καλημερα απο Κιεβο,
εντυπωσεις 1ης χτεσινης ημερας...........χαλια μαυρα
νεκρη πολι δεν κινειτε τιποτα για τεταρτη βραδυ...μονο επαγγελματιες διαθεσιμες ανα πασα ωρα και στιγμη.
εκανα μια βολτα με φιλη που ειχα κανονιση να βρεθουμε μεσω αγαπητικιας συναγωνιστη.
δωματιο καλο στο κεντρο 2800 γριβνα για 4 βραδυα ειχε και με 1700 αλα δεν μου αρεσε.
Εστιατωριο Μοκκο στο δρομο με τις φιρμες bvlgari κλπ τιμες Ελλαδος (ακριβο).
2 μεριδες στρογκανοφ μοσχαρακι με πουρε - 1 πρασινη σαλατα -2 μπυρες= 750 γριβνα.
εστιατωριο Ιταλικο Μαφια απο υποδειξη Σλαβιανι καλο οικονομικο μικρες μεριδες.
2 καρμποναρες - 1 μπυρα - 3 ποτηρια κρασι = 650 γριβνα
ποιοτικα ομως και καλο φαγητο και τα δυο εστιατωρια.
οι δρομοι ολοι αδειοι κινηση στους πεζοδρομους μηδεν (μιλω για μετα τις 10.00 μμ)
καραοκε μπαρ σχεδον ολλα κλειστα......τελικα βρηκαμε καποιο και μπηκαμε αλα κοσμος λιγοστος μεσα.
6 ουισκι - 2 κοκακολες- 1 σαμπανια = 1200 γριβνα.
Καριμπιαν κλαμπ τρεις και ο κουκος και καποιες πεθαμενες ηλικιακα για τα γουστα μου...
εισοδο μονο για τους ανδρες 200 γριβνα (οι γυναικες δεν πληρωνουν) -τραπεζι ποτο 900 γριβνα.
στο μπαρ δεν ξερω ποσο χρεωνουν το ποτο απλα εφυγα δεν καθισα ουτε πληρωσα τιποτα απογοητευση σκετη απο κοσμο κτηρια και γυναικες ναι μεν αλλα οχι σουπερ σταρ.
Μολντοβα κισινεφ περνουσα και περναω καλυτερα απο αποψη γυναικων και νυχτερινης ζωης
ισως παιζει ρολλο οτι εχω γνωστους να κινηθω καλυτερα εκει παρα εδω.
θα δουμε τι αλλο θα δουμε νεξτ 3 ημερρες νυχτες.
1 ευρω = 29,5 γριβνα.
επικοινωνια με Αγγλικα αλλα η γνωση Ρωσσικων ανοιγει πολλες πορτες και ποδια...
μηπως ,λεω μηπως εχω γραψει εκατο φορες οτι το κιεβο δεν κανει για τιποτα απο θεμα γκομενες για επιθσκεπτη??
κι οτι εχχει γενικα πολυ μετριες γκομενες που ζηταν πααρα πολλα για τα τοπικα δεδομενα αλλα κ γενικοτερα??
μηπως τοχω πει καμμια εκατοστη φορες???
αλλαν ειναι οφφ το μερος καλα που πηγες κι εσυ γιατι εχω καιρο να πατησω,κι ελεγα μια στο μυριο μηπως ειχε αλλαξαι κατιο την τελευταια τριετια
απ οτι βλεπω αλλαξε οντωε ..ΠΡΟς ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ
υγ.κισινιωφ κρατα πολυ μικρο καλαθι
εαν δε,δεν υπηρχε θειος τασος θα σουλεγα μην ξαναπας
αλλα εχει καβα ο ληφτινγκ ,θειος,κλπ τασος μια καλη πενταδα,κι ισως κ κατι εξτρα παιχτει λογω διασυνδεσεων που στο κιεβο λογικα δεν εχεις...
απο κει κ περα,και κισινιοφ θα φας κι εκει ξενερα επισης.εχει αδειασει απο γκομενες της προκοπης...
μονη εναπομεινασα με πολλα ερωτηματικα περιοχη παραμενει η ζωνη απο ιζμαηλ μεχρι κρυμ,αλλα κι εκει θα διεξει το μκαλοκαιρι εαν εξακολουθει να παιζεται μπαλλα,η αδειαζει κι κει το μερος απο ποιοτικο κ προσεγγισιμο θεμα κ θα μεινουν κι εκει αλλα κιεβο υπερτημημενες κλωσσες....
κρος φινγερς αλλο τιποτα δεν υπαρχει ,η λοιπη ουκρανια ειναι κ δυσπροσητη κ η νοοτροπια ειναι χειροτερη απο οτι στο κεντρο κ νοτο..imoop παντα