allantalon
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Απρ 2008
- Like
- 20
- Πόντοι
- 16
Καταλαβα...περιμενα και εγω φωτορεπορταζ.Τασσο επεστρεψα πισω βαση..... αν δεν ειχα φροντιση να συναντηθω με γκομενα απο Κιεβο
η παρουσια μου εκει θα ηταν σκετη αποτυχια παρα τις συνεχομενες νυχτερινες μου εξορμησεις.
Γυναικες πολλες και διαθεσιμες στο δρομο , καραοκε μπαρ - εστατωρια κλπ αλλα εμφανησιακ μαξιμουμ 7αρια - χαλια μαυρα κατα την αποψη μου ποσο χειροτερα να πω.
Καριμπιαν κλαμπ παρασκευη βραδυ εως τις 1 τα ξημερωματα καμια 100 αρια μαυριδεροι αραβοτουρκοι και γκομενες καμια 30αρια , κατι καμενες εμφανησιακα και ηλικιακα που ζητουσαν 50 USD για πηδημα στο διαμερισμα σου.
χαλια μαυρα σας λεω αυτες επρεπε να μας πληρωσουν οχι να τις πληρωσουμε....
Μονο ο κμαν βλεπει αστερια εδω εγω παντος δεν τα ειδα.
Πορνες πολλες με μαιμου φωτο απο 300 εως 1200 γριβνα την ωρα στον χωρο σου + 100 γριβνα ταξι.
αντε να δειξω μονο το μωρο που ανεβηκα να δω διοτι τα υπολοιπα ειναι προς αμεση αμνησια....
(απο κοντα δεν ειναι το ιδιο εχει μικρο ατελειες. Καρχαριακι αλλα εμπλεξε..χαχχαααα)
Ανηκει στην σχολη Ντερτυ = love story...
Ολοκλήρωση με επιτυχία του τριολέ.Ο αετός στάθηκε στο ύψος του.
Αύριο με περιμένει βαρύ πρόγραμμα με 5 πούτσους και δύο ρομαντικά ραατεβού.
Ενα κατοστάρικο δίνω στην κάθε γκόμενα.Αύριο θα δώσω λιγότερα μάλλον το κλασσικό πενηνταράκι.Εχω και ραντεβού μερικά με μουνάρες πρέπει να γαμήσω και τη ΜΙΛΦ από το προηγούμενο ταξίδι και εντωμεταξύ παίζουν άπειρα μουνάκια στα μαγαζιά στο δρόμο κτλ.Καμία σχέση με Λβωφ εδώ είναι παράδεισος.Ολες πρόθυμες.Πέθανα και ξαναγεννήθηκα.
απο 100 παλι?
παλι πολλα δινεις ρε μπαγασαΑπό 50.Αμα ήθελα τις κρατούσα όλο το βράδυ αλλά βαριέμαι να γαμαω τις ίδιες.
Σήμερα πήγε να κάτσει ένα από τα δυο ρομαντικά ραντεβού να δούμε τι θα γίνει αύριο γιατί η γκομενα υποσχέθηκε.
Από 50.Αμα ήθελα τις κρατούσα όλο το βράδυ αλλά βαριέμαι να γαμαω τις ίδιες.
Σήμερα πήγε να κάτσει ένα από τα δυο ρομαντικά ραντεβού να δούμε τι θα γίνει αύριο γιατί η γκομενα υποσχέθηκε.
Εδώ φωτό από το ένα ρομαντικό ραντεβού.Ηθελε παπούτσια τελικά της πήρα σουτιέν και μια κρέμα και ενθουσιάστηκε.Μου υποσζέθηκε να έρθει στο διαμέρισμα για πούτσους αύριο.Για να δούμε.
Εδώ φωτό από το ένα ρομαντικό ραντεβού.Ηθελε παπούτσια τελικά της πήρα σουτιέν και μια κρέμα και ενθουσιάστηκε.Μου υππσχέθηκε να έρθει στο διαμέρισμα για πούτσους αύριο.Για να δούμε.