Νέα

Τί γίνεται με Κίεβο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
θα σε κραξει ο κμαν χαχαχαχαχαχα.παιζω μαμπα μου απαντησαν μονο 2 αλλα δεν ξαναπαντησαν

Τι να κραξει μωρε ο παπαρας το συστημα του ισχυει επι χρημασι τα παντα.... αλλα η ποιοτητα των γυναικων δεν ανταποκρινεται στο κοστος που του τραβανε οι καρχαριες εδω.
Αν ερχοταν εδω αυτο το ΠΣΚ που ελεγε ευχαριστως θα καθομουν σε μια γωνια να τον δω εν δραση και τι ψαρια πειανει .....υπερτιμημενα κατα την αποψη μου - σε κοστος σε εμφανιση και σε ηλικια.

Στο μαμπα κατι κανεις λαθος και δεν σου απαντουν κατι δεν κολα στις διαπραγματευσεις σου  επι χρημασι ολες ερχονται αν εισαι εδω και τωρα οχι μετα απο 1 μηνα τωρα η ποτε λενε.

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
το προβλημα μου με το μαμπα ειναι οτι βγαζει οσες θελουν σχεση,το αλλαξα σε σεξ αλλα παλι βγαζει σχεση και οικογενοια.ετσι ελπιζω μια που εχει και σεξ θα απαντησει,ισως η 2 που απαντησαν να κανουν και βιζιτες,δεν το αποκλειω

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
το προβλημα μου με το μαμπα ειναι οτι βγαζει οσες θελουν σχεση,το αλλαξα σε σεξ αλλα παλι βγαζει σχεση και οικογενοια.ετσι ελπιζω μια που εχει και σεξ θα απαντησει,ισως η 2 που απαντησαν να κανουν και βιζιτες,δεν το αποκλειω

ολες ειναι βιζιτες μην αυτοπαραμυθιαζεσε...

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
ολες ειναι βιζιτες μην αυτοπαραμυθιαζεσε...
ναι αλλα πηραν σοβαρα τον ρολο τους!η μια τωρα μου λεει ε και μπορω και μονη να βοηθησω τον .εαυτον μου.η αλλη χτες της ειπα σορυ αν σε προσβαλα αλλα μονο πουτανες και σπονσορετ ειναι στο σαιτ και με απεκλεισε!καλα ρε ειναι να μην πεις την πουτανα πουτανα θυμωνεται χαχαχαχαχ.τι θελουνε  δηλαδη,να μιλω μαζι τους χωρις υποψια και να μου το πουν με τροπο ειναι πουτανες?χαχαχαχαχ.αυτο σαν παιχνιδι του κμαν μοιαζει που καμακωνει αυτες που θα πληρωσει χαχαχαχαχα.

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
ξενερωσα με μαμπα,θα μας τρελανουν αυτες, δεν ψαχνουν σπονσορα μου λενε!αντε γαμηθειται καραπουταναρες,θα πω στον σαλονικιο να μου στειλει εκατονταδες

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.130
Πόντοι
2.356
καλημερα απο Κιεβο,

εντυπωσεις 1ης χτεσινης ημερας...........χαλια μαυρα
νεκρη πολι δεν κινειτε τιποτα για τεταρτη βραδυ...μονο επαγγελματιες διαθεσιμες ανα πασα ωρα και στιγμη.

εκανα μια βολτα με φιλη που ειχα κανονιση να βρεθουμε μεσω  αγαπητικιας συναγωνιστη.
δωματιο καλο στο κεντρο 2800 γριβνα για 4 βραδυα ειχε και με 1700 αλα δεν μου αρεσε.

Εστιατωριο  Μοκκο  στο δρομο με τις φιρμες bvlgari κλπ τιμες Ελλαδος (ακριβο).
2 μεριδες στρογκανοφ μοσχαρακι με πουρε - 1 πρασινη σαλατα -2 μπυρες= 750 γριβνα.

εστιατωριο Ιταλικο  Μαφια απο υποδειξη Σλαβιανι καλο οικονομικο μικρες μεριδες.
2 καρμποναρες - 1 μπυρα - 3 ποτηρια κρασι = 650 γριβνα

ποιοτικα ομως και καλο φαγητο και τα δυο εστιατωρια.

οι δρομοι ολοι αδειοι κινηση  στους πεζοδρομους μηδεν (μιλω για μετα τις 10.00 μμ)
καραοκε μπαρ σχεδον ολλα κλειστα......τελικα βρηκαμε καποιο και μπηκαμε αλα κοσμος λιγοστος μεσα.
6 ουισκι - 2 κοκακολες- 1 σαμπανια = 1200  γριβνα.

Καριμπιαν κλαμπ τρεις και ο κουκος και καποιες πεθαμενες ηλικιακα για τα γουστα μου...
εισοδο μονο για τους ανδρες 200 γριβνα (οι γυναικες δεν πληρωνουν) -τραπεζι ποτο 900 γριβνα.
στο μπαρ δεν ξερω ποσο χρεωνουν το ποτο απλα εφυγα δεν καθισα ουτε πληρωσα τιποτα απογοητευση σκετη απο κοσμο κτηρια και γυναικες ναι μεν αλλα οχι σουπερ σταρ.

Μολντοβα κισινεφ περνουσα και περναω καλυτερα απο αποψη γυναικων και νυχτερινης ζωης
ισως παιζει  ρολλο οτι εχω γνωστους να κινηθω καλυτερα εκει παρα εδω.

θα   δουμε τι αλλο θα δουμε νεξτ 3 ημερρες νυχτες. 

1 ευρω = 29,5 γριβνα.

επικοινωνια με Αγγλικα αλλα η γνωση Ρωσσικων ανοιγει πολλες πορτες και ποδια...
Καλα που το καταλαβες  :grin: σαν το Ελ Γκρεκο πουθενα χαχχαχα

χωρις πλακα τωρα,μεσοβδομαδα πουθενα δεν εχει κινηση...αφου το ξερεις οτι απο Παρασκευη αρχιζει το παιχνιδι
καλα να περασεις και αν παρεις καμμια βαλε φωτο να δουμε και κανενα μουνι της προκοπης απο Κιεβο γιατι ο κμαν μας ταραξε στα μπαζα
εμπιστευομαι το γουστο σου  :rockon:

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
τωρα το γυρισα στο μπαντου,εχει αποτελεσμα!σε 5 λεπτα βρικα γκομενα να γαμησω τζαμπα!οχι σπουδαια,ομορφο πρωσωπο.δουλευει καθαριστρια ακριβως διπλα μου.ειδε της φωτο μου και τρελαθηκε με το στατους μου λεει και ο μιτσος χαχαχαχαχααχαχ.λεει θα ερθω να δω το σπιτι σου!

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
Καλα που το καταλαβες  :grin: σαν το Ελ Γκρεκο πουθενα χαχχαχα

χωρις πλακα τωρα,μεσοβδομαδα πουθενα δεν εχει κινηση...αφου το ξερεις οτι απο Παρασκευη αρχιζει το παιχνιδι
καλα να περασεις και αν παρεις καμμια βαλε φωτο να δουμε και κανενα μουνι της προκοπης απο Κιεβο γιατι ο κμαν μας ταραξε στα μπαζα
εμπιστευομαι το γουστο σου  :rockon:

μεσοβδομαδα στο κισινεφ ειχα να παω καπου να διασκεδασω εδω  δεν εχει η κοπελα ειναι απο το Κιεβο οποτε δεν μπορει να μου πει κανεις οτι δεν ηξερα που να παω τεσπα....
Φωτο γνωριζεις οτι εγω δεν ειμαι λάτρης, αν κατση να την βγαλω εχει καλώς αλοιως δεν το παλευω καθ οτι, εγω αρχειο δεν κρατω ζω το σημερα δεν μενω πισω το αυριο δεν ξερω τι θα φερει..

Ερωτηση προς ολους τους προηγουμενους με πολλα παρασημα στο Κιεβο που ειναι η πάσα;;; τι διαολο ολοι ειναι αγαπητικοι εδω δεν εχουν επι χρημασι κατακτησεις;;;;;
ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ  που ειναι οι προτασεις σας;;;;;;;

Τελικα πειστευω οτι μονο Σλαβιανι γαμει και δερνει οπου παει,  ολοι οι αλλοι λογια μονο ...
Οδησσο . Κιεβο και το  κυριοτερο Κισινεφ ετρωγα στο εστιατωριο και μου εστειλε συστημενη γκομενα απο αυτον να γαμηθει το βραδυ μαζι μου που;;;; στο κισινεφ που δεν εχει πατηση  το ποδι του ο ιδιος εκει,
και σε ολα τα σημεια που παω ειναι ο μονος που πασαρει βοηθα συναγωνιστες  τα σεβη μου Σλαβι.

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
allan μην κανεις παραπονα σαν τους αγαμητους για κυπρο,σταματησα να τους γραφω εκει,ποωτε εγραφα γαμησα θελουνε τηλεφωνα τι νομιζουν κρατω επαφη με πουτανες?ρε δεν γαμαμε ποτε τις ιδιες τι να κανω τα τηλεφωνα και επαφες.

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
allan μην κανεις παραπονα σαν τους αγαμητους για κυπρο,σταματησα να τους γραφω εκει,ποωτε εγραφα γαμησα θελουνε τηλεφωνα τι νομιζουν κρατω επαφη με πουτανες?ρε δεν γαμαμε ποτε τις ιδιες τι να κανω τα τηλεφωνα και επαφες.

ΤΩΡΑ ΕΣΥ ΕΙΔΙΚΑ ΛΕς ΠΑΠΑΡΙΕς...
και τηλεφωνα Οδησσο εχεις και τις ιδιες απο την τελευταια σου επισκεψη τις ετοιμαζεις να τις ξαναδεις τον Μαρτιο που θα εισαι εκει.

Δεν κανω παραπονα απλα διαπιστωση οτι μονο ο Σλαβι βοηθα παντουυυυυ  κανενας αλλος.

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
μια 25 χρονων μου ειπε τωρα ειμαι πολυ μεγαλος 36 στο μαμπα.ετσι για να ακουει ο αρχοντας βαλκανιος που μιλα για χωρα εξαθλιωμενη και απο φυγει φυγει.καλα εγραφα που με ελεγαν οι πιτσιρικες στο μακτοναλτσ θειε παρε μου παγωτο.ο κμαν θα πηγαινε εκει για καμακι οδυσσο χαχαχαχαχ

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
ΤΩΡΑ ΕΣΥ ΕΙΔΙΚΑ ΛΕς ΠΑΠΑΡΙΕς...
και τηλεφωνα Οδησσο εχεις και τις ιδιες απο την τελευταια σου επισκεψη τις ετοιμαζεις να τις ξαναδεις τον Μαρτιο που θα εισαι εκει.

Δεν κανω παραπονα απλα διαπιστωση οτι μονο ο Σλαβι βοηθα παντουυυυυ  κανενας αλλος.
λαθος!δεν εχω κανενα τηλεφωνο ουτε επαφες!δεν γαμω ουτε τσαμπα τις ιδιες!ποτε δεν εχω παει οδυσσο με την ιδια γυναικα και το επομενοο ταξιδι,ποτε!για αυτο σημερα ολη μερα παιζω μαμπα,ουτε μια ενδιαφερτηκε για σπονσορινκ!μονο στο μπαντου βρηκα μια που θα γαμησω σιγουρα

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
επιδει παιρνω σιμ καρτ απο το αεροδρομιο καθε ταξιδι με ιτερνετ,δεν ξερω γιατι μολις βγαλω την παλια κοβετε και δεν ξαναμπαινει.καλυτερα ετσι δεν εχω επαφες,το κινητο μου κυπρο το ξερει μονο η τρελη καμια αλλη ουτε θα το μαθει χαχαχαχαχαχ.

kavlomenos leon

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2015
Like
2
Πόντοι
16
ρε παιδια η καθαριστρια με τρελανε!δεν εχει φιλους κοντακτε 14 ατομα μενει 20 λεπτα απο μενα,εχει κορη 15 και γιο 6,αυτη 35.ειναι αγαμητη στο φουλ τρελαθητκε να με συναντησει λεει παραξενευεται που ειμαι μονος χαχαχαχαχ.δεν της ειπα το κοντακτε μου μονο μπαντου μιλαμε.δουλευει στο 31 και μενω στο 36 οραια χαχαχαχαχ.θα της λεω ομως αργα απογευμα θα την βλεπω για να κανω τις βολτες μου.τελικα ειχε δικαιο ο ντερτι,καπειες θελουν ψησιμο απο μερες,αυτη ειναι ετοιμη ειδη.απο μαμπα καμια!ολες αποτυχια.μπαντου μονο αυτη μου απαντησε

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
καλημερα απο Κιεβο,

νεκρη πολι δεν κινειτε τιποτα για τεταρτη βραδυ...μονο επαγγελματιες διαθεσιμες ανα πασα ωρα και στιγμη.

εκανα μια βολτα με φιλη που ειχα κανονιση να βρεθουμε μεσω  αγαπητικιας συναγωνιστη.
δωματιο καλο στο κεντρο 2800 γριβνα για 4 βραδυα ειχε και με 1700 αλα δεν μου αρεσε.

Εστιατωριο  Μοκκο  στο δρομο με τις φιρμες bvlgari κλπ τιμες Ελλαδος (ακριβο).
2 μεριδες στρογκανοφ μοσχαρακι με πουρε - 1 πρασινη σαλατα -2 μπυρες= 750 γριβνα.

εστιατωριο Ιταλικο  Μαφια απο υποδειξη Σλαβιανι καλο οικονομικο μικρες μεριδες.

οι δρομοι ολοι αδειοι κινηση  στους πεζοδρομους μηδεν (μιλω για μετα τις 10.00 μμ)
καραοκε μπαρ σχεδον ολλα κλειστα......τελικα βρηκαμε καποιο και μπηκαμε αλα κοσμος λιγοστος μεσα.
6 ουισκι - 2 κοκακολες- 1 σαμπανια = 1200  γριβνα.

Καριμπιαν κλαμπ τρεις και ο κουκος και καποιες πεθαμενες ηλικιακα για τα γουστα μου...
εισοδο μονο για τους ανδρες 200 γριβνα (οι γυναικες δεν πληρωνουν) -τραπεζι ποτο 900 γριβνα.
στο μπαρ δεν ξερω ποσο χρεωνουν το ποτο απλα εφυγα δεν καθισα ουτε πληρωσα τιποτα απογοητευση σκετη απο κοσμο κτηρια και γυναικες ναι μεν αλλα οχι σουπερ σταρ.

Μολντοβα κισινεφ περνουσα και περναω καλυτερα απο αποψη γυναικων και νυχτερινης ζωης
ισως παιζει  ρολλο οτι εχω γνωστους να κινηθω καλυτερα εκει παρα εδω.

θα   δουμε τι αλλο θα δουμε νεξτ 3 ημερρες νυχτες.  

1 ευρω = 29,5 γριβνα.

μηπως ,λεω μηπως εχω γραψει εκατο φορες οτι το κιεβο δεν κανει για τιποτα απο θεμα γκομενες για επιθσκεπτη??
κι οτι εχχει γενικα πολυ μετριες γκομενες που ζηταν πααρα πολλα για τα τοπικα δεδομενα αλλα κ γενικοτερα??
μηπως τοχω πει καμμια εκατοστη φορες???
αλλαν ειναι οφφ το μερος καλα που πηγες κι εσυ γιατι εχω καιρο να πατησω,κι ελεγα μια στο μυριο μηπως ειχε αλλαξαι κατιο την τελευταια τριετια
απ οτι βλεπω αλλαξε οντωε ..ΠΡΟς ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ
υγ.κισινιωφ κρατα πολυ μικρο καλαθι
εαν δε,δεν υπηρχε θειος τασος θα σουλεγα μην ξαναπας
αλλα εχει καβα  ο ληφτινγκ ,θειος,κλπ τασος μια καλη πενταδα,κι ισως κ κατι εξτρα παιχτει λογω διασυνδεσεων που στο κιεβο λογικα δεν εχεις...
απο κει κ περα,και κισινιοφ θα φας κι εκει ξενερα επισης.εχει αδειασει απο γκομενες της προκοπης... :hi:
μονη εναπομεινασα με πολλα ερωτηματικα περιοχη παραμενει  η ζωνη απο ιζμαηλ μεχρι κρυμ,αλλα κι εκει θα διεξει το μκαλοκαιρι εαν εξακολουθει να παιζεται μπαλλα,η αδειαζει κι κει το μερος απο ποιοτικο κ προσεγγισιμο θεμα κ θα μεινουν κι εκει αλλα κιεβο υπερτημημενες κλωσσες....
κρος φινγερς αλλο τιποτα δεν υπαρχει ,η λοιπη ουκρανια ειναι κ δυσπροσητη κ η νοοτροπια ειναι χειροτερη απο οτι στο κεντρο κ νοτο..imoop παντα :hi:

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
μια 25 χρονων μου ειπε τωρα ειμαι πολυ μεγαλος 36 στο μαμπα.ετσι για να ακουει ο αρχοντας βαλκανιος που μιλα για χωρα εξαθλιωμενη και απο φυγει φυγει.καλα εγραφα που με ελεγαν οι πιτσιρικες στο μακτοναλτσ θειε παρε μου παγωτο.ο κμαν θα πηγαινε εκει για καμακι οδυσσο χαχαχαχαχ
ο κμν ολο μαλ..ιες λεει
με ωραιο τροπο γραφης κ διασκεδαστικο,αλλα μαλ..ιες
εσυ ομως κατι σε εχει καψει ο μιτσ29 μου φαινεται,μαλλον σε θεμα ατιτιουντ κ προσεγγισης...δεν εξηγειται αλλιως
δεν γινεται τωρα 35χρονων να σε πει καποια μεγαλο που θενα στον πλανητη ποσο μαλλον ουκρανια που πολλες 20-25αρες εχουν 40-50αρη γκομενο η αντρα με μονο του προσον κανα 500ευρω εισοδημα το μηνα...

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
καλημερα απο Κιεβο,

εκανα μια βολτα με φιλη που ειχα κανονιση να βρεθουμε μεσω  αγαπητικιας συναγωνιστη.

Εστιατωριο  Μοκκο  στο δρομο με τις φιρμες bvlgari κλπ τιμες Ελλαδος (ακριβο).

εστιατωριο Ιταλικο  Μαφια απο υποδειξη Σλαβιανι καλο οικονομικο μικρες μεριδες.

οι δρομοι ολοι αδειοι κινηση  στους πεζοδρομους μηδεν (μιλω για μετα τις 10.00 μμ)
6 ουισκι - 2 κοκακολες- 1 σαμπανια = 1200  γριβνα.

ισως παιζει  ρολλο οτι εχω γνωστους να κινηθω καλυτερα εκει παρα εδω.

θα   δουμε τι αλλο θα δουμε νεξτ 3 ημερρες νυχτες.  

1 ευρω = 29,5 γριβνα.

στα ελεγα εγω τις προαλλες στον καφε
διακοπες σε ανατολικες πολεις για σεξοτουρισμο ειναι καρμπον παντου , θελω για το γαμωτο να παω μια βολτα κατα εκει αλλα δε νομιζω να ειναι καλυτερο νεκροτομιο απο σοφια π.χ.....
κανονισε την επομενη φορα (χειμωνα θα ειναι που σε βολευει) να βγαλεις τικετς για πιο θερμα κλιματα να δεις πως κανουν διακοπες ο κοσμος

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
στα ελεγα εγω τις προαλλες στον καφε
διακοπες σε ανατολικες πολεις για σεξοτουρισμο ειναι καρμπον παντου , θελω για το γαμωτο να παω μια βολτα κατα εκει αλλα δε νομιζω να ειναι καλυτερο νεκροτομιο απο σοφια π.χ.....
κανονισε την επομενη φορα (χειμωνα θα ειναι που σε βολευει) να βγαλεις τικετς για πιο θερμα κλιματα να δεις πως κανουν διακοπες ο κοσμος
φιλε στεφαν εχεις για πολλοστη φορα λαθος
το κιεβο ειναι χαλια τοχουμε πει κ παντου εχει χαλασει σε σχεση με 3-5 χρονια πριν
αλλα σε σχεση με σοφια παντου αλλου ειναι υπεροχα... :grin:
αν θερμα κλιματα εννοεις την απω ανατολη κ την μαιμουδοσκηνη,θα σου πει κι ο αλλαν οτι κι εγω, ισως..δεν πατησαμε ακομα τα 60 να μην μας σηκωνεται κ να θελουμε μονο μασαζ... ;) :grin: :grin:

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
φιλε στεφαν εχεις για πολλοστη φορα λαθος
το κιεβο ειναι χαλια τοχουμε πει κ παντου εχει χαλασει σε σχεση με 3-5 χρονια πριν
αλλα σε σχεση με σοφια παντου αλλου ειναι υπεροχα... :grin:
αν θερμα κλιματα εννοεις την απω ανατολη κ την μαιμουδοσκηνη,θα σου πει κι ο αλλαν οτι κι εγω, ισως..δεν πατησαμε ακομα τα 60 να μην μας σηκωνεται κ να θελουμε μονο μασαζ... ;) :grin: :grin:
εγω τα λεω στον αλαν εσενα αν δεν σου αρεσει η μαιμουδοσκηνη και σαρεσει η ψυχρα του νεκροτομιου και φτιαχνεσε με τη φορμολη , μην ερχεσε

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
εγω τα λεω στον αλαν εσενα αν δεν σου αρεσει η μαιμουδοσκηνη και σαρεσει η ψυχρα του νεκροτομιου και φτιαχνεσε με τη φορμολη , μην ερχεσε
βλεπε επικαιρη απαντηση στο μαιμουδοθρεντ  :grin: :grin: :grin:
αλλο η σιβηρια κι η καμτσακα κι αλλο η οδησος κριμαια κι η κονσταντζα  :grin:
δηλ η λωζανη πουναι κ κοντα μου πιο σχεση εχει με την κοζανη απ οσο αυτα που λες-δηλ σιβηρια οπως τα περιγραφεις-με νοτ ουκρανια κ μολντοβα!! :grin: :hi: :hi:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom