Νέα

Τί γίνεται με Κίεβο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

WORLD TRAVELER

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2013
Κριτικές
8
Like
93
Πόντοι
16
Μην το συζητάτε με τα αφροδίσια.Ιδιαιτέρως επικίνδυνη η Πολωνία γιατί η θρησκεία τους το απαγορεύει για να μείνουν έγγυες αλλά και η Ουκρανία δεν πάει πίσω.Πολύ πολύ επικίνδυνα.Πόσο νοσταλγώ τις Ρωσίδες που σε τυλίγουν αμέσως με καπότα.Οι Ρωσίδες είναι σοφές οι άλλες θα πεθάνουνε.

ετσι ειναι  :thumbsup:

ειδικα οι ρωσιδες ειναι οι πιο καθαρες γυναικες, αναφερομαι για ρωσιδες και οχι για ουκρανες η απο καζακσταν

οσο για τις γυναικες που πηγαινω εγω απο βαλκανιες προτιμω τις βουλγαρες

και πρωτο λογο για εμενα εχουν οι ρωσιδες και μετα οι ουκρανες

WORLD TRAVELER

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2013
Κριτικές
8
Like
93
Πόντοι
16
Εχεις δίκιο.Εγώ το αφροδίσιο μάλλον Πολωνία το κόλλησα.Πολύ γαμιόλες.Και γυρνάνε τώρα την Ευρώπη γαμώντας Αραπάδες και πάκηδες πολύ επικίνδυνα πράγματα.Τουλάχιστον οι Ουκρανές δε βγαίνουν από Ουκρανία αν και πάλι δεν ξέρεις ποιος τις έχει γαμήσει εντός.
Σε αυτές τις χώρες πρέπει να φοράς διπλό ή τριπλό προφυλακτικό για να είσαι πλέον ασφαλής.

:thumbsup:

WORLD TRAVELER

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2013
Κριτικές
8
Like
93
Πόντοι
16
Βαλκάνια, το καλύτερο, ίσως, πήδημα το κάνουν οι Ρουμάνες, μετά οι Μολδαβές, και έπονται οι Βουλγάρες. Γνώμη μου.

ναι το καλυτερο πηδημα το κανουν οι ρουμανες και επονται οι βουλγαρες

αλλα σαν λαος οι βουλγαροι ειναι για εμενα πολυ καλυτερος, οχι για το οτι νοικιαζα σπιτι επανω και αναιβαινα συχνα αλλα υπαρχει μεγαλη συμπαθεια μεταξι ελληνων και βουλγαρων, και στην δουλεια μου ειχα πολλα παρε δωσε με βουλγαρους και φιλους καλους εχω απο βουλγαρια

Εγγρ.
4 Μαΐ 2015
Κριτικές
267
Like
710

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
ετσι ειναι  :thumbsup:

ειδικα οι ρωσιδες ειναι οι πιο καθαρες γυναικες, αναφερομαι για ρωσιδες και οχι για ουκρανες η απο καζακσταν

οσο για τις γυναικες που πηγαινω εγω απο βαλκανιες προτιμω τις βουλγαρες

και πρωτο λογο για εμενα εχουν οι ρωσιδες και μετα οι ουκρανες

Με τις Ρωσίδες μου έκανε εντύπωση πώς σου πετάν στη μάπα σαν αυτοννόητο το προφυλακτικό.Πού να δεις τέτοια με Πολωνέζες και Ουκρανές.Καμία σχέση.Εχει πολλή σχέση με το οτι Ουκρανές και ιδίως Πολωνές επιδιώκουν έστω υποσυνείδητα να μείνουν έγγυες μαζί σου οπότε το προφυλακτικό το έχουν καταργήσει.

Αυτός π.χ. ο Αράπακλας έσπειρε το AIDS σε καμιά σαρανταριά Πολωνέζες.

14 Πολωνέζες γκόμενες παραδέχτηκαν δημοσίως οτι τις μόλυνε.

Πιστεύω οτι τις Ανατολικές έπρεπε να τις γαμάμε μόνο οι Βαλκάνιοι πουτσαράδες που είμαστε καθαροί.Οι άλλοι βρωμύλοι από τριτοκοσμικές χώρες δεν έχουν λόγο να αναμειγνύονται.

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.125
Πόντοι
2.356
Με τις Ρωσίδες μου έκανε εντύπωση πώς σου πετάν στη μάπα σαν αυτοννόητο το προφυλακτικό.Πού να δεις τέτοια με Πολωνέζες και Ουκρανές.Καμία σχέση.Εχει πολλή σχέση με το οτι Ουκρανές και ιδίως Πολωνές επιδιώκουν έστω υποσυνείδητα να μείνουν έγγυες μαζί σου οπότε το προφυλακτικό το έχουν καταργήσει.
Το ιδιο και οι Μολδαβες,σπανια σου ζητανε να βαλεις προφυλακτικο οι περισσοτερες :grin:

Ωραιο στο συνολο το report,ετσι πρεπει και φωτο απο τις γκομενες για να καταλαβαινουμε για τι ποιοτητα μιλαμε.

WORLD TRAVELER

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2013
Κριτικές
8
Like
93
Πόντοι
16

Αυτός π.χ. ο Αράπακλας έσπειρε το AIDS σε καμιά σαρανταριά Πολωνέζες.

14 Πολωνέζες γκόμενες παραδέχτηκαν δημοσίως οτι τις μόλυνε.

Πιστεύω οτι τις Ανατολικές έπρεπε να τις γαμάμε μόνο οι Βαλκάνιοι πουτσαράδες που είμαστε καθαροί.Οι άλλοι βρωμύλοι από τριτοκοσμικές χώρες δεν έχουν λόγο να αναμειγνύονται.

ειδικα η ουκρανια φιλε kman εχει γεμισει απο τουρκους σεξοτουριστες, εχουν χαλασει και την πιατσα οι βρωμοτουρκαλαδες και πληρωνουν πολλα στις γκομενες αν εσυ εχεις ενα λογο να τους μισεις λογο του παππου σου που πολεμισε με τους τουρκους

εγω εχω δυο λογους για να τους μισω πεισσοτερο, εναν που χαλασαν την πιατσα στην ουκρανια και δευτερο γιατι και εμενα πολεμησε ο προπαππους μου στην μικρασιατικη καταστροφη

WORLD TRAVELER

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2013
Κριτικές
8
Like
93
Πόντοι
16
Το ιδιο και οι Μολδαβες,σπανια σου ζητανε να βαλεις προφυλακτικο οι περισσοτερες :grin:

Ωραιο στο συνολο το report,ετσι πρεπει και φωτο απο τις γκομενες για να καταλαβαινουμε για τι ποιοτητα μιλαμε.

ετσι ειναι τασο προφυλακτικο σπανια χρησιμοποιουν στο μολντοβα, εγω το σεπτεμβριο που πηγα ακα γαμουσα και καμια απο τις κοπελες δεν ειχε μαζι της καποτες

Parakmiakos

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Σεπ 2015
Κριτικές
28
Like
569
Πόντοι
1.056
ετσι ειναι τασο προφυλακτικο σπανια χρησιμοποιουν στο μολντοβα, εγω το σεπτεμβριο που πηγα ακα γαμουσα και καμια απο τις κοπελες δεν ειχε μαζι της καποτες

respeeeeeeeeeeeeeeect  :kneel: :kneel: :kneel: :kneel:

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
ειδικα η ουκρανια φιλε kman εχει γεμισει απο τουρκους σεξοτουριστες, εχουν χαλασει και την πιατσα οι βρωμοτουρκαλαδες και πληρωνουν πολλα στις γκομενες αν εσυ εχεις ενα λογο να τους μισεις λογο του παππου σου που πολεμισε με τους τουρκους

εγω εχω δυο λογους για να τους μισω πεισσοτερο, εναν που χαλασαν την πιατσα στην ουκρανια και δευτερο γιατι και εμενα πολεμησε ο προπαππους μου στην μικρασιατικη καταστροφη

Ο παππούς μου τους γάμησε ολοσχερώς τους έκαψε τους λεηλάτησε,τους πήρε όλα τα υπάρχοντα,γάμησε τις γυναίκες τους πυρπόλησε την όλη Μικρά Ασία.Τέτοιους γίγαντες σπάνια διέθετε η Ελλάδα κάναμε φοβερή εντύπωση στη μικρασιατική εκστρατεία σε όλους τους λαούς της Ανατολής.Ηταν πραγματικοί γαμιάδες οι τύποι τότε δε μάσαγαν τα αρχίδια τους.Τι να συγκριθούμε τώρα απλοί νάνοι μπροστά τους.

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.125
Πόντοι
2.356
Ακριβως,παλια εκανα και εγω την μαλακια να τις πηδαω χωρις καποτα...λιγο το ποτο λιγο που ειναι καβλιαρες :grin:
τωρα ομως κομμενα αυτα,παντα βαζω εκτος ελαχιστων εξαιρεσεων.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 136408

Επισκέπτης

μην πάτε αλλού την κουβέντα, επειδή κάνει τζίζζζ....

Δ

Διαγραμμένο μέλος 136408

Επισκέπτης
Ο παππούς μου τους γάμησε ολοσχερώς τους έκαψε τους λεηλάτησε,τους πήρε όλα τα υπάρχοντα,γάμησε τις γυναίκες τους πυρπόλησε την όλη Μικρά Ασία.Τέτοιους γίγαντες σπάνια διέθετε η Ελλάδα κάναμε φοβερή εντύπωση στη μικρασιατική εκστρατεία σε όλους τους λαούς της Ανατολής.Ηταν πραγματικοί γαμιάδες οι τύποι τότε δε μάσαγαν τα αρχίδια τους.Τι να συγκριθούμε τώρα απλοί νάνοι μπροστά τους.

σου έλεγα κι αλλού ότι ο βιασμός αμάχων κλπ. δεν είναι μαγκιά. μην τα πάρω στο κρανίο τώρα... :headbang:

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606

Τραγικό.Μόνο όπου η γκόμενα μοστράρει καπότα πρώτη μούρη όπως κάνουν οι Ρωσίδες παίζει ποιότητα.Αλλιώς χέσε μέσα.Το καταλαβαίνεις βέβαια και από τη συμπεριφορά τους άμα περιμένεις high class από Πολωνέζα ή Ουκρανέζα ...καλά κρασιά.Για αυτό και δεν μπορείς να τις παρουσιάσεις σα γκόμενες ενώ τις Ρωσίδες μπορείς παρόλο που όλες τα τρώνε.

WORLD TRAVELER

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2013
Κριτικές
8
Like
93
Πόντοι
16

ετσι ειναι kman, πραγματικοι ηρωες και παλικαρια, τωρα η νεα γενια των 17-18χρ. αν τους ρωτησεις τι γιορταζουμε την 25η μαρτιου δεν ξερουν να σου απαντησουν.

εχει κανα δυο χρονια που ειχα πτηση μεσω τουρκιας, και στο αεροδρομιο δημιουργησα επεισοδιο γιατι εβρισα την τουρκια και ευτηχως εχω φιλο διπλωματη γιατι αλλιως θα με ειχαν τυλιξει σε μια κολα χαρτι οι πουσταραδες οι τουρκοι

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
σου έλεγα κι αλλού ότι ο βιασμός αμάχων κλπ. δεν είναι μαγκιά. μην τα πάρω στο κρανίο τώρα... :headbang:

Καλά άσε το θέμα δεν μπορείς να αντιληφθείς το παίγνιο τι τύποι παίζανε τότε.Δώδεκα χρόνια Βαλκανικοί και μετά Μικρά Ασία τους Ιταλούς τους κάνανε γιουβέτσι όταν εισβάλανε.Απλά δε μάσαγαν.Ολοι τα ίδια λένε.Αυτοί θα μείνουνε στην ιστορία.
Εμείς είμαστε άθλια imitation εμένα μου λένε οτι έχω κάτι από τις καύλες του παππού αλλά στη γενναιότητα και στη δύναμη δεν του φτάνω ούτε τρίχα από τα αρχίδια.Εντάξει οι τύποι ήταν γίγαντες αυτά που κάνανε ήτανε τρομερά.Δεν μπορείς να πιστέψεις καν οτι τα κάνανε.Τέλος πάντων.

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.125
Πόντοι
2.356
Αυτο ξαναπεστο γιατι θα ξεφυγει το θεμα αλλου...μια χαρα ειναι τωρα το θρεντ.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 136408

Επισκέπτης
Καλά άσε το θέμα δεν μπορείς να αντιληφθείς το παίγνιο τι τύποι παίζανε τότε.Δώδεκα χρόνια Βαλκανικοί και μετά Μικρά Ασία τους Ιταλούς τους κάνανε γιουβέτσι όταν εισβάλανε.Απλά δε μάσαγαν.Ολοι τα ίδια λένε.Αυτοί θα μείνουνε στην ιστορία.
Εμείς είμαστε άθλια imitation εμένα μου λένε οτι έχω κάτι από τις καύλες του παππού αλλά στη γενναιότητα και στη δύναμη δεν του φτάνω ούτε τρίχα από τα αρχίδια.Εντάξει οι τύποι ήταν γίγαντες αυτά που κάνανε ήτανε τρομερά.Δεν μπορείς να πιστέψεις καν οτι τα κάνανε.Τέλος πάντων.

μείνε στα βαλκανιοπουτσικά σου, τα άλλα άστα  :tickedoff:

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
ετσι ειναι kman, πραγματικοι ηρωες και παλικαρια, τωρα η νεα γενια των 17-18χρ. αν τους ρωτησεις τι γιορταζουμε την 25η μαρτιου δεν ξερουν να σου απαντησουν.

εχει κανα δυο χρονια που ειχα πτηση μεσω τουρκιας, και στο αεροδρομιο δημιουργησα επεισοδιο γιατι εβρισα την τουρκια και ευτηχως εχω φιλο διπλωματη γιατι αλλιως θα με ειχαν τυλιξει σε μια κολα χαρτι οι πουσταραδες οι τουρκοι

Ναι,ρε συ θα βάλεις τώρα το νέο να πολεμήσει 12 χρόνια στα χαρακώματα μέχρι να γεράσει όπως κάνανε αυτοί?Τέλος πάντων.
Πρέπει κάπως να το έχεις μέσα σου να είσαι πολεμιστής πουτσαράς αλλιώς πολλά από αυτά που γράφω εδώ δεν έχουν νόημα.Θες να γαμάς να ξεκωλιάζεις απεριόριστα χωρίς δισταγμούς?Θες maximization να γαμάς όσο καλύτερες γίνεται στο μικρότερο δυνατό χρόνο?Αυτή τη στιγμή το Κίεβο είναι η κορυφαία πόλη σε Ευρώπη για σεξοτουρισμό.Είναι το απόλυτο το Holy Grail του σεξοτουρίστα.Πράγα,Ρίγα,Βαρσοβία κτλ γνώρισαν στιγμές μεγάλης δόξας αλλά πλέον έχουν παρακμάσει.Το Κίεβο έμεινε όρθιο.Είναι η παλιά,καλά κλασσική ανατολική Ευρώπη no bullshit δηλαδή  only sex.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom