Νέα

Τί γίνεται με Κίεβο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Δ

Διαγραμμένο μέλος 136408

Επισκέπτης
Παράθεση από: duskolieggrafi στις χθες στις 23:20
Αυτό τύπε για να δεις πως κάποια πράγματα τα έχει αχταρμά στο μυαλό του ο Έλληνας... Ζήτημα αν το 90% όσων εκφράζουν άποψη για Ρωσίδες πχ έχουν γνωρίσει πραγματική Ρωσίδα. Ένας φίλος μου έλεγε τις προάλλες οτι δεν του αρέσουν καθόλου οι ανατολικές - στην πορεία της κουβέντας κατάλαβα πως με τον όρο ανατολικές εννοούσε Βουλγάρες και Ρουμάνες...

και αυτες που γνωρισαν μονο μπαροβιες βιζιτες και μεταναστριες που μοιαζουν σαν τερατα της φυσης.βλεπω κυπρο ιδικα απο βουλγαρια και ρουμανια κατι τερατα με μαλλια σαν μεδουσα και προιστορικες απο χωρια και διερωτουμε πως εμαθαν για την κυπρο ενω στο βουκουρεστι και σοφια δεν πηγαν ποτε στην ζωη τους.πολλες φορες εγραψα αλλο ο κοσμος εκει αλλο οι προβληματικοι που βλεπετε ελλαδα και κυπρο.βουκουρεστι ειναι τοπ γκομενες ποιοτηκα καμια σχεση με τα τερατα που βλεπω

Έτσι, μπράβο παίδες! Είχε μαλλιάσει η γλώσσα μας, να τα λέμε και αλλού περί Ρωσίδων κλπ., με τον φίλο nuktero.  :hi:

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
1. Εγω μίλησα για Ρουμάνες και Βουλγάρες, είναι οι Ρουμανοβουλγάρες Σλάβες; Εγώ τις λέω βαλκανογύφτισσες...
2. Ρε τύπε, επειδή εμείς πληρώνουμε και γαμάμε κάποιες σημαίνει οτι όλες οι Σλάβες είναι πουτάνες; Δηλαδή επειδή η Ηλιάδη, που βλέπω το νήμα της, είναι καμμένη ξεκωλιάρα αυτό σημαίνει οτι όλες οι Ελλεηνίδες είναι καμένες ξεκωλιάρες;
ειδες και εσυ εχεις λαθος για ρουμανια.πηγα 3 φορες βουκουρεστι γεναρι τελευταια φορα και μια σοφια.ο γαμπρος μου σπουδασε κωνσταντζα εχω φιλους αρκετους κυπριους που ζουνε βουκουρεστι και ετσι ξερω απο πρωτο χερι ο κοσμος εχει λαθος γνωμη

Δ

Διαγραμμένο μέλος 136408

Επισκέπτης
Παράθεση από: duskolieggrafi στις χθες στις 23:33
1. Εγω μίλησα για Ρουμάνες και Βουλγάρες, είναι οι Ρουμανοβουλγάρες Σλάβες; Εγώ τις λέω βαλκανογύφτισσες...
2. Ρε τύπε, επειδή εμείς πληρώνουμε και γαμάμε κάποιες σημαίνει οτι όλες οι Σλάβες είναι πουτάνες; Δηλαδή επειδή η Ηλιάδη, που βλέπω το νήμα της, είναι καμμένη ξεκωλιάρα αυτό σημαίνει οτι όλες οι Ελλεηνίδες είναι καμένες ξεκωλιάρες;

ειδες και εσυ εχεις λαθος για ρουμανια.πηγα 3 φορες βουκουρεστι γεναρι τελευταια φορα και μια σοφια.ο γαμπρος μου σπουδασε κωνσταντζα εχω φιλους αρκετους κυπριους που ζουνε βουκουρεστι και ετσι ξερω απο πρωτο χερι ο κοσμος εχει λαθος γνωμη

Φίλε duskolieggrafi, στο πρώτο, δεν έχεις δίκιο. Στο δεύτερο συμφωνώ. Για Ρουμανία, ο φίλος λέοντας με σούζον τον βίλλον, έχει
πολύ δίκιο. Μην γενικεύουμε με τα δεδομένα "ανάγκης" που γνωρίζει κάποιος σε Ελλάδα ή Κύπρο.  :hi:

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.130
Πόντοι
2.356
Βουκουρεστι ειναι ανωτερο απο Κιεβο σε υποδομες,μαγαζια,κλαμπ και τον κοσμο φυσικα.Πιο καλοντυμενοι ολοι και καμμια σχεση με αυτα που φανταζεται ο μεσος μουσατος ελληναρας για ρουμανια  :grin: Αλλα παμπονηρες οι ρουμουνες,σε πουλανε και σε αγοραζουν στην στιγμη αν δεν τις ξερεις καλα...ρωτηστε και τον balkan που τις γνωριζει καλυτερα απο ολους και μιλαει την γλωσσα απταιστα και με προφορα  :grin: :grin: :grin:

Δ

Διαγραμμένο μέλος 136408

Επισκέπτης
Βουκουρεστι ειναι ανωτερο απο Κιεβο σε υποδομες,μαγαζια,κλαμπ και τον κοσμο φυσικα.Πιο καλοντυμενοι ολοι και καμμια σχεση με αυτα που φανταζεται ο μεσος μουσατος ελληναρας για ρουμανια  :grin: Αλλα παμπονηρες οι ρουμουνες,σε πουλανε και σε αγοραζουν στην στιγμη αν δεν τις ξερεις καλα...ρωτηστε και τον balkan που τις γνωριζει καλυτερα απο ολους και μιλαει την γλωσσα απταιστα και με προφορα  :grin: :grin: :grin:

Γειά σου Τάσο! Σωστός! Συμφωνώ απολύτως ότι είναι πολύ επικίνδυνα θηλυκά οι Ρουμάνες. Φωτιά και λαύρα...

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
Οχι όλες οι Σλάβες αλλά ας πούμε το 30% είναι.Καθόλου ευκαταφρόνητο ποσοστό.Και παντού Τσεχία,Πολωνία,Ουκρανία,Ρωσία κτλ το ίδιο.Για αυτό οι χώρες αυτές είναι τέλειες.Αν δεν υπήρχε τέτοιος στρατός από σπονσορέτς,σεμιπρος,προς και wannabes η ζωή θα ήταν για αυτοκτονία.
Οι σλαβικές χώρες είναι τόσο τέλειες που απλά δεν υπάρχει κάτι τελειότερο.Το καταλαβαίνετε με τη μόνιμη κατάσταση πριαπισμού.Μόλις περνάς τα σύνορα από Γερμανία σε Πολωνία σου σηκώνεται 10 πόντους παραπάνω μόλις τα περνάς από Πολωνία προς Ουκρανία σχεδόν δε νιώθεις διαφορά.
Πάντα το πουλόμετρο είναι ο ασφαλέστερος δείκτης της αξίας κάθε χώρας.
:kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel:
apolyto rispekt στον πνευματικο ηγετη των ανατ θρεντ
κμαν -στην θεωρια-εισαι για ανατ ευρωπη  οτι ο μαρξ για τον κουμουνισμο!!! :rockon: :rockon: :rockon:

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
εγω παντως ανακαλυψα καινουριο παραδεισο κριβοι ρογκ ή καπως ετσι....7αστερο ξενοδοχειο και βαλε οι γκομενες εκει
κριβοι ροχ εχει τα τοπ μουνια κεντρ ουκρανιας,πηγαινα προ 5ετιας αρκετα συχνα κι εκει,μετα με κουρασε το μερος
1.ιδιατεροτητες,αχανεις αποστασεις ..η πολη αν κ μονο 600χιλ νομιζω εχει 40χλμ μηκος
2.καμακι κ προσεγγιση απο νετ,δεν υπαρχει κανενα αλλο σημειο προσεγγισης εκτις απο τα 2 μακ της πολης οπου ομως δεν τρεχει καστανο
προσπεκτ γκαγκαρινα η μυρου η καλυτερη επιλογη να νοικιασεις
ουντατσι  :rockon:

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16

kudni

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2016
Like
2
Πόντοι
1
κριβοι ροχ εχει τα τοπ μουνια κεντρ ουκρανιας,πηγαινα προ 5ετιας αρκετα συχνα κι εκει,μετα με κουρασε το μερος
1.ιδιατεροτητες,αχανεις αποστασεις ..η πολη αν κ μονο 600χιλ νομιζω εχει 40χλμ μηκος
2.καμακι κ προσεγγιση απο νετ,δεν υπαρχει κανενα αλλο σημειο προσεγγισης εκτις απο τα 2 μακ της πολης οπου ομως δεν τρεχει καστανο
προσπεκτ γκαγκαρινα η μυρου η καλυτερη επιλογη να νοικιασεις
ουντατσι  :rockon:
γκακαρινα;Μα αυτο είναι στου διαόλου τη μανα απ το κέντρο .εκτός αν μιλάς για κριβοι ροκ.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Σε μια εβδομάδα οργανώνω επιδρομή στο Κίεβο για εξάπλωση του βαλκανικού πούτσου.Οσοι πιστοί προσέλθετε.Στόχος δέκα πούτσοι το διήμερο σε διαφορετικές γκόμενες.

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
γκακαρινα;Μα αυτο είναι στου διαόλου τη μανα απ το κέντρο
εκει ειναι το κεντρο κατ ουσιαν..τα μακ ντοναλντς κ τα πανεπηστημια..στο κατω μερος,που ειναι το στρογγυλο που ξεκινα κι η μυρου
κεντρο κανονικο δεν υπαρχει στο κριβοι
ενναλακτικα παιζει κι  η μεταλουργκα,κι αυτη απο κει ξεκινα

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
νομιζα μιλας για Κίεβο
μονο με βαλιου φορ μονευ περιοχες ασχολουμαι..αν ειναι να χαλασω 1000ε κι αλλα χιλια περαδωθε χοτελ κλπ,να γαμησω 3-4 γκομενες παω κ ρουμανια πουναι κ καλυτερες στην τιμοσοαρα πχ.. :zfuck:

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
Σε μια εβδομάδα οργανώνω επιδρομή στο Κίεβο για εξάπλωση του βαλκανικού πούτσου.Οσοι πιστοί προσέλθετε.Στόχος δέκα πούτσοι το διήμερο σε διαφορετικές γκόμενες.
αν μπει ο στοχος στους 12-15 πουτσους κατι γινεται...10 ειναι λιγοι... :rockon: :rockon: :rockon:

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
μονο με βαλιου φορ μονευ περιοχες ασχολουμαι..αν ειναι να χαλασω 1000ε κι αλλα χιλια περαδωθε χοτελ κλπ,να γαμησω 3-4 γκομενες παω κ ρουμανια πουναι κ καλυτερες στην τιμοσοαρα πχ.. :zfuck:

Δε συγκρίνεται η επαρχία με Κίεβο.Να γαμάς έξι διαφορετικές γκόμενες τη μέρα είναι απόλυτα εφικτό στο Κίεβο απόλυτα αδύνατο στην επαρχία.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
αν μπει ο στοχος στους 12-15 πουτσους κατι γινεται...10 ειναι λιγοι... :rockon: :rockon: :rockon:

Εχεις δίκιο δέκα πούτσοι είναι χαμηλό σκορ αλλά με περιορίζει η ηλικία.
Νομίζω σκληροί πριαπιστές μπορούν να πετύχουν 12-15 πούτσους το διήμερο.

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
Δε συγκρίνεται η επαρχία με Κίεβο.Να γαμάς έξι διαφορετικές γκόμενες τη μέρα είναι απόλυτα εφικτό στο Κίεβο απόλυτα αδύνατο στην επαρχία.
εξι την μερα αν εισαι πανω απο 35 χρονων δεν γινεται πουθενα στον πλανητη!!!απο εμας.. :grin:

Εγγρ.
4 Μαΐ 2015
Κριτικές
267
Like
722
Εγγρ.
4 Μαΐ 2015
Κριτικές
267
Like
722
:rockon: :rockon: :rockon:

Σίγουρα δυσεύρετες οι γυναίκες  σε αυτό το επίπεδο !!! Αλλά κάτι παρεμφερές ένα η ενάμιση κλικ πιο κάτω σε εμφάνιση και 4-5 χρόνια μεγαλύτερη σε ηλικία νομίζω είναι σχετικά εφικτό.

Τη χρυσή εποχή 1995 -2003 στην Αθήνα είχε αρκετές σε αυτό το επίπεδο που λέω.

Κάποιες τις γνώρισα καλά !!! :grin: :grin:

Επίσης στο Κισιναου το 2002 -2004 που ανέβαινα τακτικά για επαγγελματικούς λόγους. Μέσω ενός τοπικού Μολδαβού συνεργάτη διαλέγαμε απο το Kaligoula το στριπτηζάδικο ανάλογες κοπέλες. Σίγουρα θα το ξέρεις αφου μένεις καιρό στο μέρος. Αργότερα έμαθα ότι έκλεισε. Τεράστια Απώλεια !!!  :grin: :grin:

Η Ασία είναι άλλη ιστορία !!! Αν τη γνωρίσεις καλά σίγουρα κολάς μαζί της !!! :grin: :grin:
Γενικά είναι ωραίο πράγμα η ποικιλία !!! :grin: :grin:
εντυπωσιασμενος τα μαλα απο την προσωπικη μας γνωριμια
αξιοπρεπεστατος ανθρωπος με γνωσεις και ταξιδευτης
τιμη μου που γνωριστικαμε απο κοντα
οφειλω να το ομολογησω

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom