Νέα

Τί γίνεται με Κίεβο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
μονο με βαλιου φορ μονευ περιοχες ασχολουμαι..αν ειναι να χαλασω 1000ε κι αλλα χιλια περαδωθε χοτελ κλπ,να γαμησω 3-4 γκομενες παω κ ρουμανια πουναι κ καλυτερες στην τιμοσοαρα πχ.. :zfuck:

Τι value προς money λες?Γάμησες δύο γκόμενες μία που είχες ξαναγαμήσει και μια πουτάνα σε 12 μέρες.Προφανώς πλήρωσες πιο πολλά στο αεροπορικό και στο διαμέρισμα από ό,τι στους πούτσους.Αυτό είναι το value προς money?

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
εντυπωσιασμενος τα μαλα απο την προσωπικη μας γνωριμια
αξιοπρεπεστατος ανθρωπος με γνωσεις και ταξιδευτης
τιμη μου που γνωριστικαμε απο κοντα
οφειλω να το ομολογησω

Ευχαριστώ πολυ φιλε !!  :hi:

Πολλες φορες η εντυπωση που σχηματιζει κανεις διαβαζοντας τα posts καποιου φιλου ειναι διαφορετικη απο αυτη που σχηματιζει οταν τον συναντα.

Στη δικη σου περιπτωση η εντυπωση ηταν ακριβως η ιδια. Ενος εξυπνου και εμπειρου ανθρωπου με καλη διαθεση και ευχαριστου στη παρεα.

Τιμη μου και εμενα που σε γνωρισα, και η εκτιμηση ειναι ασφαλως αμοιβαια !!! :hi: :hi:

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
Τι value προς money λες?Γάμησες δύο γκόμενες μία που είχες ξαναγαμήσει και μια πουτάνα σε 12 μέρες.Προφανώς πλήρωσες πιο πολλά στο αεροπορικό και στο διαμέρισμα από ό,τι στους πούτσους.Αυτό είναι το value προς money?
ειπα και εδηλωσα..χειμωνα πηγα πρωτη φορα κ δεν ξαναπαω..δεν εχει τιποτα για καμακι μονο πουτανες με 50-100-200ευρω οπως γαμας εσυ..εγω θελω κ λιγο στρητ φαιτ,αλλα λογω ψωλοκρυου δεν υπηρχε τιποτα ουκρανια σε δρομο κ ντισκο,η δε μολντοβα εχει αδειασει εντυπωσιακα απο ντεβουσκες λογω φρη βιζας για ευρωπη....τωρα αν ηταν να σκαω σαν μαλ..ας 100-200ευρω να γαμησω εβρισκα 10 την μερα...
value ειναι η νοτια κ κεντρικη ουκρανια εως τωρα τουλαχιστον γιατι ανοιξη κ καλοκαιρι ειχα βρει πολλες διαθεσιμες απο 20 εως 30 ειτε με λαβ στορυ κ κερασματα κ χαρτζηληκι στα 600-1000χριβνα ςιτε φοιτητριες απο μαμπα με 600-800χριβνα κ αληθινο ποιοτικο γαμησι ,πολλακις
πραγμα που στο κιεβο ειναι αδυνατον..αυτα :hi: :tits2: :tits2:

η κατωθι ΔΕΝ ανηκει στις ανωτερω κατηγοριες....

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.130
Πόντοι
2.356
ειπα και εδηλωσα..χειμωνα πηγα πρωτη φορα κ δεν ξαναπαω..δεν εχει τιποτα για καμακι μονο πουτανες με 50-100-200ευρω οπως γαμας εσυ..εγω θελω κ λιγο στρητ φαιτ,αλλα λογω ψωλοκρυου δεν υπηρχε τιποτα ουκρανια σε δρομο κ ντισκο,η δε μολντοβα εχει αδειασει εντυπωσιακα απο ντεβουσκες λογω φρη βιζας για ευρωπη....τωρα αν ηταν να σκαω σαν μαλ..ας 100-200ευρω να γαμησω εβρισκα 10 την μερα...
value ειναι η νοτια κ κεντρικη ουκρανια εως τωρα τουλαχιστον γιατι ανοιξη κ καλοκαιρι ειχα βρει πολλες διαθεσιμες απο 20 εως 30 ειτε με λαβ στορυ κ κερασματα κ χαρτζηληκι στα 600-1000χριβνα ςιτε φοιτητριες απο μαμπα με 600-800χριβνα κ αληθινο ποιοτικο γαμησι ,πολλακις
αξιος :grin: αν ηταν να σκαμε 200 ευρα ακομα και στο μολντοβα που εχει ψιλοαδειασει οπως ειπες βρισκουμε και παραβρισκουμε οσες θες  :grin:
δεν μπορω να φανταστω αν πω αυτη την τιμη 4.400! λει :grin: σε αυτες τουλαχιστον που εγω ξερω προσωπικα τι θα γινοταν,φερτε φιλες γνωστες δηλ και ετσι...ουρα θα σχηματιζοταν εξω απο την πορτα  :grin: :grin: :grin:

ξαναβαζω αλλη μια παλια
για μενα αυτη ειναι ενα καλο παραδειγμα value προς money :grin: οχι εππαγελματιας την γνωρισαμε σε καφε και εγινε η φαση
πηδημα δυορω και βαλε με απιστευτη πιπα και καταπωση στο τελος,ουκρανη και αυτη με ρωσσιδα μανα αν θυμαμαι καλα
"οικονομικη βοηθεια" 500 λει,την πηραν μετα απο μενα σε μερικες μερες και αλλοι τρεις τεσσερις φιλοι μου γιατι δεν ειχαν φτιαξει ακομα τα οικονομικα της  :grin: :grin: :grin:  μετα χαθηκε οπως γινεται ως συνηθως,οσοι προλαβαν προλαβαν

Συνημμένα

• 14.jpg
    14.jpg
    92,5 KB · Εμφανίσεις: 32

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
αξιος :grin: αν ηταν να σκαμε 200 ευρα ακομα και στο μολντοβα που εχει ψιλοαδειασει οπως ειπες βρισκουμε και παραβρισκουμε οσες θες  :grin:
δεν μπορω να φανταστω αν πω αυτη την τιμη 4.400! λει :grin: σε αυτες τουλαχιστον που εγω ξερω προσωπικα τι θα γινοταν,φερτε φιλες γνωστες δηλ και ετσι...ουρα θα σχηματιζοταν εξω απο την πορτα  :grin: :grin: :grin:

ξαναβαζω αλλη μια παλια
για μενα αυτη ειναι ενα καλο παραδειγμα value προς money :grin: οχι εππαγελματιας την γνωρισαμε σε καφε και εγινε η φαση
πηδημα δυορω και βαλε με απιστευτη πιπα και καταπωση στο τελος,ουκρανη και αυτη με ρωσσιδα μανα αν θυμαμαι καλα
"οικονομικη βοηθεια" 500 λει,την πηραν μετα απο μενα σε μερικες μερες και αλλοι τρεις τεσσερις φιλοι μου γιατι δεν ειχαν φτιαξει ακομα τα οικονομικα της  :grin: :grin: :grin:  μετα χαθηκε οπως γινεται ως συνηθως,οσοι προλαβαν προλαβαν
ki εισαι κ προ ταυλαντ ληφτινγκ εδω  :grin:

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36

ξαναβαζω αλλη μια παλια
νοτ μπαντ νοτ μπαντ

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16

η κατωθι ΔΕΝ ανηκει στις ανωτερω κατηγοριες....
και καλοκαιρι να ερθεις παλι δεν βγαινει τιποτα ρε αρχοντα βαλκαν χαχαχαχαχα.που θα κανεις καμακι?στην αρκαδια που ελεγε ο νταβαριτσ που θα δινεις 200 ευρο το μπουκαλι και αντε να παρεις μια βιζιτα ακριβη?η απο καμακι να ερχονται να τρωνε και να φευγουν.ιδικα οι ηλικιες που θες ειπα τελευταια με την μικρουλα που πηγαμε σε πιτσαρια και ανειξε 1500 γριβνα μαρτινι αστι και αλλα τα φαγια αυτης και της φιλης πηγαν τα 200.τιποτα δεν βγαινει.μονο μερικες στην θαλασα που ερχονται απο αλλες πολεις σε φιλες οδυσσο αφραγγες τελειως μπορεις να κτυπησεις αλλα και που να τις βρεις.δεν γραφει στο μετωπο της ψαχνομε.συνηθως αυτες θα ειναι μονες θαλασα οι αλλες δουλευουν καθημερινες η μπορει να βολταρει μονη ντιριπασοσκαγια η παρκο σεφτσενκο.αλλα πολλες τετειες βρηκα,φαγαμε μετα με φωνη με ακροαση.πριν 2-3 καλοκαιρια ημουν τυχερος.βλεπετε μιλω για τυχη αν και εχω την εμπειρια να ξεχωριζω αμεσως τι παιζει.

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
ki εισαι κ προ ταυλαντ ληφτινγκ εδω  :grin:
σε 2 εβδομαδες παω οδυσσο,αν ερθει ο τασος θα τον αφησω να με φωναζει θειε χαχαχαχαχαχ,θα τον κερνω και παγωτο στο μακτοναλτσ σαν το παιδακι

kuzia

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιαν 2010
Like
424
Πόντοι
26

ξαναβαζω αλλη μια παλια
καλο τεμαχιο αλλα 110 euros ειναι too much για τετοιες χωρες

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.130
Πόντοι
2.356
σε 2 εβδομαδες παω οδυσσο,αν ερθει ο τασος θα τον αφησω να με φωναζει θειε χαχαχαχαχαχ,θα τον κερνω και παγωτο στο μακτοναλτσ σαν το παιδακι
Γεμισαμε χαρη θειους και ανηψιους εδω μεσα  :grin:
Κατα τις 20 απριλη λεω για οδησσο,πιο νωρις δεν γινεται.Ελα τοτε να δεις live το balkan καμακι  :grin:

Εγγρ.
4 Μαΐ 2015
Κριτικές
267
Like
722
Γεμισαμε χαρη θειους και ανηψιους εδω μεσα  :grin:
Κατα τις 20 απριλη λεω για οδησσο,πιο νωρις δεν γινεται.Ελα τοτε να δεις live το balkan καμακι  :grin:
πες τα ρε θειο Νινο :2funny:
γουσταρω να δω ανταγωνισμο/διαγωνισμο μπαλκαν χαρη
δε μπες καμακι ιν οντεσσα

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
πες τα ρε θειο Νινο :2funny:
γουσταρω να δω ανταγωνισμο/διαγωνισμο μπαλκαν χαρη
δε μπες καμακι ιν οντεσσα
χαρης ειναι στρητ φαιτ καμακι οπως εγω,θελει λιγο ντρεναζ κ θα σαρωσει,στα κυβικα του.. :fuck1: με λιγη  σωστη προπονηση θα κανει θαυματα
τωρα με τον μιτσο29 πουκανε παρεα τι καμακι ναμαθε το παιδι?στο σαλον? σε καμμια γατα αδεσποτη,αντε και μεχρι εκει... :booty:
υγ.ακομα μιουτ ειναι ο μιτσος???? :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:
υγ2 χαρη το καμακι βασικα  χρειαζεται κ αμαξι,να κινουμαστε ολη μερα
εμεις  ,αυτη τη φορα αεροπορικα θαρθουμε,οποτε δεν θαχουμε
εχεις καποιους με καλη εταιρεια ενοικιασης?φτηνη δηλαδη.. :grin:

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.130
Πόντοι
2.356

Συνημμένα

• kontospsilos.jpg
    kontospsilos.jpg
    21,2 KB · Εμφανίσεις: 17

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.130
Πόντοι
2.356
110ε ειναι 2500λει,δηλ αλλες 3-4 τετοιες!!!  :tits2:θειος ληφτινγκ εχει κοφτη στα 1000 ,τοπαμε... :fuck1: :rolleyes: :grin:
Ετσι,μαλλον μπερδευτηκε ο ανθρωπος οπως ο φιλος popov
Παντα μιλαω για μολδαβικα λει,με τα ρουμανικα λει δεν εχω καμμια σχεση και ουτε θελω  :grin:

Δ

Διαγραμμένο μέλος 136408

Επισκέπτης
Ετσι,μαλλον μπερδευτηκε ο ανθρωπος οπως ο φιλος popov
Παντα μιλαω για μολδαβικα λει,με τα ρουμανικα λει δεν εχω καμμια σχεση και ουτε θελω  :grin:

σωστά Τάσο, μιλάμε πάντα για μολδαβικά λέι. Έτσι, την πάτησα αρχικά κι εγώ με εκείνο το σχόλιό σου.
Να διευκρινίζεται για να μην γίνονται παρεξηγήσεις και βγαίνουν λάθος συμπεράσματα.  ;)

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.130
Πόντοι
2.356
σωστά Τάσο, μιλάμε πάντα για μολδαβικά λέι. Έτσι, την πάτησα αρχικά κι εγώ με εκείνο το σχόλιό σου.
Να διευκρινίζεται για να μην γίνονται παρεξηγήσεις και βγαίνουν λάθος συμπεράσματα.  ;)
ναι,η αληθεια ειναι οτι οταν ακουει καποιος για λει κατευθειαν πηγαινει το μυαλο του στη ρουμανια.
πρεπει να το διευκρυνιζω,εχεις δικαιο  :hi:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom