Νέα

Τί γίνεται με Κίεβο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

WORLD TRAVELER

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2013
Κριτικές
8
Like
93
Πόντοι
16
Να είσαι καλά φίλε. Θα με ενδιέφερε, όμως, η γνώμη του κυρίου λέοντα με σούζον τον βίλλον, για την αναγραφή στο описание.
Αν του έχει τύχει δηλαδή, και πόσο συχνά, ενώ αναγράφεται η гарантия για φώτο, να του έρθουν τελικά τα άσχετα τερατα της φύσεως στο ραντεβού.  :hi:

επειδη αναιβενω αρκετα συχνα επανω στην ουκρανια, και ψωνιζω κοπελες απο ιντερνετ και οχι απο καμακι οπως γραφουν διαφοροι η απο εφημεριδες τοπικες με αγγελειες, μπορω να σου πω με σιγουρια οτι ειναι ενα απο τα πιο αξιοπηστα σαιτ, γιατι εχω φαει πολλες φολες απο αλλα σαιτ και πλεον ξερω ποια εχουν καλες τιμες και ειναι αξιοπηστα στο αν θα σου ερθουν οι ιδιες που ειναι στη φωτο και οχι αλλες. καποια στιγμη θα ποσταρω ποια σαιτ αξιζουν για κιεβο και οδυσσο για αυτους που θελουν να ακολουθησουν αυτη την τακτικη με το ιντερνετ και οχι καμακι η σεμιπρο κοπελες

Δ

Διαγραμμένο μέλος 136408

Επισκέπτης
επειδη αναιβενω αρκετα συχνα επανω στην ουκρανια, και ψωνιζω κοπελες απο ιντερνετ και οχι απο καμακι οπως γραφουν διαφοροι η απο εφημεριδες τοπικες με αγγελειες, μπορω να σου πω με σιγουρια οτι ειναι ενα απο τα πιο αξιοπηστα σαιτ, γιατι εχω φαει πολλες φολες απο αλλα σαιτ και πλεον ξερω ποια εχουν καλες τιμες και ειναι αξιοπηστα στο αν θα σου ερθουν οι ιδιες που ειναι στη φωτο και οχι αλλες. καποια στιγμη θα ποσταρω ποια σαιτ αξιζουν για κιεβο και οδυσσο για αυτους που θελουν να ακολουθησουν αυτη την τακτικη με το ιντερνετ και οχι καμακι η σεμιπρο κοπελες

είπαμε, όταν υπάρχει στο описание η αναφορά "Фото мои", δεν μπορεί μετά η άλλη να σου έρθει και να αρχίσει τα μα-μού-σου-του.
Ρίχνω και άλλο ένα καβλάκι εδώ, που ξεκαθαρίζει, και μάλιστα δύο φορές, ότι οι φωτογραφίες είναι αποκλειστικά δικές της:
Αυτή, όπως και η πρώτη, ανήκουν προφανώς σε γραφείο, διότι το τηλέφωνο επικοινωνίας είναι το ίδιο.

Αν θυμάσαι και στο νήμα του Λβόφ, είχα ρίξει και εκεί δύο sites. Είναι καλό, να δίνονται στοιχεία, για όσους θέλουν
να έχουν μια εικόνα, αλλά το θέμα της γλώσσας, θέλει προσοχή. Προσωπικά, στο μόνο που είχα πρόβλημα, ήταν σε κάποιες περιπτώσεις
όπου οι κοπέλες ήταν μεν οι ίδιες, αλλά στις φωτογραφίες τους, ήταν προφανώς πιο νέες. Αυτά και καληνυχτώ.

Μπράβο Κμαν, ειδικά το ξανθό μίλφ ανεβάζει τον πήχυ στο ενεργητικό σου.  :hi:

WORLD TRAVELER

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2013
Κριτικές
8
Like
93
Πόντοι
16
είπαμε, όταν υπάρχει στο описание η αναφορά "Фото мои", δεν μπορεί μετά η άλλη να σου έρθει και να αρχίσει τα μα-μού-σου-του.
Ρίχνω και άλλο ένα καβλάκι εδώ, που ξεκαθαρίζει, και μάλιστα δύο φορές, ότι οι φωτογραφίες είναι αποκλειστικά δικές της:
Αυτή, όπως και η πρώτη, ανήκουν προφανώς σε γραφείο, διότι το τηλέφωνο επικοινωνίας είναι το ίδιο.

Αν θυμάσαι και στο νήμα του Λβόφ, είχα ρίξει και εκεί δύο sites. Είναι καλό, να δίνονται στοιχεία, για όσους θέλουν
να έχουν μια εικόνα, αλλά το θέμα της γλώσσας, θέλει προσοχή. Προσωπικά, στο μόνο που είχα πρόβλημα, ήταν σε κάποιες περιπτώσεις
όπου οι κοπέλες ήταν μεν οι ίδιες, αλλά στις φωτογραφίες τους, ήταν προφανώς πιο νέες. Αυτά και καληνυχτώ.

Μπράβο Κμαν, ειδικά το ξανθό μίλφ ανεβάζει τον πήχυ στο ενεργητικό σου.  :hi:

σωστος ετσι ειναι :thumbsup:

την καληνυχτα μου φιλε popov

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
Να είσαι καλά φίλε. Θα με ενδιέφερε, όμως, η γνώμη του κυρίου λέοντα με σούζον τον βίλλον, για την αναγραφή στο описание.
Αν του έχει τύχει δηλαδή, και πόσο συχνά, ενώ αναγράφεται η гарантия για φώτο, να του έρθουν τελικά τα άσχετα τερατα της φύσεως στο ραντεβού.  :hi:
στο μιστερ χ που ελεξα καπειες ηταν οι ιδιες,αλλα χαλια μαυρα ενω καπειες φορες που πηγα οχι,μαλλον σε αλλη βαρδια.στα περισοτερα που βαζουν γκομεναρες παντα αυτες εχει και που παω ετυχε 6 σαλον ολες χαλια πριν 2 χρονια.ενα που βρηκα πριν 3 χρονια τυχαια οταν νοικιασα διπλα και γαμησα τις 5 απο 6 ηταν ολες καλες μικρουλες,ηθελαν 800.εκει πηρα τον διμιτρακη αλλα  δεν ανοιξαν γιατι δεν ειχα τηλεφωνο να παρω.εκει ηταν μικρουλες 21-25 και πολυ καλες.την πρωτη φορα που επαιξα μιστερ χ η πρωτη που πηρα ηταν γκομεναρα ηρθε η ιδια οι υπολοιπες αλλες εβλεπα κατι μπαζα ερχωνταν και ηθελαν 100 για ταξι.μιλησα τωρα με την κοπελε κοντακτε κυρικι βραδι οχι λεει πρωι δουλεια.δευτερα θα βρεθουμε

Δ

Διαγραμμένο μέλος 136408

Επισκέπτης
στο μιστερ χ που ελεξα καπειες ηταν οι ιδιες,αλλα χαλια μαυρα ενω καπειες φορες που πηγα οχι,μαλλον σε αλλη βαρδια.στα περισοτερα που βαζουν γκομεναρες παντα αυτες εχει και που παω ετυχε 6 σαλον ολες χαλια πριν 2 χρονια.ενα που βρηκα πριν 3 χρονια τυχαια οταν νοικιασα διπλα και γαμησα τις 5 απο 6 ηταν ολες καλες μικρουλες,ηθελαν 800.εκει πηρα τον διμιτρακη αλλα  δεν ανοιξαν γιατι δεν ειχα τηλεφωνο να παρω.εκει ηταν μικρουλες 21-25 και πολυ καλες.την πρωτη φορα που επαιξα μιστερ χ η πρωτη που πηρα ηταν γκομεναρα ηρθε η ιδια οι υπολοιπες αλλες εβλεπα κατι μπαζα ερχωνταν και ηθελαν 100 για ταξι.μιλησα τωρα με την κοπελε κοντακτε κυρικι βραδι οχι λεει πρωι δουλεια.δευτερα θα βρεθουμε

λέοντα, χαίρομαι που συμφωνούμε ως προς το гарантия του фото мой, και ότι με 800 γκρίβνι δεν γαμάς μόνο γύφτισσες στην Οδησσό.  :hi:

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
θα εχω πολυ δουλεια οδυσσο,η καλη μερα φενεται απο το πρωι.δουλεψα σκληρα κοντακτε και θα δικαιωθω.καλα θα με τρελανουν μαμπα και μπαντου δεν απαντανε,τοσι ζιτισι εχουν?κοντακτε δικτιοθηκα μεσω παλιας φιλης θα μου φερει 2 φιλες της παραγγελια και παιζω κρυφα με μιαν φιλη της αλλα για γαμησι νορμαλ κατασταση.φυσικα δεν θα πω γαμω μια φιλη της κρυφοβιζιτουλα χαχαχαχ ας το ανακαλυψουν μονες.σκεφτειτε η 2 γκομενες που θα μου φερει η αλλη να ειναι αυτη που μιλαμε 2 μερες χαχαχαχ.παντως γρηγορα με ερωτευτηκε και αυτη οπως η αλλη χαχαχαχ.λεει ποσο μου αρεσεις απο φωτο,ειπα 1 60 ειμαι αυτη 1 70.ειπα φςρα ατθλιτικα ,λεει εχεις κομπλεξ?οχι ειμαι ο πιο κουλ στιν οδυσσοειπα και τις αρεσε.περιμενει δευτερα να βρεθουμε

kudni

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2016
Like
2
Πόντοι
1
Ο πρόεδρος που χαθηκε;Δεν εληξεωακονα το μούτεμα ;η αυτοεξοριστηκε μονος του ;

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
εύγε Κμαν, μας εκπλήσσεις ευχάριστα και αρχίζω να αναθεωρώ! Και το μίλφ, καλό! Αυτό εδώ, στα πόσα γιούρια το έφαγες (το κλασικό πενηνταράκι σου στην ώρα); Πισωκίνηση τι λέει; Δώσε ρεπόρτ στον λαό που διψάει για πληροφόρηση. Πάντως, πολύ τις κακομαθαίνεις, μπαγάσα.
Από εδώ μέσα έχεις παίξει καθόλου μπάλα;

50 ευρώ κλασσικά.Παραπάνω πληρώνεις μόνο για σούπερ γκόμενα και σπονσορέτ.Γυρίζω από Ουκρανία άρρωστος.Και τις 4 φορές που πήγα αρρώστησα μετά τι διάβολο ιοί κυκλοφορούν εκεί.Εχω αρκετό υλικό ακόμα κάτι θα ποστάρω.
Γενικά πολύ καλά.Ας πούμε εκεί που βγάζεις το γκομενάκι εμφανίζεται το θεόμουνο και σκέφτεσαι να γαμήσεις τη δικιά σου γρήγορα για να φέρεις στο καπάκι το θεόμουνο στο διαμέρισμα.Στο Κίεβο όλα είναι δυνατά αν παίξεις καλά τα χαρτιά σου.Εγώ έκανα κάποια λάθη στρατηγικής με το να πάω στο Λβωφ και δεν οργάνωσα τόσο σωστά τους χρόνους αλλιώς θα είχα ρεσιτάλ.
Επίσης αυτή τη φορά δεν μπορούσα να γαμήσω πάνω από 3 γκόμενες τη μέρα εμφάνισα συμπτώματα εξαντλήσεως που είναι απαράδεκτα.Δεν ήταν και προγραμματισμένο επειδή πήρα ξαφνικά άδεια.
Πρέπει να αναρρώσω και να φορτίσω γιατί σε δυο βδομάδες ακολουθεί νέο μπαράζ βαλκανιοπουτσισμού και οι Ουκρανές είναι αχόρταγες.
Επίσης τα ρομαντικά ραντεβού δεν πήγαν καλά όπως και την προηγούμενη φορά.Αυτή τη φορά ήμουν proactive και έδρασα χωρίς calibration και πάλι την πάτησα.Γενικά δεν έχω βρει ακόμη το κλειδί για τις ρομαντικές Κιεβιώτισσες ήλπιζα το κασεράκι να τις υγράνει αλλά ενώ μπαίνουν στο διαμέρισμα και αφήνουν μπαλαμούτι δεν το δίνουν τουλάχιστον στο πρώτο ραντεβού.Νομίζω κλαμπ και street game είναι απείρως καλύτερα σε αυτή την περίπτωση,άμα γουστάρει γουστάρει όπως η ΜΙΛΦ από το Carribean που δε ζητάει τίποτα και τα κάνει όλα.

WORLD TRAVELER

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2013
Κριτικές
8
Like
93
Πόντοι
16
50 ευρώ κλασσικά.Παραπάνω πληρώνεις μόνο για σούπερ γκόμενα και σπονσορέτ.Γυρίζω από Ουκρανία άρρωστος.Και τις 4 φορές που πήγα αρρώστησα μετά τι διάβολο ιοί κυκλοφορούν εκεί.Εχω αρκετό υλικό ακόμα κάτι θα ποστάρω.
Γενικά πολύ καλά.Ας πούμε εκεί που βγάζεις το γκομενάκι εμφανίζεται το θεόμουνο και σκέφτεσαι να γαμήσεις τη δικιά σου γρήγορα για να φέρεις στο καπάκι το θεόμουνο στο διαμέρισμα.Στο Κίεβο όλα είναι δυνατά αν παίξεις καλά τα χαρτιά σου.Εγώ έκανα κάποια λάθη στρατηγικής με το να πάω στο Λβωφ και δεν οργάνωσα τόσο σωστά τους χρόνους αλλιώς θα είχα ρεσιτάλ.
Επίσης αυτή τη φορά δεν μπορούσα να γαμήσω πάνω από 3 γκόμενες τη μέρα εμφάνισα συμπτώματα εξαντλήσεως που είναι απαράδεκτα.Δεν ήταν και προγραμματισμένο επειδή πήρα ξαφνικά άδεια.
Πρέπει να αναρρώσω και να φορτίσω γιατί σε δυο βδομάδες ακολουθεί νέο μπαράζ βαλκανιοπουτσισμού και οι Ουκρανές είναι αχόρταγες.

kman ακαποτα γαμας τα πιπινακια;

μπορει να ειναι ενας λογος αυτος που γυρνας αρρωστος

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
kman ακαποτα γαμας τα πιπινακια;

μπορει να ειναι ενας λογος αυτος που γυρνας αρρωστος

Αυτη τη φορά όλες με καπότα εκτός από τη Λβιβιώτισσα που έχυσα στον κώλο της.Τα τσιμπούκια όμως ήταν ακάποτα.Εχεις πάντως κάποιο δίκιο.Είναι το ψωλόκρυο αλλά υπάρχουν και άλλα αίτια και έχω αρχίσει να φοβάμαι.
Η ΜΙΛΦ όταν μπήκε είδε τα προφυλακτικά χυμένα στο κρεβάτι από την προηγούμενη σεμιπρο και μου έδειξε την αμέλειά μου.Τα απομάκρυνα αμέσως με τακτ  και έτσι έγινε δυνατό το τσιμπούκι και κυρίως το φοβερό ουκρανικό γλυφοκώλι.

WORLD TRAVELER

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2013
Κριτικές
8
Like
93
Πόντοι
16
Επίσης τα ρομαντικά ραντεβού δεν πήγαν καλά όπως και την προηγούμενη φορά.Αυτή τη φορά ήμουν proactive και έδρασα χωρίς calibration και πάλι την πάτησα.Γενικά δεν έχω βρει ακόμη το κλειδί για τις ρομαντικές Κιεβιώτισσες ήλπιζα το κασεράκι να τις υγράνει αλλά ενώ μπαίνουν στο διαμέρισμα και αφήνουν μπαλαμούτι δεν το δίνουν τουλάχιστον στο πρώτο ραντεβού.Νομίζω κλαμπ και street game είναι απείρως καλύτερα σε αυτή την περίπτωση,άμα γουστάρει γουστάρει όπως η ΜΙΛΦ από το Carribean που δε ζητάει τίποτα και τα κάνει όλα.

kman οταν πας κιεβο μενεις στο κεντρο η στα προαστεια;

WORLD TRAVELER

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2013
Κριτικές
8
Like
93
Πόντοι
16
Αυτη τη φορά όλες με καπότα εκτός από τη Λβιβιώτισσα που έχυσα στον κώλο της.Τα τσιμπούκια όμως ήταν ακάποτα.Εχεις πάντως κάποιο δίκιο.Είναι το ψωλόκρυο αλλά υπάρχουν και άλλα αίτια και έχω αρχίσει να φοβάμαι.
Η ΜΙΛΦ όταν μπήκε είδε τα προφυλακτικά χυμένα στο κρεβάτι από την προηγούμενη σεμιπρο και μου έδειξε την αμέλειά μου.Τα απομάκρυνα αμέσως με τακτ  και έτσι έγινε δυνατό το τσιμπούκι και κυρίως το φοβερό ουκρανικό γλυφοκώλι.

συνηθως εγω δεν βαζω καποτα, αλλα κιεβο οσες φορες πηγαινω παιρνω ακαποτα γκομενακια εχω παρει αρκετες ακα

ενταξει μην φοβασαι οι περισσοτερες κοπελες ειναι καθαρες ειδικα τα καλα μωρα, απλα λογο του κρυου μπορει να ειναι, δεν τρεχει λογος ανησυχιας

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
kman οταν πας κιεβο μενεις στο κεντρο η στα προαστεια;

Μόνο κέντρο.Δε γίνεται αλλιώς.Είναι εντελώς σημαντικό να έχεις διαμέρισμα στο κέντρο για να έρχονται εύκολα οι γκόμενες και να το βρίσκουν τα ταξί.Επίσης για να είσαι κοντά στα ρεστωράν ώστε να φέρνεις μετά τη γκόμενα κατευθείαν σπίτι με τα πόδια.
Το ιδανικό είναι κοντά στο Maidan οι οδοί Mala Zitomirskaya και Michailovska.Εκεί κοντά είναι τα Mc Donalds ιδανικό μέρος να συναντάς τις γκόμενες.Ο ιδανικός συνδυασμός είναι διαμέρισμα στη Mala Zitomirskaya π.χ. στο Kiev Inn Apartments(50 ευρώ τη μέρα) πολύ περιποπιημένα ανακαινισμένα διαμερίσματα,ραντεβού μπροστά από τα Mc Donalds στο Maidan,και μετά αν η γκόμενα γουστάρει sushi στο ρεστωράν Sushia δίπλα στα Mac,αν γουστάρει ιταλικό πας στο Mama Mia που είναι στο διπλανό δρόμο τη Mala Zitomirskaya και αν γουστάρει γενικώς καλό φαί και μαγαζί για ζευγάρια απλά πας Oliva που είναι γνωστό ρεστωράν απέναντι από το Mama Mia επίσης στη Mala Zitomirskaya.
Οπότε έχεις τα τέλεια logistics τα έχεις όλα στα πόδια σου.
Για σπέσιαλ εφέ Senator Apartments Maidan στην Proulok Sevtsenka δίπλα στα Mc Donalds.Πρακτικά τα κορυφαία διαμερίσματα στο Κίεβο αυτή τη στιγμή με τσιμπημένες τιμές συχνά και πάνω από 200 ευρώ τη μέρα.Ομως δεν ξεπαγιάζεις όπως στα άλλα έχουν φοβερή θέση και κάνουν καλή εντύπωση στις γκόμενες ανοίγουν τα πόδια τους.

Τα καλύτερα διαμερίσματα αυτή τη στιγμή στο Κίεβο και σε στρατηγική θέση.

Oliva.Μαγαζί με φαγητό που αρέσει σε όλες τις γκόμενες.Σχετικά ρομαντική ατμόσφαιρα.Υπάρχουν πολύ καλύτερα ρεστωράν αλλά αυτό μόνο είναι τόσο κοντά στο Maidan.

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
συνηθως εγω δεν βαζω καποτα, αλλα κιεβο οσες φορες πηγαινω παιρνω ακαποτα γκομενακια εχω παρει αρκετες ακα

ενταξει μην φοβασαι οι περισσοτερες κοπελες ειναι καθαρες ειδικα τα καλα μωρα, απλα λογο του κρυου μπορει να ειναι, δεν τρεχει λογος ανησυχιας
Προς ενημερωση και συμορφωση

Ειναι το πιο εγκυρο. Παντα το κοιτσζω οταν ταξιδευω καπου !!

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Με αυτά που κάνουν οι Ουκρανές η πιθανότητα να κολλήσεις αφροδίσιο με ακάποτο είναι τεράστιες.Πρακτικά είναι τεράστια βλακεία να ρισκάρεις και το έχω μετανιώσει σε όλες τις περιπτώσεις.
Χειρότερα είναι βέβαια στην Πολωνία όπου οι γκόμενες δε χρησιμοποιούν καθόλου προφυλακτικό και ποιος ξέρει με πόσους Αραπάδες έχουν πάει.Οι Ουκρανέζες κατά 50% φέρνουν μόνες τους προφυλακτικά.

WORLD TRAVELER

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2013
Κριτικές
8
Like
93
Πόντοι
16
Μόνο κέντρο.Δε γίνεται αλλιώς.Είναι εντελώς σημαντικό να έχεις διαμέρισμα στο κέντρο για να έρχονται εύκολα οι γκόμενες και να το βρίσκουν τα ταξί.Επίσης για να είσαι κοντά στα ρεστωράν ώστε να φέρνεις μετά τη γκόμενα κατευθείαν σπίτι με τα πόδια.
Το ιδανικό είναι κοντά στο Maidan οι οδοί Mala Zitomirskaya και Michailovska.Εκεί κοντά είναι τα Mc Donalds ιδανικό μέρος να συναντάς τις γκόμενες.Ο ιδανικός συνδυασμός είναι διαμέρισμα στη Mala Zitomirskaya π.χ. στο Kiev Inn Apartments(50 ευρώ τη μέρα) πολύ περιποπιημένα ανακαινισμένα διαμερίσματα,ραντεβού μπροστά από τα Mc Donalds στο Maidan,και μετά αν η γκόμενα γουστάρει sushi στο ρεστωράν Sushia δίπλα στα Mac,αν γουστάρει ιταλικό πας στο Mama Mia που είναι στο διπλανό δρόμο τη Mala Zitomirskaya και αν γουστάρει γενικώς καλό φαί και μαγαζί για ζευγάρια απλά πας Oliva που είναι γνωστό ρεστωράν απέναντι από το Mama Mia επίσης στη Mala Zitomirskaya.
Οπότε έχεις τα τέλεια logistics τα έχεις όλα στα πόδια σου.
Για σπέσιαλ εφέ Senator Apartments Maidan στην Proulok Sevtsenka δίπλα στα Mc Donalds.Πρακτικά τα κορυφαία διαμερίσματα στο Κίεβο αυτή τη στιγμή με τσιμπημένες τιμές συχνά και πάνω από 200 ευρώ τη μέρα.Ομως δεν ξεπαγιάζεις όπως στα άλλα έχουν φοβερή θέση και κάνουν καλή εντύπωση στις γκόμενες ανοίγουν τα πόδια τους.

ευγε kman  :hi: αν σου πω και εγω οτι την τελευταια φορα που ημουν κιεβο εμεινα κεντρο στο Kiev Inn Apartments και γαμω τα διαμερισματα εχει

την ερωτηση αυτη την εκανα για να βοηθησουμε νεους μυστες που θελουν να παιξουν μπαλα στο κιεβο και δεν γνωριζουν πολλα πραγματα

και εγω εχω σκοπο να ανεβω κιεβο απλα με ταλαιπωρει μια προστατητιδα και με πηγε πισω στα σχεδια, καμια φορα τα ακα εχουν και καποιο κοστος.

WORLD TRAVELER

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2013
Κριτικές
8
Like
93
Πόντοι
16
Με αυτά που κάνουν οι Ουκρανές η πιθανότητα να κολλήσεις αφροδίσιο με ακάποτο είναι τεράστιες.Πρακτικά είναι τεράστια βλακεία να ρισκάρεις και το έχω μετανιώσει σε όλες τις περιπτώσεις.

το ξερω kman, τωρα οταν ανεβω κιεβο αυτες που θα παρω βιζιτα θα τις παω για εξετασεις σε νοσοκομειο για να ειμαι σιγουρος οτι δεν προκειται να κολλησω κατι

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
το ξερω kman, τωρα οταν ανεβω κιεβο αυτες που θα παρω βιζιτα θα τις παω για εξετασεις σε νοσοκομειο για να ειμαι σιγουρος οτι δεν προκειται να κολλησω κατι
Αν συνεχισεις σε βλεπω συντομα ετσι. :2funny:

Συνημμένα

• download-320x199.png
    download-320x199.png
    25,1 KB · Εμφανίσεις: 20
  • Χαχα
Αντιδράσεις: 968

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom