκανα και εγω την μαλακια να τις πηδαω χωρις καποτα...λιγο το ποτο λιγο που ειναι καβλιαρες :grin:
τωρα ομως κομμενα αυτα,παντα βαζω εκτος ελαχιστων εξαιρεσεων.

τωρα που την επαθα φιλε και με ταλαιπωρει μια προστατιτηδα, επιλεκτικα ακαποτα πλεον και οχι οπως πριν  ;)

WORLD TRAVELER

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2013
Κριτικές
8
Like
93
Πόντοι
16
Τραγικό.Μόνο όπου η γκόμενα μοστράρει καπότα πρώτη μούρη όπως κάνουν οι Ρωσίδες παίζει ποιότητα.Αλλιώς χέσε μέσα.Το καταλαβαίνεις βέβαια και από τη συμπεριφορά τους άμα περιμένεις high class από Πολωνέζα ή Ουκρανέζα ...καλά κρασιά.Για αυτό και δεν μπορείς να τις παρουσιάσεις σα γκόμενες ενώ τις Ρωσίδες μπορείς παρόλο που όλες τα τρώνε.

παντα high class μουνακια ρε kman

καμια σελεμπριτι η τηλεπερσονα γαμησες στο κιεβο η μονο call girls σεμιπρο και σποσορετ;

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Το ιδανικό θα ήταν στα πλαίσια της παγκοσμιοποίησης αντί να εκδυτιστούν οι Σλάβες να γίνουν πουτανέ οι Δυτικές λόγω του εκσλαβισμού.Δυστυχώς τέτοια εξέλιξη δεν επιτρέπει το ευρωπαικό ιερατείο και παπάτο γιατί παραβιάζει τα δικαιώματα των πούστηδων για αύξηση του αριθμού των εραστών και μειώνει τις γυναίκες που βγαίνουν στην παραγωγή για να βοηθήσουν την οικονομική ανάπτυξη αφού όλες θα πρόσεχαν τον καλλωπισμό τους για την εξασφάλιση πιο χουβαρδά σπόνσορος όπως οι Σλάβες.Είναι εξελίξεις που οι κεφαλές και οι γερμανοειδείς της ΕΕ θέλουν να αποφύγουν για να γαμάνε οι Βαλκάνιοι χοντρές.Κάτι βέβαια που δε γίνεται.
Στη Βαλκανική Ευρώπη τα δικαιώματα του Βαλκάνιου γαμέως έχουν προτεραιότητα στα θέματα οικονομικής ανάπτυξης έναντι οιωνδήποτε φεμινιστικών και ανεδαφικών αιτημάτων.

WORLD TRAVELER

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2013
Κριτικές
8
Like
93
Πόντοι
16
Το ιδανικό θα ήταν στα πλαίσια της παγκοσμιοποίησης αντί να εκδυτιστούν οι Σλάβες να γίνουν πουτανέ οι Δυτικές λόγω του εκσλαβισμού.Δυστυχώς τέτοια εξέλιξη δεν επιτρέπει το ευρωπαικό ιερατείο και παπάτο γιατί παραβιάζει τα δικαιώματα των πούστηδεων γιθα αύξηση του αριθμού των εραστών και μειώνει τις γυναίκες που βγαίνουν στην παραγωγή για να βοηθήσουν την οικονομική ανάπτυξη αφού όλες θα πρόσεχαν τον καλλωπισμό τους για την εξασφάλιση πιο χουβαρδά σπόνσορος όπως οι Σλάβες.Είναι εξελίξεις που οι κεφαλές και οι γερμανοειδείς της ΕΕ θέλουν να αποφύγουν για να γαμάνε οι Βαλκάνιοι χοντρές.Κάτι βέβαια που δε γίνεται.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
παντα high class μουνακια ρε kman

καμια σελεμπριτι η τηλεπερσονα γαμησες στο κιεβο η μονο call girls σεμιπρο και σποσορετ;

Κίεβο τα πάντα είναι δυνατά.Ολες έχουν την τιμή τους.Το θέμα είναι να ξέρεις την αγορά πόσο αξίζει η κάθε μία.Το παζάρι είναι τεράστιο μιλάμε για απεριόριστη ζήτηση πέους και ευρώ.

WORLD TRAVELER

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2013
Κριτικές
8
Like
93
Πόντοι
16
Και η Πολωνία έτσι θα ήτανε το έχουν οι γκόμενες αυτό στα γονίδια οι Σλάβες εννοώ αλλά τις πιέζει πολύ η ΕΕ να αλλάξουνε λένε κομμένες βότκες,τα χαβαλέ πηδήματα,το σεξ for money και προάγουν την ευρωατζέντα με τους πούστηδους,τις lesbos και τα φρικιά.Τις λένε παχύνετε γράψτε στα αρχίδια σας τους άντρες γίνετε και εσείς άντρες κτλ.Αν δεν ήτανε η ΕΕ και οι ηλίθιες επιδράσεις η Πολωνία και η Τσεχία θα ήτανε ακόμα απόλυτοι παράδεισοι θα τον έκανε κανείς σφεντόνα.Η νέα γενιά δε θα καταλάβει ποτέ τι έχασε.

ασε τις ππολωνες  δεν αξιζει, εγω πολσκα πλεον δεν ακουμπαω ξανα απο μακρια και αγαπημενοι δεν εχω συναντισει μεγαλυτερες βρωμιαρες απο τις ποολωνες αναφερομαι για ευρωπη για αλλη ηπειρο δεν εχω αποψη, σε υγεινη μουνιου οι πολωνες ειναι αθλιες

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
ασε τις ππολωνες  δεν αξιζει, εγω πολσκα πλεον δεν ακουμπαω ξανα απο μακρια και αγαπημενοι δεν εχω συναντισει μεγαλυτερες βρωμιαρες απο τις ποολωνες αναφερομαι για ευρωπη για αλλη ηπειρο δεν εχω αποψη, σε υγεινη μουνιου οι πολωνες ειναι αθλιες

Οι Πολωνέζες είναι οι ευκολότερες στην Ευρώπη Mc girls τις αποκαλούν κορίτσια που γαμάς τόσο γρήγορα όσο έρχεται το χάμπουργκερ από τα Mc Donalds.Για φανς ταχυφαγείου και όχι ακριβών ρεστωράν ή elegance δεν είναι άσχημη επιλογή.

WORLD TRAVELER

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2013
Κριτικές
8
Like
93
Πόντοι
16
Κίεβο τα πάντα είναι δυνατά.Ολες έχουν την τιμή τους.Το θέμα είναι να ξέρεις την αγορά πόσο αξίζει η κάθε μία.Το παζάρι είναι τεράστιο μιλάμε για απεριόριστη ζήτηση πέους και ευρώ.

ξερω ρε kman επειδη εχω παρει τηλεπερσονα γι' αυτο σου λεω ολα εκει εχουν την τιμη τους  ;)

ε ναι ειναι το μεγαλυτερο παζαρι μουνιου στην ευρωπη  θελει και ερωτημα  ;)

παντος μου κανει εντυπωση πως δεν κατεβασες καμια στην ελλαδα, εχουν δικαιωμα να ερθουν για τρεις μηνες ελλαδα γιατι εχουν και αυτες πλεον βιομετρικο διαβατηριο

WORLD TRAVELER

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2013
Κριτικές
8
Like
93
Πόντοι
16
Οι Πολωνέζες είναι οι ευκολότερες στην Ευρώπη Mc girls τις αποκαλούν κορίτσια που γαμάς τόσο γρήγορα όσο έρχεται το χάμπουργκερ από τα Mc Donalds.Για φανς ταχυφαγείου και όχι ακριβών ρεστωράν ή elegance δεν είναι άσχημη επιλογή.

ναι απο αυτη την αποψη, αλλα απο αποψη υγεινης ειναι αστα να πανε

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
ξερω ρε kman επειδη εχω παρει τηλεπερσονα γι' αυτο σου λεω ολα εκει εχουν την τιμη τους  ;)

ε ναι ειναι το μεγαλυτερο παζαρι μουνιου στην ευρωπη  θελει και ερωτημα  ;)

παντος μου κανει εντυπωση πως δεν κατεβασες καμια στην ελλαδα, εχουν δικαιωμα να ερθουν για τρεις μηνες ελλαδα γιατι εχουν και αυτες πλεον βιομετρικο διαβατηριο

Δε μένω Ελλάδα πολλές θέλουν να έρθουν Γερμανία αλλά πρέπει να πληρώσεις ζαγκραν πασπορτ βίζα,βαριέμαι τώρα.Γενικά Ουκρανεζα πάνω από μία φορά δε γαμαω.Μου φαίνεται απώλεια χρόνου.Μονο Τσέχα Ρωσίδα θα γαμησω την ίδια γκομενα πάνω από μια φορά.

WORLD TRAVELER

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2013
Κριτικές
8
Like
93
Πόντοι
16
Δε μένω Ελλάδα πολλές θέλουν να έρθουν Γερμανία αλλά πρέπει να πληρώσεις ζαγκραν πασπορτ βίζα,βαριέμαι τώρα.

γεμανια οι ουκρανες θελουν βιζα για να ρθουν; δεν το ηξερα

για ελλαδα πλεον εχω ακουσει οτι δεν χρειαζεται βιζα για να ρθουν δεν ειμαι σιγουρος ομως

αλλα για τις μολδαβες ξερω οτι μπορουν να ερθουν ελλαδα χωρις βιζα πλεον για τρεις μηνες, εκανα μαλακια μεγαλη που δεν κατεβασα γκομενακι απο μολντοβα τωρα που πηγα  :headbang:

WORLD TRAVELER

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2013
Κριτικές
8
Like
93
Πόντοι
16
ρωσικα μιλας καλα η το προσπαθεις οπως εγω;

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
γεμανια οι ουκρανες θελουν βιζα για να ρθουν; δεν το ηξερα

για ελλαδα πλεον εχω ακουσει οτι δεν χρειαζεται βιζα για να ρθουν δεν ειμαι σιγουρος ομως

αλλα για τις μολδαβες ξερω οτι μπορουν να ερθουν ελλαδα χωρις βιζα πλεον για τρεις μηνες, εκανα μαλακια μεγαλη που δεν κατεβασα γκομενακι απο μολντοβα τωρα που πηγα  :headbang:

Για Σενγεν θέλουν βίζα σίγουρα.Ο Μουζενίδης μπορεί να βγάλει βίζα σχετικά τζάμπα για αυτές αν κλείσει δήθεν διαμονή με τουριστικό πακέτο.
Ελλάδα για διακοπές φέρνεις άνετα με Μουζενίδη.Γερμανία δε συμφέρει εδώ θέλουν να βρουν δουλειά.

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
Το ιδανικό θα ήταν στα πλαίσια της παγκοσμιοποίησης αντί να εκδυτιστούν οι Σλάβες να γίνουν πουτανέ οι Δυτικές λόγω του εκσλαβισμού.Δυστυχώς τέτοια εξέλιξη δεν επιτρέπει το ευρωπαικό ιερατείο και παπάτο γιατί παραβιάζει τα δικαιώματα των πούστηδων για αύξηση του αριθμού των εραστών και μειώνει τις γυναίκες που βγαίνουν στην παραγωγή για να βοηθήσουν την οικονομική ανάπτυξη αφού όλες θα πρόσεχαν τον καλλωπισμό τους για την εξασφάλιση πιο χουβαρδά σπόνσορος όπως οι Σλάβες.Είναι εξελίξεις που οι κεφαλές και οι γερμανοειδείς της ΕΕ θέλουν να αποφύγουν για να γαμάνε οι Βαλκάνιοι χοντρές.Κάτι βέβαια που δε γίνεται.
Στη Βαλκανική Ευρώπη τα δικαιώματα του Βαλκάνιου γαμέως έχουν προτεραιότητα στα θέματα οικονομικής ανάπτυξης έναντι οιωνδήποτε φεμινιστικών και ανεδαφικών αιτημάτων.

Συνημμένα

• v7qlwm.gif
    v7qlwm.gif
    319,9 KB · Εμφανίσεις: 39

WORLD TRAVELER

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2013
Κριτικές
8
Like
93
Πόντοι
16
Για Σενγεν θέλουν βίζα σίγουρα.Ο Μουζενίδης μπορεί να βγάλει βίζα σχετικά τζάμπα για αυτές αν κλείσει δήθεν διαμονή με τουριστικό πακέτο.
Ελλάδα για διακοπές φέρνεις άνετα με Μουζενίδη.Γερμανία δε συμφέρει εδώ θέλουν να βρουν δουλειά.

οι περισσοτερες που ερχονται απο ρωσια και οχι απο ουκρανια απο μουζενιδη βγαζουν βιζα

οταν ανεβω ουκρανια θα ψαχτω να φερω γκομενακι, δεν θα ρθω με αδεια χερια πισω να περασω καλα και εκει αλλα και εδω  ;)

WORLD TRAVELER

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2013
Κριτικές
8
Like
93
Πόντοι
16
Σχεδόν όλα τα καταλαβαίνω.Ουκρανικα όμως όχι.Αυτό ήταν χοντρό πρόβλημα στο Λνωφ.

ασε το λβωφ δεν παω εκει, για εμενα πρωτο λογο εχει η ρωσικη γλωσσα, ουκρανικα και να μην ξερεις δεν χρειαζεται για εμας τους ξενους αν ξερουμε ρωσικα ειναι μεγαλο ατου στη ουκρανια η γλωσσα ανοιγει πολλες πορτες

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom