Νέα

Τί γίνεται με Κίεβο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

WORLD TRAVELER

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2013
Κριτικές
8
Like
93
Πόντοι
16
χαχα μαλλον ετσι εγινε,παντως για εμενα το προσωπο παιζει μεγαλο ρολο

ας ξαναβαλω μια παλια μολδαβεζα που ειχα παρει πριν χρονια :grin: σε κλαμ στο κισιναου εδω,αυτο το στυλ μου αρεσει πολυ
ψηλη και με εντονα καβλωτικα χαρακτηριστικα :grin: :grin: :grin:

πολυ δυνατο μωρο

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Αν κλεισεις εκει 24 ωρες με μια μονο semipro μπαινεις αυτοματα σε status severe underperformance.

Status ανεπιτρεπτο βεβαια για βσλκανιο τσοπανη.

Λαβε γρηγορσ τα μετρα σου !!    :2funny: :2funny:

Δεν έχει εδώ πολλές σεμιμπρος.Ούτε στα κλαμπ έχει.Εδώ είναι πιο πολύ για ρομαντικό τουρισμό.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606

Να βάλω Τσέχες,Ουκρανές και Πολωνές που γαμούσα πριν από 10 χρόνια να πάθετε πλάκα.Οι παλιές φωτό δεν έχουν καμία αξία σημασία έχουν τα σημερινά δεδομένα.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
βιζιτα + ροματζο = ο τελειος συνδιασμος

Εδώ είναι πολύ καλά για daygame.Τα καφέ είναι γεμάτα γκόμενες.Θα βγω ξανά έξω τώρα είμαι μέσα λόγω κρύου αλλά ο καιρός αισθητά βελτιωμένος σε σχέση με 3 βδομάδες πριν.

WORLD TRAVELER

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2013
Κριτικές
8
Like
93
Πόντοι
16
Να βάλω Τσέχες,Ουκρανές και Πολωνές που γαμούσα πριν από 10 χρόνια να πάθετε πλάκα.Οι παλιές φωτό δεν έχουν καμία αξία σημασία έχουν τα σημερινά δεδομένα.

εχει και τωρα φιλε kman απλα θελει περισσοτερα δολαρια τωρα απο οτι παλια

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
εχει και τωρα φιλε kman απλα θελει περισσοτερα δολαρια τωρα απο οτι παλια

Τσεχία έχουν αλλάξει πολύ τα πράγματα.Μουνάρες έβγαζες Τσεχία και Ρωσία γιατί υπάρχουν πολλές.Ουκρανία έχει πολύ λίγες μουνάρες και είναι όλες καπαρωμένες.
Εδώ στο Λβωφ έχουν αρχίσει και να παχαίνουν οι κώλοι τους χωρίς βέβαια να φτάνουν τα πολωνικά στάνταρ είναι όμως κοντύτερες από τις Πολωνέζες και όχι τόσο βυζαρούδες.Οι Ουκρανοί στα κλαμπ πολύ γεροδεμένοι και καλοντυμένοι το πρωί βέβαια χάλια ο μέσος όρος αλλά όχι κατώτερος από Πολωνία.

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.130
Πόντοι
2.356
Ναι πολυ καλο και ψηλο,δυνατη με κωλαρα ονειρο.
Δεν εχουν αλλαξει και πολυ τα πραγματα Μολδαβια παρα την ελευθερη βιζα που ισχυει εδω και 1,5 χρονο και εχουν φυγει πολλες.
Απειρες εχει παλι τετοιες,το εργοστασιο παραγει συνεχως  :grin:

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
βιζιτα + ροματζο = ο τελειος συνδιασμος

Βαλκακανοπουτσισμος και ρομαντζο !!!???

Καπου με μπερδεψατε μαγκες.Κσι με το κοντερ που δεν γραφει τι κσνουμε ??

Ισως ζουμε τη γεννεση νεου δογμστος !!!

Του Νεοβσλκανοπουτσισμου !!

Ιστορικες Στιγμες !!

WORLD TRAVELER

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2013
Κριτικές
8
Like
93
Πόντοι
16
Ναι πολυ καλο και ψηλο,δυνατη με κωλαρα ονειρο.
Δεν εχουν αλλαξει και πολυ τα πραγματα Μολδαβια παρα την ελευθερη βιζα που ισχυει εδω και 1,5 χρονο και εχουν φυγει πολλες.
Απειρες εχει παλι τετοιες,το εργοστασιο παραγει συνεχως  :grin:

δυστηχως Τασο φευγουν απο την μολδαβια πολλες, εγω το σεπτεβριο που πηγα εκανα μαλακια που δεν κατεβασα κοπελα, εχουν δικαιωμα να κατσουν 3 μηνες στην ελλαδα να ανεβουν μετα μολδαβια και να ρθουν παλι. εχω πολους γνωστους επανω που μπορουν να με βοηθησουν να κατεβασω κοπελες

WORLD TRAVELER

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2013
Κριτικές
8
Like
93
Πόντοι
16
Τσεχία έχουν αλλάξει πολύ τα πράγματα.Μουνάρες έβγαζες Τσεχία και Ρωσία γιατί υπάρχουν πολλές.Ουκρανία έχει πολύ λίγες μουνάρες και είναι όλες καπαρωμένες.
Εδώ στο Λβωφ έχουν αρχίσει και να παχαίνουν οι κώλοι τους χωρίς βέβαια να φτάνουν τα πολωνικά στάνταρ είναι όμως κοντύτερες από τις Πολωνέζες και όχι τόσο βυζαρούδες.Οι Ουκρανοί στα κλαμπ πολύ γεροδεμένοι και καλοντυμένοι το πρωί βέβαια χάλια ο μέσος όρος αλλά όχι κατώτερος από Πολωνία.

εγω τωρα που θα παω κιεβο θα παιξω με επαγγελματιες, δεν προκειται να ασχοληθω με σεμιπρο η καμακι

WORLD TRAVELER

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2013
Κριτικές
8
Like
93
Πόντοι
16
Βαλκακανοπουτσισμος και ρομαντζο !!!???

Καπου με μπερδεψατε μαγκες.Κσι με το κοντερ που δεν γραφει τι κσνουμε ??

Ισως ζουμε τη γεννεση νεου δογμστος !!!

Του Νεοβσλκανοπουτσισμου !!

Ιστορικες Στιγμες !!

:kneel: :kneel: :kneel:

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.130
Πόντοι
2.356
δυστηχως Τασο φευγουν απο την μολδαβια πολλες, εγω το σεπτεβριο που πηγα εκανα μαλακια που δεν κατεβασα κοπελα, εχουν δικαιωμα να κατσουν 3 μηνες στην ελλαδα να ανεβουν μετα μολδαβια και να ρθουν παλι. εχω πολους γνωστους επανω που μπορουν να με βοηθησουν να κατεβασω κοπελες
Ξερω οτι φευγουν πολλες το εγραψα,εχει ομως ακομα ψωμι η ολη φαση  :grin:
Απο την αλλη εχει και το θετικο του αυτο γιατι τις κατεβαζεις χωρις πολλες διαδικασιες ελλαδα οταν γουσταρεις το καλοκαιρι.
κατεβασα ηδη δυο,την μια την εχω ποσταρει πριν λιγο καιρο και εδω

Δ

Διαγραμμένο μέλος 136408

Επισκέπτης
Απο την αλλη εχει και το θετικο του αυτο γιατι τις κατεβαζεις χωρις πολλες διαδικασιες ελλαδα οταν γουσταρεις το καλοκαιρι.

Γειά σου φίλε Τάσο, με τα ωραία σου  :rockon: :rockon: :hi:

WORLD TRAVELER

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2013
Κριτικές
8
Like
93
Πόντοι
16

:thumbsup:

flirter

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Like
245
Πόντοι
36
Πριν από λίγο, μιλούσα στο φέισμπουκ με ένα γκομενάκι από Κίεβο που είχα τσιμπήσει από couchsurfing. Του είχα στείλει μήνυμα όσο ήμουν Κίεβο να συναντηθούμε. Εστειλε απάντηση μετά από 2 μήνες !!!!! Εγραφε σόρρυ αλλά τώρα είδα το μήνυμα.
Της απάντησα γράφοντας της να μου στείλει το γουτσαπ της να τα πούμε και μου απάντησε μετά από 2 εβδομάδες.
Της ξαναζητάω το γουατσαπ και μου λέει ότι δεν το δίνω. Της λέω γιατί ; Δεν σου αρέσω ; Μου απαντάει, ότι απλά είμαι
Unsexual !!!!! :jerking:
Αντε λέω, αυτή απλά δεν γουστάρει και λέει δικαιολογίες. Το συνεχίζει το τροπάριο και μάλιστα επέμενε ότι δεν της κάνει εντύπωση το σεχ και μάλιστα υπάρχουν κι άλλοι άνθρωποι που πιστεύουν το ίδιο. Της λέω αυτό από το μυαλό σου το έβγαλες ή είσαι σε κάποιο γκρουπ ; Μου λέει όχι, τίποτα από τα δύο δεν ισχύει και γιατί ρωτάς ; Της γράφω ότι μάλλον πρέπει να πας σε κανένα γιατρό γιατί αυτά που μου γράφεις δεν είναι νορμαλ. Μου απαντάει είμαι μια χαρά και ποιος είσαι εσύ που θα μου πει κάτι τέτοιο, δείχνοντας ότι είχε τσατιστεί! Μου πετάει έπειτα και ένα μαδερφακερ και με μπλοκάρει!!! :jerking:
Απίστευτο ;;;;  :headbang: :headbang:
Ξέρεις κανείς τι είδους πεποιθήσεις είναι αυτές κι αν υπάρχει κάποια αίρεση ;
Εμένα πάντως κάτι μου λέει ότι η τύπισσα είχε υποστεί κάποιον βιασμό και είχε πολύ άσχημα βιώματα στο παρελθόν.
Ειναι 22, φοιτήτρια και από σώμα δεν έλεγε και πολλά και όχι και πολύ καλή φάτσα.

WORLD TRAVELER

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2013
Κριτικές
8
Like
93
Πόντοι
16
Πριν από λίγο, μιλούσα στο φέισμπουκ με ένα γκομενάκι από Κίεβο που είχα τσιμπήσει από couchsurfing. Του είχα στείλει μήνυμα όσο ήμουν Κίεβο να συναντηθούμε. Εστειλε απάντηση μετά από 2 μήνες !!!!! Εγραφε σόρρυ αλλά τώρα είδα το μήνυμα.
Της απάντησα γράφοντας της να μου στείλει το γουτσαπ της να τα πούμε και μου απάντησε μετά από 2 εβδομάδες.
Της ξαναζητάω το γουατσαπ και μου λέει ότι δεν το δίνω. Της λέω γιατί ; Δεν σου αρέσω ; Μου απαντάει, ότι απλά είμαι
Αντε λέω, αυτή απλά δεν γουστάρει και λέει δικαιολογίες. Το συνεχίζει το τροπάριο και μάλιστα επέμενε ότι δεν της κάνει εντύπωση το σεχ και μάλιστα υπάρχουν κι άλλοι άνθρωποι που πιστεύουν το ίδιο. Της λέω αυτό από το μυαλό σου το έβγαλες ή είσαι σε κάποιο γκρουπ ; Μου λέει όχι, τίποτα από τα δύο δεν ισχύει και γιατί ρωτάς ; Της γράφω ότι μάλλον πρέπει να πας σε κανένα γιατρό γιατί αυτά που μου γράφεις δεν είναι νορμαλ. Μου απαντάει είμαι μια χαρά και ποιος είσαι εσύ που θα μου πει κάτι τέτοιο, δείχνοντας ότι είχε τσατιστεί! Μου πετάει έπειτα και ένα μαδερφακερ και με μπλοκάρει!!! :jerking:
Εμένα πάντως κάτι μου λέει ότι η τύπισσα είχε υποστεί κάποιον βιασμό και είχε πολύ άσχημα βιώματα στο παρελθόν.
Ειναι 22, φοιτήτρια και από σώμα δεν έλεγε και πολλά και όχι και πολύ καλή φάτσα.

παντος αυτο πρωτη φορα το ακουω και εχω μεινει με ανοιχτο το στομα, δεν ξερω φιλε τι μπορει να ειχε στο μυαλο της η κοπελα αλλα παντος δεν πηγαινε καλα αυτο ειναι το μονο σιγουρο

kudni

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2016
Like
2
Πόντοι
1
άστο μην την ψάχνεις.δεν έχεις ιδέα τι θα πει physcho ουκρανεζα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom