Νέα

Τί γίνεται με Κίεβο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Γαμευση Κίεβο άμα τη αφίξει.Πολύ ικανοποιητικό τσιμπούκι,γλυφοκώλι,κατάποση.Αναμένω τριολέ σε μία ώρα.

6SOXMo.jpg

JBWFJB.jpg

195hUQ.jpg

• Like
Αντιδράσεις: 968

WORLD TRAVELER

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2013
Κριτικές
8
Like
93
Πόντοι
16
μπραβο αρχοντα, ποσα γριβνα θελει η κοπελια;

να ξερεις θα πιεσω καταστασεις για να παρεις το αξιωμα του ukraine-reporter

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.125
Πόντοι
2.356
αυτο καλο και ενισχυμενο στην πισινη κινηση :grin: φαινεται και καβλοφατσα.
σωστος αυτη τη φορα,τα ευσημα πρεπει να αποδιδονται οταν το αξιζει.

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.125
Πόντοι
2.356
Τασσο  επεστρεψα πισω  βαση..... αν δεν ειχα φροντιση να συναντηθω με γκομενα απο Κιεβο
η παρουσια μου εκει θα ηταν σκετη αποτυχια παρα τις συνεχομενες νυχτερινες μου εξορμησεις.

Γυναικες πολλες και διαθεσιμες στο δρομο , καραοκε μπαρ - εστατωρια κλπ αλλα εμφανησιακ μαξιμουμ 7αρια - χαλια μαυρα κατα την αποψη μου ποσο χειροτερα να πω.

Καριμπιαν κλαμπ παρασκευη βραδυ εως τις 1 τα ξημερωματα καμια 100 αρια μαυριδεροι αραβοτουρκοι και γκομενες καμια 30αρια , κατι καμενες εμφανησιακα και ηλικιακα που ζητουσαν 50  USD  για πηδημα στο διαμερισμα σου.

χαλια μαυρα σας λεω αυτες επρεπε να μας πληρωσουν οχι να τις πληρωσουμε....

Μονο ο κμαν βλεπει αστερια εδω εγω  παντος δεν τα ειδα.

Πορνες πολλες με μαιμου φωτο  απο 300 εως 1200 γριβνα την ωρα στον χωρο σου + 100 γριβνα ταξι.

αντε να δειξω μονο το μωρο που ανεβηκα να δω διοτι τα υπολοιπα ειναι προς αμεση αμνησια....
(απο κοντα δεν ειναι το ιδιο εχει μικρο ατελειες. Καρχαριακι αλλα εμπλεξε..χαχχαααα)

Ανηκει στην σχολη Ντερτυ = love story...
Καταλαβα...περιμενα και εγω φωτορεπορταζ.

ωραιο το λαβ στορυ παντως :grin:

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Ολοκλήρωση με επιτυχία του τριολέ.Ο αετός στάθηκε στο ύψος του.

VX1RkQ.jpg

Cd1UB5.jpg

Αύριο με περιμένει βαρύ πρόγραμμα με 5 πούτσους και δύο ρομαντικά ραντεβού.

• Αγάπη

WORLD TRAVELER

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2013
Κριτικές
8
Like
93
Πόντοι
16
Ολοκλήρωση με επιτυχία του τριολέ.Ο αετός στάθηκε στο ύψος του.

VX1RkQ.jpg

Cd1UB5.jpg

Αύριο με περιμένει βαρύ πρόγραμμα με 5 πούτσους και δύο ρομαντικά ραατεβού.

λεγε μας κανεις και περιμενουμε ποσο πηγε το κουρεμα;

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Ενα κατοστάρικο δίνω στην κάθε γκόμενα.Αύριο θα δώσω λιγότερα μάλλον το κλασσικό πενηνταράκι.Εχω και ραντεβού μερικά με μουνάρες πρέπει να γαμήσω και τη ΜΙΛΦ από το προηγούμενο ταξίδι και εντωμεταξύ παίζουν άπειρα μουνάκια στα μαγαζιά στο δρόμο κτλ.Καμία σχέση με Λβωφ εδώ είναι παράδεισος.Ολες πρόθυμες.Πέθανα και ξαναγεννήθηκα.

WORLD TRAVELER

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2013
Κριτικές
8
Like
93
Πόντοι
16
Ενα κατοστάρικο δίνω στην κάθε γκόμενα.Αύριο θα δώσω λιγότερα μάλλον το κλασσικό πενηνταράκι.Εχω και ραντεβού μερικά με μουνάρες πρέπει να γαμήσω και τη ΜΙΛΦ από το προηγούμενο ταξίδι και εντωμεταξύ παίζουν άπειρα μουνάκια στα μαγαζιά στο δρόμο κτλ.Καμία σχέση με Λβωφ εδώ είναι παράδεισος.Ολες πρόθυμες.Πέθανα και ξαναγεννήθηκα.

επρεπε να τις κρατησεις μεχρι το πρωι νωρις τις εδιωξες, μπραβο ομως χαλαλι τετοια μωρα το κατοσταρικο
καλη συνεχεια στις περιπετειες με τα μωρα, αναμενω για ρεπορταζ αυριο

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Σήμερα ήταν η μέρα των ρομαντικών ραντεβού χωρίς αυτό να σημαίνει οτι υποβαθμίστηκαν τα τριολέ.

yCWLES.jpg

tzxxf5.jpg

n29vPB.jpg

Βαλκάνιος τσομπάνης.
Θα ποστάρω φωτός και από τα ρομαντικά ραντεβού.Για να δούμε τι θα γίνει στο μέτωπο αυτό.

• Αγάπη

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606

Από 50.Αμα ήθελα τις κρατούσα όλο το βράδυ αλλά βαριέμαι να γαμαω τις ίδιες.
Σήμερα πήγε να κάτσει ένα από τα δυο ρομαντικά ραντεβού να δούμε τι θα γίνει αύριο γιατί η γκομενα υποσχέθηκε.

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.125
Πόντοι
2.356
Ωραιες ειναι,ανεβηκες επιπεδο ευγε :grin:
ετσι βαλε φωτος,ειπαμε μια φωτο χιλιες λεξεις

Εγγρ.
4 Μαΐ 2015
Κριτικές
267
Like
710
Σήμερα πήγε να κάτσει ένα από τα δυο ρομαντικά ραντεβού να δούμε τι θα γίνει αύριο γιατί η γκομενα υποσχέθηκε.
παλι πολλα δινεις ρε μπαγασα
χαλαλι σου ομως

WORLD TRAVELER

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2013
Κριτικές
8
Like
93
Πόντοι
16

κρατατες ολο το βραδι και κανε παιχνιδια με σαμπανιες και σαντιγυ, και οταν τελειωσει η σαμπανια βαλε το μπουκαλι στα μουνακια των κορασιδων

ευγε παντος για τα μωρα, πολυ δυνατα  :hi:

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Εδώ φωτό από το ένα ρομαντικό ραντεβού.Ηθελε παπούτσια τελικά της πήρα σουτιέν και μια κρέμα και ενθουσιάστηκε.Μου υππσχέθηκε να έρθει στο διαμέρισμα για πούτσους αύριο.Για να δούμε.

UNGArq.png

gTTAKk.png

WORLD TRAVELER

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2013
Κριτικές
8
Like
93
Πόντοι
16
Εδώ φωτό από το ένα ρομαντικό ραντεβού.Ηθελε παπούτσια τελικά της πήρα σουτιέν και μια κρέμα και ενθουσιάστηκε.Μου υποσζέθηκε να έρθει στο διαμέρισμα για πούτσους αύριο.Για να δούμε.

UNGArq.png

ολο με πιπινακια εισαι μπραβο, γιατι δεν κατεβαζεις καμια στην ελλαδα;

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Είμαι τώρα στο ρεστωράν και βλέπω έναν Ινδό κατάμαυρο για τον πούτσο εμφανισιακά με μια Ουκρανή 35 ετών ψιλομέτρια που πήρε τηλέφωνο και το γκόμενο στα ρωσικά.
Ο Ινδός ένα μάτσο χάλια γενικά το επίπεδο των ξένων εδώ είναι ελεεινό.Σα Βαλκάνιος απολαμβάνεις τρομακτική ανωτερότητα White God factor.
Εχω κανονίσει 5 πουτσίδια για σήμερα και ένα ρομαντικό ραντεβού που ίσως εξελιχθεί σε πουτσίδι.Πάντως όπως τα βλέπω εδώ τα πράγματα οι κανονικές γκόμενες είναι οι πιο ακριβές και οι προς οι πιο φτηνές.Ενδιάμεσα έρχονται οι σεμιπρος και οι σπονσορέτς.
Το Κίεβο είναι παράδεισος από κάθε άποψη και πέντε πούτσους να έχετε θα είστε συνέχεια απασχολημένοι.Είναι το Holy Grail του σεξοτουρίστα αν χαλάσει και αυτό το μέρος πρέπει να αυτοκτονήσουμε ομαδικώς.

Πάλι έμπλεξα τα μπούτια μου με τα επικαλλυπτόμενα ραντεβού ένας πούτσος είναι προγραμματισμένος για 17:00,η γκόμενα άργησε και ο επόμενος είναι για 17:30.Στις 18:30 έρχεται η τρίτη γκόμενα για πούτσο και στις 19:00 είναι το επόμενο ραντεβού με τη μουνάρα να έρχεται στις 20:00.Μιλάμε για ιδιαίτερα σκλη΄ρό πρόγραμμα.Ξεκινάω αμέσως.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 136408

Επισκέπτης
Εδώ φωτό από το ένα ρομαντικό ραντεβού.Ηθελε παπούτσια τελικά της πήρα σουτιέν και μια κρέμα και ενθουσιάστηκε.Μου υππσχέθηκε να έρθει στο διαμέρισμα για πούτσους αύριο.Για να δούμε.

UNGArq.png

gTTAKk.png

Κμαν, απ' το αθλητικό παπούτσι σου με τα καβλιάρικα κορδόνια, καταλαβαίνει κάποιος τον ακαταπόνητο βαλκάνιο καμακέρο.
Το ασταμάτητο πέρα δώθε, και το κυνήγι των θηλυκών, πέρα από τιτάνιες αντοχές, χρειάζεται και το κατάλληλο equipment.
Btw, εύγε για τα τελευταία σου κατορθώματα στο τριολέ. Έχεις αρχίσει να ανεβαίνεις κατηγορία. Αν συνεχίσεις στο ίδιο
ποιοτικό τέμπο, θα έχεις και κανονάκι!  :hi:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom