Νέα

Τί γίνεται με Κίεβο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)
Δ

Διαγραμμένο μέλος 136408

Επισκέπτης
ναι,η αληθεια ειναι οτι οταν ακουει καποιος για λει κατευθειαν πηγαινει το μυαλο του στη ρουμανια.
πρεπει να το διευκρυνιζω,εχεις δικαιο  :hi:

Τάσο, αυτές οι Ρουμάνες βάζουν φωτιά στα τόπια και τρελαίνουν κόσμο. Γι' αυτό ο νούς ασυναίσθητα κάνει ρουμουνικούς
συνειρμούς. Δεν ξέρω αν συμφωνείς, αλλά για Βαλκάνια, οι Ρουμάνες είναι αχτύπητες. Έχω άριστη γνώμη για το κρεβάτι
που κάνουν, και δυσάρεστη για τον πολύ παρορμητικό χαρακτήρα τους. Είναι, όμως φοβερές...  :hi:

AlexEasyRider

Μέγας
Εγγρ.
3 Ιαν 2016
Κριτικές
12
Like
12.888
Πόντοι
4.546
Τάσο, αυτές οι Ρουμάνες βάζουν φωτιά στα τόπια και τρελαίνουν κόσμο. Γι' αυτό ο νούς ασυναίσθητα κάνει ρουμουνικούς
συνειρμούς. Δεν ξέρω αν συμφωνείς, αλλά για Βαλκάνια, οι Ρουμάνες είναι αχτύπητες. Έχω άριστη γνώμη για το κρεβάτι
που κάνουν, και δυσάρεστη για τον πολύ παρορμητικό χαρακτήρα τους. Είναι, όμως φοβερές...  :hi:
Αγαπητε συναδελφε θα συμφωνησω απολυτα μαζι σου για τις Ρουμανες! Εχω παρε παρει πολλες και σαν call girls & city tours, ενω πολυ παλια (2006-7) τα ειχα και με μια για καποιους μηνες εδω Ελλαδα, αφου ειχα γυρισει απο εξωτερικο, οπου ημουν πολλα χρονια για σπουδες κυριως και μετα δουλεια!
Απιστευτα τσιμπουκια, τρελο γαμησι, γαματα κορμια, αλλα πολυ παρορμητικος-κυκλοθυμικος ο χαρακτηρας τους..!
Τα σεβη μου.
:hi:

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.130
Πόντοι
2.356
που κάνουν, και δυσάρεστη για τον πολύ παρορμητικό χαρακτήρα τους. Είναι, όμως φοβερές...  :hi:
Σωστα φιλε popov,απο τις καλυτερες στο γαμησι και απο τις χειροτερες στο χαρακτηρα.Εχουν αναφερθει αυτα και στο θρεντ του Βουκουρεστιου.Βγαινει αυτο το γυφτοβαλκανιο στην πονηρια οπως στη Βουλγαρια,βεβαια ειναι ενα επιπεδο πιο πανω σε ολα απο τις Βουλγαρες.Αυτες  που τις συναγωνιζονται σε αυτον τον θανατηφορο συνδυασμο(αριστο κρεβατι,απαισιος χαρακτηρας)ειναι οι Ουγγαρεζες,απελευθερωμενες εντελως και θεοτρελλες εντελως :grin: ειναι ειδικη περιπτωση φυσικα,ουτε σλαβες ουτε λατιν.
Παντως οι Ρουμανες ταιριαζουν περισσοτερο στην ιδιοσυγκρασια μας παρα οι Σλαβες που ειναι μεν πιο ομορφες αλλα κρυοκωλες και αγουστες,κακα τα ψεμματα.Οι Μολδαβες μου αρεσουν περισσοτερο απο ολες,ειναι αυτο που ειχε γραψει ο συναγωνιστης nykteros οτι ειναι Ρουμανες αλλα μεγαλωμενες με Ρωσσικη νοοτροπια,με τα θετικα και τα αρνητικα αυτου :grin: :grin: :grin:

kudni

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2016
Like
2
Πόντοι
1
Γυρίστε  το λίγο. Το κάνατε Ρουμανία το Κίεβο.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 136408

Επισκέπτης
Σωστα φιλε popov,απο τις καλυτερες στο γαμησι και απο τις χειροτερες στο χαρακτηρα.Εχουν αναφερθει αυτα και στο θρεντ του Βουκουρεστιου.Βγαινει αυτο το γυφτοβαλκανιο στην πονηρια οπως στη Βουλγαρια,βεβαια ειναι ενα επιπεδο πιο πανω σε ολα απο τις Βουλγαρες.Αυτες  που τις συναγωνιζονται σε αυτον τον θανατηφορο συνδυασμο(αριστο κρεβατι,απαισιος χαρακτηρας)ειναι οι Ουγγαρεζες,απελευθερωμενες εντελως και θεοτρελλες εντελως :grin: ειναι ειδικη περιπτωση φυσικα,ουτε σλαβες ουτε λατιν.
Παντως οι Ρουμανες ταιριαζουν περισσοτερο στην ιδιοσυγκρασια μας παρα οι Σλαβες που ειναι μεν πιο ομορφες αλλα κρυοκωλες και αγουστες,κακα τα ψεμματα.Οι Μολδαβες μου αρεσουν περισσοτερο απο ολες,ειναι αυτο που ειχε γραψει ο συναγωνιστης nykteros οτι ειναι Ρουμανες αλλα μεγαλωμενες με Ρωσσικη νοοτροπια,με τα θετικα και τα αρνητικα αυτου :grin: :grin: :grin:

Τάσο, πάντα σωστός στην κρίση σου! Τα σέβη μου φίλε  :hi: :rockon:

Δ

Διαγραμμένο μέλος 136408

Επισκέπτης
Αγαπητε συναδελφε θα συμφωνησω απολυτα μαζι σου για τις Ρουμανες! Εχω παρε παρει πολλες και σαν call girls & city tours, ενω πολυ παλια (2006-7) τα ειχα και με μια για καποιους μηνες εδω Ελλαδα, αφου ειχα γυρισει απο εξωτερικο, οπου ημουν πολλα χρονια για σπουδες κυριως και μετα δουλεια!
Απιστευτα τσιμπουκια, τρελο γαμησι, γαματα κορμια, αλλα πολυ παρορμητικος-κυκλοθυμικος ο χαρακτηρας τους..!
Τα σεβη μου.
:hi:

Νομίζω, όλοι σε κάποια φάση έχουμε φάει σκάλωμα με την πάρτη τους. Γυναίκες που δημιουργούν μεγάλα πάθη. Ο Τάσος έδωσε μια πολύ σωστή συγκριτική περιγραφή των διαφορών, σε σχέση με τα συν και πλην. Αλλά, είναι σωστό να μην παρασυρόμαστε άλλο απ' της Σειρήνες της Δακίας, και να επανέλθουμε στο Κίεβο, όπως σωστά γράφει ο kudni.  :hi:

ΥΓ. Τσέκαρε τα ΠΜ σου.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Οι Σλάβες δεν παίζονται.Εβλεπα τώρα φωτό από Τσέχες,Πολωνέζες,Ουκρανές που γαμούσα πριν 5-10 χρόνια και ρότε θεόμουνα ήτανε.Μπορώ να πω γαμούσες καλύτερα τότε και με πολύ λιγότερα λεφτά.

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
Οι Σλάβες δεν παίζονται.Εβλεπα τώρα φωτό από Τσέχες,Πολωνέζες,Ουκρανές που γαμούσα πριν 5-10 χρόνια και ρότε θεόμουνα ήτανε.Μπορώ να πω γαμούσες καλύτερα τότε και με πολύ λιγότερα λεφτά.
απο καμακι?καμακι?χαχαχαχαχαχα.

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
Εχεις δίκιο δέκα πούτσοι είναι χαμηλό σκορ αλλά με περιορίζει η ηλικία.
Νομίζω σκληροί πριαπιστές μπορούν να πετύχουν 12-15 πούτσους το διήμερο.

κοψε κατι ρε δεν παιζεσαι.........

Εχω μια απορια ποσο αγαμητοι εισθε και λετε τοσα πολλα για τις γυναικες στο ΚΙΕΒο;;;
Μηπως τις εχετε υπερεκτιμιση;;;;

Ειμαι ΚΙΕΒΟ θα μεινω εως κυριακη εχω κανονιση μια συναντηση με ενα μωρο αλλα αυτα που ειδα σημερα στον δρομο δεν εχουν να ζηλεψουν τιποτα οι κοπελες της Οδησσου και της Μολδαβιας.
θα δουμε και το βραδυ τι μαζευει  η νυχτα και τις επομενες 4 ημερρες και τα λεμε....

ΥΓ> ρε συ βαλκανοπουτσε εδω δεν θα εισουν αυτο το ΠΣΚ;;; τι δουλεια εχεις στο Ελλαδα;;

Σε μια εβδομάδα οργανώνω επιδρομή στο Κίεβο για εξάπλωση του βαλκανικού πούτσου.Οσοι πιστοί προσέλθετε.Στόχος δέκα πούτσοι το διήμερο σε διαφορετικές γκόμενες.

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
απο καμακι?καμακι?χαχαχαχαχαχα.

Χαρι τοσα χρονια Κιεβο Ουκρανια και δεν εχεις επαφες εδω;;;;;

Οποιος πιστος πασα ΠΑΣΑ δεκτη υπο προιποθεση φοτο προς εγγκριση...ο νοων νοήτο.

kudni

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2016
Like
2
Πόντοι
1
κοψε κατι ρε δεν παιζεσαι.........

Εχω μια απορια ποσο αγαμητοι εισθε και λετε τοσα πολλα για τις γυναικες στο ΚΙΕΒο;;;
Μηπως τις εχετε υπερεκτιμιση;;;;

Ειμαι ΚΙΕΒΟ θα μεινω εως κυριακη εχω κανονιση μια συναντηση με ενα μωρο αλλα αυτα που ειδα σημερα στον δρομο δεν εχουν να ζηλεψουν τιποτα οι κοπελες της Οδησσου και της Μολδαβιας.
θα δουμε και το βραδυ τι μαζευει  η νυχτα και τις επομενες 4 ημερρες και τα λεμε....

ΥΓ> ρε συ βαλκανοπουτσε εδω δεν θα εισουν αυτο το ΠΣΚ;;; τι δουλεια εχεις στο Ελλαδα;;
μια που είσαι Κίεβο θύμισε μου δουλεύει εκεί η ελληνική κάρτα σιμ;

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
μια που είσαι Κίεβο θύμισε μου δουλεύει εκεί η ελληνική κάρτα σιμ;

δουλευει αλα δες και τις χρεωσεις. 3 ευρω το λεπτο να καλεσεις εσυ και 1,29 να δεχτεις τηλεφωνημα

οποτε παρε  απο εδω  καρτα και καλεις εσυ οποιος σε παιρνει 6 γρβνα το λεπτο πληρωνω απο εδω για Ελλαδα.

kudni

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2016
Like
2
Πόντοι
1
δουλευει αλα δες και τις χρεωσεις. 3 ευρω το λεπτο να καλεσεις εσυ και 1,29 να δεχτεις τηλεφωνημα

οποτε παρε  απο εδω  καρτα και καλεις εσυ οποιος σε παιρνει 6 γρβνα το λεπτο πληρωνω απο εδω για Ελλαδα.
αν παρω  τηλ απο ελλαδα σε Κίεβο πόσο βγαινει;

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
Χαρι τοσα χρονια Κιεβο Ουκρανια και δεν εχεις επαφες εδω;;;;;

Οποιος πιστος πασα ΠΑΣΑ δεκτη υπο προιποθεση φοτο προς εγγκριση...ο νοων νοήτο.
αλλαξα πολλα νουμερα,κοντακτε πριν 2-3 χρονια εκανα,δεν κρατω επαφες,παντα λειτουργω με το δεν εχω αναγγη κανεναν.απο πουτανες φυσικα ποτε δεν γαμω ιδιες

kudni

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2016
Like
2
Πόντοι
1
αλλαξα πολλα νουμερα,κοντακτε πριν 2-3 χρονια εκανα,δεν κρατω επαφες,παντα λειτουργω με το δεν εχω αναγγη κανεναν.απο πουτανες φυσικα ποτε δεν γαμω ιδιες
σωστός. Γιατί γιατί κάποιοι μεγάλοι γαμιαδες καταντανε να τρέχουν με λουλούδια και γλυκά πίσω απ τις ιδιες πουτανες.

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
καλημερα απο Κιεβο,

εντυπωσεις 1ης χτεσινης ημερας...........χαλια μαυρα
νεκρη πολι δεν κινειτε τιποτα για τεταρτη βραδυ...μονο επαγγελματιες διαθεσιμες ανα πασα ωρα και στιγμη.

εκανα μια βολτα με φιλη που ειχα κανονιση να βρεθουμε μεσω  αγαπητικιας συναγωνιστη.
δωματιο καλο στο κεντρο 2800 γριβνα για 4 βραδυα ειχε και με 1700 αλα δεν μου αρεσε.

Εστιατωριο  Μοκκο  στο δρομο με τις φιρμες bvlgari κλπ τιμες Ελλαδος (ακριβο).
2 μεριδες στρογκανοφ μοσχαρακι με πουρε - 1 πρασινη σαλατα -2 μπυρες= 750 γριβνα.

εστιατωριο Ιταλικο  Μαφια απο υποδειξη Σλαβιανι καλο οικονομικο μικρες μεριδες.
2 καρμποναρες - 1 μπυρα - 3 ποτηρια κρασι = 650 γριβνα

ποιοτικα ομως και καλο φαγητο και τα δυο εστιατωρια.

οι δρομοι ολοι αδειοι κινηση  στους πεζοδρομους μηδεν (μιλω για μετα τις 10.00 μμ)
καραοκε μπαρ σχεδον ολλα κλειστα......τελικα βρηκαμε καποιο και μπηκαμε αλα κοσμος λιγοστος μεσα.
6 ουισκι - 2 κοκακολες- 1 σαμπανια = 1200  γριβνα.

Καριμπιαν κλαμπ τρεις και ο κουκος και καποιες πεθαμενες ηλικιακα για τα γουστα μου...
εισοδο μονο για τους ανδρες 200 γριβνα (οι γυναικες δεν πληρωνουν) -τραπεζι ποτο 900 γριβνα.
στο μπαρ δεν ξερω ποσο χρεωνουν το ποτο απλα εφυγα δεν καθισα ουτε πληρωσα τιποτα απογοητευση σκετη απο κοσμο κτηρια και γυναικες ναι μεν αλλα οχι σουπερ σταρ.

Μολντοβα κισινεφ περνουσα και περναω καλυτερα απο αποψη γυναικων και νυχτερινης ζωης
ισως παιζει  ρολλο οτι εχω γνωστους να κινηθω καλυτερα εκει παρα εδω.

θα  δουμε τι αλλο θα δουμε νεξτ 3 ημερρες νυχτες. 

1 ευρω = 29,5 γριβνα.

επικοινωνια με Αγγλικα αλλα η γνωση Ρωσσικων ανοιγει πολλες πορτες και ποδια...

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
θα σε κραξει ο κμαν χαχαχαχαχαχα.παιζω μαμπα μου απαντησαν μονο 2 αλλα δεν ξαναπαντησαν

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom