Πριν από λίγο, μιλούσα στο φέισμπουκ με ένα γκομενάκι από Κίεβο που είχα τσιμπήσει από couchsurfing. Του είχα στείλει μήνυμα όσο ήμουν Κίεβο να συναντηθούμε. Εστειλε απάντηση μετά από 2 μήνες !!!!! Εγραφε σόρρυ αλλά τώρα είδα το μήνυμα.
Της απάντησα γράφοντας της να μου στείλει το γουτσαπ της να τα πούμε και μου απάντησε μετά από 2 εβδομάδες.
Της ξαναζητάω το γουατσαπ και μου λέει ότι δεν το δίνω. Της λέω γιατί ; Δεν σου αρέσω ; Μου απαντάει, ότι απλά είμαι
Unsexual !!!!!
Αντε λέω, αυτή απλά δεν γουστάρει και λέει δικαιολογίες. Το συνεχίζει το τροπάριο και μάλιστα επέμενε ότι δεν της κάνει εντύπωση το σεχ και μάλιστα υπάρχουν κι άλλοι άνθρωποι που πιστεύουν το ίδιο. Της λέω αυτό από το μυαλό σου το έβγαλες ή είσαι σε κάποιο γκρουπ ; Μου λέει όχι, τίποτα από τα δύο δεν ισχύει και γιατί ρωτάς ; Της γράφω ότι μάλλον πρέπει να πας σε κανένα γιατρό γιατί αυτά που μου γράφεις δεν είναι νορμαλ. Μου απαντάει είμαι μια χαρά και ποιος είσαι εσύ που θα μου πει κάτι τέτοιο, δείχνοντας ότι είχε τσατιστεί! Μου πετάει έπειτα και ένα μαδερφακερ και με μπλοκάρει!!!
Απίστευτο ;;;;
Ξέρεις κανείς τι είδους πεποιθήσεις είναι αυτές κι αν υπάρχει κάποια αίρεση ;
Εμένα πάντως κάτι μου λέει ότι η τύπισσα είχε υποστεί κάποιον βιασμό και είχε πολύ άσχημα βιώματα στο παρελθόν.
Ειναι 22, φοιτήτρια και από σώμα δεν έλεγε και πολλά και όχι και πολύ καλή φάτσα.