Νέα

Τί γίνεται με Κίεβο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
βλεπε επικαιρη απαντηση στο μαιμουδοθρεντ  :grin: :grin: :grin:
αλλο η σιβηρια κι η καμτσακα κι αλλο η οδησος κριμαια κι η κονσταντζα  :grin:
δηλ η λωζανη πουναι κ κοντα μου πιο σχεση εχει με την κοζανη απ οσο αυτα που λες-δηλ σιβηρια οπως τα περιγραφεις-με νοτ ουκρανια κ μολντοβα!! :grin: :hi: :hi:
κοιτα μπορει να τα λεμε μια χαρα , δεν θελω ομως να γινεσε εσυ η καποιος αλλος προσβλητικος γιατι μπορω και γω να το γαμισω στο τρολαρισμα το θεμα με τα τρακτερ και τα λαντα
εγω τα λεω οπως ειναι , δηλαδη για αυτα που εχω δει , και τουλαχιστον σοφια μπρατισλαβα τιμισοαρα και 1-2 αλλες ανατολικες πολεις που εχω δει μονο μαυριλα μου βγαζουν απο εκει και περα για να μαζευετε ολη η δυτικη ευρωπη αυστραλια αμερικη που οπως λες και συ τα εχουν πιο κοντα τους κατι θα ξερουν απο καλοπεραση σε διακοπες
τωρα αν ο στοχος ειναι ποσους πουτσους θα βαλει καποιος , καθετε και σπιτι και παιρνει αμπαριζα τα σαιτ με πουτανες και δωστου

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.339
Πόντοι
28.786
φιλε στεφαν εχεις για πολλοστη φορα λαθος
το κιεβο ειναι χαλια τοχουμε πει κ παντου εχει χαλασει σε σχεση με 3-5 χρονια πριν
αλλα σε σχεση με σοφια παντου αλλου ειναι υπεροχα... :grin:
αν θερμα κλιματα εννοεις την απω ανατολη κ την μαιμουδοσκηνη,θα σου πει κι ο αλλαν οτι κι εγω, ισως..δεν πατησαμε ακομα τα 60 να μην μας σηκωνεται κ να θελουμε μονο μασαζ... ;) :grin: :grin:

Σου εχω εξηγησει με "χειροπιαστα" παραδεγματα οτι υπαρχουν πολλων ειδων "θερμα κλιματα" !! :2funny: :hi:

Τhink Globaly !! :hi:

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
κοιτα μπορει να τα λεμε μια χαρα , δεν θελω ομως να γινεσε εσυ η καποιος αλλος προσβλητικος γιατι μπορω και γω να το γαμισω στο τρολαρισμα το θεμα με τα τρακτερ και τα λαντα
εγω τα λεω οπως ειναι , δηλαδη για αυτα που εχω δει , και τουλαχιστον σοφια μπρατισλαβα τιμισοαρα και 1-2 αλλες ανατολικες πολεις που εχω δει μονο μαυριλα μου βγαζουν απο εκει και περα για να μαζευετε ολη η δυτικη ευρωπη αυστραλια αμερικη που οπως λες και συ τα εχουν πιο κοντα τους κατι θα ξερουν απο καλοπεραση σε διακοπες
τωρα αν ο στοχος ειναι ποσους πουτσους θα βαλει καποιος , καθετε και σπιτι και παιρνει αμπαριζα τα σαιτ με πουτανες και δωστου
αν θες την γνωμη μου οι αυστραλοι πανε πειδη ειναι φτηνα κι ειναι διπλα
κι οι ευρωπαιοι γερμανιι κι ελβετοι πουμαι σε θεση να γνωριζω,πανε το 90% μονο κ μονο γιατι ευρωπη δεν βρισκουν αυτοι να γαμησουν πουθενα εκτος απο μπουρδελα....
δεν λεω οτι σιγουρα δεν υπαρχουν μερη ενδιαφεροντα κ γι αυτο θελω να παω κι ισως παω κι οταν παω συνοδευομενος το πιο πιθανο
απλα επειδη εδω μιλαμε με το πρισμα του ερωτικου προορισμου,σου λεω οτι κι απ οσα μουπε ο τασος κι απ οσα μουπαν αλλοι δυο φιλλοι κι απ οσα βλεπω στο youtube μονο κ μονο γι αυτο,δηλ σεξ-τριπ,εκει ΔΕΝ θα πηγαινα
αυτο ειναι το ποιντ,οχι οτι ειναι πχ πιο ωραια στην τιμισοαρα απο τα νησια σαμουι  :grin: :hi: :hi:
μαλιστα αν ειχα χρονο πηγαινα κι αυριο ,αλλα δυστυχως ενα φτερουγισμα 3 4  μερες ουκρανια ειναι πανευκολο,εκει περα αδυνατον...

Δ

Διαγραμμένο μέλος 136408

Επισκέπτης
θερμό κλίμα έχει και στη Μαύρη Θάλασσα, το καλοκαίρι. Χαλαρώστε, μερικοί, με τη Σόφια. Υπήρχε παλιά μια
εκπομπή "Ελλάδα δεν είναι μόνο η Αθήνα". Ελάτε μια βολτούλα τον Αύγουστο στο Сланчев Бряг και τα ξαναλέμε μετά.
Τα ίδια ισχύουν και για Ταυλανδη, κλπ.. Μην τα γενικεύουμε όλα και παντού. Σύμφωνοι, φοβερές μουναρες στην Ουκρανία,
αλλά απ' όλα έχει ο μπαξές, παντού, και για όλους.  :hi:

• Like
Αντιδράσεις: 968

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
θερμό κλίμα έχει και στη Μαύρη Θάλασσα, το καλοκαίρι. Χαλαρώστε, μερικοί, με τη Σόφια. Υπήρχε παλιά μια
εκπομπή "Ελλάδα δεν είναι μόνο η Αθήνα". Ελάτε μια βολτόύλα τον Αύγουστο στο Сланчев Бряг και τα ξαναλέμε μετά.
Τα ίδια ισχύουν και για Ταυλανδη. Μην τα γενικεύουμε όλα και παντού. Σύμφωνοι, φοβερές μουναρες στην Ουκρανία,

imop ο τοπ προορισμος σε σχεση με  μαυρη θαλλασα,απο  παραλιες κ ομορφια ειναι κατω κατω το σωζοπολ,εχω ν απαω πολλα χρονια αλλα πιστευω ακομα καλο θα ειναι... :)

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
για πειτε τωρα βγαζω εισητηρια και παω

θελει βιζα?

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
για πειτε τωρα βγαζω εισητηρια και παω

θελει βιζα?

Αν  ενοεισ Κιεβο  οχι -
Αντε ελα  εχω 3 μωρα 22 - 23-ν 24 ετων 2000 γριβνα το  2ωρο  μιλανε Αγγλικα να σου τα συστησω οσο ειμαι εδω.
Κυριακη φευγω......

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
Αν  ενοεισ Κιεβο  οχι -
Αντε ελα  εχω 3 μωρα 22 - 23-ν 24 ετων 2000 γριβνα το  2ωρο  μιλανε Αγγλικα να σου τα συστησω οσο ειμαι εδω.
Κυριακη φευγω......

ναι ε??
καλη φαση
θα μου δωσεις συστασεις,κοιτα να κρατησεις επαφες να με στειλεις συστημενο

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
ναι ε??
καλη φαση
θα μου δωσεις συστασεις,κοιτα να κρατησεις επαφες να με στειλεις συστημενο

Οσο ειμαι εδω οκ μετα δεν ξερω ... 2000 γριβνα η καθε μια οχι και οι τρεις μαζι που θα ηταν το ιδανικο οπως Οδησσο.

Σλαβιανι που εισαι ρε γαμωτο να κανεις διαπραγματευσεις και να τις παρεις με καλυτερες τιμες... ειναι υπερκτιμημενες...

Σλαβι τα σεβη μου.

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.130
Πόντοι
2.356
μεσοβδομαδα στο κισινεφ ειχα να παω καπου να διασκεδασω εδω  δεν εχει η κοπελα ειναι απο το Κιεβο οποτε δεν μπορει να μου πει κανεις οτι δεν ηξερα που να παω τεσπα....
Φωτο γνωριζεις οτι εγω δεν ειμαι λάτρης, αν κατση να την βγαλω εχει καλώς αλοιως δεν το παλευω καθ οτι, εγω αρχειο δεν κρατω ζω το σημερα δεν μενω πισω το αυριο δεν ξερω τι θα φερει..

Ερωτηση προς ολους τους προηγουμενους με πολλα παρασημα στο Κιεβο που ειναι η πάσα;;; τι διαολο ολοι ειναι αγαπητικοι εδω δεν εχουν επι χρημασι κατακτησεις;;;;;
ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ  που ειναι οι προτασεις σας;;;;;;;

Τελικα πειστευω οτι μονο Σλαβιανι γαμει και δερνει οπου παει,  ολοι οι αλλοι λογια μονο ...
Οδησσο . Κιεβο και το  κυριοτερο Κισινεφ ετρωγα στο εστιατωριο και μου εστειλε συστημενη γκομενα απο αυτον να γαμηθει το βραδυ μαζι μου που;;;; στο κισινεφ που δεν εχει πατηση  το ποδι του ο ιδιος εκει,
και σε ολα τα σημεια που παω ειναι ο μονος που πασαρει βοηθα συναγωνιστες  τα σεβη μου Σλαβι.
Τι σχεση εχει ρε το αυριο με το σημερα με τις φωτο που ειπα?  :grin: βαλε καμμια να δουμε αν μπορεσεις για να κρινουμε την ποιοτητα,αυτο εννοω
5-6 τηλ σου εδωσα οταν πηγες κισιναου τον νοεμβριο,με προσβαλλεις τωρα χαχαχα
πρεπει να κακογαμησες στο κιεβο,μεσα στα νευρα φαινεται οτι εισαι  :grin:

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.130
Πόντοι
2.356
εκπομπή "Ελλάδα δεν είναι μόνο η Αθήνα". Ελάτε μια βολτούλα τον Αύγουστο στο Сланчев Бряг και τα ξαναλέμε μετά.
Τα ίδια ισχύουν και για Ταυλανδη, κλπ.. Μην τα γενικεύουμε όλα και παντού. Σύμφωνοι, φοβερές μουναρες στην Ουκρανία,

ωραιος φιλε popov  :thumbsup:  sunny beach δυο καλοκαιρια ειχα παει το 06 και το 07,μια χαρα περασα τοτε.
ειχε ενα στρηπτιζαδικο λιγο πιο πανω απο την κεντρικη οδο αλλα δεν θυμαμαι το ονομα,καλα κομματια ειχε τοτε και τα επαιρνες για δυορω εξω με πενηντα ευρω νομιζω  ;)

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.130
Πόντοι
2.356
αν θες την γνωμη μου οι αυστραλοι πανε πειδη ειναι φτηνα κι ειναι διπλα
κι οι ευρωπαιοι γερμανιι κι ελβετοι πουμαι σε θεση να γνωριζω,πανε το 90% μονο κ μονο γιατι ευρωπη δεν βρισκουν αυτοι να γαμησουν πουθενα εκτος απο μπουρδελα....
δεν λεω οτι σιγουρα δεν υπαρχουν μερη ενδιαφεροντα κ γι αυτο θελω να παω κι ισως παω κι οταν παω συνοδευομενος το πιο πιθανο
απλα επειδη εδω μιλαμε με το πρισμα του ερωτικου προορισμου,σου λεω οτι κι απ οσα μουπε ο τασος κι απ οσα μουπαν αλλοι δυο φιλλοι κι απ οσα βλεπω στο youtube μονο κ μονο γι αυτο,δηλ σεξ-τριπ,εκει ΔΕΝ θα πηγαινα
αυτο ειναι το ποιντ,οχι οτι ειναι πχ πιο ωραια στην τιμισοαρα απο τα νησια σαμουι  :grin: :hi: :hi:
μαλιστα αν ειχα χρονο πηγαινα κι αυριο ,αλλα δυστυχως ενα φτερουγισμα 3 4  μερες ουκρανια ειναι πανευκολο,εκει περα αδυνατον...
για ταυλανδη ετσι ειναι.
για sex trip  δεν θα ξαναπηγαινα αλλα το μερος ειναι γαματο με φιλοξενο κοσμο και καλο καιρο φυσικα οποτε ενα πουκετ που δεν πηγα θα ηθελα να παω αλλα συνοδευομενος οπως λες  :grin: :grin: :grin:
ο στεφαν προφανως εχει αρνητικη εμπειρια απο ανατολικη ευρωπη οποτε καλα κανει και παει εκει,καθενας με τα γουστα του οπως ειπαμε.
και εγω βεβαια αυτο εζησα στην ταυλανδη,μεγαλη αρνητικη εμπειρια στην εμφανιση των γυναικων αλλα και πανω στο θεμα του πηδηματος.
τι να πω,μπορει να ετυχε δεν ξερω,παντως 3 ημασταν και σε μια βδομαδα πηραμε απο 5 ο καθενας δηλ συνολο 15 πουτανες απο μασατζιδικα που ηταν οι πιο ακριβες και απο το δρομο που ηταν οι φτηνοτερες  :grin: εκτος απο τις 2-3 οι αλλες ηταν αποτυχια σκετη.

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.130
Πόντοι
2.356
Αν  ενοεισ Κιεβο  οχι -
Κυριακη φευγω......
2000 ειναι κοντα στα 70 ευρω,οχι πολυ φτηνα αλλα αν ειναι καμια τετοια ερχομαι και εγω  :2funny:

Συνημμένα

• kvzOYUNFRDI.jpg
    kvzOYUNFRDI.jpg
    173,7 KB · Εμφανίσεις: 34
Δ

Διαγραμμένο μέλος 136408

Επισκέπτης
ωραιος φιλε popov  :thumbsup:  sunny beach δυο καλοκαιρια ειχα παει το 06 και το 07,μια χαρα περασα τοτε.
ειχε ενα στρηπτιζαδικο λιγο πιο πανω απο την κεντρικη οδο αλλα δεν θυμαμαι το ονομα,καλα κομματια ειχε τοτε και τα επαιρνες για δυορω εξω με πενηντα ευρω νομιζω  ;)

Τάσο, πάνε εκείνες οι εποχές που ήξερες. Το 2014 στα τέσσερα βασικά στριπτιζάδικα (Κλεοπάτρα, Βέλβετ, Αφροντίτα, Παραντάιζ)
χρέωναν 40 γιούρια την πίπα. 60 γιούρια πήδημα το μισάωρο. Γενικά δεν είναι να ψωνίζει κανείς από στριπ και ειδικά Σάννυ Μπήτς
που τους πιάνουν αμερικανάκια τους τουρίστες...  :hi:

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.130
Πόντοι
2.356
Τάσο, πάνε εκείνες οι εποχές που ήξερες. Το 2014 στα τέσσερα βασικά στριπτιζάδικα (Κλεοπάτρα, Βέλβετ, Αφροντίτα, Παραντάιζ)
χρέωναν 40 γιούρια την πίπα. 60 γιούρια πήδημα το μισάωρο. Γενικά δεν είναι να ψωνίζει κανείς από στριπ και ειδικά Σάννυ Μπήτς
που τους πιάνουν αμερικανάκια τους τουρίστες...  :hi:
Καταλαβα παντως τοτε πριπου 100 λεβα ητανε,ειχα παρει μια απο εκει για εξω και πηγαμε στο στο ξενοδοχειο μου.
το στρηπτιζαδικο τωρα το θυμηθηκα το λεγανε go go girls η κατι τετοιο τελως παντων,δεν ξερω αν υπαρχει ακομα καθοτι εχω να παω απο τοτε.
:hi:

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
2000 ειναι κοντα στα 70 ευρω,οχι πολυ φτηνα αλλα αν ειναι καμια τετοια ερχομαι και εγω  :2funny:

ΚΑΛΑ  ονειρεψου  ...........

θα ειθελα και εγω να ειναι ετσι διοτι ετσι νομιζα αλλα τζιφος αυτεσ ειναι σπανιες εδω η απλα δεν υπαρχουν.

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom