Νέα

Τί γίνεται με Κίεβο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

flirter

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Like
305
Πόντοι
36
παντος αυτο πρωτη φορα το ακουω και εχω μεινει με ανοιχτο το στομα, δεν ξερω φιλε τι μπορει να ειχε στο μυαλο της η κοπελα αλλα παντος δεν πηγαινε καλα αυτο ειναι το μονο σιγουρο

Το γράφω προς γνώσιν όλων όσων δουν τέτοια περίπτωση που μπορεί να είναι και επικίνδυνη αν γίνει συνάντηση από κοντά.
Αυτό που ξέχασα να αναφέρω είναι ότι την ρώτησα αν αυνανίζεται και μου είπε όχι και επίσης οι φίλες της δεν είναι ασεξουαλικές !!!! Με λίγο ψάξιμο στο γκούγκλ βρήκα τα παρακάτω άρθρα που αναφέρουν τον όρο asexual για όσους εκ πεποιθήσεως προτιμούν να ζουν χωρίς σεξ :jerking: :idiot:: Ε ρε τρελογιατρός που τους χρειάζεται!

Υπάρχει και η ιατρική εξήγηση εδώ >>>>

flirter

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Like
305
Πόντοι
36
άστο μην την ψάχνεις.δεν έχεις ιδέα τι θα πει physcho ουκρανεζα.

Τύπε για γράψε, αν θέλεις, κάποια πράγματα εν συντομία, για να προσέχουμε όσοι θα πάμε ξανά και να ενημερώσουμε και τους άλλους.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Πριν από λίγο, μιλούσα στο φέισμπουκ με ένα γκομενάκι από Κίεβο που είχα τσιμπήσει από couchsurfing. Του είχα στείλει μήνυμα όσο ήμουν Κίεβο να συναντηθούμε. Εστειλε απάντηση μετά από 2 μήνες !!!!! Εγραφε σόρρυ αλλά τώρα είδα το μήνυμα.
Της απάντησα γράφοντας της να μου στείλει το γουτσαπ της να τα πούμε και μου απάντησε μετά από 2 εβδομάδες.
Της ξαναζητάω το γουατσαπ και μου λέει ότι δεν το δίνω. Της λέω γιατί ; Δεν σου αρέσω ; Μου απαντάει, ότι απλά είμαι
Unsexual !!!!! :jerking:
Αντε λέω, αυτή απλά δεν γουστάρει και λέει δικαιολογίες. Το συνεχίζει το τροπάριο και μάλιστα επέμενε ότι δεν της κάνει εντύπωση το σεχ και μάλιστα υπάρχουν κι άλλοι άνθρωποι που πιστεύουν το ίδιο. Της λέω αυτό από το μυαλό σου το έβγαλες ή είσαι σε κάποιο γκρουπ ; Μου λέει όχι, τίποτα από τα δύο δεν ισχύει και γιατί ρωτάς ; Της γράφω ότι μάλλον πρέπει να πας σε κανένα γιατρό γιατί αυτά που μου γράφεις δεν είναι νορμαλ. Μου απαντάει είμαι μια χαρά και ποιος είσαι εσύ που θα μου πει κάτι τέτοιο, δείχνοντας ότι είχε τσατιστεί! Μου πετάει έπειτα και ένα μαδερφακερ και με μπλοκάρει!!! :jerking:
Απίστευτο ;;;;  :headbang: :headbang:
Ξέρεις κανείς τι είδους πεποιθήσεις είναι αυτές κι αν υπάρχει κάποια αίρεση ;
Εμένα πάντως κάτι μου λέει ότι η τύπισσα είχε υποστεί κάποιον βιασμό και είχε πολύ άσχημα βιώματα στο παρελθόν.
Ειναι 22, φοιτήτρια και από σώμα δεν έλεγε και πολλά και όχι και πολύ καλή φάτσα.

Μπα,συνήθως bisexual είναι οι γκόμενες στο Κίεβo.Σπάνια θα πετύχεις και pansexual που πάνε και με ζώα.

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
Πριν από λίγο, μιλούσα στο φέισμπουκ με ένα γκομενάκι από Κίεβο που είχα τσιμπήσει από couchsurfing. Του είχα στείλει μήνυμα όσο ήμουν Κίεβο να συναντηθούμε. Εστειλε απάντηση μετά από 2 μήνες !!!!! Εγραφε σόρρυ αλλά τώρα είδα το μήνυμα.
Της απάντησα γράφοντας της να μου στείλει το γουτσαπ της να τα πούμε και μου απάντησε μετά από 2 εβδομάδες.
Της ξαναζητάω το γουατσαπ και μου λέει ότι δεν το δίνω. Της λέω γιατί ; Δεν σου αρέσω ; Μου απαντάει, ότι απλά είμαι
Unsexual !!!!! :jerking:
Αντε λέω, αυτή απλά δεν γουστάρει και λέει δικαιολογίες. Το συνεχίζει το τροπάριο και μάλιστα επέμενε ότι δεν της κάνει εντύπωση το σεχ και μάλιστα υπάρχουν κι άλλοι άνθρωποι που πιστεύουν το ίδιο. Της λέω αυτό από το μυαλό σου το έβγαλες ή είσαι σε κάποιο γκρουπ ; Μου λέει όχι, τίποτα από τα δύο δεν ισχύει και γιατί ρωτάς ; Της γράφω ότι μάλλον πρέπει να πας σε κανένα γιατρό γιατί αυτά που μου γράφεις δεν είναι νορμαλ. Μου απαντάει είμαι μια χαρά και ποιος είσαι εσύ που θα μου πει κάτι τέτοιο, δείχνοντας ότι είχε τσατιστεί! Μου πετάει έπειτα και ένα μαδερφακερ και με μπλοκάρει!!! :jerking:
Απίστευτο ;;;;  :headbang: :headbang:
Ξέρεις κανείς τι είδους πεποιθήσεις είναι αυτές κι αν υπάρχει κάποια αίρεση ;
Εμένα πάντως κάτι μου λέει ότι η τύπισσα είχε υποστεί κάποιον βιασμό και είχε πολύ άσχημα βιώματα στο παρελθόν.
Ειναι 22, φοιτήτρια και από σώμα δεν έλεγε και πολλά και όχι και πολύ καλή φάτσα.
μπορω να σου πω απο τις χιλιαδες εμπειριες μου με τετειες τρελες,σχεδον ολες με καπειο προβλημα ειναι εκει εγκεφαλικο ναι υπαρχει τετειο γκρουπ που λεει ειναι ,ασε να θυμηθω την λεξη που μου ειπε η λεσβια κολητη γειτονησα μου,δεν μου ερχετε οτι τωρα ειναι μονη,δεν θελει σχεση με τιποτα ουτε ευχαριστιεται πλεον επαφες με γυναικες.ενω μεχρι πριν 3 μηνες φορουσε τα ρουχα μου και ελεγε ειναι μαλτσικ,αγορι δηλαδη τωρα ντυνεται γυναικα και μου λεει θελω να δειχνω γυναικα.αυτο το παθεινει συνηθως μετα απο καταθλιψη αλλα σιγουρα της αρεσουν μονο γυναικες.το παραδοξο οταν την γνωρισα φιλιομασταν στο κρεβατι,μου τον επαιξε,την εγλυφα αλλα ως εκει δεν με αφησε.στην πορεια εδειχνε ανδοπρεπεις στο ντυσιμο και την βλεπω σαν αδερφη η αδερφο μου εξαρτατε αν ηπια κρασακι η οχι χαχαχαχαχ.νομιζω η λεξη που ου ειπε ειναι μοναρχις και οτι δεν θελει καμια ερωτικη επαφη και ετσι θελει να μεινει.αυτη η τρελη εχειδικαιο,θυμωσε γιατι την αμφισβητησες για κατι που υπαρχει εκει.πιστεψε με δεν εχει δει ψυχιατρος ακομα τις τρελες που γνωρισα εκει χαχαχαχαχα.αλλη παλι που γνωρισα κιεβ 17 φιλιομασταν,ομορφη κοπελιτσα μετα ερχοταν ολη την εβδομαδα μονο φαι και οχι σεξ.μου ειπε ενας λεσβια ειναι αλλα λεω δεν φενεται,τελικα ηταν λεσβια μετα απο 2 χρονια ντυνοταν σαν αγορι με κοντα μαλακια.μου ελεγε τοτε ηταν λεσβια αλλα δεν την επαιρνα σοβαρα,ηταν παντα πολυ σοβαρη οταν μιλουσε ακομα και οταν ελεγε αστεια αλλα τελικα σοβαρομιλουσε.ελπιζω να σε βοηθησα λιγο να μπεις στην ψυχολογια αυτων των τρελαμενων εκει χαχαχαχαχαχ

WORLD TRAVELER

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2013
Κριτικές
8
Like
93
Πόντοι
16
Μπα,συνήθως bisexual είναι οι γκόμενες στο Κίεβo.Σπάνια θα πετύχεις και pansexual που πάνε και με ζώα.

kman παντα πρωτοπωρεις με τις ατακες σου, αλλα εδω η κατασταση δεν σηκωνει χιουμορ  ειναι απελπισια σκετη πρωτη φορα ακουω για ασεξουαλ γυναικες αλλα στους καιρους που ζουμε πολλα θα δουν τα ματια μας

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
Αναμενουμε φωτος απο την εντονη νυχτερινη ζωη του Κιεβου το σαββατοκυριακο στα κλαμπ  :rockon:
Και απο σεμι προ η πουτανες οταν και εαν ψωνιστουν  :grin:

Τασσο  επεστρεψα πισω  βαση..... αν δεν ειχα φροντιση να συναντηθω με γκομενα απο Κιεβο
η παρουσια μου εκει θα ηταν σκετη αποτυχια παρα τις συνεχομενες νυχτερινες μου εξορμησεις.

Γυναικες πολλες και διαθεσιμες στο δρομο , καραοκε μπαρ - εστατωρια κλπ αλλα εμφανησιακ μαξιμουμ 7αρια - χαλια μαυρα κατα την αποψη μου ποσο χειροτερα να πω.

Καριμπιαν κλαμπ παρασκευη βραδυ εως τις 1 τα ξημερωματα καμια 100 αρια μαυριδεροι αραβοτουρκοι και γκομενες καμια 30αρια , κατι καμενες εμφανησιακα και ηλικιακα που ζητουσαν 50  USD  για πηδημα στο διαμερισμα σου.

χαλια μαυρα σας λεω αυτες επρεπε να μας πληρωσουν οχι να τις πληρωσουμε....

Μονο ο κμαν βλεπει αστερια εδω εγω  παντος δεν τα ειδα.

Πορνες πολλες με μαιμου φωτο  απο 300 εως 1200 γριβνα την ωρα στον χωρο σου + 100 γριβνα ταξι.

αντε να δειξω μονο το μωρο που ανεβηκα να δω διοτι τα υπολοιπα ειναι προς αμεση αμνησια....
(απο κοντα δεν ειναι το ιδιο εχει μικρο ατελειες. Καρχαριακι αλλα εμπλεξε..χαχχαααα)

Ανηκει στην σχολη Ντερτυ = love story...

Συνημμένα

• Galaina3.jpg
    Galaina3.jpg
    45,9 KB · Εμφανίσεις: 31
  • Galaina1.jpg
    Galaina1.jpg
    100,5 KB · Εμφανίσεις: 40

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
αντε κι αλλες 2......ΤΕΛΟΣ

Συνημμένα

• Galaina4.jpg
    Galaina4.jpg
    76,1 KB · Εμφανίσεις: 47
  • Galaina2.jpg
    Galaina2.jpg
    83 KB · Εμφανίσεις: 40
Εγγρ.
4 Μαΐ 2015
Κριτικές
267
Like
836

WORLD TRAVELER

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2013
Κριτικές
8
Like
93
Πόντοι
16
και ιστιοπλοικα.... :2funny:
αρχισες κι εσυ Αλλαν να μας στελνεις λαστ γιαρ φωτος; ε; ε; ε;
εκι φωτο στο εστιατοριο θελουμε φωτογραφια  :birdman: :tickedoff:

:2funny: :2funny: :2funny:

λεω να παρω το κοτερο να παω μια βολτα

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
ειχε θαλασσα και καλοκαιρι ρε μουσαντενιε τυπε τωρα που πηγες κιεβο; :birdman:

Ρε παπαρα για παρτυ της  πηγα .αυτες οι φωτο με παρεσυραν (ευχαριστα ομως)...
δικες της φωτο ειναι αφου γνωριζεις την σχεση μου με τις φωτογραφιες μηδαμινες.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Γενικά πιστεύω ότι πρέπει να ποσταρουμε μόνο φωτός που έχουμε τραβήξει εμείς οι ίδιοι όχι φωτογραφίες από σαιτ.
Στο σαιτ μπορεί να δειχνουν μουναρες το θέμα είναι πώς είναι στην πραγματικότητα.(σχεδόν πάντα κατώτερες η μεγαλύτερες από τις φωτο).

Εγγρ.
4 Μαΐ 2015
Κριτικές
267
Like
836
Ρε παπαρα για παρτη της  πηγα .αυτες οι φωτο με παρεσυραν (ευχαριστα ομως)...
δικες της φωτο ειναι αφου γνωριζεις την σχεση μου με τις φωτογραφιες μηδαμηνες.
παρ'τη??? να την παρω;
κι εγω θα πηγαινα για παρτΥ της  :2funny:
αν και νομιζω οτι μηδαμΙνες ελπιδες ειχες μαζι της αν δεν ηταν το λοβ στορυ και το καμ σαμμερ ιν γρης φορ χολινεις σου μι  :blahblah1:

WORLD TRAVELER

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2013
Κριτικές
8
Like
93
Πόντοι
16
Γενικά πιστεύω ότι πρέπει να ποσταρουμε μόνο φωτός που έχουμε τραβήξει εμείς οι ίδιοι όχι φωτογραφίες από σαιτ.
Στο σαιτ μπορεί να δειχνουν μουναρες το θέμα είναι πώς είναι στην πραγματικότητα.(σχεδόν πάντα κατώτερες η μεγαλύτερες από τις φωτο).

kman θα ζητησω απο τον αντισθενη να σου δωσει το αξιωμα το ukraine-reporter καθε βδομαδα επανω εισαι, πως τα καταφερνεις πες και σε μας τη συνταγη;

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16

ακριβως καπως ετσι ειπα οτι απο κοντα υπαρχουν ατελειες και ηλικιακα...οχι μονο εμφανησις

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
παρ'τη??? να την παρω;
κι εγω θα πηγαινα για παρτΥ της  :2funny:
αν και νομιζω οτι μηδαμΙνες ελπιδες ειχες μαζι της αν δεν ηταν το λοβ στορυ και το καμ σαμμερ ιν γρης φορ χολινεις σου μι  :blahblah1:

ναι παπαρα σιγα να μην περιμενει εμενα ......δεν πα να την παρης, τι εσυ τι καποιος αλλος εμενα το ιδιο μου κανει.
παντος εισαι μεσα για τι καμ σαμμερ εχει το καλο του και πιθανο σπονσοριγκ μην ξεχνιωμαστε με το λαβ στορυ,  αυτο ειναι το περιτυλιγμα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom