allantalon
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Απρ 2008
- Like
- 20
- Πόντοι
- 16
παρθενοκυνηγε
κρυφοβιζιτες ειναι ρε... ναι παρθενες απο τα αυτια............
παρθενοκυνηγε
ΚΑΛΑ ονειρεψου ...........
θα ειθελα και εγω να ειναι ετσι διοτι ετσι νομιζα αλλα τζιφος αυτεσ ειναι σπανιες εδω η απλα δεν υπαρχουν.
Τελικα πειστευω οτι μονο Σλαβιανι γαμει και δερνει οπου παει, ολοι οι αλλοι λογια μονο ...
Οδησσο . Κιεβο και το κυριοτερο Κισινεφ ετρωγα στο εστιατωριο και μου εστειλε συστημενη γκομενα απο αυτον να γαμηθει το βραδυ μαζι μου που;;;; στο κισινεφ που δεν εχει πατηση το ποδι του ο ιδιος εκει,
και σε ολα τα σημεια που παω ειναι ο μονος που πασαρει βοηθα συναγωνιστες τα σεβη μου Σλαβι.
Αθηνα ειμαιΟσο ειμαι εδω οκ μετα δεν ξερω ... 2000 γριβνα η καθε μια οχι και οι τρεις μαζι που θα ηταν το ιδανικο οπως Οδησσο.
Σλαβιανι που εισαι ρε γαμωτο να κανεις διαπραγματευσεις και να τις παρεις με καλυτερες τιμες... ειναι υπερκτιμημενες...
Σλαβι τα σεβη μου.
τζαμπα κεφι εκανα δηλαδη
οχι ρε μαλ..α.. δεν το πιστευωκρυφοβιζιτες ειναι ρε... ναι παρθενες απο τα αυτια............
πες κι αλλα πες κι αλλα
ευλογησε λιγο τα γενια μου
Αθηνα ειμαι
δεν ξαναπαω ουκραινα
μαυρα χαλια δηλ...γαμω την ουκρανια μου τοτε.Τασσο στο Ντε ζα βου εβρισκα καλυτερρες γκομενες ποιο νεες και ποιο εμφανισιμες μην ακους τον καθε εναν τι λεει.
Η DJ στον αγαπουλα ειναι ανωτερη απο αυτες που ειδα χτες και σημερα στα κλαμπ.
οχι ρε μαλ..α.. δεν το πιστευω
..κι εγω μουπε ο τασος ητανε φοιτητριες κ σε ειδαν στην πισινα του χοτελ με το μπουρνουζι κ σ ερωτευθηκανε ... :o :o :o
"ta eykola ta logia ta megala"... :o :oδεν ξαναπαω ουκραινα
μαυρα χαλια δηλ...γαμω την ουκρανια μου τοτε.
ακυρο το ταξιδι που λεγαμε
καλα εκεινη που ειχες παρει απο ντεζαβου οταν ημασταν μαζι ηταν αστερακι
το ακυρωσα ηδη τοτε...καλα που δεν εκλεισα τα εισιτηριαεδω τετοια δεν.................... ουτε εκει που θες να πας...
αν εισαι καλο παιδακι...θα σου στειλω εγω να δεις , και μονο να δεις δυο πραγματικα μοντελα...θα σε αφηω μονο να τα βγαλεις φωτο να ερθουν να με επισκευτουν Ελλαδα αν αξιζουν απο κοντα οσο στις φωτοουτε εγω .......χωρις εσενα. Τελος απο μενα τα ταξιδια μονο κισινεφ μονος μου.
το ακυρωσα ηδη τοτε...καλα που δεν εκλεισα τα εισιτηρια
φιλε μονο συστημενος αν καποιος εχει τετοιες επαφες αλλα εγω δεν ειδα ουτε στο δρομο ουτε σε ακριβα αυτοκινητα μεσα τετοιες γυναικαρες..
οι πρωην ολες του ανηψιου ειναι φωτομοντελα 5 αστερων μπρος σε αυτες εδω.
αν εισαι καλο παιδακι...θα σου στειλω εγω να δεις , και μονο να δεις δυο πραγματικα μοντελα...θα σε αφηω μονο να τα βγαλεις φωτο να ερθουν να με επισκευτουν Ελλαδα αν αξιζουν απο κοντα οσο στις φωτο
ο κμν ολο μαλ..ιες λεει
με ωραιο τροπο γραφης κ διασκεδαστικο,αλλα μαλ..ιες
εσυ ομως κατι σε εχει καψει ο μιτσ29 μου φαινεται,μαλλον σε θεμα ατιτιουντ κ προσεγγισης...δεν εξηγειται αλλιως
δεν γινεται τωρα 35χρονων να σε πει καποια μεγαλο που θενα στον πλανητη ποσο μαλλον ουκρανια που πολλες 20-25αρες εχουν 40-50αρη γκομενο η αντρα με μονο του προσον κανα 500ευρω εισοδημα το μηνα...
[/quote ναι και ομως με ειπε μεγαλο.κιεβο πριν 5 χρονια μια 19 μου ειπε εισε σαν τον πατερα μου.εχω φιλους 50 με 30 ουκρανια αλλα εχουν λεφτα εκει και αυτες τις εχουν ελευθερα κυκλοφωρανε χωρις τον ελεχο που θα εκανε ενας ζηλιαρης ελληνας.αουτες που θελουν λεφτα μονο σου λενε δεν εισαι μεγαλος πολυ 10 χρονια χαχαχαχ
den εχει τιποτα το κιεβο,,οποια ΕΙΝΑΙ καλη εχει παει ντουμπαι η τουρκια η ζηταει 200 την ωρα....φιλε μονο συστημενος αν καποιος εχει τετοιες επαφες αλλα εγω δεν ειδα ουτε στο δρομο ουτε σε ακριβα αυτοκινητα μεσα τετοιες γυναικαρες..
οι πρωην ολες του ανηψιου ειναι φωτομοντελα 5 αστερων μπρος σε αυτες εδω.