WORLD TRAVELER
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Μαΐ 2013
- Κριτικές
- 8
- Like
- 93
- Πόντοι
- 16
Αν συνεχισεις σε βλεπω συντομα ετσι.
οχι ρε συ, θα τις στειλω για εξετασεις πρωτου
Αν συνεχισεις σε βλεπω συντομα ετσι.
ευγε kman αν σου πω και εγω οτι την τελευταια φορα που ημουν κιεβο εμεινα κεντρο στο Kiev Inn Apartments και γαμω τα διαμερισματα εχει
την ερωτηση αυτη την εκανα για να βοηθησουμε νεους μυστες που θελουν να παιξουν μπαλα στο κιεβο και δεν γνωριζουν πολλα πραγματα
και εγω εχω σκοπο να ανεβω κιεβο απλα με ταλαιπωρει μια προστατητιδα και με πηγε πισω στα σχεδια, καμια φορα τα ακα εχουν και καποιο κοστος.
το ξερω kman, τωρα οταν ανεβω κιεβο αυτες που θα παρω βιζιτα θα τις παω για εξετασεις σε νοσοκομειο για να ειμαι σιγουρος οτι δεν προκειται να κολλησω κατι
οχι ρε συ, θα τις στειλω για εξετασεις πρωτου
Μόνο κέντρο.Δε γίνεται αλλιώς.Είναι εντελώς σημαντικό να έχεις διαμέρισμα στο κέντρο για να έρχονται εύκολα οι γκόμενες και να το βρίσκουν τα ταξί.Επίσης για να είσαι κοντά στα ρεστωράν ώστε να φέρνεις μετά τη γκόμενα κατευθείαν σπίτι με τα πόδια.
Το ιδανικό είναι κοντά στο Maidan οι οδοί Mala Zitomirskaya και Michailovska.Εκεί κοντά είναι τα Mc Donalds ιδανικό μέρος να συναντάς τις γκόμενες.Ο ιδανικός συνδυασμός είναι διαμέρισμα στη Mala Zitomirskaya π.χ. στο Kiev Inn Apartments(50 ευρώ τη μέρα) πολύ περιποπιημένα ανακαινισμένα διαμερίσματα,ραντεβού μπροστά από τα Mc Donalds στο Maidan,και μετά αν η γκόμενα γουστάρει sushi στο ρεστωράν Sushia δίπλα στα Mac,αν γουστάρει ιταλικό πας στο Mama Mia που είναι στο διπλανό δρόμο τη Mala Zitomirskaya και αν γουστάρει γενικώς καλό φαί και μαγαζί για ζευγάρια απλά πας Oliva που είναι γνωστό ρεστωράν απέναντι από το Mama Mia επίσης στη Mala Zitomirskaya.
Οπότε έχεις τα τέλεια logistics τα έχεις όλα στα πόδια σου.
Για σπέσιαλ εφέ Senator Apartments Maidan στην Proulok Sevtsenka δίπλα στα Mc Donalds.Πρακτικά τα κορυφαία διαμερίσματα στο Κίεβο αυτή τη στιγμή με τσιμπημένες τιμές συχνά και πάνω από 200 ευρώ τη μέρα.Ομως δεν ξεπαγιάζεις όπως στα άλλα έχουν φοβερή θέση και κάνουν καλή εντύπωση στις γκόμενες ανοίγουν τα πόδια τους.
Τα καλύτερα διαμερίσματα αυτή τη στιγμή στο Κίεβο και σε στρατηγική θέση.
Oliva.Μαγαζί με φαγητό που αρέσει σε όλες τις γκόμενες.Σχετικά ρομαντική ατμόσφαιρα.Υπάρχουν πολύ καλύτερα ρεστωράν αλλά αυτό μόνο είναι τόσο κοντά στο Maidan.
μπράβο Κμαν, τέτοια ενημέρωση χρειαζόμαστε από εσένα! Άξιος!
Οποιος θέλει πραγματικά να αυτοκτονήσει ας αρχίσει τα ακάποτα στο ανατολικό μπλοκ.Είναι η ασφαλέστερη μέθοδος.
Εγώ με το Kiev Inn είχα πρόβλημα όταν πήγα τελευταία φορά πριν δύο μήνες διότι έκανε ψωλόκρυο γύρω στους μείον δέκα και υπήρχαν δύο μικρά καλοριφέρ σε λειτουργία.Επίσης δεν είχε συνέχεια ζεστό νερό και έγινα ρεζίλι στη γκόμενα που ξεπάγιασε.Αντίθετα στην ανακαίνιση είχζαν προσθέσει κάτι άχρηστες μαλακίες όπως τζακούζι,σάουνα.(που δε λειτουργούσαν).
Αυτό είναι ένα γενικό πρόβλημα στο Κίεβο.Τα κεντρικά διαμερίσματα έχουν γελοίου μεγέθους καλοριφέρ ίσως για λόγους οικονομίας.Για να δώσω μια ιδέα στη Γερμανία τα καλοριφέρ είναι πενταπλάσια σε μέγεθος για τα ίδια τετραγωνικά και μπορείς να τα πας στο μάξιμουμ να μπουμπουνίσει τελείως το σπίτι από τη ζέστη.Αυτά δε γίνονται Ουκρανία.
Οπότε αν πας χειμώνα και δεν έχει εξτρά σύστημα θέρμανσης όπως air condition ή θερμαντικά σώματα πρακτικά την έχεις πουτσίσει.Θα ξεπαγιάσεις άσχημα.Το Senator Apartments έχει εξτρά κλιματισμό και δεν κρύωνα τον Ιανουάριο όμως οι πούστηδες το κλείσανε τώρα γιατί δήθεν είχε υψηλές θερμοκρασίες.Τους φώναξα και φέρανε δύο θερμαντικά σώματα στο δωμάτιο.Αυτά στα άλλα διαμερίσματα των 40-50 ευρώ τη μέρα ξεχάστε τα.Εκεί συχνά ούτε ασανσέρ δεν έχει.Αυτά είναι μόνο για καλοκαίρι και άνοιξη όταν οι θερμοκρασίες είναι ανεκτές.
Γενικά για δυτικές ανέσεις εντελώς αυτοννόητες στη Γερμανία πληρώνεις τα διπλά ή τριπλά στην Ουκρανία.
Εγώ σου λέω λεπτομέρεια που δε σου λένε οι άλλοι.Π.χ. εγώ σου προβλέπω τι θα γίνει αν εσύ έχεις ντερλικώσει Puzzata Hata και η γκόμενα έρχεται διψασμένη για σούσι ενώ εσύ θες να τη γαμήσεις όσο το δυνατό γρηγορότερα για να προλάβεις το ραντεβού με τη χορτοφάγα και μετά με αυτή που θέλει να φάει πίτσα.Σου δίνω πρακτικές λύσεις μείνε κέντρο πάνε τις γκόμενες δίπλα έχε έτοιμο πλαν B,πλαν C κτλ.
Καμιά φορά μπλέκεις.Εχεις μια γκόμενα γυμνή στο κρεβάτι και ταυτόχρονα σπου πρήζει τα αρχίδια η άλλη να έρθεις στο ρεστωράν για σούσι ενώ ταυτόχρονα καταφτάνει η επόμενη με ταξί για πίτσα και είναι στα μέσα του δρόμου.Πρέπει να δώσεις πρακτικές λύσεις σε αυτά τα προβλήματα βοηθάει βέβαια ο γρήγορος πούτσος αλλά χρειάζεται και σβέλτο μυαλό πώς θα κουμαντάρεις την κατάσταση με τα conflicts of interests.Είναι πολύ εγωίστριες οι γκόμενες θέλουν το χρήμα και το σπέρμα μόνο για αυτές δε θέλουν να μοιράζονται.
σου έχω πεί πολλές φορές ότι κάνεις τεράστιες μαλακίες, με τα ακάποτα, όπως στη Μολδαβία, αλλά μυαλό δεν βάζεις
εγω συνηθως προτιμω μηνες που δεν εχει πολυ κρυο, σεπτεμβριος ειναι καλη εποχη οπως και ο απριλιος
Εγώ σου λέω λεπτομέρεια που δε σου λένε οι άλλοι.Π.χ. εγώ σου προβλέπω τι θα γίνει αν εσύ έχεις ντερλικώσει Puzzata Hata και η γκόμενα έρχεται διψασμένη για σούσι ενώ εσύ θες να τη γαμήσεις όσο το δυνατό γρηγορότερα για να προλάβεις το ραντεβού με τη χορτοφάγα και μετά με αυτή που θέλει να φάει πίτσα.Σου δίνω πρακτικές λύσεις μείνε κέντρο πάνε τις γκόμενες δίπλα έχε έτοιμο πλαν B,πλαν C κτλ.
Καμιά φορά μπλέκεις.Εχεις μια γκόμενα γυμνή στο κρεβάτι και ταυτόχρονα σπου πρήζει τα αρχίδια η άλλη να έρθεις στο ρεστωράν για σούσι ενώ ταυτόχρονα καταφτάνει η επόμενη με ταξί για πίτσα και είναι στα μέσα του δρόμου.Πρέπει να δώσεις πρακτικές λύσεις σε αυτά τα προβλήματα βοηθάει βέβαια ο γρήγορος πούτσος αλλά χρειάζεται και σβέλτο μυαλό πώς θα κουμαντάρεις την κατάσταση με τα conflicts of interests.Είναι πολύ εγωίστριες οι γκόμενες θέλουν το χρήμα και το σπέρμα μόνο για αυτές δε θέλουν να μοιράζονται.
Οντως αν πας Απρίλιο Μάιο ή Σεπτέμβριο Οκτώβριο δεν έχεις πρόβλημα.Το χειμώνα όμως έχεις το φοβερό πλεονέκτημα οτι οι σεξοτουρίστες σπανίζουν γιατί ψαρώνουν από το ψωλόκρυο και ο ανταγωνισμός όπως και οι τιμές πέφτουν φοβερά.Για αυτό αξίζει να επενδύσει κανείς σε ζεστό κεντρικό διαμέρισμα.
επαθα και εμαθα πλεον ειμαι πολυ προσεχτικος με την προστατητιδα που κληρονομησα
πρόσεξε διότι αν κληρονομήσεις και τίποτε άλλο, υπάρχει περίπτωση, κάποιοι άλλοι,
να κληρονομήσουν εσένα, ξέρεις ...
Σου έγραφα κάποια πράγματα στα ΠΜ.
Ας πούμε έχεις δύο ρομαντικά ραντεβού,τρεις σεμιπρος και δύο στάνταρ σπονσορέτς.Και πρέπει να τις δεις όλες την ίδια μέρα.Πώς θα οργανώσεις την κατάσταση?Πώς ξέρεις πόσο χρόνο θα σου φάει η κάθε μία τι θα ζητήσει,πόσο γρήγορα θα τη γαμήσεις κτλ?Αν αρχίσεις και τις άσκοπες μετακινήσεις στην πόλη καλά κρασιά.Θα μείνεις με το πουλί στο χέρι.Για αυτό χρειάζεται προγραμματισμός και πολλή προσοχή στα logistics.Κεντρικό διαμέρισμα είναι εντελώς must για αρχή.
Συχνά γαμάς τη μία και τρέχεις με το παντελόνι ξεκούμπωτο να προλάβεις το ρομαντικό ραντεβού με την επόμενη.Η γαμάς τη σπονσορέτ με τα χύσια από τη σεμιπρο γιατί δεν έχεις προλάβει να πλυθείς.Γενικά είναι απαιτητικό σπορ.
Ευτυχώς οι Ουκρανέζες δεν έχουν καλή οσμή και δεν αντιλαμβάνονται οτι γάμησες άλλη όταν σε τσιμπουκώνουν.Το ίδιο και οι Πολωνέζες έχουν αυτήν την ανοσμία.Πρακτικά συχνά γλυφουν το μουνοχυμό από την προηγούμενη ή τις φιλάς και το στόμα τους έχει γεύση προφυλακτικού ή πούτσου.Αν είναι ο δικός σου έχει καλώς.
Οι Πολωνέζες έχουν αυτό το βίτσιο να μεταφέρουν χύσια του ενός άντρα στο στόμα του άλλου που ευτυχώς δεν έχουν οι Ουκρανές.
kman μια φορα γαμησα πολωνεζα και αυτη θα ειναι και η τελευταια πιστευω, δεν υπαρχουν μεγαλυτερα σιχαματα απο τα πολσκα προσεχε kman ειναι
βρωμικα μουνακια τα πολσκα